• header

Nu på torsdag i Kenza & Tyra show!

I detta klipp får ni se vad som händer nu på torsdag i avsnitt 3 av Kenza & Tyra show! Fan vad jag skriker hela tiden, haha.. Lider ju! Det kommer bli ett väldigt roligt avsnitt så missa inte showen nu på torsdag kl 21.00 här på våra bloggar eller på www.nyheter24.se/kenzatyrashow

 

 

44 Comments

Cecilia Butterfly

haha e nog världens hemskaste människa just nu… När dom puttar ner dig från backen med kajaken, haha ditt skrik haha. så äkta “jag är skiträdd”skrik. det låter så jävla kul… förlåt sötnöten.

jag hade nog skitit på mig om det vore jag, så modiga ni är!

Reply
Danijela

Hej Kenza. Tänkte fråga hur man anmäler sig till tittardrömmen? Hade varit jätte snällt om du kunnat mejla mig eller ngt. För jag vill gärna anmäla mig :)

Kenzas svar: [email protected]

Reply
ABBER FOR PRESIDENT!

HAHAH ska kenza bli rally förare ?! :DJAG HAR EN DAGENS FRÅGA ! : hur träffades du och alekz ? aj wanna know details:$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kenzas svar: Det finns med i arkivet, googla så hittar du :)

Reply
Renée

Oj har inte hunnit se andra avsnittet än kom jag på nu… :O Men det ska jag såklart. Tänkte bara fråga hur det gick för dig med rökningen? Lyckades du sluta eller? Du skriver nämligen aldrig om det och jag undrar hur du gjorde för att sluta, vill också göra det men det är ganska svårt!

Tacksam för svar! Älskar din blogg btw. :D

Kenzas svar: Jag är fredagsrökare. Haha, på riktigt. Jag röker när jag går ut och dansar och dricker drinkar, vilket blir var eller varannan fredag. Ibland kan det väl bli nån i veckan också men inte så ofta. Lycka till med att sluta! Kram

Reply
Gabriella

do you have a twitter page?

Kenzas svar: Nope, I only have Facebook. All the other “Kenzas” are fake..

Reply
Sandra

Ditt hår är så grymt snyggt. Vet du vad? igår klippte jag mig i etapp och jag sa 2 cm men det blir minst 5 cm. Du anar inte hur ledsen jag faktiskt är och idiot-frisören sa att jag inte behövde betala men det ersätter fan inte mitt hår :( . har du tips om vart jag ska kunna klippa mig? det verkar som att du oftast blir nöjd men där du klipper dig? nämn en bra frisör som du har klippt dig hos. Vore hur snällt som helst.

Reply
Jennifer

Hahahaah Tyra “Jag tänker inte paddla nån jävla kajakjävel” HAHAHA xD NI är för härliga! Torsdagar är bäst! <3

Reply
Ajda

Hahah xPP<3 Jag ÄLSKAR eran Shoow !! :DD
Den äger asså <33 Längtar till imorrn

Reply
Ajda

Hahah, verkar ju superkul :D
Älskar eran SHOW !! :DD Kenza & Tyras Show ÄGEER SÖNDER ALLA ANDRAS SHOWAR !! :D

Reply
Camilla

Hahahaha asså ditt skrik i kajaken typ drar ut garvet från my inner core! Hahahahaha det är så äkta!!

Reply
June

Urk. Blir mindre sugen på att se det ju mer du tvingar på läsarna det hela tiden. Jag tror nog att de som vill se det hittar dit ändå utan att du måste tjata om det i vartenda. jävla. inlägg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*