• header

Tuff dag

Hej!

Åh vilken tuff dag. Vi körde igång med inspelningen i studion redan klockan halv åtta imorse! Sedan hade vi frukostmöte och sedan var det dags för inspelning nummer 2 och efter det nummer 3. Vi har spelat in mycket till “Mardrömmen” idag så fyfan vad jag är trött nu. Men att träna på arbetstid är ju inte så pjåkigt! Och det blir ju verkligen av också, för jag är ju tvungen. Kan inte komma med några lama ursäkter liksom, haha..

Nu ska jag ta itu med mailen och sedan packa väskan. Ska iväg på äventyr. Berättar mer om en stund!

Mina snygga träningskläder är från Stadium

55 Comments

Sandra

Ditt hår är så grymt snyggt. Vet du vad? igår klippte jag mig i etapp och jag sa 2 cm men det blir minst 5 cm. Du anar inte hur ledsen jag faktiskt är och idiot-frisören sa att jag inte behövde betala men det ersätter fan inte mitt hår :( . har du tips om vart jag ska kunna klippa mig? det verkar som att du oftast blir nöjd men där du klipper dig? nämn en bra frisör som du har klippt dig hos. Vore hur snällt som helst.

Kenzas svar: Du har skickat den här kommentaren typ 10 gånger så jag svarade på den i typ förra eller förrförra inlägget :)

Reply
Ida

Är det konserten du ska iväg på, eller blir det inte av?
Skönt emd träningen, önskar jag hade den möjligheten + ngn som pushar mig!

Kenzas svar: Grabbarna får gå utan mig :(

Reply
Isolina

Är skorna från Reebook bra? :)

Kenzas svar: Ja de är sköna och det känns verkligen i rumpan, låren och vaderna när man promenerar med dem!

Reply
Emma

vad nice, då kanske du kommer in i att träna, och att du inte vill sluta sen när showen är över! :D

Reply
saga

Du skriver i princip BARA om dina inspelningar nu. It sucks. vi vet att ni spelar in (hur roligt som helt att se det sen) men man lessnar när varje inlägg börjar “idag har vi spelat in till showen” “imorgonbitti är det dags för inspelning” “inspelningen gick kanon” “shit. närvös. inspelning imorgon”……

Kenzas svar: Ja jag förstår det, men det är ingenting jag kan göra något åt. Jag jobbar väldigt mycket nu men från och med den här veckan kör vi bara 2 dagar i veckan so hold on sista! ;-)

Reply
Lovisa

Tränar ni bara under inspelningarna eller har ni också fått order av eran personliga tränare att träna på fritiden också?

Kenzas svar: Vi har fått order att gå ut och springa 2 ggr i veckan samt köra lite styrketräning men alltså…. Han får ju vara lite realistisk ;P

Reply
Mikaela

Ditt hår är så grymt snyggt. Vet du vad? igår klippte jag mig i etapp och jag sa 2 cm men det blir minst 10 cm. Du anar inte hur ledsen jag faktiskt är och idiot-frisören sa att jag inte behövde betala men det ersätter fan inte mitt hår :( . har du tips om vart jag ska kunna klippa mig? det verkar som att du oftast blir nöjd men där du klipper dig? nämn en bra frisör som du har klippt dig hos. Vore hur snällt som helst. Kramar

Reply
R

Du visar typ aldrig det du shoppar längre, Det verkar som om att du nästan inte ens vill..:(

(DETTA ÄR ABSOLUT INTE EN HATKOMENTAR, JAG ÄLSKAR DIG KENZA)

Reply
Sara

Jag beundrar dig verkligen, att gå upp så tidigt varje dag verkar så himla jobbigt! Skulle dö efter två gånger haha :P Snygga träningskläder också :D Det verkar så kul med kenxa och tyra show! Längtar til programmet på torsdag ;)

Reply
Ninna

Mardrömmen är så kul att titta på, men stackars dig och Tyra som får göra det! Hahah men ni är så söta och roliga. ^^

Reply
Janina

Jag borde väl också börja träna nu, men det är så skönt att bara slappa. Orkar inte anstränga mig när det är skönare att ta det lungt ;) du är säkert bekant med den känslan? ;)

Reply
emelia

Är Reebok easytone skorna bra? Hjälper dem till att forma ben och rumpa? eller är det bara något dem säger? :)

Reply
Naveen

Vilket märke är mjukisarna av? De ser supermysiga ut inte för hängiga ut, svårt att hitta en bra balans av det :P

Reply
Marielle

Måste få fråga, du köpte ju en bil för ett tag sen för att kunna använda den till att övningsköra. Hur går det med övningskörningen o körkortet?

Kanske passar in som “Dagens fråga”

Ha det bra bruden!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*