• header

Ut på äventyr!

Nu sticker jag och Tyra ut på äventyr! Det är lite hemligt vart vi ska åka och spela in till showen. Vi ska spela in imorgon men åker nu för att slippa gå upp klockan fem imorgonbitti.

Vi hörs när vi sitter på tåget! Då ska jag svara på en massa kommentarer också. :) Och hallå, har fått typ 30 mail från läsare som skriver att de inte har kunnat kommentera min blogg på flera dagar och det kan vara en av orsakerna till varför det varit så dåligt med kommentarer på sistone. Teknikerna ska fixa det!

Puss puss ♥

64 Comments

Ida

Hur kan dina ögonfransar ha blivit så sjukt långa? :o Tips? gärna ett svar!! :)

Kenzas svar: Jag har alltid haft väldigt långa ögonfransar. Körde på neulash förut men slutade då mina ögonfransar började gå av… eh…

Reply
Märta

Kenza & Tyra Show = BÄST!!!
Älskar det och längtar shiitt mycket till torsdagarna!!!

Reply
Hanna B

Om du säger att du ska avara då får man väl köra på! :D

Har ni någon gång tänk att ni ska uppfylla en läsares dröm utan att de ska behöva vara med i webtv?

Jag vill sååå sjukt görna skicka in min dröm till er, men jag vågar inte riktigt visa mig för ca 500.000 personer. Kan förstå er att det är kanske ingen mening med det om det inte visas, men jag menar mer typ en gång, kanske inte behöver ha med detta programmet att göra ens.

Annars blir det till att spara pengar och försöka uppfylla den själv! :)

Hoppas ni har/hade kul iväll!

Kram

Kenzas svar: Hej! Som du kanske förstår så går det inte. Det här handlar ju om showen och vill man inte vara med så går det ju inte. Kram!

Reply
Hilda

Lite frågor!
1. Måste du BARA skriva om Kenza & Tyra show?
2. Vilken stad kommer du ifrån?
3. Är du modell också? Snälla svara på det!!!

Kenzas svar: Jag jobbar hela dagarna med showen så jag förstår inte riktigt hur ni tror att jag ska ha tid att sitta och blogga om annat. Försöker så gott jag kan att slänga in lite annat men då showen tar väldigt mycket tid så blir det många inlägg om det. Det är ju min (och tyras såklart) show, det måste ni ju förstå!

Jag har bott i Stockholm i typ hela mitt liv, förutom 3-4 år i Marocko när jag var liten. Ja jag jobbar som modell också, finns hos agenturen Elite models.. Kram! :)

Reply
Mikaela

Ditt hår är så grymt snyggt. Vet du vad? igår klippte jag mig i etapp och jag sa 2 cm men det blir minst 10 cm. Du anar inte hur ledsen jag faktiskt är och idiot-frisören sa att jag inte behövde betala men det ersätter fan inte mitt hår :( . har du tips om vart jag ska kunna klippa mig? det verkar som att du oftast blir nöjd men där du klipper dig? nämn en bra frisör som du har klippt dig hos. Vore hur snällt som helst. Kramar

Reply
louice

Jag bara undrar om det var kul att vara på emas? :)
Hade skitgärna varit det detta året, lady gaga är ju nominerad till priser!

Kenzas svar: Mina två gånger på EMAs har varit två av de bästa upplevelserna någonsin!

Reply
Ninna

Vad spännande det låter!
Hoppas att det går bra vad ni än gör. haha. Jag har en fråga till dig, du vet din fina höstjacka, tänkte köpa en men då ville jag bara veta hur den är, ska man köpa en mindre storlek eller en större. Gud nu lät det förjävligt men hoppas att du fattar vad jag menar, haha. Kram!

Kenzas svar: Hmm.. Köp en storlek mindre så sitter den lagom tight. Kram!

Reply
Elin

Gud vad nyfiken jag blev!
Har du någon gång vart i Köping eller sett “I en anan del av Köping”?:)

Kenzas svar: Nää :P

Reply
Ida

Eller så är den främsta orsaken att folk kommenterar mindre eftersom du är sämst på att svara tillbaka!! Inte så kul o kommentera o fråga saker när man aldrig får svar. Tycker synd om folk som skrivit samma sak flera gånger vid olika tillfällen, saker dem undrar o så men aldrig får svar på! Taskigt!

Kenzas svar: Ja shit vad taskig jag är. Jag gör det ju med flit också!

Reply
cassandra

din blogg har blivit så förbannat tråkig, du kanske borde byta namn till “kenza tyra show med mina egna smycken och skor blogg” typ. vad är den personliga kenza? ingen jävla reklam blogg tack. ne nu slutar jag läsa din blogg.

Kenzas svar: Hejdårå!

Reply
Linda

Hoppas ni får det kul. Ert program är jättebra och jag bara måste säga att du skulle kunna vara Sveriges vackraste kvinna! Så otroligt vacker är du.
Kram! :)

Kenzas svar: Puss! Tack så hemskt mycket.

Reply
Emelie

Har du slutat helt med att röka nu?

you rock girl ;)

Kenzas svar: Det blir ett par cigg när jag går ut och dansar, alltså var eller varannan fredag. Ibland nån i veckan kanske, men annars inte. Kram!

Reply
Sara

Härlig bild! :D Är så himla nyfiken på vad ni ska göra…

Juste, måste bara fråga: vilket värmeskydd använder du? Skulle gärna ta emot några rekommendationer (eller vad man nu säger) :) Är ditt bra? Prisvärt?

Lycka till med inspelningen! ;)

Reply
Hilda

Hej kenza!
Jag diggar din blogg starkt och jag bara älskar kensa&tyra show!
Jag skulle bli jätte glad om du kunde titta lite på min blogg och säga vad jag kan göra bättre.

Reply
Filippa ::):):)

HEJ KENZA !

jag fyllde år i söndags (14) och jag fick din underbara jacka !
Jag älskar den! (det är den nya med päls:) )

KRAM <3

Kenzas svar: Vad kul! Roooock it!

Reply
Jenny

NI ÄR SÅ HIMLA SÖTA! Jag gillar verkligen eran show! Hur många avsnitt kommer det bli ungefär? :)

Kenzas svar: 12! :)

Reply
Dollys

Jag har i alla fall inte haft några problem med att kommentera din blogg :) kan det inte vara att det inte har funnits nått riktigt ämne att kommentera då? :)

Lots of love/ http://www.dollys.se

Kenzas svar: Klart det kan vara det också men nu har jag ju fått veta att det inte har gått att kommentera för 1/4!

Reply
fanny

tycker eran show är grym, men saknar dina tätare inlägg med outfits väldigt mkt. även mysiga inlägg med Mani etc. Kram!

Reply
linnna

NOOOOOOOOOOOO, min fråga kommer typ att vara sist nu. ugh

Men iaf, jag undrar hur du kan simma i KLORIN vatten (på vanliga simhallar alltså) med linser på? Det där kan väl ju knappast vara safe? Dessutom så vill jag gärna veta om du alltid har haft så “stora” bröst? Konstig fråga men jag är helt seriös här.

Reply
Ninaa.H

Hejhej Kenza!! :D
Jag har en fråga till dig,
det är: VAD TYCKER DU OM HOMOSEXUALLITET??

DU undrar nog säkert varför jag frågar det, jo för att jag har ett skolarbete där jag intervjuar olika människor i olika åldrar vad dom tycker om det.
Det skulle vara KUL om du kan göra ett inlägg av det eller svara.

KRAM Ninaa. H

Reply
Denise

Du pratar aldrig om din mens. Tar du p-piller?

Håller med “Mikaela”. Du skriver aldrig om vart du klipper dig. Kan inte du göra det eftersom att det verkar som dina frisörer alltid klipper dig bra och på rätt sätt. Nämn de första bästa som du hade skrivit tidigare i ett inlägg. (förutom Bobby dårå, det är sviiiiiindyrt hos honom) :(

Din blogg är grym, fortsätt! :D

Reply
Julia Sofie

Hei Kenza! I just have a question I’ve been wondering about for a while… I understand that you earn a good amount of money on your blog, but how will you manage in like 10-15 years when you probably don’t blog anymore and (don’t take it personally) don’t look so pretty anymore. You don’t have any education, right? I just wondered :)

Reply
Zasu

Hur väljer du egentligen vilka kommentarer du ska svara på? o.O Brukar du gå in och kolla på dina läsares bloggar ibland? :)
Kram!

Reply
ak

Du är ju kort, elr kanske inte så kort jämfört med mig men jag menar för att vara modell. Så har du några tips på hur man kan göra för att se längre ut på kort? Blir så sjukt sugen på att vara modell när jag ser dina bilder efter du vart och blivit fotat av nelly m.m.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*