• header

13e okt – mobilblogg

God morgon! Några av er kanske känner igen stället på bilden och vet vart vi är någonstans.. Vi ska iallafall börja spela in nu! Vi ska göra en väldigt rolig sak och det gäller aztt hålla masken. Önska oss lycka till! :)

305 Comments

Cattis

Jag håller med… Det är inget roligt att bara läsa om er show,har sett ett avsnitt å det känns väldigt amatör. Nä, skriv om det som du brukar så kommer jag tillbaka..

Reply
Jossan

Min polares fb uppdatering förut
“såg kenza på stan förut & damn, hon är ju ännu snyggare i verkligheten än på bild”

haha, kan inte göra annat än att hålla med!!!

Reply
Isabelle

Bästa norrköping!
Fick höra av en kompis att du var i stan och sprang direkt dit från skolan.. dock såg jag ingen Kenza och tog bussen hem rätt så besviken :P hehe!

Reply
vickan

haha, kör på grupptrycker och säger norrköping :D
annars hade jag inte haft ngn jäkla aning XD

kolla in min blogg, uppdaterar dagligen
om musik, killar, mode och skor såklart ;))

pussviktoria

Reply
josefin

undrar på tal om absolut ingenting var du fick tag i din svarta ögonmask som du bar förra halloween? simma lugnt!

Reply
Hanna

Längtar tills nästa avsnitt av Kenza & tyra show :D det är så bra! lite tråkigt bara att det inte visas på tv. men men :D

ÄLSKAR din blogg! :D kram <3

Reply
camilla

Skit söt blus!! Och riktigt riktigt snygg i håret också ;) Hoppas det gick brc för er idag! Gu vad mycke roligt ni får vara med om nu pga av showen! Hoppas ni njuter :D och ha så kul under alla era inspelningar nu!!!

Reply
jossan

Hej :D Hörde att ni hade fikat på Fräcka frökens vid skvallertorget ;) Min kompis och mitt favvofikaställe i norrköping :) Fan att vi inte träffade er!!

Reply
tamy

amen fyHELVETE vad arg jag blir! jag pluggar ju fan i norrköping, kuk att jag missade dig. så jävla typiskt….

Reply
Emelie

Åh, Norrköping <3 Jag bodde där bara i ett år, men såg direkt att det var där :D

Reply
elliz

Nu blir man ju orolig att du inte bloggar! Hihi men längtar verkligen tills nästa program :D

Reply
Nathalie

Har norrköping bara en gata då eller? Eftersom alla därifrån känner igen den gatan..:S

Reply
13 årig tjej :D

Fyller år idag xD

Hahaha,, om någon bryr siig. Det var bara för att kenza hade skrivit 13\10 på rubriken. Så det var ganska Kuul xD :D

Reply
Iris

Till alla som klagar om att hon bara bloggar om showen: Det är ju helt klart att hon bloggar om den. Delvist för att det är ju det ända hon gör om dagarna, jobb jobb jobb och ännu mer jobb. Och hon försöker ju blogga om allt möjligt med ibland kan det bli så att showen är i centrum en stund, hon försöker ju blogga om annat också. Det är ju liksom inte hon som bara vill blogga om showen utan det bara blir så. Och man kan ju få brist på “inspiration”.

Reply
HannuT

Åh du är i norrköping =D finns det möjlighet med läsarfika ? skulle vara sjuk kul att får ställa frågor och träffa dig i verklighet.

Kram HannuT

Reply
emelie

Hej kenza, tycker du är en helcool tjej, och du ger mig massor med inspiration, idag är det min 20 års dag, känner att jag börjar åldras, så vi har hat lite av en bajsdag båda två, men förhoppningsvis får jag din oerhört snygga skinnjacka i födelsedags present isåfall blir allt mycket bättre så hoppas hoppas kram :)

Reply
lisen

Norrköpiiing! Hoppas ni fick höra någon med riktigt bred östgötska, det är det negativa med att va norrköpingsbo, dialekten! hehe ;)

Reply
soukaina

HEJ KENZA jag tycker du är skit söt och jag kollar på din blogg varje dag hihi jag är ockeå marockan:D

Reply
´Anne

Stan i Norrköping… shit vad jag saknar det stället… har så mycket minnen därifrån sedan jag var liten.. längtsr tillbaka till den tiden mkt.

Reply
frida ljung

Jag bor i nkpg, var precis där du står igår och jag hade ingen aning om vilken stad du va i innan jag klicka här. Nu ser jag ju! haha.

Reply
Eva

Hejj kenzaaa, du är såå vacker!! varför skriver du så lite blogg nuförtiden? förstår att det tar på krafterna inför inspelningarna..men snälla jag behöver dina tips om hur man sminkar sig vacker vardagligt och vilka produkter du använder! Snälla kkenzaa lägg ut ett inlägg på det! love uu :D

Reply
Sanna

Det är så typiskt, jag bor i Norrköping skulle på stan för at handla lite vid 10-11 men åkte aldrig in handla på ett annat ställe, fuck me, annars skulle jag sätt dig :(

Reply
Sanna

Måste bara säga att jag tycker att du är galet fin Kenza! :) Följer din blogg nästan varje dag ^^ Jag gissar nog på norrköping ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*