• header

Skulle ni bli rädda?

Idag gjorde vi en blåsning. Tanken var att jag och Tyra i slutet (som sista grej) skulle springa in med strumpbyxor över huvudet och skrika “det här är ett rån”, ta fram en banan och sedan börja bråka om att jag skulle hålla bananen och inte hon. 

MEN detta tyckte inte vårt produktionsteam var en bra idé. De var rädda att människorna där skulle hinna bli rädda, ringa polisen, få men för livet.

Jag fattar ingenting.. Skulle ni bli rädda eller?

330 Comments

Marilia

Hahah herregud det låter ju skitskoj!! xD Och sådär skulle ni nog inte skrämma någon ;) Hahaha vilken sjukt rolig humor ni har asså!!

Reply
Linn

Nooo, du bringar tillbaka mina trauman! Haha!
När jag var en liten unge på fem år kom min pappa springandes med en strumpbyxa på huvudet och en grön håv! Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv!

Reply
karoline

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAN! VAD RÄDD JAG BLEV. åh herregud kenza, du skrämde mig :(

Vart kommer ditt fina halsband från på din förra bild? Är det en uggla? Och vart har du köpt din svarta mysiga kofta, har letat efter en sådan otroligt länge. Tack för en sjukt bra blogg! <3

Reply
elin

asså shiit!:D
Du är så sjuukt skön Kenza!:D Jag älskar verkligen din personlighet och utseende, jag rådiggar din stil, du är verkligen min idol! =)
pussar Elin.

Reply
johanna

har man upplevt ett rån tidigare så skulle man nog blir rädd.. så ja, jag hade blivit rädd!! sorry, men inget roligt skämt tyvärr!

Reply
J.Axner

Jag tror att det är själva grejen med; ”Detta är ett rån!” som människor kan bli så rädda för så de får men. Tänk om några varit med om det förut? Illa. Och att man inte ser ett riktigt ansikte kan nog skrämma vissa. Kul grej annars!

Reply
Cecilia

Ja det hade jag blivit, men sen snabbt fattat att det var ett skämt men det var nog bra att ni avblåste det hela för den första riktiga skräcken hade man ändå känns.

Reply
angelica

jag vet inte, jag tror jag skulle typ tänka “vad fan är det här?!” men om det är någon som bara hör er, och inte ser er känns det som om risken är stor att någon tar upp en telefon och ringer polis, av ren instinkt.

Reply
Laila Fahlberg

HAHAHAHAHAHAHA jag dööööööör verkligen av skratt!!! Haha snyggaste brudarna ;)

Reply
Sandra

H****TE ja tänkte nån millisekund “Vart har ja hamnat? Vem e detta??” (ja såg kenza först). För nån sekund där tyckte ja du såg ut som en död svart kvinna, men ändå alive… Alltså usch, vet inte hur ja reagerat… blivit förstenad? Lite synd ni inte fick göra de ändå… I think.

Reply
Iris

HERREGUD!!! HAAHHAHAH gud läste inte genom hela inlägget utan kollade bara på bilden. HAHAHA fick nog en liten hjärtattack !

Reply
ELSA

lite kanske, ni ser ju inte direkt mysiga ut .. fast jag skulle nog böja skratta, haha! :D kramz <3

Reply
Nicolina

HAHAHAHAHAHHAHA VILKEN ROLIG GREJ! rädd för er i dom där strumpbyxorna är väl inte så stor risk :)

Reply
LISOU

Hahahahah! Om ni drog upp en banan, NEJ. Men det kan ju bli så för vissa, att dom blir rädda. Men jag förstår inte hur man skulle bli rädd om man säger att det är ett rån och drar fan en banan. HAHAHAH

Reply
Nathalie

HAHA! Nej men gud, ja jag skulle bli livrädd!
Har ganska lätt för att bli rädd, eller ja det beror iofs på vad det är… och på sättet, hur man blir skrämd! :)
Kram hoppas du haft en bra dag! :)

Reply
Francy

Jo lite.. Man skulle ju inte veta om ni skulle ha en pistol någon annanstans, ni kanske hade en banan för att det skulle se ofarligt ut, men sen kommer ni där med eran pistol som visar sig vara en vattenpistol! Skulle varit roligare om ni hade haft ett RÅN och sagt att Det här är ett rån! Hahaha, dåligt skämt, men roligt om man är trött! :D

Reply
Sandra

Ja jobbar i affär och jag tycker inte de är något man skämtar om.. Kan bli fel..

Reply
Anna

Låter som en kul grej! Speciellt för tv.
Dock håller jag med produktionen, man vet aldrig vad som händer… ni ser ju inte precis trevliga ut med strumporna, haha xD

Reply
GJ

Hahaha! Ni är så jäkla roliga! Man hade väl blivit lite skraj till en börja men när bananen kommit in i bilden hade man ju fattat. Hade ju iallafall inte känt igen er Haha!

Reply
Malin

Klart folk kan bli rädda om någon springer in med rånarluva/liknande och skriker att det är ett rån. Det är verkligen inget jag skulle vilja vara med om, så jag tycker att ert team gjorde helt rätt! Eran show är bra som det är, ni behöver inte göra såna saker för att göra den bra.

Kenzas svar: Vi skulle alltså ha strumpbyxorna så som på bilden…

Reply
Emma Hidling

Haha fyfan vad roligt det hade varit, skulle nog bli rädd i början men när man fick reda på att det var ni skulle jag nog dö av garv!!! ;D

Reply
Tommy

Jag hade nog inte blivit rädd för era ansikten eller röster, men om jag såg era numera vältränade kroppar komma in hade jag flytt direkt!

Reply
Therese

Haha kommer fan få mardrömmar nu, ni ser ju sjukt läskiga ut xD Hahaha fy fan vad kul det hade varit om ni fick göra en sån grej ;)

Reply
Cornelia

Alltså det låter ju faktiskt jätteroligt, men grejen är den att; det skulle faktiskt räknas som ett rånförsök, även om det bara skulle vara på skoj, och ni skulle bli anmälda.

När jag nollade ettorna i min skola för några veckor sedan hade en kille som uppdrag att hoppa in bakom disken på burger king och ropa “ledig kassa här!”. Men han blev istället nedbrottad och polisen kom dit.

Så kan det gå…. Ganska förståeligt i och för sig eftersom de trodde att de blev rånade, men man tycker ju att det borde finnas lite humor i världen i alla fall :D

Reply
Emelie

Alltså, där går er barnslighet över gränsen. Jag är så glad att produktionsbolaget åtminstone har lite jävla vett. Fy fan.

Reply
C A R O L I N E

Nej jag hade inte blivit rädd, men det hade varit roligare om ni drog fram ett kexrån och sa “det här är ett rån” och hålla upp kexrånet.. (:

Reply
tara

vad jobbigt det skulle va för ”gisslan” då xD
men tror att dom fattar att det e på skoj när ni tar fram bananen! det är ju fan komedi, tkr ert team gjorde FEL :P

Reply
Erika

Hahahahahahaa jag skulle falla ihop i en hög på marken och skratta så mycket att jag inte kunde andas! xD

Reply
rebecka

I början skulle jag nog blivit rädd men sen när jag fattat att det var ni skulle jag tyckt det varit skitkul. :D

Reply
amanda

HAHAHAHAHAH JA JAG SKULLE BLI RÄDD.

Och nu när du vill ha mer kommentarer (hehe) så hoppas jag att jag får ett litet sött svar på min kommentar.
Hur kan du vara så fin!? och hur mår du just nu kenza, haha? :D KRAM

Reply
Fanny

Haha jaaa, jag skulle nog bli rädd! Kanske inte traumatiserad för livet men en adrenalinhöjning sku ja absolut få! Sen e ja ju lättskrämd också :)

Reply
Kristina

Hahahha, ni får annars gärna komma till mig och göra det :D Skulle troligtvis bli livrädd, men fan vad kul ni ser ut, hahahah x)

Reply
F A N C Y

Tror faktiskt att det är olagligt att göra så. Har läst något om en man som sprang in med ett våffelrån och skrek det här är ett rån och typ blev dömd för olaga hot eller något! Så det var nog rätt bra att ni inte gjorde det! :P

Reply
Hanna

Skulle inte du kunna länka din spotify lista? (ifall du nu har spotify) :D skulle Vara roligt och höra va fu lyssnar på :D

Reply
T

Jo, men alltså det är klart att folk skulle bli rädda! Tänk er själva liksom. Hur hade ni reagerat?

Reply
T

Jo, men alltså det är klart att folk skulle bli rädda! Tänk er själva liksom. Hur hade ni reagerat?
fh

Reply
SABINA JUHLIN

hahaha det skulle ju varit sjukt roligt :D Jag och några klasskompisar spelade in en rånarfilm en gång haha..(det var till ett samhällsarbete) B-igare film får man leta efter! Jag använde en sån lång tändare till pistol, och så hade vi lite fräsiga ljudeffekter till det + sjukt dåligt skådespel! Fyfan så dålig den blev hhahah!

Reply
Vega

Jag skulle nog blivit liiite rädd först, men seden när jag fattade att det var ett shämt skulle jag dö av skratt hahaha!

Reply
:,

Du kommer antagligen inte att svara eller ens läsa min kommentar men vill bara nämna en sak. Hur kan du tycka det är okej att du tjänar 200 tusen i månaden när det finns folk som knappt har råd att leva? du lever i din bubbla med ditt “perfekta” liv och allt är så bra? Tänker du aldrig på att kanske skänka pengar till fattiga barn? vem vet du kanske gör det men skriv gärna det på bloggen isåfall så man vet vad du går för. Jag diggar dig annars liksom och jag vet att jag inte har någon rätt alls att dömma dig för jag känner inte dig men jag är bara nyfiken och kanske lite irriterad. :)

Reply
Malin

Haha, men ni skulle ju springa in med ett kex i handen och visa det och skrika “det här är ett rån!!!!” Då ljuger ni ju ens, bara upplyser folk om vad det är ni håller i. ;)

Reply
Elin

Hei Kenza :)
Anvender du noen brun uten sol produkter? Du er alltid så brun og fin!! Eller tar du solarium?

Reply
norway

hahahahha funny! JA jeg forstår hvorfor dem ikke ville ha det med. TITTA PÅ DERE hahaha. u r funny….elsker din blogg!

Reply
jasmine

hahaha! jag skulle inte alls blivit rädd lite chockad att träffa Kenza! Hade bara varit roligt och uppmuntrande ! :)

Reply
Hanna

Gillar du piercings?

Snälla, kolla då mitt senaste inlägg och kommentera din åsikt om hur jag ska göra! :)

Reply
Jossan

men hallå ;) ingen banan… ni skulle isf tagit ett glassrån och sprungit in o sagt “DET HÄR ÄR ETT RÅN” :D

Reply
Ida

Jag som själv jobbar i butik och blivit rånad under pistolhot hade INTE uppskattat det skämtet eftersom man rycker till lite bara någon kommer springande i/in i/ut ur butiken. Man hinner oftast reagera negativt innan man ser era miner och ni hinner ta upp bananen.

Sen att man ser jävligt rolig ut med en strumpbyxa på huvudet är en helt annan grej. Man kan få till dom mest fantastiska ansikten! :D

Reply
Anna S

Hej! Jag jobbar själv i kassa, och skulle tyvärr bli väldigt rädd. För även om ni ser komiska ut så vet man ju aldrig om det är på riktigt eller ej. Så jag håller med produktionen där! Nä just när det gäller rån och sånt ska man vara försiktig hur man skojar!

Reply
Norsk leser

Hvordan fikser du håret ditt sånn som på innlegget under, medsånne bølger ?
Det er så utroolig fint! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*