• header

Skulle ni bli rädda?

Idag gjorde vi en blåsning. Tanken var att jag och Tyra i slutet (som sista grej) skulle springa in med strumpbyxor över huvudet och skrika “det här är ett rån”, ta fram en banan och sedan börja bråka om att jag skulle hålla bananen och inte hon. 

MEN detta tyckte inte vårt produktionsteam var en bra idé. De var rädda att människorna där skulle hinna bli rädda, ringa polisen, få men för livet.

Jag fattar ingenting.. Skulle ni bli rädda eller?

330 Comments

Anna-Maria Esergren

Hur många ggr måste man kommentera för att få ett svar egentligen eller väljer du bara random i kommentars fältet vem du svarar? har typ kommenterat ett antal inlägg, ställt frågor osv.. Men inte ett endaste svar eller någon respons.. Skulle verkligen vara tacksam för ett svar eller åtminstone en hint av att du läser kommentarerna… Kram

Reply
luna

I work as a clerk in a movie rental shop in the evenings, all alone. And there are times that I feel scared of just any person really, ’cause sometimes there are drunk people and people on drugs coming into the shop. And yes, they’ve stolen stuff too.

And also, my vision is really blurry without glasses, I don’t usually use them because I find them annoying, soooo my vision is bad and if someone would come into the shop screaming “this is a burglary” I’d shit my pants, because I wouldn’t even see your faces :D

As a thought, it is funny. But in practice, it would not be funny for the clerk… :)

Sorry for writing in English, am from Finland and can’t express myself that well in Swedish :)

Reply
ÅSA

HAHAHAHA!!! Jag tänkte gå in på din blogg bara för att se ditt fina ansikte o säga att du var vbacker.. Så ser jag DET HÄR! :D
fan vad skönt!

Reply
Majlo

Hur kommer det sig att du verkar vara den enda bloggaren i detta land med lite stake i sig?
Du kan ju faktiskt stava rätt och bombar inte med idiotiska inlägg om vice versa ointressanta.
TACK!!
Tusen Tack för att det i alla fall finns en bloggare med lite vett i huvudet!

Reply
Sara Grubb

Idiot.. vad tänker du med? Tänker du överhuvudtaget?

Produktionsteamet verkar vara de enda som har en hjärna i den här showen.

Reply
Andromeda

Jag skulle bli jätte rädd, ni ser ju ut som monster!! xD men inte skulle jag springa iväg, jag lovar ;)

Reply
Rebecka

Jag jobbar själv på bank. Om ni kom in sådär och sade att det var ett rån skulle jag fortfarande ringa polisen och trycka på larmknappen eftersom vi aldrig tar det säkra före det osäkra. Det handlar om säkerhet. Även om det bara var ett skämt skulle det få påföljder.
Dock skulle jag inte rekommendera en rånare att se ut som dig på bilden, det ger ingen direkt rånar-pondus :)

Reply
Maria

Hahahaa, nä det låter ju skitskojj!
Vet ni vad ni borde göra?!?
Gå in sådär som ni sa och istället för att ta fram en banan tar ni fram ett rån asså ett kexrån, så går ni in och säger : DET HÄR ÄR ETT RÅN *så tar ni upp rånet,tar en tugga av det och går ut*
Det hade varit rätt roligt!

Kram Maria❤

Reply
sara

jag skulle bara “vad faaaan e de för nåra?!?!! O.O°
ni ser lite retarded ut på bilderna… ;P

Reply
Helena

Ni skulle ha tagit fram ett rån (ett kex typ) och sagt: Det här är ett rån! :)

Reply
martina

OM jag ska skulle blir rädd!!!!!!!!!!!!!! Det ser verkligen inte ut som att det är ni, kan knappt skilja på vem som är vem!

Reply
olidlig

Klart som fan att dom skulle bli rädda. Fattar du väl själv eller?! Om du jobba någonstans, skulle du bli rädd om det kom in 2 med strumpbyxor som skulle “låtsas” råna? Bara jävligt barnsligt.

Reply
Emma

Min mamma utsattes för rånförsök igår på den bank hon jobbar på så jag tycker inte det är speciellt kul eller något att skämta om.

Reply
kerstin

Görs det på anmäl plats så är det självklart att folk kan tro att det är på riktigt tills de förstår att det enbart är skämt. Barn kanske inte alls förstår, gamla svaga kan drabbas av olika komplikationer. man vet ju folk som fått hjärtinfarkt av att någon hoppat upp bakom dem och sagt bu.

Reply
Frida

Ni är bara så grymma. Och jadu jag skulle nog börja grina om någon kom in sådär, även om det var ni :P hahaha

Reply
Emilie

Beror väl helt på i vilken situation ni gör det? Är det på redaktionen eller på en bank? det är lite skillnad. Klart folk skulle kunna bli rädda. Allt för att få tittare eller? Herregud.

Reply
ANONYM

MEN SKRIV OM NÅT ANNAT ÄN TYRAS OCH DIN SHOW!!! SKITTRÅKIGT ATT LÄSA OM PRECIS HELA TIDEN!!!!!!!!!!

Reply
ELINHA

Inte så jätteräd ;)

Kolla in min film med Rasmus Seebach från Cafe Opera! :)Kolla in min film med Rasmus Seebach från Cafe Opera! :)

Reply
Olivia

Läs min blogg om mitt nya liv i LONDON där jag går på musikcollege. Kolla in min outfit från gårdagen! :)

Reply
Emma

men seriöst, är ni dumma i huvudet eller? fy satan vad barnsligt! ni vet väl att man kan bli polisanmälda om man rusar in i en affär och fejkar ett jävla rån! hade ni kommit in i en affär där jag jobbade hade jag fan gett er en käftsmäll, man gör fan inte så! så jävla lågt.. inte kul för fem öre.

Reply
simone

Ja det är ju lite som ett hot så jag hade nog undrat vad fan som pågick ^^ Håller nog med om att det inte är en bra idé.. men det räkcer a tdu springer ut som på bilden, haha då had ejag blvivit livrädd!

Reply
Sara SB-stylist

Hej skitfin blogg har du grymt snygg är du!

Checka in Dede med!
OMG!!! Helt otroligt vacker kille!!!!!

Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
(Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!

http://www.dedeprivat.blogg.se
http://www.dedeprivat.blogg.se

Kika även in min nya modeblogg!
STYLAS VACKER! (värde till 2000:-)

http://www.missbill.se

Ansök till min styling på http://www.missbill.se

/ MissBill

Reply
filippa

Hur länge sover du om dagarna? Jag ska faktiskt vara ärlig med att jag tycker du uppdaterar för sällan. Ditt första inlägg för dagen kommer aldrig efter kl 12.00. Upp med dig som vi alla andra som är uppe kl 7 för att gå till jobb och sköta det! Detta är ditt jobb så ta det på allvar människa!

Reply
modemix/sheima

HAHAHAHHA klooockrent! :D jag har ont som fan av min tandställning som jag fick igår o är på bajshumör men du fick mig att le skit stort precis. och juste er show sänds ju ikväll! :O YEEEEEY :D

Reply
Agilitydream

Skulle någon springa omkring med en sådan trasa över huvudet och skrika att det är ett rån, då hade jag nitat direkt. Ingen bra idé efter som ni ser ut som talibaner och alla vet vad fan de går för.

Reply
Ida

På tide å stå opp Kenza :) har vært inne på bloggen din tre ganger i dag og ventet på morgeninnlegget, men fortsatt ingen ting?!

Jeg gleder meg til dine fem fridager fra showet, så får vi kanskje høre om noe annet igjen :) digger deg!

Reply
rånoffer..

jag har själv varit med om ett rån när jag jobbade i en butik, och det är ABSOLUT INGENTING som är roligt med er idé! och bara så att ni vet så är det olagligt att gå in i en butik och säga “detta är ett rån” även om man inte menar det.. jag tror inte att det är någonting ni vill ha på er meritlista! :)
men jag älskar er show och din blogg..

Reply
alli

Jag skulle bli jätte jätte rädd först då jag har varit med om ett rån där de sprang in från ingenstans och skrek och avlossade flera skott. Men sen när man skulle hajja till så tror jag man skulle garva en del. Fast det är nog lika bra att ni låter bli ;) hehe

Reply
H

Det har faktiskt hänt mig, ett gäng tonårskillar sprang in på restaurangen där jag jobbar med mask för ansiktet och plastpistol och började gorma. Vi har tysta larm alldeles under disken så vi trycker ju igång larmet så fort man ser dom komma in genom dörren, inte som att man står å rullar tummarna tills dom hunnit fram och lekt av sig tillräckligt för att tala om att det bara var ett skämt.

Reply
airaM

Herregud, vad det finns många här (och ute i Sverige) som saknar humor och “Buuu, ni skulle bli anmälda” och blablabla. JAG DÖR. Dra ur stålpålen ur röven allihop och lev livet istället.

Reply
Elisa

Haha! Fan va kul!
Skulle nog bli asrädd, men sen skulle man ju börja skratta!
Förstår inte varför alla måste ta det så seriöst…shit, spänn av lite, det är ett skämt.

Älskar din blogg! <3

Reply
Eleonor

Jag förstår att produktionsteamet inte ville tillåta er att göra detta. Nu vet jag inte vart ni skulle springa in, men spelar ingen roll om de är en affär eller bank vad som!

Man kan få böter om man fejkar rån (för att göra en “rolig” sak) och dessutom som du skriver, kan folk bli rädda, personal kan larma på en mikrosekund om ni skriker: “De här är ett rån!”

Tycker de är ganska trögt tänkt redan från början o inte de minsta lustigt.

/ Eleonor

Reply
Therese windahl

Hela Örebro är rädda! Men inte för dig för du är så gooo! Men vi är rädda för våldtäkts männnen!

Reply
emmy

Det finns nog många som skulle kunnat bli rädda.
Vissa rånare använder strumpbyxor för ansiktet så ansiktsformen blir ändrad och man inte ser hur personen ifråga ser ut.
Barnsligt att skämta om det, man kan få böter genom att ens säga “det här är ett rån!!” på offentlig plats.

Hur mycket uppmärksamhet behöver ni?
Skrämma folk, nejtack. Hur skulle det kännas om någon ringde och sa t.ex “din lillebror har varit med om en svår olycka.. NAAAAAT”?

Dålig idé!

Reply
Ebba Leijon

Antingen skulle jag trott att det var några psykiskt störna som hamnat lite fel ;) Eller förstått att det var ett skämt och börjat garva :D

Reply
Emelie

Kan du inte, snälla, skriva ett till inlägg om att du erkänner att det var en jävligt idiotisk, barnslig och hänsynslös idé. Att du inte tänkte på nån annan och vad folk kanske har varit med om och att det faktiskt SKULLE kunnat gett men för livet. För att inte tala om att ni hade kunnat bli polisanmälda. Jag ser inte ett dugg roligt i det där, och jag som har älskat dig i tre år har helt tappat respekten för dig nu. Tänk lite innan du säger/gör något, allt handlar inte om dig.

Reply
J

ÄCKLIGT LÄSKIGT!
Jag skulle bli asrädd om jag blev skrämd av er. xD

Men varför inte? Once in a lifetime att skrämma skiten ur någon på sin egna show xD

Reply
Ida

Hahahaha när jag såg bilderna nu så blev jag rädd i en sek!! Jag ba vafan e detta!! Såg läskigt ut!!

Reply
hantuggarkex.blogspot.com

okej, jag skulle knappast bli rädd, men jag förstår verkligen inte det roliga. skulle faktiskt bara bli irriterad om jag satt i affären. finns många roliga saker att flippa med, men det där.. njea.

Reply
Dee

tråkig humor idioterna har?! inte ni då hhaha, utan dom. jag hade fan dött av chock och skratt ;)

Reply
Klara

INGEN BRA IDÈ. Visst är det en kul tanke och när man sitter här och läser din blogg skrattar säkert många. Men det är annorlunda i verkligheten. Skulle ni rusa in någonstans och skrika “det här är ett rån” hade man blivit skiträdd, hade inte du blivit det om du t.ex. var på banken? Vissa kanske står med ryggen mot er och inte ser strumpbyxan på huvudet. Så nej, inte i verkligheten. Dessutom hade man säkert hunnit trycka på larmknappen, polis hade kommit osv.

Reply
Elin

jaa! det skulle jag faktiskt om nån kommer in med en tajt strumpa över huvudet, speciellt när ni inte ser normala ut! men banan grejen va inte så läskig men dom där bilderna skulle inte jag vilja se i mitt hus

Reply
tralaaa laa

Annars ska man ju ta ett kex-rån
och lägga fram den och säga ” DET HÄR ÄR ETT RÅN!”
HIHII

Reply
Aye

bajs på alla & gör det haha vad är de värsta som kan hända lixom ? att ni åker in hahaha för vad ? för ni hade en banan i handen

Reply
Suzan

Först hade jag nog blivit jätte rädd, men sen när du tar fram bananen hade jag asgarvatt!!!!
Men försökt att asgarva i smyg, såklart vet man aldrig om ni menar allvar:P,
hade jag varit ni hade jag asgarvat o nt klarat av att göra en sån sak!

Reply
Fanny

HAHHA, jag och mina syskon brukar också göra sådär! såå sjuuukkkkt roligt av någon skum anledning, haha ;D ja, vad är det man brukar säga? “simple pleasue for simple minds” ;)

Reply
Victoria

Hej fina du!

Jag vill inte klaga på något sätt men måste ni skriva allt ni gör till showen i era bloggar?
De två programmen som varit har man ju redan vetat innehållet på sedan innan, det blir liksom ingen överraskning om vad ni ska visa när man redan sett det på era bloggar. Skulle vara mycket roligare om ni höll det hemligt tills showen visas på torsdagarna. Aja, ha det bra! :)
kram

Reply
RONJA

jag skulle bli halft rädd. lite. i början. men sen när jag skulle fått reda på att det var ett skämst skulle jag bokstavligen garvat sönder. faaaan gör det där nu! säg åt dom att fan nu ska vi göra det!!!

Reply
Anna

Jag jobbade på bankkontor en sommar och då hade jag inte uppskattat skämtet. Mina dåvarande kollegor berättade att en man som som kom in i en butik och skrek “Det här är ett rån” och höll i ett vanligt rån (kex) blev dömd för “skämtet”. Så det är ingen bra idé.

Fortsätt med era andra skämt istället :)

Reply
Anne

Jeg hadde ikke blitt redd, men jeg hadde nok heller dødd av latter. Hahahha, dere ser utrolig bra ut!

Reply
ellen

det är väl typ olagligt att ens gå in på en bank och hålla fram ett rån (kexrån), och säga “detta är ett rån!”. Iallafall så har jag hört att det är så ;)

Reply
Violet

Hahahahah! Fan vad ni ser roliga ut!! hahhahahaah!!
Älskar eran humor alltså!! :D
Men ja, om ni hade sprungit in sådär skulle jag nog dö. (Av skratt) hahahahhaha!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*