• header

14e oktober 2010

Hej på er!

Imorse när älsklingen drog till jobbet så hade jag jätteont i magen på högra sidan. Som att jag blev huggen med en kniv där om och om igen. Så under hela morgonrundan med Mani gick jag och funderade på hur fan jag skulle kunna klämma in en operation i mitt schema, jag var ju helt säker på att det var blindtarmen…haha. La mig i sängen igen och sov lite till och när jag vaknade upp var det borta.

Nu känner jag bara min HEMSKA träningsvärk. Jävla coach Tommy jävel!!! Vi körde ju två pass till mardrömmen i tisdags och jag har fortfarande så ont att jag varken kan skratta eller gå. Bara jag trycker lite lätt på revbenen också så gör det svinont. Porqué!?!?!?!

Nu ska jag slänga i mig mackorna och sedan hitta något att ha på mig. Ska möta tjejerna för lunch klockan två.. Lyckat att jag äter frukost nu då….

77 Comments

S

Har du väldigt ont i musklerna mellan/utanpå revbenen så kan det även vara muskelinflammation som man brukar få när man tränat hårdare än kroppen är van vid och också kanske har en liten förkylning eller liknanade i kroppen som inte brutit ut.

Då är det isåfall vila som gäller.

Reply
liv

Jag får också exakt sånt magont ibland! Fast på vänster sida, det är alltid på samma ställe och det gör svinont, precis som du beskriver. Och sen om man typ sover eler ngt så är det borta när man vaknar.^^ men när man har det känns det typ som om man ska döxD aja, hoppas ditt inre kmr tillbaka iaf:)

pussokram

Reply
mathilda

ditt magont som du hade kan vara en nerv i kläm, jag har haft så och jag har kollat upp det. jag trodde också det var blindtarmen och var hur orolig som helst

Reply
aida

kenza.. har du bruna ögon på riktigt eller använder du bruna linser? ibland på fotograferingar :)

Reply
Jessica

Det låter som gallstensanfall. Jag har precis blivit opererad för det. Jag hade ont i mellangärdet (mer mot höger sida) och det stråla ut mot ryggen. Man kan göra ett ultraljud för att kolla om det är det. Det finns mycket du kan undvika så som stark mat, fet mat, skalet på äpplet, ägg och mycket mer. Du kanske redan visste de, men ville bara skriva eftersom de låter som det. Ha en bra dag =)

Reply
mosliemflikka

forlot forlot kinsah jo skojja bahra litte grannah. ja vill innthe forolempa dig, ja trodde du tjena lite penghar bora. ♥ ja elska digg ♥♥♥

poss på rumpah

Reply
Amanda Zofia

Hej hej :)
Asso gud vad du är fin!!
Du är så himla underbart vacker! Hur gör du för att va så fin <3 Och jag menar det verkligen :) Jag säger bara, Kissie; släng dig i väggen för här har vi Kenza :)
Ville bara säga det, och jag avgudar dig och din blogg!
Du är grym, bäst och vackrast :) Ta åt dig äran för du är verkligen grym! Ha det bra! Kram Amanda <3

Reply
Maliin

Hejsan Kenza!
Jag undra om du använder nå rengörings krämer eller nåt för din hy eftersom den ser så felfri ut eller vad man ska säga haha:D?isåfall skulle jag vilja ha några tips var du köper dom;)

Reply
Jennifer

Usch då! Jag fick också så häromdagen! Jag vaknade på natten av att det gjorde sjukt sjukt ont på högersidan! Men sen när jag somnade igen och vaknade så var den borta :o Jag trodde också att det var blindtarmen! Men det var kanske bara var en ailien på besök i min mage eller nåt haha :D

Reply
Lisa

den andra bilden på dig är skitful haha, ser ut som en groda. vilket glädjer mig för du är så unbelievable snygg all the time så skönt att se en ful bild på dig för omväxlings skull. no offense, älskar dig och ditt utseende men aa ville bara säga det! ;D

Reply
Caroline

Du är så naturligt vacker/söt. En annans morgonbilder ser ju ut som något katten släpat in, det finns så mycket orättvisa i världen ;-) Hoppas att magen verkligen känns bättre (hävdar fortfarande att det är stress, du måste försöka ta hand om dig själv, även en snabb racerbil behöver bra bromsar…) och att du får en riktigt bra dag!
//Carro

Reply
Lisa Marie

Jag måste bara berätta det här för dig för det här är himlans roligt. I natt drömde jag att jag skulle på ett läger fast jag vet inte riktigt vad det var för ett slags läger, men i alla fall så var du där. Jag hade beställt plats till det här lägret lite väl sent så jag hade ingenstans att bo och vi bodde i stugor så jag flyttade in tillsammans med dig. Och i drömmen var jag tydligen kille också med page och snedlugg och fyrkantiga, svarta glasögon. Jag tyckte det var himla konstigt att jag hade hamnat på ett läger där det till största delen bara fanns flickor och några enstaka pojkar så du och jag började få bra kontakt och du blev min bästa vän. Lägret bestod utav att vi skulle göra massa konstiga gymnastiska övningar och jag hade absolut ingen aning om det och jag hade inga gymnastikkläder med mig över huvud taget, så jag fick låna ett par alldeles för små byxor av dig och ett tajt linne.

På kvällen hade vi ingenting att göra och det låg en sådär himla mysig sjö i närheten så vi gick dit runt midnatt och du började gräva i marken. Jag tyckte det var himla konstigt och frågade dig varför och du svarade att ‘det finns någonting här. Lita på mig’ så jag gjorde det och plötsligt hade du grävt fram stora buntar med sedlar som det visade sig att någon på lägret hade stulit och lagt där. Så efter att du hade funnit dem gick vi till en bank som inte låg så långt ifrån där vi bodde och satte in alla pengar. Sedan vaknade jag!

Hoppas att du mår bättre i din mage snart.
Stor kram!

Reply
Maria

Jag var med om en fruktansvärd smärta som kom några dagar, så som du beskriver din. Jag trodde det var blindtarmen, var helt säker på det. Sen kom inte min mens, jag gjorde ett gravtest och det visde sig att jag var gravid. Vill inte skrämma dig, kom och tänka på det bara. Ha en bra dag!

Reply
Zarina

Hi Kenza!You’re very lovely!=)in the morning…….=) I want you to say about Mani!We love him, he’s so cute!Can you say about him, show his funny photos and videos? hugs

Reply
olidlig

vad har du för läppar människa? håret ser helt ovårdat ut också, slitet

Reply
linnéa

Hur får du så fint hår?
Alltså, om du använder någon speciell creme/stylingprodukt, lockar eller sover med en speciell uppsättning?

Reply
Andrea

Hej kenza, jag undrar hur du gör håret så där “Lockigt”… vad använder du för tång? eller..?

KRAM

Reply
Anonym

Du är så otroligt oproffsig när du skriver “Jävla Tommy Jävel” du ska bara vara glad att han vill vara med i er show!

Reply
Miso

Om det återkommer bör du kolla upp om du har cystor på äggstockarna, det är ofarligt men man kan få det av t.ex. p-piller och andra hormonella preventivmedel. Upptäcks via ultraljud.

Reply
ELLIOT

Kolla dig för gallsten! Hade också problem med min mage jättelänge. Sen visade det sig att det var gallsten och nu skall jag in och opereras om cirka 4 veckor, ska bli skönt! :)

Reply
Joanna

Var uppmärksam, blindtarmen kan börja krångla sådär och sen bryter det ut efter ett tag. Fast dumt att gå och oroa sig i onödan kanske, men om det kommer igen kanske du i allafall ska kolla det. Jag har tagit bort min och det är rätt skönt att veta att man aldrig kommer blindtarmsinflammation igen haha.

Kram

Reply
Sandra

Höger sida får mig att tänka på gallan.. Men den sitter ju högre upp, ungefär under tutten kan man tänka sig.. Ofta krampaktiga smärtor.

Reply
Matilda

Hej Kenza! Min fråga angår om det du skrev om blindtarmen! Förra helgen gjorde jag min operation och tog bort min blindtarm. Och under ett års tid har jag haft konstiga och onda värkningar på högra sidan av magen som har kommit och gått. Somliga gånger fick jag så ont att jag kunde ligga och spy i flera timmar. Det jag vill komma fram till är att jag helt klart tycker du ska gå och kolla upp ifall det är något knasigt med blindtarmen!! Kan lova dig att det inte är värt att få sådär ont i magen då och då.. :S Såklart kan det ju varit något helt annat, men kände att jag bara ville tipsa dig lite! ;)
Du har en grym blogg, ha det bäst!

Reply
theodora

du borde kolla upp de där med magen! Be dom göra ett ultraljud..det kan vara en cysta..jag hade också as stark smärta men det kom och gick. och en gång gjorde de så jävla ont att det kändes som ja skulle dö. Åkte till akuten och då såg dom cystan. (Tjata på dom annars bryr dom sig inte).

Reply
Eva

Kenza läste du min kommentar? Jag skulle gärna vilja få lite tips på hur Du sminkar dig till vardags och vilka produkter du använder dig av :) skulle uppskattat ifall du kunde göra detta! DU är bäst! <3

Reply
Johanna

Jag brukar få liknande värk vid ischias eller ägglossning. Blindtarmen kommer ofta tillsammans med huvudvärk, illamående och diarre. Feber är inte heller ovanligt.

Kram på dig

Reply
Malin

Jag hade samma smärta i våras, på vardera sida med två veckors mellanrum. Jag var orolig att det var äggstockarna och gjorde tom ett ultraljud, men sen visade det sig att det var översta delen av höftböjarmuskeln som sagt ifrån efter en period med hård träning. Det räckte med att trycka på den så släppte det=0)

Reply
CARRO

det kan vara stress som gör att du har ont. min mamma fick det innan hon sjukskrev sig för flera år sedan, jag har samma sak ibland. men det brukat gå över om man lägger sig eller tar ett bad eller liknande och du har ju haft mycket att göra på sistonde så kan kanske vara det. :)

Reply
Nathalie

men herregud, är du helt blåst? det är inte blindtarmen, jag har haft blindtarmsinflammation och jag kunde inte gå upprätt. Du kanske ska läsa på lite innan du skriver dina såkallade inlägg

Kenzas svar: Men oj, jag ber så hemskt mycket om ursäkt över att jag är lite av en hypokondriker. Dessutom kunde jag inte räta upp överkroppen imorse för att det gjorde så ont. Men det var inte meningen att göra dig upprörd! Haha… Herregud..

Reply
Ella

Längesedan man såg dig med en cigg i handen på bild.
Har du slutat röka??????
Tänkte eftersom att du ligger i hårdträning nu..

Reply
sabbe

Om du har försökt skriva varför på franska så har du skrivit det fel, det skrivs porquoi:)

Reply
katarina

Jag fick också smärtor på höger sida av magen för ett par veckor sen. Kändes precis som knivhugg(i guess) jag åkte in till akuten och det visade sig att jag hade gallsten. Ska opereras om några veckor! Om smärtorna sitter precis under revbenet så tycker jag att du borde kolla upp det. Det kommer nämligen alltid tillbaka :( hoppas dock att det bara är någon muskel som kommit i kläm eller så! Krya på dig!

Reply
Steffen

I comment when I appreciate a article on a site or if I have something to contribute to
the discussion. Usually it is a result of the passion communicated in the article I looked at.
And on this post 14e oktober 2010

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*