• header

En flickfotografs bekännelser

Som ni vet älskar jag böcker och det går inte en enda dag utan att jag läser. Just självbiografier (och deckare) är min grej, jag tycker att det är otroligt intressant att läsa om andras liv, speciellt om de som haft en jobbig barndom då det inspirerade och peppade mig väldigt mycket när jag var yngre och hade det svårt.

Jag tycker också om att läsa självbiografier skrivna av coola människor som levt ett galet liv och sedan hittat rätt, så det är väl klart att jag ska läsa Bingo’s bok “En flickfotografs bekännelser”! Har redan börjat läsa lite och den verkar störd men bra. Den innehåller en hel del skvaller om våra svenska kändisar och jag kan tänka mig att den upprört många, haha. Men det gillar jag. Bingo är rak och ärlig!

Han har fest ikväll på Hells och jag önskar att jag kunde gå men jag har ett viktigt (och lite läskigt) möte imorgon.

Bingo och Bingo?

44 Comments

Julia

Kan du visa din kofta som du hade på dig igår? Du sa att du skulle visa den idag. Kramar

Reply
Änglabud

Jag är inte mycket för såna typiska “kändisböcker” i vanliga fall, men det här är en bok jag skulle kunna tänka mig att läsa faktiskt.

Reply
karoline

Hej Kenza. Vore snällt ifall du kunde svara. Jag undrar hur man kan få kontakt med make-u artisten Mia som sminkade dig inför din Jofama by Kenza blåtning. ( Kenza 4 jackan) har du hennes mejl eller email adress?

Du är så otrligt söt! <3

Reply
shenie! :D

Heej Kenza! :D ska du ha någon läsar träff? :P hoppas det skulle så himla gärna vilja träffa dig! <<3 du verkar så snäll och go!
vilka böcker tycker du om? (som du har läst)

Reply
kerstin

jag började läsa boken igår och hade läst klart den när kl var 12.30 med paus för våra bästa år. Den var bra och han är underhållande och bjuder verkligen på sig själv.

Reply
Kristin

hej Kenza, whats your favorite quote? would be nice to read some of your favorite quotes, if you have some:)

Reply
Lina

Älskar också självbiografier!! Senaste var C. Gynnings bok ego girl. Riktigt galen, ärlig och spännande bok om knark, sex, humor och hennes sjuka liv i Milano, Paris osv. Rekomenderas starkt, men du kanske redan har läst den :) kram

Reply
Ingrid

Ooh, gillar verkligen självbiografier, mörka och sorgliga som glada och galna.

Att läsa om Bingo känns ju lite spännande, eftersom man verkligen nästan inte vet någonting om honom, men ändå har en så tydlig bild “hur man tror han är”..

PS. Klänningen ser aaammazing ut på bild 2 : D

xoxo

Reply
elin

Hörru Kenzis, jag har en fråga här va!
Har noterat att jag inte är ensam om att vara en väskhoe och att kanske du också har ett gäng.
Nu är frågan sådär, var i hela fan gör du av alla? Jag är i desperat behov av en smart lösning. Har googlat men hittar inte ett skit som hjälper mig.
Vore gulligt om du kunde dikta ihop något vackert, om du har förslag eller så.
puss pårej

Reply
Malin

LÄS THE LAST SONG! Den är helt fantastisk och man får perspektiv på familjeband och livet. Filmen är också bra men boken är som vanligt ännu djupare:) Ett jätte bra tipps som alla borde läsa!

Reply
Stephanie

Hej! Du borde läsa böckerna om hammarbypoliserna, riktigt spännande kriminal/drama. Finns tre böcker och är som en serie. Första boken heter pepparkakshuset, andra mamma. Pappa, barn och den tredje heter vyssanlull. du måste bara läsa dessa. man blir helt fast! Skrivna av Carin Gerhardsen. Trevlig dag! :)

Reply
Lise

Kan du inte berätta lite om när du var yngre och hade det svårt som du uttryckte dig. Tror att många tonåringar skulle känna igen sig..hur du var som tonåring och hur du hade det när du var yngre o.s.v.
Tack för en underbar blogg!

Reply
Amii

Hej Kenza! Läser din blogg dagligen sedan två år tillbaka och för mig som lever med daglig ångest är det på något sätt skönt att bli påmind om att du som kämpat och tagit dig så långt trots din unga ålder inte heller har haft det så lätt. Inte på det sättet att jag tycker att det är bra i sig det du fått gå igenom men på det sättet att du om någon visar att oavsett vad man gått igenom kan man ta sig upp och fram och det gör mig så otroligt glad och får mig att vilja kämpa! Du är verkligen en människa som sätter hela eliten i sverige på plats genom att köra ditt race! Jag vill också tipsa om att jag nyligen publicerade min bok “Varför får jag inte prata högt om inside pain?”, du hittar den på min blogg eller på http://www.vulkan.se

Varma kramar! /Amii

Reply
Josefin Johansson

hejj ! jag läser oxå jätte mycket böcker, men just nu står de lite still… för det känns som om man läst allt, du verkar gilla samma sorts böcker som jag, så jag tänkte om du kunde tipsa mej, skulle vara jätte snällt !

Reply
HANNA

Han är en grym fotograf men jag tror inte riktigt jag gillar han, kanske har med att han har en porrfilm som ligger ute på nätet som han gjort med sin flickvän. Svårt att respektera en person efter en sån grej.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*