• header

Kenza & Tyra show – avsnitt 3

 

 

Ps. Kolla bland kommentarerna, där har jag svarat på ett par saker kring dagens avsnitt och hela showen!

 

188 Comments

SUCK ON THAT :O

har du sett avsnitten innan ni visar de till alla andra ?

Kenzas svar: Vi brukar få se några få klipp innan.. Men vi har inte sett något alls från detta avsnitt! Kul det ska bli att titta! Väntar bara på Aleks ska komma så vi kan titta tillsammans :)

Reply
karoline

Hej Kenza. Vore snällt ifall du kunde svara. Jag undrar hur man kan få kontakt med make-u artisten Mia som sminkade dig inför din Jofama by Kenza blåtning. ( Kenza 4 jackan) har du hennes mejl eller email adress?

Du är så otrligt söt! <3

Reply
Julia

Kan du visa den svarta koftan som du hade på dig igår? Tack för världens bästa blogg! <3

Reply
Denise

Det händer att det hackar en hel del, men annars så är du och Tyra grymma! :)

Kenzas svar: VIKTIGT!!!!!!!!!!

En av reklamerna hackar lite, men annars går det finfint. Har man lite trögare internet (t.ex. mobilt bredband) kan ett tips vara att buffra hem hela klippet först. När showen börjar efter reklamen, tryck på paus-knappen och vänta tills hela linjen blir grå. Då har man buffrat hem hela klippet och då hackar det inte. :)

Reply
Karoline

Hej Kenza. Vore snällt ifall du kunde svara. Jag undrar hur man kan få kontakt med make-up artisten Mia som sminkade dig inför din Jofama by Kenza blåtning. ( Kenza 4 jackan) har du hennes mejl eller email adress?

Du är så otroligt söt! <3

Reply
Sandra

Kan du visa din svarta långa kofta som du hade på dig igår? Du hade skrivit att du skulle visa den idag.

YOU’RE BEST! I LOVE YOUR BLOG SWEETY! <3

Reply
sus

ni e grymma
MEN KENZA HAHAH HAN KILLEN PÅMINNER MIG OM BJÖRN GUSTAVSSON- WOW JOCKE HAHAHHA
HÄR KAN MAN STÅ HÄR KAN MAN STÅ
hahaha HAHAHA “ta en kanot” HGAHAHAHAH

Reply
alen

detta avsnitt sög ju. hoppas inte det förblir så. först kanoterna som gick typ på halva avsnittet ?? skit tråkigt..

Kenzas svar: Var inte så elak. Jag håller med dig om att forsränningen bara borde varit 1 avsnitt och inte 2, but i’m not the boss. Kram!

Reply
Ebba

Jag har tittat på alla era avsnitt nu och kommer fortsätta att göra de!:) Vill bara säga att jag sitter hemma och lider och skrattar med er hela tiden, men jag kan inte låta bli att skratta när Tyra blir väldigt arg;) Läser din blogg flera gånger om dan, den är grymt bra!

Reply
Amanda

Tredje delen funkar inte för mig!! Nu har jag försökt fyra gånger men varje gång efter andra delen och det blir reklam så hoppar den tillbaka till början! Varför blir det så?
Superbra show förresten! :)

Reply
amina

grymma är ni tjejer :D kenzaa du har sjukt fina lockar i håret, med vad gör du dem och hur ? :O

Reply
Denise

Jamen det var väl värst vad ni gnäller mycket och dör hela tiden.

Kenzas svar: Men det är ju för att det är så jäkla jobbigt… 2 timmars träning blir liksom ett klipp på 5 minuter, så himla mycket klipps ju bort så jag tror inte riktigt man förstår hur jobbigt det är för oss. Kram!

Reply
Mina

er låt ni har i början är sjukt bra!!! vad heter den??
Älskar kenza tyra show :D :D<3

Reply
irriterad döv läsare

jag är döv och vill kunna förstå vad ni pratar om?

lite dövanpassat tack! =)

Reply
Evelina

Eran show är verkligen grym!

Det märks verkligen inte att det är första gången du har en sån här show, för du ser så självsäker ut & är jätteduktig!

Kommer ni fortsätta att göra inspelningar sedan, så det blir en säsong 2 typ? Skulle varit så kul :)

Ni borde göra en säsong 2, med massor med inspelningar, så det kan sändas minst 2 ggr i veckan, det är så jobbigt att hela tiden vänta till veckan därpå.. Älskar verkligen showen.

Kram!

Reply
cecilia

Gillar verkligen showen och anser att den är väldigt underhållande!

Men jag blev lite besviken, men mest förvånad, efter uttalandet om tittarnas inskickade drömmar.. Att hennes dröm stack ut i mängden av de som ville träffa Tokio Hotel och Justin bieber osv, kan jag förstå. Kanske lite svårt att uppfylla de också..

Men varför var de drömmarna tvungna att nämnas? Tror att de som skickade in drömmarna om att träffa sina/sin stora idoler/idol kände sig lite träffade.. Och du om någon borde ju förstå vad en sån dröm innebär?

Hade jag varit en av de som skickat in “en av drömmarna som inte stack ut i mängen” hade jag nog kännt att drömmen var ännu längre bort än innan mejlet skickades..

Kenzas svar: Vi menade ju inget illa, varför vi sa det är för att just de drömmarna utgör ungefär hälften av alla drömmar vi fått in och det är ju lite tråkigt. Tyvärr kommer vi inte kunna fixa träffar med stora stjärnor såvida de inte är påväg till Sverige, det förstår väl alla.. Vi önskar dock att vi kunde det. Men därför måste man tänka lite outside the box. :) Kram!

Reply
Mi

Kan inte du visa eller berätta hur du gör när du har håret uppsatt sådär på ena sidan och håret hänger ner på andra sidan? Jag vore verkligen tacksam för svar! :) Kanske är en tråkig fråga för dig, finns ju liksom så mycket annat att svara på.. Men jag har aldrig förstått hur man får håret att sitta fast så. Kram!

Reply
Carolina

hej! Tycker ni har en jätte bra show, kanon bra koncept verkligen! Men en sak som irriterar mig under showen är att ni svär så otroligt mycket. Ord som “f*tta* hör inte hemma och helvette 4 gånger i varje mening blir också mycket. Har inget emot svordomar ( jag svär en jävla massa själv), men det blir så fult i en sån här serie och det låter bara som ni har dåligt ordföråd. Men annars är serien jätte bra och ni är ursöta verkligen!

Kenzas svar: Jag och Tyra svär väldigt mycket och vi tänker inte låtsas vara något vi inte är, hehe.. Jag ser liksom inte jävlar, fan och helvete som svordomar utan som vanliga ord. :P Sen så är det ju väldigt jobbiga grejer vi gör också som är väldigt jobbigt och påfrestande och då blir det ju lite mer svordomar än vanligt. Kul att du gillar serien iallafall!

Reply
Madeleine

Min dröm är att få jobba på kålmorden och jag ska fan i mig jobba mig uppåt så jag kan göra de nån gång in the future haha

Reply
Jasmin

Detta avsnitt var bara extremt långtråkigt och onödigt. I cirka 25 minuter fick man sitta & lyssnar på tyra svära arslet av sig…….gud var trevligt.

Reply
Elin

Hejhehj!
Det är irriterande att varje gång när det är ett nytt avsnitt som du har lagt som ett inlägg i bloggen och varje gång man går in på din blogg så börjar reklamera till avsnittet gå igång automatiskt!! Så kan man inte stänga av förrän reklamerna är klart…? Haha, verkligen en bagatell men är liiiiiiite irriterande när jag lyssnar på musik och läser bloggar och så börjar reklam gå igång på högsta volym.
aja, ska kolla på avsnittet nu, kram :D

Reply
EmiliaJulia

Själv tycker jag att det är roligt att titta på såna “tvshows” eftersom jag bor i Schweiz, och vi har ju inte “svensk” tv här nere.. Jag tycker det är en jätte awesome show ni har :D Vem var det som kom på idean med drömmarna? Kram!

PS. YOU ROCK !

Reply
emma

ni uppfyllde inte hennes dröm. hon ville köra en ferarri, inte åka med en gubbe som kör.

Kenzas svar: Pga nå krångel med försäkringsgrej (för dyr bil) så fick hon ej köra, men hon tyckte att sin dröm blev uppfylld ändå och det är ju det viktigaste! :)

Reply
L I N N ♥ - allt och lite till!

Jag verkligen älskar serien och tittar varje vecka, men en sak jag har funderat på varje avsnitt är hur lång tid det tar att spela in hela avsnittet?
Kram på dig!

Kenzas svar: Hej! Varje klipp tar en dag att spela in typ. Kram!

Reply
Sandra

Hej Kenza. Vore snällt ifall du kunde svara. Jag undrar hur man kan få kontakt med make-up artisten Mia som sminkade dig inför din Jofama by Kenza blåtning. ( Kenza 4 jackan) har du hennes mejl eller email adress?

Kan du visa en bättre bild på den svata koftan som du hade på dig igår? Du sa att du skulle visa en bild idag, men det gjorde du inte…? :(

Gillar din blogg!

Reply
jossan

hej Kenza tänkte fråga. Vad gör man om man har för mycket uhårutväxt på benen. Kan man lägga sig med sin kille fast det har börjat växa ut lite. Brukar du göra det eller är det viktigt att benen är släta när du lägger dig och ska sova med din kille ?.
Snälla svara är osäker..

Reply
lifeflows

KOlla in min kärleksblogg och säg vad du tycker. Det är mitt första bloggförsök. SKULLE vara OERHÖÖÖRT TACKSAM Kenza om du Lämnade en kommentar. Det skulle värma!!

Reply
Madde

Ert program är toppen!!
Kika in på min blogg och ge mig lite tips för att få den att bli bättre och även få mer besökare!!
Behöver all hjälp!!
Kramar

Reply
Emilia

du och tyra är hel grymma, älskar verkligen att kolla era shower det får mig att må bra och jätte glad!
men en fråga:
när man vill skicka in ett brev till er i girls1st fonden,
hur gör man då?

kram emilia

Reply
Lotte

Jeg må virkelig si at jeg elsker bloggen din og showet dere har :D Utrlig kult!
Men en ting som irriterer meg er at dere alltid er like pene og perfekte. Hvem i all verden er det som kan se så pen ut etter en så hard treningsøkt? Dere klager og banner som ett helvete, men det er ikke så mye som en dråpe svette i pannen deres. Det blir litt overfladisk kan man si.

MEN SOM SAGT, JEG DIGGER DEG, OG KOMMER ALLTID TIL Å GJØRE DET.

Kenzas svar: Hej! Haha vi tycker ju att vi ser riktigt slitna och förjävliga ut efter passen med Tommy… Jag brukar inte svettas så mycket trots ett riktigt jobbigt träningspass, speciellt inte ansiktet.. Bara ryggen typ. Kram!

Reply
Hanna

Haha skönt avsnitt, skit i dem som är negativa jag älskade det iallafall !! Skrattade sjukt mkt… typ när du slår till Tyra.. när ni byter o du leker med kameran hahaha så Kenza :P o skönast “Nnnäää ja skiter fan i detta nu” eller va Tyra sa :P Längtar till nästa vecka :)

Reply
daniella

Bra jobb ni har gjort! :D Åh ja älskar när ni visar galna saker… Hoppas de blir mer folk som skickar in sånt ;)
Kram på er!

Reply
Hanna

Jag tycker er show är jättebra och underhållande, så jag har ingenting att klaga på ;) nu till en annan sak!
Ifall du nu har spotify skulle inte du kunna lägga ut din spotify lista i ett inlägg, skulle varit kul o se exakt va du gillar för musik just nu :D

Reply
anna

Ni är verkligen huuuur grymma som helst!!!! Finns verkligen inga coolare tjejer än ni två!!!! :) ni förtjänar verkligen att ha den mest sedda webbtvn :) jag älskar varenda minut av era avsnitt!! så skööönaa!!!! jag gillar att ni klagar också, för ni klagar så roligt haha.. ni får inge medlidande liksom, man bara skrattar åt er, på ett bra sett. ni får en att skratta :D !!!! mer kenza och tyra åt folket.

Reply
Sandra

Jag undrar hur man kan få kontakt med make-up artisten Mia som sminkade dig inför din Jofama by Kenza blåtning. ( Kenza 4 jackan) har du hennes mejl eller email adress?

Kan du visa en bättre bild på den svata koftan som du hade på dig igår? Du sa att du skulle visa en bild idag, men det gjorde du inte…? :(

Reply
Mia

Hej! Måste fråga bara, har du slutat rökt nu? För jag tänkte verkligen ta tag i det här med min kondition, men jag röker. Är det kört för mig då?

Puss! ^^

Reply
daniella

omfg va bra avsnitt !! <33 hanna har gästbloggat i min blogg hon skulle bli super glad om du komenterade hennes inlgg som heter weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

du e bäst kenza!!<33

Reply
Chatrine

Vet precis hur ni känner er, satt själv i den sitsen men Bjarne är grym på att övertala och en helt otrolig duktig forspadlare.
Han lyckades dock inte övertala mig men han fick mig att må bättre i den jävl kajaken :)

Reply
anna

varför klagar ni så mycket? gör saker som ni tror att ni klarar av och vill göra istället. detta avsnittet liknade ju en ända gnällfest, inget kul alls att kolla på enligt mig! hade högre förväntningar av er än så…

Reply
Sandra

Hej K!

Några frågor:

1 Du snackar om din show 24/7 är väl ditt sätt att marknadsföra, ju fler tittare desto mer pengar på kontot?

2 Du tjänar 200 lax i månaden, många påstår att Aleks stannar kvar hos dig pga pengarna?! Vem skulle inte stanna hos en suga mama :)

3 eftersom du tjänar pengar tack vare oss läsare undrar, inte bara jag utan fler hur mkt du tjänar per år

P.s man blir besatt av din blogg trots att det inte står något vettigt i den men du är vacker tjejen!

Kenzas svar: Hej!

1. När man jobbar så hårt som vi gör så är det väl klart att man vill ha många tittare. Pengarna struntar väl jag i för det har jag gott om. Min blogg handlar om mitt liv och just nu jobbar jag väldigt mycket med showen, och det är väl klart att jag bloggar mycket om min show! Hade inte du gjort det om du hade Sveriges största webshow?

2. Ska jag seriöst svara på det där? Jag och Aleks delar inte ekonomi direkt, så jag förstår inte hur han skulle få nytta av mina pengar. Jag hoppas att alla någongång får uppleva sån fin kärlek jag och Aleks har ihop, så att man slipper sitta och hitta på fjantiga rykten om några man inte ens känner.

(vem skulle inte dra nytta av det, jag skulle hustla dig som fan och älska dig ännu mer för pengarna om jag vore Aleks? men hoppas han stannar för gott)

3. Jag tycker inte om att prata pengar. Tack och kram! :)

(jag vill ha ett svar, slå till med ett cirka summa?)

Seriöst Kenza dina kommentarer är lite hårda, kollade på lite av dina svar och vad fan är det med alla läsare, så jävla elaka kommentarer. Låt tjejen ha sin show

Reply
frida

haha alltså ni klagar för mkt och tyra wtf hon beter sig som ett riktigt barn hela tiden NEJ JAG VILL INTE!!!!! men nehe okej gå upp ur vattnet och va tyst ist fattar inte problemet

Reply
Yess

Hey kenza,
I enjoyed watching your show. I can’t understand swedish but by the sounds and movements I kind of know what you guys mean. I love the fact that you’re bringing mani with you everyday! You should really keep enjoying the recording of this show as much as u can! huggs x

Ps. for the comments downthere about the swearing part. There are allot more fucking people swearing each fucking day.

Reply
Emelie

assså ni är fucking underbara!! :D tack för sjukt bra underhållning :):):)

Reply
Sofia

Så bra show! Det är riktigt underhållande, och jag älskar typ Mani mest som hänger med överallt. Det måste vara jobbigt att ha en så söt hund som man vill äta upp jämt… :) Jaja, keep it up!

Reply
Rebecca

Kan inte jag få lägga in en banner för dina smycken eller någon annan av dina kollektioner på min blogg? :))

rebeccaefraim.blogg.se

Reply
Johanna

Hej! jag tyckte det där i början när ni skulle åka ut för backen med kajaken till stupet såg läskigt ut! jag tycker ni är riktigt modiga som vågar göra sånna saker i eran show! även fast ni är rädda så genomför ni det lixom :)!

Reply
:)

oh vad roligt det verkar vara att prova på massa olika äventyr det vill jag verkligen göra, det är så mycket man vill prova på och när jag nu ser er prova massa saker så blir bara viljan så mycket större som ex: Fallskärmshoppning, hur kände du när du stod på planet, tvekade du inte ?

Er show är verkligen bra, gillar den och så gillar jag även innan-30år-grejen, för själv har ja ju massa saker jag skulle vilja prova på.

Reply
malin

jag diggar dig stenhårt kenza! läser din blogg flera gånger dagligen :) keep up the good work!

Reply
emma

jättebra :) men lite tråkigt att man inte fick se hela forsränningen i samma avsnitt. jag lovar att vi alla stannar kvar och ser på nästa ändå. det är ju ett måste. hehe.

ps. du är assnygg fast du är svettig, sur, whatever. haha, puss.

Reply
hanna

du är så härlig kenza. har alltid irriterat mig lite på att du verkar så omänskligt perfekt haha, men genom denna serien ser man att du faktiskt är en vanlig skön och energisk människa. ser att många kommenterat att ni klagar mycket men ja tycker tvärt om. tyra klagar väl lite väl mycket men du verkar hålla humöret uppe ganska bra trots allt

Reply
Linn

Jag blir så glad av er och ni gör ett bra jobb! Men det enda som jag stör mig lite på är att när ni ska prova på något nyt som idag tex forsränning så klagar och gnäller ni så himla mycket! Jag hade varit skittaggad och tacksam att få prova på något nytt spännande, medans ni bara klagar och klagar. Be happy instead!

Reply
Sandra- Washington D.C.

Till skillnad från de flesta andra här, tydligen, så tycker jag hela det roliga är när ni ballar ur, klagar och svär.
Hur kul hade showen varit om ni klarat allting galant och varit jätteglada och positiva?!

Reply
Räven

“Tyra gnällde :C” “Tyra klagade!!11 :CC” … Men vad fan gör ni då? Som ni grinar i ett kommentarsfält hade ni väl poppat trumhinnorna på samtliga närvarande om ni varit i samma situationer.

Reply
jossan

Jag älskar eran vinjett, när du står och skriker, “mår ni bra sverige” jag vet inte varför jag älskar det. Men jag undrar finns den i en hel klipp/låt?
Isåfall kan du lägga upp det på bloggen då?
Kram

Reply
Jenny

Tjaba!

Superbra program!!!

Vill bara tipsa om ett klipp på “Philip” som Kissie har lagt upp, han bratar om dig och han e sååå rolig!! Hahah du kommer dö! :D

Puss!

Reply
nica

Hej! jag har skrivit en gång till dig förut. skriver en gång till här, skulle ni inte kunna ha text med? så att vi hörselskada/döva kan hänga med vad ni pratar om?

Reply
ihhjhj

kenza förlåt med du har blivit dålig med bloggskrivandet.
förstår att du inte har tid osv med försök att blogga lite mer, det kan finnas en grej som har stått hela dagen .det är väldigt tråkigt.
annars tkr jag att du är jätte duktig

kram på dig

Reply
Sara

hahaah aah jag känner oxå lite väl mkt klagande, när man har gett sig in i leken heter d väl?;) By the way, du är ju blöt i håret när du berättar nånting så vi kind of know att du oxå kommer välta kajaken..hehe Puss

Reply
Sara

Men för faaaan tjejer! Kul att sitta och kolla på är när allt ni säger är, nej nej nej jag vågar inte. Fy fan va jag dör va läskigt, omg jag kanske blir förkyyyyld! Kamma er, sitter inte och kollar på eran töntshow för att ni (speciellt Tyra) ska whina som en liten bebis.

Reply
frida

jag satt o väntade tills allt var klar-buffrat, men jag fick ändå sitta o röra på datamusen HELA tiden, till och med på reklamerna? o jag har verkligen inte segt internet.. riktigt bra e det faktiskt. det var synd att jag var tvungen o sitta så hela tiden men gjorde det ändå.. :p you own

Reply
Camilla

Det är kul att se när ni utmanar er själva! :)
Jag ska också börja utmana mig själv för min dröm är att bli polis men har 0 kondition, haha.
Ni har lika snygga rosa nike skor som jag har ;)

Reply
Sofi

Hahaha vafan,sluta klaga så mycket allihopa!
Kenza, jag tycker eran show är grym och väldigt underhållande :D hur kul skulle det vara liksom om ni skulle låtsas tycka allt var jättekul och inte alls jobbigt? Mycket roligare när ni visar upp er precis som ni är och klagar lite, då får man ju något att skratta åt ;) kram!

Reply
Sabrina, mitt liv i London

jag måste bara fråga!!
Vad fan är det du säger i början av ert intro? När du står vid mikrofonen “—- WOOH” jag har försökt klura ut det hur länge som helst och lyssnat om och om igen men jag hör fan inte va du säger haha, måste bara veta!!

Reply
moa

Håller med nica, det är många döva som läser din blogg eftersom vi anser det är en underhållning där vi kan förstå allt med tanke på att allt står på svenska, i bortsett ifrån radion, svenska filmer, musik osv utan översättning.

Och när det dyker upp avsnitter på bloggen som vi alltid kunnat hänga med och istället så begränsar det oss direkt. det vore bra om ni kunde skaffa text. Nu pratar jag inte bara om döva utan även hörselskadade. Du har ju en hörselnedsättning också, föreställ dig hur det känns när man hör 100x sämre än vad du gör. Det hjälper inte om man höjer på volymen för vissa ljud kan hörselskadade helt enkelt inte tolka. Många har svårt att höra “S”-ljudet och som man tex säger “Kenzas och Tyras show” så hör man bara “Kenza och Tyra how”. Det där var kanske ett dåligt exempel, men det gör så att hörselskadade har väldigt svårt att hänga med vad som sägs.
Det finns 10 000 döva i Sverige och ännu fler hörselskadade. Så det är en stor siffra jag pratar om.

Ge dig en ny utmaning, gör KENZAS.se tillgänglig till för alla!

Ha en bra dag
/Moa

Kenzas svar: Har svarat på detta förut. Jag har gjort mitt men har ingenting att säga till om när det gäller sånt här. Tro mig, jag har tjatat. De tycker att kostnaden är alldeles för stor jämfört med hur lite vinst vi kommer få ut av det (ja, pengar pengar pengar) eftersom att det inte är en så stor del som inte hör/förstår, men ni får väl maila nyheter24 för det är de som bestämmer. Inte vi.. Kram!

Reply
Cicci

ORKA ATT KLIPPET BÖRJAR SÅ FORT MAN GÅR IN PÅ BLOGGEN! VILL INTE SE SKITEN OCH DET GÅR INTE ATT PAUSA FÖRRÄN REKLAMEN ÄR SLUT, DVS EFTER EN JÄVLA KVART TYP. TA BORT!

Reply
anna

hej! alltså, ni säger att hon inte har någon aning om att ni ska uppfylla hennes dröm, men ändå säger hon “jag var jättenervös när jag klev upp imorse”. doesn’t make any sense! hur kunde hon vara nervös redan när hon vaknade om hon inte hade någon aning om vad som skulle ske?

Reply
Solja

Hej, tycker annars er show är väldigt bra, det enda som irriterar är att Tyra konstant klagar på allting. Det är roligare och titta på två glada, hurtiga, positiva tjejer än en som klagar på allting och är på dåligt humör.

Reply
Michelle

hahahah åh ni är underbara tjejer!!! Bästa programmet på mycket länge:D följer de slaviskt!! Du & Tyra är så förbannat söta och man kan inte annat än sitta och le och skratta åt er :D !!! keep up with the good work!

Reply
Lollo

Haha jag hade ansiktsmask när jag kollade på detta och då vill man ju inte skratta så mkt eftersom det blir så stramt men jag kunde inte låta bli så den sprack.. hehe:)

Reply
Cecilia Butterfly

Kunde inte se avsnittet igår, efter halva vinjetten så stannar videon, sedan gick allt igång från början med reklam & dylikt 2 gånger tom.

Har vanligt bredband så jag kan inte skylla på det ;)

Tråkigt! Vill gärna se dig skrika i kanoten haha

Trevlig dag! Kärlek

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker denna showen äger! Jag förstår inte varför folk klagar över första delen när ni va rädda osv. Jag levde mig verkligen in i de och jag hade varit lika rädd själv!

Jag tycker ni verkar vara så jävla roliga. Skulle jag träffa er ute på en nattklubb så slår jag vad om att jag skulle dö av skratt för ni verkar ha sån skön humor!

Det bästa va när du skulle ta av dig jackan och körde den där sexiga stilen, skrattade så jävla mycket då HAHAHA.

Måste även påpeka att jag gillar dina svar som du ger här i kommentarerna! Och jag ser fram emot nästa avsnitt! Skit kul verkligen! :D

Reply
f

Det enda jag ‘reagerar’ på när det kommer till drömmar ni ska uppfylla så sa du att ni vill ha ‘fartfyllda?’ drömmar osv. Lite utmaning. Men är ju inge kul om det kommer med varje gång. Det känns nästan som att hela showen går ut på det just nu, massa utmaningar ni ska göra osv. Typ adrenalin-höjare..

Alla har ju inte en sådan dröm! Min dröm tex är att bli av med min hund-skräck, jag älskar egentligen hundar och vill ha en själv, men törs helt enkelt inte då jag blev jagad som lite. Är otroligt jobbigt att vara ute med mina barn tex då jag alltid kollar runt så det inte kommer någon med hund. Låter ju inte som någon speciell dröm egentligen, men för mig är det det. Men ja, det jag menar är att alla tycker ju inte samma (självklart) och kanske blir lite tråkigt i längden om ni bara har med massa ‘challenges’ som folk vill göra!

Annars gillar jag både dig & Tyra massor, era bloggar plus showen, tycker ni gör ett jättebra jobb :) Kram!

Reply
Sandra

åå fyfaaaaaaan vad roligt! hade kapat lilltån för att få köra sådär, h*lvete vad kul asså. kan tänka mig att hon knappast klagade på att det inte var en ferrari.

skitbra jobbat som vanligt :)

Reply
Emma

Jag måste bara få veta vad den där låten heter när du och tyra kör iväg i en av bilarna,låter som p!nk men tror ej att de är de ;P om du vet snälla svara :) ps. ert program är skit bra! ;)

Reply
ELLA

Blev jätteinspirerad av er!! Nu ska jag boka fallskärmshoppning, tack Krnza och Tyra:D

Reply
Skara

Måste hålla med vissa andra om att det är ett väldigt gnällande på Tyra. Himlans massa “Jag vägrar” och “aldrig, hellre dör jag” . Irriterar mig bara på henne nu ju.

Reply
daniella

hm.. jag gissar på att du inte kommer vilja åka under vattnet med den där kanonen eller k…nånting :D
Men jag skulle aldrig heller vågat de!:D

Reply
Linda S

Alltså ni är så grymma så jag blir helt mållös och rörd. Fortsätt som ni gör underbara människor. Du är grym på att sjunga Kenza! Go!
Kram

Reply
Johanna

önskar att jag inte irriterade mig så mycket på tyra! :( diggar dig så grymt mycket ju.

Reply
Ruth Frida Marie

Oj vad alla klagar, jag tycker ni gör ett jättebra jobb och showen är superbra! Nedrans rolig, älskar när Tyra börjar leta efter bilen hahaha. Kram!

Reply
Emma

Kul att du kommenterar kommentarerna. Stort plus till det! Då början man känna att du är en person inte bara en karaktär eller vad man säger. Om du förstår? :) Bra program btw.

Reply
anonym

VIKTIGTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!
Kenza, snälla kolla upp dina mejl. Vi är två tjejer som mejlat dig om en sak. Ta dig 5 minuter och läs det!

Reply
Nián

Hej Kenza!
Jag tycker jätte mycket om showen, den är verkligen grym!
Den är väldigt bra inspelat och ni två är ju grymma programledare. Ibland blir de så att man tänker inte att det är ett program för ni gör det så roligt och socialt att man tänker inte på det. Jag önskar er tjejer verkligen lycka till och Keep it!!<3
Kram/Nián

Reply
Elin

Sååå bra! Kul med ett program som är roande med lite nyttiga tips:) Jag vill se mer! Ni är ju bara för sköna :)

Reply
Elin

Att folk klagar så, och att det här avsnittet var dåligt?:o Jag tyckte att det var väldigt underhållande faktiskt, men man kan väl inte göra alla glada, tyvärr :)

Reply
Hanna

Hej Kenza, älskar verkligen eran show! Så himla grym alltså!
Men jag undrar bara när kommer du till Halmstad igen? Missade dig tyvärr förra gången :(

Kram, Hanna!

Reply
linnea

HAHAH, shit vad roliga ni är!! skit rolig show verkligen!!

och du är så lik petra i Eva och Adam, kenza! :)

Reply
Tess

Ni är ju så gnälliga hela tiden så fort ni ska göra nåt!!?
Annars tycker jag ni verkar vara helgoa tjejer.

Reply
Sanna

Haha antagligen kommer du inte svara på detta eftersom jag ligger en dag efter men det är värt ett försök för jag är sjukt nyfiken…

Vill väldigt gärna skaffa hund och jag menar, du har ett aktivt liv OCH en hund. Hur funkar det att ha med söte lille Armani överallt? :)
I vilken situation känner du dig mest begränsad av att du har en annan liten varelse att ta hand om?

Reply
känd?

tycker att det är sjukt tråkigt att ni svär nästan heeeeeeela tiden, det låter riktigt oproffisionelt.
ni sänker er sjävla till en lägre nivå bara :)

Reply
Katarina

Tjabba tjena! Shit jag satt och typ darra och blev jättenervös när ni skulle paddla :P vet inte riktigt vad som hände men jag blev jättetaggad :D såg ut som om ni hade det riktigt kul :D
Ni e bäst! Kram Katarina

Reply
filippa

Varför är det så himla mycket reklam? Om man ska kolla på ett klipp så kommer reklamen upp igen… Det är lite jobbigt men annars är allt bra! Kram

Reply
Lisen

Jag fattar inte varför alla klagar så mycket. Ärligt talat så gör ni ett jättebra jobb med er show och med tanke på att ni inte har någon större erfarenhet framför kameran tycker jag är ni är kanon. Bara att få folk och skratta är en jätte prestation. Mycket handlar nog om avundsjuka. De går bra för dig Kenza, du är supersnygg, tjänar massa pengar, har en show och snart kanske ett skivkontrakt. Svenskar gillar inte när det går bra för andra, då letar man efter något att klaga på. Jag tycker att du gör ett jättebra jobb och du verkar vara en snäll tjej som har fötterna på jorden!!

Reply
Johanna Norberg

haha, gillar eran show!! Jag är nog inte ensam om att tycka att du med Tyra är mycket bättre än när det var Bella & Tyra Show! Det här är mycket mer intressant och roligt att titta på! Ni gör ett jätte bra jobb! :)

Reply
Nina

Jag tycker bara att du inte ska säga att du är osminkad när du egentligen inte är det,för jag har nog inte sett dig en enda gång till exempel utan målade ögonbryn och du kan inte säga att så inte är fallet för det syns så tydligt då man till exempel kan kolla på dig långt bak i arkivet när du inte målade dina ögonbryn och sen har du nästan alltid mascara och böjda ögonfransar, så helt ofixad visar du inte dig. Jag tycker det hade varit bra om du visade dig helt osminkad någon gång, utan b.u.s, utan någonting i ansiktet så att inte alla unga tjejer som tittar på dig verkligen tror att du är så perfekt, visst jag säger inte att du inte är vacker utan smink, det är du men ge en helt realistisk bild istället….man ser ju när du tar bilder på morgonen nyvaken att dina ögonbryn alltid är fixade samt ögonfransarna är böjda…

Reply
Lizz

Finns 3 saker i detta avsnitt att anmärka på.

1. Tjejen som fick sin dröm uppfylld skulle bli “överraskad” på tågstationen och direkt bli förd till rallybanan. Men senare avslöjas det ju faktiskt att hon redan visste om racingen när hon säger:
“-När jag vaknade imorse var jag sjukt nervös..”
Dessutom såg hon inte särskilt överraskad ut heller. :P

2. Fortsätter på tittardrömmen: Hon ville ju faktiskt KÖRA ferrarin. Inte köra en vanlig tråkig bil och sedan sitta i passagerarsätet på ferrarin.

3. Ni påstod att ni skulle ut och springa flera dagar i veckan med Tommy även utanför “sändningstid” inför triathlon. Men Kenza säger i detta avsnitt att hon bara sprungit en enda gång.

Antingen får ni vara ärliga, eller försöka ljuga bättre :)
Annars är programmet kanon!

Reply
Angelica

jag måste säga att jag älskar er show, så sjukt underhållande :D allting är perfekt, jag skrattar mig igenom hela :) att ni svär o så tkr jag bara är bra/kul, då ser man att ni är vanliga människor och inte sånna “hej kolla mig, jjag är känd o svär inte när folk ser och hör” jag tkr om när ni håller på med sånt o kaiak saken var bara bäst, eftersom ni är så roliga så gör det inget att det tar så långt tid på avsnitten :) NI ÄR GRYMMA :D

Reply
jennie nordström

Hej Kenza !
Eran show är jättebra ! :D
älskar att kolla på den.
Tyvär har jag inte kanalen..
Så det är superroligt att du
lägger upp varje avsnitt på bloggen !
ha d bra, kram !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*