• header

15e oktober 2010

God morgon solstrålar! ♥

Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa. Klev upp för en timme sedan och har sedan dess gjort absolut ingenting. Kunde ha sovit längre men jag är lite nervös inför ett möte jag har idag. Men det ska nog gå bra…

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka skrubba bort lite fläckar. Jag provade nämligen en ny brun utan sol igår och det skulle jag inte gjort. Jag är fläckig lite här och där nu trots att jag var väldigt ordentlig med att skrubba innan, smörja in ordentligt överallt och inte klä på mig på ett bra tag. Jag fortsätter hålla mig till Dove’s istället! Har nog aldrig blivit fläckig av den.

51 Comments

KIMO

kan du skriva EXAKT vilken brun utan sol det är du använder till kroppen och vilken till magen o’ pris? :)

Reply
h

Hej Kenza,
gillar din och Tyras show MEN kan ni fixa så att den inte startar automatiskt? Reklamen går ju dessutom inte att pausa.

ha det gott
KRAM!

Reply
nathalie

asså orka jag är fjortis och måste visa mage”-bilden. rätt omogen brud

Reply
Vindar

Aldrig förstått mig på solbränna på burk, man ser ju att det är tillgjort.. Eller det kanske bara jag som tror det…

Reply
J.Axner

Jag skulle tycka det vore intressant att veta varför du dragit upp tröjan och visar magen. För, det syns ju att du gjort det med flit.

Reply
sofie

usch, riktigt trist, hoppas du får bort alla fläckar

bloggar om livet som mamma, nygift och lite smågalen

Reply
erika

nivea har en jätte bra bus lotion som heter nivea body and face, i en tub liknande grej, den blir hur jämn som helst och inga fläckar, då jag är ganska ljus i hyn och fläckar på mig syns direkt :) så den rekommenderar jag!

Reply
Evelina

Usch, jag vill verkligen också använda brun utan sol men jag tycker den äckliga lukten sitter kvar på kroppen så många dagar efteråt så jag klarar inte av att använda det. Tycker inte du också att det luktar fruktansvärt?

Reply
Sandra

Ah, jobbigt, men hur e lukten då? Den e för mig nästan viktigare än nyansen, vill inte gå runt o lukta… ja så äckligt som BUS kan lukta… Hoppas att du fick bort de värsta fläckarna, men bättre än att skrubba som en galning e nog o ta citron/citronsaft, o gnugga. De ska bleka tror jag. Precis som man kan göra slingor i håret ni vet… Typ! =P Lycka till på mötet, spännande spännande! =)

Reply
sara

du är jättefin och doves är bra! men den luktar ju så fruktansvärt illa? hur gör du!? :D skulle bli jätteglad om du svarade hihi :)

Reply
mawe

Vilken brun-utan-sol är det? Är det spray eller kräm eller vad? :)
Svara gärna i din blogg! eller i min :P

Reply
Nathalie

Du är perfekt! Den perfekta kroppen har du också. Fattar inte hur man lyckas!
Kram :)

Reply
amanda

och eh… varför visar du magen? eller du kanske inte märkte att tröjan åkte upp? :( haha. du brukar inte ha sånna här bilder.. vad hände?

Reply
Marre

Om du tappar upp ett bad med mjöölk kan man skrubba bort all bus snabbt och enkelt, men håll dig till dove eller loreal! :D

Reply
helena

använder också doves BUS. älskar att den blir så jämn och räcker länge, men den luktar ju FRUKTANSVÄRT mycket? står du ut med det eller har du något tips för att slippa lukta BUS?

Reply
Maia

Vilken var det som du provade som blev dålig? Vore kul att veta så att jag inte tar den nån gång av misstag… :)
Förresten, dina morgonbilder där du äter frukost eller är rufsig och inte sminkad och har pyjamas är supermysiga, det är så kul att “vakna upp” med dig så att säga :)
kram!

Reply
SOFIA

“shiet OMG hon visade magen alltsåå.. OMG faaaan vad piiiiinsamt, vad hände? varför gjorde du det? har du blivit en fjortis? OMG, det hääär fååååår bara iiiinte hääända”

ALLA HAR EN MAGE, FATTAR NI?! HERREGUD VILKET SNACK, DET ÄR EN MAGE, EN M A G E. gör ingen stor grej av det.

Reply
kia

Lite kul om du kunde gå in eller skriva nå om en tjej som heter Camilla gervide:) Hon har tyckt till lite för mycket om bloggerskor som gör musik karriär när hon själv inte kan göra det. Hon är musiker:) googla på henne. Sveriges största musikblogg. så får du se vad hon skrivit om dig;) muah!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*