• header

BLOOPER – det är inte alltid lätt i studion

Ibland råkar man tabba sig och ibland blir man bara så jäkla trött och oseriös… Haha..

127 Comments

Sandra

Hur lockar du ditt underbara hår? Jag menar, använder du hårspray innan eller efter du lockar och borstar du allt efteråt? Så himla fint! kram kram

Kenzas svar: Hej! Har visat i både text och i videoformat. Du får kika bak i arkivet. Kramis!

Reply
sophie

I dont get how YOU bloggers can get SO MUCH money, like seriously, 200,000 kr, FOR TYPING???? ARE U EFFING ME???? that is SO sick, holy crap. And I cant believe the ppl who actually PAYS YOU. thats sick man. sick.

And what are you, EFFed UP AND CRAZY??? you call your BLOG A JOB??? and your stupid SHOW a JOB????? This isn’s a job sweetie, WAKE THE HELL UP!

WOW u are so blond missy. Jesus. What a country messed up country we live in.

Kenzas svar: Ya man, thats sick man.. Haha

Reply
Hanna

hahah det bästa var “jag orkar inte vara mer normal, vi har vart de hela tiden nu”:P haha

Reply
Malin

Haha!
Det var ju jättekul!
Var det kul när dom frågade om du ville vara med i programmet istället för Bella

Reply
sara

haha, innan första avsnittet hade visats så sa ni att ni inte vill vara upp styldade till tänderna och superglamourösa, utan att ni bara vill kunna sitta i mjukiskläder och osminkade, men det ser glamoröst ut enligt mig iaf :)

Kenzas svar: Såg du oss i avsnitt tre? Vi satt ofixade med träningskläder.. Så det är inte alltid så fint :P kram kram!

Reply
-

Är du en sån som bryr dig om att Dr Martens ofta förknippas med nazister, eller bryr du dig inte alls eftersom att du tycker de är snygga?
Haha, vad är det för fråga egentligen..

Det är mycket om showen just nu, tror det är därför folk inte vill kommentera för det är rätt trist att läsa tycker jag om jag ska vara ärlig. (Jag ser inte på showen heller så ser inget engagemang.) Men jag förstår att det blir mycket om det eftersom bloggen trots allt handlar om ditt liv och för nuvarande jobbar du mycket med showen. :)

Reply
Selma

Haha ni är så gooa alltså! Alskar att alla bloggare inte är drop dead serious hela tiden! :D

Reply
sophie

u need to grow up. you cant even answer like an adult. what are you, 14?

Kenzas svar: Haha I just thought your comment was funny and it made me laugh.. And why should I give you a serious answer when you call me stupid? Haha.. Please, stop wasting your time.. Do something fun instead! Hugs!

Reply
Filippa ::):):)

hej !

ni är roliga haha !
Tyra : nej jag orkar inte vara normal längre, jag har varit det hela tiden!

haha ! :)

kramisss

Reply
linn

ÅÅÅH jag blir galen att de inte går att pausa reklamen. Man får ju fet ångest när man slår igång, så lär man panik springa på toaletten eller nåt. Så missar man programmet för det? Nej, numera ska jag aldrig gå på toa igen. Inte äta heller, eller dricka för då måste man ju gå.. Jag lever ju för er show..

Eeeeeh, hehe :)

Reply
Linda S

hahahahah! tyras sista kommentar var bäst :) Erat program var över förväntan. Helt ball! Så himla mycket bättre än B&T show.
Ni är bara såå sköna. Och det bästa är att ni är er själva och gör inte till er!
kram på dej! :)

Reply
Carro

HAHAHA asså klockrena ni är! och det där med moroten, dör!

asså vore så mycket bättre för mig om erat program skulle börja visas på tv, min dator är så jävla slow ju :/ aaah… men fortsätt med det ni gör för det är så jävla bra och underhållande alltså! kram

Reply
Tilde

Hej jag undrar om det går att få tag på/köpa välkommen valp filmen på något sätt, även om hunden inte är med i skk? Känner verkligen att jag skulle behöva se den filmen. Vet du något om detta?

förresten så tycker jag att du har fin röst, hoppas det gick bra på mötet.

Kram Tilde

Reply
Evelina

Klockrent!
Jo vad är det för mailadress om man vill maila in drömmar? Jag har letat överallt men hittar inte! :)

Reply
Linnea

Hej!! Jag undrar hur man gör ett tidsinställt inlägg, åker jätte ofta bort och vill då att det ska komma upp inlägg i alla fall men jag kommer inte på hur man gör snälla hjäälp mig. Massor av kramar Linnea

Just ja,, finns det något sätt jag kan visa eran show på min blogg?? Älskar den!

Reply
Frida

Asså jag fullkomligt älskar er två tillsammans! Älskar att ni bjuder så sjukt mycket på er själv och att ni verkligen visar hur ni är och inte låtsas något annat. Precis vad jag gillar med er! You go girls! :)

Reply
Ida

Hei Kenza =) ikke hør på alle de ekle kommentarene som har kommet inn i det siste. Du er en suksessfull kvinne, og noen mennesker takler ikke at andre er vellykkede og har “alt”. Vi som har fulgt bloggen din lenge vet at du har kjempet hardt for alt du har oppnådd! Jeg har lest at noen syns at du har blitt dårligere til å blogge, og det er jeg desverre litt enig i. Men jeg regner med at det bare er en stressende periode for deg nå, du har jo så mye på gang. Håper det gikk bra med universal i dag!

Stor klem

Reply
anisa

HAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA

såååå ballaaaaa !! <333 sjuuukkt roololliigiga hahah

Reply
Patricia

Hysteriskt roligt! =D Så kul att titta på! Ni är störtsköna båda två tjejer!

Reply
hannah

Haha, ni är så roliga! Älskar när kända människor vågar bjuda på sig själva och vara som oss vanliga ‘dödliga’ :D

Reply
Bella

riktigt kul att läsa dina svar till läsare, speciellt dem som sitter och stör sig på DITT liv :) Haha

Reply
Freja

”jag orkar inte vara mer normal, vi har vart de hela tiden nu”
Hahaha! och moroten fick mig nästan att trilla ur sängen! Ni är så goa :D

Reply
emma

roligaste var tyras sista kommentar: ”…men jag har ju varit normal hela tiden” haha :)

Reply
iris

Hahah :D Jag vill inte heller vara seriös… Idag hoppade jag upp och ner på skolmatsbordet medans jag åt Marabou Polka och rabblade multiplikationstabellen… Jag lovar, det är säkert :D

Reply
lovi

HAHA så jävla kul när du skriker/låter/grimaserar och typ ja..spolade tillbaka flera gånger, as fult!!! hahhahaha

Reply
Elina

Haha, ni och eran humor! Ni är så sköna :D Och jag älskar att ni verkligen bjuder på er själva i showen och goes crazy ibland! :D Älskart helt enkelt!

Reply
Naima Salmanova

hej kenza! <3 vill bara säga att jag älskar din blogg, din stil, din och tyras show sjukt mkt! :D Har bara ett problem : Kan inte se den ,haha :P :( varje gång jag försöker är det en vit ruta där själva videon ska vara :// vill verkligen se 3 avsnittet :( Vet att du är sveriges största bloggerska så jag förstår att du inte har tid att svara på alla kommentarer skulle bli jävligt tacksam om du gjorde det :) / N

Reply
tara

aaAAAAH!! hatar halebop reklamen!!!! :@ lägg till en annan reklam istället, en roligare!!!

Reply
Madeleine

Hahaha så jävla härligt och klockrent “jag orkar inte vara mer normal nu vi har varigt de hela tiden nu” hahahha

Reply
Simone

Hej Kenza, måste bara säga att ni är så jävla störtsköna människor du å Tyra! :) Och jag bara älskar jag din blogg, den är på nått sätt avslappnad och du är bara dig själv å skiter i vad andra tänker å tycker å de är skönt att ha en blogg att läsa med en tjej som är jordnära, rolig och spännande och modemedveten på ett bra sätt och samtidigt lite egen stil inom modet! :) Du verkar vara en ur go människa! Keep up the good work! ;) Kram Simone

Reply
Linda

HAHAHAHA! omg, har tittat på det flera gånger nu, garvar så jag tjuter varje gång “har du morötter på linsen?” och världens allvarligast min . xd ahhaha

Reply
Jannie

Jag orkar inte vara normal nu, det har vi varit hela tiden. hahahahah. jag skrattade så galet mycket, jag tycker du ska skita blankt i vad alla säger om din sång. Du har fått en chans och du ska ta den.

“Det är så jävla orättvist!” ja visst fan är livet det. Betyder det att alla som sitter i sverige i en söt liten villa ska åka till afrika och byta liv med dem för att livet ska bli mer rättvist? give me a break people..

Reply
daniella

hahaha ni är stört sköna :D de är så här de ska va! en rolig show ni gör tsm! inte nån seriös tråkig… :D

Reply
;)

Älskar Tyras kommentar: “Å, näe men jag orkar inte vara normal nå mera, de har vi vart hela tiden nu.” Och den där dödsseriösa tonen. XD Det märks att ni var lite väl trötta.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*