• header

Hej hopp!

Hur är läget? Här är allt toppen. Tanken var att jag och tjejerna bara skulle ha myskväll ikväll men vi är så partysugna så det blir en kväll med dans dans dans iställt! Kul! :)

Mötet idag gick förresten jättebra. Jag tänker inte blogga något om detta förrän det blir mer aktuellt, men det som gäller nu är sånglektioner. Vd:n sa att jag har grunderna och trycket i rösten och han var säker på att det går att träna upp rösten så att den blir mycket bättre. Vi får se hur det går! Det här är något som jag velat göra i hela mitt liv (rädslan ska inte stoppa mig!!) och när jag var liten uppträdde jag alltid i skolan, musik var mitt favoritämne och jag brukade skriva låttexter som jag sedan sjöng samtidigt som jag spelade på min felstämda gitarr. För mig handlar det inte om pengar, musik är helt enkelt något jag verkligen brinner för. Sedan om jag inte skrivit så mycket om det här spelar ingen roll, som jag sagt förut så speglar bloggen bara en liten del av mig och mitt liv. Det är så mycket ni inte vet om mig. Glöm inte det.

Nu ska jag fixa lite käk och fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. Puss puss puss! Tusen tack för era fina peppande ord! Ni är bäst! ♥

248 Comments

Ina

Jag tycker detta är orättvist mot andra personer som BARA har denna dröm, vissa ger upp skola och jobb för att lyckas i den branchen, du har redan många av dina drömmar uppfyllda (inte alla såklart, men man kan inte få allt)
Det är faktiskt orättvist att du ska få detta, jag hörde när du sjöng och du har faktiskt en bra röst, MEN det finns dom som faktiskt satsar jättehårt får att få det och så får du det enkelt, mycket pågrund av att du redan är känd och kan dra in summor av pengar och för att du ser bra ut. Du är modell, designar kläder, smycken och allt du säger på bloggen har ett stort inflytande på ungdommar, Räcker inte det? Ta inte illa upp, men så tycker jag.

Reply
Jenny

Man får väl ha lite självinsikt?

Vadå, “vem skulle inte ta den här chansen när man får den”?

Förlåt, men jag får för mig att det är just ni som t.ex söker till Idol och åker ur rummet fortare än ni kom in som skriver såhär.

“Nä, men jag tror jag ska bli fotomodell. Jag blir ju ändå ganska bra på bild och har ett sött ansikte”……suck! Fast jag är bara 1,65 cm lång och väger 65 kg.
Förstår ni principen.

Jag vet att det inte är Kenzas fel.
Det är musikindustrin som är helt sjuk. Jag antar det är för det sitter mindre kunniga människor inom musik på höga positioner i skivbolagen och fler business människor som bara tänker på en sak. SÄLJ SÄLJ SÄLJ!

Reply
linnea

hej världens bästa bloggare! jag måste bara få fråga en sak som jag funderat på i evigheter..när du säger att vi inte vet så mycke om dig och att bloggen bara är en pytteliten del av ditt liv..hur menar du då? kan du inte ge ett exempel.. puss o kram! tycker att du är så härlig! VÄRLDENS BÄSTA BLOGGARE ÄRDU! fortsätt att vara den du är! :)

Reply
Amanda

Åh kan alla bara sluta klaga, alla vet att “with great sucess comes more sucess”. Det är bara och gilla läget!

Lycka till Kenza!! Jag håller tummarna för dig :)

Reply
Izabella

Hej Kenza. Tänkte bara ge en lite mer “vuxen” kommentar som du förhoppningsvis läser.

Jag tycker att det är oerhört duktigt av er storbloggare att vara där ni är idag. Jag förstår att det måste krävas mycket arbete. Men att blogga är en ny typ av media, nya typer av kändisar, ny publik, nya arenor etc. Detta innebär att det finns en hel marknad som kan vinna på stora bloggare.
Detta bör du ständigt ha i åtanke Kenza. Att många gånger är du en produkt, intentioner bakom samarbeten är som du själv säger kapitalistiska. Pengarna styr allt i världen så även detta. Hade du varit min dotter som blev storbloggare sen hon var 16 hade jag försökt så gott jag kan förklara för dig hur verkligheten ser ut. Jag säger inte att du inte ska ta de erbjudande som du tycker låter bra. Du ska använda dig av framgången men alltid komma ihåg vem du är och hur du vill framställa dig som. Att bloggare blir produkter är lite farligt eftersom ni är så unga. Du är en kändis och med detta har du en trogen publik som följer dig vilket gör dig till en perfekt produkt för det mesta. Du bör välja väldigt försiktigt och noggrant. På något sätt är jag oerhört rädd att ni tappar fokus och har svårt att se saker ur ett längre perspektiv just för att ni är så unga. Att tänka att allting “är roliga grejer att testa” är inte alltid bra.

Tänk på dig själv i ett längre perspektiv. Du ska SJÄLVKLART utnytta bloggens framgångar men samtidigt vara försiktig och klok. Exempelvis detta med att sjunga- du är medveten om att de stora bolagen ser dig som en produkt? Du tjänar pengar åt dem, stora pengar finns hos dig som person. Självfallet vinner du också på det. Du är inget offer för detta, du tjänar pengar också och gör karriär.
Mitt inlägg handlar inte om avundsjuka eller någonting. Jag menar bara att du inte ska tappa ditt värde genom att hoppa på saker som förstör för dig i framtiden, eller får dig att framstå som oseriös. För det är du inte. Jag märker att storbloggare dras ner i den allt mer ytliga världen med smink, yta, utseende, mode etc i alltför ung ålder men kan också bidra med mycket bra. Varför använder du inte din framgång på sätt som kan hjälpa dig när du är mycket äldre?
Var medveten om att alla erbjudanden du får är för att du är stor kändis. Men du vet att marknaden fungerar så vilket är superbra. Du är en produkt med otroliga säljsiffror. har du tänkt på de erbjudanden du får? Hur mycket handlar om utseenden och hur mycket handlar om dig och dina åsikter och mer “viktiga” saker? jag menar inte att allt sådant är ytligt och inte viktigt men jag hoppas du förstår. Att bli stor på grund av sitt utseende måste i längden kännas fattigt och tomt, även om du absolut inte är bara utseende.
Du är jordnära, gullig och klok! Men ibland tror jag att du inte riktigt vet vad som är bra och äkta (förutom dina vänner och din familj) utan jag menar att syssla med något som verkligen ger dig mening för det tror jag inte dessa saker gör. Egentligen? Rätta mig om jag har fel.

/Izabella

Reply
Klara

Dina bilder är awesome, Undrade bara i fall du skulle kunna göra en videoblogg på hur du sminkar dig, gillar din varadagliga sminkning. Skulle varit jätte kul ifall man skulle kunna få lite mer tipps, och hur man få sådana fina ögonfransar som dig med, I >3 u. :D

Reply
sandra

Usch, blir så arg och ledsen av att läsa alla elaka kommentarer här om att du har fått allting serverat, och att du inte kan sjunga osv. Vad är det med svenskar egentligen, folk kan inte ta att vissa lyckas. Du har bloggat i 4-5 år nu, ängnat flera timmar om dagen framför datorn för att starta upp bloggen. Hur kan man kalla det att få allting serverat? Olika jobb betalar olika så är det bara! Du har lyckats bra med din blogg som har lett till många andra grejer som du gjort lika bra dem med! Men folk verkar inte förstå att det ligger jobb även bakom detta, det är inte bara ditt namn som trycks på jackor,skor och smycken utan anledning. Utan för att du har jobbat fram även detta, och ang sången så tror jag att det kommer gå skit bra! ryser när jag hör dig sjunga och vet att du kan bli mycke mycket bättre ändå! Kram!

Reply
alexaa

alltså på allvar. ni är ju bara alla så jävla avundsjuka, lägg av!! argh.
grattis kenza att du blev kontaktad av dem!

Reply
Sophia

Du är så grymt jävla bra! Fuck dom människor som inte kan uppskatta andras framgång! Och om du kanske inte har världens bästa röst? OCH? haha, träning ger resultat och du har looken! ;)
Även fast du är yngre än mig Kenza är du min förebild!

Reply
THERÉSE

oj. det väntade jag mig inte. :) spännande dock! men som du själv skrivit i kommentarerna så handlar allt om pengar. du är säkert medveten om att de mest troligtvis ser dig som ett enda stort dollartecken.

Reply
din mamma

Jag ä’r så jävla trött på mesiga mellanmjölksidioter som ska gnälla gnälla och GNÄLLA. KAN NI SLUTA GNÄLLA FÖR FAN? Vadå att hon inte gjort “något”. FÖRSÖK SJÄLVA SKAPA EN BLOGG MED HUNDRATUSEN LÄSARE OM DAGEN ERA NOLLOR: om det inte är NÅGOT så borde nollor och nolifers som er kalöra av att skapa den bloggen eller hur? idioter. och kom inte med UTSEENDE OCH BLABLA som att kenza är den enda snygga tjejen som bloggar.

Ni är PATETISKA. Det är vad ni är. Kenza. Du är helt otrolig som kan ta sån här skit för jag svär på allt som är oheligt att hade jag fått sånna här kommentarer hade jag lagt upp en bild på mitt BAJS och skrivit: såhär mycket bryr jag mig om era åsikter. Och inte ens bra bajs, utan typ diarre eller något. Äckliga missunnsamma människor ÄCKLIGA GNÄLLIGA TÖNTAR. Fy fan för er BUHU KENZA FÅPR ALLT OCH JAG FGÅR INGET BUHU men SÄG DET till barnen i afrika din jävla nolla. Kenza är inte bara en random person som dom drog på lott, kenza har en FET blogg som hon skapar HELT själv och det är så äckligt av er att inte anse det vara något. Fyfan, med dessa påhopp hon får varje dag? VÄrre än fan många andra jobb, idioter. Ni hade crackat under trycket direkt. Töntar.

Tänk, jag menar, Kenza står ut med er jävla skit varje dag. OCH VÄRLDEN ÄR ORÄTTVIS idioter, speciellt du som inte tyccker att det här är ett bra svar. precis som kenza sa: vad fan ska hon göra?`?`? ska hon sälja allt och leva på gatan? ska hon LÅTA BLI att göra sånt hon tycker är kul abra för att era liv suger och ni jobbar på ica och knullar sönder ryggen genom att lyfta för tunga varor? TOUGH DEAL. ni kommer dö opch ingen kommer komma ihåg er, er existens kommer inte betyda mer än en fis i universum, ens det. ni är nollor. ta det och svälj som de riktiga patetiska slynor ni är.

wops. du kasnke inte publicerar detta nu hgeghe, blev grov i munnen. men jag är arg som fan. och stå på dig. dom vet aldrig något, folk kan aldrig vara glada för någon, alltid är det någon som ska gnälla gnälla gnälla. fortsätt., och för all del, släng ut kungafamiljen och flytta in i slotthelvetet. du förtjänar allt bra som kommer din väg. kom ihåg det.

Reply
Sara

Haha fy fan man skrattar ju bara åt alla pinsamma människor som hackar på dig! Jag är grymt avis för det verkar ju hur coolt och kul som helst att få spela in musik, men inte tänker jag sitta och klanka ner på dig för det! Det där är människor som inte tål andras framgång och visst är det lustigt att det BARA är tjejer ? Skulle dom lägga sin energi på annat skulle dom säkert komma mkt längre i livet :)

Men jag undrar verkligen hur fan pallar du med alla idiotiska kommentarer ? Till och med jag tycker det är jobbigt att läsa dom och påverkas :S Helt sjukt..

Keep on going! Du är bäst!

Reply
Natalia

HAHAHAHAH, FAIL. Om det inte handlar om pengar, varför ska du då ha skrivkontrakt? HAHAHAHHA.

Kenzas svar: Jag skrev att för min del handlar det inte om pengar. Jag vill göra det här för att jag tycker att det är kul. MEN däremot vet jag att skivbolagen vill detta för att tjäna pengar, det vill de med alla artister. Puss och kram!

Reply
Isabelle

Jag måste bara säga att alla som håller på och klankar ner på dig är avundsjuka! men det förstår du nog redan!

Jag är en tjej som ALLTID inspirerats utav dig.
Alltid älskat ditt utseende, dina kläder, dina jobb och allt sånt, och de gör jag fortfarande!
Det intryck jag fått utav dig är iaf att du är en glad tjej som älskar sina vänner, lever ett bra liv och mår bra helt enkelt! Och jag tycker att du ska fortsätta så, för lever man ett bra liv och får uppfylla sina drömmar så ska man väll fortsätta så? (om man trivs såklart)
Själv tycker jag att du är så jävla cool, är den snyggaste bloggerskan jag vet, min förebild och bara en sån BRA tjej!
Jag vill verkligen va som du!
Lyckas man i livet så ska man FÅ lyckas, och de gör du!
Jag avundas utav dig så mycket för att du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer, och det är så bra gjort, du är en stark människa Kenza!
Du får aldrig sluta blogga, jag älskar din blogg, och du är min största förebild, vare sig du röker på fester, dricker och så vidare, du är ju faktiskt över 18?

Kram en 12 årig tjej som bara älskar din blogg!:)<3

Reply
Jag

Gratulerar till att du fått denna chans! Det måste kännas jättekul för dig att leka runt lite!

Personligen har jag tappat respekt för dessa skivbolag. Det är ju sinnessjukt. Världen har förvandlats till något så hemskt ytligt att till och med musik skall framföras med ytlighet och inte med musikalitet och talang. Nu vet jag inte hur musikalisk du är men du sjunger ju inte direkt bra, inte dåligt heller.

Jag önskar dig däremot lycka till och det kommer säkert bli jätteroligt att få leka runt med musik lite. Alla har olika syn på musik och för vissa handlar det om känslor, konst och poesi. För andra om utseende, marknadsföring och pengar.

Lycka till Kenza! Hoppas man kan få höra mer av din röst och se något av din “musikalitet”. Det hade varit intressant att få se dig motbevisa oss allihop genom att ge power med din röst (utan auto-tune eller vad de nu kallar denna nya robotskiten). Det hade även varit häftigt att få se sig skriva låtar och spela något intstrument live.

Reply
Diana

Låt henne vara varför hänger ni på henne för?
Hon förtjänar detta och om ni fick plats i en jättabra universitet skulle ni inte förtjäna det då eller?
Kenza har jobbat för detta, ni vet inte hur svårt det är att få 100 000 läsare. Vissa är fina smarta har fin sångröst o.s.v. och kenza är en av dom.
Ni är bara avundsjuka på henne, jag är också det men jag tar inte ut ilskan utan jag stöttar henne.
Gina Dirawi kanske också avundsjuk men så är livet man måste acceptera det någon gång.
Kenza har sagt att detta är hennes dröm och då borde ni stötta henne, varför stöttar ni henne när hon har skaffat en show och när hon har skapat en egen kollektion men inte nu? Tänk lite är inte kenza ärligaren kissie och alla andra är inte kenza vänligare roligare ärligare finare naturligare och bättre o.s.v. ? Jo det är hon och var glad att kissie inte har sveriges största blogg för att då borde vi skämmas helt och hållet.
Varför är ni inte på beyonce och lady gaga men just på kenza ?
Hon gör inte detta för pengar bara utan för att hon har alltid velat detta och hon kan bli något med hennes fina röst. Folk gör inte saker bara för pengar som kissie utan t.ex. beyonce, gör hon detta för pengar? nej utan hon älskar det och kenza gör det med allihoppa!
Jag älskar bara hennes röst stil personlighet blogg humor show och kollektion. Jag tycker att ni också borde göra det för att ni kommer inte hitta någon som är bättre än kenza.
Kenza jag önskar dig all lycka puss kram / Diana (L)

Reply
Emma

men gud kenza, förstår du verkligen inte vad folk menar när de säger att skivbolagen vill tjäna pengar på dig? Är du så naiv och dum? Du kan inte jämför med Lady Gaga och säga att de vill ju bara tjäna pengar på henne också, ja men hon har ju en TALANG ATT TJÄNA PENGAR PÅ! Fattar du skillnaden? Du har inte en “talang som blivit upptäckt äntligen” utan du ÄR KÄND REDAN och DÄRFÖR kan de lätt tjäna pengar på dig!

Reply
Jen

Något JAG stör mig på är att Kenza faktiskt sjunger helt okej medans Tyra sjunger rent sagt förjävligt. Om det är något man ska klaga på är det väl hennes sångröst. Kenza låter bra utan att man gör till hennes röst men Tyras måste dom utföra underverk med för att den ska gå och lyssna på.
Inget illa menat till Tyra men somliga har röst andra inte. Tyra är bra på andra saker.

Dessa tjejer gör något med sitt liv och vad dom än gör så funkar det ju uppenbarligen. Sluta vara så Bitchiga about it och ta dom som inspiration istället och tänk att om dom kan så kan la fan jag med och sitt inte på era feta arslen och bara klaga bakom en skärm. Väx upp och lär er glädjas för andras framgång ! Eller gå en kurs hur man hanterar avundsjuka och ilska.

Reply
Emma

Vilket skämt. Du kan ju inte sjunga. I bland är det pinsamt att vara svensk. “det är min dröm” Haha tragiskt….

Reply
Jennie

Kör hårt Kenza! Det finns så mycket avundsjuka, men låt inte det röra dig i ryggen. Du har skapat ditt imperium, and you rule it like a queen. Folk älskar att hata dom som det går lite bättre för. Jag önskar dig all lycka!

Reply
anna'

Kenza = Sveriges svar på Paris Hilton:

Gör allt som går: modell, designer, sjunger, egna program snart kommer väl Kenzas parfym som alla små 12 åringar som sitter och försvarar henne i kommentarsfälten köper.

Dock är hon helt utan talang, bara ett sött utséende och en blogg?

Kenza = En helt otalangfull person som lever på sin blogg… Tragiskt! En riktig media-diva.

Reply
Anabelle

Detta är ju vansinne. Det finns en stor mängd människor där ute som sliter röven av sig bara för att få ett skivkontrakt (nån som kollat på Idol?) men nejdå, Kenza som enbart försörjer sig på sitt utseende (för något “it” har hon knappast) kan få skivkontrakt bara sådär.

Nåja, hoppas det bara rör sig om ett singelkontrakt. Eller att albumet floppar. Jag hoppas verkligen det. Puss.

Reply
Nathalie SJ

Vafan ska alla människor försvara Kenza för, hon har väl egna ben och stå på!
Det är så jävla respektlöst att bli en sångare när man knappt kan sjunga och får ett skivkontrakt som alla unga tjejer med talang för sång har önskat sig sen barnsben!
Visst du har utseendet, du har kroppen och du har din blogg, men tacka din blogg för allt det här för utan det hade du inte vart någonting!
Det är fegt att inte ens lägga upp kommentarerna som är negativa för att du inte vill inse att fler och fler börjar vända sig emot dig, för att de har insett att det börjar gå för långt!
Sluta försvara henne, hon är faktiskt vuxen och behöver inte ha massa småbarn som försvarar henne högt och lågt, låt henne stå för det hon gör!

Reply
Elin

Meeeeeen åh! Fan va bittra ni är för i helsike!
Är det så j-la svårt att vara glad för någon annans skull?
Jisses!

Heja Kenza, det kommer bli kanon det här^^

Ha det fint!

Reply
Sara

Jag har alltid gillat dig och din blogg. Men jag börjar bli ganska trött på din kaxighet! Du måste ju ändå ha lite förståelse för att det kan vara jobbigt för andra unga tjejer att se dig få göra precis allt du vill! Och det är så lätt för dig att säga “gör något åt era egna liv istället” osv. Fattar du ens vilken jävla tur du har? Hur få som verkligen får uppleva det du gör? Hur många som besitter t.o.m STÖRRE talang än du, men ändå aldrig lyckas? Det är få förunnat att ha det som du, Kenza. Så visa lite ödmjukhet istället.
Jag förstår verkligen att du inte tackar nej till att få spela in en skiva, eller vad det nu är du ska göra. Men snälla, säg inte att det här är din stora dröm! Det är en förolämpning mot dem som VERKLIGEN har den drömmen. Det här är något du halkade in på, tack vare bloggen. Att folk som sliter röven av sig för att komma dit blir upprörda, får du faktiskt tåla.

Reply
bessan

omg vad arg jag blir när jag läser kommentarer som en längre upp av JASMIN “det finns inte ord som kan förklara hur mkt jag föraktar människor som dig”..
folk är så dumma alltså, vad fan det går bra för tjejen! LÅT DET DÅ GÅ BRA FÖR HENNE! vrf ska man hålla på o skriva: du har fått det här o det här erbjudandet o nu det här och det blir för mkt.. SNÄLLAAA jag är glad för henne och att det går bra för någon iaf! fan det får tydligen inte gå bra för en person för då blir alla avundsjuka o börjar klanka ner på en..

VADÅ HADE NI TÄNKT ATT HON SKA TACKA NEJ TILL ERBJUDANDEN HON FÅR BARA FÖR ATT NI AVUNDSJUKA MÄNNISKOR SKA MÅ BÄTTRE ELLER? TSSSSSS get a life!

kenza, du har varit i bloggvärlden tillräckligt länge för att förstå att människor som tex hon Jasmin ska man inte lyssna på för enligt såna människor får man inte ha det för bra för då är det orättvisst mot henne som inte kan leva sitt eget jävla liv! LEV DITT LIV O SKIT I AVUNDSJUKA MÄNNISKOR som inte vet vad orättvisa är.. ORÄTTVIST ÄR DET ATT NI KLANKAR NER PÅ KENZA FÖR ETT SUPERERBJUDANDE HON HAR FÅTT OCH ATT NI INTE TYCKER ATT HON FÖRTJÄNAR DET BARA FÖR ATT NI INTE HAR DET LIKA BRA.. snälla jag har det inte bra heller o skulle bara drömma om att ha ett liv som hon men det betyder inte att jag inte vill se att andra ska ha de bra!!

Reply
Elliot

You cant even speak english properly. How can you possibly sing good? It’s so sad. I am not jealous and say you dont deserve it, but you get everything served on a silver plate.

Reply
Josefine

Nej Kenza, var bara dig själv för det är den personen vi alla ser upp till! & jag håller med kritiken, du sjunger inte bra, men tyvärr är det så att när man är artist handlar det så mycket om utseendet och attityden också, och det är ju något du har! Jag gillade den Kenza som ofta skrev om sina vänner och om Tokio Hotel, men nu handlar det bara om pojkvännen, Tyra & dina modell bilder? Var tog den rockiga Kenza vägen!? För jag tror många såg upp till dig för att du var dig själv och det var fint. Men nu känns det bara som att du fått hela ditt liv genom bloggen? Jag är redan musiker och håller på att spela in en skiva för tillfället. Och jag tycker verkligen att du är jätte vacker och allt, men satsa på det du är bra på istället! Och tänk på att skivbolagen hör av sig till dig för att de vet att de kommer tjäna på det. Och vad hände med dina vänner du alltid umgicks med förr, de syns aldrig i din blogg längre? Kände du kanske att du hellre ville umgås med Tyra och din pojkvän? Nej Kenza, jag håller med alla andra. Detta börjar bli drygt!

Reply
Marja

Har inte kommenterat än, men jag säger lycka till med sången! :) Jag förstår inte varför folk jämt strävar efter att sänka folk som det går bra för. Visst, du får göra sjukt mycket roliga saker. Men folk, istället för att sitta framför dator och skriva massa jävla skräp så kämpa för att förverkliga era drömmar. Istället för att gnälla!

Ha en bra dag! :)
Din blogg är bäst!

Reply
mellis :) ( hoppas du svarar tillbaka ) :D

Hejj! :) Kenza ja läste inte några bloggar förut men för kanske en månad sen börja jag att läsa din blogg och ja kan ärligt säga att du redan är min förebild:). Du är så duktig som har en blogg på flera tusen läsare om dagen, eget företag och en webshow ( som ja tycker e skit braa ). Alla som klagar varför klagar ni? undrar jag.
Jag vill oxå bli sångerska inte bara för pengar tänk att stå på scenen och sjunga framför publik, så ni somm klagar va glada att det finns folk som lyckas annars skulle vi ju inte ha ngn musik idag? ;)
Visst är det orättvisa i världen men hallå ni som sitter och kommenterar elaka saker har iaf en dator tänk på dom som e fattiga.

Kenza goppas du har en bra dag ! :) och lycka till med sångkarriären.

Reply
RONJA

jag undrar precis som kajsa här över någonstans, kommer du vilja släppa massa skivor, album? uppträda och turnea och alltihop? eller hur ligger det till? :) det kommer ta ett tag att få den där helt grymma rösten men tror absolut du kan ta dig dit för ja du har ju grunderna i rösten! kraom

Reply
Aylin

Hej Kenza.
Vi är 7 personer i våran grupp som går uf- ungförsamhet på skolan, Och vi ska tillverka smycket i alla möjliga former
och min fråga till dig är att skulle du kunna hjälpa oss att göra reklam för oss , snälla
ps skulle vara jätte tacksam om du kunde göra det, svara på mailet!!! <3

Reply
vera

det ser ut som att du gjort bröstförstoring. kan det stämma ? :o ingen påhoppning eller så, vill bara veta.

Reply
Fanny

När Blondinbella lyckas glädjs jag, hon är grym och duktig på alla sätt. Varför är kenza grym? För att hon är snygg eller? Hah…

Reply
muuusiklover.

haha, när man sitter o läser igenom alla kommentarer skrattar man bara. men så fnns de några, som faktiskt har fattat mkt av de. tex de som säger att bara för att man haft en hård uppväxt Så är man faktiskt itne värd de här för de. vem som helst är värd de. kenza kan tyvärr inte säga jämt ,jag har haft en jobbig uppväxt , jag är värd e här. för svergies största blogg, modell och programledare. de har ju hon förtjänat.men HUR mkt mer är hon värd? Folk blir aldrig tillräcklkgt tacksamma. de ska alltd va MER OCH MER. tröttnar ingen ? jag kan inte säga att jagalltd nöjer mig. men min största dröm är artist och att bara få jobba med musik. Men jag blir så otroligt sur när folk som säger att de ÄLLSKAR MUSK och briner för de säger att de är värda de här. fast de inte ens brnner för musik. DE, de är sjukt. sluta ljug och ge chansen till andra.
självklart blir man trött på de här också.

Reply
Alyssa

Agree Fanny. Isabella är DUKTIG och insatt i precis allt hon gör. Kenza? Haha ja Kenza du är så söt så och tjänar massa på ditt söta utseende men det kan även jag ;) så du har ju knappast någonting att vara “stolt” över för allt du får är pga din blogg och det är skit skoj ska jag tala om för dig ja. Men din dröm som du har skrivit så många gånger om i din blogg under tidigare år var att VILJA BLI MODELL. Aldrig har vi någonsin läst att du velat bli artist? Som 8 åring vill man det men om det var din “dröm” så har säkert alla små flickor samma gamla visa dröm…. Tror inte det hade skadat att SKRIVA eller hålla den drömmen utanför bloggen lilla du, men klart man inte tackar nej! För skriver du annat ÄN ATT DET HÄR ÄR DIN DRÖM SÅ FÅR DU JU INGET KONTRAKT…

Vi får väl se hur det går utan din blogg ;) vågar du sluta blogga? du VILL ju trots allt ibland sluta blogga för att du tycker inte om att folk lägger sig i ditt liv osv.
Så var inte så stolt över din blogg som inte säger mer än “BIO”!

Reply
Madeleine

Vad är det för fucking fel på folk asså?! Vad vill ni helt ärligt att hon ska göra ska hon tacka nej till alla fantastiska erbjudande hon får för att vi läsare klickar in här varje dag och ger henne uppmärksamhet eller ska hon ta chansen och göra det när hon verkligen vill?! Inte fan hade någon annan tackat nej för att man “inte förtjänade” det eller för att man “får allt serverat på silverfatt”? Jag hade fan tagit chansen om jag hade! Ja vist det är orättvist ja hon kanske får mycket på ett silverfatt men ingen av oss andra hade fan inte tackat nej om vi fick chansen varför ska hon göra det när hon får chansen! Hon hade tur att hon starta bloggen under den period hon gjorde hade ju varit mycket svårare för henne om hon skaffade den nu men hon är jävligt duktig och jag är jävligt avis på allt hon får göra och sitter och skriker här hemma varför är det inte jag ibland men för helvete jag skriver inte massa skit till henne för det hon förtjänar fan allt med all den skiten ni kastar på henne! Varför inte bara sluta läsa om det stör er så mycket?!

Kenza till dig du är fan helt jävla underbar som står ut med alla elaka och äckliga kommentarer från sånna som är lika avundssjuka som mig fast hanterar det på ett annat sätt. Fortsätt som du gör skit i alla läsare vi betyder inte ett skit va vi tycker om dig de som klagar verkar ju fortsätta gå in ändå inte för jag fattar varför men de gör det och det viktiga är att du har kul tar chanser på det du vill när du får dem för man kanske bara får vissa möjligheter en gång i livet och då ska fan inte några avundssjuka läsare ha sabbat det. Vad jag dock vill säga är jobba inte ihjäl dig bara kvinna du värkar ha 1000tals bollar i luften samtidigt som är skit kul tills man börjar tabba en för då rasar oftast resten också ^^

Jag tycker fan att vi ska se det som en möjlighet för oss också att hon får dessa chanser egentligen, det blir ju att vi får veta mer om hur sånna här grejer går till hur det är osv vilket vi inte hade fått annars.

Reply
fanny

det låter jätte kul detta, men ärligt talat blir jag lite bedrövad. Tänk på alla otrooliga talanger ute i vårt avlånga land som sjunger sinnesjukt bra men som aldrig ens kommer i närheten av ett skivkontrakt. konkurrensen är så fruktansvärt hård. och så får en bloggkändis detta serverat på silverfat. Jag tror säkert att du kan sjunga ganska bra, men att bara få ett samtal från Universal eller liknande efter en halvokej inspelning på Kenza och tyra show… det känns bara räkmacka..

Reply
Sara

Nej, det förstår vi ju. Men kul om du börjar skriva lite mer om det nu då. Hur det går och så :)

Reply
matilda

asså jag älskar ditt hår! hur gör du egentligen? Vad använder du för någonting för att göra så bra lockar ? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*