• header

Hej hopp!

Hur är läget? Här är allt toppen. Tanken var att jag och tjejerna bara skulle ha myskväll ikväll men vi är så partysugna så det blir en kväll med dans dans dans iställt! Kul! :)

Mötet idag gick förresten jättebra. Jag tänker inte blogga något om detta förrän det blir mer aktuellt, men det som gäller nu är sånglektioner. Vd:n sa att jag har grunderna och trycket i rösten och han var säker på att det går att träna upp rösten så att den blir mycket bättre. Vi får se hur det går! Det här är något som jag velat göra i hela mitt liv (rädslan ska inte stoppa mig!!) och när jag var liten uppträdde jag alltid i skolan, musik var mitt favoritämne och jag brukade skriva låttexter som jag sedan sjöng samtidigt som jag spelade på min felstämda gitarr. För mig handlar det inte om pengar, musik är helt enkelt något jag verkligen brinner för. Sedan om jag inte skrivit så mycket om det här spelar ingen roll, som jag sagt förut så speglar bloggen bara en liten del av mig och mitt liv. Det är så mycket ni inte vet om mig. Glöm inte det.

Nu ska jag fixa lite käk och fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. Puss puss puss! Tusen tack för era fina peppande ord! Ni är bäst! ♥

248 Comments

Emma (And a little more)

Kul att du ska ta sånglektioner, men det behöver du ju inte. (Y) Äger ju redan, nämen allvarligt.. Du är jätteduktig!
Hugs

Kenzas svar: Haha gullig du e, men sånglektioner behöver jag. :) Kram!

Reply
Anna

Jag hoppas för din skull att de verkligen tycker att du sjunger bra så att de inte säger det bara för att de vet att du = pengar! Om de verkligen tycker du sjunger bra så är det ju underbart :)

Kenzas svar: Allt handlar om pengar.. Varför jobbar Universal med t.ex. Lady Gaga & Rihanna? Jo för att de drar in sjukt mycket pengar. De är ju såklart riktigt duktiga men det finns ju tjejer och killar som är 1000 gånger bättre än dem men de har DET och hon drar in pengar och det visste dom att hon skulle göra. Det är så det fungerar.. Allt handlar om pengar! Kram kram!

Reply
-

Kenza – bryr du dig om att Dr Martens förknippas med nazister eller bär du dem ändå för att det är snyggt? (Ja uppenbarligen bär du dem ju men om du tänker på det eller inte, du är ju verkligen inte en nazist vad jag har fått intrycket av i alla fall)?

Skulle vara roligt om du kunde svara :) Jag vill inte köpa Dr Martens nämligen av den anledningen.

Kenzas svar: Vem har sagt att Dr Martens förknippas med nassar?

Reply
Sara

Men gud vad kul för dig! Först bloggen, sedan Jofama, Wilflower, Guldfynd, MTV, plåtningar och nu ska du börja sjunga också! Jäklar vad fullspäckat liv, så himla kul! Önskar dig all lycka till med musiken :D Och glöm inte att du är riktigt bra på att sjunga! ;)

Reply
Johanna

Jag har märkt att du har fått en del negativ kritik angående detta och att folk säger att du får allt serverat på guldfat.

Dagens fråga: Hur hanterar du negativ kritik?

Kenzas svar: Jag tänker såhär…. De här människorna känner inte mig, de vet egentligen ingenting om vem jag är eller hur jag är. Jag kämpade fan mig igenom hela min jobbiga barndom och det är inte mer än rätt att jag får prova på saker och ha kul!! Jag har rätt att må bra och vara lycklig! Så tänker jag! Kramis

Reply
Elise

Hejja bruuden! Tror att du kommer väldans långt me din röst, de är den typ av röst som är härlig att lyssna på ;)

Reply
elin

när du yttrar orden “det handlar inte om pengar” går det helt enkelt inte att ta på allvar.

Kenzas svar: Är man besatt av pengar är det kanske svårt att förstå mig när jag säger så, men det är ingenting jag kan göra något åt.

Reply
Sandra

Har du något tips på hur man ska få bort finnar? Tvättar du ditt ansikte med något speciellt? Jag vill verkligen inte kolla mig själv i spegeln ibland :(

Reply
Louise

Lyllo Kenza! :D Precis samma dröm har jag,precis som så många andra människor, och du fick den uppfylld! ;O
Lycka till med träningarna för en bättre sångröst! :D

Reply
Kajsa

Hej kenza. Snälla hjälp mig eller ge mig råd.
Jag har väldigt stor och lång näsa, du anar inte hur ful jag känner mig, när jag provar kläder i provrum och ser mig från sidan så vill jag seriöst gråta ibland. Har du tips på vad jag ska göra? Tycker du att det är en bra ide ifall jag opererar näsan? Har du då något råd om vilken klinik? Hoppas du kan hjälpa mig! <3

Reply
philipa

Jätte mycket grattis :) Tycker dock det du skrev om Lady Gaga är ganska fel för hon kan faktiskt SJUNGA och hon är riktigt bra pa scenen. Ingen bra jämförelse ;)

Kenzas svar: Det var inte riktigt så jag menade.. Ja, hon är duktig och varför vill skivbolagen jobba med henne? Jo för att hon drar in pengar! Jag försökte förklara det bara.. Att allt handlar om pengar..

Reply
Kajsa

Vad är planerna? Vill du jobba med musik på heltid liksom? Släppa skiva, uppträda och hela rubbet? Hoppas på att få höra fortsättning.. väntar med spänning. Lycka till!!!

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker du är grym och jag hade också tagit chansen om jag fått den! har själv haft en hemsk barndom då jag left under kidnappningshot från min egna pappa och hans familj. Nu ska jag äntligen få stå på mina egna två ben då jag 1 december flyttar hemifrån. De ända som fattas är ett jobb men de kommer fixa sig för mig så som de fixade sig för dig!
You go girl ;)

Reply
Sofia

Du behöver inte ta sånglektioner Kenza!!! :D du ÄR redan grym på att sjunga.

Undrar vad du har för storlek på din kofta från carlings? Den sitter så bra på dig <3

Reply
Johanna

Underbart svar på min fråga om negativ kritik! HELT RÄTT INSTÄLLNING! Jag kunde dock inte hålla mig hos bloggkommentatorerna idag och röt ifrån rejält när de dissade dig. Folk ÄR så bittra och jag minns när Peter Stormare en gång sa att Sverige är ett svårt land att bli kändis i pga all avundsjuka.

Men jag RÖS när du sjöng i er show, med lite sånglektioner tror jag att du kommer att bli GRYM!!!!

Heja du och skit i allt vad jantelagen heter. Var stolt över det du gör(det hoppas jag att du är)

KRAM

Kenzas svar: Tack!! Det är sånna fina och stöttande människor som du som gör att elaka patetiska kommentarer inte rör mig i ryggen. Puss på dig, ha en fin kväll!

Reply
Hannah

allt för pengar verkar det som..
men visst tur att nån lyckas i livet :) saknar dock “gamla kenza” din blogg blir allt tråkigare med färre inlägg

Kenzas svar: Jag har skrivit 6 inlägg idag hittills. Är det lite? Hur mycket vill ni ha egentligen?! Såklart det blir färre när jag jobbar och ibland har man helt enkelt ingen inspiration, men det måste ni ju förstå. Och vem är denna gamla Kenza? Vill gärna veta haha! Kram!

Reply
Sophie och Nina

Heej, vart ska ni ut? Lobby? I så fall ses vi ;)

Kenzas svar: Ja klart vi ses på Lobby!! Nyp mig i rumpan så tar vi en drink ihop!

Reply
Sofia

Undrar vad du har för storlek på din kofta från carlings? Den sitter så bra på dig <3

Kenzas svar: S! Den är så skön och mysig. Gillar att den är lite längre också :)

Reply
MIDIA SALEH

Asså Kenza, finns det NÅTT som du INTE är bra på?
Du är helt jävla perfekt, både utseendemässigt och även din insida (hohoho ska inte leka att jag känner dig, men den lilla delen som vi får se i bloggen iaf :)) sen är du världens bästa bloggerska, du kan sjunga, du har en tvshow, eget smyckes/sko märke.. asså vafan.
Kan du göra NÅTT fel (även om det är på låtsas) så vi andra slipper känna oss helt sämst? HAHA
kramis

Reply
Jullsaaan

Asså va fanken Kenza??? Du lever ju i ett sånt drömliv?? Du har ju alla yrken man bara kan drömma om… sveriges största bloggare, desiner, modell osv.
Kan vi byta liv? haha :D

Reply
L

AAAhhh guu va grymt! Tar själv sånglektioner o dee så sjukt kul!
Nu har du ju en SKITBRA anledning till att sluta röka ;D haha Lycka till Kenza, du äger!

Kenzas svar: Hur går sånglektionerna då? Blir det bättre? Är så peppad på att köra igång och se vad jag kan göra med min röst. :) Jadå rökandet har inte varit något problem på typ ett halvår nu, men fredagsrökandet som jag kallar det (röker några cigg när jag är ute och dansar på fredagar), är lite svårare att sluta med.. Hmm.. Men jag kämpar på!

Reply
Sofie

DU FÖRTJÄNAR DET BÄSTA, KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK TILL DIG OCH DIN UNDERBARA BLOGG! Du ska verkligen inte bry dig om de bittra idioterna som skriver elaka kommentarer..Remember that!

Reply
anna

roligt för dej kenza! hoppas allt går bra. det hade ju varit roligt att läsa om det i bloggen med. men jag har en fråga till dej, du skrev att du haft en jobbig barndom, min fråga är: hur tog du dej upp ur skiten? och vad ska man göra de dagar man bara inte orkar mer. jag menar, du måste väl också ha såna dagar fastän det kanske inte syns i bloggen?
taack för en bra blogg :)

Kenzas svar: Jag har lärt mig att det där citatet som man bara ville spy när man hörde – “efter regn kommer solsken” – faktiskt stämmer. Men bara om man själv vill. Bara om man själv inte ger upp. Man måste också vara lite egoistisk ibland och tänka på sig själv för att överleva, men man får inte heller vara rädd för att be om hjälp. Stödet jag fick från mina vänner hade jag aldrig klarat mig utan. Kram!

Reply
Jonna

Sånglektioner ger verkligen jättemycket, och det är SUPERROLIGT!!! Du ska se att scenskräcken går över efter ett tag, det är så jäkla roligt att stå på scen… det bästa jag vet haha :D You’re living my dream now. Glad för din skull, heeejja Kenza!! ;)

Reply
Hannah

haha okej idag har du varit jätte aktiv. “gamla” kenza la upp massor av outfits och klädköp etc!(mera bilder med) jag brukade gå in på din blogg när jag behövde inspiration:) men förstår att du inte hinner :/ kram

Reply
Sandra

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Jag är jätte glad för din skull! Du är så fin, och du förtjänar all lycka i världen! <3

Reply
Isabelle

Ååååh, jag är jätteglad för din skull, verkligen :D Och jag såg att du hade svarat på hur du tar kritiken om t ex att du fått allt serverat på silverfat; bra svar!! Vill inte att du ska ta detta som att jag kritiserar dig, men jag kan inte låta bli att bli såhäääääääär mycket avundsjuk. Varför känns det som vissa får allt och andra inte? :(

Reply
Sara!!

Hej suuuper kenza!!
Du är grym på allt du gör! Hur får du så fina ögonbryn, sjukt snygga!

Kram super Saraaa

Reply
F

Jag blir sooo damn happy när jag ser att du svarar på kommentarer! :D

Måste säga att jag är sjukt nöjd med din senaste jacka thumbs up till att folk kommer fram och frågar vart den är köpt ;)

Gud kenza du är bäst, finast, vackrast & en riktig förebild. Skall skriva om dig i mitt SV arbete, där man ska skriva om en man beundrar..:)
Aja.. ha en trevlig kväll:)

Reply
Anna

Läste att du slutat rökat( om man nu inte räknar med festblossen) Hur fan lyckades du? har försökt sluta i ett år nu, fan. Antar om du ens svarar så lär du svara, man måste ha viljan. Men när man inte har vilja hur skaffar man fram det då? tusan, blir så ledsen och avundsjuk när jag läser om alla som slutat röka.
Påtal om något helt annat…lycka till med sången! Förresten, finns det något du inte är bra på? Känns som du är bra på allt :O ? hihi, ha en fin fredagskväll! kram

Kenzas svar: För vissa är det lite svårare och då gäller det att bara kämpa. Och ta det i din egen takt! Bli inte arg på dig själv om du åker dit igen utan se det då som en nystart och prova igen! Lycka till!

Reply
Therese

Hej Kenzas, tredje gången ska skriver nu för undrar om du helt har slutat röka eller om du tar en varje dag eller kanske bara feströker. Otroligt tacksam för svar då jag är en 15 årig tjej från Nacka som har rökt i ett år och tycker det känns så patetiskt men skulle inte klara att slute helt så undrar om du nu feströker klarar av att bara göra det, på helger liksom ?

Tacksam för svar ! kram

Kenzas svar: Som jag skrev ovan så är det olika för alla, för mig är det lätt att låta bli ciggen i veckan men när vi drar ut och dansar så är det så svårt att låta bli att ta en cigg till den där goda drinken, men jag kämpar där med. Försök! För vad är det värsta som kan hända egentligen? Kram!

Reply
brittan

Hur kan du ens jämföra dig själv med lady gaga och rihanna? Du kan juh bara drömma om att slå igenom världen runt som de har gjort!

Kenzas svar: Men du, när har jag jämfört mig med dem? Det enda jag försökte få fram var att det handlar om pengar, jämt! Tyvärr..

Reply
Maya

Ja men vad bra att du instämmer med faktumet att skivbolaget endast var intresserade av dig eftersom du skulle dra in jävligt mycket pengar. Och i slutändan handlar ju ALLT om pengar. Och utseende. Och att få saker och ting i ett silverfat. Men kul för dig att du fått en ny passion för musik efter allt detta. Det finns dock en stor skillnad med att gilla musik och att faktiskt ha en talang när det gäller, tex sång.
Vi är alla medvetna om att du har haft en svår barndom men du måste ju själv vara medveten om att du får så jävla mycket ONÖDIGA grejer tack vare bloggen som du inte alltid förtjänar. Det är bara vad JAG tycker och du kan gärna gå runt & tro att folk som kritiserar dig är bara en massa bittra jävlar som är avundsjuka. Vilket i de flesta fallen stämmer, men inte här.

Kenzas svar: “Fått en ny passion för musik efter allt detta”? Det är väldigt konstigt att du säger så med tanke på att du inte har någon aning om vad jag tycker och tänker, både förut och nu. Folk får tycka vad de vill, men jag vet iallafall vad jag tycker och det är det viktigaste. Kram!

Reply
Carolina

du har många unga tjejer och killar som läser din blogg – dem får ta del av din vardag där du visar allt. jag har precis skrivit ett inlägg om att få vara en del – få vara som alla andra. skulle uppskatta JÄTTE mycket om du gick in och läste och gav din åsikt.

Reply
Hanna

Fan va roligt för dig Kenza o oss om vi får höra !!
Hörde dig nynna i nån videoblogg för länge sen å redan då tyckte jag att ja hörde din talang, sen häromveckan va du grym!! Du har iaf inte nåt å vara nervös för !

ps. förstår dedär me ciggen, har också skitsvårt ifrån partyciggen! de är lixom inte party utan dem :P

Reply
sara

hej! vill inte låta negativ men när du la upp ditt videoinlägg när du sjöng här på bloggen så skrev du “jag sjunger typ aldrig, bara för mina närmsta för jag är så skraj för det, jag är inte så bra direkt”… hela grejen känns ganska oseriös… men jag hoppas du lyckas bra! :D ville absolut inte låta negativ, bara förmedla min åsikt!

Reply
B

tycker det är sjukt orättvist. vet inte varför men det känns som att du bara glider runt på ett bananskal. skriver lite piss i en jävla blogg och tjänar 200.000 i månaden. sen sjunger du falskt i en show och får kontrakt med världens största skivbolag.
ja jag är avundsjuk för jag drömmer om att bli artist, men jag vet att det aldrig kommer att hända för tyvärr finns det folk som du som inte har nån talang men ändå glider in på nåt jävla sätt.

Reply
Malin

Alltså jag ser att du försvarar dig och det är ju inte ditt “fel” att skivbolaget kontaktat dig… men du förstår väl ändå att det sticker i ögonen på de som kämpat som fasen och ändå inte fått en chans i musikbranschen?

Det betyder dock inte att det är rätt att de ska hacka på dig, självklart ska du ta chansen liksom… och så måste du tänka att du ska bevisa för alla som inte tror att du kan att de har fel.

Väldigt tråkigt att du haft en jobbig barndom btw, men what doesn’t kill you makes you stronger.

Reply
jenna

Kenza stå på dig och ta inte åt av kritiserande kommentarer. Somsagt, det viktigaste är att du själv vet vad du vill oh tänker och tycker och inte andra. Jag tror på dig och vet att du är en underbar människa:)

Sen förstår jag mig inte på folk som är elaka mot dig för att de tycker du får saker och ting på silverfat, alltså, visst du kanske känar mycket på bloggen men alltså, vad menar dom? att du ska sluta blogga och inte ta emot pengarna? Vem skulle göra det kan man ju undra.. Haha. :P

Keep going! <3 <3

Reply
Malin

Gud vad roligt! :D Ska bli spännande att få veta mer sen framöver!

Och alla äckliga människor som kommenterar kan suck my non-existing dick! :)

KRAM på dig Kenza! <3 Jag visste att de skulle nappa! ;)

Reply
Nathalee

Det finns ju fler än du som har kämpat sig igenom en jobbig barndom och förtjänar saker. Du får ju prova på ALLT. Tycker det är lite orättvist när det finns SÅ många talanger därute!

Kenzas svar: Men världen är orättvis. Har vi inte alla förstått det? Det kommer inte hjälpa att ni sitter och klankar ner på mig. Det kommer inte göra världen mer rättvis och det kommer inte heller få mig att hoppa av utan det triggar bara igång mig ännu mer. Men fortsätt ni, nu ska jag ha kul med mina vänner så ni kan sitta kvar här och sura. Och det får ni göra med all rätt. Kram!

Reply
Emma

Men HERREGUD KVINNA! Har du allt eller? Du är sjukt snygg, har bra vänner, mycket fina kläder, pojkvän, supersöt hund, en tv-show, en väldigt bra blogg och mycket, mycket mera.
I det är en bra sångröst inräknad ;)
Trots allt detta så verkar du som en sån skön person.
Du är min största förebild <3

Reply
cimon

oh jeez…ansd suddenly you got a passion for music? i mean why so sudden? not like a life dream is something so freakin personal that shouldn’t be ever mentioned in the blog before? and the only argument that comes from you is ”but you, readers, don;t know nayhting about me ok?” then what’s the point of PERSONAL blog if at the end everyone kknows actually nothing bout u? you’re just gonna turn into another model/designer/book writer/actress/singer etc, but as a result, no success in any of these cases. well gl anyways, you will need shiload of singing classes xDDD

Reply
K

That sounds good, Kenza Almighty! hehe
That has nothing to do with that, but I need an advice… what would you do when your friends and you drift apart? I love my friends really, but there are so many things which let me get down, ecspecially by one friend. And friendship has to make happy and not sad…But we are doing so much together, ecspecially in school. I have really no idea. I love this friend and sometimes everythings so good, but most time there are things that are making me really sad and insecure. Do you have any hints what I could do? Sometimes I think about letting this friendship go and meet new people, but we know each other for about 5 years so its hard to give up on that…

Kenzas svar: Wow.. That’s so hard to say… I always trust my feelings and if i feel that i should let go, then i let go.. But maybe you should give it one more chance? You should talk to her and tell her what you feel, maybe she feel the same way? And maybe you just need a break from each other…

Reply
Aynoor

huh.. när jag läser kommentarerna äcklas jag. hm, det e bara att kämpa på. ignorera kommentarerna och svara inte, för det är exakt det de vill.
Du borde mer svara på de som får dig att må bra, inte de som gör dig illa.

/Aynoor

Reply
Jasmin

“Livet är inte rättvist” är det ditt svar på allt? Herregud. Det finns inte tillräckligt med ord som kan förklara precis hur mycket jag föraktar människor som du. “Åh, vad mycket pengar du tjänar på bloggen kenza!” – ” Ja LIVET ÄR JU INTE RÄTTVIST”, Du får allt i ett silverfat “Livet är inte rättvist”, du förtjänar inte detta “livet är INTE rättvist”….WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU?

Kenzas svar: Men du.. Vad vill du att jag ska svara? “Näe jag förtjänar inte detta.. Kanske ska ta och ge upp allt och låta någon annan få göra allt jag gör?” …. Eller? Jag förstår mig inte på er..

Reply
Jakob Andersson

Hej Kenza! Jag har precis som du alltid haft (och har) ett brinnande intresse för sång och musik. Det vore en dröm att få pyssla med det på heltid. Jag gick under 7 år (tyvärr inte längre…) på sånglektioner och jag har uppträtt på skolavslutningar, på konserter, i kyrka, på hockeymatcher osv. Och jag lovar dig att sånglektioner är väldigt positivt, du lär dig att arbeta med rösten på ett nytt sätt, att använda magen när du sjunger, hitta ditt mag-stöd och mycket där till. Som kille i en liten stad pyssla med sångs anses “bögigt” och jag har under hela min uppväxt fått höra elaka kommentarer och påhopp från alla håll. Men självklart har jag fått mycket cred för det jag gjort i form av komplimanger från okända och att tidningen skrivit om mig och det är precis det jag valt att lägga min energi och fokus på.

Jag är inte proffs på något vis men jag hör att i din röst finns någonting, du har utan tvekan grunderna för att utveckla en bra röst och därför glädjs jag så oerhört åt att du blivit kontaktad och “Hittad”.

Jag vet inte ifall jag är konstig eller om jag helt enkelt bara är väldigt mänsklig när jag gång på gång kommer på mig själv att bli helt lycklig i kroppen och sitta med ett stort leende såfort jag läser att du fått nya jobb, erbjudanden och sådär. :) Jag sitter verkligen och ler och unnar dig all positiv publicitet och varje öre du drar in.

Reply
Sara

Hahaha, 1000 gånger bättre än Gaga? Har du fan ens hört några av hennes akustiska versioner??? Hon sjunger OCH spelar piano som en gudinna. Hon är ett musikaliskt under.

Reply
alen

så du tror att du kommer bli som rihanna och lady gaga? haha nej jag skojar jag förstår vad du mennar och allt handlar om pengar och världen är som den är. du gör rätt i att testa allt du får i din väg. men tänk också på att det goda må inte vara så länge, man ska ha något som man vet alltid kommer finnas där. Ha några säkra kort för framtiden men samtidigt satsa på nutid. och avundsjuka ligger i människans natur och det är bara så det är precis som allt handlar om pengar.
och du behöver egentligen inte vara kaxig mot dina läsare, du är var du är nu tack vare din blogg. så visa lite tacksamhet även mot de avundsjuka, för utan de hade du inte vart den du är nu.

Reply
amanda

när du la upp videon då du sjöng var verkligen jätte bra! förstår att du inte skriver ut allt i bloggen, men va kul att mötet gick bra! Puss

Reply
Karro :)

Alltså kan alla bara sluta gnälla och var glada för Kenza istället? Vad fan skulle ni tänka om ni fick ett erbjudandade av ett skivbolag tillexempel och nästan alla skulle säga att ni fick det enbart av utseendet? sluta tänk på er själva och var glada för andra för en gångs skull!

Reply
audrina

you are a very talented and beautiful girl! it seems like your life is PERFECT, even if I know, from what I have read here at your blog, that your life hasn´t always been this good. but for now I think that every girl in Sweden wants to be you! me myself is VERY envious of you, but maybe you could stop being so confident about yourself it can be too much sometimes. It´s good that you are confident, but I as a reader can be upset when you write that you can´t find something wrong about your looks or write that you earn 200.000 each month and then today write that you don´t want to work with music for the money! come on that´s bullshit! if you just sing because you think it´s fun, than you don´t have to be signed! anyways, I think that you´re the luckiest girl on this planet, you have everything and you should be blessing your family, friends and God every day!

Reply
Marika Hjelm

Men du Kenza, sötnos!
Skit i alla som försöker trycka ner dig..
Du ska bara tänka på dig själv! Folk är bara lite sura för de inte får lika mkt uppmärksamhet som dig! “ta ingen skit”, så brukar jag tänka :)

& det här med sången, fasen vad kul! Jag håller själv på med musik, går på en folkhögskola med inriktning sång, och du ska bara veta vad sånglektioner kan göra! Jag har utvecklats så himla mkt sen jag började med sånglektioner! (har dock sjungit sen barnsben) Men det är så jävla coolt att bara man ändrar tekniken med hur man sjunger så kan man låta på ett helt annorlunda sätt!

Jag tror du kmr bli grym, du har stor chans att bli bättre, för rösten har du ju iaf, du har en härlig klang :)

Ta hand om dig!
Kram!

Reply
Angela

Varför bilr jag inte förvånad!? x) Ingenting illa menat. Verkligen inte! Gud var roligt!! Haha, du Kenza har massa superskills som vi inte anade va? Höhö :D Värsta elit kvinnan! Yeah, iallafall glad för din skull! Ha det så trevligt! Kram!

Reply
sofie

Hoppas att det går bra med din sång, en hårt arbetande kvinna som du är värd all framgång

bloggar om livet som mamma, nygift och lite smågalen

Reply
S

Det är svårt att vara glad för en person som ständigt vill ha mer och är aldrig nöjd med det de har nu.

Reply
Linn

Äh, skit i alla avundsjuka idioter! För det är vad alla är, totalt genomavundsjuka. Avundsjuka för att du har lyckats med så mycket och får chansen att uppleva dina drömmar! Du är grym och jag kände bara glädje när jag läste ditt inlägg om mötet med skivbolaget! :D Ta åt dig av alla positiva kommentarer istället! Kram på dig & Lycka till! :)

Reply
Hanna

Du sjöng väldigt falskt i Darins låt och att du inte har mer självdistans än så här tycker jag faktiskt är pinsamt. Jag skulle varit så glad för din skull om du faktiskt varit en talang! Verkligen, för du verkar vara en fin & rolig tjej :) Men jag har svårt att tro att dom ärligt är intresserade av din röst utan ser mer en tjej att tjäna pengar på. För du drar väl in pengar åt deras företag såklart. Men att du själv går med på det? Varför lägger du inte fokus på det du är bra på och visar den sidan utåt? Jag tappade respekten för dig när du gick med på det här. Det känns lite “Viktoria Silvstedt” att göra någon låt med mixad röst … för jag antar att det är så det blir då det är falskt i nuläget?

Reply
aisha

Hej Kenza!Åh vad glad jag är för din skull!=)
Du är verkligen duktig på att sjunga.
Jo kan du spana in min blogg förresten, där jag nyss har spelat in en video där jag sjunger Only Time av artisten Enya!
Kram

Reply
L

ang. sånglektionerna
Jag får välja ganska så mycket själv om hur jag lägger upp sånglektionerna. Första gången var jag jättenervös, och vågade inte alls “komma ur mitt skal” men då fick jag bara jobba på att liksom tänka * jag är bra, och jag försöker, jag är ju här för att lära mig!
Aja men iaf, första gångerna fick jag lära mig att andas ordentligt med magen, o när jag satte det märkte jag verkligen skillnad på min sång, sedan fick jag lära mig att ta höga toner “genom näsan”..
Haha det låter nog konstigt, men du grejjar det nog jättebra och du får ju proffs hjälp.
Ser fram emot att se dig på Mtv music awards om några år med köttkläder, haha ;)

Reply
Henrik

När skrev hon något om att bli som Rihanna och Gaga????
Herregud ni människor som bara klagar och klagar borde ju verkligen fundera över era liv. Vad fan sitter ni o gör själv? Klagar som fan….tänk om ni faktiskt skulle ta o slita er från datorn och försöka göra något med era liv så kanske ni också skulle lyckas.

Svenska avundsjukan när den är som sämst!
Tjejer…ni måste växa upp, fan ingen står ut med er när ni är sånna….get it. Spänn av, peppa varann och njut av att se andra framgångsrika tjejer, ska de va så jävla svårt?

Gooo Kenza!

Reply
cccccccccc

woaaaaw alltså.. vart fan ska du ta vägen… så himla långt har du kommit, och det öppnas bara fler och fler dörrar för dig. Du kommer bli stor. Det är du redan, men du kommer bli ännu större. Fan va grymt om du når ända till usa senare i framtiden. Shoooot alltså. Va lycklig kenza, såååååååååhäääär många tjejer skulle gärna bytt liv med dig.
Take care och jag önskar dig all lycka i framtiden!

Reply
Alexandra

Kmr det ett till Kenza & Tyra show avsnitt immorn? ♥ Tack för den bästa bloggen alltid lika kula att läsa :) ♥

Reply
ccccccc

woaaaaw alltså.. vart fan ska du ta vägen… så himla långt har du kommit, och det öppnas bara fler och fler dörrar för dig. Du kommer bli stor. Det är du redan, men du kommer bli ännu större. Fan va grymt om du når ända till usa senare i framtiden. Shoooot alltså. Va lycklig kenza, såååååååååhäääär många tjejer skulle gärna bytt liv med dig.
Take care och jag önskar dig all lycka i framtiden!

Reply
Sara

Skulle inte du kunna lägga in mer musik i bloggen? skulle vara kul nu i och med att du håller på att förvekliga din musikdröm! ;) Lycka till btw :D

Reply
Sofie, att leva ung och sjuk

Fan vad roligt! Jag har tagit sånglektioner sen början av året, och har blivit så jävla mycket duktigare. När man sätter en hög låt får man sådant lyckorus :) Hoppas att allt går bra, you rock!

Reply
airaM

Tycker det är sååå himla tråkigt att se all denna svarta avundsjuka som du råkar ut för Kenza. Typiskt Sverige…

Jag har kämpat för min musik i hela mitt liv, har alltid velat sjunga och skrev om det till er som “min dröm”. Jag vet och du vet att du aldrig hade fått den här chansen om det inte vore för din blogg, men so what? Det är ju skiiitkul att du lyckats med din blogg och därmed får den här chansen. Du kan ju sjunga!

Det är ju inte som med Kissie, om man säger så. Då blir man ju avundsjuk på det tråkiga sättet. Nu är jag gryyymt avundsjuk, men jag unnar dej verkligen detta.

Livet ÄR inte rättvist. Fan, vad tråkigt det vore. Vad skulle man kämpa för då?

Lycka till! Kram.

Reply
Hanna

MEN HELT SERIÖST TJEJER?! Hur mycket ska ni klaga “kenza tjänar föööör mycket pengar på sin blogg, hon förtjänar det inte” “kenza du får bara jobb för att du är söt, inte för något annat” “du får allt serverat på silverfat och du förtjänar ingenting” “du har inget musikintresse och du sjunger inte allt bra”. ?! Herregud hur avundsjuka kan folk vara, människor som inte kan vara glada för andras framgång kommer inte någon vart heller. Jag tycker att det är grymt kul att unga tjejer kan tjäna pengar i sverige och att det finns så mycket att hämta på internet. Precis som skådespelarna i serierna eller i filmerna får betalt är det klart att bloggarna ska få det med, vi följer ju deras liv som i en serie, right? Att alla inte kan få betalt för att blogga är väl självklart och that’s life. Hitta på något eget att tjäna pengar på gnällspikar?

Reply
tea

TJAAAAA! jag blir sjuukt irreterad på de alla människor som tror att de känner dig.. seriöst vad tror de igentligen?!? jag fattar inte att du orkar med det men jag är glad att du gör det för jag älskar din blogg! Du ger inspiration som ingen annan, att man verkligen kan lyckas i livet om man bestämmer sig för det och sätter manken till! ;D

Reply
Sheriilyn

Har suttit och kikat runt lite bland kommentarerna här och för mig är den här händelsen helt logisk: Kenzas röst har potential, tack vare hennes blogg syns hon i media varpå skivbolagen naturligtvis snappade upp hennes sångröst. Som Kenza säger handlar det alltid om pengar, och skivbolagen får en skjuts fram med Kenza eftersom hon redan är känd.
Jag hade fattat att ni gnällde om detta ifall hennes röst sög eller om det var någonting hon hade noll intresse i, men hon har långt, långt tidigare sagt att hon älskar att sjunga och att det är en hemlig dröm hon har. Det är väl klart som fan att hon tar den chansen när den erbjuds henne!
GE ER!

Reply
Michelle

Först så blev jag lite skeptisk till hela den här saken. Tror nog att jag mest var avundsjuk, men när jag ser alla de här elaka kommentarerna så inser jag att jag vill inte vara som dem. Du har säkert kämpat för allt det du har på ett sett som vi läsare nog aldrig kommer få se. Därför ger jag en massa pepp till dig och är glad för din skull! Hoppas att du lyckas och kan släppa bra musik, snälla ingen masspop bara? ;)
Nu ska jag kämpa för min dröm, du är lite utav en inspiration!

Reply
linnea

jag förstår inte hur du får ditt hår så fint?! kan du inte förklara hur man får till dom där lockarna? :D

Reply
a l e x a n d r a

Ahmen seriöst fan va grymt. Man hörde fan att du kan sjunga, skön lite sådär småhes röst. Tyra däremot sjöng lite småfalskt haha men vad gör det, ni är grymma ändå ju (;

Reply
Matilda

Grattis!!!! Så kul för dej! Ibland så önskar jag att man kunde stänga av de elaka kommentarerna. För det känns ju som att så fort det går bra för dej eller nån av de andra “storbloggarnna” så är de på. Så trist, om du förstår vad jag menar? Men en än gång grattis! SÅ KUL!!

Reply
:)

Hejsan Kenza , jag säger bara lycka till ! förstår mig inte på alla dessa människor som skriver massa negativa saker, för ifall ni var i kenzas skor och skulle få chanserna så skulle ni väl inte tack nej för chanser/erbjudande, visst det kan finns avunsjuka och folk som blir så arga och tar ut det på någon men tänkt till lite, sen tror jag även att det ligger lite mer bakom lyckande för Kenza än bara utseende och bloggandet… lycka till nu ännu än gång du är jätteduktig!

Reply
Sandra

Åh vad roligt Kenza !! Är inget annat än glad för din skull :) Allt du företagit dig hittills har ju blivit kanon så det ska bli spännande att se vad det blir av detta :)

Reply
*emma

Roligt att se att du svarat så många kommentarer!

Förstår mig inte på vissa människor, som är så bittra och inte kan acceptera att du har lyckats. Även om vi inte känner “den riktiga” Kenza och vet allt om ditt liv, så har du många förmåner som andra kunde dött för. Du är grym, så är det bara och det kan ingen ta ifrån dig, folk får bara lära sig handskas med det ;) Ha en trevlig kväll med vännerna du! <3

Reply
magdalena

Läs Allen Carrs bok “Äntligen Icke-rökare” fick mig att sluta efter 3 års äckel och förskräcklighet. Så kan du äntligen sluta röka på riktigt (kallar inte feströkare för ickerökare).

Reply
Amy

Vem har bestämt att Kenza inte förtjänar detta? Hon om någon gör väl det. Här är en tjej som har haft en svår uppväxt och kämpat sig igenom livet och nu äntligen får hon hålla på med det hon vill. Hade en stenrik tjej som varit det från födseln förtjänat det mer då eller? Själv tycker jag inte att det spelar någon roll om man föddes rik eller fattig, får man en chans till lycka så ska man lätt ta den. Haters gonna hate. Kram på dig Kenza och visa nu vad du går för!

Reply
miao

grattis!!;)
ikke bry deg om alle dumme kommentarer, du har all rett til å ta de sjansene som du får!

Reply
Ellie

Grattis Kenza! Du har jättefin röst och super star quality, dessutom är du så jordnära och godhjärtad trots din framgång så därför är du verkligen värd det här och allt annat roligt som händer i ditt liv! Grattis igen! Ser fram emot att få se dig i en riktigt cool musikvideo i grymma outfits, snart är det du som hänger på MTV-galan (som artist, den här gången) med Tokyo Hotel! :)

Reply
Emelie

Varför måste man ha haft en “svår uppväxt”, som så många skriver här, för att förtjäna framgång? Alla andra är ovärdiga eller?

Det handlar om talang och utseende i de flesta fall och det har Kenza, dålig uppväxt eller inte.
“Svenska avundsjukan” är verkligen så tydlig i många av kommentarerna här, hehe.

Glädjs åt henne!!! Det är ju askul!! ☺

Reply
Anna

Jag har läst din blogg i kanske 2-3 år och det här är typ andra (?!) gången jag komenterar. Vill bara säga att gud vad spännande att få läsa om en ny sida av dig. Riktigt spännande och lycka till :)

Reply
Sara Ellström

helt allvarligt så förstår jag alla avundsjuka människor som tycker att du får allting serverat på guldfat. Men sen så har jag följt din blogg i typ 3 år nu, och som jag har fattat det så har du inte alltid haft det så. Men när det går bra för en så får man också en massa fördelar.
Jag tycker att du ska dra nytta på varenda fördel som du känner kan gynna dig, och skita i vad alla säger. Det är dock jävligt surt att så många är fulla med den svenska avundsjukan och inte kan förså att detta är ditt heltidsjobb, precis som någon annan måste gå till jobbet så lägger du så mycket tid på din blogg/jobb.

Jag kan inte göra annat än att önska dig lycka till!!
Det kommer alltid att finnas haters som tycker att dem kan säga åt dig vad som är bäst för dig. Följ bara magkänslan så kommer allting gå galant! :) Grattis igen!

Reply
s

Herregud. Blir helt chockad av att läsa en del av kommentarerna här. Jag kan också känna avundsjuka inför allt Kenza och alla de andra storbloggarna har, men så länge de verkar vara bra människor som bryr sig om andra i sin närhet och sin familj skulle jag aldrig kunna missunna dem det de har. Att ni är så många som gör det är nästan skrämmande. Vad hade ni själva gjort om inte tagit de chanser som ges i livet? Vilka chanser missar ni i era liv i jakten på att få leva någon annans “drömliv”?

Jag har, precis som Kenza, haft en svår uppväxt och även om jag själv inte har det gott ställt eller kan ge min familj det de behöver och vill ha så gläds jag åt att Kenza har den möjligheten. Hellre hon än ingen av oss. Och jag är ung. 20 år är inte gammalt även om det i jämförelse med Kenzas framgångar i hennes unga år gör att det känns som att tiden rinner ut snabbt. Jag har många chanser kvar i mitt liv, precis som alla andra. Och jag tänker inte ödsla tid och verksamhet på att gräma mig över hur bra någon annan har det i stället för mig. Det skulle bara sinka mig i jakten om att få leva MITT drömliv.

Reply
Sofia

Okej läste väldigt många negativa kommentarer om att det är ”orättvisst” att Kenza får prova på allt..? Alltså kom igen jag tror alla här, eller dom flesta skulle ta chansen om dom fick göra än sån här grej. Vadå? Ska Kenza då inte ta den här chansen för det är synd om alla andra? Ni är exakt lika själviska som henne. Ni tänker att det är så synd om er själva eftersom att ni inte har en lika stor möjlighet till detta.Vem är självisk nu då? haha patetiska människor, bakom daton så låter ni munnen gå lös.
Lyssna inte på dom Kenza. You go girl! Följ din dröm, jag är väldigt säkert att det kommer gå bra. Håller i alla fall tummarna. Massor med kramar, hälsa Armani också! (xD)

Reply
maya

hej,
jag skriver aldrig eller laser ens dina kommentarer, men nar jag sag hela grejen med universal blev jag ocksa lite triggad som de flesta har. jag vill inte saga att du inte forjtanar det du har fatt, for vem bestammer det? och helt arligt hade jag garna levt ditt liv. men som du fortsatter upprepa ar livet orattvist.
jag ska halla mig ifran allt for mycket negativiteten for samtidigt som de stor mig att ditt utseende har tagit dig sa har langt sa ar det forjavligt att du maste sta ut med dessa kommentarer som folk spyr ur varenda dag. du maste vara otroligt stark, vilket ar valdigt imponerande for en tjej i din alder. jag ar 22 och hade nog inte klarat av det.
en sak som visst stor mig ar att du sager att du har en ‘hemlig’ passion for musik. menar du da samma passion som ALLA har? for vem har inte tankt tanken att de vill sjunga och hade inte det vart kul osv. for en riktig passion har du inte alls, och att du forsoker overtyga oss om det ar onodigt. jag har bott ihop med en musiker i tva ar, jag vet vad en passion for musik ar, och det har inte du.
till slut, du behover inte saga att du har en passion for musik for folk kommer inte sluta klaga. hade jag fatt samma chans som du hade jag tagit den, for jag har ocksa tankt tanken ibland att gud vad kul det hade vart att sjunga.det har vi alla, som sagt vi har val alla en hemlig passion for musik.
hoppas du forstar hur jag menar, det ar patetiskt hur du har fatt den har chansen,men du ar varken den forsta eller sista snygga bruden det har hant. hela showbiz ar sa. det vet alla, skillnaden ar att vi far folja med nar det hander.
i varje fall, hoppas jag du far otroligt kul pa vagen och lar dig en massa. kanske din sang kommer bli skitcatchy. vem vet.

Reply
elvira

Kenza, vill bara säga, trots att jag gillar dej super mycket och är jätteglad för din skull och allt det där så ber jag dig att försöka förstå. skivbolagen har inte kontaktat dig för din röst. det är för ditt kändisskap, ditt utseende och för ditt namn. jo varför detta? = pengar. du säger att det inte handlar om pengar, men det är exaaakt det de gör. hela musikbranchen gör det tyvärr numera. jag är själv i branchen så jag vet vad jag pratar om. och visst är du duktig. men du skulle inte haft någon chans om din röst skulle komma från en helt “vanlig” okänd person. men fortsätt med det du redan gör, och gör SKITBRA! det är aldrig lätt att ha fööör många bollar i luften! hoppas du förstår!
kärlek

Reply
Maria

Jag håller helt och hållet med de som har kommenterat om att man tappar respekt för dig efter att ha hört dig prata om din så kallade talang inom musik. visst, du har en fin ton och sjunger bättre än t ex tyra, men du har ju ingen som helst talang och jag har alltid trott att du varit en jordnära tjej med självinsikt. att du på allvar tror att du kan sjunga känns jättekonstigt och JA jag tycker att det är synd att de som kämpar och som har oerhörda talanger inte kommer ut men du gör det för att du har en blogg där du skriver om vad du gör om dagarna. vad är det för talang? alla kan väl skriva dagboksinlägg?

klart att man tycker det är orättvist och klart att man blir avundsjuk när du som inte kan sjunga får chansen att prata med världens största skivbolag när talangen inte ens finns där. och det borde du ju någonstans se själv också. varför tror du att darin inte ens ville svara på om ni kunde sjunga när ni frågade honom och varför tror du att dem har mixat sönder “microphone” så att man inte ens kan höra att det är ni som sjunger? och varför tror du att darin ville sjunga med i refrängerna? det säger ju sig självt…

har alltid tyckt att du verkar härlig och jordnära som sagt men det här irriterar mig jättemycket och man blir besviken över att du inte är som man har trott. och då kan ju du kontra med att jag inte känner dig men det handlar ju verkligen inte om det, utan det handlar om att man tappar respekt och tycker att det bara är rent ut sagt löjligt.

Reply
Jenny

herregud MÄNNISKOR LÄR ER ATT VARA GLAD FÖR EN ANNANS MÄNNISKAS FRAMGÅNG!! om ni slutade klanka ner på andras lycka och hade goda tankar så kanske det blir eran tur snart…karma karma ;)

Reply
Paulina

Du är en snygg, söt framgångsrik tjej som har massa bollar i luften hela tiden. Du gör sådant som du är bra på och det ska man ju också. Men när det gäller att bli artist ! visst vi alla har nog haft en dröm som liten att bli en känd artist och just för att du är ju Kenza så får du precis alla chanser hur lätt du vill.
Men denna gång så tror jag inte att det kommer bli så lätt för dig. Musikbranschen är otroligt hård och jag vill inte vara taskig men att sjunga är inte riktigt något för dig.
Varför ska olika kändisar idag alltid testa på musikgrejen ? för dom tror att dom kommer att lyckas ännu mer ?
Jag tappar respekten för dig faktiskt, tänk så många riktiga talanger det finns där ute som verkligen försöker på alla sätt visa upp sig och kanske aldrig får chansen och sen kommer du en känd,framgångsrik tjej och sjunger halvdant i sin EGEN show och så pank så får hon en chans även fast hon måste börja med sånglektioner ?
ser du hur fel det låter.
Men det är ditt liv och dina val, men ärligt så tycker jag att det bara är pinsamt att lägga ner tid på nått som inte är ens grej. Men det är klart du ska väl också få göra en dålig fixad kissie, paow å hugo låt. Blir bara så arg på kändisar som ska ha allt.
Jag väntar ivrigt.

Reply
Christie

It’s a shame people are reacting this way. Would any of the people criticising you turn down the chance if it was offered to them?

I wish you would talk about other parts of your life too – not the personal stuff – but it would be cool to have known you had a passion for music and played guitar!

Anyways, hope it goes well… and I hope you go down the rock route instead of boring pop and dance!

Reply
felicia

Brukar inte vara den som kommenterar men nu kan jag fan inte låta bli! Jag sitter och blir så jävla lack på folk nu! Att dom bittra jävlarna inte kan unna Kenza det här är sjukt. Och allt tjat om att skivbolagen bara vill tjäna pengar på henne – Ja, klart dom vill, skivbolag fixar inte kontrakt åt folk som en hobby? Och även om skivbolagen är pengakåta, vem fan bryr sig? Kenza får göra något hon brinner för – Skivbolaget drar in pengar. Win-win situation skulle jag säga ;-) ETT STORT LYCKA TILL! (även om det knappast behövs, allt Kenza rör blir till guld)

Reply
anna

dom gilla dig för ditt utseende. du sjöng minst lika dåligt som tyra men du är ju snyggare än henne så. punkt

Reply
matilda peaceh

you go girl (va fjantigt det blev). Grattis, man ska ta chansen när den kommer!
läste att du läste mycket böcker. Läs boken Olivia Joulezs fria fantasier. grymt bra bok, peppande tips i den!

Reply
Lisa

Jag blir så irriterad på alla dessa som kommenterar sådana elaka kommentarer som du som bloggare får allt serverat på ett silverfat. Du har ju i flera år bloggat, kämpat och om man kämpar och jobbar för något man vill. Så når man tillslut det. Så till dom avundsjuka som bara klagar vill jag bara säga: klipp dig, skaffa dig ett jobb och ta tag i ditt liv så kanske du också uppfylla dina drömmar! Och till dig Kenza vill jag säga GRATTIS! Underbart att du får uppfylla en av dina drömmar :)

Reply
Josefine

Va roligt! :D Se bara till att sluta röka nu så kommer du lyckas :) Man hör på Kenza & Tyra Show att du är lite rasslig när du sjunger, men som sagt det är aldrig för sent att sluta!
Kram

Reply
Cilla

Förstår inte folk som sitter och blir bittra över detta. Den svenska Jantelagen i sitt esse. Kenza är en driven, ambitiös tjej som har lyckas pga av det arbete hon har gjort med bloggen, i tv, webtv, bland annat! Hon har blivit sitt eget varumärke, det är ju helt fantastiskt! Jag är stolt över att en tjej som hon någon gång i framtiden kommer sätta Sverige på världskartan!

Jag älskar när du skriver att du förtjänar detta kenza. Det är självkänsla och det önskar jag fler unga tjejer hade.

Reply
louise

Men guuuud va folk är avensjuka! När jag läste detta med musiken tyckte jag “fan va kul” och det tycker jag fortfarande. Hoppas det går vägen, lycka till :)

Reply
Johanna

gud vad roligt för dig! jag har ju inte hört så mycket men det jag hört från dig låter jättebra så jag tvivlar inte en sekund på dig :)
lördagskram!

Reply
Sofia

Gud vad roligt! Längtar verkligen tills vi får höra mer om detta!! Kicka some ass för faen ;)…
Vad e det för fel på folk som kommenterar här? Visst klart man blir avundsjuk. Men o sitta o hålla på o säga att du inte förtjänar det och antyda att du istället borde ge upp allting. Vad e det fråga om!? Vissa människor lyckas och hamnar i brancher där det finns mycket pengar och andra gör det inte. Thats life! Fan var glada för hennes skull för att hon hamnat rätt o lyckats istället för att försöka trycka ner henne!
Men vi bor ju i Sverige så vad ska man förvänta sig??

Reply
June

Men snälla. Håll dig till en grej. Visst funkar det att göra flera olika saker, men när diverse kändisar ska ge sig på en sångkarriär blir det oftast bara patetiskt. Artister ska vara enbart artister, kommer det en bloggare/modell och blir sångerska så är det bara pinsamt. Det spelar ingen roll om du kan sjunga och har drömt om det. Du kommer bli nästa Kissie efter detta, haha.

Reply
J

Jag tänkte bara skriva en sak;
alla ni som inte tror på att Kenza är intresserad av sång, musik & gitarrer enbart för hennes passion, får givetvis tro vad ni vill. Men tänk efter; du, Kenza, lägger ut enormt mycket musik du älskar här på bloggen, du sken och var trovärdig när du sjöng in låten med Darin, dessutom är du ett stort fan av TH. Här har ni alla bevisen på att KENZA ÄLSKAR MUSIK. Det skiner igenom i bloggen, dock så tycker jag du Kenza inte har en enda anledning att försvara dig. Ditt liv och dina intressen. Kram!!

Reply
ida

du verkar vara en helt underbar människa! blir så sjukt sur när jag ser att all ska lägga ner tid på och skriva en massa skit till dig, förstår mig inte på dem! ville bara skriva att jag glädjs med dig och älskar din blogg dessutom! kunde bara inte hålla mig ifrån o kommentera denna gången..

Reply
V

Alltså jag blir så förbannad när jag sitter och läser här! Varför kan folk inte bara vara glada för någon annans skull? Varför ska det alltid sittas och letas massa fel? Varför sitta och kommentera varje jävla ord hon säger och vända det till något totalt skruvat?!

Det finns ju förmodligen en anledning till att just Kenza är kenza, annars skulle ju vem som helst kunnat ha den här bloggen! Gå och gör något själva med era liv innan ni sitter och gormar för att någon annan inte är värd det hon får osv… Jävla folk det finns!

Jag är inte den mest insatta läsaren här, men Kenza är fan värd allt hon får, annars hade hon inte fått det. Klart jag blir avis då och då, men vad har jag själv gjort då? Ingenting!

Reply
elsa

när du la upp ditt klipp kunde man höra att du hade nåt i din sång. Jag är jätteglad för din skull kenza. att du faktiskt får göra de här också. för de är min största dröm. jag går i musikklass, jag sjunger och spelar piano och spelar teater.jag vet inte hur länge jag hållit på med musik. men nu tänker jag itne bara på mig. de finns så många som jobbar skiiiiiten av sig för de här. för ENS de här. o de är synd. de är inte mot dig. utan hur de egentlien funkar. bara för man är känd genom em grej. har man snabbt de mesta. du säger att du brinner för musik, de gör du säkert! men brinner du för de för att du älskar verkligen o lyssna på musik eller för att du ÄLSKAR och stå på scen???? helt två olika grejer.
de finns miljoner som älskar att lyssna på musik , o de kallar de att brinna för musik.
jag brinner inte för musik, musik är allt kan jag fkaitskt säga.´den tröstar,den får en att skratta och så fort jag sjunger så mår jaa så otroligt bra. jag sjunger och sjunger sjunger, överallt. jag äslkar att skapa ny musik och få prova nya grejer inom musik. DE tkr jag man ska känna om man ska bli artist. men kul för dig att du kommit såhär långt. de flesta som kommenterat negativt här menar nog ungefär samma som mig. jag tkr inte du ska ta de här negativt elr ge upp ditt erbjudande. lyssna istället på alla som skriver. vi alla människor som inte har kändisskapet men skulle göra allt för att få de och att få förmedla sin musik. så ta ingenting negativt . jag är pissed of, precis som många som kommenterat. men ine på DIG kenza. utan på hur allt funkar. såååå? kanske du förstår lite bättre nu vrf alla kommenterar som de gör. lyssna o lär istället för att kommentera surt tillbaks. när jag ser hur du svarat så tkr ja de bara löjligt. faktiskt. För förstår du verkligen då hur mkt musik kan betyda för vissa.?
men lycka till kenza. du har säkert jobbat skithårt för att komma såhär långt. men försök att se de från alla andras håll! KRAM.

Reply
Amanda

Jag tycker du verkar vara en jätte fin tjej och jag älskar din blogg! (sen är jag lite avundsjuk på dig också för du är så galet snygg och har såååå fina kläder:D )

Men det här, nja. Det enda jag ser framför mig är en b-dänga, som kissies och paows. Förlåt, men jag kan bara inte se mig dig göra det här. Jag inser att jag låter väldigt negativ, men det är min åsikt. (detta handlar inte om avundsjuka för jag vill inte bli en känd sångerska!)

Skulle inte du kunna skriva om sevärdheter och bra shoppingställen(inte allt för dyra) i Paris? Ska dit på höstlovet med min underbara mamma i 4dagar :).

Ha en bra dag Kenza!
/Amanda

Reply
sofia

GO KENZA go kenza haha :)
jag tycker inte alla ska klaga så mycket, vadå?
det där med lady gaga, asså skivbolagen vill ju inte bara ha henne för att det är elikamed pengar, de kanske också vill ha henne för att det är just lady gaga? låt kenza gö vad hon vill, liksom om det skulle vara en helt “vanlig” person, skulle ni klagat då? :D
vet att många får kämpa för sånt, men hon kan väl inte hjälpa att hon får det serverat? det är ju nåt hon älskar så låt henne göra det :) ♥ KRAM

Reply
Johanna

Grattis Kenza och lycka till :D

Det är också min högsta önskan att bli en sångerska. Tror att du kommer att lyckas faktiskt :D. Puss <3

Reply
F

SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!
SLUTA HATA!

Hoppas dem kommentarerna inte ensnår dej någonstans!! E de hennes fel att hon tjänar så mycket eller? Guuuud, det ärr ju ni som sitter och läser hennes blogg som gör att hon fpår de pengarna bl.a. Sen behöver ni inte komma och prata om pengar… har ni i nget vett i huvudet eller???

NI LÄSER BLOGGEN =
SÅ BLIR DEN STOR =
SÅ FÅR HON DESSA MÖJLIGHETER…

och varför läser ni bloggen? För den är intressant och ni inte kan sluta ;) Så stop hatin on Kenza!!!!

Reply
Ella

Detta är beviset på vilket jävla medelmåttigt land sverige är, så fort det går bra för någon kommer det massa människor som ska klanka ner på denna personen. Var glada istället för om världens största skivbolag vill ge dig chansen och tror på att det hade kunnat bli bra vem hade inte tagit den chansen? Visst alla hade tagit den för olika anledningar men nästa alla (självklart finns de undantag) hade tagit den.

Jag är glad för din skull Kenza, kör på bara och skit i alla dessa löjligt patetiska människor.

Reply
Louisa

Det verkar vara mycket avundsjuka bland dina läsare. Men jag ska tala om något. Jag är inte avundsjuk det minsta för jag är medveten om att jag sjunger som en kratta. Jag har accepterat det :) för övrigt hatar jag att sjunga och det är min stora mardröm att stå på en scen och sjunga inför en publik. Så om du vill göra detta så borde vi läsare unna dig det. . .bara jag slipper sjunga! Vi borde bara inse att vi inte behöver fler idol-Anna som sjunger ring ring och talar om för juryn att hon visst kan sjunga efter att ha låtit som en ringsignal. Hon borde ju bara gå hem och lägga sig. Kram, lycka till!

Reply
tinisentina

Lycka till! många tjejers dröm :)
du sjunger bra också, hoppas du släpper en singel snart, hihi <3

Reply
emelie

Alla avundsjuka brudar kan gå o lägga sig. Kenza har gett sig fan på att bli något, medans ni ligger hemma o läser hennes blogg o drömmer om att vara som hon. Säger inte att ja inte läser hennes blogg men ah. Sluta vara så jävla avundsjuka o försök att lyckas med något ni oxå, för ni kommer ingen vart genom avundsjuka. Och som ni säger, Kenza har kanske inte världens bästa röst, men va tror ni sånglektionerna är till för? Alla kan utvecklas och bli bättre.

Reply
annna

fattar inte hur folk tänker, helt sjukt! bara för att du mår sjukt bra och har allt du behöver ska de börja klanka ner på diig?? vad ska du göra lixom? asså vaaaah? åhhh!!! Ähh det jag ville komma fram till är att du ska fortsätta kämpa iallafall och njuuut och ha kul, även om du blir nästa beyonce eller inte, gör det bästa du kan göra av dig själv och skit i resten föffaaaan :)

Reply
mikaela :)

hej kenza! tycker det är jätte roligt att du fick träffa ett sånt stort skivbolag! tycker inte du ska lyssna på dom som skriver massa negativt, dom är bara avundsjuka eller så klarar dom inte när det går bra för andra helt enkelt! tycker du har bra sångröst :)! fortsätt såhära :D<3

Reply
hanna

Kul att du får allt serverat :) VERKLIGEN, mendans andra som VERKLIGEn kan sjunga kämpar på som ett svin…. vad är nästa kenza ? Skådespelare kanske ? :) kram

Reply
Suz Atro

Vadå kenza förtjänar inte hit och dit? Vad fan vet ni, kanske var kenza en riktigt ful och fattig jävel i sitt förra liv men hon var en så otroligt fin individ och hjälpte så många att hon blev snygg och rik i detta. WHO KNOOOWS? och även om det inte finns någon förklaring till att vissa har det bättre än andra, det är väll alltid trevligt att folk har det bra och mår bra, än om hela världen hade haft det dåligt? Dessutom är Kenza en jordnära och fin tjej och jag tror hon hjälper många som har det sämre. Men a det är bra folk, free your mind.
Peace

Reply
h

Du är grym fortsätt älska hur du inte bryr dig ett piss om såna folk å det är skit bra. Du är bäst ge inte upp fortsätt du förtjänar allt med den inställningen. Du kommer långt!
Skit i folk som ger sig på folk för avundsjuka o svartsjuka.
Nej hur ska livet va rättvist när folk kränker andra för att må bra själva snälla ge er nu!!

Reply
Jeanette

Fan vad kul för dig Kenza!
Förstår mig inte på folk som orkar klaga på att du får så mycket möjligheter. Hur go är inte du som även hjälper andra att uppfylla deras drömmar? som ni gör i ert program. Äh keep up the good work! Du är grym!

Reply
nathalie

Du måste ärligt talat vara den största och bästa förebilden för unga svenska tjejer! Det finns ingen annan offentlig person som jobbat så hårt och dessutom lyckats så bra som du har! Var otroligt stolt över dig själv för all inspiration du ger oss andra “vanliga” tjejer! =)

Reply
Jenny

Detta som jag kommer skriva är inte alls för att vara elak. Jag måste bara för ur mig det och hoppas att du tänker efter.

Kenza. Ibland ska man kanske inse sina egna begränsningar.
Bara för att jag är okej på att dansa, skulle jag aldrig i hela mitt liv gå och tro att jag skulle kunna bli dansproffs med hjälp av ”lite träning”.

Är du genuint duktig på något. Då är du det. Då har du det redan i dig från början. En talang.

Klart att folk reagerar. Jag blir förbannad på hela musikindustrin.
Om ni verkligen har talang:
Starta ett eget skivbolag, producera din egen musik och ge ut din egen musik.
Stora bolag som Kenza nämnde är bara ute efter en sak.
Varför tror ni att Robyn startade eget?
Du kanske har turen att lyckas på egen hand.
Men bara kanske.

Tänk så många bra musiker som finns där ute som repar varenda dag, började spela instrument när dom var små, har så pass bra gehör så att dom inte ens behöver ackord för att ta ut en låt, skrivit musik sedan dom var små, gör små gigs på ställe som bara ger dom en kopp kaffe efteråt och bär sin tunga utrustning själva. Bara för att nå ut med sin musik och göra något dom brinner för.

Det var ingen som sa något om när du skulle få modellkontrakt med en av världens största modellagenturer.
Varför? Jo, för att det har du talang för. Kameran älskar dig och du är mycket vacker.

Men det här? Jag kan inte hålla tyst längre.
Vi lever i en galan värld folk.
Kenza är inte den första och heller inte det sista.

/Jenny, 24 år

Reply
Linn

Kenza, man märker att kändisskapet har stigit dig hööögt över huvudet. Tack och hej

Reply
Signe Björnholdt Böll

Tyckte den här kommentaren från Maya var så konstig: “Vi är alla medvetna om att du har haft en svår barndom men du måste ju själv vara medveten om att du får så jävla mycket ONÖDIGA grejer tack vare bloggen som du inte alltid förtjänar.”

Om man delar med sig av sitt liv i en stor blogg, och ständigt får skit och negativa, avundsjuka kommentarer, har man då inte förtjänat att lyckas?

Och sen vaddå pga bloggen. Sprider man positiv energi omkring sig får man det tillbaka. Istället för att sitta och sura kanske man själv ska ta sig i kragen och se till att få det man vill ha? Att sitta och klaga på storbloggare lär ju inte ta dig någonstans i alla fall.

Varje man är sin egen lyckas smed, det är bara en själv som kan bestämma vart livet tar en.

Reply
emma

men kenz,, du behöver inte klanka ner på människor och vara så jävla defensiv, typ “nu ska jag gå iväg och ha kul med mina vänner så kan ni sitta här och sura”, det känns inte så genuint sagt:p kan du inte bara säga jag har talang och jag vill ta vara på den och ni får gilla den eller inte? istället för att vara spydig mot människor som kanske har ett sånt jävla skit liv i jämförelse med dig:p lol

Reply
Camilla j. Westlund

Du har inte en röst som Agnes och jag tror inte du kommer ändra hela din stil till Lady Gaga bara för du inte har en tillräcklig bra röst. Men om du blir lycklig av att få sjunga så är det ju bra. Men jag tror inte du kommer bli så känd, förlåt men det är så jag tycker och tror!
Ingen bloggares låt har blivit speciellt känd om man säger så. Men jag hoppas att din blir den bästa av alla.
Jag håller med dem som tycker att det börjar bli för mycket nu, bloggen modell designer tv-show artisi? Vad kommer sen, skådespelare i en hollywood film? Det känns som du sakta säkert kommer bli helt beroende av pengar och din blogg har faktiskt blivit sämre. Du bloggar aldrig om kläder längre, bara jobb jobb jobb. Det är super trist! Snälla, kom ner på jorden och blogga om modellbilder och kläder ist för egobilder och jobb hela tiden..
Men jag är glad för din skull att du är lycklig. Jag är inte avundsjuk, men din blogg har blivit sämre helt enkelt pga jobben du har.. Förr var det kläder som gällde men nu är det bara jobb och tråkig text.. Hoppas du hittar din väg tillbaka!

Reply
emma

Jäkla sjuka människor det finns. Dom som säger att du får allt serverat och det är orättvist att du får det. Ska du bara säga nej för att som tycker det? Det är personer som tror dom är bättre än andra och tycker att du gör fel i att ta världens chans som alla vill ha. att du skulle ge upp den för att göra plats åt andra talanger som vill det mer? Vad vet dom egentligen om vad du vill och har drömt om? Ibland är det sjukt vad mycket folk tycks veta om vad man tycker och tänker. Kram!

Reply
Cecilia Butterfly

I’m jealous! Varför skulle jag inte vara det, du kommer få leva ut min barndomsdröm med att bli signad =)

Du klara kritiken galant, och du kommer klara av din scenskräck till slut. Själv har jag också scenskräck och det gäller att öva.

Att sjunga, då blottar man sitt inre, det är en svår känsla att ta itu med när det finns ett antal hundra framför dig, men man fixar det till slut.

Du kommer kick ass!

Voicecoach är inte alls kul, haha vad snackar tjejen om? Det är inte tråkigt, men alla övningar tröttnar man på.. man vill bara sjunga! =)

Lycka till gumman!

Kommer följa din väg, denna resa gör du för mig också ;)

Puss!

Reply
Sandra

Men alltså… Kenza Stooort grattis! Synd att så många försöker ge dig dåligt samvete för att du får så många chanser och tar dom, klart man gör de lixom… Det ska bli spännande att följa dig o förhoppningsvis få höra dina låtar i framtiden!
Måste bara säga hur imponerad ja e av dig. Ja hoppas du läser detta! Du e verkligen modig, du utmanar dig själv och har ett mod ja önskar ja också hade! Hoppa fallskärm fast du e rädd för höjder o att flyga, bara de e ju sjukt modigt! För o inte tala om din barndom, o kolla vart du e idag lixom. Du ställer dig på scen & pratar fast du har scenskräck & e så nervös att du inte vet varken ut eller in… Och nu detta. Fast du e så nervös så gör du de, o du säger dessutom att rädslan inte ska få stoppa dig… Alltså.. jag blir tårögd här. Ja har de jävligt jobbigt just nu med ångest som just nu har makten över mig… men du inspirerar mig. Till & kämpa EMOT känslorna ja har istället för o bara ge efter… Det förstör så otroligt mycket för mig… =( HATAR! Du e grym Kenza.

Reply
Musikälskare

jaha, då var det bevisat (IGEN); man behöver INTE kunna sjunga för att bli artist.
asså seriöst, vart fan är musikbranchen påväg??!! se bara på lil’ wayne, hur FAN kan han tjäna pengar på MUSIK?! blir så jävla ledsen inom mig när jag gång på gång upptäcker att det inte handlar om verklig talang för att lyckas…

Reply
Till Emma

Det stämmer faktiskt Emma, Kenza får allt hon vill ha och jag har inte sagt att hon inte har kämpat för det. Men musik ?
Hon kan ju inte ens sjunga !
Kolla bara vad MUSIKÄLSKAREN säger så förstår du nog vad jag menar.

Reply
Evelina

Varför kan man inte bara vara glad åt varandra? Och tycka att det är roligt när andra lyckas? Alla har olika förutsättningar och det kan anses orättvist. Men bara för att Kenza nu får chansen så betyder ju inte det att andra INTE kan få det. Se det från andra hållet i stället, kan hon så kan jag!

Reply
Musikälskare

Citerar “jenny”:

“Är du genuint duktig på något. Då är du det. Då har du det redan i dig från början. En talang.

Klart att folk reagerar. Jag blir förbannad på hela musikindustrin.
Om ni verkligen har talang:
Starta ett eget skivbolag, producera din egen musik och ge ut din egen musik.
Stora bolag som Kenza nämnde är bara ute efter en sak.
Varför tror ni att Robyn startade eget?
Du kanske har turen att lyckas på egen hand.
Men bara kanske.

Tänk så många bra musiker som finns där ute som repar varenda dag, började spela instrument när dom var små, har så pass bra gehör så att dom inte ens behöver ackord för att ta ut en låt, skrivit musik sedan dom var små, gör små gigs på ställe som bara ger dom en kopp kaffe efteråt och bär sin tunga utrustning själva. Bara för att nå ut med sin musik och göra något dom brinner för.

Det var ingen som sa något om när du skulle få modellkontrakt med en av världens största modellagenturer.
Varför? Jo, för att det har du talang för. Kameran älskar dig och du är mycket vacker.

Men det här? Jag kan inte hålla tyst längre.
Vi lever i en galan värld folk.
Kenza är inte den första och heller inte det sista.”

KUNDE FAN INTE SAGT DET BÄTTRE ÄN SÅ!

Reply
Fredrik

Efter att ha läst igenom ungefär hälften av dina kommentarer, så måste jag bara säga att jag skäms över dom som kommenterar på de viset.

“Kenza, man märker att kändisskapet har stigit dig hööögt över huvudet. Tack och hej”

“Hur kan du ens jämföra dig själv med lady gaga och rihanna? Du kan juh bara drömma om att slå igenom världen runt som de har gjort!”

Mitt spontana gensvar är – varför är vissa så bra på att trycka ner andra? Kenza är en människa precis som alla andra, hon har drömmar och mål – hon är inte perfekt, det hon visar här i bloggen speglar inte henne som person.
Jag vill bara klappa till er när ni skriver sånt där, vad fan har ni för rätt att göra det ändå? Var glad för att andra människor uppnår sina mål, det är grymt, det är något ni ska hylla Kenza för, inte trycka ner henne för.

När jag kommer till Stockholm, bjussar jag på en drink Kenza!

Reply
Julia, LYCKA TILL KENZA, LYCKA TILL NI ANDRA OCKSÅ, MEN SLUTA UPP MED AVUNDSJUKAN

men skärp er!!!!!!!!!!!!!
kan ni inte ens vara glada för någon annans skull, vad ger de då att ni kommenterar?!?!?! INGEN blir nog mer peppad av en massa negativ kritik. Vissa saker kan man hålla inom sig, avundsjuka är bland det svåraste. MEN hur skulle ni reagera om alla började klanka ner på er när ni hittat något ni vill göra? liksom spotta någon i ansiktet.
fan, stå på dig kenza! jag skäms över såna människor som bara tänker på sig själva… du är helt otrolig kenza, kom ihåg de!! =) Lycka till!

Reply
jlynh

men herregud, alla ni människor som kommentera negativa saker, ” och vill lämna hennes blogg” men gör det då. Hon behöver inte er. Så sluta spela att ni är en “högre person ” Kenza förtjänar detta. så sluta trycka ner henne.

Go go Kenza!!!

Reply
Manda

Jag letade lite efter min kommentar som jag skrev, om jag hade fått svar. Men HERREGUD vad alla fortsätter att skriva… Jätte långa negativa OCH positiva kommentarer!Så jag gav upp att läsa efter typ 10 kommentarer, när jag insåg vilken liten hjärna alla verkade ha.

Jag vill bara än en gång säga att jag hoppas att du lyckas! Och att du kommer att få släppa en skiva elr nått, har redan föreställt mig omslaget i huvvet :)

Gör vad som känns bäst för dig!! Inte vad andra säger att du ska göra!

Ha en bra dag Kenzie!

Reply
Hanna

OKEJ , ERA AVUNSJUKA DUMHUVUDEN ! KAN NI INTE BARA VARA GLAD FÖR KENZAS SKULL ? bara för att inte ni får skivkontrakt behöver väl ni inte klanka ner på henne ?
btw Kenza lycka till med allt , jag vet att du klarar det bra :D du har världens bästa blogg :D

men jag undrar i vilka butiker man kan hitta dina smycken , du har säkert skrivit det förr , men jag måste ha missat det ^^ kraam

Reply
despina

gud vad många bittra människor…. det kenza säger stämmer tyvärr. I denna värld finns rika, det finns fattiga, det finns fula, det finns vackra.. ska ni börja klanka ner på att det är orättvist att hon är vacker och får modella också? Och vad ska hon göra då? Skära sönder sitt nylle för att det ska bli mer rättvist? Det är sant som de säger…livet är som en kontorsstol, det gäller att ha rätt inställning :)
Om du tror på dig själv kan du nå långt som Kenza har! Jag kan tycka att KISSIE inte förtjänar sina ören genom att vara som hon är, men jag diggar Kenza för hon är vacker med fötterna på jorden och såna tjejer diggar jag starkt!!!!!!! Ciaooooooo

Reply
Anne

Det ar underhallande att se hur manga som tycker att detta ar “orattvist” for det finns sa manga talanger darute.. herregud, vad ar det for varld ni lever i? Det finns inte ett skit som ar rattvist i var varld, punkt slut. Jag (forlat Kenza!) tycker kanske inte du har varldens mest fantastiska rost, daremot sa tycker jag att det ar kul att du far uppleva detta, vem skulle tacka nej till det? Alla som sitter pa sina hoga hastar och beter sig som om de blev erbjudna nagot fantastiskt, ja da minsann skulle de tacka nej om de inte VERKLIGEN fortjanade de. Vilket javla skitsnack. Sedan ar det inte sa lite trottsamt att alla (inkl bloggkommentatorerna) sitter och “vet” hur Kenzas intresse i musik har sett ut tidigare. Kul att folk vet sa mkt, mer an hon sjalv gor. Vi vet ju absolut ingenting sa varfor ska vi sitta och tycka om vad som “egentligen” pagar i Kenzas huvud? Nej Kenza, njut av denna upplevelse och hoppas det gar riktigt riktigt bra for dig :)

Reply
e

musikälskare- du har helt rätt. jag undrar också vart musikbranschen är påväg. för de man måste ha nu, de är utsende och kändiskap . de är de. men för oss andra då? som jobbar SKITEN och kanske till och med har talang. neej. de ser bara okej ut så då passar man inte in.
jag är GALET trött på de. och har läst många kommentarer när de säger att kenzas bloggfaktiskt försämrats. ja kenza, tyvärr. Jag tkr att nån gång ska de räcka. jag fattar att du skitgla för de här erbjudandet. men RÄCKER de inte snart? jag hoppas du verkligen är nöjd över allt du åstadkommit. o att du verkligen gör nåt av de här erbjudandet. om inte så finns de miljontals som vätnar på samma chans som dig men aldrig får den. ta vara på den. o visa att du har talang nu.

Reply
Anne

Glomde att tillagga ovan: Sen att jag inte tycker din rost ar varldsbast betyder inte ett skit – jag har ingen koll och det har garanterat inte manga andra som bloggar heller. Sa skit i oss och lyssna pa dem som kan istallet :) Som din blivande sangpedagog t ex.. :)

Reply
S

asså vaa trött man bli på alla kommentarer! Jag tycker du är duktig och kommer säkert bli ännu bättre efter några sånglektioner! Ta vara på din dröm. KRAMAR

Reply
sofie

Du verkar vara en bra tjej. Men aningen naiv när du tycker att du förtjänar det här bla pga: din trassliga uppväxt. Det finns många som inte får ett skit trots att de gått igenom värre saker än dig!. Musiken är inte ”en stor del av ens liv” om man sjunger i badrummet^^. Musik är en stor del av ens liv när man för att ”make it” dagligen dedikerar sitt liv till musiken, när man kämpar i studion, skriver låttexter, när man skulle kunna dö för att bli upptäckt! Och det är något som du tydligen inte har gjort i och med din blogg, din show, din design osv. Det är saker som du är bra på! och saker som du har valt att fokusera ditt liv och din vardag på. Man kan inte vara bäst på allt Kenza, även om du verkar tro att du är det och ”förtjänar detta”. BS!, Inget äkta med detta what so ever.

Reply
annelie

haha.. vissa kommentarer är så roliga att läsa :D haha.. Vissa är klockrena andra är bara trista.

Många är bittra och avundsjuka, men många har också en good point. Men Kenza och resten av svenska folket kan väl knappats bli förvånade, när det rasar in negativa kommentarer? Vi lever ju för fan i SVERIGE! Jantelagen? suck..

Allt handlar ju som sagt om pengar. Som många redan har skrivit; kenza sjöng bättre än Tyra. Och ja, hon Kenza har en speciell “hes-het” i rösten.. Hm, jag kanske också ska börja röka, så jag får lite av den (?!)..

Det är liksom inte så svårt att hålla en ren ton. Le bara och håll dig smal och var omtyckt. Bam! En cd..

Tycker det är tragiskt att en tjej som Du, Kenza, får ställa sig först i kön, bara för att du är känd. Alla andra då? alla som har kämpat i flera flera år.. TALANGER som verkligen Brinner för musik. Dom har inte ens chans.. Men det är faktiskt inte ditt fel. Det är denhär äckliga världen vi lever i. Med detta vill jag säga att jag förstår alla negativa kommentarer fullt ut..

Vi som har följt dig i bloggen, vet hur blogg- kenza har utvecklats, och vilka intressen du har haft och HAR. Och ja, du kan försöka säga att ” jaa men jag delar inte med mig av precis ALLT i bloggen.” Och det kan jag till viss del förstår. MEN varför skulle du vilja hålla ditt intresse för musik HEMLIGT?! är det så pinsamt att du inte vill skriva om de? Okej att man inte vill gå ut med vilken kille man dejtar eller något annat som kan skada sin omgivning.. Men KOM IGEN..

Skulle Universal och Sony signa någon, skulle det varit dom som inte klarade sig i sista kvalet i idol, eller den tjocka gubben med hatt som spelar gitarr och sjunger på Drottninggatan.. HAN har grym röst!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*