• header

Nu drar vi igång den här fredagskvällen!

Jag har en känsla av att det kommer bli en riktigt grym kväll. Humöret är på topp och jag bara längtar efter att få sätta på mig mina högsta klackar och dra ut och dansa med tjejerna. Skål!!

63 Comments

A

ha så trevligt ikväll,med dina vänner :)

ps, jag va först att kommentera ,Tkr du kan svara på denna kommentaren HA X)

Reply
Sara

Haha.. tittade på eran webbshow för första gången idag och ni är ju fantastiska! “JOBBAJOBBAJOOOBBAAAA” HAAAHAAA JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ AV SKRATT! :D Fy fan va kul… hoppas jag stöter på er inne i stan nån dag, vore grymt kul att få säga hej och berätta hur bra ni är!!

“nu är det bara 45 minuter kvar”… haha jag dör..

Reply
Mikaela

Jag har ingen aning om du kommer läsa det här inlägget och jag brukar vanligtvis inte kommentera. När jag läste att du skulle spela in en sång tyckte jag somn flera andra att visst det är inte det att du inte kan sjunga men finns ju så många andra som har så mycket bättre röst och det är klart att ditt utseende och att du har bloggen spelar roll i detta. Men efter att läst i dina svar till andra så tycker jag du än en gång bevisar att du har båda fötterna på jorden. Pengar har INTE stigit dig åt huvudet och precis som du säger så vem skulle tackat nej? Avundsjuka väcks ju det är svårt att låta bli men det är så tydligt att du skulle ge upp din blogg direkt(alla pengar) om det skulle vara en risk för ditt privata liv, dina vänner eller pojkvän. Det är så många girisiga där ute som går över lik för pengar men det vet jag inte gäller dig för fem öre.

Jag förstår också varför du inte kan bli mera privat i en blogg, vilket många verkar ha svårt att förstå. Du är en människa precis som alla andra, ingen berättar allt för alla, utan man väljer vem man berättar vad för, du har inte ens träffat oss och vem säger vanligtvis privata saker till okända? make no sense. Ta hand om dig! Puss & kram!

Reply
Sofia

Hur gör du för att det ska stå “Kenzas.se” ist för “kenzas.blogg.se” eller “kenzas.devote.se” liksom mer som en hemsida.. Hur gör du..?

Reply
Lillajag

Kärlek, sex och hemligheter. Historier som är för härliga för att hållas hemliga. Kolla in min blogg för hett gossip!

Reply
mani

Får du aldrig ont i fötterna när vi dansar i skyhöga skor? :o Jag som tycker att det är omöjligt att dansa i 12cm klack!

Reply
monya

Hej och tack för en fin blogg.

måste dock fråga: hur kommer det sig att du inte har tävlingar eller utlottningar på din blogg?
du har en av Sveriges största men ändå nästan inget av dessa ovan nämnda. Bloggar som är betydligt mindre än din har fler… visst dom kanske vill fånga in flera läsare med sånt men du borde kanske uppmuntra dina läsare med det också. Kan ju vara jätte roligt, eller?

Reply
LINA K

Urbra låt det där! Ha så kul ikväll! =)

SV: VAD GLAD JAG BLIR ÖVER ATT DU GILLAR MIN BLOGG! OCH TACK FÖR BESÖKET! =)

Reply
*ELIN

Älskar den låten! Varje gång den kommer på radion höjer jag volymen och barnen sjunger med i baksätet (jobbar som au pari i New York)

Reply
........................

sho kenza har en vän som liknar dig skit mycket!!!!!! hon har oxå blogg :) melikee.blogg.se är hennes bloggs namn hon skulle kunna vara din syster!!!! puss och kram

Reply
Johanna Norberg

Den låten är så SJUKT BRA!! Videon är dessutom den bästa av hennes videos! Den är helt underbar!! Har du inte sett den MÅSTE du kolla in den!! :) Kram Johanna

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*