• header

16e oktober 2010

Hej bloggen! Vaknade upp för en timme sedan efter en partynatt och har sedan dess suttit i soffan och vräkt i mig chips. Finns det något godare än något fett och salt dagen efter? Hoho, tror inte det.

Hade iallafall riktigt kul igår med några vänner på Lobby! Vi drack drinkar och dansade loss. Tyvärr slutade kvällen inte så himla roligt pga tjaffs men jag gjorde mitt bästa för att vara på bådas sidor och inte ta något parti. Och det var inte lätt kan jag säga. Jag önskar att jag kunde dela på mig så att jag kunde åka med båda hem för jag tycker inte om att lämna någon ensam.

Så idag behöver en vänskap finputsas lite (så bloggen hamnar lite åt sidan), och hur gör man det på bästa sätt om inte med mozarellapizzor och cola?

Ta hand om er och era vänner! ♥

118 Comments

elin

oj, jag förstår inte varför alla börjar bråka hela tiden när dom är påverkade. själv är jag helt tvärt om och blig hur lycklig som helst! och om något tjaffs komemr upp så brukar jag helt eneklt välja att ta det dagen efter. men det är jag..

Kenzas svar: Vi är likadana! Det här var första gången. Första tjaffset på typ hela vänskapen faktiskt.. Vi som trodde att vi klarade oss undan sånt…haha :P

Reply
Anna

Nu kommer folk kommentera som vanligt

” hur lockar du ditt hår ”

ni som undra skriv på google : Hur kenza lockar sitt hår.

Kenzas svar: Haha :) Ja det kan dom söka på eller bara gå in på mitt konto på videofy (kenzas) och leta efter videon där. Kram!

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Jag läste nåra av kommentarerna du fått när alla fått veta att du kanske ska börja sjunga! Du ska verkligen inte bry dig om det!! Dom är bara sjukt avundsjuka. Om dom hade varit i din sits hade dom börjat skryta värre än Kissie!
Jag gillar dig skarpt! Hoppas det går bra nu med sångandet!
YOU GO GIRL!
Ha det bra! Puss och kram <3

Reply
Anakonda

Vad kul att du hade det trevligt igår trots att du bombaderades av en massa negativa kommentarer hela dagen igår! :)

Kram på dig.

Reply
ERICATIMAR.SE

Ja jag var där och såg “kaoset” lite .. hoppas det ordnar sig, var inte meningen att “höra” utan stod ute och rökte samtidigt bara. Sånt där är verkligen aldrig kul! Det jobbigaste är att hamna i mellan så jag ville bara skriva såhär dagen efter att jag hoppas du hade en trevlig kväll och att allt löste/löser sig!! kram!

Reply
Paulina

det märks alltid vilken vänskap som är viktigast att ta tillvara på. hoppas de löser sig, suger fan skit att va oense med någon.

Reply
fff

Nej, vad tråkigt… Hoppas du löser det, om det handlar om nadia elr så så tror jag inte NÅGOT är värt att ni ska bli osams för en lång stund:))

Reply
Sophie

Hoppas det går bra! Lycka till ;)
En fråga bara läser du dina mejl och hur kan man skicka fan bilder till dig?
Kram :)

Reply
Sandra

Kan du inte berätta lite mer vad som har hänt alltså utan att nämna namn på dina kompisar, hoppas det löser sig! :)

Reply
josefin

Ville bara säga att jag är glad för din skull, för alla möjligheter du får med bloggen, det är du värd :) Självklart är jag även lite avundsjuk men det behöver ju inte betyda att jag hatar dig för allt du får vara med om, förstår mig inte på vissa av de som kommenterar här. Klart som fan man tar chansen om man får den liksom. Undra om alla som skriver sjukt elaka kommentarer om ditt möte med skivbolaget och allt annat själva skulle tacka nej om dom fick en kanonchans serverad? Jag skulle inte tro det. Stå på dig Kenza! Du är grym! Kram

Reply
Therese

Tycker att du ska strunta i dem som säger att du inte “förtjänar” att få skivkontrakt med ett av världens största skivbolag. Om de har lyssnat på t.ex. Fergie eller Rihanna när de sjunger live så borde de veta att de två sjunger jävligt falskt.. Ändå så är dem världskändisar och tjänar stora summor på sin musik och du är mycket mycket bättre på att sjunga än Fergie och Rihanna tillsammans. Jag tror du kommer gå långt, du har en bra grundröst och med lite träning skulle den bli riktigt bra!

Go Kenza, stå emot jante-Sverige! :)

Reply
Johanna

Hejhej, alla läser min blogg :)
snälla läs den jag har inga läsare och vet inte hur jag ska få :(
snälla kolla bara in och se om ni blir intresserade :)

Reply
A OCH N

Hej på er alla UNDERBARA LÄSARE :D :D KOLLA IN MIN BLOGG HAR ÄNDRAT DESIGN ; VAD TYCKS ? :D KOMMENTERNA <3 HA EN TOPPENDAG . KRAM <3

Reply
hanna

aldrig kul att bråka med sina vänner, men det behövs faktiskt ibland för att få ventilera sig lite! dom vänner som jag bråkat mest med är dom som jag står närmast faktiskt. hoppas det blir bra!

Reply
SOFIE

Usch, alltid en jobbig situation när man känner att man måste välja sida “/ Hoppas det löser sig :)

Reply
Ida

riktigt fin blogg !
jag älskar hur du är som person och ditt utseénde =)
du är lätt en av dom bästa bloggarna i Sverige !
puss o kram ha det bra.

Reply
befrin,,

hejhej, Kenza!, vill bara säga att jag inte förstår mig på dom som är så avensjuka, själv tycker jag väldigt mycket om din blogg och det har jag alltid gjort! kram<3

Reply
delli

omg asså ditt hååååååår!!!
älskar det…
hur fixar du det??? så som på bilden!! :D

Reply
alen

men vafan du kan inte berätta att det blev bråk men inte berätta vad det var om? berättar man lite så ska man kunna berätta allt…

Reply
Emma

Du har jättefin hy Kenza! Vad använder du för sminkborttagningar? Brukar du göra andra behandlingar, ansiktsmask osv? :) P.S. Jättebra blogg!

Reply
Linnea

DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM KENZA.

Bry dig inte om de avundsjuka idioterna som jag ser kommenterat på ett av dina inlägg.

Njut av din dröm, du har all rätt att få drömma och att få uppnå! <3

Reply
Anna

Hej! Jag har ett gäng som är precis som ditt, varje gång di beskriver eran vänskap så känns det som om att du beskriver oss. En sak ska du veta, oavsett stort, litet, allvarligt eller onödigt tjafs så är det inget dåligt. Vänskap ska innehålla både goda och mindre goda stunder. Ett förhållande oavsett med vänner, familj, kärlek så är det ett falskt förhållande utan tjafs. Tjafs betyder ibland att man säger vad man trycker. Ni kmr nog att lösa det här om jag har förstått eran vänskap rätt. Ni kmr inte bara lösa det utan ni kmr komma varandra närmare. Lycka till!

Kram A

Reply
Sara

Sånt där bråk är så himla jobbigt, just den situationen som du var i är också ganksa knepig…
Fina bilder ! :D ;)

Reply
.

för mycket av det goda är aldrig bra.. men lycka till du tjejen, njut så länge det varar en dag är det över för dig, precis som för alla andra =)

Reply
Jennifer

åååh, snygg-philip! :D
Stackars kille tror väl att han har en stalker nu, men asså dööö- han är så snygg!!

Reply
Anne

Jätte fint örhänge jag skymtar, vart kan man köpa det? :D Kram Anne

Kenzas svar: Jag tror att det är från JFR webb!

Reply
Madeleine

Du är så vacker!
Vad använder du för ansiktsprodukter för att hålla finnar och annat borta? :)

Reply
Karin

Vad roligt att se att du har färg på din klänning! Du passar så bra i det :D

Reply
Nathalie

Så bra vänner är ni…^^

Kenzas svar: Haha, sluta aldrig med dina kommentarer. Du får oss alltid att le ;-)

Reply
steffi

KAN DU SLUTA VARA SÅ JÄVLA SNYGG …………………..

JAG BLIR GALEN, DU ÄR SÅN OTROLIGT VACKER TJEJ OCH DIN PERSONLIGHET ÄR EXAKT SOM MIN.. KÄNNS IBLAND SOM OM DU ÄR MIN GÖMDA SYSTER NÅGONSTANS, HAHA.

DU ÄR VÄRLDENS SKÖNASTE TYP !!! DINA VÄNNER SKA HÅLLA HÅRT OM DIG…

/ BEUNDRANDE TJEJ FRÅN VÄSTERÅS

Kenzas svar: Du kanske är my long lost twin! Haha :)

Reply
Kerstin

ALLTSÅ jag förstår inte hur du ens orkar se alla ständigt återkommande kommentarer.. Typ: hur lockar du ditt hår? Ger du pengar till välgörenhet? Hur ser du ut utan smink? Blah blah fucking blah! =)

Kenza har lagt upp en video om hur hon gör när hon lockar sitt hår! Hon ger pengar till välgörenhet! Och varje dag kan du se bilder på henne utan smink.

Tack och adjö!

Reply
Patricia

Jag älskar din blogg.
Alltid när jag läser den , får den mig att le.
Får mig att må bättre.
Jag älskar din blogg.
och du är för söt.
och Armani är så himla söt.
vad är det för hundras ?

snälla svara, <3

Reply
nor

alltså skulle bli skit glad om du ba svara på denna kommentaren! asså le resten av dagen, skojar inte :) gör mig glad ? :D bara svara på min mail kanske ^^ alla kmr tro att jag e töntig men behöver att bli glad! ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*