• header

Bästa videon

Jag har redan bloggat om Thailand i denna kategori men den här videon är ju ett minne för sig, såg att Tyra la upp denna igen och jag är bara tvungen att göra det jag med. Bästa manuset ju.. Jag drunknar, Tyra ser mig men räddar inte mig utan springer bara förbi och ser snygg ut och sedan blir det fight. Hollywood borde nappa på detta manus och göra en storfilm av det. Tycker ni inte? ;-)

Gud vad jag längtar till Thailand i vinter!! Jag och Aleks funderar på att vara borta lite längre den här gången och resa runt. Vill se mer utav landet, inte bara fina Krabi och stränderna/öarna där runt om. Vill se Bangkok och östkusten också!

119 Comments

Tvtown

LÄS MIN NYA TV-BLOGG!
Här kan du läsa om dom bästa serierna just nu som t.ex Gossip Girl, Vampire diaries och mycket annat!

Reply
Francy

Hahaha älskar videon!! Man blir verkligen inte sugen på att åka till Thailand när man ser den, nejnej…..

Reply
hejhej

Haha skulle inte chocka mig ifall du skulle bli skådespelare också. Det är väl typ det kvar sen så har du nog gjort mer än vad dem flesta tjejer drömmer om. Jag är så sjukt avundsjuk på ditt modellande och sen på skivkontraktet om du får det. Sköt om dig puss.

Reply
Nicoline

Jag vill utomlands nu!! Det kanske är fint med olika årstider, men jag hatar kylan och att vara blek, blä! HAHAHAH! Kan du ta med mig i din reväska nästa gång? =)

Reply
paula

Ni vill inte se östkusten! Det är FÖRFÄRLIGT!!! Jag har varit i thailand 2 ggr och i vinter ska vi öka för 3e gången. men de två innan denna resa har vi varit där och det ja kan säga är… Stranden är förorenad, det finns ingentng specillt att se. Men det finns några fina tempel. Om ni vill åka till östkusten ska ni nog besöka Singapore! Det är otroligt coolt där. Rekomenderar stort!

Puss & Kram

Reply
Isabella

Alla som skriver att det är dåligt och allt det där med musiken. Dem är avendsjuka och ja.. Dem är säkert ochså bra på massor av annat. Och alla har tur i någonting! Du hade t.ex en dålig uppväxt.. ? eller.? :( Ja och nu har du fått turen. Dem andra har säkert haft turen och haft en superbra uppväxt! Dem ser det dem vill se, avendsjuka. Var glad för personen som får turen här i livet :)

MVH Isabella

Reply
Denise

Hej Kenza!

Jofama by Kenza jackan som du brukar ha på dig, finns den att köpa någonstans? I så fall vart?

Kram :)

Reply
alice

Om du vill åka till östkusten så tycker jag du ska åka ut till öarna koh samui, koh panghan och koh tauo. Dom ligger nära varandra och man kan bara ta färjan över.
Jätte mysiga stränder och det är inte alls så mycket turister där som i krabi!
Har varit där 2 gånger och det var lika fantastiskt båda gångerna!

Reply
GABBI

Hej ville bara säga att det är många som är irriterade på ditt skivkontrakt men måste bara säga att du är fan värld den. Du sjöng grymt bra. :D Det är allt jag ville säga :D ha de bäst :D

Reply
Frida

det går inte att se videon, inte för mig iallafall :( det blir suddigt och grönt i hela videon :/

Reply
Therese

Jag ska oxå till ao nang i december. Dina bilder lockade mig så vi bokade redan i januari vår resa!! Vilka öar måste ses?

Kram
Therese

Reply
Anna

Haha, innan när jag klickade mig in på Tyras blogg såg den den typ 20 gånger, den videon är så rolig! :-D
Kram

Reply
julia p

kul att ni gjort en nästan kopia av min o mina kompisars manus till en kortfilm vi gjorde år 2000. borde lägga ut den o visa.

Reply
Hanna

Åh ni måste åka till Bangkok! Det är det bästa i Thailand shoppingen är bäst! Sen kan jag inte låta bli att tipsa om Koh Thao en väldigt trevlig ö och Thailands vackraste dykplats :) <3

Reply
Erika

Hahah ni är ju bara för roliga :P
Har också varit på den där stranden och när vi satt och åt lunch där uppe, en macka med andra ord. Så kommer det en apa och tar min syrras macka! hahah det var sä kul och ni verkar ju ha ett roligt minne från den stranden som jag också har :D

Reply
..

undrar om sett ett inlägg anagina.blogg.se har skrivit! undrar vad du tycker om de? förtjänar du allt detta du har! inget illa love you blog!

Reply
Kajsa

Vi var på ön Koh Chang som ligger på gränsen till Kambodja för några år sedan. Kan verklien rekommendera det! Denna ö är inte så exploaterad för turister än (eller var inte det då i alla fall) så det är ett stort plus!

Reply
ellen

Hejhej det skulle vara urgulligt om ni kunde klicka er in på denna länken: http://www.ikeagarderob.se/320 och trycka på gilla! Jag står modell och visar upp några kläder. Det är en tävling för ikea, och ju mer som trycker på gilla, desto större plats får man på sidan :)
Kraaaam

Reply
linette

hej! skulle inte du kunna berätta om din navelpiercing? när du gjorde den? om det gjorde ont? och om hur du gör när du ska fota modellbilder i bikini, om du bara tar ut den elr att dom photoshopar bort den? jätte tacksam för svar! btw jättebra blogg! kram linette

Reply
wanessa

Hej, åk till norra Thailand också. Djungel, elefant campingen som ligger i Chiang mai, det måste du se. Du kommer att älska det. Det finns ett ställe du kan besöka där de gör handmålade paraplyer av speciell träd, det är jätte häftigt. Fortsätter du uppåt längst upp, kommer du hamna på ett ställe som heter Golden Tringle, Mae kong floden som korsar gränserna mellan laos, kina tror jag och Thailand. Något annat intressant som ni kan besöka och det är Long Necks. Kvinnor som lever med guldringar runt halsen. Thailänskt gammal kultur men var uppmärksammat att inte bli lurad. Vissa guider som säger att de kan ta dig dit men du hamnar på en marknad istället. Se till att det finns pålitliga personer som kan ta dig till deras by. Bästa tipset jag kan ge är en karta över Chiang mai eller karta över norra Thailand.eller över över hela Thailand för den delen =)

Reply
Trasan

Jag bara älskar sånt här! Meeeer! Hahahaha! Undrar också vad du använder för program för att redigera videorna?
Ha det bra!

Reply
Emma

KENZA!! JAG HAR REST RUNT I THAILAND 3 GGR, Krabi är underbart & har så mycket att erbjuda. Men ni måste besöka Koh Lipe, det var det vackraste jag sett i Thailand. Sen tycker jag att ni ska åka till Bang Tao Beach om ni vill bo i Bangkok, där finns jättefina hotell & stranden är SÅ vacker :) Ville bara ge tips! KRAM / Emma

Reply
Lisa

det jag tänker på mest när jag ser denna video är vad fan de andra strandbesökarna gjorde, glodde inte dem o tyckte ni var dumma i huvet när ni höll på där? hahah blyg och tråkig svennebanan som man är så slog den tanken mig först :)

Reply
Ingrid

Jag förstår vad du menar med att man vill se mer än bara stränder och koraller.
Var själv först i Laos och var lite äventyrliga sen drog vi oss ner mot thailand och stränderna och hade de allmänt chill ; D
Och sen avsluta med en härlig shoppingvecka i bangkok : )

REKOMENDERAS !

Reply
Emma

Plus att du betättar att du ska resa hit och dit så fort du känner för det. Utomlands 15 gånger per år när andra bara får chansen en gång i livet. Tänk på att VI ger dig pengarna genom att klicka in här. Kalla inte dig själv sosse för det är det sista du är

Reply
anna

Jag har bott i thailand och kan reckomendera lite saker! Bankok MÅSTE ni besöka verkligen en upplevelse!:) Shoppa då såklart på MBK (de är ett asstort varuhus) och jag bodde på koh lanta, det är väldigt svenskbelamrat men fint ändå med massa fina utflyckter! Och framförallt åk till Koh Hai det är en paradisö som inte många känner till! Det är heeeelt fantastiskt! Det finns hotel och sånt där så jag rekomenderar att bo där ett par nätter:D hoppas ni får det bra:D

Reply
Delirium

Kom ihåg att om du drar till bkk åk för bövelen inte taxi.. 7 av 10 är speedade på yaba(crystalmeth). Åk skytrain och gå istället much safer :)

Bangkok = bra shopping men jävligt crowded och man orkar max ett par dagar där.

Chiang Mai(google It) måste du/ni flyga till. Thailands 2nd city. Ligger uppe i djungeln i norra thai.

Reply
Anna

Åh, gud vad underbart för er :D

jag och min pojkvän åker också till thailand i vinter, hoppas på att komma hem riktigt brun och fin :D

Reply
Candie De Oliveira

Så snygg , så populär , sveriges största bloggare men ändå så jääälva skön. Det gör mig så glad. Att du , och tyra också förresten kan va så nere på jorden. Det finns hopp i världen , hahah

Du har säkert hört detta femhundra gånger , men en gång extra skadar ju aldrig.

Fortsätt så
Puss Candie

Reply
Linda

hahah jag äslkar videon! Har sett den minst 50 gånger! Du och Tyra är så sköna brudar!

“Jag vill tacka kameramannen, Patrik. Puttefnask”

Reply
Mina

Haha, en riktigt nice video :D
Tyckte inte dom andra som var där att ni såg lite..Knäppa ut ?! :P

Reply
Mikaela - mamma till Vincent

Du kommer älska Bangkok!
Skytrain is the shit där och alla bra varuhus ligger inom några stationers avstånd. Siam paragon, MBK, chitlom center m.m.
Dessutom alla marknader.

Är precis hemkommen från en långresa i Thailand. Finns att läsa lite på min blogg.

Kram!

Reply
Anna

Hej Kenza, Har lite förslag på vad du ska besöka i Thailand. I bangkok måste man besöka restaurangen scirocco, underbart god mat och den ligger på 66:e (lr nått sånt) på ett lyx hotell som jag inte kommer ihåg vad det heter. Sen tycker jag du även ska åka till koh tao och besöka dess grann ö Koh nang yuan. en liten ö för dykare men även för dom som vill se och besöka en fantiskt vacker ö. En annan underbar sak är att åka upp till Khanchanaburi och besöka tiger templet, något jag rekomenderar. Det finns så mycket i Thailand så jag kan inte rabbla upp allt här men du fick lite förslag iaf :) Om du vill ha fler förslag e d bara att säga till ;)

Kram

Reply
misskenving

Ja bor i Pattaya med min Sambo som håller i dom största eventen här, både i Bangkok och i Pattaya. Kom gärna hit två dagar innan ni reser hemmåt och röjj loss ;)

Reply
annisha

ni borde åka till indonesien istället, där finns massor att se och är inte riktigt lika turistiskt. massa vatten eftersom landet består av drygt 17 000 öar. kolla upp det, åk dit, u wont be sorry, u got my word

Reply
Vicktoria

Ett litet tips om ni ska resa runt i Thailand, jag gjorde det i våras :)
Krabi är fint, men Koh Samui är underbart!
Bra hotell, go mat, bra shopping, grymma uteställen!
Vi skulle vara där i 3 dagar men stannade i 14!

Annars är Bali ett hett tips :)

Reply
Pairin

Hejsan Kenza jag är en av dina många besökare och tänkte lägga min första kommentar här. DU KOMMER ÄLSKA BANGKOK! Jag som är en partytjej åker dit varje sommar för att jah kommer därifrån och har hus därnere och jag älskar det. Men du kan aldrig vara nog försiktig där, så ta det lugnt och ha inte för höga klackar;) lyd mitt tips för jag knäckte mig rejält därnere!

Reply
Sofie

haha, har ni gjort ett sträck innan hopp bilden, för att veta när ni ska hoppa? :)

Reply
Sara

Hhahahaha. Jag älskar er. Det är ju klockrent att ni också gör en serie nu. Det vissste ni ju inte nu

Reply
Amanda

Måste bara säga det, att typ varje gång jag hör den här låten tänker jag på den videon haha! Du är helt awesome Kenza, sluta aldrig blogga!♥

Reply
sandraaa

hur redigerar du dina videon?, skulle vara tacksam för svar!
p.s älskar din blogg också, du är en stor förebild!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*