• header

The Runaways

Jag och tjejerna har en riktigt skön lördag här hos mig. Vi har precis tittat på filmen the Runaways med Kristen Stewart och Dakota Fanning! Visst visades den inte på bio, eller är jag ute och cyklar?

Vi hyrde den på headweb iallafall, kopplade in hdmi-sladden och poppade popcorn. Vad tyckte jag om filmen då? Den var bra! För er som inte vet så är det en film om rockbandet the Runaways som slog igenom på 70-talet. Vad kan man säga.. Bra musik, snygga kläder, sex & rock n roll. Faaan, varför levde man inte på den tiden! Så jäkla coolt. Minus drogerna då… När jag var yngre lirade jag trummor och drömde om att spela i ett coolt tjejband, som ett av mina favoritband Hole (minus snubben då, hehe). Fan vad kul det hade varit.

Förövrigt blev jag GRYMT imponerad av Dakota. Hon verkar ju vara så söt och oskyldig men hon spelade sin tuffa roll perfekt!

109 Comments

sofia

visst är den bra! både dakota och kristen var riktigt coola i den :o och att de sjunger på riktigt också! snacka om mångsysslare. lite som du :)

Reply
hahahaha

jag skattar sooo hard just nu, hur kan du kalla din blogg for JOBB??? HAHAHHA grow up, little girl

Reply
elsa

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag älskar den filmen, och håller verkligen med om Dakota! Det var ju hon som var bäst i hela filmen!

Reply
Henrik

Helt rätt, den gick aldrig på bio här i Sverige, utan kom direkt på dvd:)

Asbra film:) Kul att se Kristen också som gör en grym tolkning:) Hon e nog lite flummig på riktigt också, haha.

Reply
Nadine

HAHAHAHAHAHAHAHaha helt seriöst, menar du allvar? Varför skriver du så himla mycket om din “passion” för musik helt plötsligt för? hahahahahaha åh. jag orkar inte.

Reply
ak

Vill se den :)
Hoppas verkligen att man får höra en låt by Kenza snart dårå ;)
Haha pussar!

Reply
Malin

Vill också se den filmen, den verkar så himla bra. Jag får nog köpa/hyra den innom snar framtid :) ;)

Reply
maria

Jag tror inte att den gick på bio här, om den gjorde det så missade jag den totalt! Men är ganska säker på att den inte gick på bio här som sagt.

Reply
Keela

Såg den för någon månad sedan, tror inte heller den gått på bio. Har inte hört ett ljud om det iaf :) Tycker den var sådär faktiskt.

Reply
nicole

såg dom bittra kommentarerna som du fått ang skivgrejen. Ville bara säga grattis :D och jag tycker du har jättefin röst, efter dom där sånglektionerna du ska ta kommer den vara KANON ;D haha
ha en fortsatt trevlig dag, kram

Reply
Igeland

Gick inte på bio, nej. Och den är såååååååå bra. Jag älskar Dakota Fanning. HON är så bra. Och filmen också.

Ha det bra (:

Reply
Rebecca

jag älskar kristens roll, hon spelar den så bra :D Dakota är sjukt bra också men hon blev nog lite överrörd av Kristens glans :D
Älskar the runaways, både bandet och filmen <3 Hole är asbraaaaa föresten! Den visades bara lite snabbt på bio :D

Reply
T,

Tänkte hyra den filmen förut, dock så tål jag inte Kristen röst, så satans jobbig att lyssna på :P

Reply
kajsa

den gick på bio i malmö har jag för mig;) dom skrev jätte mycket om den i tidningen iaf:) den är riktigt bra iaf. jag blev mest imponerad av Kristens talanger, trodde inte hon var så grym skådespelerska:)

Reply
Jennifer

Vet du va…`? jag tycker du ska förnya din blogg lite. Det är alltid samma inlägg. Lite bilder på när du går ut och festar. Lite webbilder. Armani bilder… Samma sak varje gång. Man tröttnar tro mig..

Reply
Karin

Har önskat att jag hade levt på 70-talet i flera år nu, 2000-talet suger lite. Alla mina älskade idoler i rockband och sånt är gamla och det finns nästan inga rockers kvar. Grisigt :(

Kanske borde se den där filmen i alla fall :D

Reply
ett kenza fan

kenza tyvärr tycker jag inte att du förtjänar ett skivkontrakt ditt obefintliga sångintresse somk du nu verkligen skyltar med efter att du fått erbjudandet är så genomskinligt!! tyvärr, är hela du ett bevis på hur orättvis världen är snygga tjejer som du behöver inte jobba för att få något!! du har fått deseigna kläder utan att du ens har ett intresse eller talang för design medans tjejer som har suttit hemma och i skolan med egna design får kämpa sig fram utan någon chans. NU tar du chansen från andra ungdommar med verklig talang och intresse för sång. tycker du borde skämmas som tar denna chans för du vet inerst inne att du inte förtjänar den, men det värsta är att du sedan tror att du kan lura i alla att du har också samma passion som verkliga musiker. Nej, jag blir fan lack!!

Reply
Sara

Snälla besök min blogg sarsoraa.blogg.se ta in fler blogg läsare!! ♥ snälla besök min irl blogg varje dag nästa vecka ska vi kanske ha en tävliing!

Reply
Zarah-Lou

Precis så känner jag för Queen!
Hade dödat för att få åka tillbaka i tiden och få gå på någon av deras konserter! Jävlar i mig vilken upplevelse det hade varit!

Tack för filmtipset också! :)

Reply
ida

Fan vad kul Kenza, jag gillade (gillar:p) Hole och Runaways och jag är 23 år;) Förövrigt spelar jag trummor och brukade också spela i ett band. Det var tider det:D

Reply
Sara

Åhh den vill jag verkligen se! Skulle vara kul att se Kristen i nån annan film än Twilight-filmerna… spännande med Dakota´s roll också :D

Reply
Emma

Ska krypa ner i soffan och titta på just den filmen med bästa vän om någon timme :) Titta gärna in på min blogg o säg vad ni tkr om min nya header

Reply
Dixi Wonderland

Jag såg den filmen för flera månader sedan och den är grym. Dakota har varit filmstjärna ända sedan hon var 4 år gammal och hon har varit med i några av de största filmerna och spelat mot stjärnor som Tom Cruise, Brittany Murffy osv. Varit med i Twilight. Dakota fucking rocks!

Reply
Rebecca

Min favoritfilm, faktiskt! Läste manuset för ett år sen och har längtat tills den kom ut sedan dess :P

Reply
Rebecka

Kul att de båda är i samma film igen, som vänner, och inte som de är i Twilight Saga :D

Reply
Julia

Jag ska också hyra The Runaway’s. Den verkar jättebra, och jag älskar Kristen Stewart och Dakota Fanning. Du har rätt att filmen inte gick på bio :)

Reply
Isabel

Detta kanske du redan visste men lite kul info, koriander heter kinza på ryska, stavas ju inte samma men uttalas samma! :)

Reply
Lina

En av min absoluta favorit filmer. Dakota och Kristen är så galet bra i den här filmen. Sen är det ju grym musik också hehe :) Lite extra när de är Kristen är med eftersom jag tycker hon är så galet grym!

Reply
Aynoor

till “ett kenza fan”: huh.. man ser ju avundsjukan i den texten helt tydligt.

Reply
derri

snälla svara på den här frågan.
tror du att tyra e avendsjuk för att du har fått ett skivkontrakt och inte hon ?

Reply
Natalia

Men gå med i ett band då? Det kan ju knappast vara en tuff match för dig som får allt på silverfat, nej just ja.. du kan ju inte fixa saker SJÄLV, alla andra ska ju göra det åt dig. Hm.. välkommen till Sverige, bortskämda snorungarnas värld där allt kommer flygandes, bara man ser bra ut. Åh, glad att jag inte är svensk.. skäms på er.

Reply
megsie

Min favorit skådespelerska är dakota o kristen :D Har inte sätt filmen ännu men ska se den snart antar jag :)

Reply
Erica

Det låter jätte bra att koppla datorn till tv:n. Hur ser uttaget ut i datorn..?

Reply
Ida

Såg den filmen för ett tag sen jag med och känner precis samma! Skulle varit skit kul att levt på den tiden!! :)

Reply
Ida

Alltså jag blir tokig på alla som som skriver massa skit hela tiden! Skäms på er säger jag bara! Det är bara avundsjuka som ligger bakom. Och vist är vi alla avundsjuka nån gång i livet mer eller mindre för tex. kläder eller mycket pengar, men det är fan ingen anledning till att snacka massa skit om folk!! Det är bara själviskt (och för mig oförståeligt) att vara avundsjuk och snacka skit och inte kunna vara glad över någon annans framgång än sin egen. Vad säger att Kenza inte är värd att leva det liv hon lever? Hon är ju en underbar människa för tusan precis som miljoner biljoner andra här i världen! Sluta skriv en massa skit!

Reply
vega

ååh, jag måste se den där filmen, som du säger och alla andra är den nog shit bra. Längtar tills den kommer ut på dvd….
kram vega

Reply
ett kenza fan

Wow nu kan man inte ens kritisera vackra kenza utan att bli beskylld för att vara avundsjuk, nej enligt er så kan väl perfekta kenza aldrig göra fel utan allt hon får förtjänt eller icke är i era ögon rätt, men jag hoppas bara att hårt arbete ska värdesättas och jag vet att det är inte samma känsla att få saker sesrverat som det är att jobba för det. Uppriktigt sagt så känns det mer precious om förtjänt! men detta är ju bara min åsikt kalla det avundsjuka, men jag förstår att det är lätt och göra så om man inte vet hur man motargumentera.haha svår sak att argumentera för egentligen

Reply
Linda

Har tänkt kolla in den filmen ett tag redan, Joan Jett är störtcool. Såg henne både i Finland och England med sitt band Joan Jett and the Blackhearts i somras när hon var förband till Green Day. :)

Reply
Vickan

Gudars, tack för att du påminde mig. Har ännu inte sett filmen och är helt tokig när det gäller Dakota. Hon är grym! :D kristen kan kvitta.. förhoppningsvis tycker jag lite bättre om henne här än i twilight… eew, hon är fruktansvärt dålig där. D:

Reply
josefin

såg den nyss men tycker inte den var speciellt bra. Ganska tråkig.. Dakota var mest gnällig och jobbig

Reply
Vaiho~

Den filmen är skitbra! Och nej, den gick inte på bio :c Inte kul :c
Och jag blev chockad av Dakota när ag såg den första gången!

Reply
Lina

ÅÅH!! Älskar den filmen!! Dakota och Kristen är heeeelt freakin’ otroliga på alla möjliga sätt!!

Reply
Tasha

Såg samma film igår jag också. Den var lite seg i början men jag gillar den och skådespelarna var sjukt bra! Efter filmen satte jag mig vid datorn och lyssnade på alla runaways låtar! Haha! :P <3 Kraaam T

Reply
aiming4random

hmm…läste en kommentar och såg att var arg över att folk skriver mycket skit. har inte sett mycket skit här faktiskt. gå in och kolla på kissies blogg…ushc tycker synd om henne

Reply
amanda

filmen är underbar. den visades inte på sf-biograferna men på flimmerfestivalen som var förra veckan i norrköping. supergripande att se på bio.

Reply
Denise

men ofta min kommentar inte kom med bara för att jag inte håller med de som säger att du är perfekt?
riktigt jävla pinsamt.

Reply
linn

Tyckte den var helt okej. Men drogerna förstörde så himla mycket, blev liksom jobbigt att titta för man tyckte synd om dem, Dakota spelar ju en 16 åring :S

Reply
Kitsu

Åhåhåhåhååå, bara jag hör bandet Hole klickar jag på en låt och diggar satan till det(Mohaha). Härligt att du gillar Hole! Själv vill jag också rocka satan i ett tjejband fast mer i Babes in Toyland-stilen, hihi.

Reply
Sawra

Dumt att den inte gick på bio… hade sett fram emot det sen jag fick höra att The Runaways skulle bli film!!

Älskar The Runaways och Hole!! De är sjukt bra!! =D

Reply
sara

så bra film och så bra skådespelerskor! the runaways är grymt bra.. joan jett är ju lite av en legend :)

Reply
Ebba Joe

Jag älskar verkligen Joan Jett! Såg henne som förband i sommras till Green Day på Ullevi. Sjukt bra var hon. Vem kan stå still under I love rock n’ roll, My generation och Cherrybomb? :D
Har dock inte sett filmen, men måste verkligen se den!

Reply
Julia

Oja, måste också se den filmen!! Har ju sett film om de riktiga Runaways brudarna men den här verkar grymt bra!! Älskar Cherry currie och Joan jett!! Wow att du gillar Courtney love? That´s awesome :D Har ju alltid gillat din blogg och stil men fan att du hade såååå bra smak ;P Guess what? Jag spelar också trummor ;P Kram på dig!

Reply
clara

Jag tänkte faktiskt fråga ( eller kommentera då ) om du hade sett den :D såg den nyss med, tyckte den va jättebra men blir så deppad av att se så unga tjejer ta droger. men ASBRA musik!

Reply
ladydoordie

Hatar mig själv något brutalt för att jag väntade på filmen i över ett år och sedan inte har sett den… pinsamt.

Hole är för övrigt också ett för jävla bra band! Hört deras senaste platta?

Reply
Karin

Hej Kenza!

“The runaways” kom ut på DVD, men ska även gå på bio. Jag var inne på n spec SF-hemsida där de skrev att den ska visas i Sverige. Det skulle inte förvåna mig om det stämde att de visar den så sent, för jag bor i London och den hade premiär här för bara några veckor sedan.

cheers!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*