• header

Jag och Philip

Foto: David Thunander för finest.se

Hittade en bild från i fredags på mig och min vän Philip! Jag och vännerna var ju ute och dansade loss. Träffade på så himla många fina läsare och tog jättemånga bilder med dem. Ni får gärna maila dem till mig! Säg bara till om ni inte vill att jag ska lägga upp dem, men det är kul att ha ändå.

Det coolaste var när ett gäng söta asiater kom fram och berömde min blogg. De var från Mongoliet och var i Stockholm för att festa och ha kul. Hur stört är inte det egentligen? Att de läser min blogg menar jag, inte att de var i Stockholm haha.

122 Comments

Lisa

Hej!
Vilken storlek har du på din skinnjacka från Jofama? Så att man vet hur stor den är i storleken ungefär :)

Reply
tilda

hejsan Kenza! jag bara undra vart du köpt den där snygga blå klänningen? :D

Reply
Ann-marie

Vilken storlek har du på dina Jeffrey Campbell skor ( med nitar på)? De ser perfekta ut på dina fötter. Kramar<3

Reply
Maja

du är hur fin som helst ! och insidan verkar lika underbar ! förebild på hög nivå ! <3

Reply
f

Hur är relationen mellan dig och Philip?
Du har inte skrivit ett ting om det!
Verkar nästan bara som att ni posar på bild med varandra…
Hoho

Reply
nathalie

fan va du är bra kenza.. du är nog den ända bloggaren som är vettig!
jag avundas dig! :)

simma lungt tjejen!

/ Nathalie

Reply
Matilda

skit snygg klänning älskar färgen på den ;D

kolla gärna våran blogg om du vill kenza och komentera också om du vill? Alla andra också såklart om ni vill =)

Reply
Amanda :)

tja, jag har en fråga?
hur mycket kostade mössorna som du köpte på Carlins*??
vet att det inte har med det här att göra men skulle vilja veta :P :D

Reply
nicki har en åsikt

fin du är Kenza,du ser jättevältränad och smal ut,perfekt kropp och det för allt slit du gjorde på kenza tyra show

Reply
TOVE

Hejsan fina Kenza!(:
Jag valde att inte kommentera ditt inlägg om att mötet hade gått jättebra och att du alltid velat hålla på med musik osv.. Jag visste att isåfall hade jag bara skrivit onödiga saker eftersom att jag då var riktigt irreterad. Men nu i efterhand när jag läser folks kommentarer på skvallerbloggar blir jag snarare riktigt förbannad på de människorna som skriver sådana saker. Jag menar kom igen? Vad vet VI läsare egentligen om dig? Klart att vi vet en del men det är ju faktiskt omöjligt för oss att veta vad du tänker & känner. Om det här har varit en stor dröm så säger jag bara: FÖLJ DEN! Det är ju skithäftigt och kul för dig att du får göra det här. Kanske finns det människor i Sverige som sjunger ännu bättre än dig och har drömt om det här ännu mer. Men vad fan kan du göra åt det? För du(tror jag) kommer klara det här galant. Du KAN sjunga och jag blir faktiskt imponerad av att du kan det så bra. GO FOR IT!

Reply
Aehuna

förslag.. kan du inte ha en frågestund där du väljer ut några frågor (som du inte besvarat förut) och besvarar de i ett videoinlägg

Reply
Jonna

Förstår om det är jobbigt att prata om och så, men vad var det som var jobbigt i din barndom?
Man läser om att du haft det tufft och så, men jag förstår inte riktigt varför…
men somsagt, du ska inte prata om något som är jobbigt eller så.

Förresten – Du är jättevacker, verkar vara en skön tjej, har världens roligaste jobb och en kick-ass blogg :)
Fortsätt som du gör! Härligt med skivkontrakt, det är min stora dröm också, va kul att du ska få vara artist nu :)
kram<3

Reply
KA

Kenza asiater är jätte söta ju.. kan du inte sätta upp bilden på dig och dom.. det kommer bli jätte perfekt med både en jätte fin Kenza med såå söta asiater <3 hehe :D

Reply
Helena

shit vad gammal du har börjat se ut på den senaste tiden :O
Bra att du börjat röka mindre iaf…

Reply
J.S

Har du översättning på din blogg? Eller hur kan de annars läsa din blogg om de inte förstår något :p

Reply
Elsa

Jag känner han fotografen, gå in på hans facebook och klicka på länkarna till hans fotosida, sjuuuuukt snygga bilder:)

Fotade inte han dig på rockbörnen också?

Reply
Lollo... Svara tack!

Jag har tröttnat på din blogg så otroligt. Jag går bara in för att se bilder och sånt! för de ända du skriver om nu för tiden är tråkiga saker, dina jobb o allt ytligt. Du skriver ingenting om dej själv knappt! SO BOORING läsa samma jävla grejj hela tiden.

OCH blir så förbannad att du ska få nå skiv kontrakt, du kan inte sjunga bra. DÄRIMOT Anagina kan det hon förtjänar de mer än dej, du har åkt runt på en räkmacka inte gjort ett piss för dina pengar, Och din såkallade jobbiga uppväxt är inte jobbig emot andras, finns dom som har och haft de så mycket värre än dej. Och anagina skriver att du förtjänar de pga av det. De är så fel tycker jag. Du skryter för de mesta också, kom ner på jorden, skänk lite pengar till dom som behöver! men istället shoppar du loss för vet inte vad i månaden o lever livet. SKÄNK tänk på andra när du har så mycker pengar! Älskar din blogg annars men bli som du va förut!!!!!! Kram

Reply
elin

Hur gör du dina lockar, gode gud säg inte att de är naturliga. Du har de finaste håret jag har sett!!

Reply
dana

hej kenza jag har en fråga asså jag skulle vara jättetacksam om du svarade:)
jag har en ny blogg och jag undrar om du skulle kunna ge mig ett par tips på hur jag gör bloggen intressan att läsa !!;)
hoppas du svarar <3<3<3
kram!!

du är nog den vackraste kvinnan jag någonsin har sett;)

Reply
Linda

Du är alltid så fin!
Men nu tycker att jag att du borde tona håret igen ;). Finare i lite mörkare.

Tjingeling!

Puss å kläm

Reply
frida

Om du någon gång får för dig att du inte gillar dina platta topshop-stövlar overknee så köper jag dom gärna, för nypris. Bara så du vet. Dom e fan omöjliga att få tag på.

Förresten är du typ snyggast i världen. Mia törnblom har genom sin bok sagt åt mig att önska de personer jag irriterar mig på all lycka. Jag stör ihjäl mig på dig för att du är skitsnygg och inte har något att störa sig på (vilket gör det ännu mer jävla störande) så därför önskar jag dig all lycka och kärlek och framgång.

SÅ jävla snygg är du. Fattar du? Haha. kan du inte va lite ful ibland för min skull?

Reply
Sanna

Kenza, jag insåg precis hur mycket skit du har fått ta pga. ditt inlägg om ditt möte med Universal… Jag fattar inte vad folk är så illasinnade för. Jag tycker att det är fantastiskt vad du åstakommer! Du är 19 för bövelen, rena barnet fortfarande och living the dream.
De säger att du inte hade gjort allt du gör idag om du inte haft bloggen och att du får allt serverat på silverfat men hallå. Alla vet vi väl att det krävs mycket arbete bakom en framgångsrik blogg. Så nog har du kämpat för att komma dit du är idag.

Visst, detta är en kommentar i mängden men jag tänkte att du säkert kommer läsa den tillslut i alla fall och jag hoppas att den skänker dig lite ljus. Jag tycker att du ska vara stolt över det du gör för jag är mäkta imponerad.
Visst är jag lite avis att jag inte har samma drivkraft men allvarligt talat, jag tycker att du förtjänar det.
Du är en driftig tjej med skinn på näsan och jag hoppas att det fortsätter så.
För mig är du en inspirationskälla, du visar att man kan komma från ingenstans och själv ta sig precis dit man vill, trots att man är ung :)

Så fortsätt rocka, jag vill inte att någon negativ stämning från dina avundsjuka läsare ska förgifta dig. Jag gillar att läsa om den glada, spralliga Kenza.

Reply
emma

Men gud vad häftigt. Tänk att folk på typ andra sidan av jordklotet läser din blogg! Man kan ju liksom inte göra något annat än att gratulera! ;)

Reply
Trasan

Hej Kenza!
Du tycker ju om att resa. Jag har en blogg däär jag lägger ut foton och lite text till från (bla) mina resor. Det går inte så fort att få ut allt, men känner du för det kan du titta in och kanske få lite inspiration.. Just nu finns Azorerna och lite från Chile, men mer kommer vartefter! Var förresten förmodligen på samma strand som dig i Portugal, men vi gick över bergen och kom till en egen liten strand, helt omringad av berg! Jättefint!
Ha en bra dag!
Sandra

Reply
emma

Du är så snygg att jag blir irriterad av att gå in på din blogg, haha! Den påminner mig bara om alla brister man själv har som tycks lysa med sin frånvaro när det gäller dig :b

Reply
Ida

Stört? Det är ju coolt! :D Roligt för dig att bli igenkänd från typ världens alla hörn :)

Reply
Malin L

Fotografen David är min pojkvän :) Jag läser din blogg varje dag från andra sidan altanten. Jag är nämligen Aupair i USA just nu :) Checka gärna in bloggen!

Reply
j

I love to love but my baby just love to… WWW. IKEAGARDEROB.SE SÖK Jacqueline Opira/ KÄRLEK

Reply
natalia

Kenza, vart har du köpt den där super snygga klänningen ? jag har typ förälskat mig i den :P kan du inte lägga upp en länk i ett inlägg ?? snälla :)
kram

Reply
anujin

nä men assså vi var inte däääär för att festa vi bor ju hääär i stockholm :D

och jag har även rekommenderat kenzas blogg för mina vänner som bor och studerar i utomlands och DE ALLA gillar att läsa hennes blogg

så kenza YOU ROOOOCKKKK

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*