• header

REPRIS – avsnitt 3

Här kommer avsnitt 3 av Kenza & Tyra show igen för er som missat det. Jag har redan sett det en gång men ska ta och se det igen! :) Och missa inte vår nöjessajt där ni hittar det senaste kring showen, behind the scenes-bilder m.m. Och varje vecka tävlas även höstjackan från Jofama by Kenza ut där!

 

 

57 Comments

Elsa

Förlåt..
Men Kenza, Hur pengahungrig kan man bli??
Det är nästan liite uppenbart att du lägger upp det igen så att alla dina 700 000 läsare kan se det igen, Och vad är det typ.1 kr per tittare?

Reply
donika berisha

Hej, mitt namn är Donika Berisha och jag driver bloggen http://www.dblicious.blogg.se, jag har nyligen startat en tävling som heter veckans blogg och om du vill nominera dig själv kan du göra det genom att skriva ”Jag är med” följt av en inte alltför lång motivation till just varför du ska vinna.

Hoppas du vill vara med och tävla!

Kram

Reply
sofia

Asså, ni BARA klagar..hela tiden, släpp loss och vååååga lite mer ! (pinsamt)

Reply
Sandra

Fråga 1: vilka företag jobbar du med, vi vet ju att carlings och stadium sponsrar, du skriver om dem 24/7. får du kläder gratis av dem?

fråga 2: vad var det som var såååååå jobbigt med din barndom!?

have a nice day

Reply
J U I C E F I N A H

de roligaste är att hade du vart med i idol tex. så hade dom ba skrattat åt dej för du sjunger inte alls speciellt bra.. tkr du ska hålla dej till dina modellbilder ist xD

Reply
din läsare såklart

“hur mår ni Svergie? är det bra?? WOOOHO” fan va jag älskar när du säger såå i början!!!! haha :-D

Reply
tina

älskar era alla avsnitt :D

då är det i min hemstad NORRKÖPING, längtar längtar :)))

Reply
June

Okej. Detta avgjorde det. Nu slutar jag läsa din blogg. Det är helt otroligt vad mycket skit du har börjat fylla den med, vartannat inlägg är bara reklam för dina produkter. Patetiskt.

Reply
alice

hej kenza!
jag undrar om man har en dröm så skulle man ju skicka in den till nånting, asså showen, vad ska man gå in på då ? :D

vore snällt om du svarade :)
kram!

Reply
-

hahahah guuud! tyra är så jäkla go när hon är sur och iriiterad :d och du kenza ser så lite o oskyldig ut när du sitter i båten, skrattar ihjäl mig :d

Reply
Frida

Hej Kenza!
Jag har två frågor till dig.
1. Tittardrömmen jag har en dröm som jag gärna vill ska gå i uppfyllelse men vilken mejladress skickar man den till?

2. Hur känns det egentligen att se sig själv på datorn sådär? Typ pinsamt eller sitter du bara och skrattar åt det?!

Skulle bli tacksam ifall du svarade, kram Frida!

Kenzas svar: Hej på dig Frida! Maila till [email protected]

Det känns både kul och läskigt att se sig själv sådär, men sitter mest och skrattar åt hur fjantiga vi är ibland haha :)

Reply
alen

asså sluta tvinga på oss din jävla show?! och detta avsnitt sög ju. joppas nästa är bättre!

Reply
matilda

hej kenza! jätte bra show, jag och min kompis ska upp till stockholm v.44 och jag undrar vad du skulle tipsa oss för roliga grejer som händer, vad vi kan göra osv. kram!

Reply
anneli

HAHAHAH åhhh, älskar när tyra får panik :’D
(och ja, det där lät jätteondsint, men jag menar det in a good way!)

Reply
Caroline

Tycker det är trist att ni klagar i vartenda avsnitt. Det sänker er enormt. ”/

Reply
bella

du suger sluta skäm ut dig skitunge! du kan ju inte ens uttala orden. fiser på hela dig

Reply
marcus

GUD VA NI SKA VA GNÄLLIGA.

du säger att du vill testa på adrenalin grejer, men sen när det väl kommer till kritan så är det bara massa gnällande och bangande ! så jävla fail !

ser nog inte nästa avsnitt, palla depressions tv

Reply
Yanina

Tja Kenza, vet inte ifall du läser dina kommentarer men jag har sett vad fula kommentarer du fått av vissa människor… har följt din blogg typ två år, och jag har verkligen inte märkt någonting “penga utsugande” utav dig alls, jag tycker verkligen att du ska sattsa gärnet och skita i allas avundsjuka kommentarer. För you’ve got the gots, liksom. Vem hade inte sattsat? Ta hand om dig <3

Reply
Minna

Det var första gången jag såg showen, men måste säga att det var bättre än jag trodde. Tycker ni verkar vara två riktigt sköna tjejer som bjuder på er själva, plus att det faktiskt va ganska modigt att ens sätta er i de där “bananskalen” det hade iaf jag inte vågat=)

Reply
SANNA

JAG TYCKER TYTA SVÄR SÅ MKT , DET BLI ENFORMIGT NÄR HON GÖR DET I VARENDA MENING , SKÄRPNING BRUDEN..

Reply
Ylwa

hahaha! jag dör! Efter en riktigt tråkig kväll (är sjuk) kom jag av en händelse in här! gu va roligt, kom på mig själv att jag satt och skrattade högt i soffan för mig själv! Tack tjejer! Det här ska jag fortsätta se på =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*