• header

Ut och springa!

Börjar dagen med en springtur! Ska försöka springa alla 6 kilometrar den här gången, inte gå varannan haha… Lycka till. Det ska iallafall bli skönt att träna lite då jag inte hunnit med annan träning än den vi spelat in till Mardrömmen (Kenza & Tyra show) på sistone, har varit förkyld också. Och när vi tränat i Mardrömmen har jag haft ont i kroppen i 3 dagar och inte kunnat röra mig typ. Ja ursäkter ursäkter…. Jag har inte ens vart ute på en powerwalk på 2 veckor. Skärpning!!

Coach Tommy vill att vi går ut och joggar två gånger i veckan och även kör styrka 2 gånger i veckan. Alltså UTÖVER träningen med honom till Mardrömmen. Haha, det går inte bra för min del kan jag säga… Fan.. Nej nu ska vi vara positiva. Dags att gå ut och springa!!

92 Comments

isabell

jag kan inte se tyra&kenza show avsnitt 2 och 3 , det kommer bara upp en VIT STOR ruta:( , vad ledsen jag blir, ni som var så himla bra i avsnitt 1 :O har försökt på 3 datorer att kolla på. jag vet inte om det är datan det är fel på . men jag kan inte se :( kan du försöka fixa det. kenza de skulle vart kul!:) kram

Reply
DArling

Åhh att du orkar shit alltså, jag hade också velat gå ut och gå men jag bor mitt i stan inte så kul att gå/springa bland folk, vill helst göra det där det är tomt och skönt utan folk!! Tänkte på det där angående att du fått skivkontrakt, det är jättekul för dig och JA världen är orättvis, men klart det är skitkul för dig ju!! MEN jag tror att många kommer med negativa kommentarer dels för att folk är såååå avundsjuka idag men det ska du bara skita i, jag som inte ens har så stor blogg får avundsjuka kommentarer? haha så himla tråkigt. Men sen tror jag att vissa hade velat se att du formulerat dig annorlunda, typ sagt ja jag vet att jag inte hade fått den här chansen om jag inte haft bloggen och mitt utseende, för det är ju så, tror dem bara vill höra det. Kram

Reply
be

Hej!
Jag har gjort en ny blogg som ni gärna kan kolla in ;) Kommentera också, tack :D
puss

Reply
__MARIE__

Om Det Nu Ens Var Möjligt Så Har Du Ännu Fler Haters Efter Dig Nu När Du Blev Kontaktad Av Skivbolag. Ingen Talang Men Endå Får Allt Uppdukat Och Sedan Tror Att Det Är Pågrund Av Din Obefintliga Talang Som Du Blir Kontaktad Av Alla Möjliga Företag. NÄR SKALL DU FATTA?

Kenzas svar: My haters are my motivators! Jag vet mycket väl att företagen vet att de kan tjäna pengar på mig, det vill alla företag, men varför ska jag bry mig? Jag får ju ut något av det också. Man lever bara en gång och då ska man fan ha kul också och göra det man vill! Kramis!

Reply
Sara

Lycka till! :D Äsch, tycker ni är sktduktiga som utför mardrömmen, och så ska ni träna 4 ggr i veckan utöver det! Livet är hårt… :P

Reply
Mikaela

Jag tycker det låter galet att ta i så hårt i början om ni är otränade! 6 km är ju en bra bit att springa allstå :O

Reply
Babydoll

Tänk om jag kunde vara lika duktig som du :P Men jag orkar inte ens röra mig knappt! Kolla min blogg och se klippet som alla snackar om :D

Reply
mands

var har du köpt den tröjjan som du har på bilden? vill jättegärna veta!!!! :)

Reply
Nathalee

Ska du inte skriva att dina träningskläder kommer från stadium? :P Nej, just det ja, det har du ju sagt 1000 gånger!

Reply
Angelica

bra jobbat! USCH det är så jobbigt att springa när det är kallt ute. öronen gör ont och luften sticker i lungorna.

Reply
despina

du kanske svarat tidigare och jag har försökt leta reda på inlägget där jag frågade men hittade inte, så antnigne kom kommentaren inte med eller så har tröga jag bara glömt vart fasiken jag skrev det nånstans men då frågar jag igen.
Finns nån websida med dina designprylar som kan frakta till Grekland?

Kenzas svar: Jag vet inte om Nelly shippar dit? Eller brandos? Kolla!

Reply
Linnea

I fredags så hade vi ett lopp i skolan o ja kom 4 av aaaallla tjejer, GRYM ? ;O

Kenzas svar: Braaaaaaaaa där!! När vi sprang några km i typ åttan kom jag bland de 4 sista typ haha ;P

Reply
ZaSu

jag vill också ut och springa! Någon som vet vart jag kan åka?? I stockholm då^^

Kenzas svar: Djurgården! Jättefint där ju :)

Reply
Thea

hei Kenza! har akkurat begynt å lese bloggen din etter å ha begynt å bli litt lei av norske blogger. må si den er utrolig bra! du er veldig inspirerende og kul :) men angående dette innlegget; pleier du å ta med mani ut å springe? jeg tenker på å få meg en liten hund, men lurer på hvordan de er med turer og løping og sånn. har allerede en større hund i familien, men vil så gjerne ha en til!
kommer til å fortsette å lese bloggen din og se på showet, alt er superbra! stå på! :)

Kenzas svar: Förstår inte vad pleier betyder men jag antar att du undrar om det går att ta ut Mani när jag går ut och springer.. Små vovvar behöver också motion så det är klart att du ska ta med dig din lilla vovve om du skaffar en! Men man får också tänka på att de har små ben och kanske inte orkar lika mycket, så ibland hamnar Mani efter hehe..

Reply
Malin

Jag önskar att jag kunde dra ut och springa, men här i Örebro vågar nästan ingen röra sig längre pga. alla våldtäkter :/ Hoppas de får fast de jävlarna snart!

Reply
kjfgh

HEJ KENZA UNDRAR OM DU FORTFARANDE RÖKER ELR HAR LAGT AV HELT ? :)

Kenzas svar: Det blir några cigg när jag går ut och dansar, men jag fortsätter kämpa. Kram!

Reply
klara

sprang 1 mil igår,
känns i bena ! ;)

Kenzas svar: Gud vad duktig du är! 1 mil hade jag aldrig pallat.. Eller vem vet, jag trodde ju inte att jag skulle klara triathlon heller :P Kram!

Reply
Rebecka

Jag såg nyss kenza&tyra show för första gången, grymt bra! :)
fast ni svär ganska mycket :o men ni var skitbra, fortsätt så :D kram

Reply
madelen

hej kenza! Jag undrar en sak, betalar du skatt trots att du tjänar så mycket? Jag tror du betalar skatt, men jag har några kompisar som håller på att säga att du INTE betalar skatt! Så, min fråga är betalar du skatt? Snälla svara. Är grymt tacksam för svar.

Kenzas svar: Alla som jobbar eller är företagare betalar skatt… Det är lag på det. ;P

Reply
anonym

Angående skivbolaget. Tror du inte det kommer vara väldigt många av dina läsare som kommer bli avundsjuk på dig? Jag har själv funderat på senare tid det där med sång då jag fått sagt till mig av många att jag har grunden osv. Men är ändå tex inte redo för idol känner jag själv. Stå inför en scen sådär på en gång. Tror inte jag skulle kunna komma vidare. Men man blir ju bara utskrattad om man själv skulle kontakta ett skivbolag. Allra minst de största. Då man inte är någon publik person. Vad ska man göra åt det? Kan inte förstå hur ditt liv är som bara får glida runt på en räkmacka med designjobb och musik och allting.

Reply
Karin

Lycka till! Jag är en av alla lata jävlar som sitter och käkar choklad istället för att gå ut och springa, haha.

Reply
sandra

Tjena Kenza! Ni uppfyller ju läsararnas drömmar hela tiden, nu undrar jag vad är diiin dröm? :) KRAM!

Reply
despina

tack för ditt svar :) Ska kolla! Vore grymt iaf eftersom mamma verkar för lat med att kika in på butiken åt mig…. buhuu :)

Reply
Karolina

Hej Kenza.
Först vill jag börja med att säga att det är helt otroligt hur bra det har gått för det, o det verkar verkligen som du förtjänar det så grattis.

MEN och detta är ett stort MEN!
Jag tycker inte att det är rätt av dig att ens gå på möten angående an sångkarriär. Hela Sverige är fyllt utav folk som lever för musik, osm har otrolig talang och bara väntar på att få ett break. Att du tar upp en av dom platserna verkar bara inte rätt. För att bli artist borde musik vara ditt liv och det finns så många talanger som förtjänar en musik karriär mer än vad du gör. Nått o tänka på.

Förutom det, you rock.
X

Reply
camilla

Hejsan!
Kände PRECIS samma känsla imorse med! Trots snoret i näsan så körde jag intervall på säkert 6 km. Shit vilka duktiga människor vi är på en söndagsmorgon Kenza hahah

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*