• header

18e oktober 2010 – mobilblogg

God morgon!

Min pojkvän stack precis iväg till jobbet men jag och Mani har krypit ner i sängen igen. Jag är ledig idag, tur det för jag har så himla ont i magen. Har legat här och skrikit att jag förblöder och min pojkvän bara skrattar. Killar alltså….

Ska ta en värktablett nu och vila lite. Puss!

114 Comments

evelina

vad äter du för p-piller?
har för mig att du äter ceracette?
jag äter dom och har jätte problem med mina mens, hur är det för dig? har du det? eller hade i början? jätte tacksam för svar! /e

Reply
mejjow

Första dagen är verkligen vääärst, att operera sig är ingen dålig tanke när man har ont verkligen inte!

Reply
Lisa

Det kan väl inte vara mens du har? Du har själv sagt att du inte har haft mens på över tre år.

Reply
Blöta Fötter - Nadja Ekholm

har också mens just nu, kunde knappt sova i natt på grund av mensvärken. Men tog något piller och låg och lyssnade på Tokio Hotel så att jag inte skulle ligga och konsentrera mig på värken, och i stället flyga in i deras underbara musik! <3 haha Tokio Hotel är det bästa läkemedlet! :D

Reply
airaM

Kul att killarna ska garva åt oss när vi har ont, med tanke på att de själv är “döende” så fort de är lite förkylda… :)

Reply
Alice

Hej Kenza!

Längesedan du hade Dagens fråga så tänkte dra iväg en fråga till dig.

Investerar du delar av dina pengar i aktier, fonder etc? Har du en personlig rådgivare, går du till banken och får tips? Alltid roligt att veta då jag själv är i stadiet då jag börjat investera stora delar av mina pengar.

Reply
Annika

Hej! Undrar bara hur du gör för att få ditt hår så fint vågigt som det är. Är det så av sig själv eller lockar/flätar du det på nåt sätt?
Kram Annika

Reply
sofie

stackars!:P.. men då är vi två om de iaf!.. ska nog åka och träna så det kanske käns bättre :D
ha en bra dag! eran show är väldig bra btw :)

Reply
Jonna

Du är vacker, även fast du ligger och förblöder! Naturligt vacker. Det är inte alla som är det. Kram

Reply
Nete

Hej Kenza! Jeg lurer veldig på hvilken øyenskygge (=ögonskugga) du anvender? Blant annet på forrige episode av Kenza & Tyra show, når dere er på racerbanen:) Himla fint!

KLEM

Reply
Mia Jana

Hej Kenza!
jag är ett stort fan och tycker du är oerhört vacker!
Önskar dig all lycka i livet och hoppas du lyckas med mycket!
Jag ville skriva till dig om hjälp. Jag går i tredje året i gymnasiet, ekonomi linjen. Och jag samt några andra har startat ett företag.

Vi heter Chillax UF och vi i gruppen är:
Mia Jana
Jelena Vasiljev
Felix Jacobsson
Neil Eriksson
Steffanie Harlin

Och våran affärsie är att sälja kuddhögtalare till ett rimligt pris.
– en kuddhögtalare är en liten högtalare man lägger under eller i kudden när man ska sova så kopplar man den till ipod/data/radio etc. Den ger ett mjukt och lugnande ljud.
Våran målgrupp är ungdomar, folk med tinnitus och barn.
den är liten och praktisk så du kan ha med dig den överallt!

Det vi skulle vilja be dig (Och vi skulle verkligen vara så jävla tacksamma om du hjälper oss!) Är att hjälpa oss att marknadsföra oss. För om vi syns så finns vi.

Om vi bara kunde prata med dig eller träffas så vi kan ta en bild där du har våran produkt, samt kanske skriver ett litet inlägg där du har den. Du kommer självklart få en kuddhögtalare av oss om du är villig att hjälpa oss. Det vi vill är, att eftersom du är så himla stor i Sverige och när du har den så kan man se sveriges unga tjejer bära den veckan efter så tror vi att du kan hjälpa oss oerhört mycket!
Än en gång så skulle vi tacka så hemskt mycket om du är villig att hjälpa oss och kontaktar oss så snart som möjligt.
Tack så mycket för att du ens läser den här långa komentaren!

MVH/ Chillax UF

Reply
Sandra

Wazup K

Vad jobbar Aleks med, du behöver inte berätta vart han jobbar?

P.s lägg något varmt runt magen, det hjälper!

Reply
Sandra

När jag trycker K i adressfältet är din blogg det första som dyker upp =) puss och kram

Reply
emma

skulle inte du kunna visa lite bilder på din lägenhet, så som den ser ut nu? =)

kram och krya på dig!

Reply
Sofias blogg

Segt som fan. Jag känner också att jag förblöder typ, är inne på åttonde dagen. Suger riktigt jävla hårt. Jag har aldrig mens men slarvade bort mina ppiller för ett par dagar vilket jag får sota för nu…

Kenzas svar: Haha, samma här!!!! Eller jag var för lat för att gå och fixa nya så jag missade två dagar så nu är helvetet igång haha… Fan..

Reply
sandra

Om du har ont i magen så fyll en flaska med hett vatten och lägg på magen! Det är något som jag vet fungerar! Hoppas du blir bättre snart! <3

Reply
EmiliaJulia

Krya på dig Kenza !
Guys should really experience life from a girls point of view, and walk in our shoes for a day to two ;) (Hihi det rimmar :O)

Reply
felicia

Hej Kenza!
Jag undrar om du vet hur man gör på blogg.se när man ska ladda upp en bild på bloggen, från mobilen?
Kram.

Reply
Emilia

Vilken storlek har du på dina Jeffrey Campbell skor ( med nitar på)? De ser perfekta ut på dina fötter. Kramar<3

Reply
Sofia

Din hund är så söt! :D Men har det inte någon gång hänt att någon någon gång nästan har råkat trampa på honom? Han är ju så liten!! 10000 kramar från Sofia!

Reply
Natasha Goulden

Blä. Det ogillas! Hade det funnits en unlike button så hade man dragit den nu. Men du ser rätt ner gosad ut ändå. Krya på dig och ha förhoppningsvis en bättre dag! Kram

Reply
Korre

Hallå! Kan ingen läsa min blogg nån gång?

Btw, så tycker jag att du ska satsa på sångkarriären och skita i alla som är avundsjuka. Du är ju ändå en bra förebild och du verkar vara en bra person, så det förtjänar du. Kram!

Reply
Klara

Har du så fylliga ögonbryn eller har du målat de nu? För du använder ju ögonbrynspenna men det ser ju inte ut att behövas isåfall :)

Förresten varför har du aldrig Dagens fråga längre?

Kenzas svar: Det var lite kvar från gårdagen, sådär fylliga är de inte utan. För att jag inte får några roliga frågor haha :P Alltid samma frågor, eller för personliga.. Svårt det där!

Reply
- | | Carro | | -

Ja välkommen till världen höll jag på att säga :P läste att du inte orkade köpa nya special-piller som du kör så det är därför du har mens nu (du skrev ju förr att du aldrig har längre).. Jag tänkte på sånna förut..men jag är för rädd att testa då vi diskuterade det förut här..stoppar man hela proceduren så är kroppen inte som det ska, så känns tveksamt.. jag är nog rädd för eventuella effekter efter.. vissa har ju fått mycket blödningar i veckor t.ex… och sen känns det halvt onaturligt =P

Kenzas svar: Special-piller? Det kallas p-piller… Hur många som helst äter p-piller och det funkar finfint :P

Reply
hannaP

jag mår precis likdant just nu. usch ibland vill man inte vara tjej asså :(

fast har en väldigt gullig pojkvän som tar hand om mig och åker och köper choklad till mig osv. haha allt för att jag inte ska bli på mitt dåliga humör (a)

kram

Reply
hannaP

haha du som sa att hon inte skulle träna denna veckan, så brukar jag också tänka fram tills jag fick höra att man förbränner mer om man tränar när man har mens. jag som trodde de va en ursäkt att få stanna inne och tröstäta o tycka synd om mig själv haha :(

Reply
Louise

Hej! Jag tycker verkligen Mani är bland det sötaste jag någonsin sett och undrar vad han är för ras. :) funderar själv att skaffa hund och storleken verkar vara så behändig. Tack för en underbart inspirerande blogg! Kram

Reply
emilia

tur för mig som aldrig får mensvärk ;)
nää, men tycker synd om er som har så himla ont!

Reply
- | | Carro | | -

Kenza: SVAR till dig :P Nej du äter ju inte vanliga p-piller? Du äter “special”-p-piller VILKET VAR DET JAG MENA ^^ där man kan få mensen att försvinna..det händer inte med vanliga vad jag vet :P svara gärna. Jag är forfarande skeptiskt till hela stoppa mensen-proceduren..snackat med folk och de låter också tveksamma..vill nog höra många doktorer innan jag testar sånt haha.

Kenzas svar: Hmm.. Mini-piller (som jag äter) och p-piller är i princip samma sak förutom att mini-piller är östrogenfria (vilket passar många bättre). Det är inga specialpiller haha utan fungerar precis som p-piller, alltså att förhindra graviditet.

Att mini-piller ger utebliven mens är olika från person till person, och mensen man får när man käkar kombinerade p-piller är en konstgjord blödning. Både mini-piller och p-piller FÖRHINDRAR ägglossning, så båda “stoppar upp”. Ja, du bör prata med en barnmorska för du verkar inte ha sån bra koll! Oroa dig inte, det hade inte jag heller innan, hehe.. Kramis

Reply
- | | Carro | | -

Kenza: SVAR IGEN! haha (blivit en chatt här snart). Okej tack då vet jag! Anledningen att jag inte vet är att jag själv inte har p-piller..är äldre än dig men har inte använt mig av det. Jag visste inte t.ex att det var en s.k “konstgjord blödning” men jag har koll på hur VANLIGA p-piller fungerar..att man tar varje dag och sen kommer mensen som vanligt varje månad. Att jag kallar dina mini-piller för special behöver du inte ta som nå negativt utan jag kallade det “special” för det är nytt och det är inte många som vet att detta ens finns.

Och eftersom det KAN stoppa upp ens mens med dessa mini-piller blir jag som sagt orolig om jag någonsin ska våga prova på det, nämnde också skeptiska människor till detta men ska jag någonsin testa dessa mini-piller som preventivmedel så ska jag absolut kolla upp det först, såklart, höra om effekter etc =) Måste säga att leva utan mens som du gör verkar men får se hur det blir i framtiden ang. p-piller.. En fråga om det förresten..man blir ju pms-ig under den tiden..är du glad hela månaden nu :D? Hahaha ^^ (skulle nog vara trevligt för min pojkvän att slippa mitt gnäll) Kram!

Reply
Soffan

hahah folk skriver verkligen roliga kommentarer! Alltid jobbigt att ha mens ju och jag skulle oxå vilja att killar får prova på någon gång. Vi har ju både mens nästan hela livet samt får lov att föda ut ungarna haha. De kan ju bara fokusera på det som är skönt menar jag ;p Promenader brukar hjälpa, alltid bra att röra på sig men det vet du ju säkert och mini-piller är heller inget speciellt utan har funnits i många år hehe Som sagt skillnad från person till person om man får mens eller inte.. ha de bra =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*