• header

Resident Evil 3D

Jag har haft en supermysig kväll med mina fina vänner. :) Vi började med en tidig middag i Kungshallen. Vi kunde nämligen inte komma överens om vad vi skulle äta och där finns ju typ allt från indiskt och thai till mexikanskt och libanesiskt. Tur det! Så det slapp bli slagsmål liksom…

Sen gick vi på bio och såg nya Resident Evil i 3D. Den var helt okej. Inte lika bra som de tidigare filmerna men den var spännande och 3D är ju alltid kul. Men lite coolare 3D-effekter borde det varit. Såg också att nya Saw-filmen (jag ÄLSKAR Saw-filmerna) ska visas i 3D, det kommer nog bli….äckligt. Haha. Och jag hade absolut ingen aning om att Chester ska vara med i den!! Fan vad efter jag är…. Längtar tills den kommer ut!

Wow, titta vad glad jag var över min godispåse

56 Comments

Francy

Funderar på att se den filmen, men vet inte om det är värt det… Får fundera över saken helt enkelt! :)

Reply
Vickan

Ja, jag avudar SAW och har typ haft nedräkning i flera månader nu tills premiären i 3D, det ska bli så fruktansvärt groteskt säkert, jag har sett flera trailers.

Jag längtar så det är inte klokt :D

Reply
Natalie

Hej! Jag håller med dig faktiskt. Resident Evil var helt okej. Längtar tills nästa del av er show kommer. Det är ju då ni är i Norrköping – Min stad! Ha det så gott! Kram
MVH
Natalie

Reply
Malin

Jag har sett trailern till saw-filmen och den verkar jätteäcklig, ska absolut inte se den, då kommer jag säkert inte kunna sova på flera veckor haha ;P

Reply
erika

KOLLA MIN BLOGG , OCH SE VAD NI TYCKER OM DEN !
kommentera gärna :)

KOLLA MIN BLOGG , OCH SE VAD NI TYCKER OM DEN !
kommentera gärna :)

KOLLA MIN BLOGG , OCH SE VAD NI TYCKER OM DEN !
kommentera gärna :)

KOLLA MIN BLOGG , OCH SE VAD NI TYCKER OM DEN !
kommentera gärna :)

Reply
Alabama

Åhh, Kenza. Jobbar på SF Sergel och blir alltid lika nervös när du handlar i min kassa. Vill säga hur mycket du inspirerar mig men vågar aldrig. Såg er ikväll, du handlade av min kollega. Nästa gång ska jag fan våga!

Reply
Olivia

Läs om mitt nya liv som 16 årig college student i LONDON och hur mitt liv är helt annorlunda från vad jag är van :)

Reply
fritte

SAW 3D kommer bli gryyymt hoppas jag verkligen!! Men med tanke på att kvaliten blev sämre o sämre med varje ny film så kanske man bara ska hoppas på att bli lite skrämd :S jaja men kul gå på bio och äta snask, bara det är ju såklart en anledning gå å kolla ;)

Reply
Joanna

Men denna resident evil film är ju en uppbyggnad, en mäktig sådan om man är ett riktigt fan, jag pratar om spelm filmer allt.
Mäktigt som fan, och femman kommer bli så sjukt bra, för det kommer att smälla rejält.

Reply
janis

förslag till Dagens Fråga:
—-Vad har du för böcker i din bokhylla och vilken är din favoritbok? —–

—- Är du intresserad av inredning? Varför köpte du dina möbler på Ikea och inte satsade på nåt mer unikt,design etc?—

Reply
Therése

Hahaha hur kan man ÄLSKA Saw!? Fy faaan! Såg ettan för 4 år sedan (då gick jag i sexan) och helt seriöst, jag kunde inte sova bra utan att oroa mig på flera år! Skämtar inte, är fortfarande skit rädd, haha! Visst, kan vara lite kul att se skräck någon gång, det kan jag förstå… men liksom älska att Saw… knäppt x)

Reply
Lollo

Kenza du är en av mina förebilder, jag önskar att jag också kommer bli som dig. Du vågar säga vad du tkr och tänker, du klär dig nog bäst i HELA sverige. Jag ville bara säga det, även fast jag vet att du har massor med andra så säger det… DU är bäst!
KRAM
Lollo!

Reply
kiba

Hade nog tittat på spelet, när någon spelar det!? :)
Hade jag sett resident evil filmen på bio, hade jag skrikit så alla hörde mig! :p

Reply
linda

Hej Kenza!
Kan mani vara ensam hemma? för när man ser eran show så verkar han ju vara med överallt :) Så när du som idag, går på bio, är han hemma själv då eller har du någon som hundvaktar honom? :) Kram

Reply
Christine

jeg gleder meg kjempe masse til den nye saw filmen kommer. jeg elsker saw filmene, blir nok gøy å se den i 3D :)

Klem Christine

Reply
Alice

jag tycker det är bra att du inte är typ ‘anti kalorier’ och att du kan äta godis och så ibland :)

Reply
Sara

Åh, jag ska också kolla på alla nu. Såg en igår för första gågen på flera år. Har hatat dom, men nu är jag fast

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*