• header

Sov sött!

USCH vad det är kallt och blåsigt ute. Kom precis in i varma lägenheten efter kvällspromenaden med Mani och sitter nu i sängen och mumsar på lite nattkäk. Helt stört att nu för tiden när jag blir sugen på något gott såhär på kvällskvisten väljer kräftstjärtar och sånt istället för chipspåsen. Är helt enkelt inne i en period då jag bara vill äta kräftstjärtar hela tiden (med en massa citronpeppar på!), jag som inte ens var så förtjust i skaldjur förut liksom…

Men jag hamnar alltid i sånna här perioder, den här gången råkar det bara vara en lite nyttigare craving… Hoppas det håller länge, hehe..

Vi ska strax sova för imorgon ska jag upp rätt tidigt till jobbet. Puss och godnatt! ♥

Knäckebröd, kräftstjärtar och en rostad macka med skagenröra på. Nej jag dör vad gott det är!!

80 Comments

Victoriahjorth - fotoblogg

Egentligen så är det ju bara avensjuka jävla människor som kommenterar att det har gått för långt osv. Vem FAN har sagt att Kenza är född med en jävla silversked i munnen? Hon har ju förfan kämpat i flera år med sin blogg och bara för att hon har egna klädmärken och sånt så betyder ju inte det att hon får större chans än någon annan? Enda “stora” chans hon får är att hon har många läsare på sin blogg, och då lägger folk märke till hennes. MEN VAFAN! gör eran egen röst hörd då för helvete och skapa dig en jävla framgångsrik blogg istället för att sitta hemma framför datorskärmen och bara klaga? (dock läser ingen den här kommentaren) men, nu har jag iallafall sagt vad jag tycker, och det är att hon borde få bli sångerska ifall hon vill det. Inte att hennes läsare ska vara nå avensjuka jävla hönor som pickar på henne. GO FOR IT, KENZA!

Reply
Rebecca

Mums! Jag är precis som dig – innan tyckte jag inte alls om skaldjur, men nu när jag har varit tillsammans med Jesper ett ganska bra tag så händer det ganska ofta att jag känner ett sug efter det… :D

Reply
hahahaha

Men oooh gud vad skont de skulle ha vart att tjena 200tusen kr !!! FYY FAAAN ASSO.. damn, TANKEN AV ATT VETA ATT MAN HAR MILJONER I BANKEN GOR VEL DIG KLAR KINSA? RIGHT???? fy

Reply
Veronica

Gillar din blogg, det var inte länge sedan jag började läsa den. Det jag tycker bäst i den är att du bjuder på sig själv och är ingen stel person där allts ka vara perfekt. Du har så roliga inlägg!!

Reply
emily

ETT TIPS KENZA!
Blanda citronpeppar med creme fraiche och ha kräftstjärtarna i. du kommer INTE ångra dig.

Reply
Intebaramodeller

Okej, andra dagen för vår blogg och det har överlevt hur fint som helst! Ni är så duktiga!
Keep voting, så får ni svaret till sist. Men som sagt så ska 100 personer ha röstat innan ni får veta vem vi är. Spännande…

Reply
Anneli

Du är en ständigt flödande inspirationskälla!
Tack för en jättebra blogg!!

Reply
Amanda

Vad är det för fin klännning som hänger bakom dig? Ser jättemysig ut! Är det den du visade i ett inlägg häromdan? :)

Reply
ParfymeraMera UF

Hej! Vi är fyra tjejer som går sista året på gymnasiet och har under detta år fått möjligheten att starta, driva och avveckla ett UF-företag. “Vi erbjuder en parfymflaska som gör det möjligt för dig att da med din favoritdoft överallt. Med stilren design, konkurrenskraftigt pris och oslagbar service kommer vi att underlätta din vardag!” Har du några frågor angående vår produkt, beställningar eller kanske om vårt UF-företag, kom in och ställ dem så svarar vi mer än gärna! Hoppas att du vill följa oss!

Med vänlig hälsning,
ParfymeraMera UF

Reply
sara

tack victoria för att du tar upp de och inte är en av dom som klagar! håller med till i vart enda ord.. Kenza har fan kämpat för att få detta!!

Reply
elin

kan inte du fota hela din lägenhet?
Du gör ett inlägg där du visar hela lägenheten, ta lite bättre bilder, som tex Cribs eller vad det heter på MTV fast i foto form. Skulle vara kul :)

Ha en bra dag!

Kramar

Reply
majaedlund

jag gillar verkligen din blogg & jag har aldrig smakat på kräftstjärtar! och det låter inte gott ,
HAHA !
du är sööööööt :D

Reply
tilda

Rostmacka med majonäs, avokado och räkor eller kräftstjärtar! Det är det godaste som finns :) och om man inte gillar majonäs så säger jag bara prova ändå, för jag gillar inte majonäs, men jag älskar det här :)

Reply
Åsa

Hej! När jag började träna så försvann allt sötsug! Blev ganska förvånad när jag inte var sugen på godis eller chips när jag var aktiv o träna. O believe me, jag e en riktig gottegris i vanliga fall. :P Kanske det som hänt dig? Kram ha det bra!

Reply
Agnes

Haha brukar också få cravings i perioder. För ett tag sen åt jag en påse morötter varje dag. En liten kanin.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*