• header

Dagens blooooooper!

Vi har ju tidigare visat att det inte alltid är så lätt i studion, vi spelar antingen in där på kvällen efter en lång inspelningsdag eller tidigt på morgonen… Då är man ju lite trött och då kan det vara lite svårt att koncentrera sig. Här kommer en till blooper från studion! Från avsnitt 1

  

 

86 Comments

K

haha:D i love bloopers!
but another question, do you have tips how to push the self-confidence? how did you get so confident?

Reply
matilda

Åh fortsätt lägga upp sånthär! det är ju asroligt ^^
jag kan nämligen inte se det på nyheter24-sidan :( jag kan inte se några avsnitt alls därifrån, tror det är något jag inte har installerat typ för det kommer bara upp en tom ruta.. :/ så som sagt, forsätt gärna lägga upp sånt här roligt på bloggen, det är enda stället jag kan se eran show och extramaterial :D och självklart vill jag se det eftersom ni är så jävla sköna! ;)

Reply
Linda Gegerfelt.

Hej snyggingar! Missa inte min ghd-tävling som startar imorgon onsdag 20/10. Nu kan du vinna en sprillans ny ghd! Kram Linda! smastadsprinsessan.se

Reply
Linnea

Hej Kenza! kan du göra ett inlägg där du visar vilken bus du använder och sedan berättar hur du går till väga vid användning. tex. hur ofta använder du? jag tycker alltid att det ser fläckigt ut när det börjar försvinna… så hur gör du?

Reply
Ebba*

Hej Kenza!
Jag skulle veta vilka färger du har på dina Converse..?
Skulle betyda allt ifall du svarade på den här kommentaren! :D

Reply
Sarah

Fattar inte varför man kallar det för en “blooper”.
Det borde kallas för en “pooper”. :D

Reply
sarah

Tur att ni inte kör live då ;) Blondinbella var bättre än dig kenza, du verkar så fejk när du pratar….

Reply
Anonym

Undra hur det skulle gå för dig att sända live.. inte så bra va ? Jag menar Tyra har ju talang men du sabbar;)

kram

Reply
Carro

Herregud, det ENDA du bloggar om varenda jäkla dag är ert program. Visst, jag förstår att det är en stor händelse för dig och att mycket i ditt liv rör sig just omkring detta – men vafan? Tyras blogg har inte blivit tråkig och det är för att hon bloggar om så mycket mer än bara just “Kenza & tyra Show”.

Snälla, lite mer variation än “detta hade jag på mig på inspelningen idag”, “idag har jag ont efter mardrömmen som vi spelade in igår”, “här har ni ÄNNU en blooper”. Seriöst, märker du inte detta själv?

Reply
hanna

HUUR växer ditt hår så fort? Blir helt galen, sjukt bra show förresten! Skönt att ni kan vara er själva, inte ett påklistrat face. Keep up the good work :D

Reply
idaaa

kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg! kolla min blogg!kolla min blogg kolla kolla kolla kolla!

Reply
Natali

Tack för att lärt mig att locka håret…ditt knep funkar ju och alla “tanter” i min ålder undrar hur jag får till håret. :-) jag har gått många år och trott att det var fel på mitt hår.

Reply
mariina

Hej. Är det bara jag eller verkar det inte som att du och tyra har en hat kärlek för varandra, ja kan inte förklara. Det verkar som att ni har jätte roligt med varandra, men samtidigt är ni typ irriterade på varandra och inte gillar när den ena “sticker” ut för mycket. Det intrycket får iaf jag..

Reply
Josefine

Förresten, roligt att ni var i Sollentuna idag. Jag tränar nämligen konståkning i den ishallen och om jag såg rätt så var det på sollentunavallen ni var? puss

Reply
vasana

Hej Kenzsa! Tänkte bara säga att ni borde testa på bikramyoga, jag började träna det för 2år sedan och älskar det! Det är en slags värmeyoga, du utför 26poser i 40graders värme i 90minuter, ni kan ha med det i mardrömmen kanske? Ni kommer säkert tycka att det är förjävligt första gången, men efteråt kommer ni känna er avslappnade och fulla av energi :) Kram

Reply
elisa

Hej Kenza! Älskar verkligen din blogg <3
Men jag har en fråga, vet att jag är lite efter, men jag har fortfarande inte fattat varför blondinbella lämnade showen och du tog över? Puss.

Reply
jenny

AHHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHH NU FÅR DU JU FAN GE DIG! Mjölken åkte ur munnen denna gången och inte tandkrämen på skärmen denna gången! hahhaha! Puss på dig Kenza! Tack för en superbra blogg! /trogen läsare 3 år tillbaka!

Reply
Moa

Hej!
Jag har varenda torsdag tänkt att se på eran show men jag glömmer alltid och gör något annat i stället men i morgon SKA jag se den. Och jag älskar dina bloopers du är ju så rolig:)

Reply
Anonym

buhuu tråkigt att du tar bort kommentarer.. jag menade inget negativt med den där att du inte kunde sända live,

jag menade bara sanningen..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*