• header

Lagar mat…

Tänkte att jag skulle överraska min pojkvän med en god middag! Så nu har jag stått i köket och gjort i ordning allt. Han precis slänga in maten i ugnen när Desperate Housewives började så nu sitter jag här och tittar och försöker samtidigt hålla koll på maten. Brukar lätt bli så att den bränns när man gör något annat samtidigt, hehe..

Jag tänkte ta och visa er lite bilder från idag! Vi får ju inte visa så mycket av inspelningen, in action osv,  men här kommer några på oss med utrustningen iallafall!

Haha, ni ser dagens tuffa coach längst till höger….. Tommy skickade precis en bild på hans arga ögon och sa åt oss att sätta upp den på kylskåpet. Han tror att det ska peppa oss men jag blir bara rädd…

86 Comments

emma

Haha, han langar ju värsta mördarblicken ju! Läskigt..

OJ! DH.. SHIT.. Tack för att du påminde mig :)

Reply
edith

va roligt de ser ut! vill också ha en show så att jag får göra alla esa roliga grejer!
hoppas du får en fortsatt fin kväll:)

Reply
chris

Du är så vacker och blir fan avis att du kan äta så sent och en hel del onyttigheter. Jag äter väldigt nyttigt och aldrig så här sent. Söt saker äter jag knappt heller tränar gör jag med men ändå går jag aldrig ner i vikt. Du har ju i princip allt man kan önska sig!

Reply
lolloooooooo

FÖRSTA SOM KOMMENTERAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NICCCCEEEE

Reply
Sara

Heej! Desperate Housewives är bäst :)
Jag skickade ett mejl här om dagen jag hoppas du svarar snart!!

Kram sara

Reply
Madde

Hej Kenza, jag hoppas att du kan svara på min fråga men tror att du är för upptagen för att hinna med och läsa men får väl hoppas ändå, jag ville bara fråga var har du gjort din header någonstans?? Hoppas att du får en bra dag<3 kram mMdde =)

Reply
Ladyfromsweden

Gulligt haha :) en kille i USA gick runt med sin sån utrustning under t-shirten på krogen, det såg inte ut som muskler, om det var tanken ;)

Reply
Mari

Oj, du/ni verkar ha haft en hård dag….bra kämpat =). Ska bli roligt att se vad ni hittade på…

Reply
Yanjaa

If all else fails kan du göra en matblogg där du delar med dig av recept på typ de där kräftsjärtarna eller något…

Reply
kajsa

TACK KENZA för att du har en så bra blogg. du inspirerar. läste kissies blogg precis, att tro att man kommer långt på massa strunt är ju faktiskt ganska roligt. men ingen kan jämföras med dig!

Reply
sarah sandén

jag tycker att ni borde komma ner till helsingborg och tura ( = åka med färgorna mellan sverige och danmark, supa sig aspackad för halva priset!), haha. hade uppskattats och jäkligt roligt att visa i er show. ;)

http://engelinah.blogg.se … välkomna till ett organiserat kaos, välkomna att skratta med mig eller åt mig om ni hellre vill det, haha. jättemånga nya unika besökare varje dag, det glädjer mig att ni tycker om bloggen. blog awards 2011 kanske?

Reply
Marielle

just nu har jag 2 tävlingar på min blogg och båda avslutas på söndag (24/10). Vinsterna är ett high heel-halsband från merasmycken.se och skosmycken från by M design. Vad gärna med!
(om du inte är intresserad, ursäkta att jag stör)

ha en bra dag!
kram

Reply
Kim

Arlanda Jets va? Min bästa kompis brorsa är med där, August. Han var dock i Egypten när ni var med där, annars skulle han nog varit med för han är “bossen” bland spelarna, haha! =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*