• header

Mamma mia

Mamma mia vad jag är slut!! Jag säger bara en sak: FAN vad skönt att vi bara hade halvdag idag för jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte fick lägga mig i ett varmt bad nu. Jag är så frusen, har ont i kroppen och stinker fågelbajs (det var flera hundra gäss på gräsplanen, alltså flera hundra bajskorvar och där skulle vi ligga och kräla).. Men förutom det så var det skitkul att köra ett riktigt hårt pass till Mardrömmen och få prova på något väldigt tufft som kräver ordentligt med psykisk styrka! Men jag tror att jag har sträckt ena lårmuskeln lite för det gör så ont bara jag tar ett litet steg… :( Får hoppas att det går över snart.

Innan inspelningen till Mardrömmen körde vi inspelning i studion och idag ville jag vara lite fin tillskillnad från förra veckan då vi satt i träningskläder, så jag satte på mig ett par skitsnygga byxor. Visar outfiten sen!

Nu är jag iallafall hemma igen och ska bara ta det lugnt. Ta ett varmt bad, ligga och läsa lite, göra i ordning en stor lunch och slappa framför tvn. Puss puss ♥

I studion, innan fågelbajsträningen

56 Comments

emma

Låter inte så kul längre när man fick reda på detaljerna, haha. Hoppas värken går bort! :)
Kram

Reply
Ensomcaroline '

Hej Kenza.
Jag har en snabb fråga som jag skulle vara tacksam om du kunde svara på så snabbt som möjligt. Jag håller nämligen på med ett skolarbete om bloggar och internet, och jag har tagit din blogg som ett exempel.
Men jag undrar ungefär hur många timmar per dag lägger du ner på din blogg ? :)

Puss & kram!

Reply
Amanda.

Hej Kenza.

Du har en otroligt bra blogg, och fortsätt med det du gör!
Jag började tänka på en sak när jag kollade på dina olika kategorier, t.ex ‘Dagens outfit 2008’, brukar du gå tillbaks i arkiven och kolla vad du haft för kläder? Eftersom det måste vara ganska svårt att ha koll på vad man har för kläder när man har så pass mycket. :)

Kram!

Reply
luna

i love your earring!
could you tell me where you got it from?

love your blog so much – although i don’t really understand a word you are writing and the google-translation thing is not that good :o)
guess i have to learn your language…

greets and hugs from germany
luna

Reply
Dixi Wonderland

Jag vet att ni skulle träna efter programet förra veckan men tycker ändå att ni ska klä upp er för de är roligare att se då. Ni måste ju kunna byta om när showen är slut liksom ;D

Reply
Natasja

Hejsan Kenza, skulle inte du kunna lägga upp lite bilder runt i kring din lägenhet.. tycker det är så kul med inredning osv. Hoppas du kan fixa det.

Reply
Linnea

HEJ KENZA! MÅSTE SÄGA ATT DIN BLOGG ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS OCH NU MÅSTE JAG FRÅGA VART DU HAR KÖPT DEDÄR ÖRHÄNGET, HAR LETAT EF JÄTTELÄNGE NU!
Tack på förhand! // Linnea :)

Reply
matilda

hahaha man ser sträcket på din näsa att du har varit snorig sen har du torkat det med handen hahaha :D <3

Reply
Hedda

Hej Kenza!! Är du det inte helt sjukt orättvist att vissa är så himla mycket snyggare än andra!!! :O

Tex. Du där så jäkla söt!! Du verkar jäkligt schysst också!!

jag önskar dig all lycka!

Kram från mig. =) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*