• header

WORKIN’

Jobbar hela dagen idag men jag ska försöka mobilblogga lite. Annars så kika in här vid 13, då kommer det upp en teaser inför avsnitt 4 av Kenza & Tyra show som går imorgon kl 21.00!

83 Comments

Maja

Varför står du inte över hur du ser ut? Haha du kan ju aldrig bjuda på bilder

Reply
Sophie

Hej Kenza, jeg er fra Danmark og du er simpelthen fantastisk :)
Jeg ville spørge dig om din tattoo :) jeg ville spørge dig hvad der står, er i gang med at planlægge min egen tattoo og prøver at finde lidt inspiration rundt omkring :)
-med venlig hilsen Sophie fra Danmark

Reply
carro

Du har åkt utomlands mycket, vad gör du för att skydda håret? :) jag ska nämnligen till egypten snart:)

Reply
nicole nisbel

Jag kan inte fatta hur du kan vara så jäkla fin !
Och jag tycker du har riktigt bra musiksmak, och undrar om jag kanske skulle kunna få din spotify lista?
aja, du får ha en otroligt bra fortsatt dag , kram nicole :)

Reply
Madde

kenza du e sveriges vackraste person både inne och på utsidan jag kan inte fatta att det kan finnas en så snäll och gullig person som dig jag önskar dig all lycka i världen \\Madde

Reply
Sofia Haffling

TIPS till dig! Jag har förstått att du också har en trög mage, precis som jag. Och eftersom du tycker att havregrynsgröt är så äckligt så har jag ett annat tips här som funkar för mig! =)
Det är ett “hälsobröd” som faktiskt är ganska gott om man har något gott pålägg. Det är värt att testa iallafall! =)
Här kommer receptet!
Ingredienser:
7 1/2 dl Grahamsmjöl eller Dinkelmjöl
2 dl Rågkross
2 dl Solroskärnor
1 dl Linfrö
2 tsk Salt
2 tsk Bikarbonat
1 dl Mörk sirap
1 Liter Filmjölk

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sirap och filmjölk och arbeta snabbt ihop till en lös deg.
Häll degen i två smorda avlånga formar. (Som var och en rymmer ca 1 1/2 liter, degen är 3 liter).
Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme och 20 min. Låt bröden stå kvar i formarna ca 5 min innan de stjälps upp och får kallna på galler.
Klart!
(Ett tips är att dela dem och frysa in dem då de inte har så lång hållbarhet)

Hoppas det funkar och att du gillar detta bättre än havregrynsgröt! :)

Reply
Annso

Hej Kenza! Jag har inte varit in på din blogg på ett par dagar och såg att du fått skivkontrakt! Stort grattis! Jag vet att du inte gör det, men jag vill bara påminna dej om att skita i alla avundsjuka kommenatarer! Det var någon som skrev att du inte fått allt det här utan bloggen, och vet du vad?! Det tror jag absolut du hade fått, för du verkar vara en sån driven och ambitös person, så du hade helt enkelt lyckats ändå på ett eller annat sätt! Jag tror det var samma person som skrev att du inte träffat din kille heller utan bloggen. Men hur många par träffas inte via jobbet? För ett par år sedan jobbade jag extra på Hemköp och min blivande kille kom och handlade varje dag, så jag har ju Hemköp att tacka att jag träffade kärleken:) Stå på dej! Varma kramar!

Reply
matilda

Varför står du inte över hur du ser ut? Haha du kan ju aldrig bjuda på bilder

Reply
tilda

Oj, kommentaren jag skrev först blev fel.

“Varför står du inte över hur du ser ut? Haha du kan ju aldrig bjuda på bilder”
haha, dummaste kommentaren jag någonsin sett, sen när bjuder kenza inte på bilder? :s ok, hon kanske täckte över ögonen på denna bilden men hon lägger ju liksom aaaaldrig in bilder där hon gör nån rolig min..? nej nej.

Sorry, men ibland blir man sur på folk. ;)

Reply
Ellinor

Tycker att det är tråkigt att du bara skriver om din och tyras show hela tiden, blir väldigt tjatigt..

Reply
frisör i lund

Hej Kenza!ja och min klas ska ordna en stor modevisning 15-16 december på vår skola i Lund då allmäheten kan köpa biljetter för att komma. Vi har en massa sponsorer och brilljanta ideér. Media kommer även dit!Vi sammarbetar med ett företag som heter Local Hero,de vill få ut budskapet att inte använda sig av droger.Det är även de budskapet vi ska få ut från vår modevisning.Vi jobbar mot droger och hoppas att du vill vara med att påverka detta!Vi har tänkt att ha en liten tävling och dela ut 10 biljetter och hade varit till stor hjälp om du velat lägga ut tävlingen på din blogg,vi har valt ut 5 stora bloggerskor för att få ut budskapet till så många vi bara kan.För att läsa mer kan du logga in på drugsmart.se och där har vi även en blogg; http://drugsmart.se/blog/localherolund/.Hoppas du vill ställa upp med att göra något gott!

Reply
louise

Lovin’ the outfit!
Skulle du kunna svara var byxorna är ifrån, kan de köpas fortfarande?
Take care, ciao!

Reply
maja

KENZAA SKIT I ALLA AVUNDSJUKA MÄNNISKOR, DU ÄR SÅÅÅÅÅÅ JÄKLA GRYM, du får som du vill eftersom att arbetar uppåt du klarar av allt! KEEP IT UP GIRL. LOVE YOUR BLOG AND YOU :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*