• header

21a oktober 2010 – plåtning

God morgon bloggen ♥

Jag var helt slut igårkväll och var så glad över att jag skulle vara ledig idag, få sova ut och bara ta det lugnt. Sent igårkväll blev jag påmind om att jag har plåtning idag. Jag har varit så stressad att jag glömt det! Och det var lite surt, såg fram emot en ledig dag haha.. Men det ska såklart bli kul.

Det är Kambiz som ska plåta mig, han som tog mina fina sommarbilder för tidningen Café. Det blir kul!! Vi ska ta en eller flera bilder med min smyckeskollektion Guldfynd by Kenza. Hoppas på lika bra bilder igen även fast det nu inte blir med vackert vårljus utan inne i en studio.

Det blir bara några timmar så vi hörs sen med bilder och sånt. Ska även visa er en skitsnygg kavaj jag köpte igår! Nu måste jag sticka… Puss, ha det bra!

Ps. Idag är det sista dagen ni kan tävla om en drömdag med mig och Tyra! Dagen filmas och visas i Kenza & Tyra show

Favoritbilden som Kambiz tog på mig i våras för Café. Han är grymt duktig!

59 Comments

Jenny!! :D

Han är grymt duktig, och du är grymt fin!
Ha så kul på plåtningen! :D

Reply
Anastasia

Kommer aldrig vinna… eller har ju inte ens skickat in mitt bidrag för att jag vet inte hur mycket det kostar om man vinner! Jag är ingen miljonär direkt… HUR MYCKET SKA MAN BETALA OM MAN VINNER???!!?!?!?!??! Eller hur mycket ska man ta med sig eller wtttttttf? >_<

Reply
Mikaela

ska du inte byta till en annan desgin nu? :) Inte för att den du har är ful utan till en mer “höst/vinter” heeh :)

Reply
ÅSA

Hej kenza..
Jag tänkte bara angående den där tävlingen.. jag skickade in ett “bidrag” nyss, men det är mer en drömdag åt min pojkvän som jag tycker förtjänar det. Han vill åka ett stridsflygplan, och vill ju verkligen uppfylla hans dröm, för just nu är han nere pga tentor osv. Och vill pigga upp honom med hans livs dröm han har, vilket är en dröm för mig att uppfylla. Jag brukar ju pigga upp honom med blommor o så, men dom håller ju inte för evigt som ett minne gör.

Men som sagt, skickade in till den här tävlingen, men ni kanske har någon annan tävling angående just att uppfylla nåns dröm, som den där tjejen som fick träffa Bingo.

Kram

Reply
elvira

Jag är inte så förtjust i den bilden faktiskt.. Visst den är snygg och så men du har gjort så många andra snygga modellbilder så den här är inget särskillt.. Enligt mig då!! vet du vad som hade varit riktigt gulligt/ tufft att du hade haft som headern kenza? Den bilden på dig och mani som bingo tog, det hade vari så jävla sött! Älskar din blogg! Kram!

Reply
jessi

sant är en snygg bild, bra ljus,bagrund,miljö o model.Gillar er show keep it up:)och det är roligt att ni uppfyller folks drömmar. De har vi ju alla inte sant. :)

Reply
Tina

Läs min fantastiska blogg!! där står allt om mig, mina nära, mina dagar osv. Många bilder och nya inlägg varje dag. OFTA! Läs och njut bitches;) puss

Reply
Olivia

Hej! Läs min lite annorlunda blogg om livet som college student i LONDON och hur det kontrastar mot vad jag är van vid; åk 9 i Uppsala. haha

Reply
aiming4random

aaah så roligt att läsa om något annat än kenza och tyra show! jag vet att det när det som försegår i ditt liv..men fuck vad tråkigt det blir att läsa om hela tiden!

ha så kul idag på plåtningen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*