• header

Dagens plåtning

Här kommer lite bilder från dagens plåtning! Det var Kambiz som plåtades och tanken med plåtningen var att först och främst ta en ny bild med några av mina smycken från Guldfynd by Kenza. Bilden man sett nu i butik, hemsida, katalog och som reklam i tidningar var bara temporär.. Vi hade liksom bara fått typ en ring och ett armband då från fabriken, hehe..

Så nu tog vi en ny bild! Ni kan se en smygtitt på bild nummer 2.

Vi hann även ta lite andra bilder (med blåa kavajen) inför butiksjippot jag ska ha i Göteborg, Malmö och Stockholm i december. Tanken är att de bilderna kan ni som vill få signerade och ta med hem. Vad kul det ska bli att träffa så många av er! :)

Alla ringarna på! Den stora svarta stenen och den på andra handen (pekfingret) var ju försenade men finns ute nu. Här ser ni även två nya ringar. På ena pekfingret (med svarta stenar på kanterna) och på ena ringfingret (två jaguarhuvuden med svarta stenar som ögon)

100 Comments

ida

Fan va jag älskar dina ringar!! :D

Va tycker du förresten om vad Paow har gjort mot hugo?:)

Kenzas svar: Tack! :)

Deras förhållande angår varken mig, dig eller någon annan, och jag tycker synd om dem som måste gå igenom det här offentligt. Blir också äcklad av Puckot av Tylösand.

Reply
Melissa

HAhhaah fjärde bilden ser ut som turkar bakom dig :)

Kenzas svar: Men vad är det för kommentar?!

Reply
Sanna

Herregud vad reklamerad (säger man så? hah.) din blogg har blivit nu för tiden. En massa jävla reklam annonser varje dag. Riktigt kul att få veta vart källan till din “passion” att blogga egentligen ligger.

Kenzas svar: Du får tro precis vad du vill, men jag vet bäst själv. Kram!

Reply
sara

besök min blogg , skriver om mitt liv som ung änglamamma och mamma. Behöver även hjälp med en design :)

Reply
emma

hej jag beundrar er och er stil jätte mkt men jag vet inte om ni kommer ta min dröm för att den är inte så anorlunda och för att jag bara är 11 år, för jag vet hur man gör för att ni ska läsa den:(

min dröm är i alla fall att få va med träffa er och musik..
jag har vait med på talang en gång med det var talang på skolan men vi jobbade väldigt håt med låten och vi van faktisktjag och min kompis. men jag skulle mest av ALLT få träffa er om det skulle kunna gå :)

Reply
ida

Hej kenza :) undrar vilket datum du kommer till malmö :)?
Hade varit tråkigt att missa. Kram

Kenzas svar: Som det ser ut nu blir det Malmö 2a december men det kan ändras. Kram!

Reply
mands

ditt hår börjar bli blont ;)fint, men hade varit snyggt med mörkbrunt nu till vintern! :)

Reply
Ellis

As snygg sminkning….du liknar lite faktiskt Miley cyrus! Asså håret o sminket då…inget annat :)

Reply
Ellen

du har verkligen lyckats med din smyckeskollektion, jag har själv alla ringar och jag kan inte gå en meter utan dem! :D
Hoppas du kommer ut med ännu fler! :)

Reply
mona.

kan inte du komma till Borlänge på typ en läsarträff eller nått? det skulle vara så kul att träffa dig :)

Reply
GJ

Riktigt snyggt! Din smyckeskollektion är så jäkla snygg, precis som skokollektionen.

Längtar tills de nya exemplaren kommer ut i november. Speciellt de beiga kilklackarna!

Reply
Alma.

Kenza, måste kommentera igen och fråga..hur väljer ni ut vinnare till eran tävling där man kan vinna sin drömdag? :D & förövrigt älskar jag eran show, ni är så duktiga! :)

Reply
Frida Johansson

Har tidigare meljat dig om klänningen, men inte fått något svar. Tar studenten nu till våren och om man skulle vilja ha en liknande klänning, hur ska man då gå tillväga? Snälla svara på detta!!

Reply
Louise

Vore kul om du kom upp till Umeå eller någon annan stad här uppe någon gång!

Reply
Emma Olsson *

Hej Kenza!

Jag följer ditt bloggande varje dag, och tycker du är den bästa bloggaren. Du är verkligen hur cool och fin som helst. :) Jag undrar om det är kul att bli fotat ? När jag var liten ville jag bli modell, men intresset svalnade när jag kom upp i åldern. Faktum är att jag är för kort. Och dåligt självförtroende har jag också.

Jag hoppas verkligen att du läser detta. Och kikar in min blogg :)

Kram på dig !

Reply
Rebecca

Just det, du kommer till Malmö! :D

Haha, jag ska lätt dit då, om jag får möjlighet. Känns som om jag ser dig landet runt, först Kristianstad och nu förhoppningsvis Malmö. Och jag är inte ens bosatt i någon av de städerna.. Vad gör man inte för sin förebild inom bloggvärlden? :)

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Hanna

GLÖM INTE ATT RÖSTA FRAM JONAS TILL MELODIFESTIVALEN! Så himla duktig är han! Kolla på videon, han har gjort den själv! Han är så grymt värd att gå vidare!

Gå in här för att se videon och rösta:
http://svt.se/2.142579/

Reply
Ida

Vilken jäkla snygg kavaj du har! Blått är så vackert. Himla fint med de där matta silverknapparna också :)

Reply
hej§

SYND att du inte satte en mer personlig prägel på alla dina designade saker. Det är ju samma grejer om och om och om igen i affärerna

Reply
MG

Jag fick ditt armband (svart, smalt, viras runt två gånger) och din svarta ring (smal och avlång) i födelsedagspresent idag! Dom är mina nya favoritsmycken och dom kommer bäras med stolthet! Tack Kenza!

Reply
PK

Hej! Härliga bilder, har letat efter liknande byxor som du har på bilden, varifrån är dom? :)

Reply
elin ohre

ÅH. ÅH. ÅH. Acne-skorna. Den blåa kavajen. Bustiern. Jag smälter inombords! perfekt! får man fråga vart kavajen och bustiern är ifrån? kram.

Reply
Rebecka

KENZA SNÄLLA SVARA:
När kommer ringen med svarta stenar på kanterna ut i butik? Den på ditt pekfinger!
Jag älskar dina smycken! Jag har den silvriga ringen :) (med ‘nitar’ som du har på lillfingret på bilden. :) )
Och vilket datum kommer du till göteborg för Guldfynd eventet?

kram!

Reply
Carina

Din topp.. Vet du om det finns någon liknande i någon affär eller hemsida? För din var köpt i Barcelona eller vad vart det? ;O Eller om någon annan ser den här kommentaren och vet någon affär så kan ni väl vara snälla att kommentera i min blogg? :) Kram.

Reply
L

Hej!
Jag undrar vart du har köpt de där byxorna, har varit ute efter sådana med hög midja och i svarta, hur länge som helst nu, men hittar aldrig några fina.
Sen, kanske en lite konstig fråga.. om man kan fråga dig, att handla en sådan kavaj till en och SJÄLVKLART så får du betalt för det!! Letat som en galning när jag såg Serena i en liknande i Gossip Girl, men inte hittat någon och här där jag bor, får vi aldrig in guldgruve-grejerna i affärerna, vilket är riktigt surt.

Tack på förhand!

Reply
Marielle

just nu har jag 2 tävlingar på min blogg och båda avslutas på söndag (24/10). Vinsterna är ett high heel-halsband från merasmycken.se och skosmycken från by M design. Vad gärna med!
(om du inte är intresserad, ursäkta att jag stör)

ha en bra dag!
kram

Reply
matilda

Måste fråga om du gjort en ögonfransförlängning? Vet att du redan har långa fina fransar, men i Kenza och Tyrashow ser det ut som du har det. Dom är väldigt uppböjda även när du varit i vatten. Tyra har ju berättat att hon gjort en och dina ser ju likadana ut. Det är iallafall superfint med långa uppåtböjda ögonfransar utan marcara, äkta eller inte :)

Reply
sandra

hej Kenza!
Du e så ooooooooooooooootroligt vacker, du passar i precis allt! önskade att jag såg precis ut som du! jag älskar dig och älskar din blogg! kollar in varje dag ^^ men du e så oootroligt söööööt :P oj, oj OJ! du e underbar! :D <3

Reply
S

Hej!
Kan inte du tipsa om hur man kan bli bättre på bilder, om man vill söka till modellbranschen o så, för nu blir jag ju jätte dålig på bilder:( shmiize wit my eyes!

Reply
Andrea

Hej Kenza!
Har letat efter precis sånna byxor du har! Snälla var har du hittat dom? :D
kram

Reply
Martina

En liten fundering jag har är: Hur gör du när du ska tvätta händerna, plockar du av alla ringarna innan du tvättar dig eller väntar du till efter? Eller struntar du i att tvätta händerna eller att det blir blött under varenda ring? Haha det är lite funderingar som kommer upp när jag ser dina händer eftersom jag själv vet hur irriterande det är när man blir blöt under ringen. (Jag brukar ha max en ring och tycker DET är jobbigt, då man måste plocka av sig den efter varje toalettbesök…)

Reply
Linda

Riktigt snygga ringar! Ville ha en från guldfynd men tyvärr va den för liten… Hoppas du slår ett slag för töjbara ringar så vi alla kan köpa dem ! (:

Reply
Mathilda

Hejsan, jag måste bara fråga; vart har du köpte din byxor?
Har letat som en galning i flera månader efter ett par bra, höga-i-midjan-byxor, men hittar verkligen inte några :s.
Kram
Mathilda

Reply
lina

Fin du är och fina kläder. Undrar bara vad för slags modell är du typ? För du har inget modell utseende direkt. När jag tänker på modeller, så tänker jag mer på någon med skarpare drag. Typ tydliga kindben och käkar. Menar inte att förolämpa dig, du är en söt tjej på ett alldagligt sett men ser inte dig som en modell. Kanske mer i någon ellos katalog.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*