• header

Kenza & Tyra show – avsnitt 4




Hahaha…slutet. Dör av garv!! Både av “nyheter nyheter nyheter” och Tyras opera… Vi skrattar så mycket under våra inspelningar att vi tränar magmusklerna mer än vad vi gör när Tommy pushar oss.. :P

187 Comments

malvina

ALLTSÅ KENZA SKÄRPNING!

Jag älskade din blogg förut, så jävla bra.
Nu hanldar den BARA om din show, visst fattar den är ditt liv typ nu. Men det är inte kul alls.
alla inlägg är typ
“är jätte trött idag, spelar in hela dagen, men nu ska jag sova, ska ju upp 7 och spela in igen” Dag efter dag efter dag, nej sluta nu!

Kenzas svar: Det enda jag kan göra är att hälsa dig välkommen tillbaka i mitten på december då showen är slut. Det är mitt jobb och när jag jobbar hela dagarna har jag inte tid att blogga om något annat. Försök tänka lite längre. Kram!

Reply
Sofia

Halå! Asså wazzup me din blogg? Varför ser den så konstig ut? Den är helt gul och inlägger hoppar in lite här och där, nån varit och lekt i kodmallarna? :O

Reply
alen

besviken. det sög. och vilken jävla blåsning? inte ens kul!

Kenzas svar: Förväntade mig inte någon annan kommentar från dig haha. Alltid så positiv och glad. Blåsningen blev inte riktigt som vi tänkt oss, jag har inte sett avsnittet än så jag vet inte riktigt hur blåsningen blev, men vi kände också där på plats att det inte blev som vi tänkt oss. Allt kan inte vara lika bra, hehe. Kram!

Reply
moa :)

åååhh jag älskar när du ropar “hur mår ni sverige” jag ryser varje gång pusskram moa :)<3

Reply
emma

;D(y) fast det var inte så rolig dröm tyvärr (när ni skulle lura). längtar till nästa avsnitt!

Reply
Tove

Jag har sagt det förr men kan säga det tusen ggr till. Ni är så jävla braaaa :D Hahaha, jag skrattar lika mycket varje gång! YOU GOOO!

Reply
felicia

Vill inte ge kritik men fan jag måste.

Det var en lite kajak i lite vatten och ni vågade inte vända er upp och ner? som i en liten badleksak… Visst vattnet va kallt lalala.. Men det märks att ni kommer från storstan på den fronten, faktiskt=) lite gulligt också.

En till fråga är lespar du? jag vet att du sa att det va för tandställningen, men det du har väl tagit bort den? eller? Det känns som att du pratar med tungan långt bak i munnen eller något. Så jag undrar om du alltid pratat så eller om det är sen tandställningen.

En till fråga är kommer alla shower handla om tränging? För du har inte ens en träningsblogg så det här var inte riktigt va jag förväntade mig av showen, så jag blev lite besviken :/ Jag spolade förbi sista träningsdelen, orkade inte kolla.

Reply
Malin

Enda anledningen till att ni kunde klämma så hårt var att ni är bloggare. tssss

Reply
Camilia

Hahaha, så roligt! :D Älskar när du bara gjorde 3 situpsXD Du är så söt puttinutt, vill bara nypa dina kinder!! :D

Reply
caroline

blåsningen blev väl sådär. men annars-skitroligt! satt och skrattade nästan hela programmet, har nog lika dålig humor som er ;) tommy är ganska rolig med ibland hehe

Reply
Elinore

hej kenza mitt fan. är de du som har kommit på skomärken wildflower eller vad den herer nu igen. ? för jag har beställt några kängor som e märket wildflower på. vill gärna ha ett svar

Reply
Ellinore=)

Hejsan!:D

Kanske borde komentera något dumt för att få svar.. hmm nej jag hade ju inte tänkt det!:D

Jag ville bara säga att jag vek mig av skratt åt dina underbart fina miner! hahaha jag sitter till och med och ler när jag skriver detta;D

och jag hoppas att ni kommer ha en show till efter denna för jag tycker att den är jätte bra!

jag bockar och bugar och tackar för mig, hälsa tyra att showen var bra med så blir jag jätte glad! :D

en puss till er båda!

hahah bara jag som märker att jag drar ut på komentaren?:D

i alla fall pusshej! :)<33

Reply
Lellehh

Love, love, loooove it! :D Man blir så sugen på att se de andra avsnitten.
Under blåsningen – vem var det då som var “rösten” och sa allt som skulle hända? ;3

Reply
Mari

Åh vad jag gillar din vinröda halsduk, vart har du köpt den ?! Bilderna från dagens plåtning blev säkert huuuur bra som helst =)

Reply
Gabbi

Grymt kul avsnitt! :)
Jag tycker det är kul med alla häftiga saker ni gör som att hoppa fallskärm eller paddla kajak! Kan hålla med om att såna pulshöjare är något man vill testa på! :)
Sen är det ju kul med träningssakerna också:P Kan ju säga där med att det skulle vara kul att få ge gärnet på en massa olika sett som ni gör och se om man pallar trycker.
Bra jobbat av er iaf att ni gör allt! :)
Kram!

Reply
Ellinore=)

Hejsan

kanske skulle skriva något taskit för att få svar? hmm.. fast ne:D

jag gillade programmet och jag älskade programet och jag längrat till nästa torsdag!

ta åt dig och hälsa tyra från mig!:D

jag bor i lilla skåne och hoppas att jag träffar er någon dag då jävlar vill jag ha en kram och en bild!:D

önskar att jag hade kommit till kristianstad när du var där för det är inte så långt ifrån mig men du kanske kanske kommer nästa år också!?:D

jag gillar ert program höhöhö

längtar tills dagen du skriver att det kommer uterligare en show…

puss ifrån mig lilla ellinore :D<33

jag kommer gå in här varje dag och se om jag fått svar så snälla svara:D

Reply
Cattis

Tycker du gör det jättebra framför kameran, känns lite som att vad ni än gjorde skulle vara kul eftersom det är den bakomliggande humorn som är rolig :) Älskar att ni vågar driva med er själva. Kram!

Reply
lina

KENZA SNÄLLAAA ANSWER MEE! VAD HETER LÅTEN SOM KOM I FÖRSTA DELEN?? !! den där typ lite “sorliga” de var bara instrumental men ..va hetereeeeen

Reply
Julia

Asså älskar verkligen ditt hår!
Vill så gärna göra något åt den här rishögen till hår!
gillar erat program kram! :)

Reply
julia

hahahaha skrattar ihjäl mig !! ni är j bara för jävla sköna !! diggar er starkt ! keep it up girls !! love

Reply
ameeee

asså jag dog av garv när du kasta en innebandyboll ist xd tråkigt att han inte tyckte de va lika kul ! xD vart fan fick du den ifrån föresten ? helt random ju xD

Reply
Malin Pettersson

Haha… fan vad sköna ni er…!!! Men alltså det måste vara nått fel på mig.. jag sitter och är avensjuk på er när ni gör mardrömmen med eran coach Tommy!!! Jag vill oxå träna så..!!! Älskar så tuff träning!!!! haha.. Kram

Reply
Anna

Awesome show! I am partial swedish/american and was wondering, is it possible for me to send in a wish? Even if I am in Dubai :)

Reply
Jenny

Jag verkligen alskar eran show! Ni ar verkligen huur skona som helst! Min favorit del ar absolut nar ni tranar.
Kenza du ar sjukt skon tjej och har en underbar och akta personlighet! Snalla svara inte negativa komentarer, du behover verkligen inte ens lasa dom!
Men som du skrev tidigare “Haters motivates me” .. bra dar!

Keep it up girl!

Reply
vanessa

Hahahaha! fick mig några goda skratt! Ni är sjuka (på ett bra sätt alltså) jag skulle ha så jäkla kul med er! ;D

Reply
Dixi Wonderland

Jag förstår inte varför folk klagar precis hela jävla tiden! Ni kunde ju inte veta hur hon skulle reagera, det visste ju ingen. Klart de blivit roligare om hon blivit hysterisk osv men sånt kan man inte veta innan.

Sen så kan jag hålla med att jag saknar alla inlägg om festerna, kläderna, fikat osv men du har ju inget “normalt” jobb. Hade varit värre om du skrivit om dina dagar på Ica tex HAHHAA. Sen så skriver du aldrig illa om något, inga bloggbråk och de är bara du och Foki som inte gör de. Därför läser jag era bloggar för dom står ut för ni är er själva och skriver om er och det är ju personen som driver bloggen som man vill veta en massa om och inte alla retards!

Reply
Lina

Jag kommenterar typ aldrig men jag måste säga att jag tycker du gör ett sjukt bra jobb! Showen är verkligen jättebra, sjukt mkt bättre än bellatyrashow. Fortsatt lycka till med allt vad du nu ska hitta på härnäst! :D

Reply
Ramona

Och så ska man se på kvällens höjdpunkt nu!
Kenza, när det hela är slut i december… snälla gör en till show med någon annan eller med Tyra igen! :D haha
kram kram din blogg är ju rätt så jävla grym!

Reply
alen

haha jag blev glad där för svar :) jag mennar inte att vara så sur hela tiden, men jag vill helst vara ärlig och säga så som jag tycker och känner precis som alla får göra. jag följer din blogg dagligen flera gånger och du är en av de bästa, intelligenta och skönaste personerna här i bloggvärlden! din personlighet är grym, du påminner lite om mig ;) gillar att du har en sån bra humor!! men jag måste säga att om nu showen kommer fortsätta så som den gör så tror jag knappast den kommer hålla i sig, jag vet vad jag snackar om ;) men iförsej kanske den blir bättre.

Reply
flisan

Hej Kenza! ;)
Du är värkligen asbra, det skriker värkligen utstrålning om dig! :D Och showen är jättebra, kommer det en till säsong?

Reply
Frida

jag tycker du är underbar kenza! folk som klankar ner på andra måste ha stora problem med sig själva… förstår inte grejen. så onödigt och det stämmer inte någonstanns. kram på dig!

Reply
Lisa

Vad hade du för skor på dig den dagen ni åkte till Norrköping? Avsnittet laggar nämligen så man ser inte så bra. Vore snällt ifall du kunde svara :)
Kramar

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER DET LOVAR JAG ELLER DET KAN INTE JAG VTEA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN, SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
Anna

jag gillade faktiskt det här programmet. Tycker bara den där tjejen Tyra är lite jobbig och tröttsam. Kenza passar bättre i tv rutan, väldigt söt och rolig tjej.

Reply
Someone

Åååh, jag vill bara tack er två flummapor! Jag satt vid datorn med världens killproblem och en klump i magen så kollar jag ett avsnitt av K&T Show, och WOW va glad jag blev och glömde alla bekymmer! Stort beröm till er, ni är så sjukt duktiga :)

Reply
Johanna

Åååh, vad heter låten som spelas när dom paddlat klart, kenza ramlar i vattnet och då hon sen pratar om ifall det var en mardröm eller dröm!? DEN LÄT SJUKT BRA :)

Reply
S

Och de som klagar på det du skriver behöver inte läsa bloggen längre. Peace eller dra lixom :D

Reply
Johanna

Tack för ett roligt avsnitt! Blev många skratt! :D
Du är så rolig Kenza när du ska försöka komma undan vissa situationer, hehe :P

Reply
Henni

HUR JÄVLA UNDERBARS OM HELST! Garvade mig igenom hela programmet haha fyfaan! Älskar eran humor. Måste bara säga att det är visst bra med träningen i slutet, ger skitmycket pepp till mig och säkert till andra också. Rock on

Reply
Silje

Herregud, så utrolig tøffe dere er! Blir så stolt av dere jeg :)
Btw, nice blooper, Kenza ;) Nydelig er du!

Reply
Tommy

Yo Girl. Kollade lite på showen idag och hittade en så jäkla kul grej. La upp det på min blogg. När Tyra springer och vi står och hejar så sitter din fot uppe i taket helt plötsligt. hahaha. Du måste lära ut cheerleading vid något tillfälle :-)

Reply
idaida

jag döör av skratt när jag hör och ser er två! så sjukt jävla roliga. och operan! där snackar vi om att få till ett riktigt jävla bra skämt.

ni är klockrena! sluta aldrig med det ni gör.

Reply
frankie

gud vad jag älskar denna show,så rolig.
tröttnar aldrig på den ni borde ha 2 timmars show :p
älskar er <3<3

Reply
Amanda

Tycker att showen bara blir bättre och bättre! Ni är så duktiga och det är uppiggande och inspirerande att se! Trevlig helg :D

Reply
katerina

Ni är så himla roliga, gråter av skratt under programmet! Och RASMUS, kan man inte få drömmen uppfylld att få dejta honom? hahaha…

Reply
A

Hi Kenza,

I think this was very fun to watch and you made me smile! :-) Can I just say: you seem like such a sweet girl and you are so good at dealing with the negative comments some people write on your blog – I think that is something to be proud of, because a lot of bloggers don’t handle critisism very well, but you do. Thumbs up for that!

I wanted to ask you: the blue “Serena” blazer you showed the other day – where did you buy that? I live in Denmark, but I want to see if I can find it here, but I don’t know where to look ;-)

Reply
Petra

Nu slutar jag läsa din blogg. Den var intressant och kul förr då du gjorde intressanta inlägg men nu är den bara för trist! Tråkigt jag har tyckt att det var kul att följa dig genom de två år jag läst din blogg och visst det är ett jobb du gör men händer inget annat i ditt liv . Har du inte åsikter om något numera..
Trist!

Reply
Jenni

Roligaste drömmen hitills! Bra, att ni sjäva observerar att ni svär rätt mycket :) Ha det bra!

Reply
paulina

ni är så jävla bra! sitter verkligen och skrattar till ert program! ni är så himla sköna båda två =) det har ni verkligen lyckats med, haha! :D

Reply
Iris

Hahaha så söt grymt, sjuukt, underbart söt :D men ni svär typ hela tiden, haha ;)

Kram, ÄLSKAR din blogg!

Reply
Jess

Ni är hur grymma som helst! Har även fått min pojkvän att kika på erat program nu ;) (Han läser ALDRIG bloggar) Men han skrattar högt åt er och tycker “ni är jättesköna”. Hehe.

Dessutom blev han extra glad när ni var i Norrköping under dagens avsnitt! Han kommer nämligen därifrån.

Från det ena till det andra; jag har en dröm. Den handlar om att få en känd blogg med många läsare. Var ganska stor en gång i tiden, men flyttade utomlands när jag höll på att bli som störst och därmed tappade jag de flesta läsarna.

Började på jessjess.blogg.se
sen blev det metrobloggen.se/jess
och nu jessjess.se

Kramar

Reply
Kalmarflickan

Hej Kenza!

Jag vore så himla tacksam om du kunde hjälpa mig med att ge mig html-koden för Google Translate. Jag har sökt överallt på Google och testar massa olika koder, men lyckas inte. Jag vill ha översättningsverktyget så att det ser ut precis som ditt.

Som du ser på min blogg står det “Google Translate my Page” överst och “Update this gadget click here” under, och det vill jag inte ha där. Och de andra html-koderna jag hittar, där står alla språk på svenska och jag vill att det ska stå på själva språket, är det finska ska det stå soumi – ja du förstår =)

Vill du svara mig med html-koden du har på din blogg? Tack så jättemycket på förhand i så fall! Vore verkligen GULD värt.

Btw, så är bloggen underbar.

Ha en kanondag /Lisa

Reply
anja

spana gärna in min blogg och kommentera vad du tycker om den? om du har varit inne på den tidigare, får du gärna skriva hur du hittade den.
någon annan hade länkat? någon kommentar du hade sett som jag skrivit på någons blogg. m.m.

kramar Anja
http://justanja.blogg.se

Reply
alma

Polisen uppmanar människor att vara försiktiga när de är ute ensamma kvällar och nätter, speciellt personer med invandrarbakgrund, eftersom det är de som har drabbats, rapporterar Kvällsposten på nätet.

Polisen varnar också allmänheten att ingripa om de skulle bli vittne till en ny skottlossning

http://www.aftonbladet.se…/nyheter/article7997571.ab

Reply
sofie

härligt avsnitt!! :) blev sugen på magövningen då man hänger upp och ner. den är så härlig! ska se om de går göra nåt liknande på gymmet!

Reply
kaki

Hej Kenza!

Jag tycker din blogg är jättebra och väldigt rolig att läsa, du är en riktigt bra förebild på många sätt! du säger vad du tycker utan att vara kaxig. Sen känns det som du är en väldigt rolig tjej och det gör bloggen mycket värd att följa :D

sen eran show! asrolig, woow du och Tyra verkar vara ett bra team och jag tycker ni gör ett bra jobb! ser framemot varje avsnitt :) you go girl!!

kram från kaki

Reply
Nina

Tråkigt avsnitt och tråkig blåsning, det var väl knappt en blåsning? Slutet var roligt dock :)

Reply
moa

Alltså faaaaaaaaan vad ni är roliga. Men hade du blivit så arg om Tura hade slarvat bort Mani på riktigt den lilla sötisen!?

Reply
Isabelle

Vad tycker du om “lasermannen” som går runt och skjuter mörkhyade i Malmö?

Jag själv bor där och jag är inte mörkhyad och jag är halv svensk men jag är ändå orolig och rädd att gå ut när mörkret närmar sig..

Reply
isabel

hej, jag gillar din blogg jättemycket men har börjat sakna den eftersom nästan hela bloggen tas upp av kenza & tyra show. jag skulle önska att du skrev lite mindre om kenza & tyra show och mer om mode och sådant. :) tack

Reply
Julia

Jag måste säga att ja tycker det är ganska intressant att folk kan säga att de inte händer nåt i ditt liv, för att du skriver mer om showen..eller att du ska sluta göra de för att dom tycker att de är tråkigt.. sist ja kolla var bloggen om ditt liv och de är en sstor del av de nu :P Jag älskar iallafall både bloggen och showen : ) amazing

Reply
mira

du har blivit tråkig. det enda du bloggar om är showen, länkar till videos osv. men för oss som inte gillar showen, men gillar kenza, vad ska vi få läsa?

Reply
sabina

häftigt med shower men din blogg handlar inte nästan om något annat vilket jag också förstår, det är ju det enda du håller på med nufötiden såå.. men väntar på dina varnliga blogginlägg där du bara skriver en massa onödigt , det är intressantast att läsa, om vad du gjort och sånt :) Ha det bra! KRam!

Reply
ebba

sämsta jag har sätt… kenza dissa tyra och gör en egen show istället… asså fan va tråkig!

Reply
Frida

kuul :D jag är en 13 årig tjej som driver en modeblogg så titta in ! Har jusst inskaffat massor med nytt i garderoben ;D

Reply
syl

Ni är bara så roliga! jag tycker ni har kommit med en jätte rolig idé till showen med olika aktiviteter som ni går igenom och testar nya saker vilket jag tycker sticker ut ur mängen på många “showar”. Lycka till i fortsättningen kram :)

Reply
Alexandra

Haha vad ska man tycka om lasermannen :p tror nog kenza tycker han är ganska sjuk som alla andra idioter som går runt och skjuter. Jag bor precis där dom två senaste kvinnorna blir skjutna, självklart ska man vara orolig men polisen gör vad de kan för att hitta honom/henne.

Reply
caroline gustavsson.

kenza, ta inte detta fel för jag diggar verkligen dig, MEN, du förtjänar inte att ha sånhär stor blogg..? klockan närmar sig sex på kvällen och du har inte uppdaterat en enda gång?

nu menar inte jag att du ska svansa runt oss och uppdatera 20 ggr per dag för att göra oss nöjda, men om man inte ens lyckas klämma in en liten mobilblogg innan klockan blir sex på kvällen så kanske man helt enkelt inte förtjänar att tjäna 200 000 kronor i månaden.

Reply
Helena

Hehe, så roliga program och då är jag äldre än de flesta som kollar (28 år). Ser fram emot nästa program. Gillade ljudet ni gjorde när ni gick i vattnet – plopp! Ska börja med det när jag går o simmar tror jag för att se reaktionerna man kan få… :-)

Reply
julia

hahahahahaha när ni gör dem där sittuppsgrejen får ju medhjälparkillen som typ var friidrottsproffs stånd xD

Reply
HANNA

Gud vad jag älskar erat program ! Tittar på varje avsnitt du har i bloggen :)Ps. din blogg är den bästa , kram Hanna (:

Reply
jenny

Inte den bästa blåsningen direkt.. :( Vet det blev inte som ni tänkt er men ändå. Indeerna var inte bra alls!!! :( Kram!

Reply
halmstadfrida :)

Asså jag är verkligen så avensjuk på er två!! Fast på ett posetivt sätt :DD de är så sjukt häftigt att ni får göra sånt här! Liksom typ världens bästa jobb :D

och jag är SÅÅ GLAD, att ni delar med er av detta och låter oss få se era underbara upplevelser. Och till o med låter några av läsarnas drömmar få komma med, så coolt!!

Hade kunnat skita i att äta godis på 5 år för att få göra ett sånt här program, såå coolt!! Men tacktacktack för en otroligt bra show, många kramar

Reply
alicia

Någon som vet vad låten i slutet av kajakgrejsen heter? Grymt bra!

Jag älskar att du lägger upp bloopers hela tiden, Kenza. Härligt att se att man inte är den enda som pratar med sig själv, haha!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*