• header

Ses vi på Lobby i helgen?

Såhär glada var jag och Dilay på Lobby för några helger sedan! Saknar dig min ängel

Imorgon är det fredag och dags för ännu en rolig helg på Lobby!

HÄR osar ni för fri entré innan midnatt – fredag

HÄR för lördagen

23.00-05.00 Sveavägen 9

28 Comments

Rosanna

Jahapp så om kenxa hänger där betyder det att det bara är 18 åriga tjejer där som är efter henne. Alltså en fritidsgråd.

Reply
em

Haha jag trodde också tjejen var ett lejon!
(Till $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko) :D

Kenza, din blogg äger :)

Reply
olivia

heej! Jag ville förut skriva en dröm önskning, men jag hade ingen idé då om vad jag ville. Men nu har jag en bra idé. En familje medlem har nämligen åkt in på sjukhus och mår inte alls bra. Så just nu är jag väldigt deppig och ledsen. Så min dröm är att få en lycko-dag. Någonting som skulle vara speciellt kul skulle va att åka luftballong kanske? :p

Reply
Andréa

Vilken underbar klänning du har, vart finns den och vad kostar den? :)Kan du inte lägga in en bild som inte är så suddig där man ser klänningen lite bättre, please? :D

Reply
ella

Hej Kenza!

Vad är åldersgränsen? Är det olika på fredagar och lördagar? :)

Reply
sara

måste bara fråga en sak. vad tycker du man ska använda för vinterjacka och vinterskor i år?

Reply
Willysgruppen

haha, ja. Där satte du verkligen huvudet på spiken! Snabb ja/nej-fråga bara: Hur gör du om du blir attackerad av en krokodil?

Reply
Feministen

Hej!

Har du något att säga till om bilderna som används på lobbys affischer? Vi behöver inte mer sånt! så trött! Du verkar vara en smart tjej som tänkt till.. använd ditt inflytande till att försöka säga nej till den typen av sexistiska bilder.. You go girl!!!

Reply
Jannie

Hej Kenza!
Vi är ett gäng partyglada tjejer från södra Sverige som ska parta lite i Stockholm 12-13:e nov. Vi skulle så fruktansvärt gärna osa till Collage den helgen. När kan man göra det?

Puss o kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*