• header

22a oktober 2010

Hej hej!

Har jobbat hela dagen, det är därför jag inte uppdaterat. Vi har spelat in till showen sedan tidigt imorse. Idag var det nämligen dags för drömdagen tillsammans med två läsare! Ni kunde ju vara med och tävla om en drömdag med oss och idag hade vi den tillsammans med vinnarna. Det har varit väldigt kul, men kallt!! Imorse var det ju snöstorm….

Ville inte vara osocial mot de två söta tjejerna så därför har jag inte mobilbloggat heller. Däremot har jag suttit i en fucking jävla telefonkö till resebyrån jag bokat nästa veckas resa hos och när jag äntligen kom fram “råkade” hon i luren lägga på. Haha….. Fyfan vad arg jag blev.

Sedan fick jag så ont i magen att jag inte ens kunde stå upp. Igen. :( Fick det sist när jag plåtades för Nelly och det var inte kul… Försökte vara glad ändå men det var så svårt när det gjorde så ont. Nu när jag har ätit lite godis känns det bättre. Jag skojar inte.. Godis hjälper alltid!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, mina fingrar och tår är så frusna… Hoppas det varma badet hjälper magen lite också… Kram kram!

95 Comments

stina

KENZA! efter att du börjat med inspelningar av kenza&tyra show, blir din blogg bara sämre! med mindre uppdateringar och edast klipp och inlägg från showen. blir lite tjatigt dock.. säger det inte för att vara dum utan för att hjälpa:) – man kan aldrig bli perfekt men du är nog närmast!

Reply
Lisa

Hoppas du mår bättre! Jag har längtat efter att se avsnitt 4 till Kenza & Tyra show men det så så laggigt igår, så himla jobbigt ska prova igen snart. Undrar vad du hade på dig för skor den dagen? Såg så fint ut men såg inte riktigt vilka det var. Kram!

Reply
ff

hur kommer det sig egentligen att dina vänner inte börjat blogga sådär efter dig liksom? Alla andra storbloggares vänner börjar blogga men ina dina, tex dilay nadia o dem där…. :)

Reply
Lellehh

Hahah man blir seriöst orolig när ni storbloggare inte gör några inlägg på hela dagen! Men nu vet vi iallafall att du lever. :)

Reply
maja

Kenza kan inte du skriva ett inlägg om hur du ser på dagens skönhetsideal, vikthets och utseendefixering, det är så intressant att läsa hur ni offentliga personer ser på sånna saker!

Reply
Annika

Hej Kenza!
Prova drick någonting varmt när du får dina magsmärtor.
Det kan exempelvis vara kamomillte (som bla verkar antiinflammatoriskt) men har du inte tillgång till det så hjälper varmt vatten (kokat vatten) eftersom det är kramplösande.
Har du däremot inte tarmproblem(kolik) utan istället magkatarr(sugande känsla, smärtor några cm över naveln) är det andra saker som hjälper såsom fet yoghurt och exempelvis det receptfria medlet novalucol.

Lycka till!

Reply
L

Hej Kenza!

Tycker du är så sjukt vacker och bloggen din är hur bra som helst!
Är total kär i din halsduk på bilden, vart har du köpt den och var det länge sen?

Kram på dig!

Reply
mira

det är såna som du som bidrar till miljöförstöringen. Reser en gång i veckan, flyger dessutom! Och shoppar i enorma mängder, varför inte ta vara på second hand butikerna istället? Tänk på det kenza.

Reply
Malin

Lika snygg som vanligt och gud vilken snygg och mysig halsduk, vart har du köpt den?;) ha en fin kväll! kram

Reply
Sandra

Hejsan!

Tänkte bara säga att de finns vetekuddar som man värmer i mikrovågsugnen i 90 sekunder typ och lägger kudden på de stället man har ont. Pröva det, hjälper alltid för mig!

Reply
Nattha

Snygg tubhalsduk! Vart har du köpt den?
Du kan svara på min blogg eller min mail för jag kollar aldrig om någon svarat på mina kommentarer i inläggen igen.. Haha :)

Reply
Elin

du har inte varit och kikat om du har urinvägsinfektion? Det kan ju komma och gå lite. Tack för en fin blogg iaf :)

Reply
Alexandra

Var har du köpt din tjocka tröja ifrån? Den ser ut att vara jättemysig :D kram

Reply
Mikaela

har en likadan halsduk :) kommer ihåg när jag såg dig ha den första gången då sprang jag och köpte en likadan ^^

Reply
Maria

Snyggt! Kolla in när vi reser våran drömresa runt i USAs bästa städer! Här omdagen var vi i Las Vegas och nu är vi i San Francisco och ska nu åka ut till Alcatraz :)

Reply
Sandra

Kenza… jag lider verkligen med dig. Det är inte roligt när magen drar ner en… Det vore underbart om man inte behövde känna av/tänka på magen varje dag! Tyvärr är det så j***a vanligt med magproblem, som beror både på psyket o kost/stress/stillasittande osv. Magen är som ett känselspröt har jag fått lära mig den hårda vägen, och det är där det visar sig om man mår dåligt eller inte tar hand om sig, både psykiskt och fysiskt. Det är så himla synd :( men det har ju en anledning – kroppen skriker “ta hand om mig bättre!” Alternativt sök läkare. Ta hand om dig Kenza!!! Och alla andra också! Var snäll mot era kroppar <3 Hade jag vart du hade jag testat Annikas råd om varm dryck, det låter skönt för magen, speciellt i detta väder. Kramar!

Reply
cecilia

Hej Kenza!
Jag måste bara fråga; var har du köpt din halsduk?! :D
Tack för en underbar blogg!

Reply
Fredrika

hade en massa problem med magen förrut, fick magknip rätt ofta, sen slutade jag äta kött, blev vegetarian och har haft magknip 2 gånger på ett halv år. Du kanske borde varva ned och äta mer vegetarisk mat iallafall?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*