• header

Grattis Ninomanani på 3-årsdagen!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Manis födelsedag!!! Min lilla prins är nu 3 år gammal. Gud vad tiden går fort!

Jag sjöng för honom imorse och lovade att han får tårta (brukar göra den av leverpastej, korv och lite annat) och present på söndag istället eftersom att jag jobbat hela dagen och han nu är hos mamma över helgen. Ja, jag firar min hunds födelsedag haha.. Mobba mig inte! :)

235 Comments

Ida

haha, fyller ju på samma dag som min “lilla” vovse Moll(berg). Hon e bara …. 40 gånger så stor :D haha en schäfer leonberger så du kan tänka dig vilken björn hon e!

Reply
Hanna

Åh, grattis till Armani :) jag brukar också fira mina katter med tårta och altt, haha ;)

Reply
Carro

Du är inte ensam om att firra din hund.Här hemma firrar vi med riktig hundkalas när min hund fyller år.Du får gratta honom från mig och min lilla tik som ser precis ut som mani:)

Reply
marina

grattis i efterskott mani!! <33
han är så otroligt sööt<33

brukar fira min katt fia
brukar göra tårta av blöt mat skinka och torrfoder
:-)

Reply
Sofie

Vad är han för ras?
Han påminner grymt mycket om min hund.
Han är en blandning av shi tzu och tibetansk spaniel, så jag blev lite nyfiken haha . harree göött :D

Reply
Sofie

Det är klart man firar hundens födelsedag :) Vi firar Sachas födelsedag varje år med tårta av leverpastej, korv och Frolic :)

Reply
Zizi

Hahaha grattis lilla Mani, en stor pojke. du behöver inte mobbas hahah jag firar också min katts födelsedag :D

Reply
Jessica

Grattis! De är ju inte ett dugg fel eller dumt eller nått sånt att fira sina djur på födelsedagen! Är inte de värda all uppmärksamhet och lite extra på sin födelsedag de med?! JODÅ! =)

Reply
Linnea

Grattis!!

Det är inte alls konstigt att fira sina djur dom har väl lika stor rätt som oss att bli firade på deras födelsedagar. Jag har firat mina katter i 6 år.

Reply
Linn

Stort grattis! :) Men det är helt normalt Kenza, firar min hund också. Men han får pannkakstårta! ;) Take care, du är supervacker och ger bra inspiration till unga tjejer!!

Reply
Fanny Sjölén

Grattis i efterskott! :D
Jag firar också min vovves födelsedag. Har en liten Papillon (ser typ ut som en Chihuahua fast större och med andra färger), så jag tycker att det är jättegulligt och bra att du firar hans födelsedag :)

Reply
Homey

Hej Kenza!:D
Stort grattis från mig till lilla Armani!
Jag vet att det är lite sent att gratta hehe..
Men jag undrade vart du köpte honom, för jag vill köpa en hund som liknar armani men jag vet inte vart man köper dem någonstans :S
Kan du ge mig några tips?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*