• header

Mobilblogg – italienskt

Hittade kameran! Woho! Ska bli skönt att kunna fota utan att det blir vita fläckar på bilderna. Så nu är nya Canon g12 min!

Nu sitter vi på en italiensk restaurang och ska käka lunch :)

131 Comments

Alva

Hej !

Jeansen du har på dig på introt till “kensa och tyra skow” vart har du köpt dom ? :

Reply
Emmy

ett tips från mig till dig! köp ett UV-filter till din kamera så förbli din lins repfri forever. det är ett genomskinligt filter som helt enkelt fungerar som ett skydd. mycket lättare och framför allt billigare att byta ut det istället för hela linsen/kameran.

hade najs som fan
Emmy, Luleå

Reply
Amanda

Åh, Kenza du är så sjuk jävla snygg! Din garderob är min största dröm och jag tror inte du förstår hur mycket jag älskar dig. Du är en otroligt underbar människa, du ska bara veta det. Din blogg är så jäkla grym så jag bara gapar när jag ser den. förstår inte hur du lyckas göra den så himla skitbra? Wildflower by Kenza-skorna är hur fina som helst! Mina favoriter är dom svarta bootsen som du & Tyra hade på er på bilden (flera inlägg nedan). Men är bara 11 år så, hehe..

Reply
halmstadfrida :)

Vad tkr du annars om den gamla om man bortser från reporna? Var de därför de blev fläckar?

Säg gärna vad du tkr om den nya/jämför <3

Reply
Becka & Petro

Hej Kenza ! Hoppas du har det trevligt med din pojkvän , och att din karriär som sångerska lyckas :D Hälsningar två tjejer som följt din blogg länge , och tog en varsin bild med dig i Halmstad på H&M och Lindex ! Vill du att vi ska skicka bilderna till dig ? :D kram

Reply
H

Kommer ni att sälja er kamera? I sådana fall jag är intreserat. förövrigt tycker jag att ni är awesome!!

Reply
LISOU

“lek inte rik”, vad fan är det för kommentar? exakt VARFÖR skulle hon leka rik? och inte för att låta typ hela jävla dum, men Kenza behöver inte leka.

Alla som läser hennes blogg, eller inte läser den men vet vem hon är, VET att hon tjänar otroligt mycket pengar på sin blogg. Plus att hon jobbar för MTV och är modell. Herregud.

Fan vad patetiska ni är.

Reply
Amanda

Jag säger som Emmy, köp ett UV-filter som du sätter utanpå linsen. Det kostar under en hundralapp och då skyddar du linsen så det inte blir några repor.

Reply
shilli

cute! undrar fortfarande var ty har köpts sin feta halsduk.. den i vit, mörkbrun och beige? vet att det finns en liknande i blå, rosa och vit.. come on. spill it! :)

Reply
Ida

Roligt med ny kamera! Alltid roligt att köpa teknikprylar :D
Och så gott med italienskt, här sitter jag o äter soppa… Haha :)

Reply
Dixi Wonderland

Angående kommentaren:

Postat av: ..
lek inte rik..
2010-10-23 @ 16:02:07

Det är väl svårt att leka något man faktiskt är? HAHAH fail människa! You go Kenza!

Reply
Alexandra

hej :)

när du har så mycket pengar.. och kan typ köpa vad du vill direkt.. saknar du inte det roliga då med att spara och så till något man vill ha? så man får längta lite? :)

keep up the good work!

Reply
Katta

Vill ni tjäna pengar på eran blogg? Se länken på min blogg, helt sjukt lättförtjänta pengar. Skapade mitt konto igår och har redan tjänat 500kr. Prova ni med! ;-)
Har ni frågor, fråga på!
Kram

Reply
Sanna

dags att uppdatera .. ?:s dina uppdateringar suger varje dag, och ja, jag förstår att du är väldigt upptagen med showen och vill ha ett privatliv, men ditt sk ” jobb” är din blogg & showen, du vet själv att du är väldigt upptagen med kenza&tyra show så du borde planera bättre, typ som tidställa MÅNGA inlägg dagen innan, inte bara ett inlägg.

Reply
linn

Hej kenza, vilken fin och intresant blogg du har, man blir ju beroende :). men nu till saken. jag har alltid gått och oroat mig föra att jag sak bli för lång, och viljat vara kort. men när jag ser dig så ser jag hur sjukt snyggt det är ätt vara lång. hur lång är du? tack

Reply
I ANDRA HAND

Hejhej allihopa!
Jag har fyndpriset i min bloppis där du bl.a. hittar väskor och helt nya converse. I priserna ingår frakt!

Ta supergärna en titt :)

Reply
Agnes

Jag vet inte vad jag ska skriva asså.
asså du är så himla fin vet du det fina söta kenza

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*