• header

24e oktober 2010

Hej regniga söndag!

Härligt väder vi har här i Stockholm va… Men det är perfeket väder för att bara slappa, göra pannkakor och spela tv-spel! :) Nintendo har uppmärksammat att jag är galen i tv-spel så de har skickat ett Nintendo Wii till mig som ligger och väntar på mig på posten. Jag döööööööööööör vad kul!!! Inte för att jag tröttnat på mitt gamla härliga Supernintendo eller PS3 men kul med något nytt!

Har även lite andra paket att hämta ut så nu ska jag klä på mig, pussa älsklingen hejdå som sticker iväg till Serbien och sedan möta upp min mami.

 Såhär taggad är jag på Nintendo Wii haha..

93 Comments

Filippa

Åh vi har det , det är skit kul ! :D

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄlskar din blogg, kramiis

Reply
sofia

fyy fan vi andra 0or får slänga ut 2000 på de:P o du får flera tusen i månaden och får de gratist! o själv är man arbetslös… grrr orättvist! :P

Reply
Dixi Wonderland

Alltså jag blir sur när jag läser detta. Och jag blir inte sur på dig utan mer på dessa elaka företag. Om du nu får 200.000 i månaden så har du ju råd att köpa hur många Nintendo Wii som helst. Medans en annan skulle få spara i minst 6 månader för att få ihop dom pengarna, sen då spara ytterliggare för spel osv.

Klart dom skickar till dig eftersom du har en stor blogg de fattar ju vem som helst men de hade varit snällare av dom att skicka de till någon som inte har dom pengarna. Allt handlar ju bara om reklam tyvärr. Hoppas du spelar för mig iaf (=

Reply
Emma

Verkar som om de aldrig kommer sluta regna, inte här i Linköping i alla fall .. men med lite godis o en varm filt i soffan räddas dagarna ändå :D kika gärna in på min blogg och lämna ett avtryck i kommentarerna :) kram!

Reply
Idaho

Haha jaa smart nintendo, skicka till dem som redan har råd att köpa 1000 själv.

Reply
anonym

“Nintendo har uppmärksammat att jag är galen i tv-spel så de har skickat ett Nintendo Wii till mig som ligger och väntar på mig på posten” ja tänk om det hade hänt någon som fakitskt inte kan köpa ett själv istället för att ge det till någon som har råd med precis vadsomhelst..

Reply
Charlotte

Då måste du köpa super mario galaxy! och super mario bros! Det är dom absolut roligaste spelen :D

Reply
elin

okej sjuuukt asså, så om du skulle skriva att du var intresserad av bilar, skulle du väl antagligen plopp få en bil av mbw eller något

Reply
Sara

Ja usch, vädret är ju hemskt.. men gud vad härligt med nintendo wii! :D
Hoppas du får en bra dag trots regnet! ;)

Reply
songul

skulle inte du o din lillebror följa med aleks till serbien när han tävlade?:)

Reply
kajsa

asså jag har tänkt på en sak rätt många gånger! vad hände med den där bilen du köpte, typ förra sommaren? en mercedes om jag inte minns fel? :D

Reply
Zasu

Åh, jag vill också spela! =O Det enda vi har är ett Xbox utan några spel till och ett gammalt gammal Nintendo (Mario Kart!!! :D)

Reply
Francy

Kan du inte ta kort på där du har din tv och dina spelkonsoler? Skulle vara kul och se hur du har lagt upp dom. :)

Reply
anna

skulle inte du följa med aleks till serbien? åk dit, det är underbart haha :D

Reply
Hanna

haha, biffen bredvid dig. lovar, om man spelar tillräckligt med wii så kan man också få såna armar ;)

Reply
Zarah-Lou

Köp Mario Kart Wii – då kan vi adda varann när du är uppkopplad med ditt Wii och köra mot varann ;)

För seriöst; Det är GRYMT jävla skitkul! Men det är MYCKET roligare att köpa uppkopplad mot internet och köra mot andra runt om i världen.. det är för lätt att vinna mot datorn. :P

Hör av dig om du är seriöst intresserad ;) (Nu lät jag som en snuskgubbe som vill fota dig i bara trosor.. typ..)

Reply
Vanessa

24:e oktober, min födelsedag som jag firar själv i mitt lilla rum i england utan mina vänner o familj :( Bor på campus på universitet här. Sitter med lite levande ljus o en liten tiramisu. Detta är 3:e födelsedagen själv. Min önskan är en surprise visit från dig och Tyra nån dag här! Känns så ensamt!
Ni är superfina människor både du o Tyra, kollar på showen varje torsdag från min laptop :) Ha en fin söndag. Kärlek till er.

Reply
Maria

Men ååh, varför kan inte Nintendo se att jag också vill ha ett Wii!? Haha :D
Lyxigt med presenter! ^^

Reply
Ida

Åh, liiiiite orättvist! Lär väl köpa mitt själv jag, så jäkla roligt ju! :)
Hoppas du får roligt med det!

Reply
e

asså kenza, jag gillar verkligen dig men sånt här gör mig otroligt ledsen. du tjänar drygt 200 000 i månaden och FÅR ETT GRATIS WII. jag är student, får 8 000 i månaden minus min hyra på 4000. det blir inte mycket över till annat efter man har betalat räkningar… pluggar så mycket att jag inte har tid för ett extrajobb och rika föräldrar har jag inte heller.

jag bor alltså helt själv och lever på ca. 3000 i månaden. och DU som tjänar 200 000 i månaden får ett gratis wii…. det är ju verkligen inte ditt fel att du får presenterna men jag tycker att det hade varit bra gjort av dig om du lottade ut sånt här, för du har faktiskt råd med vad fan du vill…

Reply
Precious D

Men gud låt tjejen vara ifred…hon kan väl inte ro för om dom skickar gratis saker till henne !! Hade ni varit i hennes skor så hade ni också tackat och tagit emot …haha gud vad roliga ni är ..

EN fråga kenza VAR KOMMER DIN POJKVÄN IFRÅN ??? MÅSTE veta dettaaaaaaaaaaaa

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*