• header

SUPER MARIO BROS WII!

Jag är så glaaaaaaaaaad! Titta vad fint det blev med mitt nya röda Nintendo Wii i hyllan tillsammans med mitt kära Supernintendo och PS3.

Fick med några spel också så nu jäklar ska det spelas!! När jag kommer hem från min resa nästa vecka ska jag köpa en massa roliga spel. Dansspel, mer Super Mario, fitness-spel och annat. Wii(e)!

Tipsa gärna om några roliga spel också! :)

145 Comments

Francy

Hahaha verkar som att jag fick som jag ville innan du hade läst min kommentar. :D Tack :D

Reply
anneli

Åhhh, super mario bros är skitkul!! Mario cart också, sen säger folk att Super smash bros är kul men I don’t think so…. Have fun iallafall! ;)

Reply
Me.

jag vill ocksååå haa!!
min kusin har super mario galaxy de spelet är super ! ;D

Reply
Bäret

mario kart är skitkul!! Jag har inte det själv men jag har spelat det hemma hos släkt och vänner! Köpt det, det är skoooj! :)

Reply
Nicole

Super Mario Galaxy och Mario Kart är de två Mario-spel som jag gillar bäst på Wii! Sen är också Super Monkey Ball och Zelda: Twilight Princess grymma :D

Guitar Hero World Tour är inte helt fel det heller (och dessutom finns Tokio Hotel – Monsoon på den <3) hehe ;)

Reply
matilda

åååååååh super mario bros är så jävla nice! fick låna min brors wii i några veckor typ.. det var det första och enda jag gjorde i 2-3 veckor när jag kom hem från skolan.. att spela super mario bros :D askul ju!

Reply
amanda

pappa köpte precis Wii till oss förra veckan, fyfan va kul det är! Jag och min syster sitter och nördar hela tiden och våra ögon kommer väl snart att bli fyrkantiga haha!!! men spel jag kan tipsa om just nu är ett super mario spel där man kör bil, haha! är så dålig på namn men det är iallafall jättekul! Hoppas jag hjälpte dig lite iallafall. KRAM

Reply
Kiba

VA!? FINNS DET I RÖTT!
Har ju vitt, kanske vi ska byta, du får det vita och jag får det röda, så är vi kvitt! ;)

Reply
:)

chraaaash är bäst! minns tiderna med honom.. hehe.
chrash bandicott (stavning?) och crash timrasing :P

kramkram!

Reply
Selms

Hej kenza du kanske ej läser detta men jag vill endå att du ska veta att du är den bästa bloggaren som finns :) jag ser väldigt mycket upp till dig och hoppas att jag någon gång får träffa dig och få sin aoutograf :) ha det bra :)
Super mario galaxy 2 är mycket roligt :)

Reply
Kristina

det är jävligt kul!
en väldigt bra sak att ha hemma då man inte ska festa utan bara vara hemma med någon :) eller bara har tråkigt :)

Reply
Marielle

just nu har jag 2 tävlingar på min blogg och båda avslutas på söndag (24/10). Vinsterna är ett high heel-halsband från merasmycken.se och skosmycken från by M design. Vad gärna med!
(om du inte är intresserad, ursäkta att jag stör)

ha en bra dag!
kram

Reply
Angelica

super smash bros är as kul :D speciellt när man spelar med sina kompisar (y)

Reply
Felicia

Just dance är så sjukt roligt nåt du verkligen borde köpa, både 1an och 2an! Man dansar och har skitkul så man inte tänker att man verkligen tränar samtidigt, man är helt död efter ett tag. Det är även riktigt kul att dansa på till fester! TRO MIG =)

GRYM BLOGG FÖRRESTEN! :D

Reply
Erica

Jag vill oxå ha! var riktigt snyggt med ett rött! Brukar våldgästa min kompis för att spela på hennes men nu när hon är i USA ett år är det lite svårt så har inte spelart på ett tag…mariokart är min drog! ;)

Reply
Matilda

Wii, vad kul!
Några spel som jag verkligen kan rekommendera är:

The Legend of Zelda: Twilight Princess – jag är en riktig spelnörd och har spelat mängder av spel, men detta förblir min favorit. Det har en otroligt cool story och grymma miljöer. Ska du köpa ett spel, så köp detta. Riktigt wicked!

MarioParty 8 – Jättekul att spela tillsammans med kompisar, men då ska du helst ha flera spelkontroller, blir roligare då :)

MarioKart går inte heller av för hackor! Kan tänka mig att det är kul att spela tillsammans med sin pojkvän, haha.

Hoppas att du kan gilla de här spelen! Och btw, du är en grymt cool tjej Kenza, en av mina största förebilder (även i klädväg, haha). Puss på dig!

Reply
Erika

Jag tycker att wiiparty är ett roligt spel:) Det är 80 mini spel tror jag. Det går på reklam nu på vissa kanaler. Tex mtv. Jag har wii fit och det är jätte roligt tycker jag för det är med träning och sånt.

Reply
Maja

Det gamla hederliga Mario Cart såklart! Finns en wii-version, love it om man spelar flera!

Reply
Wii

Köp en gamecube kontroll och gamecube versionen av zelda twlight princess! Bättre finns ju inte! Det går att spela på Wii dvs.
Mario Kart är ju bästa Wii-spelet annars!

Alltså:
1) The Legend of Zelda Twilight Princess, gamecube versionen
2) Mario Kart
3) Super Mario Galaxy 1 & 2

Reply
Jasmine

Wii fit tycker jag är jättekul! Men man kan bara vara 1 på det, det är lite tråkigt men annars är det jättekul. mario som du fick tycker jag är kul också :P

Reply
David

Skulle älska att ha ett super nintendo! Vart hittade du ditt? Blocket? Ngn nätbutik?

Sen går ju alla typer av sociala spel; ex guitar hero, wii etc hem på fester mm. Eller ett bra tidsfördriv om man är hemma och är sjuk. :)

Reply
johanna

Mario kart är super kul och wii fit förstâss! Ha det sâ kul! Jag har tyvärr tröttnat pâ att spela eftersom jag spelade för mycket när jag fick ett wii.. Sâ var försiktig!! Haha :D

Reply
Emelie

Alltid lika kul med nya spel :P Prova ‘Super Mario winter olympic games’ (stavas?) Den är skit rolig! Och kanske Wii Sports Resorts :)
KRam

Reply
Sandra L

Wii Fit är roligt :) de är en bräda man ska stå på och göra olika rörelser :p En bra grej om man vill ha en rolig träning (:

Reply
Elin

wii fit är kul men om du ska köpa det så köp wii fit plus! det är samma spel plus några till och så kan man göra egna träningsprogram kolla kalorier och räkna vad för sorts “mat” man har bränt bort och sånt. madagaskar är också väldigt rolig jag tror jag har madagaskar2 och den är mer spel man får liksom utmaningar ela tiden. sen så finns det projekt runway då stylar man egna kläder sen en model och sen får man gå som modellen själv på podiet

Reply
Sofias blogg

Super Mario är verkligen mitt absoluta favoritspel, både till super nintendo och wii. sen måste du köpa Just Dance 2, så jävla kul! dansade loss med pojkvännen och mamma igår för första gången och det var så jävla kul!

Reply
Charlotte

Mario kart, Super Mario bros och super mario galaxy 1 & 2 spelas dygnet runt hemma hos oss!
Lider lite med dig som fått ett wii, du kommer inte få något annat gjort ;)

Reply
Rebecca

super mario galaxy är ju nästan ett måste! beroendeframkallande på hög nivå :)

och wii fit är också ett roligt spel

Reply
tilda

haha min pojkvän sitter och är sur (eller egentligen avundsjuk) på dig nu och säger fula saker bara för att han också vill ha ett rött wii hhahah :) Ändå har han en xbox och en nintendo 64 och inte ens en tv. kunde ju vara smart att skaffa en först ^^

Reply
nina

Haha jag köpte Nintendo Wii för några dagar sen, köpte med Nintendo Wii Fit, de här med balansbrädan. SJUKT JÄKLA GRYMT. Har spelat det varje dag och har typ blivit värsta bodybuildern!

Reply
Elin

Mario kart och Super Mario Galaxy är också roliga!
Men Super Mario Bros som du har är roligast enligt mig :D

Reply
alice

mario kart (lovar, du kommer älska det) och wii fit plus med balance board är bäst! :D

Reply
laura

Ooh! Vad coolt jag har det nintendot också , och jag har spelet som sitter på den också ;)
Det är värsta synd för man måste ha en sån där gammal teve för att det ska fungera:( Och det har inte jag :(

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Harry Potter och halvblodsprinsen tycker jag är urkul! :D (i och för sig är jag ett Harry Potter fan men det är rätt kul i alla fall!) Man får bland annat blanda trolldrycker vilket är kul när man ska röra i själv och sådär! ;)
Sen så är jag en sucker för guitar hero, haha (a) Dock har jag det inte men det är skitkul! :)

Och awesome färg var det! :D Jag är en sucker för röd så skulle hellre ha det än vårt vita, haha. ;) Men då skulle väl hela min familj rasa emot mig och säga att det inte passar in, suck! Haha ;)

Reply
Lisa Falck

Super mario galaxy är riktigt roligt sen tycker jag du ska köpa wii active och wii active more workouts om du vill ha bra träningsspel för dom kan man bestämma om man vill köra med eller utan balansbrädan. Svinroliga och man glömmer bort att man tränar. Det ska även komma en tvåa av active innan jul som jag tror kommer vara grymt. Jag är en riktig wiinörd.

Reply
Simelia

Du måste köpa Wii- spelet Just Dance!
Skitkul men också bra för att hålla sig i form! :D
Kom på att det har kommit ut Just Dance 2 också!

Reply
Vickan

Wow vad snyggt det var i rött. jag har ju bara en vit.

Tycker du om spel där man springer runt och skjuter zombies t.ex så kolla in House of the dead; Overkill.

Det är riktigt komiskt och underhållande och rolig story.
och ja, språket är ju ja.. mycket f*ck och motherf*cka i meningarna haha.

Men det är riktigt roligt och bra, så testa det om du kan :)

Reply
Catta

Jag ÄLSKA wii! jag och min bror spelar nästan varje dag!
Vi spelar mariokart och det är jätte kul! men jag spelar även supermario bros som du har :D Men MARIOKART är jätte kul, man kör bil :)

Reply
Sabbi

Så sjukt fuskigt :( Mina föräldrar fick låna pengar av min mormor för att kunna köpa ett nintedo wii till mig och min syster. så klart fick jag dåligt samvete men de ville verkligen ge oss det… Så får du det GRATIS!

Reply
Nicolina

Jag säger bara – SUPER MARIO GALAXY!!!!! Det är verkligen ett M-Å-S-T-E(!!!!) att ha hemma, beroendeframkallande, tålamodsprövande och helt enkelt precis som det perfekta tv-spelet ska vara! (jag blir nog besviken om du inte köper både Galaxy 1 och 2) ;) :P

Reply
Z :D

Mario kart och super Mario bros är jätteroliga :-D
Fast allt med Mario är ju superkul ^^

Reply
SOFI

Jag har också Wii och är helt beroende i vissa spel som mario som du fick men 3 andra spel som också är grymma och ett måste i inköpslistan till Wii;et är:

RAYMAN RABBITS <—det finns olika men de som man spelar 1 på är roligast! det GALNA KANINER som springer omkring med plumbers i handen! sök på dem på google!

MARIO GALAXY 2 <— mycket roligare än 1:an! Yoshi är med :)

Också Klassiska

MARIOKART <—— den kan man ju inte missa!

Reply
Nicolina

Juste – glömde ju säga att du bara M-Å-S-T-E ha Mariokart också, det allra bästa är att köra det spelet på Wii men med Gamecube kontroll, mycket bättre känsla och inte lika irriterade när gubbarna inte gör som man vill när man skakar kontrollen.
Det är ett hett tips på jag säga ;)

Reply
Linn

Det gamla nitendot där hade jag likadant, jag slängde det tror jag sen fick jag reda på att det är värt ganska mycket pengar !

Reply
hedvig

åh jag börjar nätan dregla när jag ser det där! kenza, du MÅSTE prova mario super smasch och självklart mario kart! det är det bästa jag varit med om… (oj vad sorgligt det lät, NÄSTAN det bästa jag varit med om. jag har faktistk ett liv)

Reply
Sara

Jag och min kompisar spelar alltid cooking mama. Jättetöntigt, men vi har aldrig skrattat så mycket. :D

Reply
Bia

Heavenly Sword borde du testa! Det är ett actionspel med en vacker rödhårig hjältinna!

Rekommenderas starkt =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*