• header

Bilder från dagen

Idag spelade vi in till Mardrömmen i Kenza & Tyra show! Det var dags för ännu ett pass med coach Tommy. Den här gången hade han förberett med riktiga triathlon-cyklar. Minns ni de gamla skrot-cyklarna vi cyklade med när vi körde test-triathlon? Haha, fan vad tröga de var!! Det gick liksom inte att cykla i uppförsbackarna för att min cykel var så trög. Så trög att jag till och med kunde trampa i nedförsbacke.

Det ska bli skönt med riktiga cyklar i finalen! Vi hoppas att kunna fixa så att ni kan stå och hejja på oss vid mållinjen. Om vädret tillåter också såklart, vi kanske måste köra inomhus om det är snöstorm.

Förresten, vad tycker ni om våra snygga hjälmar? Ser ut som näbbar haha..

65 Comments

Johanna

Hahaha, bilden på dig ser ut som den där galna fågeln man ser tillsammans med Kalle Anka på julafton, underbart! :)

Reply
MATILDA

Haha, vilka supertjusiga hjälmar ni har fått på er!
Gillar showen grymt mycket och kollar varje vecka! :)
Kramisar

Reply
Paniz

Hej Kenza! Jag undrade vad för vinterjacka du har? Eller vad ska du köpa för vinterjacka? Har du några tips på bra/snygga vinterjackor? Skulle gärna vilja ha svar för jag vet verkligen inte vad jag ska köpa för vinterjacka. Tack!

Reply
Julia

din blogg börjar bli tråkig, och eran show, handlar ju bara om era drömmar och ingen annans typ:O
Och ni avslöjar för mkt på era bloggar med bilder så man inte blir sugen att kolla på eran video !
ett tips bara !
Annars tkr jag din blogg är jätte bra !

Reply
Edina

Omg du har likadan jacka som jag eller så har jag likadan jacka som du:D visste inte att du hade en sån kul:)

Reply
nefize

Kenza jag behöver verkligen din hjälp! Jag ska till stockholm i helgen och jag behöver verkligen tips på affärer förutom dom som är i gallerian och i stan typ. Har du några bra tips på second hand affärer och vart fan ligger beyond retro jag har letat efter den affären! Jag uppskattar verkligen din hjälp. PUSSSS

Reply
sofia

har lagt märke till att du alltid pekar med fingret sådär på hoppbilder,haha!

Reply
Peter

Hej Kenza. Du skrev enligt Falsksanning gällande det som hänt mellan Paulina och Hugo att ”blir också äcklad av Puckot av Tylösand” Vad menade du med det? Vad jag syftar på är att det är ju inte han som är boven i dramat även om även jag inte är något fan av honom. Oavsett hur full man är så rör man ingen annan om man har förhållande, så är det bara. Det var hon som hade förhållande och inte han så boven är hon. Du brukar ha så mogna och bra åsikter så det vore intressant att se vad du menade med det du skrev. Ha det så bra och lycka till med allt.

Reply
Helena

Ser framemot nästa shooow :D
Var har du köpt din jacka ? :) och vad är de för märke? Kraaam

Reply
Kajsa

Har också sån vit jacka som du har om den kommer från stadium, köpte den igår men ångrar mig lite för jag tycker att jag ser ut som en köttbulle med smala ben typ kanske :S Men jag undrar om du tycker att den är skön och snygg ?

Snälla svara på den här kommentaren, skulle bli jätteglad då :)

Ps, din blogg är bäst!!!

Reply
Cyklarna

Självklart kommer ni att få bättre tider i finalen eftersom cyklarna är bättre. Och ja, träningen fram till finalen gör ju säkert lite också, men att cyklarna är bättre gör nog det mesta. Lite dumt tycker jag för då blir det ju inte samma vilkor.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*