• header

Dags att packa

Hej!

Nu är jag hemma och har placerat arslet i soffan med en tallrik mat. Vi har spelat in till showen sedan imorse och jag har knappt hunnit äta något så jag var riktigt hungrig. Det har varit en rolig dag iallafall! Berättar mer sen.

Nu måste jag sätta igång och packa för imorgon sticker jag ner till Serbien. Det ska bli så skönt med en ledig vecka! :) Har inte sån stor koll på vad det är för väder där nere, men grabbarna som åkte ner i lördags sa att det var soligt och skönt men det skulle inte förvåna mig om det kommer in en kallfront med regn när jag åker ner.. Haha.. Får packa med mig lite olika kläder och skor. Och paraply!!

I studion idag. Mina snygga (men fan inte sköna alltså. lite små…) skor är från Nilson

81 Comments

Hanna

Älskar dig och din blogg ! Snygging ! Hälsa alla /Hanna

P.s Kan du inte visa mer “Ur kenzas garderober! i framtiden! d.s

Reply
sanja

ha det bra i mitt hemland nu! vart ska ni?
Beograd? :) (Belgrad) det är sol och varm där nu. N J U T!
och för tusan, ät en burek! fetaost. så gott!

Reply
-

Kan du inte göra ett inlägg om vad du ska ha på dig i vinter och nyår och så vidare? :) Vinterjacka, skor, klänningar, koftor etc..

Reply
Kornelia

Tycker verkligen att du verkar som en jättego tjej. Men ibland kan all denna kändisskap stiga en åt huvudet. Jag har fått känslan av att du (genom en händelse min kompis berättat) har blivit lite som att du tycker du är bättre än andra. Det behöver verkligen inte vara så men har bara fått den uppfattningen. Du får gärna svara:)
Ha det så bra iaf.

Reply
Peter

Hej Kenza. Du skrev enligt Falsksanning gällande det som hänt mellan Paulina och Hugo att “blir också äcklad av Puckot av Tylösand” Vad menade du med det? Vad jag syftar på är att det är ju inte han som är boven i dramat även om även jag inte är något fan av honom. Oavsett hur full man är så rör man ingen annan om man har förhållande, så är det bara. Det var hon som hade förhållande och inte han så boven är hon. Du brukar ha så mogna och bra åsikter så det vore intressant att se vad du menade med det du skrev. Ha det så bra och lycka till med allt.

Reply
Jela

Kenza ha det så kul i Serbien, jag vill ocksåååå åka :( Du kommer ha jättekul, de har sjukaste fester i världen :D

Reply
jag

eftersom att du har sådana där reebok easytone retone lalal skor, så måste jag ju bara under fall dom funkade? alltså tycker du själv att det blev/blir någon skillnad? jag har nämligen själv funderat på att köpa men vet inte om jag ska ifall det ändå inte gör någto resultat?

uppskattar ett svar :)
älskar din blogg förresten!

Reply
Jossi

du är jätte dålig på att upptadera dig :( älskar ju din blogg, men önskar att det kom flera inlägg :) puss jossi

Reply
Jessica

Hej, hoppas du får en trevlig resa! kan även ge ett litet tips om en tjej från dalarna som skrivit om dig i hennes krönika där hon skriver om dina kläder, bra skrivet av henne, och bra tips om man vill klä sig lika synggt som dig i budget variant! hon förtjänar en länk enligt mig :) roligt med en tjej som gjorde dalarnas första bloggträff också! =) kram! här är länken, och tjejen heter linnlowes.com, bara ett tips.. :) http://issuu.com/nolltvadalarnasnojestidning/docs/nolltv__webtidning__10-10

Reply
ulrika

halloj ! alltså i en hurudan knut har du upp håret, för att få det sådär vågit ?? :D

Reply
Alexandra

Faan va najs, om det är till Belgrad du ska kommer det nog inte vara jätte varmt men ett tips!! Kalemegdan och båtarna längs Donau!! Have fun!

Reply
Iris

vad kull att du ska till Serbien.. du ser du en liten del av oss juggar hahaha. hoppas att du får det bra.. och en sak du måste hinna med innan du blir “30” som du brukar säga är att åka ner till Bosnien och se gamla bron på kvällen.. det är helt underbart ! kram

Reply
Ema

Hey Kenza

My parents live in Serbia.I talked with my Mom today and I have bad news for you it is raining and weather is kinda chilly( only few degrees higher than in Sweden). So pack warm and that umbrella is a good idea.

Are you going to Belgrade? If so you should definitely go shop in Usce Shopping Center http://www.usceshoppingcenter.com/, they have over 100 cool clothing stores in one mall. Food is usually great where ever you go, but if you want I can give you the list of my favorite places. Things you should do is to go clubbing for at least one night, there are some great clubs out there. Also if you have time you should take walk in a town and maybe see old fortress Kalimegdan which is in center of the city. As transportation I usually use taxis because they are cheap, but be careful ask for price first because they always try to rip off foreigners. All in all have fun and write if you need some tips or help.

Pus pus

Reply
A

Kenza! Du som bor ensam hemma, har du några tips på enkla maträtter man kan laga när man bor själv? Börjar nämligen få slut på idéer…

Reply
Melissa

åh, ha kul och njuuuuut!
frågar som många andra, vart i serbien ska du? :)

Reply
Alexandra

Om du ska åka till Belgrad så är det nattlivet som är det allra bästa. Det är ett måste helt enkelt, super sköna klubbar finns det. Sommarperioden är egentligen bäst men men..
Här är lite nödvändig info om några klubbar: Mr. Stefan Braun, Public Affair, Klubb cinema och Magacin.

Njut av resan, ha det bäst!

Reply
j

vart i serbien ska du åka? ett måste om du ska till belgrad är usce shoppingcenter, delta city shoppingcenter, knez mihailo shopping gata, kalemegdan (historisk borg med underbar utsikt) och ifall ni ska festa så föredrar jag att ni gör det på båtarna längst floden i belgrad (bla. blaywatch, ambis, acapulco & plastic jam) och ada ciganlija är också ett måste :d ha såååå jävla skoj och hälsa mitt land :d

Reply
Anna

Åh hälsa serberna från mig!! Min mamma kommer därifrån så om du ska till Belgrad så bor mina mammas kusiner där och mina älskade sysslingar Ivona, Stanislava och Olga :D

Reply
tina

om du någonsin åker till holland så kan du göra dom en storlek större där så du vet !!!
jag har gjort de och mina skor är underbara !
om du vill ha mer information så maila mig :)

Reply
Katarina

OMG Haaade bäst i Sribija!
Ta massor med bilder och berätta gärna vad du tyckte!
Ät massa maaaaat!!
Vilken del kommer ni vara i? och vilken del kommer
Aleks ifrån?
Besök en kyrka också om ni hinner,
även om du inte tror på gud eller är kristen så
är kyrkorna helt underbara!
Åk en gång på sommaren också då är det ju lika varmt
som i Thailand! Ett år var det 47+ kommer jag ihåg.

Srecan put Kenza! (Trevlig resa)

Hoppas du kommer tycka lika mycket om det som jag gör! :D

Reply
Lejla

GLÖM FÖR FAN INTE ATT ÄTA BUREK I SERBIEN NU!!! :D annars lär du ångra dig resten av ditt liv…….. :D

Reply
MW

Vädret i Serbien…. hela förra veckan var det mulet och regnigt men inte så kallt:)) Trevlig Resa Belgrad är underbart, Ps kolla in deras gummistövlar:)

Reply
Iiaa

jag älskar dom skorna,har likadana men jag tycker dääremot dom är sköna.Mina är iofs inte för små:)ha det så bra i Belgrad, och lyssbn på alla andra ÄT BUREK.:D

Reply
Gniztra

Skulle vara så kul om du kika in i min lilla internetshop..

http://www.Gniztra.com

Finns mycke fint..
__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¶¶¶¶¶¶
___________¶¶¶¶
____________¶¶
_____________¶
____________¶

Reply
jasmine

säljs skorna på nilson nu eller är de gamla? vad heter modellen? vad kostade de? hittar inte på hemsidan iaf. hoppas på svar :)

Reply
Elin

Man ska inte gå i för små eller obekväma skor! Även om dem är snygga. Finns exakt likadana på Vagabond. Jag har dem. Med gummi-kilklack och äkta mocka. Jag har gått med dem på i 3 veckor utan att få ont en enda gång. Helt klart bästa skoköpet på länge!

;D

Reply
giulia

I just find your blog and I really love it! You’re gorgeous!!
I actually don’t understand anything you write ahahahahha
I’m italian but I speak english pretty well,and I think you should write in english cause that would be easier for all the people who want to read your blog.
Giulia from Italy

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*