• header

Mot Serbien!

Nu sticker jag och min lillebror ner till Belgrad där min pojkvän tävlar VM imorgon. Vi är ett stort gäng som ska komma och peppa honom, några av oss är redan där nere och några åker idag tillsammans med oss. Det ska bli så kul!! :) Hejja Aleks!!

Det är mellanlandning så vi är framme i eftermiddag. Puss!

161 Comments

elin

åh vad roligt! själv beger jag mig ner mot Ungern och den vackra staden Budapest samma dag som min man kommer hem efter att ha varit borta i tio dagar. känns inte så roligt. men vad gör man inte för skolan? :)

Reply
Denise

nej men guuuuud, fan vad avundsjuk man blir :(
vill dock till ett varmare ställe med tanke på att det är minusgrader här..

Reply
Minna

Ååå jag vill så gärna åka dit! Till min släktingar! Tänk om man bara kunde dra när som helst… Vilken dröm! Men har man inga pengar så då är de svårt.. Usch vad jag hatar pengar!
Du får hälsa om du ser dom :P

Reply
elizabeth

Han ska alltså vara med i Veteran VM, brottning? (: önska lycka till. kram

Reply
Heddan

Hej Kenza!! Hihi nu blir jag den första att kommentera!!
Hoppas att du får det skitbra på din resa!! Hälsa Aleks lycka till!! :D

Btw…Din brorsa är SKITSÖT!! Hur gammal sa du att han va??
Hahah… =)

Näe..Ha det bra!! :D

Kram Hedvig! ;) <3

Reply
Jovana

you’re coming to my city!!!! I hope you’d like it!!!
be sure to check night life here, you’ll have great time :D also try some local food :)
have fun!

Reply
Malin

Åh så coolt, det är ju inte det land man kanske i första taget reser till annars! Härlig näår man får se andra länder i och med tävlingar, jobb m.. :) Ha så kul!

Reply
stefani

Åh vad avundsjuk jag blir, det är så jävla kul där nere! Passa på att göra nåt kul där också, v´belgrad är trots allt balkans ibiza ;)

Reply
Mina

Kenza, Im jealous of you!
my relatives live there but I’ve never seen Belgrade in the fall/winter, want to go there too :D
But have fun and joy!

Reply
Christie

Hope you take some pictures of your boyfriend competing properly – that would be really cool to see! :)

I have to ask… have you ever given him the Mr Miyagi massage from the Karate Kid after he’s had a fight? :P

Reply
A.P

Hej Kenza, jag åker själv till Beograd imorgon för att hälsa på släkten och shoppa!(även festa), bara att höra av sig om du behöver hjälp med något kram!

Reply
Linda

Ha så kul!!

Även om jag som är alban aldrig skulle åka till Belgrad eller Serbien i huvudtaget för den delen.
Aleks vet nog varför vi albaner hatar serbien ( inte serber, för det är inte alla serber som har gjort något mot oss) ;)

Reply
alexandra

Har du sett a serbian film på tal om serbien?
Seriöst vidrigaste filmen jag sett på länge!

Reply
BabyA

Ouh! You’ve fans from Serbia! =))
Have fun,and try our food,aaaand of course nightlife, I’m sure u gonna like it!

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ÅNGRA ER DET LOVAR JAG ELLER DET KAN INTE JAG VET AMEN JAG SKULE BLI ÜBERGLAD OCH DU GAV DEN EN CHANS OCH SE OM DU GILLAR DEN, SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
NEMA KRSTA BEZ TRI PRSTA!

Haave fun in SRBIJA! |
) | C
|
——— <—-CP6NJA!
|
) | C
|

Reply
Elin

jag har träffat din kille på sm i karate :) jag stod och prata med honom och några mer från min klubb :P ha en trevlig resa kraam :)

Reply
Dragana

Åååh åker dit den 29:e December! :D FYFAN DET ÄR SÅ JÄVLA KUL DÄR

SRBIJASRBIJAAAA WOHO :D Hoppas det går bra på resan och att din kille tar hem hela skiten!

Reply
JELENA

haha joooj så klart va någon tvungen att slänga in en sådan kommentar. marsh bre! lär dig lite om historiken innan du säger sådana saker. (till linda albanen)

btw good luck till din pojkvän:)

Reply
niklas

malin (malinsday) eller vad du heter? om du vore lite mer anmenbildad så kanske du hade vetat att serbien var ett av världens populäraste resemål engång i tiden. de är (var) montenegros kust. kroatien var också en del av serbien. det var krig 99 och de var ett tag sen så landet är fantastikt nu. jisses. läs lite historia och geografi.

Reply
M

@ Linda – oh come on stop with the hate speech!Tihs is a cute blog and let’s keep it cute.If you don’t like Serbia keep it for yourself.I think we all know what’s the situation between you (A&S) and them and we don’t need here.Spread love and positive energy, if you are unable to do that, than shut up and keep your thoughts for yourself.Tourist’s and other people are coming there to se the country, people, culture, food and so on…

Reply
Mici

Linda, ändå vill ni ha en del av Serbien? Så jävla synd om er.. prljav narod.

Reply
bojan

din jävla alban. fattiga människor som försöker sno serbien som sitt land. de är NI som har dödat serber. bara så att du vet linda så finns de inga som gillar albaner. vem FAN vill vara en alban? smutsiga utan något alls. lever i kojor och smyger omkring med era snokar rak ut i vädret och dödar

Reply
Aleksandra S

Otroligt fint och vackert land !!!. du kommer säkert att gilla det!!. Pozdrav ;)

Reply
Mici

Bra skrivet Bojane.
Förstår inte varför man ens ska slösa sin energi på albaner. Ni ska alltid säga ifrån och få det att låta som om allting är serbernas fel. Men det är det inte, och det vet du. Det är inte många som vet vad ni har gjort mot serberna där nere. Och det är verkligen synd. Ingen vet sanningen. Det här är bara en liten del av det hela: http://www.youtube.com/watch?v=nZP0ExmJ9a0 Så snälla få det inte att låta som om vi har ett smutsigt land osv, för det har vi inte. Om världen fick veta vad för slags människor ni är – de flesta av de- så hade deras ögon varit mer öppna för serber, och lyssnat på det de har att säga. Men allt är Amerikas fel osv. Fortsätt smutskasta, det viktigast eär att vi serber vet sanningen.
Kosovo je srce Srbije.

Reply
Leki

Najs, mina föräldrar är från Serbien (A), har dock aldrig varit i Belgrad, bara i en annan del av Serbien. Har Aleks lärt dig någon serbiska? ;)

Reply
arbresha :)

fuck you mici, sluta skapa jävla konflikter här på Kenzas blogg… Och nej, du har inte rätt om du tror det. KOsova<3

Ha det så kul Kenza! :)<3 <3 <3

Reply
anja

Åå, vad kul! Belgrad är en fin stad. Själv åker jag till Serbien varje år med familjen, och det är alltid lika kul. :) och på sommaren ska jag säga dig att det är riktigt varmt där, runt 40grader varje dag!
ha det bra, och hoppas att det går bra för din kille!!
kram Anja :)

Reply
Mici

Haha typiskt taj vas prljav narod, att få det att låta som om allt är vårat fel. Så jävla synd om er siptari. Snälla lär dig din historia sen kan du komma och argumentera med mig. Slår vad om att du inte ens vet hur smutsiga albanerna kom till Kosovo i Metohija.. så håll bara käften och skriv inte om sånt du inte vet.

Reply
Beograd/Sthlm

Jättekul att KENZA får tillfälle åka till Belgrad…som har något extra att erbjuda Europa!! Det är många som åker dit och det blir bara fler och fler.

Men vad är det med albaner. De borde förstå att de inte kan någonting bättre en serberna. Ännu värre är det med vissa av serberna här som låter sig provoceras och skämmer ut hela landet. Hur korkad får man vara!! Tur att Serbien styrs av de bästa personerna och att man lämnat det förflutna bakom sig. Kom igen småglin-serber i Sverige..jag är själv “jugge” och hoppas verkligen inte att det underbara landet kommer att få dåligt rykte för att några falska sk patrioter sitter och leker stora serber i Sverige. Mici är en nolla…man borde istället bara tala positivt och sprida information om Serbien som är positivt på svenska…jag föregår med gott exempel!!
Googla på Belgrad nya Berlin, nya Barcelona, Europas New York…

http://www.caminomagasin.se/bloggar/tobias-jansson/bloggat-fran-europa-iv-belgrad-ar-det-nya-berlin

Reply
NEMA KRSTA BEZ TRI PRSTA!

albaner ni borde lägga ner ni har fått ert kosovo som är serbiskt från hela början, ni har ju albanien, men nejnej ni behöver ju 2 länder vad mer är det ni ska ha? räcker inte ett land och snart lär d ju bli 3 albanska länder Makedonija drunknar ju också av albaner.

Reply
Gammal

Men vet hut! Är ni i trotsåldern härinne eller?
Att kalla människor för smutsiga vinner man inga sympatipoäng på.
Det var vad nazisterna gjorde på 30-talet och är ingenting jag rekommenderar.

Reply
Linda

Mici, ta o kolla ditt eget o snacka fan nt skit. Kom nt o säg albanerna kom till Kosova. De va ni som kom till vårt land så snacka nt skit ditt jävla smuts. Serber e fan det smutsigaste folket man kan träffa. Leker snälla framför en och hugger en i ryggen så fort man vänder sig. NI ÄR ETT SMUTSIGT FOLK SO MRSH PIQKO TI MATERINA!

Reply
A.H

Asså människor ta o sköt ert eget istället för att stå här o snacka skit. Både serber och albaner lägg ner de e bara slöseri med tid!

Reply
Mici

Slusaj bre ti “Beograd/Sthlm” du är inget ennat än en kommunist som lever på det nya och inte bryr sig om vad som är rätt o fel. Menar du att Tadic är bra?? HA HA HA HA JAG SKRATTAR IHJÄL MIG. Den där Tadic gör allt för pengar, han är fan redo att erkänna Kosovo i Methoija för pengar. Han ÄR serbiens skam. Och det där med att du har skrivt b92.net Snälla tjejen, to su amerikanci, det är de som supportar den kanalen. Så jävla pinasam du är när du skriver sånt. Och att jag är en nolla?? Haha, ohmy du ska inte komma o säga att jag är en nolla när du inte vet vad serberna har gått igenom. Historia är viktigt för mig, men om du är på den där Tadics sida och är redo att sälja Serbien för pengar så kan ju du vara det. IDEMO, VOJISLAV SESELJ, KARADIC, MLADIC – Srpski heroji.. NIKAD NE ZABORAVI KO TI JE BIO DJED.
Och du Linda, snälla snälla baci se u najblizi zid. LÄR DIG HISTORIA och inte propaganda. Fuj.

Reply
h

Kenza: Varför godkänner du kommentarerna om att folk är smutsiga(Hets mot folkgrupp)?

Albaner: Kenza kommer säkert göra slut med Aleks för att ni skriver att ni inte gillar serber.(ironi) Och angående att ni aldrig skulle åka dit… det var ingen som frågade heller.

Reply
Linda

Mici piqki eller va fan du heter väx upp jävla mes. Bara för du e serb tro inte alla andra fatta serbiska sluta skriv då på serbiska e de nått du vill skriv på svenska DETTA E SVERIGE. Och jag bryr mig inte vad du skriver, tänker eller säger. KOSOVA tillhör oss o är vårt. Acceptera det så som hela världen dör o sitt inte bakom en data o koka. Väx upp o va nt så barnslig de märks från långt håll om att du inte kan något om historia. Ett tips gå vidare för din egen skull o sitt nt o sura över att ni förlorat Kosova.

KOSOVA = SHQIPTARIAAA <3

Reply
d

Linda: Hela världen accepterar inte Kosovo. Väldigt många länder erkänner inte Kosovo. Konstigt? Nej. Och förresten vem är det som tjurar och skriver kommentarer så fort nåt handlar om Serbien? Jo man kan ju se vilka som började skriva här i dessa kommentarer och det var albaner. Bland annat du. Så sluta skriv texter riktade till dig själv och ta till dig av det du själv skriver till andra.

Denna diskussion hade inte ens kommit upp om det inte vore för era pinsamma kommentarer. Skaffa dig nåt annat att göra än att skriva om ditt hat och politik här. Ingen bryr sig.

Reply
aamnda

slutaaa röka du kommer få cancer en vackerdag……..

och dem som röker bli inte så sötaaaa, det blir mest ful äckliga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/ amanda the not smking”

p.s kolla gärna in min blogggg jag slå vad att jag är sötare än dig åhhhkenzaa the fucking girl

Reply
Linda

D, Jag vet att inte hela världen har accepterat Kosova som ett land men de kommer förr eller senare att göra det. Jag var inte en utav de första som kom med denna diskussion. Vet ni vad serber ni e nt ens värda all min tid so dra åt helvete. ´Ni kan sitta o koka hur mycke ni vill. Huvudsaken är att Kosova är vårt och vi har de flesta på vår sida. Kom inte med er fattiga politik för ingen bryr sig om vad ni säger.
Du som säger till mig att jag ska ska skaffa mig något annat att göra. Kolla själv vad du gör su dtår också o kommer med världens fattigaste komentarer så du har fan inte rätt att säga till om något. Burdhog e vad ni alltid kommer förbli i mina ögon!

Reply
d

Linda: Du vet att hela världen inte har accepterat Kosovo? Men ändå skrev du att dom hade det.

Vi säger så om du blir glad. Men ingen bryr sig? Ok? Ingen bryr sig vad de är i dina ögon heller och ingen blir ledsen för det. Skriv någon annanstans än Kenzas blogg. Du skämmer bara ut dig själv.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*