• header

Nu fungerar internet!

Nu har jag bråkat lite med hotellpersonalen och fått en nätverkskabel så nu är internet mycket snabbare, och det går att ladda upp bilder! Så nu kan jag blogga här nerifrån. Men det kommer inte bli många inlägg om dagen eftersom att detta är lite som en semester för mig.

Sen vi kom fram hit till Belgrad så har vi gjort oss lite hemmastadda här på hotellet och sedan gått runt på stan i regnet. Vi käkade middag allihopa och sedan kollade vi lite i butiker. Jäklar vad snygga grejer det finns här! Hittade bland annat ett par grymt snygga Converse. Måste lätt planera in en shoppingdag!!

På planet

79 Comments

fanny

Jag gillar din blogg starkt och jag tycker du borde vara större än kissie!
Dina outfits är grymt fina :)
kram!

Reply
Nathalie

Kul att åka på semester i ett jävla u-land ^^

Kenzas svar: Negativa Nathalie ska jag börja kalla dig för. Det skulle vara kul att sätta ihop alla dina tråkiga kommentarer till ett enda stort kollage! Har du varit i Belgrad? Dessutom åker jag ju hit för att heja på min pojkvän som tävlar VM, och passar på att ta lite semester medan jag ändå är i farten! Kram!

Reply
Malin

Ja, och så kan du väl ta bilder på grejerna i butikerna och göra ett shopping-inlägg från Belgrad? Som du kan lägga upp och komposera när du är hemma igen… Vore kul att läsa :)

Kenzas svar: Man får inte fota i butiker.. Dessutom är jag alldeles för lat för det där haha, men googla. Det lär finnas någon shoppingguide på nätet ;-)

Reply
aleksandra

jag är ju själv serb så känns extra kul och läsa att du är i mitt hemland! :D haha, oså är din snygga kille serb ;) hoppas du har det kul därborta! PUSS

säg till om du hittar bra shopping för det har inte jag gjort därborta! :(

Reply
neli

herregud orka den där nathalie med sina äckliga kommentarer..
förresten, bra svar du gav tillbaka kenza ;) yo go girl!

Reply
Elin

Hej hej snälla kan du ta lite bilder från tävlingen skulle vara grymt kul :D
KRAM

Reply
Sara

Åh vad kul med shopping utomlands! Min mamma är från Serbien, så hon har köpt med sig lite grejer därifrån till mig :)
Önskar Aleks lycka till! Ge honom en lyckospark från mig! ;)

Reply
annie

Du har semester? Från vaddå? Din TV-show? Du vet inte hur det är att jobba, och du har inget perspektiv på hur vanliga människor har semester. Du gör mig arg!

Reply
Angelica

hoppas ni fåre riktigt GRYMT KUL NU” e verkligen så jävla avis haha men vafan livet e som det e njut av semestern nu! :P

Reply
JOHANNAEO

Kan du inte visa bilder på staden och affärerna med fina grejer i? Shoppingintresserad som man är ;) Det är ju inte direkt staden man tänker att man ska åka till för shopping!

Reply
klader till salu

varför skulle du inte få fota i butikerna? Om man frågar om lov så får du garanterat inget nej. Personalen bryr sig inte kan jag lova. Det är mitt bonde-hemland (kallar folket för bönder, inklusive mig själv) haha men de är så jäkla snälla och ÄKTA! är väldigt avundsjuk på att du är där nere nu, vill ju också ner :'( men pluggar tyvärr, annars hade jag varit på ett FETT bröllop just nu. men jag hoppas du njuter lika mycket som jag hade gjort om jag var där nu!!! och be Aleks lära dig serbiska för att prata med folket där nere vare sig man känner dom eller inte så är det sjukt kul och man känner sig så välkommen!!!!

Reply
Hannah

hoppas du har kul i belgrad själv är nere varige år 2 gånger :) och tänk på när det inte står prislapp kommer dom dubbla det gånger 5 för dom ser att du inte är där ifrån och gå inte ut själv på kvällar det är inte så säkert för så snygga för dig menar inte att du ska känna dig osäker men det kan finnas zigenar ungar som drar i dina kläder eller andra idioter hoppas du tris och det är jätte cooolt att du åkker dit :) kram

Reply
Emma

negativa nathalie?! bombar hon dig med massa kassa kommentarer eller? :P haha, fan vilket liv hon måste ha.. sorgligt!

Reply
Tanja

Vadå fake saker… Till idiotensom kommenterade: Så du menar att Nike o diesel shop i centrala bg e fake.. Haha i Thailand kanske men d e Belgrad o de finns mkt rikt folk där med.. Töntar som hatar serber därför de skriver dumt. Bry dig inte om de kenza, vi serber e vana vid avundsjuka.

Reply
Lisa

Sluta bli så himla upprörd över varenda liten kommentar som inte är positiv, det visar bara hur mycket du tar åt dig!

Reply
Nathalie

Ja, så om någon skriver någonting som inte är positivt är man en hemsk människa? Herregud vilka liv ni måste ha ^^ Känns lite patetiskt.

Reply
Nathalie

Och man kanske inte ska blogga om man måste försvara varje liten negativ kommentar :)

Reply
Sanja.

Jag kan ju hålla med dig om att dom har grymt snygga skor där i Serbien, det är där jag har köpt alla min converse. Har ju en mor som är från serbien, så släkten finns där. ;P Men shoppingen är grym, och visst är det lite skillnad från Svergie eller?

Förresten får passa på att säga att jag bara älskar ditt hår och eran show, din och Tyras. Ni är grymma. ;P

Reply
anna

kenza
din blogg är en av mina favoriter
men senaste veckorna läser man dagligen… att du inte hinner/vill blogga för du har jobbat, du vill inte blogga för att du vill ha helg, och du vill inte jobba för att du har semester : )
varför ursäktar du dig hela tiden?
det behöver du ju inte göra,
det är ju du som tjänar pengar på vi som läser, inte tvärtom, du e liksom “chef” över bloggen,bloggen är ditt jobb, så sluta ursäkta dig kvinna ;) du räcker till, och njut av livet precis som DU vill!
förstår du hur jag menar?

kramar

anna

Reply
Fanny

Hej kenza!
jag har en fråga till dig, jag kanske har missat det eller något, men vad är det din pojkvän ska tävla i ?:)

Reply
Tina

Håller med Tanja där uppe. Det är INTE alls fake saker i Belgrad! Ha så kul Kenza :)

Reply
Viktoria

serbien är mitt hemland, min stolthet! Be sure att du besöker Delta City, Kalemegdan och Mercur. Ha det sååå kul, festa sönder i Serbien!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*