• header

I’m in love

Minns ni när jag bloggade om Acnes snygga skor? Var bara tvungen att klicka hem ännu ett par, och det fick bli dessa. 3000 kronor fattigare men ett par snygga favoritskor rikare. Herregud vad jag älskar dem! Riktigt snygga, sköna och med låg klack så de blir perfekta till vardags. Ja, till våren/sommaren då. Till bara ben! Klänning, jeansshorts…. Passar till allt.

Nu får vintern gärna gå lite extra fort så att jag kan börja använda mina favoritskor! Hehe :) Går såklart att använda nu också med strumpbyxor i men det är inte lika fint…

133 Comments

emma

inte alls min smak, tycker inte om när man visar tåna, förstår inte vad som är fint med det tyvärr. men annars helt okej! men huvudsaken att du gillar dom ;)

Reply
Johanna

Skorna föll mig inte alls i smaken, gillar de andra kilklackarna du har från acne sjukt mycket dock. Och du, riktigt snyggt med olika färger på tånaglarna! Måste testas!

Reply
Carina

Men kom igen, dom ser ju ut som två mullvader typ.. Dom där är INTE snygga. Tror inte du tycker det igentligen. Riktigt ocharmigt när tårna sticker fram sådär mycket. Realitsik tack.

Reply
Karin

Du som brukar köpa världens snyggaste skor lägger nu 3000 kr på ett par skitfula?

Reply
Terese

Jag gillade dem inte… Men jag gillar din stil annars! Tycker dock inte att du skall ha färg-glada tånaglar till dem heller!

Reply
Sofia

Håller med, riktigt snygga! Men vi vanliga människor kan inte bara klicka hem ett par skor för 3000 kr sådär ;)

Reply
Anna

Finns bara ett ord: HEMSKA! Skulle inte sätta på mig dem om jag fick betalt ens.

Reply
Sofie

Snygga, gillar att de är lite tokiga

Bloggar om livet som gift mamma med en passion för shopping choklad och skor

Reply
maria

fy, dem var inte snygga! de andra acne skorna var så prisvärda och supersnygga! men dessa skulle jag inte ens köpte för hundra kronor. Haha! Men du matchar säkert skorna med något fint.

Reply
Malin

Nä… det där är inte snyggt. :( Ingen höjdare med utåtvända dragkedjor heller.

Reply
Lisa

Åh vad snygga! :D Passar dig jättebra :) Skulle också vilja ha dom. Jättefina!

Reply
anna

OJ säger jag bara! För jag har hört att man inte ska säga något alls ifall man inte har något trevligt att säga…

Reply
Jessica

Du har bra smak på kläder o skor, men dessa var ju riktigt fuuuulaaaaaaaaa….wake up girl!!

Reply
helene

De var virkelig ikke fine! liker vanligvis alle skone du kjøper, men disse var mer eller mindre grusomme! :)

Reply
sarah

skitfula ju. haha dom ser billiga ut typ hemmagjorda,
menar du helt allvar att du betala 3000 för dom`?

Reply
Vanessa

Smaken är som baken, men är det någon som kan bära upp dem så är det iaf DU Kenza. Det måste väl alla hålla med om?

Reply
Fokus

Om FOKI hade visat dom skulle ALLA (8-13år) köpa dom, med mammas pengar. Tycker Du K har egen och bra smak.

Reply
Rebecka

Jag älskat din stil och vi har precis samma smak, allt du köper är skitsnyggt, speciellt alla skor! Men dessa tyckte jag faktiskt var fula, haha. Men huvudsaken är ju att du gillar dom. Kram!

Reply
kit

Jag brukar gilla din stil annars, men sorry dessa var riktigt fula! Hade du tyckt att dom var lika snygga om du såg dom på någon marknad i Marocko? Tror inte det. Jag skulle inte ens sätta på mig dom om jag så fick betalt för det. Usch!

Reply
airaM

Nä, jag håller med övriga kommentarer. Inte så värst fina. Verkligen inte värda 3.000 om man frågar mej. Men! Det är ju du som ska gilla dem. :) Tycker inte om när det inte är någon platå där fram..

Reply
Sarah

Njae.. tyckte inte heller att de var snygga.
Men huvudsaken är ju att du är nöjd. :D

Reply
Julia

Jag har alltid tyckt att du har haft bra smak, kläder som skor. Men den här gången Kenza, nej, de där skorna var INTE snygga. Menar du verkligen allvar när du skriver att de är dina nya favoritskor? . . .

Ser himla billiga ut, 3000 spänn för ett par fula sopskor.

Reply
AA

Usch nej, dom va inte alls fina INTE i närheten ens av snygga :o jaja men smaken är ju olika .. riktig olika ibland också haha

Reply
Vicki E.

snygga, tror jag =P gillar verkligen inte att det är peeptoe tror de hade varit snyggare utan och dessutom bättre för vintern då men men…resten var snyggt. Fast 3000 kr skulle jag aldrig betalat då är hybria lea mkt snyggare!!!

Reply
Ebba

Det kommer säkert se jättesnyggt ut när du har matchat dem med kläder och accesoarer :)

Reply
eemma

FINE, låt flickan göra ett felköp i sitt liv som vi får ta del av. Det är hennes smak, pengar o hennes stil, hon som ska ha dom på fötterna inte ni! :)

Reply
Marie

skulle aldrig själv köpa domdär skorna. Ser ju förjävliga ut enligt mig. Men du lyckas nästan alltid matcha allt så de blir fint :)

Reply
frida

asså, varje gång du köper nya skor (som kostar mer än 2000 kronor typ) så är dem helt plöstligt dina favoritskor?vadå, har du 50 styckna olika favoritskor elr?-.-

Reply
Mikaela

Brukar älska din stil som påminner mycket om min egen. Jag älskar dessutom annorlunda design och ofta acne men dessa skor är inte snygga, ser billigt gjorda ut och det borde vara lite platå fram. Tack för en bra blogg annars! Puss

Reply
hanna

Oj! tur att dom var sköna för annars skulle iaf jag inte ha på mig dom.. priset känns överskattat, tyvärr.

Reply
David Dosi

Snygga skor!

17 årig kille som drömmer om att bli artist som skriver om Musik,mode och massa annat så bara att börja läsa

Puss! Daviddosi.blogg.se

Reply
Dagga

– sjukt fula skor faktiskt, & dina tår däremot ser inte snyggare ut, baklifrån ser skorna gorgeous ut

Reply
S

ja, det här var verkligen en miss! första grejen jag inte gillar med din stil = du är mänsklig :)

Reply
Nyfiken

Jag bara undra, det har egentligen ingeting med dina nya oc fina acne skor att göra. Jag är på jakt efter en ny plånbok och undrade bara vad du har för någon?

Reply
eli_NORWAY

Those are not pretty. That’s a first in your blog. I love Acne, but those are skitfula.

Reply
elvira

Jag brukar tycka att du har skit snygga kläder/saker men dem här var riktigt fula, förlåt men det var dem! men det viktigaste är att du gillar dem och trivs i dem! dem blir kanske lite snyggare när man ser dem till en hel outfit. anners så bara älskar jag din stil! alla dina grymmt snygga kläder vill man ju bara ha! älskar dina acne pistol!

Reply
Sanna

Känns som att dom köptes för att det var Acne? Hade dom stått på Skopunkten för 499 spänn hade dom varit lika “snygga” då?

Reply
usch

tror ni själva att hon köpt dom för 3000? Hon har ju fått dom såklart av Acne. Ruskigt fula är dom iaf!!!

Kenzas svar: Haha, nej jag har köpt dem själv.. Men om Acne vill börja sponsra mig så tackar jag inte nej *blink*

Jag är fan asglad över att så många av er tycker att de är fula (för jag tycker att de är bland de snyggaste skor jag har), kul att ha ett par skor som inte halva Sverige kommer gå runt med haha. :D Smaken är som baken och jag älskar dem! Kram!

Reply
Sofie

Allvarligt, du brukar alltid köpa så snygga saker, men dom där… det är något av det fulaste jag sett…tyvärr .

Reply
Ida

Absolut inget för mig – och jag brukar annars älska vad ACNE gör, men har svårt för skor utan nån platå, och dessutom öppen tå på det, hua! :P
Du blir nog rätt ensam om dem, och det är ju roligt när det är nåt man själv gillar!

Reply
caroline

tycker dom var skitsnygga! hade dom varit 2000kr billigare kan jag LOVA att halva sverige på riktigt skulle gå runt med dom.. luktar lite avundsjuka. det är folk som kenza som skapar modet!

Reply
emma

3000!? dom var verkligen inte ens lite snygga. jaja, smaken är som baken -delad ;)

Reply
Marianabanana

De var lite annorlunda men passar bra på dig! Eller, jag menar inte att du är annorlunda, fast, i och för sig är du lite det… hursomhelt, de ser bra ut på dina fötter, inte lika udda som när de står ensamma i bilden nedan. Roligt att någon vågar stå ut lite och köra på risker! Vad gäller att välja färg till tånaglarna också, moahaha!

Reply
Maryam Mirza

VAD KLAGAR ALLA PÅ?
– hennes blogg, hennes pengar, hennes skor
so what om ni tycker dom är fula? Det är inte ni som ska ha på er dom och om vill slösa 3000 kr på dom så låt henne, INTE ERAT PROBLEM! Själv skulle jag inte kunna ha på mig dom, men det är min stil. Kenza har alltid supersnygga kläder och en bra stil, gillar hon dessa så behöver ni inte kommentera om ni tycker skorna är fula, punkt slut.

Reply
mariakacker

Hej! Jag har noterat att du alltid har så himla snygga skor på dig! Dock är det mycket höga klackar, så jag tänkte om du ville tipsa om lite snygga låga skor?! jag är väldigt lång har lite komplex över att ha för höga klackar på mig, därför trivs jag bäst i lägre skor! om du har tid och lust får du gärna köra ett inlägg om detta! tack :)
your beauty is beyond compare!
/maria

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*