• header

Vilka skor?

Fan fan fan, ska möta Mika om en timma och har inte ens börjat göra mig i ordning. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller! På galapremiärer av filmer kommer ingen i värsta festkläder direkt (nu snackar jag om här i Sverige, ej i Hollywood hehe) men lite fin vill man ju vara eftersom att det är röda mattan med en massa fotografer så ett par höga skor blir det iallafall.

Jag tänkte ha på mig mina egna skor ikväll! Från höstkollektionen av Wildflower by Kenza. Eftersom att jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig så får jag välja skor först och sedan hitta några kläder till.

Alla de här skorna finns ute i butik nu.

Vilka tycker ni jag ska ta ikväll? Alla är Wildflower by Kenza

254 Comments

W

Jag tycker att du ska ta nummer två eller tre. Dom är fina allihopa! Du är så duktig! Kram!

Reply
ninette

Helt sjukt snygga skor Kenza! Bra jobbat. Synd att de är så dyra bara, annars hade jag lätt köpt ett par!

Reply
Isabelle

HELT GALET! fick hem dina skor, de med en “krage” över, 13 höga och svarta. de är min nya kärlek, lägger pojkvännen på hyllan ett tag och har dessa som nya älsklingar! Dina skor är grymt snygga. Tack :D

Reply
Jonna

Att du ens behöver fråga! Dem sista. ;) Sjukt snygga och skulle vara grymma till din poloklänning!

Reply
Sheriilyn

Det är så otroligt häftigt att du designar skor och kläder! Att få designa kläder är lite av en dröm jag själv har. :)
Fast jag undrar, vad är det som gör att dina skor är så (satans) dyra? Materialet? De är hur som helst så himla fina!

Sen undrar jag om du vet vad det är för märke på bootsen från Din Sko som du använde flitigt förra året, och om du snälla, snälla kan tala om det för mig i så fall?

Hoppas du har kul ikväll! :)

Reply
Amanda

Alltså Kenza, de beiga skorna är helt underbara. Jag är verkligen helt förälskad i dem. Synd bara att de är alldeles för dyra för mig. Om du vill får du gärna skicka dem till mig i julklapp! haha :) skämt åsido, du har verkligen skapat vackra kläder/skor. kram på dig!

Reply
Marianabanana

Dina skor är grymt snygga, men jag är lite klack-rädd och håller mig till ordentliga, grova klackar, särskilt nu när jag springer till tåget varje morgon. Men så snygga! Attans, en dag ska jag minsann lära mig!

Reply
Popruta

Ursäkta mig men… är det inte lite i överkant att ta 1300 spänn för ett par syntetskor? (Tänkte på Brilliantskorna med träklack). Spanade in dom för att jag nästan blev lite sugen, men no way josé att jag betalar så mycket för syntet. Lite trist. Trodde alla dina skor skulle vara i äkta skinn?

Reply
Hanna

Hej kenza,jag undrar en grej .. Det är ju du som har designat skorna (och många andra grejer du har ) brode du inte typ få dem gratis då eller i allafall då rabbat ?

Tacksam för svar ;)

Reply
Lovisa

Hej!
Jag undrar bara hur confident skorna i beige är i storleken? Dem är så himla fina :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*