• header

19e november 2010

Hej bloggen! ♥

Har hållt på här hela förmiddagen med att fixa lite inför en plåtning jag har imorgon. Mina höstjackor från Jofama by Kenza (höst 2011) är färdiga och det är dags att plåta dem! Den här gången har jag gjort en riktigt mysig och tuff höstjacka i två olika färger, och även en liten stilig sak som vill hänga med ut på fest. ;-) Vill inte avslöja för mycket eftersom att det är 1 år kvar men jag är otroligt nöjd! Längtar till nästa höst då de kommer ut.

Så imorgon ska Jofama plåta hela sin höstkollektion 2011 och då ska även mina plagg plåtas. Så jag har plockat fram lite kläder, skor och accessoarer som ska med imorgon.

Valde ut några av mina snyggaste höstboots! Från vänster: Wildflower by Kenza, Wildflower by Kenza, Jeffrey Campbell, Acne, Nilsson.

60 Comments

Ellen

Gud vad jag älskar skorna! Dem är super snygga, speciellt wildflower by kenza det e extra coolt att det är rosa inuti :D Jag älskar din blogg det e lixom en mode blogg en humor blogg och en.. alvarlig blogg, det e inte bara flams lixom :P Jag älskar din blogg kenza! :D :D
Mvh. http://ellnorph.blogg.se

Reply
Sheila

Awesome! Gud vad kul :D
De där skorna var underbara, ALLA, jag köpte mina första svarta boots för någon månad sen!

Vill önska dig en fortsatt fin fredag!

Kramar

Reply
Nathalie

Jag har en liten fråga:P
Har du själv lockigt hår eller lockar du det? Tacksam av svar:) KRAM

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Jag älskar dina skor du designat som är med nitar, typ kär! *-* Dock så är de på tok för dyra för en fattig student som mig. >.< Dessutom gick mina hörlurar sönder efter typ 1 månad, LYCKAT, så jag måste skaffa nya såna istället, för jag klarar mig inte utan musik. Men dem är så sjuuukt snygga! :D Kan annars alltid hoppas på att tomten är snäll, haha. ;)

Reply
Merina

Hey,
Nice blog. What a coincidence. Yesterday I posted a blog about high heels and now you did to. You have the same heels as my sister. The third pair of heals on the picture. You have a nice collection!
Greets Merina

Reply
Natalie

Skit snygga skor!
GÅ IN PÅ MIN BLOGG OCH RÖSTA PÅ OSS OM NI VILL ATT VI SKA BLI VECKANS BLOGGARE. RÖSTA RÖSTA

Reply
signe

dina höstjackor kommer liksom ut när hösten är förbi? det är ju svinkallt ute, dags för vinterjackan. höstjackorna börjar väl hängas ut i butik i typ augusti?

Reply
sofie

gud så mycket snygga skor, blir helt till mig

bloggar om livet som gift mamma, tokig i allmänhet men särskilt i skor och choklad

Reply
Marianabanana

Vilken otrolig garderob du måste ha! Jag måste erkänna att jag avundas dig det.
Och som jag har nämnt tidigare: en vacker dag ska jag minsann lära mig våga gå i sådana skor!

Reply
Malin

Snyggt!! ;)

Men jag har en fråga.. På bild nummer 2 (den nedre) så undrar jag var du har köpt dom svarta skorna med dragkedja?. Dom längståt vänster? Jag måste köpa likadana! så snygga!

Ta hand om dig! kraam

min blogg http://www.bargluund.blogg.se :)

Reply
Åsa

Jag älskar dina skor! Tyvärr så kan jag inte ha ett enda par när jag klampar runt i värden med storlek 43/44 på fötterna. Skulle vara jätte kul och du skulle kunna fixa skorna i större storlekar. Jag vet jag inte är den enda som klampar omkring med stora fötter i Sverige och norden…

Reply
Andrea

Jag dör när jag ser dina skor! älskar skor, och du har sjukt snygga såna! de bästa är att man inte kan ha för många par av dem ;)hur många par har du!? :DDD

Reply
sandra

SNÄLLA KAN DU GE MIG EN DIREKTLÄNK TILL SISTA SKORNA FRÅN NILSSONS? hittar verkligen inte någonstans :(

Reply
skoälskare

först vill jag bara säga att du har jättefina skor! älskar dom! oså…på baksidan av vecko revyn nr 24 11/11-10 så är det en bild på dig, och där har du ett par sjukt snygga skor! jag har letat massor på internet och på din blogg men jag hittar inte skorna:( nu undrar jag bara är det “dina” skor? vart hittar ja dom?:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*