• header

TÄVLING – VINN SMYCKEN FRÅN GULDFYND BY KENZA!

Många av er har undrat om jag inte kan lotta ut lite smycken från min smyckeskollektion Guldfynd by Kenza – självklart kan jag det! Nu drar vi igång en tävling där det inte blir bara en, inte två och inte tre….utan 30 vinnare!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Gå in på Guldfynds hemsida och välj ut ett smycke ur min kollektion som du vill ha om du vinner

♥ Kom sedan tillbaka hit och skriv en kommentar till detta inlägg. Skriv med namn, mailadress och ARTIKELNUMRET på smycket du skulle vilja ha. Skriv också varför du vill ha just det smycket!

Jag drar 30 st vinnare den 25/11 och vinnarna får själva hämta ut sitt smycke (ni får ett presentkort som gäller för Guldfynd by Kenza, på den summan som smycket ni valt kostar) så att ni som valt ringar får rätt storlek osv.

Lycka till!! =)

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras inom kort

3,947 Comments

jessica

Hej kenza! =)
jag skulle vilja ha en snygg ring som skulle kunna pryda mina nya snygga händer! det är nämligen så att jag har bitit på naglarna sedan jag var liten och jag har verkligen försökt att sluta många gånger men det har inte gått. (jag är en nervös bitare hehe). Men jag har äntligen lyckats att sluta och jag är riktigt glad över det för nu slipper jag skämmas över mina händer.
Därför skulle jag vilja ha ringen med art nr: 2315950 för den är riktigt snygg och skulle passa min stil väldigt bra!.
mvh / jessica

Reply
Linnéa

Hej Kenza! grym blogg, läser den varje dag.
Jag skulle bli så glad om jag vann armbandet 2498970. Jag tog studenten i somras och har ännu inte fått jobb, så därför är min budjet rätt tajt så jag köper inte dom dyrare smyckena. :) /Linnéa.

[email protected]

Reply
jasmin

Hej jag skulle jätte gärna vilja vinna armbandet med hörlurar på eftersom att jag älskar verkligen musik jag har sagt till mina föräldrar att jag verkligen vill ha det till julen men de säger att de redan köpt en mobil och att de inte kan slösa mer pengar på mina presenter….SKULLE VERKLIGEN BLI SUPER GLAD OM JAG VANN!!!!<3<3<3<3 btw älsar bloggen

e-post adress:[email protected]
artikel nr:2499069

xoxo jasmin:)

Reply
Beatrice

Art.nr: 2315950
För att den är snygg, stor, i silver och svart och skulle passa alldeles jättebra på min små korvfingrar!

Reply
Ellen N

Hej, om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha din jätte fina silver ring med en svart sten i mitten, just för att det svarta och silver är så grymt snyggt ihop.

Tyvärr är dom ju så dyra för en som bara går i skolan.
Skrev väl ungefär samma anledningar som alla andra men ja, det är iallafall varför jag tycker att jag förtjänar att vinna.

om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha ringen med Art.nr: 2315802.

kram

Reply
Sandra

Jag vinner ju aldrig men det är ju gratis att skriva.
Och det är min anledning, jag vinner aldrig…
Men om jag (kors i taket) skulle vinna väljer jag smycket med artikelnr: 2315943
Thanx

Reply
elin

Art.nr: 2499069

Jag skulle vilja ha armbandet, det var coolt med hörlurarna och musik betyder mycket för mig. Skulle sitta fint med ett armband runt handleden gjort av en av sveriges största bloggerskor. Puss

Reply
Bebban

Halloj!:))

Jag har superlänge letat efter ett flätat armband, då jag tycker att det är lagom diskret, men ändå super snyggt! Men jag har ingen aning om var de säljs, och de smycken jag har sett var inte speciellt snygga… Men det här var perfekt!:) Dessutom har jag aldrig vunnit nånting, så det här skulle vara super coolt!:DD

Art.nr: 6354138

Kram Bebban ^_^

Reply
mersiha

Hej Kenza, jag skulle bli sjukt glad om jag vann art.nr: 2315950 för att den ringen är en av de finaste jag någonsin sett och jag tror att den skulle sitta perfekt på min hand. TACK!!!

Reply
Emma

Hej kenza!:D
Blev jätte glad när jag såg denna tävlingen! Och speciellt att man kan få hem en av dina ringar, jag är galen i ormringar och har funderat länge på att köpa din snygga ormring. Problemet har då vatt att jag tycker den är lite dyr, jag brukar inte köpa ringar med äkta silver därför är mina lite billigare, att få din ormring Art.nr: 2315943 skulle vatt så himla kul! Att få bära en ring från världens bästa bloggerska är inte helt fel! Jag är en 15 årig tjej som bor i Halmstad, i denna lilla staden finns det inte gott om ringar, speciellt inte ormringar. Jag har hittat min favorit ring och jag hoppas verkligen att jag blir vald. Ha det bra! :D
[email protected]

Reply
Amina

Hej! Om jag skulle bli dragen så skulle jag vilja vinna ringen med Art.nr: 2315968
grymt snygg är den!! :)

Reply
emma♥

Art.nr: 2315802

Hej jag skulle vilja vinna den ringen för den är så snygg, och att du har designat den gör den speciell eftersom du är min förebild!

Reply
sofia

Vill ha: Armband i äkta silver, art nr: 2498970

Anledning: Jag skulle ge armbandet till mig själv som en belöning för mitt slit i skolan den här terminen! Det skulle sitta särskilt fint att vinna just det här armbandet eftersom det har ett positivt budskap och något positivt är verkligen vad jag behöver nu eftersom jag är enormt trött på mitt vanliga tråkiga svenne-liv. Och sen saknar jag ett enkelt “använda-varje-dag-armband” så vad skulle passa bättre än ett sådant som uppmanar mig till att le, skratta och bara njuta av livet i dessa dystra dagar?

Reply
Sara

Tjoho!

Skulle vilja ha silverringen med Art.nr: 2393197.
Sjukt snygg ring alltså! Skulle vara perfekt nu när jag ska börja arbeta, så man får känna sig lite fin. Jobbat ute bland hundar i flera månader nu och där har inga ringar eller andra smycken uppskattats om vi säger så ;)

Reply
Sandra

Art nr: 2315968
Den ringen hade varit en perfekt present till mig själv när jag tar min examen i januari efter tre års hårt studerande.

Reply
daniela

Well, förväntar mig inte att vinna någonting eftersom det är så många som tävlar för dina smycken är så fina!! Men wtf kan väl ändå prova haha:P
isåfall önskar jag halsbandet i äkta silver art.nr. 2297679
vrf? jo för att den har så fint budskap som jag tkr alla borde ha mer av , tom jag :) Älskar din blogg.
mailadress: [email protected]

Reply
Carolin

Armband med Rosa bandet-berlock i äkta silver

Jag vill så gärna ha det armbandet tycker det är fint. Och tycker synd om folk som får bröstcancer och vill stödja det.
Ser även upp till dig och att du är så omtänksam.

Mvh Carolin :D

Reply
juliette

hej kenza!
Skulle jätte gärna vilja vinna ett jätte fint flätarmband du har med ett K, för att min syster börjar på K och det skulle bli en jätte bra julklapp/födelsedagspresent till henne, det är inte varje år man fyller 20 ;)
art.nr 6354138

Mvh juliette :D

Reply
Petra

Hej Kenza!
Om jag vinner skulle jag vilja ha den sjukt snygga ringen med artikelnummer 2315968. Den skulle passa perfekt till min nyårs-outfit!

Ha en fortsatt bra dag :)

Reply
Miriam

Halsband: Art.nr: 2236917

Varför ska jag vinna detta fina halsband?
Jo för att, om jag vinner halsbandet får min Bästa Vän det i födelsedagspresent. Det är det perfekta hjärtat som representerar våran vänskap. Och jag har inte råd med att köpa någon av dina fina smycken som min kompis verkligen önskar sig i födelsedagspresent! Det ända hon går runt och tjatar på är dina smycken. Så nu när jag äntligen har chansen att vinna detta hjärta skulle det betyda så mycket för mig!
Min bästa väns kläder är alltid trista, svarta och tråkiga. Ett snyggt silver halsband skulle sitta perfekt.
Halsbandet livar upp outfiten, lyser upp ansiktet och är dessutom skit snygg.
Halsbandet passar perfekt särskilt till denna tråkiga och mörka vintern som är här/kommer. Så ett fint halsband av din smyckekolletion skulle inte skada!
Dessutom fyller min bästa vän år den 25/12. Perfekt julklapp också!
Så jag ber dig Kenza, tänk dig en bästa vän som du älskar (tex. Dilay) som verkligen har gått runt och tjatat på hur mycket hon önskar sig få något smycke från en viss kolektion men du inte har råd och därmed hänner du att du sviker henne fullkomligt, hur skulle du då känna dig?
Så känns det för mig, tills idag när jag såg din tävling, då fick jag som ett litet hopp om att JAG skulle kunna vara 1 person av dina 30 som du väljer.
Jag vill jätte gärna inte förlora mitt hopp och känna mig som en usel vän:(

Puss&Kram!

Reply
Emilia

Jättefina smycken du designat!
Jag skulle vilja ha ringen: Art.nr: 2393197 helt enkelt bara för att den är helt underbar!

Reply
Julia Eklund

Jag är 15 år och älskar smycken, men jag har inte tillräckligt mycket pengar för att köpa fina äkta smycken. Dessutom gillar jag verkligen din kollektion, speciellt ringarna eftersom de har en lite magisk känsla. Jag älskar det verkligen! Jag skulle vilja vinna ringen med Art.nr: 2315950 . Det skulle verkligen vara roligt att vinna något fint för en gångs skull :)

Reply
Saga

2498970 – Armband i äkta silver
… för att det var så himla fint och har ett klockrent “budskap” =] *Håller tummar och tår*

Reply
Daniella

Sjukt bra tävling!

Jag önskar mig verkligen ringen med Art.nr: 2315950. Den är riktigt snygg men finns tyvärr inte på världskartan för mig att köpa när jag börjar plugga min dröm utbildning snart.
Hoppas du har en bra dag :)

Reply
Frida Bogren

Jag skulle verkligen vilja ha den ringen. När jag ser på den så ser jag hopp och den påminner mig om att följa mina drömmar. Nu kanske det låter helt galet, men den ringen gör det. Jag skulle inte vilja ha den för egen del, jag vill faktiskt ge den till min mamma, eftersom hon har stöttat mig oerhört mycket på sista tiden när jag har haft det svårt.
Hon ger mig saker men unnar aldrig sig själv.
Den skulle passa på henne så bra.

Du är en fantastik person, och en stor förebild Kenza!
Art.nr: 2315802

Reply
elinsoley

jag skulle vilja ha armbandet som stödjer bröstcanser, det med rosabandet-berlock ! Jag vill ha det för jag tycker det är jättefint och även för att min bästa väns mamma gick bort i bröstcancer nyligen och det påverkar en hårt

skulle bli väldigt glad !

Reply
SILJE

HEI KENZA!

Jeg vil gjerne vinne art.nr: 2315802

Jeg vil gjerne vinne den ringen siden den er driit kul, jeg digger den, og dine andre ringer, men jeg falt mest for denne. Disse ringene finnes jo ikke i Norge, så jeg håper jeg kan vinne!

xoxo :))

Reply
Malin Sandgren

Musiken är en väldigt stor del av mitt liv och därför skulle jag väldigt gärna vilja ha dessa örhängen! 2738219

Reply
khwanta

ring i äkta silver grönagat art.nr:2315943

Jag har inte så många ringar. Du har jättefina ringar, alla mina kompisar har alltid fina ringar på sig men jag har inga ringar alls. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann den ringen.
Kramar från Khwanta :)
[email protected]

Reply
lovinasundström

Hej kenza, jag vill verkligen ha det här armbandet för de är så himla fint! Sen gillar jag att de står Kenza på armbandet, jag vill jättegärna vinna! Jag skulle ha på mej armbandet varje dag, kram

Art.nr; 2498962

älskar din blogg !!

Reply
Gabriella Nyisztor

Hej Kenza!

Art.nr: 2315943
Hej skulle vilja ha ringen för att den är speciell. Den är verkligen jätte fin! Den syns i mängden om man kan säga så:) Du gör jätte många snygga smycken, och vi ska inte bara prata om smycken, utan dina skor, sjukt snygga! Älskar dom! Och du är verkligen jätte söt också:) ha en bra dag!:)
Mvh Gabriella :)

Reply
Therese

Det skulle vara jätte kul om jag vann halsbandet i äkta silver med Kubisk Zirkonia, —>Art.nr: 2236917<—
Eftersom jag skulle vilja ge bort det till min älskade mamma i julklapp :)

Reply
Carro

Hej kenza! jag skulle vilja vinna ringen med artikelnummer : 2315802.
För tillfället bor min kusin från Chile hos oss och jag skulle gärna vilja ge bort den här fina ringen till henne om jag vinner. Hon är otroligt omtänksam och en jätte fin person som alltid tänker så mycket på andra att hon glömmer bort sig själv och unnar sig aldrig något riktigt fint. Tyvärr har jag inte råd att köpa ringen eller något i den prisklassen, men jag tycker absolut hon förtjänar en sån fin present efter allt hon gjort för mig. Hoppas jag vinner! :)

Reply
Erika

Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna ett armband med art.nr 2499069, jag tycker det armbandet var jätte snyggt. Det var svårt att välja för att allt var as snyggt :D

Håller tummarna.

Reply
Marie

Hej Kenza! jag vill jätte gärna vinna ringen med Art.nr: 2315950. den här ringen kommer inte vara till mej utan till min bästa kompis som jag älskar över allt annat. Jag vill ge henne den perfekta födelsedags pressenten eftersom hon fyller år på självaste Julafton och hatar det. Hon bokstavligen älskar ringar och din desing är perfekt för henne! Tack för möjligheten Kenza! Stor kram!

Art.nr: 2315950

Reply
Sabine

Armband i äkta silver
* artikel nr. 2498962

Priset är lite över min budget så ser det här som en chans att få något riktigt riktigt fint och att det står just love på det, bär jag iallafall runt på en kärlek som jag kan titta på när allt annat sviktar neråt, lilla ensamvarg är jag! :/ :)

Kram!

Reply
Sofia Backlund

var här om dagen inne på guldfynd och bara stod och kollade och önskade att alla ringar var hemma hos mig. jag älskar ringar men har köpt ringar på h&m, glitter mm. dvs inte äkta och då går det att använda i någon vecka sen är den brun röd och själv är man knall grön på fingrarna. är en 15årig tjej och har inte pengar till några andra ringar häller, eller jo om jag tar och köper en ring och sen är barnbidraget slut. jag skulle bli över glad om jag vann! :)

Art.nr: 2315802

Reply
emma.

Art.nr: 2315968
hej Kenza!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävlingen då jag är en fattig student som verkligen älskar smycken och stora ringar.
Dock har jag inte pengar till att gå och köpa fina ringar som dina och de skulle verkligen vara en ära att få vinna denna tävling :)
kram och tack för en fin blogg / Emma

Reply
Christina

Att välja vilket smycke jag skulle önska mig är inte svårt alls! Ringen i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950 har jag spanat in riktigt länge men har lite svårt att köpa den själv då jag just flyttat hemifrån och börjat plugga!

Skulle bli så otroligt lycklig om jag fick vinna denna perfekta ring!!

Kramar

Reply
Sofia

Hey Kenza!
Ring i äkta silver med grönagat
Art.nr: 2315943
Pris: 259:-

Den ringen har jag kollat på massor med gånger, men har aldrig råd att köpa den! eftersom jag bara får 1050 i månaden. För min plånbok har jag inte råd! lite tråkigt för den ringen är så sjukt snygg. Och jag älskar ringar och använder det jämt! Så skulle vara jätte kul att ha en ring som men egentligen inte har råd med!

Reply
Tijana

Hej!
Jag vill gärna vara med och tävla om ringen Art.nr: 2393197
Tycker att den verkligen är min stil. Jag älskar verkligen ringar och alla mina kompisar säger att jag är en “ring-människa”. Och att få en sån dyr och fin ring skulle verkligen vara något. Jag hoppas verkligen att jag vinner för den ringen är verkligen hur fin som helst och att ha den runt fingret skulle verkligen göra mig lycklig! Så nu är det väl bara att hålla tummarna :)

Reply
Edita

Hejsan Jag heter Edita, mins skäl till att jag vill vinna ett fint smycke från din kollektion är inte bättre än andras skäl :)men har jag turen att vinna så vill jag jättegärna vilja vinna berlockarmbandet med artikelnr. 2499069 den är helt underbar. Min mail är [email protected]
Ha det gott :)

Reply
Malin

Det verkar inte funka att kommentera, men jag testar igen!
Jag är självklart med i tävlingen! Jag skulle vilja vinna halsbandet med Art.nr: 2297679 :)

Reply
Cecilia

För ca ett årsedan så gick min gudmor bort i bröstcancer, vilket var jobbigt för alla inblandade, speciellt hennes dotter. Hon önskar sig “rosabandet”-armbandet i julklapp och jag vill så gärna ge det till henne men är dessvärre arbetslös sen länge och kan inte lägga de pengarna själv i nuläget, de hade varit så underbart att få se hennes lycka när hon får ett armband för en så viktigsak designad av hennes idol.

Art.nr: 2880011

Reply
Fanny

Hej Kenza. jag är väldigt kräsen när det gäller smycken men jag diggar din kollektion, den är speciell men råcool.
Jag har spanat in ringarna lite extra och jag tycker att ringen med artikelnummer: 2315950 är riktigt fin. Jag tycker att kombinationen med silver och svart är super snyggt. Passar både till en vardags- och festoutfit.

Kramar Fanny. Du är grym!

Reply
Hawazen

Hej Kenza! Vill först tacka för en så härlig blogg och säga att hela din smyckekollektion, skokollektion, allt är så jävla snyggt. Lite synd att det är så dyrt för jag skulle helst vilja ha alltihop :D. Jag tjatade lite på mammsen och lyckades önska mig ormringen du designat, längtar sååå tills jag får öppna den julklappen :D. Men halsbandet med det otroligt fina budskapet är så fint och orden är de tre ord många beskriver mig med, jag lever och skrattar hela tiden och kärlek är ju bara det bästa som finns <3.

Mitt namn är Hawazen :)och min mailadress är [email protected]
artikelnr: 2297679

Puss och kram!

Reply
Emma

Hej hej Kenza! Om jag vann skulle jag vilja ha “orm ringen” med Art.nr: 2315943. Tycker den är aaas grym, annorlunda och bara helt jäkla perfekt! Hehe :D

Reply
Ester

Hej Kenza! :D

Jag vill vinna denna riktigt snygga ring eftersom att jag skulle vilja fylla på mitt väääldigt snåla ringförråd!
Dessutom är den designad av min favoritbloggare och den faller mig i smaken! :)

Art. nr: 2315943

[email protected]

Reply
Mimmi

Jag skulle verkligen vilja ha detta halsband för jag är verkligen en som älskar livet! Och livet har upp och ner gångar men det slutar alltid bra! Så därför skulle jag verkligen vilja ha det, för det betyder något för mig och är så otroligt himla snyggt!

Art.nr: 2297679

Reply
Maria

Hej!

Jag vill gärna vinna artikelnr: 2315802, så sjukt snygg.
Har inte råd att köpa någon av ringarna själv ur din kollektion (älskar stora ringar, mums) men skulle så gärna vilja ha en som symbol för DIG för du är en så stor förebild, att du följer dina drömmar och alltid är sann mot dig själv pepper och inspirerar.

Kramar, Maria

Reply
jessicaa

artikelnr: 2315950
den är så himla snygg! men det är ju denna också..
2315943

men den svarta stora e så himla snygg! älskar alla dina ringar, så himla avis på att du har alla dom. har ett par stycken stora ringar, men dom är inte alls lika fina.

kram, jessica

Reply
Emelie

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna armbandet med art 6354138 då jag har haft ett snarlikt som var mitt favorit armband men som gick sönder och kundes inte lagas. Så jag skulle verkligen bli otroligt glad om jag vann de armbandet för jag saknar mitt verkligen.

mvh

Emelie

[email protected]

Reply
hanna

Hej, det är så att jag har skadat foten och måste gå med kryckor i några veckor, samtidigt tar skolan kål på mig och jag hinner aldrig unna mig någon shopping eller annat.
Att vinna skulle göra mig mycket gladare och piggare, på halsbandet som jag vill står det peppande saker när man mår såhär.
Håller tummarna för att jag vinner!

Jag skulle vilja ha halsbandet med artikelnumret: 2297679

Reply
Julia

Ring i äkta silver med grönagat Art.nr: 2315943
Hejhej Kenza! :)
Jag letar efter en mellanstor ring, jag har bara små, och när dom är för stora åker dom av mina fingrar, och då är ju denna snygga ringen med en orm på helt perfekt! + den är så himla snygg!

Kram Julia! :) <3

Reply
Rebecka

Hej Kenza!
Om jag hade turen att vinna skulle jag så gärna vilja ha örhängena som är pianonoter, alltså 2738279 tror jag.
De är så fina! Jag spelar själv piano och har gjort det i 7 år så de skulle vara perfekta för mig. Också min mamma och flera släktingar spelar piano så en annan möjlighet är att ge dem i julklapp till någon, det är ju ändå väldigt nära till jul nu.
Jag skulle vara så glad om jag vann nånting för det gör jag så sällan, eller aldrig egentligen. :)

Kramar!

//Rebecka

Reply
Nathalie

Hej Kenza!
Om jag vann skulle jag vilja ha ringen med en stor svart sten, Art.nr: 2315968.
Den här hösten har verkligen vart jobbig för mig. Så om jag vann ringen skulle jag kunna känna mig lite gladare.

Reply
helena

jag skulle vilja ha armbandet artikelnr: 6354138
det var grymt snyggt och har länge letat efter ett snyggt armband. men har inte hittat något jag fallit för.. hoppas jag får det ! :)

Reply
Sara

Hej Kenza! Har tittat på flera av dina små tävlingar men har inte känt att det varit min grej o tävla, men när jag läste det här kändes det rätt! Jag är en tjej på 16 snart 17 år som har 2 syskon och en mamma. Min mamma har inte så mycket pengar för hon jobbar inte heltid pga sin sjukdom, och det gör att jag har skaffat ett jobb och försöker fixa egna pengar för att inte belasta henne mer än vad som egentligen behövs. Och när jag såg armbandet med texten laugh på sig i butiken smälte jag direkt, men jag vet om att jag inte har råd att köpa det och inte min mamma heller. Därför vore det jättekul om jag skulle vinna, för då kommer jag alltid skratta lite extra när jag tittar ner på min handled.
Armband i äkta silver
Art.nr: 2498970
Du har en jättefin blogg, fortsätt med det du gör! Du påverkar bara på bra sätt!
Mvh Sara

Reply
Patricia

Jag skulle vilja vara med i tävling, för att jag har alltid varit ett stort fan för fina speciella ringar och har på mig nästan någon ring varje dag! Och när jag kollade runt bland dina egna designade ringar, hittade jag en jag verkligen gillade och hade gärna haft i min samling!

Jag fastnade för ringen med med art. nr: 2315802. Det skulle vara väldigt kul att ha den på på jul och nyår när man vill vara lite finare! :)

Reply
Anna

Efter att någon dum stolle snodde min handväska där min absoluta favorit ring låg som min bortgångna mormor gett mig skulle det vara kul att vinna någonting som i allafall en liten tröst :) Art.nr: 2315802

Kramar och tack för en väldigt bra och inspirerande blogg!

Reply
Rebecka

Hej Kenza! Om jag vann skulle jag vilja ha Ringen i äkta silver med onyx. Art.nr: 2315802. Därför att jag har tittat på den enda sen den kom ut i butik, men har aldrig haft råd att köpa den :/ Har tyvärr inte dom pengarna. Skulle vara helt fantastiskt att få bära något så fint varje dag :)

Kram

Reply
Baran

så jävla nice ring! Art.nr: 2315968
Men ska inte va ego nu. Min älsklings kusin ska ha förlovningsfest snart o kmr inte på något att ge men vet att hon skulle uppskatta ringen som fan!

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Jag heter Alexandra och jag har valt ringen med numret 2315950. Det gjorde jag eftersom den är riktigt snygg med den stora stenen och detaljerna runt:D
Min mail är [email protected]
Puss och kram fina du! <3

Reply
Lotta

Art.nr: 2315950

Jag skulle vilja ha den ringen för en av mina närmaste vänner har sagt att hon vill ha ringar ur din kollektion. Det skulle betyda jättemycket för mig om jag vann, för då skulle jag ta med henne till Guldfynd och överraska henne med att ge henne den ringen som hon vill ha.
Hon fyller år snart, att få ge henne den ringen i födelsedagspresent skulle göra mig glad för jag vet att hon skulle bli jätteglad då. :)

Reply
Hugo

Jag skulle bli överlycklig om jag fick ge den svarta ringen till min sambo i julklapp! Hon tjatar varje gång hon ser den, men som student blir det svårt att köpa den till henne.

Art.nr: 2315968
[email protected]

mhv, hugo

Reply
Ida

Hej!
Om jag skulle vinna så är det halsbandet med Art.nr: 2297679 som jag skulle vilja ha.
Anledningen till att jag valde just det smycket är att det har ett så fint budskap. Live, Laugh, Love, man kan behöva det budskapet ibland när man är nere…
Jag har en vän som haft det tufft ett tag och detta skulle vara den perfekta julklappen till henne så här till jul. Att vinna detta smycket hade verkligen betytt allt för mig! :)

Kram

Reply
jessica

Art.nr: 2315802

Jag skulle jättegärna vinna denna ringen för att ge den till min fina syster, hon äälskar ringar men har ingen direkt fin och hon har en tuff period nu. Hon betyder verkligen allt för mig så det hade varit kul att ge den till henne i julklapp så man fick se henne le lite! dessutom passar den till allt :)

Kramar

Reply
sofie

ROSA BANDET!!!!!!!!!!!

Jag vill vinna Armbanet med Rosa Bandet-berlock i äkta silver
Art.nr: 2880011

För att det är för en bra sak. och att det var så fint, hoppas jag vinner det :)

Kram

Reply
Emilia

Fick man önska sig en sak i jul är det den här ringen. Själv kommer jag aldrig ha råd eftersom jag är ensam student här nere i sthlm långt i från min släkt även nu under julen, men önska man alltid göra!

Art.nr: 2315950

Fortsätt med en kanon blogg!
//Filia

Reply
Tove

Ring i äkta silver med onyx
art nr: 2315968
Letat efter den perfekta silverringen med stor svart sten i evigheter och nu funnit den. Grymt snygg.

Reply
Zahra

ring i äkta silver med onyx och kubisk zirkonia, art.nr:
2315950.

anledningen till att jag valde just den ringen är att den är jäkligt snygg + att den är svart och passar med alla kläder. :)

kram zahra

Reply
Lindafazlija

Ormen art nr:2315943

Heej kenza.
Jag vill verkligen ha denna fina ringen.
den är jätte vacker och jag vill ha den för att den är specilt av dej!
så det skulle vara jätte trevligt om jag kunde vinna :D

Pussar från erolinda ! :D <3

Reply
Laura

Ring i äkta silver med onyx
Art.nr: 2315968

Hej Kenza!
Jag har länge velat ha en stor fet ring på pekfingret, men aldrig hittat någon i min storlek pga att jag har för knubbiga fingrar. Det kan ta upp till två år innan jag hittar någon som passar mig och dessutom är fin. Jag skulle mer än gärna vilja ha en av dina ringar som jag förälskat mig i!
PS! DU ÄR GRYMT FIN!

Reply
amina madueno

artikelnummer 2499069

jag skulle jättegärna vilja vinna just dethär smycket för jag tycker att det är så sjukt fint. jag ÄLSKAR smycken och armbandet skulle vara perfekt, hela din kollektion är toppen! kram:)

Reply
Anna-Maria Esergren

Hej Kenza! Läser din blogg varje dag, har kommenterat många av dina blogginlägg, men alltid bara snälla kommentarer eftersom jag tycker om din blogg jättemycket. Älskar verkligen din smyckeskollektion samt din klädkollektion. Om jag mot all förmodan skulle vinna denna tävlingen, vilket känns som en pluttechans :P så skulle jag vilja ha halsbandet med det stora hjärtat artikelnummer 2236917. Massa kramar från göteborg.

Reply
Elin Andersson

Tjeena Kenza! Hoppas allt är bra med dig.
Vad kul med tävling =)

Art.nr:2315802
Jag har valt den ringen för att den är speciell, och grymt snygg! Den funkar även att ha både till fest och vardags.
En toppen ring med andra ord, som skulle trivas bra på ett av mina fingrar :)

Ha en bra dag

Reply
Julia

Jag känner mig som en i mängden, men jag gör ändå ett försök till att vinna.
Jag skulle bli jätte glad om jag fick bli ägare av den underbara ringen i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia Art.nr: 2315950
Jag har länge velat haft den där ringen men har aldrig haft råd så nu ser jag chansen att faktiskt få den lilla drömmen uppfylld.
Apropå dröm, tack för en super duper bra kenza tyra show!
Tusen kramar till världens bästa Kenza/Julia

Reply
Bell

Jag skulle vilja vinna ringen med art.nr 2315802.
Jag vill vinna den för jag var med i en bilolycka för en vecka sedan och spenderar nu dagarna med att vila och försöka bli frisk och jag skulle verkligen behöva en liten uppmuntran!

Reply
sandra

Hej! Skulle gärna vilja ha den underbara ringen som du har gjort. Art.nr: 2315802.. Så grymt snygg ring!

Kram! :D

Reply
Mia

Jag skulle vilja vinna:
Ring i äkta silver med Onyx och Kubisk Zirkonia.

Art.nr: 2315950.

Jag skulle vilja vinna denna ring för den skulle passa perfekt till min stil och personlighet.
Jag har inte så många ringar men jag tycker verkligen om ringar och har letat efter den perfekta till mig, och det har jag nu :)

Reply
Emelie

Hej! Mitt namn är Emelie och jag skulle gärna vilja vinna denna fina ring (Art.nr: 2315968) från din kollektion! :D
Älskar stora ringar men har tyvärr inte hittat några som jag verkligen velat ha. Förrutom nu!
Har hittat andra ringar men de är tyvärr inte i äkta silver så de blir missfärgade så fort :/

Så hoppas nu att jag vinner! :D *Håller tummarna!*
Ha det så bra och tack för en superbra blogg!! :D

Reply
rebecca^^

Om jag vinner vill jag ha en ring med artikelnummer:2315968
Varför jag vill vinna den är för att jag älskar stora ringar och jag älskar dej och din blogg så det är klart jag vill ha något som du har gjort!♥
Kramar i massor!♥

Reply
Josefine

Jag är precis lika sugen som alla andra på att få vinna den här tävlingen. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna just ringen med artikelnummer: 2315950 . Bara för att den är så jävla snygg! finns ingen bättre förklaring alltså.. eller jo, att du också är grym, och att få äga ett smycke designat av dig är väl typ ännu grymmare? 8) Hade gött!

Reply
Felicia :)

Namn: Felicia
Mail-adress: [email protected]
Artikelnummer: 2297679

För der först vill jag bara säga att jag tycker att din kollektion för Guldfynd är hur snygg som helst! Jag tror att du verkligen har lyckats pricka in den sortens smycken som unga tjejer letar efter så jag hoppas och tror verkligen att din kollektion är/blir framgångsrik :) Och att döma av mitt eget tycke så kommer den att bli det, för det här är helt allvarligt första gången jag har sett en smyckeskollektion där jag verkligen gillar alla delar, vart enda smycke är hel grymt!

Sen till varför jag skulle vilja vinna just det halsbandet jag har valt ut. Jag tycker att halsbandet symboliserar precis det jag verkligen behöver tänka på här i livet. Jag har alltid varit en tjej som har hamnat lite utanför och varit mer eller mindre mobbad under hela min skotid, och på grund av det så har jag nått väldigt dåligt och sett ner på mig själv under en lång tid. “Live, laugh, love” är precis som de ledord jag skulle behöva leva efter, och ett halsband skulle kunna påminna mig om det även i de svåraste stunderna :)
Har tänk köpa halsbandet ända sen jag såg det första gången på Guldfynds hemsida men tyvärr så är min studentbudget alldeles för tajt för att jag ska ha råd att lägga pengar på sådana extra utgifter.

Att vinna skulle verkligen göra mig jätteglad! :)

Kramar

Reply
Christoffer

Hej, min flickvän läser din blogg dagligen och jag vet hur glad hon skulle bli om hon fick äga en utan dina ringar. Därför vill jag tävla om ringen med artikel nr: 2315943.

Om jag vann skulle inte bara jag bli glad utan min flickvän skulle verkligen förstå hur älskad hon är!
/ krille

Reply
josefin

Ring i äkta silver Art.nr: 2393197

Hur snygg är inte denna ring och till min nya gråa kofta skulle denna ring vara så otroligt snygg till och passa utmärkt till en ring jag köpte i Malta, har aldrig hittat en som passar :)
ha en bra dag nu, kram Josefin <3

Reply
rebb

Jag skulle bli otroligt glad om jag fick ringen med artikelnumret 2315802 :D Just för att dina ringar är otroligt fina, så fick jag välja skulle jag ta hela bunten!

Reply
zhara nilsson

hej! jag skulle vilja vinna den skit snygga orm-ringen. motivation till varför jag ska vinna den: den är ju så himla snygg!! Plus att jag älskar ormar, har två fullvuxna majsormar här hemma!

Artikelnummer: 2315943

Massa kramar, Zhara
Epost: [email protected]

Reply
Johanna L

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja ha armbandet med hörlurarna, därför att musik är väldigt viktigt för mig, det får mig alltid att må bra (även fast jag är ett riktigt metalfreak hehe). Att få ha ett armband som symboliserar musik, som är en sån stor del av mitt liv, skulle vara en underbar julklapp. Ännu bättre med riktigt silver så att jag kan använda det hela tiden utan att det blir rödfärgat, och så kan jag ju matcha det med din väska som jag också har ;)
Jag fastna direkt för det här armbandet när jag såg det.

Art.nr: 2499069

Reply
Caroline Sjögren

2393197 är en fantastisk ring som jag skulle vilja bära till en skitsnygg outfit när jag som nyutexaminerad mäklare skall strutta runt på kontoret med självförtroende och en spännande framtid i sikte !

Tack för mig hejhej!

Reply
Malin

Jag skulle vilja ha halsbandet med ett hjärta, nr 2236917. Jag tycker dina smycken är jättefina, men när jag skulle gå och kolla på dem i Ängelholm så hade Guldfynd precis lagt ner och blivit nån annan affärskedja som inte säljer dina smycken, så då kunde jag inte köpa dem. Så jag skulle bli jätteglad om jag fick vinna ett av dina smycken!

Reply
Julia

Så fort jag såg orm-ringen ville jag bara ha den! Den är så sjukt snygg och skulle passa mig och min stil perfekt. Just nu sparar jag pengar inför mitt utbytesår i USA 2011/2012 och mina enda utgifter just nu är födelsedagspresenter och julklappar. Så en ny ring skulle verkligen göra sig bra hos mig!

Art.nr: 2315943
[email protected]

Reply
linn

Det söta armbandet är den ultimata julklappen till min underbara vän Anna som ställer upp i alla väder. En riktig kanon pingla!

Art.nr: 2498962

Reply
Josefina

Jag skulle verkligen bli jätte glad om jag vann den fina orm ringen art.nr.2315943, för att det är en så otroligt fin ring som endast är ett ögongodis då jag tyvärr inte har råd med den. Skulle verkligen bli otroligt glad och tacksam och jag vann ringen, det skulle lysa upp höstmörkret för mig!
Tack för en underbar blogg och kollektioner!
Kramar!

Reply
Sandra

Halsband i äkta silver.
Art-nr: 2297679

Jag vill vinna för att jag vill ha ett halsband där det står något på, och betyder något, och det gör verkligen det här halsbandet! Laugh, live och love, så fina ord, så mycket dom orden betyder, specielt för mig! :)

Reply
emilia

Hej!

Jag skulle kunna skriva att jag vill vinna det här smycket för att kunna ge bort det till någon, aw sött! men hahah, nepp! Jag tycker att jag borde vinna det därför att jag själv är så jävla värd det! det som står på, live love laugh, är något som jag alltid levt för men på sista tiden tappat bort, hur fint vore det inte att ha det runt halsen för att varje dag bli påmind om det fina i livet?

love, em

Art nr : 2297679

Reply
Josefine

Jag blev helt kär i ringen med artikelnummer: 2315950.
Samlar på ringar, älskar din kollektion, har ständigt otur när det gäller tävlingar så vad mer kan jag säga, hoppas jag vinner helt enkelt! :)

Reply
´Anne

Hejsan Kenza. Vad roligt med en tävling =).
När din kollektion kom ut så blev jag förälskad i dina smycken, men jag fastnade exta mycket för denna ring. Har funderat länge på att köpa denna, men jag är ju en student med väldigt tight budget, så vore extremt glad om jag skulle vinna denna vackra ring.

Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-!

Namn: Annelie Söderlund
Mail: [email protected]

Reply
banna

hej kenza jag vkulle vilja gärna ha halsbandet love <3

artikel nr: 2498962 :) äälskar din blogg!

Reply
tanya

jag skulle vilja ha ringen med artikelnummer; 2315802
tycker den är super fin men dock lite dyr, hade blivit superglad om jag vann :)

Reply
Elin

Om jag vinner skulle jag vilja ha armbandet med headphones på, endast för att jag älskar musik och det är det första snygga smycket på länge som kan associeras med musik.

Art.nr: 2499069

kör hårt!

Reply
Jonna

Hej Kenza! :) Jag är extremt sugen på: Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-

Jag har sökt efter snygga ringar i evigheter här i lila Ystad, men hittade inga, förutom de från din kollektion! Så gymt snygga!

kramkram <3

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag skulle verkligen vilja vinna Live Laugh Love halsbandet med art.nr: 2297679. Jag och min nu bästa vän Joanna flyttade till London samtidigt(från olika ställen i Sverige) för ett år sedan. Vi kände inte varandra då men har på ett år kommit varann så otroligt nära och hon är nu en utav mina närmsta och bästa vänner. Jag vill ge detta halsband till henne för att det symboliserar vårt år i London så otroligt bra, Live Laugh Love är precis vad vi har gjort, och utan henne vet jag inte hur jag hade klarat mig här.

Reply
Charlotta

Hej!
Jag skulle vilja vinna armbandet med Rosa Bandet-berlock. Då det är ett väldigt snyggt armband med ett bra ändamål.

Armband med Rosa Bandet-berlock i äkta silver
Art.nr: 2880011
Pris: 398:-

Reply
Shabnam

Heey!
Jag skulle vilja vinna den här ringen: Art.nr: 2315943
Just för att jag har letat efter en galning efter en sån ring men jag har inte hittat den någonstans! Det skulle vara grymt kul och vinna eftersom jag aldrig brukar vinna, haha!
Puss

Reply
jenny

jag skulle vilja vinna ringen med artikelnummer: 2315802.
Jag skulle så gärna vilja vinna en ring ur din kollektion eftersom jag redan köpt en och jag älskar den. Har dock inte kunnat köpa någon mer pga av att jag inte har råd, därför hoppas jag verkligen att jag vinner nu:D Kramisar:)

Reply
Sofie P-B

Hej Kenza!

Jag har länge letat efter den perfekta ringen. Men när jag såg en av ringarna från din heta kollektion smälte jag. Enligt mig är den ringen PERFEKTION, och jag skulle bli så otroligt jävla glad om jag vann den!

Artilkenummer: 2315802
Mail: [email protected]

Reply
sara tegnér

Jag skulle vilja vinna Art.nr: 2315950 !
Jag har gått och suktat efter ringen i veckor men jag kommer bli pank om jag ska köpa smycken inför julen.Älskar att skämma bort mina vänner med julklappar men eftersom jag gillar att shoppa själv får jag priotera lite.
kram :D

Reply
Victoria

Hej! jag är en riktig sucker för ringar och jag använder dem varje dag. jag brukar aldrig vara med i tävlingar på bloggar men när det gällde din egna kollektion var jag tvungen att ge det en chans. 2315950 är ringen jag skulle vilja ha. jag och min pojkvän firar snart 2 år och med denna ringen skulle jag känna mig jätte fin när vi firar det! :D

Reply
lina

Jag skulle jätte gärna vilja vinna Art.nr: 2315968!!!!
Jag älskar verkligen ringar (stora) och tyckte den var skitsnygg och blev himla sugen på den! :D
Mvh Lina! :)

Reply
Simone

Vilken grym tävling Kenza!
Det skulle verkligen vara kul att vinna en utav ringarna som jag spanat på från din kollektion! Jag skulle vilja vinna ringen nedan för att jag tycker att det är en ring som verkligen passar till allt! När jag såg den första gången så kändes det verkligen som en ring som var gjord för mig!

Om jag vann så skulle jag vilja vinna “Ring i äkta silver med onyx. Art.nr: 2315802”

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Jag skulle vinna så skulle jag välja armbandet 2498970! Detta för att påminna mig själv om att skratt förlänger livet! Och just nu behöver jag skratta mer än någonsin för att klara av mina sista två år på universitetet!

Reply
Evelina wikberg

Hej jag skulle vilja vinna det fina armbandet med Art.nr: 2498970. Det skulle passa perfekt in på mig, för det enda jag gör i princip är att skratta och vara glad. Det får även folk runt omkring mig att också dra på smilbanden!

Reply
Ida

Jag skulle älska att vinna ringen med artikelnr: 2315950, ren perfektion! Skulle verkligen behöva en finare ring för utekvällarna :)

Reply
Emelie

Artikelnummer: 2315943 (ormen)

Jag har svårt att prioritera snygga smycken med studiebidraget, fikar och köper kläder för alldeles för mycket. De få gånger jag köper ringar kommer jag hem med någon fejkring som jag får måla på genomskingligt nagellack på för att det inte ska bli grönt på fingret. Känner att jag behöver en snygg ring som passar till allt och ormringen är verkligen galet snygg!

Reply
Nathalie Ayouti

Hej Kenza !
Jag önskar verkligen att du gav mig chansen att få vinna armbandet med rosa-bandet berlock som har Art.nr: 2880011!

Varför just jag skulle vilja vinna denna och skulle bli super glad för att vinna det är för att min farfars fru fick bröst cancer för inte så längesedan. Det var en hård kamp för henne och jag är alltid den som försöker skänka och hjälpa såna här organisationer så mycket som jag bara kan, dock tycker jag inte att jag har råd att lägga (i princip) 400 kr på ett armband då jag är en fattig student. Men det skulle göra mig superglad att vinna någonting som samtidigt skänker en liten slant till dom behövande. en tia är bättre än ingenting iaf, och sen kan jag i efterhand istället skänka från mig själv :) .. Men ja, min önskan att vinna är för att det även går till en god sak, och det är allt jag står för här i livet, hjälp dina medmänniskor !

Tack på förhand.
Mvh Nathalie Ayouti Hasselbergsen!
Min mail: [email protected] !
Art.nr:2880011 (en extra gång för säkerhets skull så det blir rätt)

Reply
Julia

Jag skulle vilja vinna halsbandet med artikelnummer 2297679 till min finaste vän! Har funderat lite på vad jag ska ge henne i julklapp och nu när jag klickade mig in på Guldfynd, för att hitta något att vinna till mig själv, insåg jag att det halsbandet skulle vara en perfekt present till henne!! Hon är så underbar på alla sätt och det är hon som gör “live, laugh & love”:et i mitt liv.

Reply
Natalie

Hej!

Jag skulle vilja vinna ditt fina halsband artikel-nr: 2236917. Anledningen är att jag dras till allt du gjort/designat dels för att du har blivit som en förebild för mig och dels för att vi har så lika smak på kläder och smycken! :)

Du har världens bästa blogg, läser den varje dag! Puss

Reply
banna ari

hej kenza!
jag älskar din blogg. jag skulle vilja ha det där love halsbandet jag vet att jag inte kommer få den men jag kan ändå vara med och tävla för jag älskar dina smycken!

artikel nr: 2498962 :)
hoppas jag vinner

Reply
Maria

Jag skulle vilja ha ringen med det är artikelnumret 2315950
för att den är sjukt snygg och för att jag älskar ringar och har redan din orm ring, dom är så snygga att jag vill ha allihopa!

PS. din blogg är BÄST!

Reply
sandra

Hej!
Jag älskar ringar, har dock aldrig råd att köpa mig sånna här fina ringar :( skulle verkligen bli övrlycklig om jag vann en av dina snygga ringar speciellt den här artnr: 2315802. Den är riktigt snygg! alla dina ringar är speciella och just därför skulle jag gärna vinna :)

Reply
Alexandra

Hejsan Kenza!
Jag föll dirket för dina ringar och tycker de är sjukt snygga! Det är mode med ringar just nu och det känns lite som att jag är den enda som går med nakna händer! Lite eftersom det är så hemskt dyrt för en student men också för att jag inte hittat något som jag gillar. Art.nr: 2315802 är en absolut favorit och att den är från just din kollektion gör den ännu bättre. Jag är ett stort fan av din blogg och gillar att du vågar vara dig själv, inte någon som försöker vinna läsare precis som vissa andra bloggare. Att vinna tävlingen skulle betyda så otroligt mycket för mig! Tack på förhand<3
Många kramar från Alexandra!

Reply
sofia

jag skulle vilja ha den vackra ringen med art.nr. 2315968!
Jag skulle vilja vinna för att få känna den undebar känslan att ha en vacker ring på fingret och tänka “den här ringen har KENZA designat,det är HON som har designat den!
eftersom du är min idol så skulle det betyda så mycket att ha på sig något som du tycker är fiint!
dina smycken är inte så dyra men ändå lite dyra för mig !
Om jag hade din ring på fingret så skulle jag känna mig så himla stolt!
så snälla välj mig! ;) :P

Reply
Stina

Jag skulle göra allt för att vara en av dom som vinner. Jag dog första gången jag såg ring Art.nr: 2315950 och köpte en ganska direkt. När jag hade en fest rätt nyligt så försvann ringen och den är spårlöst borta. Känns FÖRJÄÄVLIGT då jag gillade den så mycket och det ekade tomt i plånboken efter köpet. Att vinna en skulle vara guld värt.
Kram dig Kenza :)

Reply
julia

Hej Kenza!

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha armbandet där det står laugh på, artikel nummer: 2498970.

Jag vill ha smycket för jag har alltid varit tjejen som skrattar, tills ett år sedan, då en massa saker hände. Och nu äntligen ett år senare så kan jag skratta igen och känna genuin glädje! Armbandet skulle symbolisera det jag varit med om men samtidigt få mig att tänka på att alltid le och skratta.

Ha en toppendag!

[email protected]

Reply
Anna

Hej=} jag skulle vilja vinnen den fina orm ringen med artikel nummert:2315943. Eftersom jag älskar ringar och det går inte en dag utan att jag går med någon ring på mitt finger/fingrar! Jag älskar ringar, det lyser upp en hand så mycket och speciellt ringarna i din kollektion, riktigt fina smycken. Jag skulle bli jätte glad om jag vann.

P.s det står 18/11? men det har ju redan varit. Menar du 18/12? Kram Anna

Reply
Madeleine

Hellu :)
Va kul att du lottar ut! Jag har nämligen gått och suktat efter dina ringar, dom är så sjukt snygga. Skulle bli överlycklig om jag vann för jag vinner nämligen aldrig nåt så jag tar chansen nu och ser om jag lyckas denna gång :)
Kram kram

Art.nr: 2315968

Reply
maja

Om jag vann skulle jag vilja ha ringen med artikel nummret: 2315802.
Jag vill gärna vinna eftersom smyckena var extremt fina & jag skulle vinna för att jag vinner typ aldrig något. & dom dära ringarna är det enda jag vill ha + att jag är luspank & jag kommer typ aldrig få råd att köpa dom.

min mail är [email protected]
:)

Reply
gabriella

hej kenza jätte bra blogg
om jag skulle vinna vilket jag inte gör ofta skulle jag villa ha en fantastisk fin ring med en stor svart sten på ringen är helt silver som kostar : 798:- artikel num: 231fem9sex8

kram gabrilla <3 :)

Reply
fashioncorner by linda

Jag är fullkomligt kär i ringen med art.nr 2315968 för att den är just silver och svart(mina favoritfärger!). Sen är den alldeles lagom, passar perfekt till vardags med jeans och converse och passar utmärkt på partyt! Skulle jag vinna den här ringen tror jag att den skulle sitta på fingret mer eller mindre hela tiden! :D

“Ring i äkta silver med onyx”
Art.nr: 2315968
Pris: 798:-

Linda Lindholm
[email protected]

Reply
airaM

PSSSST. För er som inte har turen att vinna här, så kan ni kika in hos mej, där det också är tävling och där man samtidigt skänker pengar till Unicef – utan att betala en enda krona. Kram!

Reply
sandra

Hej!
Jag skulle dö för att vinna den här super snygg ringen! art. nr.: 2393137.
Den passar i vardagen, men även på festen. Den är snygg på det där enkla viset, men samtidigt får alla upp ögonen för den, för det är ingen HM ring som alla går runt och har. Jag ÄLSKAR ringar och skulle bli överlycklig om jag vann den mega snygga ringen! :)

Hoppas allt e bra ! kram kram

Reply
banna ari

hej kenza! jag älskar din blogg jag skulle vilja ha det där love halsbandet för jag älskar dina smycken och dej och för att det står love på den och det blir ett minne att den är designad av just dej

artikel nummer: 2498962
hoppas jag vinner för jag har aldrig tur <3 :)

Reply
Frida

Hej Kenza!
Frida heter jag, [email protected]
Art.nr: 2315950

Jag skulle vilja vinna den snygga ringen och jag vet hade tagit hand om den väl. Den hade fått följa med mig ut på många galna partynätter!

Reply
Caroline

Armband: 2499069

Jag tycker att jag ska vinna för att:
Pjeew jag fick klicka mig ned genom alla tusen kommentarer med musen innan jag insåg att jag kunde trycka på pgdn.knappen så går det liiite snabbare.

Reply
Lovisa

Jag vill ha ringen med Art.nr: 2393197. Jag vill jätte gärna vinna eftersom att jag älskar ringar! Dock är jag allergisk mot nickel, och alla “äkta” ringar är så himla dyra! Kram :)

Reply
Melinda

Hej Kenza!
Jag önskas vinna en Ring i äkta silver med onyx Art.nr: 2315802

Jag kan inte säga något annat än att jag tycker den är super snygg och att den skulle passa jätte bra på mitt finger. Skulle bli så glad om jag vann den skönheten kan jag lova dig!!

Kramar från Melinda :}

Reply
Johanna Lewander Jacobsson

Jag skulle vilja vinna ringen med art.nr 2315950
Det börjar närma sig jul och min släkt är riktigt stor och jag tänkte köpa den till mig själv men nu måste jag köpa massa julklappar istället. Mina föräldrar tycker det är för dyrt med en sån här ring så det skulle bli en jätte fin julklapp från dig till mig :)

Tacksam för att jag får vara med och tävla. Kram Johanna

Reply
Ellen

Heeeeej!! <3
Det är nog inte så stor chans att jag vinner men varför kan man inte föröka?? ;) Den här ringen(2315968)är gryymt snygg!! Jag skulle vilja ha den för att den e så himla fiin och det skulle vara kul att vinna den men den e lite dyyr för mig. Min komips har en ring från guldfynd by kenza så jag e lite aviis :P hoppas jag VINNER!!! Förresten tokio hotels nya låt e sämre än dom andra grymmaste låtarna dom gjort ;)
KRAAM

Reply
Therese

Just den där är min drömring, på riktigt. Varje gång jag går ner till stan så är guldfynd längs vägen, så jag stannar Alltid till och kikar. Drömmer. Men inser sen att jag måste prioritera att betala hyran. Så då måste jag tvinga ut mig därifrån igen.

Art. Nummer: 2315950

Reply
Sarah

Sarah Roos

[email protected]

Artikelnr: 2315802

Anledningen till att jag skulle vilja ha just den ringen är för att jag inte äger en endaste ring. Ringar har aldrig varit riktigt “jag” i smyckesväg, och när jag såg tävlingen tänkte jag på ett halsband. Men när jag såg denna otroligt fina ring tänkte jag att just den skulle jag vilja ha som första och ända i min ringsamling i smyckesväg :)Otroligt snygga smycken du designat i övrigt med!

Reply
Jenny

Hallå Kenza.
Har precis flyttat till Tyskland som au pair, och kunde i i princip bara ta med mig tre fjädrar och en halmhatt innan resväskan vägde max, vilket gjorde att jag fick lägga smyckena hemma i Kristianstad. Hade mina föräldrar kunnat ta med armbandet med nummer 6354120 nu till jul när de hälsar på hade det vägt upp tiden utan. Kram.

Reply
Natalie

Hej Kenza!
Så här kände jag när jag såg ditt inlägg :)

To be or not to be Kenza… that is the question
You are, and now you’re giving away jewelry after your fans suggestions
Thirty lucky people will receive a bracelet or ring
The perfect gift to give a queen by a king
Oh, Kenza… with this idea you’re being so generous
And with it you remind us of the spirit of Ellen Degeneres =)
So who am I? Someone who likes to read what you write
Yes, I keep myself updated, day and night ;)

Jokes aside, let me now say what I would like and why
You see, when I first saw it I felt that it reflected my mind
Music is something that accompanies me every single day
It helps me through life in every single way
The design is so clean and simple, but yet so ideal
Why? because music is not just music, it’s something you feel
By now I think you know which one I mean, and im probably not alone
But, Yes… You guessed it. It’s the beautiful bracelet with the headphones =)

Art.nr: 2499069

Reply
Louisa

Hej Kenza!

Jag vill ha det fina armbandet som det står laugh på. Jag vill jättegärna ha det och skulle ha på mig det varje dag. Jag skulle aldrig ha råd att köpa det för mina 500 kr i månadspeng som jag behöver till julklappar till min familj och vänner. Jag skulle verkligen bli jätteglad om jag skulle få det. Det skulle påminna mig om alla fina vänner jag har.

Art.nr: 2498970

Reply
Fredrika

Jag skulle vilja ha ringen med Art.nr: 2315802, den är grymt snygg, stilren och kan både användas till vardags och fest! Grymt snygg ring designad av en super bra bloggare :)
Kram Fredrika
epost: [email protected]

Reply
Enisa

Hej Kenza!:D
Jag skulle vilja vinna för att ringen är DÖsnygg och jag skulle nog inte få lägga ner så mycket pengar på en ring.
Vinner ALDRIG annars, men hoppas på det nu! :)

Artikel nr: 2315802

Reply
josefine

jag skulle verkligen vilja ha alla smyken, sååå snygga!
men ett armband som jag tyckte var väldigt gulligt var den länken där de stog LOVE på en balock ( Art.nr: 2498962 ).

MVH. Josefine :)

Reply
Daniela N

Jag gillar halsbandet där det står “live love laugh” med olika fontstiler för att den är så stilren! Tänk ett par midjehöga mörkblåa jeans med en lös vit t-skjorta intryckt i byxorna & halsbandet, aah ja dör <3 (hehe)

Jag vill vinna halsbandet för att jag tänker testa min tur. Om jag vinner, har jag nog verkligen tur eftersom att det redan är typ 1000 som har anmält sig..

Artikelnr: 2297679

Reply
Annika

Live love laugh. Så sant. Skulle jag vinna vill jag helt klart ha detta halsband för det är så stilrent och så jag. Jag kommer ge det till min bästa vän i julklapp då hon är väldigt svår att hitta något som passar. men hon älskar långa halsband och med den gravyren kan hon även minnas att hon har fått det ifrån mig, och jag kan minnas att jag vann det ifrån dig.

artikelnr: 2297679

Reply
Carol

Kenza! Jag skulle vilja vinna ringen med art.nr 2315802. Jag älskar smycken, och för några år sedan blev jag allergisk för nickel. Och det finns nästan inga snygga och fina ringar som är i äkta silver och om jag hittar en då är den jätte dyr :)

Reply
Chloé Dion

Hej Kenza !

Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick orm-ringen (Art.nr: 2315943 ) !
Motivation : Vi i min familj är inte särskilt rika och därför har jag inte så mycket fina smycken . Jag har letat efter en sån här ring länge nu och för ett tag sen hittade jag en liknande jag ville ha men den var för dyr tyckte mina föräldrar.

Så om jag vinner skulle du verkligen lysa upp min dag ! Här är min epost- [email protected]

Tusen kramar (:

Reply
vera

Hej!

jag skulle vilja vinna den silvriga nitringen Art.nr: 2393098.

jag vill vinna för det skulle vara kul att ha en fin ring nu till alla högtiderna som kommer nu :)

kram Vera !

Reply
amanda

Jag skulle vilja vinna ringen med art.nr 2315802. Jag har aldrig vunnit i en tävling och jag tycker att dina smycken är sjukt fina men lite för dyra eftersom att all min månadspeng skulle gå åt till en enda ring och det är lite too much :D Så jag skulle bli jätte glad om jag vad :) / Amanda

Reply
kete

Jag hade verkligen velat ha armbandet där det står “Laugh” , Älskar att ha små härliga ord på mig. Jag har en berlock just nu där det står “Hope” som hade gått jättebra ihop med armbandet 2498970. Kramis

Reply
line

2315950 var skitsnygg!
Anledningen till att jag just vill ha den ringen är för att jag tycker att den är vrål snygg och tror den skulle passa bra på mig :)

Reply
jeanette

Hej Kenza!!

Jag vill jätte gärna ha ring: 2315950.
Den är otroligt fin. Har kollat på den inne på guldfynd och jag önskar mig den nu när jag fyller år. Men skulle hemskt gärna vilja ha den ifrån dig, det skulle betyda ännu mer. Att visa upp en ring ifrån dig!

Hoppas du väljer rätt (a) / Jeanette

Reply
Hannah

Hej Kenza!

Mitt namn är Hannah och jag har varit in å kollat på dina smycken å tycker dom var jätte fina. Men den ringen som stod ut mest till mig å praktiskt taget skrek mitt namn från datorn är ringen med Art.nr: 2315802
Jag anser att den ringen är helt perfekt och jag skulle vara glad som fan om jag vann :D
Haha dock har ja prinskorvar till fingrar å har alltid trubbel att hitta ringar å hoppas din ring finns i prinskorvsstorlek HAHA!!

Har det så bra Kenza!
Kramar Hannah Från Åland :)

[email protected]

Reply
Eduena

Hejsaan Kenza jag skulle vilja ha ringen i äkta silver med grönagat och det är Art.nr: 2315943. Just varför jag skulle vilja ha den är för att den är inte så vanlig som alla andra ringar den är lite mer udda och jag gillar verkligen det. Och det brukar inte finnas så många ringar som tillexempel ormar har jag aldrig sätt förut det brukar alltid vara runda ringar men när jag såg denna ringen första gången så föll jag för den med en gång och jag älskar verkligen den, det som gör att jag verkligen älskar den är den där långa svansen älskar verkligen den ringer jag tror nog det är min favorit ring fast jag inte har den.
skulle gärna vilja vinna den och hoppas verkligen jag vinner den.
Min e-mailadress är [email protected]
Jag har aldrig träffat dig förr har inte kunnat komma på dina bloggträffar du har haft så skulle gärna vilja ha något som du har skapat och gjort. Och om jag vinner den så kommer jag verkligen använda den flittigt för det passar verkligen med allt jag har i min garderob.
jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag vinner den otroligt fina ringen
kram Eduena.
Ps: alla dina ringar är verkligen sjuukt fina men just den här är så SNYGGG.

Reply
Karin

Jag skulle vilja ha ringen med numret 2315802 far att den är otroligt fin och du är verkligen duktig på vad du gör samtidigt så är min plånbok är inte så full vid den här tiden på året så det skulle betyda väldigt mycket :) min mailadress är [email protected]

Kram :D

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag heter Sara och jag skulle vilja jag smycket med artikelnumret 2498970!Jag skulle vilja ha den flr att jag älskar armband:)Jag hoppas verkligen att jag vinner :D Älskar verkligen alla dina smycken men kunde bara välja en
:(

Reply
matilda

Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-

jag skulle vilja ha den ringen eftersom den är sjukt snygg! plus att jag bara har bara massa “vanliga” ringar, så det skulle pigga upp det lite med en ring som man la märke till:)

Reply
Martina R

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja ha en av dina ringar, dom är super duper fina. Jag har ingen bra anledning varför just jag skulle vinna som de andra som kommenterat, (flickvän mm), dom är snygga helt enkelt. Ett stort plus är också att det är silver, så man slipper oroa sig att dom ska bli metallfärgade. Det svider som sagt i plånboken för en tjej som mig tex, som går på gymnasiet och inte riktigt har en regelbunden inkomst!
En bra julklapp till mig själv också faktiskt!
Ringen jag vill ha: Art.nr: 2315950

Reply
Eleonor

Hej!
Jag skulle vilja ha ringen med art.nr 2315802.

Jag är en arbetslös student som inte har råd att köpa nya saker just nu. Din ring fångade mig verkligen. Den var helt underbar!
Den passar även till de flesta outfits och har en lite mer “goth” känsla. :)

Reply
ronja

jag skulle vilja ha precis allting! men mitt hjärta slår lite extra denna ring: Art.nr: 2315968.
jag verkligen älskar dina smycken och just silver & svart är en kärlek för mig!
förresten så diggar jag din blogg enormt mycket! ha det bra!

[email protected]

MVH Ronja Wedin

Reply
Jonna A

heej Kenza!
Skulle jätte gärna vilja vinna ringen med Art.nr: 2315950! Den är super fin och skulle sitta perfekt på fingrarna nu i vinter på alla härliga fester! :)

Mail: [email protected]

Reply
Sara

ifall jag vinner skulle jag vilja ha ringen med artikelnummret: 2393197

har ingen jättebra andledning, men jag tycker den ringen är jättefin, och det skulle sitta fint på mittt finger hoppas jag :) dock ganska dyr, och så mkt pengar jag har tyvärr inte råd att lägga på en ring själv..

pussss Sara :)

Reply
sofia

VILL HA: Armband i äkta silver, art nr: 2498970

jag vill ha det fina armbandet för att jag behöver ett enkelt “använda-varje-dag-armband” och vad passar bättre än ett sådant som uppmanar mig att skratta och njuta hela tiden? något som kan behövas då man är ensam och trött på livet. Det här är femte gången jag skriver om den här kommentaren, eftersom det blev lite tjorv, så nu fick det bli lite kortare än den första anledningen, men den har samma innebörd. Jag behöver något som påminner mig om att njuta av livet och se saker positivt. PUSS!

Reply
♥Evelina =^_^=

Jag tyckte halsbandet med Artnr: 6066302 var riktigt fint.

Varför: Jag har nästan inga fina riktiga halsband. Bara typ såna som jag har gjort själv när jag var liten. Eller såna halsband med träpärlor. Tyckte detta halsbandet var så sött♥

Reply
Josefine Persson

Den här ringen har jag tittat på sedan din kollektion släpptes, men jag har inte haft råd att köpa den då jag inte får tillräckligt med pengar varje månad. Det vore som en dröm att vinna den, jag skulle bli så otroligt tacksam!

Art. Nummer: 2315802

Reply
Johannann

Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha armbandet med Art.nr: 2880011
Armbandet jag har valt är ett armband som 10 kr går till bröstcancerfonden. Det är för att när jag var liten dog min pappa i cancer och jag skulle gärna vilja stödja cancerfonden på ett och annat sätt. Dessutom tror jag jag alldrig bärt något designat, och det vore jättecoolt att ha ett armand som självaste Kenza, min favvobloggare har designat! Så jag smäller två flugor i en smäll! Dessutom är alltid kul att vinna någonting!

Love, Johanna

Reply
Maria Eriksson

Jag vill gärna vinna den här ringen för att det är inget jag har råd med annars, lever på studie bidraget och har därför inte råd att lägga 600 spänn på en ring. Men jag har nu gått den senaste månaden och dregglat efter den här ringen. Jag skulle bära den med mörkblå jeans, en instoppad transperant skjorta, snygg bustier, converse och silverkors örhängen. Skulle bli sjukt glad om jag vann. Puss Kenza!
nummer: 2315802

Reply
Emma

Hej!
Jag skulle vilja vinna ringen (2315802) åt min mamma. Hon ska hänga med mig på nyårsfest, så jag tänkte att hon skulle få känna sig lite extra fin, och hon, liksom jag tycker du är så himla driftig och inspererande!

Reply
I S A B E L L A

Art.nr: 2315802

Fyfan vad snygga smycken, kill me!
Men den här ringen är ju ändå den snyggaste, right?
Älskar älskar älskar verkligen ringar, så underbara♥
Många säger “skulle betyda allt för mig”, men jag menar det verkligen, ALLT ALLT ALLT! Kan inte sluta drömma om den på min hand, grymt snygg!

Reply
Sebastian

Min flickvän har länge tjatat på mig att hon vill ha ringen 2315968 men att hon aldrig hittat den i affären och därför tänkte jag överraska henne genom att tävla och vinna just den ringen till hon :)

Reply
Sara

Art. nummer: 2315950
Jag vill helst ha denna ring ur din snygga kollektion för att pen påminner så mycket av en ring jag fick utav min mormor som tyvärr gått sönder. Den ringen får mig att tänka på henne och den inspererande personen hon är. Denna ring kommer kanske inte ha exakt samma innebörd, men den kommer fortfarande påminna mig om mig och min mormors relation.

Reply
Sadaf

Hej Kenza!

Jag skulle jättegärna vilja ha denna ringen: Art.nr: 2315802
Den är skitsnygg och jag älskar svarta och silvriga smycken!

Kram! =)

Reply
Priota Sultana

jag skulle vilja vinna för att du är min förebild och även om man önskade att man inte bara såg ut som dig utan även ha råd med såna fina kläder som du har så tycker jag att jag borde få den här fina ringen !
Btw : lycka till med din blogg du inspererar många människor <3

Art.Nr: 2315950

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*