• header

TÄVLING – VINN SMYCKEN FRÅN GULDFYND BY KENZA!

Många av er har undrat om jag inte kan lotta ut lite smycken från min smyckeskollektion Guldfynd by Kenza – självklart kan jag det! Nu drar vi igång en tävling där det inte blir bara en, inte två och inte tre….utan 30 vinnare!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Gå in på Guldfynds hemsida och välj ut ett smycke ur min kollektion som du vill ha om du vinner

♥ Kom sedan tillbaka hit och skriv en kommentar till detta inlägg. Skriv med namn, mailadress och ARTIKELNUMRET på smycket du skulle vilja ha. Skriv också varför du vill ha just det smycket!

Jag drar 30 st vinnare den 25/11 och vinnarna får själva hämta ut sitt smycke (ni får ett presentkort som gäller för Guldfynd by Kenza, på den summan som smycket ni valt kostar) så att ni som valt ringar får rätt storlek osv.

Lycka till!! =)

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras inom kort

3,947 Comments

Sarah

Artikelnummer: 2315950

Jag är extremt galen i ringar, och har en del snygga. Men jag har aldrig hittat den där perfekta ringen innan.. Du vet, den där som man vill använda varenda dag! Men så såg jag den här, och den är verkligen helt perfekt.
Jag har dreglat över den, men den är tyvärr lite för dyr för en vanlig student. Så hoppas att jag vinner!

[email protected]

Reply
Oscar

artikelnr. 2315968
jag skulle bli jätteglad om jag vann denna ringen! jag skulle ge den till min underbara syster i julklapp. hon gav mig ett par byxer i fölsedagspresent som jag velat ha länge och var svindyra, men jag skulle aldrig kunna köpa något sånt till henne eftersom att jag bara går i nian och aldrig haft något sommarjobb. hon är verkligen värd det!

Reply
Rosa

Hej jag skulle vilja ha ringen med Art.nr: 2315802. För att jag älskar ringar (speciellt den), och för att jag inte har så många så det skulle vara kul att vinna. Haha och även fast det inte har något med det här att göra så fyller jag år på lördag så det skulle vara som en liten födelsedags present :D Älskar din blogg och du får aldrig sluta blogga! ;)
Kram.

Reply
Ebba

Alla är ju helt underbara! :O
Men älskar Live, Laugh, Love halsbandet :)
Kram!
Art.nr: 2297679

Reply
Ceren

Hej Kenza!
jag skulle vilja ha ringen med äkta silver och artikelnummret för ringen är 2315950
Jag skulle gärna vilja ha den för att jag inte har en ring i äkta silver och skulle gärna vilja ha en, det känns faktisk lite för dyrt om jag ska vara ärlig! men jag vill ha verkligen den där snygga ringen, tro mig det var kärlek vid första ögonkastet!

Reply
jullie

julia rosenqvist
[email protected]
Halsband i äkta silver, 70 cm
Art.nr: 2297679

Egentligen har jag inte någon bra förklaring till varför just jag av alla människor som anmält sig till denna tävling ska vinna just dina fina smycken, men en liten anledning är att jag aldrig vinner något, och jag ljuger inte, jag vinner aldrig , varit på Liseberg flera gånger, nästan varje år, och har aldrig kommit hem med något, så jag skulle bli överlycklig om lilla jag bara vann en gång, och som min mamma alltid säger, ” vi har otur i spel men tur i kärlek ”

många kramar från julia :)

Reply
jennifer

Jag vill ha den silvriga ringen med en svart sten i mitten, tycker den är så sjukt snygg verkligen !
Jag vill ha just den för jag älskar din blogg ochjag älskar svarta och silvriga ringar :) tänkte att de blir en toppen juklapp till mig själv, annars får jag väl önska mig den av tomten :)

artikelnummret är: 2315802

Reply
Sandra

hej!
jag skulle vilja ha berlock armbandet art nr. 2499069 tycker det är så fint att ha något enkelt men snyggt på armen. skulle ha det varje dag! en fin liten julklapp till mig själv ;)

Reply
Karolina

Hej! Jättesvårt att välja verkligen, men jag tror jag helst skulle välja:
Ring i äkta silver med onyx
Art.nr: 2315802
Pris: 598:-

Jag vill ha just den ringen för jag har velat köpa den ringen sen den kom ut i butik, men inte riktigt haft råd. Så jag håller verkligen tummarna att jag vinner! :)

[email protected]

Reply
Astrid

Hej :) i love the Art.nr: 2315950
it’s really beautiful !! very glamorous, like you !
Even more, I’m french. So if I win, I could make publicity for guldfynd by KENZA here in france !! :)
Kiss !

Reply
Dessi

hej!
Om jag nu skulle vinna skulle jag bli superglad och det skulle ge mig en riktig glädjekick! För just nu är jag inne i en väldigt deprimerad, tråkig och påfrestande period. Förutom att skolan kräver mycket energi så händer det väldigt mycket privat som tar mycket tid, ork och mentalt! Det som jag går igenom nu är det jobbigaste som hänt i mitt liv! Men som tur är så har jag underbara vänner som hjälper mig! Så därför skulle jag vilja vinna armbandet (Art.nr:2498970)med graveringen “Laugh” som ett minne av hur fantastiska mina vänner är, och som kan peppa mig i andra jobbiga situationer. Så jag kan försöka se framåt och tänka vilken tajt relation jag kommer ha med mina vänner efter det här! [email protected]

Reply
Sandra

Art.nr: 2236917

Jag skulle vela vinna just för att jag blev helt förälskad i det där halsbandet men har själv inte råd med det. Så man kan ju alltid hoppas att man vinner så blir det som en liten julklapp! =) Haha. Kram på dig.

Reply
Louise

Hej! Jag håller på att övervinna en väldigt jobbig fobi för ormar och därför så (om jag vinner) så skulle jag jätte gärna vinna Ormen Art.nr: 2315943 så att den representerar att jag har övervunnit den. Som jag tror att jag gör.

Många kramar Louise!
Min mail: [email protected]
=)

Reply
Maria

Åh, alla dina smycken är så vackra! Skulle gärna välja alla smycken, men en ring kom jag fram till i alla fall. Den rektangulära svarta ringen.
Ringen skulle passa mig så bra, jag har så tråkiga accesoarer och smycken. Så den här ringen skulle verkligen piffa upp min stil. Jag har verkligen inte råd att köpa ringar i äkta silver heller och de oäkta bara färgar av sig och blir ful efter ca två gånger man använt dem. Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag skulle vinna den här ringen.
KRAM! :)
Art.nr: 2315950

Reply
mina

Hej Kenza :) Jag är en helt vanlig tjej som tycker att jag själv är aldeles för liten och söt och skulle därför vilja ha en liten tuffare stil, som du! Om jag vinner skulle jag bli jätte glad om du kan välja ut DITT favorit smycke ur din collection till mej.

Reply
sandra

Hey! den svarta ringen Art.nr:2315950, är verkligen grymt snygg!
Innan använde jag aldrig ringar. men nu när jag har läst din blogg, och sätt hur snyggt det faktiskt är så har jag börjat använda ringar. (som jag inte har vågat innan) nu har jag några ringar, men ingen som jag gillar speciellt mycket, eftersom det inte finns snygga ringar i de butikerna som finns här där jag bor. förutom då på guldfynd. Har tittat på dina smycken många gånger där, men min plånbok lyckas alltid vara tom… kram!

Reply
Diana

heej!
jag skulle jätte gärna vilja ha ringen med onyx.
jag älskar smycken speciellt ringar, men tycker det e svårt att hitta ringar för en billig summa därför äger jag nästan inga ringar alls :/ Den här ringen har jag kikat på länge nu och f*n vad jag vill ha den. jätte fin e den!

Art.nr: 2315802

Reply
Sandra

Hej Kenza!
I början av december flyttar min bästa vän till Italien, och du förstår nog att det inte känns allt för kul. Det vore jätteroligt att få ge henne de här halsbandet, för det känns så mycke “oss” Live-Love-Laugh. Så du ger oss dubbel glädje, för jag blir så glad av att se henne glad och jag vet att hon kommer bli glad av det.

Art.nr:2297679

Reply
Lara

Hej kenza!
Vill gärna ha den här super fina ringen till min syster som jag vill ge henne i julklapp. Hon ger alltid mig jätte fina kläder och smycken osv. Men jag vill att det ska vara min tur att ge denna ringen till min älskade stora syster.

Artnr:0354506

Reply
Selma

Hej !

Jag skulle vilja ha armbandet Art.nr: 2498962
Varför skulle jag just få det ?
Ju, för jag har alltid haft det svårt i livet men KÄRLEKEN har get mig hopp.

Kram Selma

Reply
kajsa

Kajsa, [email protected], artikel nummer 2393197
Det är en sjukt snygg ring helt enkelt, jag vet inte hur mer jag ska motivera att jag vill ha den. Och ja, jag har inte råd att köpa den för egna pengar.. :(

Reply
emelina

HEJ!
åh jag älskar ringar och har kollat på den här ormringen ett bra tag. Tycker det är riktigt fin. Du har lyckats bra med din kollektion och du verkar vara en underbar tjej!
Art.nr: 2315943
Skulle passa mig sjukt bra och det är den jag verkligen önskar mig!

Reply
Nora

Hej!

Musik är verkligen en stor del av mitt liv och även ett sätt att uttrycka sig så om jag skulle få välja så skulle jag ta armbandet (Art.nr: 2499069) med den lilla hörlurs berlocken på för den passar mitt sätt att uttycka mig:)

Hej svej!

Reply
emma

jag skulle vilja vinna ringen med Art.nr: 2315802. dock rätt svårt att välja älskar alla dina smycken, speciellt ringarna! hoppas att jag kan vinna eftersom att enda sen jag såg att kollektionen va ute så har jag tänkt att köpa nån av ringarna, men har aldrig blivit av riktigt så dehär va ett bra tillfälle!

Reply
Annie

Art.nr:2297679

jag bara älskar din smyckeskollektion, och det här halsbandet är helt gorgeous, för de orden betyder verkligen något!
och jag vet att jag bara är en i mängden för det är grymt många som också vill vinna, men det hade vart så sjuuukt att vinna ett av dina smycken, för jag lyckas aldrig vinna något så det hade vart grymt stort!

tack på förhand, kraaaam

Reply
Camilla

Hej!
jag verkligen älskar den här ringen! det var dock svårt att välja för du har lyckats bra med alla :D men om jag skulle vinna den här skulle jag bli jättelycklig och den skulle användas flitigt!

Art.nr: 2315950

Reply
emma

heej
gud va kul är helt klart med. Älskar allt från din kolletion men jag skulle vilja ha en ring med
1. artikelnumret:2393197

2. artikelnumret:2375943

eller ett halsband med
3. artikelnumret:2236917

men jag vet att jag bara en av tusen men jag skulle bli så tacksam och glad om jag vann (har aldrig vunnit nåt, föruton en kexchoklad) så vet inte vad jag skulle säga för du ska välja mig men jag vet att det skulle betyda så sjukt mycket. föresten bilden på dig är jätte vacker så som du
kram/emma

Reply
Fitore Morina

Hej Kenza! Jag skulle jätte järna vilja vinna en utav dina ringar som jag tycker är sjukt fin! Art.nr: 2315968 Jag är en tjej som verkligen gillar fina smycken, och det skulle vara jätte kul att få vinna något för första gången! HOPPAS JAG VERKLIGEN VINNER, KRAM

Reply
helena

Tjenixen Kenza!
Om jag fick den stora äran att vinna skulle jag vilja ha armbandet med Art.nr: 2498970
APSNYGGT! och jag lovar att jag aldrig i livet skulle nämna det i min blogg (jag klagar alltså bara på saker i min blogg…hehehe)

Reply
Sofie Backman

Hej Kenza!
Sofie Backman heter jag och jag föll pladask för din kollektion för glitter. Om jag skulle ha äran att vinna en ring utav dig skulle jag göra allt i min makt för att bära upp den på snygggggast tänkbara sätt:) den ring jag skulle vilja välja är den med artike.nr: 2315950. Wish me good luck!:) hugs

Reply
Anna

Jag skulle vilja vinna “Armband med stål”, Art.nr: 6354120
Om jag vinner smycket kommer min syster bli helt överlycklig när hon öppnar julklappen på julaftons morgon. Hon älskar allt som du gör, alltifrån sko- kollektionen, din skinjacka och nu dina smycken, därför är jag helt övertygad om att det är en perfekt julklapp… Nu håller jag tummarna för att jag vinner:)

Reply
shahad :)

hejheej

art.nr:2315950

skulle värkligen vilja vinna den här ringen den e sååå snygg,Den e ganska dyr och jag får bara 500kr i månaden så aa du förstår kan inte slösa så mycket pengar på en ring.Men skulle värligen vilja vinna deen!! :D puuusss <3

Reply
Meiya

Så fort jag såg halsbandet blev ja kär!! Jag har alltid velat ha ett sånt! Men att köpa själv skulle inte gå med men veckopeng… :/ Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann det!
Halsband i äkta silver med Kubisk Zirkonia, 70 cm
Art.nr: 2236917
Pris: 698:-

Reply
Ida

Jag skulle välja ringen med Art.nr: 2315802.
Har kikat på den i affären några gånger men har aldrig blivit färig till att köpa den, tycker den är sååå snygg, precis som alla andra smyckena är. Men denna är ändå något speciellt! =)

Reply
victoria

Artikelnummer: 2315802

Hej Kenza! :) Jag skulle bli jätte glad om jag vann, tycker ringen är jätte fin och gillar verkligen din kollektion. Det skulle vara en av de finaste julklapparna att få. Din blogg är underbar och jag gillar verkligen dig som person vill jag till lägga! :D

Tack i förhand. Kramar!

Reply
Meriam

Hejsan :D
Jag skulle jätte gärna vilja ha den ringen eftersom den är så snygg(som resten av din kollektion). Hade tänkt ge den till min mamma eftersom hon såg den i affären en gång och tyckte också den var snygg, mamma skulle bli verkligen glad om hon fick den. Massa kramar Meriam
Art.nr: 2393197

Reply
Nathalie T

Armband i äkta silver
Art.nr: 2498970
Pris: 598:-

Jag har haft det jobbigt senaste tiden och ett armband som påminner mig om att man inte ska glömma bort att skratta skulle jag verkligen behöva.
Kram!

Reply
Selli

Art.nr: 2315905
OMG JAG SÄGER BARA OMG FYFÄÄN VAD SNYGG DEN ÄR , VILL HA DEN FÖR ATT DEN ÄR OLAGLIGT SNYGG DEN RINGEN! HAR STORLEK SMALL !

Reply
Nadja Steiner

Jag skulle gärna vilja ring nr. 2315802 eftersom jag inte har någon ring som kan göra mig fin. Jag har svårt att riktigt piffa till en lite halv tråkig outfit, men med den ringen skulle skolmorgonen bli mycket lättare!!! Hoppas jag vinner :D

Reply
Sara

Hej!
jag skulle väldigt järna vilja ha det fina armbandet Art.nr. 2498970 som det står laugh på för att jag tycker att själva armbandet är väldigt stillrent och jag tycker att alla behöver skratta lite mer för ett skratt förlänger livet:)

Reply
karolin

Hej KENZA!

Jag vill jätte gärna vara med, dina smycken är så jävla snygga. Sulle vela köpa allt ihop!!!

Men jag försökte hitta en favorit av dom alla, och det är den här sjukt snygga ringen med Art.nr: 2315950.

Du är grym Kenza, kram kram till dig!

Reply
Hanna

artikelnummmer:2315950
Jag är ung och jag älskar kläder,smycken,mode men jag har knappt nå pengar. Så vare sig det är smycken eller något annat jag köper så blir det oftast nånting från en lågpriskedja. och efter ett tag går det antingen sönder eller som en ring, kanske tappar färgen och rostar. Så det skulle vara så himla kul att få en riktigt fin ring, som är av bra kvalite och håller, och det är ju inte ett minus att den är skitsnygg heller!
kram :)

Reply
Sanna

Hej Kenza!
Vilken rolig tävling du har startat :) Jag har gått och suktat efter din ring med Art.nr: 2315802, enda sedan du släppte dina underbara smycken. Dock är priset lite för högt för en fattig student. Men den 30 november (nästa tisdag!!) fyller jag 22 år och det skulle vara en fantastisk present att få på min födelsedag :) Det skulle verkligen göra min födelsedag till en GRYM dag!!

Tycker btw att din blogg är bäst i Sverige! Många kramar Sanna snart 22 :)

Reply
Elin

Hej Kenza!
Jag skulle verkligen vilja ha 2315968, för att den är så satans snygg! (och för att jag inte har råd att köpa den, är student..)
Hoppas på att jag kanske får den i födelsedagspresent ;)
Kramar

Reply
Cajsa

Jag skulle vilja ha den grymt snygga ringen med artikel nr:
2315950.
Jag skulle vilja ha det smycket för att jag bara älskar ringar och den ringen är i färgen svart och jag har verkligen INGA ringar som är svarta så den ringen passar perfekt i min ringsamling ;)
Det var svårt att välja smycken ur din kollektion för det var grymt snygga smycken, men jag tog den ringen eftersom jag inte har någon svart ring ;)

Reply
Paria

Art.nr: 2393197
finns inte ett annat sätt att beskriva den här än att den är sååå jag! skulle campat utanför guldfynd när den släpptes om jag hade haft råd, haha! så du förstår nog hur glad jag skulle bli om jag vann…

Reply
Sandra

Jag skulle vilja ha armbandet som det står Laugh på :) Artikelnr:2498970
Armbandet är skitsnyggt och precis ett armband som passar min stil. Att det står laugh på gör att det passar mig ännu bättre eftersom jag älskar att skratta med mina underbara vänner :D
Kram

Reply
Alva

Hej Kenza! mitt namn är Alva och jag skulle vilja ha en ring ur din kollektion ( art.nr.:2315968 ). jag har nämligen inte så många ringar, det är sällan jag hittar någon jag gillar tillräckligt mycket för att köpa den. när jag väl gör det är den oftast för dyr…:( Gillar denna ring väldigt mycket och hoppas på att vinna :D Kram Alva

Mail: [email protected]

Reply
Julia

Julia Melin
[email protected]
2393197

Skulle jättegärna vilja vinna den här ringen för jag älskar verkligen ringar men har inte råd att lägga så mycket pengar på just smycken. Blir alltid att man köper någon oäkta, ring som blir missfärgad nästan direkt.

En äkta ring använder man nästan varje dag och jag tycker det är en väldigt fin ägodel.

Keep up the good work med smyckesdesign, allt är jättefint! Puss

Reply
Amanda

Art.nr: 2315950

Måste börja med att säga att det var svårt att välja, fanns ju så mycket fint! Men den här ringen är snygg som vardag och fest. Älskar denna typ av stuk men jag har aldrig vunnit något så det skulle vara skojsigt!..Och att säga att den kommer från dig,tihi :)
kram!

Reply
Catte

Jag stört gillade den snygga ringen med artikelnr: 2393197. Hade helt enkelt varit en perfekt julklapp till mig!

Reply
Fitore

Hej Kenza! Jag skulle jätte gärna vilja ha ett jätte fint armband av din kollektion som jag tycker är super fin! Art.nr: 2498970. Skulle blir jätte glad om jag fick äran att få vinna det armbandet! puss & kram :)

Reply
Agnes

Hej Kenza! Om jag skulle önska mig något från din kollektion så skulle det vara halsbandet med de nyttiga orden: Live, Love, Laugh Art.nr: 2297679

Jag gillar smycken som betyder något, som har ett budksap som man bär med sig. Jag tycker orden var bra och något man ska leva efter.

Jag håller tummarna att jag kan få vinna! :)

Reply
Kristian

Hej kenza!
Min flickvän läser din blogg jämt och att få ge henne en ring från din kollektion hade varit så coolt, perfekt julklapp faktiskt
Mvh kristian

Ring i äkta silver med onyx
Art.nr: 2315802
Pris: 598:-

Reply
zenab

Hej Kenzaaaa!!!:D

Art.nr: 2315802

Jag vill ha den ringen för att den är så jääädrans snygg!:O
Jag har velat köpa den tidigare men min budget räcker inte riktigt till:(
Kramkraam:)

Reply
Fanny

Det ända jag har tänkt önska mig än så länge är ett present kort på guldfynd i julklapp egentligen så jag kunde köpa en av dina ringar, men verkar som jag kanske kan ha turen av få 2 st då. kram :)

art. nr: 2315943

Reply
shahad :)

hejheej

art.nr:2315950

skulle värkligen vilja vinna den här ringen den e sååå snygg,Den e ganska dyr och jag får bara 500kr i månaden så aa du förstår kan inte slösa så mycket pengar på en ring.
:D såå vill vinna den :D hehe

Reply
Emma

Mitt namn är Emma och min email är [email protected]
jag vill jättejärna ha Ring i äkta silver med onyx
Art.nr: 2315802 för att den 26/11 fyller jag 20 och skulle vilja ge den till mig själv i present, och vara riktigt snygg på min födelsedagsfest.
Älskar alla dina smycken, skulle vilja ha alla ;)

Ring i äkta silver med onyx
Art.nr: 2315802

xoxo

Reply
Mahsa

Hej Kenza! Jag har gått och kikat på dina smycken sen de kom ut i butikerna och jag tyckte om ringen Kubisk Zirkonia, den är riktigt snygg och stilren dock kändes det som att jag hade annat jag var tvungen att prioritera, det skulle göra mig jätte glad om jag vann, så slipper man på dessa ringar som mister färgen och förstörs efter en kort tid. Jag älskar att ha en massa ringar på mig men man vill ju inte förstöra dem, roligt att du hade en tävling :)

Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-

Reply
Julia

Hej!
Den svarta ringen var skitsnygg och jag har letat efter precis en sådan sen i våras men inte hittat någon förrens nu!Så jag hoppas verkligen att jag vinner den :D <3
art.nr 2315950

Kramar Julia Backe

Reply
Hedvig M

Hej!

Om jag vann skulle jag vilja ha den fina silverringen med art nr 2393197.

Jag skulle vilja ha just den för att den är snygg men ändå diskret, en ring som man skulle kunna ha varje dag oavsett om det är i skolan eller på partyt! Det passar mig toppen! Jag skulle bli superglad om jag vann, speciellt eftersom jag blivit helt kär i mönstrade silverringar på senaste tiden…

Ha det bäst!
[email protected]

Reply
jenna

Gud va roligt med tävling! Speciellt när det gäller dina smycken. Har kollat in dennna Art.nr: 2315950 många många gånger men eftersom livet som student inte är något rikemansliv så har jag endast fått sukta.

Håller mina tummar stenhårt för att ringen ska bli min, hade blivit sjukt glad!

Kram:)

Reply
Emma

Hejsan!
usch så svårt det var att välja. Många
läckra saker. Men den jag tyckte bäst
om var den svarta ringen art.nr. 2315968.
Vore super trevligt att för en gångs skull ha
en riktig ring i silver som inte blir orange/brons
färgad efter ett tag och färgar av sig på fringret som
mina ringar gör.

kraam <3

Reply
Idis

Jag skulle jättegärna vilja ha ringen i äkta silver med grönagat för att jag tycker att den är så fin och den skulle vara perfekt att använda på julafton! Jag skulle verkligen bli jätteglad om jag fick den här ringen :)
Art.nr: 2315943
Kram

Reply
Julia

Åh jag skulle jätte gärna vilja vinna den fina svarta ringen i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia som jag tycker är så himla fin! Art.nr: 2315950
Den är så sjukt fin! Du är jätteduktig!
KRAM!

Reply
Sabrinne Popescu

Art.nr: 2315950
Det hade varit skitcoolt för mig att vinna något ifrån dig,en liten tjej ifrån en liten stad vid namn Ljungby. Vinna något från en känd person hade varit asum.
Jag vill vinna för att din kollektion är skitfet, du är en fin och pigg tjej.
Go kenza :) Beundrar dig skarpt!

Reply
Fitore

Hej Kenza:D Jag är en tjej som är galen i fina smycken:) Jag skulle jätte gärna vilja få chansen att vinna ett flätat armband med stål, Art.nr: 6354138 pussar & kramar!

Reply
moa

2315950
Men den här ringen med en svart sten,
kan jag lätt matcha min outfit stilren.
Ringar är något som kan göra en hel outfit,
och jag tror även den här blir en stor hit.
Ringen är lite utanför min prisklass,
så denna tar jag av mig om jag går på dass.
Den här ringen är så fin,
och skulle passa så bra i mitt smyckesskrin.

Reply
Stephanie

Jag har gått tittat och suktat efter dina smycken ett bra tag nu, men har inte råd att unna mig själv någon utav dessa snygga smycken. Skulle vilja ha dom allihop egentligen, haha! Så sjukt snygga!
Men jag har fått en förälskelse för denna ring – Art. nr: 2315968.

Skulle vara en grymt bra julklapp till mig själv :)
(Btw, älskar din blogg!)

Reply
Rebecka

Hej jag skulle jätte gärna vilja ha ringen med Artikelnr: 2393098

Älskar nitar och silver så tror den ringen skulle passa mig.
Kan inte använda ringar som inte är äkta silver eller guld så med min ekonomi blir det inte att jag har råd med några ringar så skulle vara väldigt kul att vinna en. :)

Reply
Emelie Bjurenvall

Jag vill gärna vinna denna ringen: artikelnr 2315950
För den är ASABAJSA snygg :P

Reply
Elenor Tellebo

Hej!
Vad läskigt! Fick precis hem guldfynd-katalogen här i halmstad och dreglade över alla snygga ringar! Vill ha varenda en, men mest gilla jag den stora med mösnter på!
(Art.nr: 2393197)
Varför just denna snygga RING då? Jo, jag har precis fått veta att jag inte tål mina snygga “hm-ringar” och andra oäkta ringar utan får exem av dem så kan inte änvända dem. Och när man väl vant sig vid att ha ringar känner man sig nästan naken utan. Tyvärr kostar silver-ringar en hel del och som fattig student är det rätt kört…
Åååh, gud vad glad jag hade blivit om jag vunnit!
Ha det bäst!
KRAMAR!
Elenor

Reply
E M M A

Hej Kenza. Jag heter Emma och jag skulle vilja ge armbandet som har artikelnr. 2498970 till min syster för att hon har haft en svår period nu den senaste tiden, och jag skulle vilja ge henne en fin present, och vad vore bättre än just det armbandet och som dessutom är designat av dig, din blogg läser hon dagligen!

Mvh Emma

Reply
Linnea

Jag skulle vilja ha den silvriga stenen med onyx. Jag är en person som verkligen brinner för kläder och mode men eftersom att jag bara är 14 år och inte har något jobb och vi är tre syskon i familjen så skulle inte ens våga fråga om pengar till en ring. Som sagt så har man inte råd med allt man skulle vilja ha. Har fått prioitera andra saker, när jag är på stan ibland så brukar jag gå in på guldfynd och kolla på dina smycken och denna ring drar alltid till min uppmärksamhet. Jag vet inte om jag har en chans att vinna men tanken att jag nu har deltagit i tävlingen så är jag lite närmare min önskan. Kanske har jag turen att vinna denna ring?
Art.nr: 2315802

Reply
Natalia

Hej!

Jag har lagt ögonen på ringen med ormen (Art.nr: 2315943) och kan ju säga dig redan nu att jag nästan aldrig handlar smycken eftersom de på något sätt är för tjejiga/gulliga för mig.. Din kollektion känns verkligen som min stil och något som skulle representera min personlighet så jag skulle bli överlycklig om jag fick vinna ringen, för första gången någonsin som jag skulle vinna en tävling också. :)

Ha det bra.

Reply
Ella

Svårt att välja, ville ha alla haha!
Jag önskar att jag fick detta armbandet för jag hade gett detta till min mamma i julklapp, tycker det är fint att det stödjer bröstcancerfonden! Så det kändes rätt att välja detta armbandet! Min mamma ska få det i julklapp för hon är bäst, hon stöttar mig i allt även fast jag kanske inte alltid är den bästa dottern, hon är värd en fin present!
Kram
ART nummer: 2880011

Reply
Matilda

Art.nr: 2315802
Hejhej!
det här är en av de snyggaste ringar jag sett!
jag älskar ringar och tycker det är skit snyggt men måste vara ärlig och säga att jag inte har många alls. eftersom jag aldrig kan bestämma mig och jag vet aldrig om de är så snygga. men den här ringen va skit SNYGG må jag säga!

kram och ha det så bra :D

Reply
Amanda Burlin

Jag skulle vilja vinna armbandet med artikelnumret:2498970.
Jag skulle vilja ha den för att jag har tröttnat på att det alltid ska stå “Love” på alla fina smycken. Det har liksom blivit lite uttjata tycker jag. Därför skulle jag vilja ha den, eftersom den är så sjukt snygg och för att den har ett tydligt budskap. Det skulle muntra upp mig otroligt mycket om jag vann den.
Kram.

Reply
Madelene

Ring i äkta silver med grönagat
Art.nr: 2315943

Jag vill vinna för att orm-ringen var urläcker helt enkelt!
Alla dina smycken var ruskigt fina men ormen var fräckast! :D

Reply
Viktoria

Hej Kenza, jag blev super kär i ett utav dina fina smycken ur din kollektion! Jag skule jätte gärna vilja vinna armbandet med Art.nr:2498970 puuussss !

Reply
Isabelle Horacek

Hej Kenza!! Måste bara säga att jag tycker det är väldigt roligt att du har den här tävlingen! Hoppas att jag har lite tur den här gången!

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ringen med Art.nr: 2393197. Anledningen till att jag skulle vilja ha den är för att den är maffig och den skulle passa mig så perfekt! Den är tuff samtidigt som den är söt! Det skulle vara så underbart att få äga den och bära den varje dag! Det är så synd att jag är en student och har det väldigt taskigt med ekonomin, annars hade jag banne mig köpt alla dina ringar! Älskar verkligen ringar!! Vore en fin julklapp!

Min mail: [email protected]

Ha det så bra, kram!

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Alla smycken var jättefina och jag skulle egentligen velat ha allihopa! Haha. Men jag skulle helst vilja ha ringen med art.nr: 2315968 för den är skitsnygg, brukar inte använda ringar men denna skulle jag lätt använda om jag fick den!!

Brukar ALDRIG ha tur på sånt här men…we’ll see!

[email protected]

Reply
Jennifer

Hej Kenza!

Jag tycker att dina smycken är jättefina och jag har fastnat speciellt mycket för ringen med artikelnummret 2315950. :)

Jag skulle gärna vilja vinna för att liksom få ringen som en julklapp. Jag älskar julen men jag får inte så många julklappar då jag inte har någon familj.

God Jul i förskott! :)

Reply
Yasmin

Jag fyller 24 år på julafton och skulle bli superlycklig om jag vann ringen med artikelnummer 2315950. Det skulle vara en underbar julklapp eftersom jag älskar lite lyxigare smycken men har dessvärre inte alltid råd att köpa eftersom jag är student :)

Kram!!

Reply
Anna

Hej Kenza!

Om jag skulle vinna skulle jag väldigt gärna vilja få den URSNYGGA ringen med artikelnr 2393197.
Jag är inte ett stort fan utav guldsmycken, silver är mer min grej och din kollektion är verkligen jättefin!

Hoppas att du väljer mig! :)

Reply
Winnie

Jag fullkomligen älskar ringen med den stora, maffiga svarta stenen! Den skulle bli det absolut finaste och mest värdefulla smycket i min låda.

Art.nr: 2315968
Winnie Shen, [email protected]

Reply
Alexandra

Jag skulle vilja ha en ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia. För att, den är så jäkla fin.
2315950

Reply
sandra

Hej kenza :) Jag skulle vilja vinna Ringen i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia med Art.nr: 2315950
. Har länge tittat på den både i affären guldfynd och hemsida och även när du haft den på dig, tycker den är sjukt snygg och skulle verkligen jättegärna vilja ha en sån. Men har inte riktigt haft råd till att lägga så mycket pengar på en ring, så jag hoppas verkligen att jag vinner.

kram /sandra.

Reply
EllanPellan

Hej kenza!

Vet att det är så sjukt svårt att sticka ut och ha ngn kul motivering till varför man vill ha ngn av dina smycken….

…Men dom är bara så sjukt snygga. Och jag skulle vilja vinna “ormringen” med artikel nr, 2315943!
Skulle vara så kul att vinna, vill verkligen ha den ringen. hade varit så coolt att bära den o veta att de e just du som designat den.

Kram Ellinor

Reply
Moa

Art nr: 2315943 (orm-ringen ^^)

Vill verkligen ha denna ring den är så sjukt underbar. Helt perfekt. Har letat efter en sådan ring ett tag faktist men aldrig hittat ngn jag gillar elr haft pengar till :/ Men denna är ju underbar så hoppas verkligen jag vinner! :D

Kram♥

Reply
G A B R I E L L A

Hej Kenza!

Detta känns ganska hopplöst med redan över tvåtuden kommentarer, men självklar vill jag göra ett försök! Jag vill ha ringen med artikelnummer: 2315802 helt enkelt för att jag ÄLSKAR den! Helt fantastisk! Hade varit kul att få något till sig själv i december månad när jag annars lägger alla mina pengar på julklappar till andra!

Gabriella Hjorth
[email protected]
artikelnummer: 2315802

Kram på dig från Gabriella

Reply
Lydia

Hejhej Kenza! Jag vill bara peppa lite och säga att jag älskar att du lägger upp bilder på dina tonår och då du var värsta “punkaren”. Så jävla fränt att gå från punkare till din nuvarande stil ;) snacka om stil-intresserad!

Nu är det så att jag har en av dina ringar, med artnr. 2315950 Skitsnygg tycker jag, min bästis såg den och blev avis- hon önskar sig den så i julklapp men jag tror inte att jag kan betala så mycket för hennes present (det är ganska tunt i år..), om jag fick en sån ring att ge henne i julklapp (en bästis-ring! x) skulle jag bli jätteglad! :)
Hennes ringstorlek(EUR) är 53,2.

Hoppas hoppas!

Reply
Emelie

Art.nr:2315943

Hehe… är lite av en Harry Potter nörd, tycker att ringen påminner mig om nagini (voldemorts orm). Så jädra häftigt! Tänk att gå omkring med den på fingret! Hahaha! Men jaja, alla är väl galna något? ;)

Många kramisar /Emelie

Reply
Hanna

Art. nr: 2315968

Jag hittar aldrig ringar och när jag gör det är de superdyra, så tänkte ta det här tillfället i akt och vara med i tävlingen. Vill gärna vinna den enkla men superdupersnygga svarta ringen :*

Reply
Linda

Hej Kenza! vill börja med att säga att jag verkligen ÄLSKAR din blogg. Jag kan helt enkelt säga att jag är ditt största FAAN! Brukar titta in jätte ofta i din blogg och du äger både Kissies, Fokis och allas blogg så klart. Skulle verkligen vilja bli som dig du är för fin och snäll och vacker allt positivt. Tyckte alla dina smycken var för snygga men det är en jag verkligen skulle vilja ha. Det är den ringen med art.nr: 2315943 Den är så himla häftig. Vill verkligen ha denna ringen för jag har inte så mycket pengar till en enda ring, eller jag kan inte slösa det för en ring men jag hoppas verkligen jag vinner det skulle vara min största önska. Det är inte bara för ringen men det är också en ära från dig. Och det gör mig verkligen glad Kenza. Jag har aldrig i mitt liv vunnit något så jag hoppas,hoppas och hoppas verkligen jag får den chansen jag hoppas jag blir glad. Igentligen skulle man ju vilja ha alla dina smycken för dom är så snygga men det räcker med en. Skulle verkligen spara den hela mitt liv. Ett underbart minne från dig.
Jag hoppas du fortsätter längeeeeeeeee till med din blogg för den e så bra. Lycka till i livet =)
Massa kramar:D

Reply
Viktoria

HEEJ! Jag bara älskar din kollektion! Skulle vara evigt tacksam om jag fick chansen att vinna en utav de snygga ringarna ur din grymt snygga kollektion! Ringen med Art.nr: 2315802. Skulle bli jätte glad om jag vann denna ring! Pussar & kramar Viktoria

Reply
Sarah

Ringen med Artikel nr: 2315950
Mitt namn är Sarah Wrengler.
Den skulle sitta fint på mitt finger. Jag älskar ringar, men skulle aldrig, aldrig någonsin, ha råd med en ring i äkta silver. Jag äger en som jag fick när jag gick ut nian… Men fan, man kan ju aldrig ha för många ringar, eller hur Kenza? Haha!

Mail: [email protected]

Reply
emilia

Om jag nu skulle ha turen att vinna så är jag väldigt intresserad av denna produkten:

Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-

Jag föll redan för den här ringen första gången som jag såg den, tyvärr har jag inte haft chansen att köpa den pågrund av att jag inte riktigt haft råd att köpa så dyra smycken då mina pengar varje månad måste räcka till massa andra saker också utöver smycken hihi. Jag älskar ringen och skulle bli så sjukt glad om jag vann den!

Reply
Ulrika

Hejsan!

Jag skulle vilja vara med och tävla om “Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia”. :) :) Den har artikelnummer 2315950. :) Jättefin smyckeskollektion, den här ringen har det lilla extra!! :)

Sköt om dig! Kram.

Reply
f

Heeeeej Kenza, jag älskar din blogg!
Läst den dagligen i flera år nu, och jag tröttnar aldrig.

Du är verkligen grym på att göra smycken, och jag förälskade mig i orm-ringen vid första ögonkastet.
Skulle bli oerhört glad om jag lyckades vinna den…

Artikelnummer: 2315943

Kram på dig

Reply
Hannah

Art.nr: 2315950

Grymt snygg ring! hade varit kul att ha någon som är i äkta silver :) kramkram

Reply
H

Älskar allt i kollektionen, men den silvriga ringen med onyx var ju den snyggaste ring jag sett! (Den har Art. nr: 2315802)
Har precis köpt ett par ringar från H&M, och den skulle verkligen passa bra till dom!
Och jag fick en systemkamera i somras, och har därför en deal med mina föräldrar att jag inte ska få några (stora iallafall, jag tror inte de kan låta bli att köpa något litet… ^^ ) julklappar i år, och därför skulle ju detta vara helt perfekt!
Din blogg är bäst, följer den slaviskt och kikar in minst 5 gånger om dagen! ;)
Kram!

Reply
Tijana

Hej :D

Allt e så jäkla fint men helst skulle jag vilja ha ringen med art.nr. 2315802 :D . Hoppas man vinner nu :D hade blivit så jäkla glad :D Håller tummarna :D

Reply
Amanda

jag skulle vilja ha 2315943 ringen, eftersom den är såååå jävla fin och jättecool och kommer passa perfekt till min klänning i nyår :) Jag har aldrig vunnnit nåt sånt exklusivt.. så jag hoppas jag är en av de 30 st :) Kenza du är den bästa som finns !! =)

Reply
Hillevi

Att skratta förlänger (och förgylller) livet! Därför vill jag påminnas och påminna alla andra om det med ditt underbara armband som det står “laugh” på! Art.nr: 2498970

Kram

Reply
Frida

Hej, super blogg ^^
Jag skulle vilja ha Halsband i äkta silver med Kubisk Zirkonia, 70 cm
Art.nr: 2236917
(halsbandet med ett hjärta)
För att jag måste köpa typ allt jag vill ha själv..
Får ca 250 kr i mån så det kommer man inte så långt på.
Sen skulle det vara grymt kul att vinna den av just dig :D

Reply
angel munezero

hej den ringen som jag vilja ha som fan! är den silver ring med onyx o kubisk zirkonia och varför jag vill ha den är för att jag tycker att den skit fin och den är verkligen JAG liksom min stil plus vem älskar inte gratis saker liksom…:O o plus en dyr t.o.m som jag inte skulle få råd med ufff…. would be kind of an early christmas gift from u kenza :D

Reply
Amanda

Art.nr: 6354138

Jag har letat efter ett snyggt armband jag vet inte hur länge,men aldrig hittat något… FÖRÄN NU när jag såg dethär och nubara måste jag ha det, ocdet skulle vara den perfekta julklappen dessutom :D

Reply
Isabell

Väldigt mysig tävling!
Om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna den fina ormringen (artikelnummer:2315943) eftersom att den är så fin och speciell. Den skulle sitta fint på fingret till nyår!

Kram kram
Ps: Denna kollektionen har du lyckats bra med Kenza!

Reply
Emma

Vilken fin chans att äntligen kanske få smycket jag drömt om enda sen jag såg den för första gången. En tjej i min klass har en sån och jag är bara så avundsjuk och tittar alltid lite extra på hennes hand när hon har den och önskar jag hade råd till en jag också.
Kram

Artikelnummer: 2315943

Reply
Oliwia

Hej,
Jag vill vinna de smycket för att musik betyder så himla mycket för mig och jag vill liksom vissa att jag är stolt över det, och det skulle jag kunna göra med de armbandet och så är ju den så himla snygg, Du lyckades.

Art.nr: 2499069

Reply
janina

jag skulle vilja vinna Art.nr 2498962 armbandet för att jag tar min lärarexamen den 21 januari och den skulle passa perfekt som en examenspresent =) Sen hade den blivit fin tillsammans med mitt thomas sabo armband.
([email protected])

Reply
Elvira Lindblad

Hej,Tack för en grymt bra blogg vill jag först säga!
Den här gången vill jag vinna för att kunna ge bort något fint till min älskade mamma! Hon är verkligen den bästa och gör allt för mig helatiden. Men nu vill jag ge henne något fint. Hon brukar alltid prata om budskap. Därför tycker jag att ditt halsband LAUGH, LIVE , LOVE. Passar henne aldelles utmärkt. Hon skulle verkligen älska det. Det kanske inte är julklappen utan mer som en “gåva” eller liten present för att hon är verkligen det som budskapet handlar om! TACK & kram på dej Kenza! :) Art.nr: 2297679

Reply
isabelle

Hej Kenza. Jag har kollat in på sidan lite då och då, och kollat på ringen. Men har inte haft tillräckligt med pengar. Ända sen när ringen kom ut, då har jag haft den på önskelistan…

artikelnumret 2315968

Reply
Felicia

heeej!

hade svårt att välja vilket smycke jag ville ha eftersom alla är så fina!:) men den jag helst vill mest ha är ringen i äkta silver med onyx.
Art.nr:2315802
den är så himla snygg har alltid velat ha den men har inte kunnat köpa den eftersom den är så dyr :( hade till och med bett mina föräldrar om att köpa den men den var för dyr….
Så jag hoppas att jag vinner en sån skulle bli så himla glad!:D

Kramar och pussar !<3

Reply
Michelle

Hej Kenza! Jag ville bara börja med att säga att du verkar vara en sån himla generös person, som vill göra såhär för dina läsares skull! :D Jag skulle hemskt gärna vilja ha halsbandet Art.nr: 2297679, eftersom jag tyckte det var unikt och vackert. Skulle annars aldrig ha råd direkt att betala det för ett halsband, men jag hoppas verkligen att jag vinner det nu! Många kramar Michelle.

Reply
amra

hello kenza mitt namn är amra & jag skulle jätte gärna vinna de halsbandet med laugh love och så vidare för att ge till min bästa vän för hon har förlorat en familjmedlem därför vill jag ge det till henne för att påmina henne att fortsätta kämpa för den skull och tänka på viktigaste sakerna jag hade gärna köpt det till henne men har det lite svårt ekonomiskt :/

Reply
Emma

Art.nr: 2315950

Jag älskar ringar och den här fångade min blick med en gång. Har letat efter en ring som ser ut som den här och den hade varit den perfekta julklappen till mig själv!
Puss & Kram!

Reply
Viktoria P

Hej Kenza! :D
Jag skulle gärna vilja ha de örhängerna, artikel nr:2738227. Vore sjukt kul om jag fick de! ;)
Gillade allt skulle hälst vilja valt allt, men det går ju inte :P. Jag valde dessa för att dom är riktigt tuffa, och att dom skulle ha passat sjukt bra till en fest eller bara ha det till en vanlig vardag, men med en lite tuff outfit! :)
kraaaam <3

Reply
maria

jag vill ha armbandet med rosabandet berlock för att min farmor dog i just cancer.

deras symbol är väldigt fin och det passar perfekt på armbandet.
Jag blev kär helt enkelt! ^^
Kram!

Art.nr:2880011

Reply
Sandra

Art.nr: 2315968

Jag skulle bli överlycklig om jag fick denna ring! Jag älskar ringar, speciellt stora. Och då jag såg denhär blev jag helt paj.. Jag skulle göra vad som helst för att få den. Men jag skulle aldrig har råd. :(
Det skulle ta jättelänge för mig att spara ihop pengar till en sån dyr ring så jag hoppas du kan hjälpa mig! :)

Reply
Paulina

Vilka fina smycken du har skapat ! Grymt, jag skulle vilja vinna för att jag går aldrig med i sådana här tävlingar för jag tror inte man kommer vinna men jag tänkte nu kanske jag gör det ,får hoppas på det bästa !puss Art.nu: 2315950 ,

Reply
Linda

Hey,
I looove the whole collection! It’s great! ;) But I have to say that I absolutely adore that ring – art.nr: 2315968 – it’s so simple and chic! And after all.. less is more :) I’d loooove to have it.. mmm..

So just in case once again.. Art.nr: 2315968

All the best,
Linda from Estonia

Reply
tilda

Hej Kenza! :D

Jag har totalt förälskat mig i en av dina ringar men har tyvärr en lite för smal plånbok för att köpa den. Har många gånger stått i butik och tittat först på ringen och sen ner i plånisen haha… Ingen rolig syn! ;)
Smycken är bland det bästa som finns men jag äger inte så många själv. Måste säga att det snyggaste på dina outfits är när du har maaassa ringar på, då spelar det ingen roll vad du har på dig! Man blir ju så glad av bara ringarna! :D
Det skulle vara så himla ballt att ha en av dina ringar på fingret, först för att du är den bästa bloggaren (smör haha men jag tycker faktiskt det) och sen för att det är en av de absolut finaste ringarna jag har sett! Skulle bli så enormt lycklig varje gång jag kikade ner på lille fingret!! Massor av kramar!

Ring i äkta silver
Art.nr: 2393197
Pris: 598:-

Reply
malin

Hej Kenza! Precis som många andra tjejer (ink. dig) så har jag total förälskat mig i ringar! Och det svarta, art.nr: 2315950, är vad jag kallar perfektion! Vore rena drömmen att få glida runt med den på fingret.
Kram!

Reply
Evelina

heej, inte så stor chans att jag skulle klara detta, är bara en i mängden, men jag försöker! hittade ett armband som ha ett rosa band på , julen innebär att man ska tänka på andra, vilket jag skulle göra om jag hade på mig de varje dag , min kompis mamma lide nämligen av bröstcancer, men inget jag vill gå djupare på. art nr: Art.nr: 2880011

om de skulle vara så att jag klara detta,tack i förväg. kramkram

Reply
Jessica

Efter att ha kollat en stund fasnade jag direk för detta armband ART.NR:6354138, väldigt enkelt med ändå jätte snyggt.

Motivering:Det är alltid svårt att skriva en bra motivering men jag kan inte säga mycket mer än kärlek vid första ögonkastet, en grym kollektion av en grym bloggare. Det vore än ära att få bära detta smycke. Kram Jessica

Reply
Emelie

Åh vad roligt att du tävlar ut dina fina smycken. Jag var faktiskt inne och tittade på dem på guldfynd.se för någon dag sedan och bloggade även om dem. Tyvärr har jag, som arbetslös, inte råd med dem. Därför tycker jag det är jätteroligt att du ger dina läsare en chans att vinna dem. Jag har mer än gärna burit 2315950 på mitt finger.
Kram Emelie.

Reply
Frida

Hej!

Jag skulle vilja vinna:
Ring i äkta silver med onyx
Art.nr: 2315968
Pris: 798:-

Jag vill vinna denna just för att jag älskar ringar och jag älskar framförallt svart (förstår inte varför alla tycker det är så tråkigt?) blandat med silver. Eftersom mina kläder går i de tonerna hade ringen varit som pricken över i:et, alltså perfekt!

Min mail är: [email protected]

Reply
emelie

Hej kenza!
jag skulle vilja vinna ringen med Art.nr: 2393098, för att den är så himla snygg, ringar finns nästan aldrig kvar i min storlek & det är jättejobbigt att inte kunan gå runt med ringar som är så snyggt! dessutom passar den perfekt som julklapp till mig själv nunär man ska lägga ner så mycket pengar på alla andra, då skulel det vara kul att vinna någonting åt sig själv!
Jag är en människa som ALDRIG vinner tävlingar, hur många gånger jag än försöker, hoppas det blir ändring på det nu :)

Reply
lisa

Hej!
Om jag vinner, skulle jag mer än gärna vilja ha:
Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-

Jag älskar ringar, men har liksom aldrig hittat någon jag verkligen gillar. Men nu såg jag denna ring, och blev kär i den… Eftersom jag beundrar dig Kenza, skulle det vara väldigt kul att vinna/ha en ring som just du designat!

Kram Lisa

Reply
Madeleine

Har ända sedan din kollektion kom ut gillat ringen i silver med onyx och Kubisk Zirkonia (Art.nr: 2315950) men inte riktigt känt att jag haft råd att köpa den. Men chansen att vinna min dröm-ring tvekar jag ju definitivt inte på att ta. Vore som en awesome tidig julklapp till mig själv :)
Kram kram!

Reply
Malin

Hej Kenza. Jag har många gånger tittat på alla din smycken och tycker alla är jättefina dock är det något speciellt med 2315802. Tycker den är super snygg, men då jag är student har jag inte råd att lägga så mycket på en ring. Vore underbart att vinna den:)

Kram Malin

Reply
Isabelle

Hej Kenza! Om jag vann så skulle jag vilja ha den här ringen = Artikel nummer: 2315968. Jag föll för just den ringen dirkekt när guldfynds katalog ramlade ner i brevlådan och jag tror att den skulle pryda mitt finger superbra! :)

Reply
Sara

Jag skulle vilja vinna den fina ringen med ormen i silver med grönagat :)
Art.nr: 2315943

Jag skulle vilja vinna, eftersom jag tycker att den här ringen är så väldigt unik! Jag har inte sett någon liknande. Vilket är synd, eftersom jag tycker den är så otroligt vacker och snygg! Älskade iofs alla dina smycken, men just den här ringen kändes mer… som jag! Det känns som att ringen skulle passa bra på mig och jag känner något alldeles extra för just den :)
Dessutom har jag inte så mycket ringar. Jag har bara några få som är tunna (fina, men ganska tråkiga) ringar som jag fått av mamma för att hon aldrig använde dom. Så jag är på jakt efter några riktigt snygga ringar och din är en av dom! :D

Reply
MIDIA SALEH

Midia Saleh
[email protected]

Ringen jag vill ha: Art.nr: 2315968

Jag skulle vilja ha denna skönheten eftersom att jag letat efter en ring med svart sten men inte funnit någon så perfekt som denna. Dock är nästan 800 kr för mycket för min ekande stundentplånbok, så då ger jag denna tävlingen en chans och hoppas på att tomten inser hur snäll jag varit iår! haha

Reply
Anna

Art.nr: 2498962
Hade varit så roligt om jag vann det snygga armbandet då jag jobbat på en gård i ett halvår, ganska socialtavskuret, och nu ska arbeta i butik, då kan det vara kul att vara lite fin! :)

Reply
rebecka

Rebecka Möller
[email protected]
ARTIKELNUMMER: 2315950

Jag föll för ringen direkt, men upptäckte att det skulle bara vara en dröm när jag såg priset. Drömmar går sällan i uppfyllelse, snälla uppnå min.

Reply
Dlean

Kenza alla dina smycken är helt underbara, det är nästan så att man måste ha dagar för att kunna tänka ut, på vilka man vill ha Efter allt tittande, så valde jag ringen i äkta silver, artikel nummer 2393098. Skulle vara jätte tacksam om jag fick denna ring, för jag har verkligen letat ringar, jätte länge och inte hittat någon jag verkligen vill ha, det är bara dina smycken jag verkligen föll för, eller rättare sagt inte bara smycken allt hos dig är så himla vackert, säger bara din stil knäcker allt.

Reply
Anna

Nyponbuskar, nyponbuskar hela vägen nyponbuskar, och någonstans blev jag den jag är nu! Skulle vilja veta hur Winnerbäcks tankar gick omkring när han skrev söndermarken, grym men helt osammanhängande låt.. Tack för mig haha

Artikelnummer: 2315802

Helt galet snygga smycken btw!

Reply
Fotini

Hej Kenza! Jag och även mina kompisar skulle nog kalla mig en ring narkoman. Jag ääälskar silvriga ringar med svarta stenar m.m som detaljer. Den ringen skulle va en riiiktigt fin julklapp till mig själv i svåra tider som nu! Kram!

art: 2315950

Reply
❀ frida sofie hedberg

Hej Kenza!

jag skulle supergärna vilja vinna denna fina ringen:
Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-

Även om jag ÄLSKAR ringen, och gärna skulle vilja ha den själv så blir min motivering till varför jag vill vinna såhär:

Om jag skulle vinna ringen skulle jag ge den till min älskade moster. Hon är den bästa som finns, och ställer upp för mig i vått och tort. Självklart har min mamma också gjort det, men jag och min moster har ett speciellt band. Saker som jag tycker är jobbiga att prata med mamma om, eller be mamma om hjälp med; det pratar jag med moster om. Hon förstår alltid och hon är den bästa som finns! Hon älskar ringar, och hade jag haft mer pengar hade jag köpt denna till henne direkt! hon är värd det finaste som finns, för hon är den vackraste jag vet, både på utsidan och insidan.
om jag skulle vinna denna ringen så skulle min moster få den finaste julklappen av dem alla!

Ha det superbra, and keep up the good work!

kram, frida sofie hedberg :)
( [email protected] )

Reply
ida

skulle jätte gärna vilja vinna din grymt snygga ring med Art.nr: 2315950! eftersom jag älskar ringar, men aldrig riktigt hittar någon riktigt snygg för ett bra pris så skulle denna ring vara perfekt att vinna. blir som en liten “julklapp” till mig själv.
håller tummarna !

p.s du är grym, kör hårt bruden :)

Reply
Emma L

Hej, jag skulle jätte gärna vilja ha denna för jag har ormen och tycker att dom passar så bra ihop när du har dom på dig

art.nr 2315950

:)

Reply
Emelie

Artikelnummer 2297679

Hej Kenza! :D

Var inne på Guldfynd häromdagen och tittade, och fick då syn på ett underbart halsband med texten Live,Love,Laugh på. Gissa vem som hade designat det? Jo Kenza såklart! Tyckte det var så himla fint och det passar perfekt in på mig, tjejen som skrattar dagarna i enda, älskar mina fanstastiska vänner och bara njuter av livet! Har länge letat efter det perfekta silverhalsbandet men har inte hittat något, förrän nu. Vill så gärna ha det men som studerande räcker inte pengarna. Så därför kära Kenza, vill jag vinna halsbandet med artikenummer 2297679.

Tack för att du skriver bästa bloggen varje dag! :D

Reply
KNORKAN

Hej Kenza! Alla dina smycken är otroligt tuffa, men den som skulle värma mig mest i denna vinter kyla är nog ring nr: 2315968! To die for.

Reply
Isabelle

Hej Kenza ! Skulle vilja ha armbandet med artikelnumret 6354120. Det är verkligen snyggt! Passar till det mesta , känns som att det skulle passa din stil och den inspireras jag av. Får inte så mycket pengar i månadspeng så har inte råd att köpa detta snygga armband själv så det skulle vara jätteroligt om jag kunde få det. Fastnade verkligen för det! Tack på förhand och tack för en grym blogg.

Reply
sandra

Hej kenza!
Kul med en tävling!
Alla smyckena är sjukt snygga måste jag säga, men det är en som jag verkligen fasnat för och det är Art.nr: 2315943.
Har velat ha den sen dina smycken kom ut
och självklart också för att den är skjukt snygg!

Reply
mimmi

Hej! Jag skulle vilja ger bort artikelnr: 2315802
till min mamma i julklapp! Efter allt hon gått igenom på senaste tiden förtjänar hon det, min storebror har även flyttat till barcelona och har inte pengar att själv köpa något eftersom jag lever på mitt studiebidrag. Det skulle vara jätte roligt om jag vann! Btw, älskar din blogg!

Reply
Hanna

Hej!
Skulle så hemskt gärna vilja vinna ringen, det hade varit kul och vinna för har aldrig vunnit något. Jag älskar verkligen din smyckekollection!! Älskade ringen! Hittar aldrig några riktigt snygga ringar, men din fall jag för direkt. Hade vart kul och vinna! :D
Kram! <3

Artikellnummer: 2315950

Reply
Luthfunnesa

Hej Kenza, grattis till din första smyckes kollektion. Jag önskar mig den svarta ringen med onyx och kubisk Zirkonia (Art.nr: 2315950) för att den först och främst är väldigt tjusig och kan kombineras fint med det mesta. Men också för att jag redan hade kikat på kollektionen och gillade just den ringen vid första ögonkastet!

Hoppas jag har tur i den här tävlingen!
Kram
Luthfunensa Kabir
Mejl: [email protected]
Art.nr: 2315950

Reply
melinda

Jag skulle vilja ha orm-ringen. Art.nr: 2315943.
Den skulle passa min stil otroligt bra, har ett liknande armband också!

Reply
Micha

Tjenare Kenza!
Jag förstår att jag bara är en i mängden och inte har någon speciell motivering varför just jag ska vinna. Tycker helt enkelt bara att dina ringar är så grymt snygga, fina och coola! Passar precis min stil också. Så om jag nu skulle ha turen på min sida skulle jag vilja vinna ringen med Art.nr: 2315968
Kram! :)

Reply
Maja Thedéen

2499069 det armbandet skulle passa perfekt in i min armbandssamling som ger varje outfit en liten twist. hörlurarna skulle varje gång jag såg dem påminna mig om att hur det än är så finns alltid musik och det betyder mycketmycket för mig. tack!

Reply
Almedina

Hej, jag skulle gärna vilja ha ringen med artikelnummer: 2315968 om jag vann.

Jag älskar stora ringar, speciellt de med stora svarta stenar! Jag tycker att det är hur snyggt som helst, men tyvärr är det lite för dyrt för att jag skulle kunna ha råd med det. Jag skulle gärna vilja ha en ring som man kan bära på pekfingret och det tycker jag att den här ringen passar utmärkt till. Det är en väldigt enkel ring men samtidigt så tuff och “rockig”. Den passar väldigt bra till både vardag och fest. Och jag skulle bli överlycklig om jag vann! =)

Kram!

Reply
anas

art. nr 2315968

Den ringen önskar jag mig! skulle pryda min hand bra till ett svart fodral. Desutom så har jag många systrar skulle turas om att bära den, så flera stycken skulle bli glada av en ring utav dig. Har redan tittat på den men är för dyr – Jag har Ormen iallafall den är super snygg!

Hoppas hoppas hoppas jag är en av dessa 30 nu. Kram

Önskar dig väl. Kram

Reply
fian

hej kenza :)
jag önskar att vinna “Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia”
Art.nr: 2315950

Jag har varit kär i den svarta snygga ringen ända sen du släppte din smyckeskollektion. Det skulle vara super kul att vinna den och den skulle jag bära med lycka och stil på min hand.

mitt namn: Sofia eriksson
email: [email protected]

Reply
Elin

Hej Kenza! Jag skulle vilja ha den döläckra ringen, 2315950. Det skulle vara en ära att få bära något som du har designat! :) ha de gott, kram

Reply
Nathalie Lundquist

Hej Kenza :)
Jag skulle vilja vinna ringen med artikel nummret :2315950

Jag vill vinna denna RING
därför mitt ringfinger vill känna lite BLINGBLING
Just denna ring är vacker och FIN
nästan lika unik som min egna lilla vinter KANIN
att vinna denna tävling skulle vara häftigt, coolt och STORT
detta rim gick helt plötsligt mega fooort ;)
KRAMAR

Reply
victoria

Hej Kenza! :)

Jag skulle vilja ha den silvriga ringen med en Onyx! Artikel nummer:2315968

Jag vill ha den ringen för att den är superfin och jag absolut älskar ringar! Fast då har jag ju såklart ett problem att jag aldrig hittar några ringar som är fina och finns i min storlek, för att jag har för stora fingrar. Och sen såg jag dina ringar och blev kär direkt, dom är typ helt perfekta! Men jag har aldrig några pengar så jag har inte råd att köpa några… Så det skulle vara jättekul att vinna den här tävlingen eftersom jag har aldrig viunnit nån tävling förut…

Mvh; Victoria Svensson

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Jag heter Alexandra Holmberg, Det är så att jag ÄLSKAR ringar men jag har inga överhuvudtaget och förälskade mig genast i denna som jag såg för ett tag sen, och det är just så att jag inte har några pengar heller annars så skulle jag ha köpt hela din kollektion direkt!
Artikelnr:2315802
snälla det skulle betyda jätte mycket för mig, Du är den bästa bloggaren som finns!Massor av kramar!

Reply
Mia Svensson

Vad glad jag blev när jag såg att det var en tävling med dina smycken! :)

Jag tycker ringar är jättefint men de jag har hemma tappar silverfärgen fort och efter ett par veckor kan man inte använda dom längre eftersom att de är så fula. Det skulle därför vara så kul att vinna en riktigt fin silverring som håller livet ut. Skulle jag vinna skulle jag vilja ha den svarta ringen med artikelnummret 2315950.

Bästa hälsningar
Mia

Reply
Rebecca

Hejsan!
Jag skulle vilja vinna ringen med artikelnumret:2315950 för att den är så jäkla snygg och letar efter en unik ring som är i äkta silver eftersom oäkta silverringar blir så fula efter några gångers användning! :(
Skulle vara så kul om jag kunde vinna någon tävling på din blogg som jag har försökt att göra så många gånger, hoppas att min önskan går i uppfyllelse!
Ha en bra kväll!
Rebecca Sava <3

Reply
annie

hej!
jag skulle vilja vinna armbanded “laugh” art.nr.2498970
motivering; i mitt liv har jag haft många ledsna miner, min mamma lämnade mig som liten, & pappa har inte mått bra psykiskt. nu på senaste tiden har min barndomsvän gått bort, hon hann bli 16 år, skulle fyllt 17 den 3 nov 2010. & dagen innan begravningen dog min släkting (som även var min barndomsväns farfar) samma vecka åker min pappa in till akuten & ja allting hände på en vecka. jag skulle bli jätteglad om jag vann detta armband som då skulle påminna mig själv att jag faktiskt kan skratta & vara glad även om det är ledsamheter runt omkring mig, det skulle vara bra att ha detta armband istället för en tatuering då jag är rädd för nålar.
hoppas att du väljer mig för jag vill verkligen vinna den här gången!

Reply
Ida

Hejsan
Art.nr: 2297679

Ska jag vara ärlig så tilltalade inte dina smycken just mig, förutom två. Då ormen och ett halsband. Men det är halsbandet som jag är intresserad av. “Live, love,laugh”. Det är något som folk bara ser som naturligt, men det är det ju inte. Mår man allmänt dåligt har man jättesvårt för de sakerna. Och varför just jag vill ha det är inte för något löjligt som att jag vill kolla ner på det när jag mår dåligt, men har man det på sig blir det som ett motto för varje dag som ska bli bättre!

Reply
Madeleine Sätermark

Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna en utav din supersnygga ringar! Jag är ringgalen, men kräsen. ALLA dina ringar är dock perfekta! Jag skulle vilja bära ringen med nr: 2315950 till min pappas julbord, det hade varit så kul att vara uppklädd till max med din fina ring!

Reply
Sofia Alesmark

Jag skulle vilja vinna Berlockarmband i äkta silver med emalj och Kubisk Zirkonia

Art nummer:2499069

Jag ska ge det till min syster i 18 års present eftersom hon är den bästavän man någonsin kan få! Honstöttar mig alltid när jag är nere och muntrar upp mig med härligt knäppa kommentarer. Så till min storasyster Johanna som är guld värd!

Reply
Hannah

Hej Kenza!

Åhh, jag önskar mig verkligen den här ringen: 2315802<–artikelnummer, därför att den påminner mig så mycket om en ring min älskade mormor hade när hon levde…Saknar henne enormt och givetvis ger inte en ring henne tillbaka men det ger mig mycket symbolisk mening.

Kramar

Reply
hanna

Hej kenza!
Jag skulle vilja ha denna ringen och har varit inne och kikat på den flera gånger. visst kan man önska sig den i julklapp men nu i höstmörkret skulle jag behöva något som gjorde mig lite gladare och jag hade blivit jätte glad om jag hade fått ha denna ringen på mig i skolan. Den skulle påminna mig om att kämpa på lite till. (studenten snart!!!!)
Art.nr: 2393197 (skit snygg!)

Tack för kenza&tyra show, ni gör mina håltimmar roligare!

Reply
Saranda

Hej Kenza! Jag tycker väldigt mycket om dina smycken, tycker dom är otroligt fina! Jag läser din blogg dagligen och följer även alla avsnitt av Kenza & Tyra show, Min bästa vän som snart fyller år bara älskar dig hon följer din blogg och tycker du är grymt cool! Jag skulle vilja vinna ett armband ur din kollektion för att få mörjligheten att ge henne ett fint armband som skulle betyda så mycket för henne, det förtjänar hon! Skulle vara jätte glad om jag fick möjligheten att få ge henne något som kommer att betyda för henne! Puss & Kram (L) Art.nr: 2498970

Reply
Marie

Hej Kenza!
Jag är en mamma på 48 år som läser din blogg dagligen, haha!
Älskar den, du är en härlig människa.

Jag ger denna tävlingen en chans, och hoppas vinna ett av dina fina smycken till min fina dotter, som förtjänar något vackert.
Artikelnummer: 2315950

Ha det gott!

Reply
Maria Nilsson

Hej Kenza!
Allting i kollektionen är verkligen fint, svårt att bestämma sig ju! , men jag bestämde mig för ringen med den stora svarta stenen, art.nr 2315968, Den är aassnygg!! blev kär så fort jag såg den, har letat efter en sådan ring länge! :D Jag älskar ringar, stora ringar, speciellt svarta, och att de är äkta silver! alla ringar jag köper blir helt bruna och förstörda :( har alltid velat köpa äkta silver men ja, jag skulle ALLLDRIG kunna köpa den, köper ju bara ringar för en hundring typ!
Jag skulle bli såååå glad om jag vann den, skulle ha den hela tiden!
Kraaam! :D

Reply
Esma

Jag skulle vilja ha ormen, Nr: 2315943.
För att jag älskar dina smycken men har inte råd med att köpa dom, det skulle vara jättekul att vinna.
puss & kram.

Reply
Nadja

Hellooo marockanen=)Den här skulle jag utan tvekan vilja ha:
Ring i äkta silver med grönagat
Art.nr: 2315943
Pris: 259:-

SÅ vacker ring. Har alltid velat ha ett djur på en ring, men jag har aldrig hittat någon.. och denna ring är ju bara FÖR snygg. Plus att man är en fattig student så varför inte vara med i en tävling =).
( När du är i Thailand så hoppas jag på att du ska träffa en till Kenza, nämligen en vän till mig som också är halv marockansk :D med brunt lockigt hår och lika vacker som dig.) pusss

Reply
joella

jag skulle jättegärna vilja ha artikelnr: 2315968. denna ring är min stil och sätter en extra sprätt på outfiten och är verkligen min stil. dessutom vinner jag aldrig så detta skulle sitta fint :)

Reply
Mikaela

Jag vill gärna ha Art.nr: 2498970, vanligtvis brukar jag inte trivas så mycket i smygen, mer än i ett par örhängen, men jag tycker att detta armand är riktigt fint men ändå rätt enkelt så jag skulle inte känna mig obekväm i den!

Reply
Ida Altti

Schalom :)
Hoppas allt är bra med dig & att livet leker :)

Jag skulle vilja ha armbandet Art.nr: 2498970!

Jag skulle vilja ha den,
pågrund av att de var det snyggaste armbandet jag sett!
Jag skulle lätt ha köpt detta armband, om de inte tog så mycket ur min plånbok! Att betala ett armband, för dom pengarna, finns inte till pgr av ekonimisk kris!

[email protected]

Må den bästa man vinna!

Reply
Linnéa

Jag använder aldrig ringar, men har insett att det är för att ja inte har nån fin ring. Därför vill jag vinna den här som jag tycker är sjukt snygg men lite för dyr för min budget.

Artikelnummer: 2393197

Reply
lina

artikelnummer: 2315950

Har letet efter snygga ringar vääääldigt länge men har inte hittat några så såg jag dina och förälskade mig, men har tyvärr inte råd till dessa ringar detta är min motevering, btw älskar din blogg! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*