• header

TÄVLING – VINN SMYCKEN FRÅN GULDFYND BY KENZA!

Många av er har undrat om jag inte kan lotta ut lite smycken från min smyckeskollektion Guldfynd by Kenza – självklart kan jag det! Nu drar vi igång en tävling där det inte blir bara en, inte två och inte tre….utan 30 vinnare!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Gå in på Guldfynds hemsida och välj ut ett smycke ur min kollektion som du vill ha om du vinner

♥ Kom sedan tillbaka hit och skriv en kommentar till detta inlägg. Skriv med namn, mailadress och ARTIKELNUMRET på smycket du skulle vilja ha. Skriv också varför du vill ha just det smycket!

Jag drar 30 st vinnare den 25/11 och vinnarna får själva hämta ut sitt smycke (ni får ett presentkort som gäller för Guldfynd by Kenza, på den summan som smycket ni valt kostar) så att ni som valt ringar får rätt storlek osv.

Lycka till!! =)

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras inom kort

3,947 Comments

Evin Daneshvar

Silverringen med onyx-stenen skulle passa min rockiga stil perfekt! Vill så gärna ha den! Artikelnr: 2315968

Reply
Melinda

Hej Kenza, jag skulle vilja ha halsbandet med hjärtat (art. nr. 2236917). Jag tyckte att det var väldigt snyggt, både tufft och sött på samma gång.

Det påminner lite om en orm, och ormar är ju ofta en symbol för något dåligt. Det är inte formen av ett hjärta – det symboliserar ju allt det goda som kärlek är. Därför skulle halsbandet påminna mig om att det alltid kommer något gott också ur det onda. Det skulle ge mig kraft att kämpa vidare när livet känns svårt.

Min mejladress är: [email protected]

och jag heter Melinda, som du säkert förstår :D

Kram på dig <3

P.S. Du skrev att du drar en vinnare 18/11. Det har ju redan varit? Menade du inte 18/12? Eller? Detta inlägg skrev du ju idag…?

Reply
Evan

Hej Kenza jag har läst din blogg sedan flera år tillbaka och gillar den grymt mkt! Jag har aldrig vunnit på en tävling och jag gillar denna halsband skulle vara underbart om jag skulle vinna:)Kram.

Reply
Elin Johansson

HEJ!
Jag heter Elin Johansson och jag har inga som helst pengar kvar. jag har handlat julklappar till alla mina nära och kära. och jag såg att dina smycken hade kommit ut och jag älskar alla dina smycken.speciellt ringarna! och jag har inte råd att köpa nå nya kläder nu heller efter som jag har inte köpt till min pojkvän än heller och tänkte köpa en klocka till han så då är alla mina pengar slut sen. och de jag vill få fram är att om jag skulle vinna skulle de göra hela outfiten!jag tycker att ringar gör kläderna så mycket snyggare! men här är ringen jag skulle vilja ha: Art.nr: 2315950
Kram Elin, [email protected]
Jag älskar din blogg följer den varje dag. tittar in här minst tre gånger om dan. KRAM

Reply
Belma

Artikel nr: 2297422

Smycken för mig har alltid varit någonting personligt. Alla smycken jag har har jag antingen fått av någon jag tycker om eller köpt i syfte till någonting. Dvs allt har en betydelse, som t.ex. dom fina Cara armbanden där en del av summan går till diabetesfonden, eller rosa bandet där vi hjälper forskningen i ett av våra största problem vi har dvs cancer. Detta underbara armband skulle representera kärlek, kärlek för min största idol, den kärlek jag känner varje gång du hjälper mig välja kläder, eller komma på bättre humör. Det är inte det dyraste i din kollektion, men skulle bara vilja ha någonting som representerar dig då jag är student och din härliga skinnjacka som är lite dyrare än vad jag har råd med har jag önskat mig i födelsedagspresent :)

Love

Reply
Isabela Ohlsson

Isabela Ohlsson, [email protected], art.nr.2315950. Jag vill vinna denna ring för att jag tycker att den är riktigt klockren! Sen vill jag börja köpa egna ringar och sluta låna min systers (som jag gör hela tiden)hihi. Jag gillar dina smycken, skor och kläder, men just nu pluggar jag och har inte så mycket i inkomst. Skulle varit en perfekt julklapp till mig själv. Tack för en underbar blogg!

Reply
martina

hej jag heter martina och jag vill jätte gärna vinna den svarta rektangulära ringen. j med artikel numret:2315950
jag har haft ögonen för den ringen ända sen din kollektion kom ut, men jag har inte haft råd att köpa den. den är så jättefin. även om jag inte vinner så vill jag att du ska veta att du är min förebild och att du inte alls som de andra bloggarna. puss o kram<3 älskar dig

Reply
Fatima

Detta smycke vill jag ha Ring i äkta silver med onyx och kubisk Zirkonia. Artikelnummer är 231590. Ringen är min favorit sen jag såg den för första gången. Jag vill vinna den för att jag fick reda på att min syster gilla din jätte mycket. Eftersom min syster inte har råd med tt köpa den så hade jag tänkt köpa den till henne i present men när jag gick till affären och ville gå till kassan kolla jag i min plånbok och jag hade inte tillräkligt med pengar. Jag blev jätte ledsen och gick därifrån jag känner mig besviken och jag har själv inte råd att göra min syster glad. Du kanske vet hur det känns när man vill köpa något till sin syster men inte har råd till det. Jag vill inte fråga mina föräldrar om pengar för att de är sjuka och de behöver pengar till sig själv. Snälla Kenza hoppas jag får bli en av vinnarna och ge den underbara ringen till min syster och hon kommer alltid att komma ihåg dig för du har gjort henne glad. Vi ses i malmö när du kommer :D

Reply
emelie

Hej kenza!

Jag vill ha ett smycke från din kollektion just för att jag älskar smycken, bär det varje dag och din nya kollektion är så underbar! Jag vill egentligen ha ALLT. Jag hoppas jag är en av dem lyckliga vinnarna :) Här är de jag valt ut iaf; Art.nr: 2315950

e-post; [email protected]

Reply
Ida Aspberg

art: 2498970 smycke: silver armband “laugh”

Jag är en tjej som alltid bär mina silverarmband. Två stycken, det ena med berlocker och den andra ett helt vanligt. Nu har det värsta hänt, jag har tappat båda två. Jag känner mig inte hel utan dem. Tänkte nu ta chansen att kanske kunna vinna ett nytt silverarmband.
Kram.

Reply
a.w.larsson

Hejsan Kenza! Till att börja med, jättesnygg kollektion du har skapat. Tänkte att jag skulle pröva lyckan och förhoppningsvis vara en ut av de 30 lyckliga vinnarna. Jag skulle vilja vinna ett ut av dina smycken för att de är så himla snygga, speciellt ringen med Art.nr: 2315802. Älskar stora ringar med svarta stenar. Ett extra plus är ju att den är i silver så den tappar ju inte färgen heller ;) Snälla Kenza, låt mig vinna denna ringen. Fyller 20år snart också så det skulle bli en underbar present till mig själv om jag vann. Ha nu en supertrevlig fortsatt dag. Gör reklam för denna tävlingen på min blogg. Puss&Kram // Amanda

Reply
N

Jag har verkligen inga ringar. Vill verkligen ha det, men alla fina kostar skjortan och det har jag inte råd med eftersom att jag pluggar på högskolan och inte ens tar lån. Älskar verkligen ringen med artnr 2315950, den kombon är bara att dö för!!!

Reply
Sara

Artikel nr: 2315968
Vill ha den superfina ringen bara för att jag verkligen älskar ringar och den var sjukt snygg! :D

Reply
Emily

Så himla kul att du lottar ut saker ur din kollektion!
Blir så glad!* Jag har spanat in denna ring (*2315950*) och tycker den är så jäkla snygg! Jag vill jätte JÄTTA gärna vinna den! Jag skulle bli otroligt glad! Varför just JAG vill ha det smycket är för att jag skulle ha på mig det hela tiden och gå och stoltsera, tro mig! :D Skulle tillomed kunna sova med den! haha! Älskar den och förstår inte hur du kan ha sån talang för att designa så otroligt jäkla snygga saker!

Krams
Emily
[email protected]

Reply
AMRA

Jag skulle vilja ha Art.nr: 2315943
Alltså den lilla ormringen därför att jag har försökt men jag kan inte ha stor ringar på mig. Jag tycker mer om små ringar som inte fastnar i vantarna eller i kläderna. Så orm ringen skulle passa mig jätte bra och dessutom är den skitsnygg!
:)

Reply
Melinda

Och oj, jag menade inte att du skrev att du drar en vinnare. 30 vinnare sa du ju! :)

Reply
Josephine Dufva

Hej!
Jag skulle vilja ha armbandet för att man blir glad när man ser det. Oavsett vad som händer så måste man skratta:)
2498970

Reply
Jasmine

Jag vill ha 2498970 om jag vinner :D
Jag har letat efter ett liknande armband hur länge som helst, och det här var jättefint :)

Reply
Lisa Sjöberg

Hej Kenza!
Om jag skulle vinna så skulle jag vilja vinna produkten med artikel nummret: 2315950

Varför? Jo, jag är inte så bra på att motivera menmen..
Jag är en väldigt modeinriktad tjej, och så är jag väldigt ung. Så jag kan inte köpa fina äkta silveringar, som dina är, för min plånbok tillåter tyvär inte det. Man kan givetvis köpa fina ringar från HM och Bikbok, men de blir ju alldelles röda och fula, så nu har jag slutat köpa ringar, förut hade jag en ring på varje finger.
Det är lite tragiskt faktiskt.

Puss och Kram!

Reply
Signe Bergman

Hej!

Jag är en 27 årig tjej med en 1 årig son och sambo. Väntar och väntar på att min sambo ska fria, men det verkar liksom inte hända. Tänkte att din vackra ring kunde göra honom påmind om hur otroligt gärna han skulle vilja gänga sig med mig och hur fint mitt finger ser ut med bling på!=) Jag hoppas på lycka!

art nr 6354120

Kramar
Signe

Reply
Helena

Hejsan, om jag vann skulle jag vilja ha denna ring 2315950.

Varför är för att snart är det min födelsedag och även min tvilling systers, vi fyller år på nyårsafton och vi blir då 18 år gammal och jag skulle då vilja ge henne något speciellt. Och jag vet att hon älskar stora ringar men eftersom jag är student så är det där priset lite för högt för mig runt juletider. Så om jag vann skulle jag ge den till min syster som en födelsedagspresent.
Mvh Helena Pettersson
[email protected]
Artikel numret: 2315950

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Jag tänker inte dra någon snyfthistoria om hur jag inte har råd (vilket jag i och för sig inte har) eller hur jag ska ge smycket till min sjuka mamma. Jag vill däremot ge den här ringen till min syster som finns där i alla lägen och som älskar dig och din stil. Som i avsnittet av K&T-show där en tjej ville göra sin kompis glad och ni pratade om att minsta lilla kan göra någon glad, det här skulle verkligen göra henne överlycklig! Så snälla Kenza, hjälp mig visa min syster min uppskattning över att hon finns!

Ringen Art.nr: 2315968 skulle göra sig fin på hennes hand.

Ha en bra dag och keep up the good work!

Reply
Karolina

Hejsan! Jag skulle jättegärna vilja ha den här ringen: Art.nr: 2315968
Så snygg och skulle passa perfekt till nyårs-outfiten!

Reply
Camilla

Namn: Camilla
Mailadress: [email protected]
Art.nr: 2315802

Varför: Jag gillar alla dina smycken men fastnade för denna ring! Gillar ringar väldigt mycket men just denna har jag inte råd med! Just nu har jag inte råd med något alls egentligen då jag nyligen fick reda på att jag är gravid, och har inget jobb och bor fortfarande hemma! Så alla mina pengar jag får just nu måste sparas. Därför skulle det vara jätte roligt om jag kunde vinna denna ring!

Reply
Adriana

i have a question
the contest is open to all the world? it’s just… i’m from portugal :)

Reply
Olivia

Hej Kenza! Jag vill vinna ringen 2315802! För att den skulle vara så sjukt snygg på nyår till en enkel svart klänning. Har inte riktigt pengarna till att köpa en ring för det priset heller. KRAM!

Reply
Johanna

Johanna, [email protected], Art.nr: 2315950
Sen kollektionen kom ut har jag velat ha den här ringen! Men jag pluggar och därör kan jag inte lägga pengarna på ringen, utan pengarna går till skolgrejer.
Skulle vara jätte tacksam om vann! :)

Reply
Linda

Hej! Jag vill först säga hur mycket jag tycker om din kollektion på Guldfynd. Den är precis min stil, så den här tävlingen är jag väldigt glad över :-) Har vart inne på guldfynd och tittat många gånger, men inte riktigt haft råd att köpa något.Hoppas,hoppas jag äntligen kan få vinna något. Jag älskar svarta, stora ringar och speciellt de du designat. Denna älskar jag: Art.nr: 2315950. Det är faktiskt du som fått mig att älska stora ringar, och jag har massvis nu. Men ingen är i äkta silver så jag får alltid blågrön färg runt fingrarna när jag använder dom. Så det är min anledning till varför jag vill vinna. En i äkta silver så jag slipper färgen. Kramar

Reply
Ida

Jag skulle vilja vinna 2393197. Varför? För att ringar är något jag inte kan vara utan. Har, precis som du, alltid händerna fulla, och detta var något av det absolut snyggaste jag sett i ringväg!

Reply
Johanna Borg

Jag skulle bli överlycklig om jag vann: “Halsband i äkta silver, 70 cm (artikelnummer: 2297679)”.
Det skulle passa mig perfekt eftersom jag försöker att leva efter visdomsorden “live laugh love” varje dag. Halsbandet skulle fungera som en vacker påminnelse att leva livet till fullo och alltid tänka positivt på det livet bjuder på :)

Reply
Hanna

Jag är grymt sugen på de fina örhängena i form av noter. Vore toppen att ha sådana, då jag spelar väldigt mycket piano. Dessutom är jag förknippad med piano här i skolan så då vore det kul att komma med dom i öronen !;)
Artikelnummer:2738219

Reply
Maia

Hej! :) Jag skulle vilja vinna ringen med ens stor svart och fyrkantig sten. Artikelnr 2315950.Varför? För att den skulle få mig att känna mig som en arabisk prinsessa – Stark, vacker, självständig och som om jag kan klara vad som helst! Låter kanske fånigt att en ring skulle kunna göra allt det, men det man har på sig speglar i stor grad hur man känner sig har jag märkt! :)
Jag heter Maia Alexandrova och min mail är [email protected].
Kram!

Reply
Marianne Lindberg

Jag skulle vilja ha:
Art.nr: 2315950, dels för att den är så förbaskingen snygg huhu, men dessutom älskar jag ringar, dock har jag aldrig pengar till att köpa ringar i denna prisklass så det skulle vara hur kungling som helst om jag fick ett presentkort för att köpa denna ring :)
kram!

Reply
Linda H

Åh, jag skulle vilja vinna den tuffa nitringen (art.nr. 2393098) därför att jag tycker att den är fin och annorlunda. Jag tycker om smycken som sticker ut i mängden, vilket jag tycker denna ring gör!

Reply
Anette Sandström

Jag skulle vilja ha ringen, art.nr: 2393197. Jag älskar ringar, speciellt större ringar i silver, och den här skulle jag använda varje dag för att den är så snygg!

Reply
isabelle

Om jag skulle få en för tidig julklapp skulle jag bli överlycklig för den avlånga svarta ringen, Art.nr: 2315950!
Mycket stilren och passar till ALLT!

Reply
Ellen

Jag vill ha den här ringen därför att jag tycker den är snygg och det är du som har gjort den så det är roligt att ha på sig den när man till exempel går på stan och säga att det är din ring! Den är galet snygg och dessutom är den i äkta silver, det är bra för att jag är allergiskt mot icke silver ringar och annat. Hoppas att jag verkligen får den här ringen!! Måste bara säga att du är grymt snygg och med alla dina smycken du har designat själv blir en jätte bra combo med din klädsel också!
kram kram

Reply
Julia

Julia Bogdanovic
[email protected]
Artikelnummer: 2880011
Självklart vill jag ha smycket för att det är jävligt snyggt men också för att jag vill stödja rosa bandet!!
Tackpå förhand!

Reply
Ebba Ekstrand

Art.nr: 2315968

Jag tycker att ringen är extremt fin och jag har väldigt länge velat ha något från någon av dina kollektioner, men har inte riktigt haft råd till något.
Jag vill dessutom ha den här ringen för att jag då varje gång kommer bli påmind om dig när jag ser den, och du lyckas alltid få mig på bra humör! Så jag håller tummarna på att jag är en av de 30 glada vinnarna! Ha det bäst kram ebba :)

Reply
Moa Johansson

Artikel nummer: 2315950
Denna ringen är så himla fin! Jag är trött på billiga ringar som blir missfärgade efter ett tag. Därför skulle jag så gärna vilja ha en av dina!

Reply
Cátia

Hello Kenza, i really like your collection.I have two pieces of choise: art. nr: 2315943 and art. nr: 2393197. they ar really very beautiful, they are sure to beautiful any person. I love a lot the art. nr: 2315943, it would be some great Chistmas ift for my sister. she is crazy about rings, and I like her very much.
I did not realize how thw delivery of the gift chosen, I really enjoyed your collection, but i live in Portugal. I hope that makes success. Kiss*

Reply
linnéa

Linnéa Holm
[email protected]
artikelnummer: 2315968

Jag skulle vilja ha denna ring därför att jag tycker den är galet snygg och det vore grymt kul om jag skulle få vinna för jag kommer nog aldrig själv ha råd med just denna ring.
Hoppas du väljer mig! kram

Reply
ida

Hej kenza!
Jag tycker din smycke kollektion är super fin.
Men en ring jag fastnade lite extra för va denna 2315802 , den va verkligen min stil & jag älskar ringar.
Jag hoppas jag vinner för jag vill ha den ringen.
Tack på förhand. Kram ida

Reply
Linda

Hej Kenza! Vad mycket snyggt du har designat, jag vill ha allting.
Men det jag önskar mig mest är artikelnummer: 2315968. Den här snygga ringen skulle passa perfekt till min knallrosa nyårsklänning och dessutom göra mig till kvällens partyprinsessa. Jag äger inga dyra smycken, så det skulle vara roligt att ha en riktigt snygg ring att stråla ikapp med.
Mitt namn: Linda Nordqvist, min mail: [email protected]

Ha en bra dag!

Reply
Linnea

I’m in!!!
Jag kollade runt! och hittade
Armband med stål
Art.nr: 6354120
Jag skulle vilja ha det för jag har så lite armband, och det här känns verkligen som ett all around armband! Funkar till det mesta :D

Reply
Michelle Hallangen

Hej! Tänkte bara först nämna att du skrev att du drar vinnare den 18/11.. Du menar väl 18/12? Eftersom den 18 november redan varit.. :)

Dina smycken är otroligt vackra! Jag inspireras också väldigt mycket av din unika klädstil. Jag skulle så gärna vilja ha din ring i äkta silver med onyx. (Art.nr: 2315802) Jag har alltid viljat ha en av dina ringar, sen dem kom ut i butikerna. Men som fattig student så är det inte så smart att lägga ut så mycket pengar på en vacker ring.. Och i julklapp önskar jag mig mer “nödvändiga” saker till lägenheten samt pengar till all kurslitteratur som är dyr. Så att få en av dina ringar skulle göra mig till en mycket lycklig student!
Tack för tävlingen!

Reply
Johanna

Jag skulle vilja vinna onyxringen, Art.nr: 2315968. Jag vill ha den för att jag älskar stora silverringar men kan tyvärr bara ha äkta silver pga allergi så kan inte köpa från budgetmärken.

[email protected]

Reply
Arijana

Artikel nummer: 2315943
ormen, asså helt sjukt hur fin den är!
när jag såg den första gången, jag blev förälskad.
men det var ju lite för dyr för en ring, så nu har jag en chans här. Kan inte förklara varför just det smycket, men det var just den jag fick upp ögonen för!
Kram
Arijana

Reply
julia

Jag skulle vilja vinna den super fina ringen, Art.nr: 2315950. Den vore en perfekt present till min syster som avgudar dig! Ända problemet är att dom kostar lite väl mycket för mig. Så vore jätte roligt :) kram

Reply
Anna

Artikelnummer: 2315950

Jag vill vinna den här ringen för att den är så jäkla snygg! Den är stilren, men har också attityd. Den har en design som håller hur länge som helst.

Reply
Sophie

Jag har älskat armbandet som det står “laugh” på sen första gången jag såg det! Det är så fint och innebörden med det känns så härligt och inte sådär klyschigt som vissa smycken kan vara, utan bara det bästa som finns, att skratta! Artikel nummret är: 2498970

Reply
alexandra

Hej kenza :)
Jag skulle vilja vinna smycket därför jag har inte så många ringar, och om jag skulle få denna så skulle jag använda den varje dag!(nästan iallafall).
Jag skulle vilja ha en ring med Art.nr:2315968!

Puss!
Alexandra

Reply
Johanna

Art.nr: 2315950

Jag vill ha ringen för jag älskar ringar och den va så snygg.
Jag skulle verkligen vilja ha en ring av dig för du har världens bästa blogg.

Reply
-----

artikelnummer: 2315950

Jag har gått och tittat på den här ringen ända sen den kom ut i affären…
Min högsta önskan den här julen är att få denna ring… Jag har tjatat och tjatat på mina föräldrar men dom säger bara..: Nej, det är för dyrt för en ring… och vad ska du med den till… ?
Snälla snälla snälla Kenza… du skulle göra mig överlycklig!!
Jag vill inget hellre än att få den här ringen…!!!!

Reply
Linda

Jag heter Linda Jungarå
[email protected]
http://www.lindajungara.blogg.se

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den svarta ringen 2315968, för jag är helt tokig i ringar men har aldrig råd att köpa riktiga dyra silverringar så jag köper bara billiga som antingen går sönder i jobbet eller blir utnötta i färgen. Riktigt tråkigt. Det här skulle nog bli min bästa julklapp i år :D.

Reply
Stephanie

Art.nr: 2315968
Vill verkligen ha denna ringen!♥♥
Har velat ha en ring hur länge som helst men hittar aldrig nån :P och har inte råd just nu :( :(
så snäälla! vill verkligen ha den♥

Det här är nog tionde gången jag är med och tävlar, men har dock aldrig vunnit.

Reply
Anna

Art.nr: 2393197

Min kompis blev störtkär första gången hon såg den och jag hade blivit överlycklig över att kunna ge henne den i julklapp. Hon är världens bästa kompis och förtjänar det bästa hon kan få. Tyvärr har jag inte pengarna att ge henne det. tack på förhand :D

Reply
Miriam

Hej!
Jag skulle vilja önska mig 2297679 eftersom att jag verkligen står för budorden och försöker att sprida dem varje dag. Jag skulle vara en stolt ägare till just detta smycke!
wonderful blog, many hugs miriam

Reply
Olivia Ask

Hej kenza! Jag skulle jätte gärna vilja vinna den orm liknande ringen med detta Artikel nummer 2315943. Jag har alltid viljat ha en sådan ring men riktigt aldrig hittat en för bra pris och som jag vill ha. Men din är helt perfekt! Hade varit så kul att vinna jag som aldrig gör det! KRAM!

Reply
Amra

Hejsan! Om jag vinner så skulle jag jättegärna vilja ha smycket med Art.nr 2498970

Jag är en sån person som aldrig blir sur eller så. Alltid den glada positiva tjejen i familjen, släkten & klassen som alltid skrattar och har kul. Därför tycker jag att det här armbandet representerar mig, endast för att det står Laugh på det. Kram!
/Amra

Reply
Sara

Jag skulle bli jätteglad om jag vann halsbandet med det fina hjärtat. ( artikelnummer: 2236917). Det visar hur mycket kärleken betyder för mig – allt! <3

Reply
emilia

Jag skulle jätte gärna vilja ha denna ringen med artikelnumret: 2315802. För den är riktigt fin och för att den hade passat perfekt till min nyårsklänning!

Reply
Lejla

Hej. Jag vill ha den underbara ringen med svart sten, artikelnr: 2315968. Tycker att den är så himla fin, tycker ifs att ALLA smycken du designat är riktigt snygga. Dock är jag student och har inte råd att själv köpa något just nu, möjligen sen när jag börjar jobba :)
Kramar

Reply
Emmelie

Emmelie Hansson Westerlund
[email protected]
2498962

Det här armbandet är så otroligt vackert och hjärtat med texten “Love” skulle symbolisera min kärlek och uppskattning till min bästa vän! Jag är 19 år och tyvärr fortfarande arbetslös. Nu innan jul har det varit extra kämpigt då jag inte har haft någon ekonomi och det är många jag vill köpa julklappar till. Tyvärr går det inte ihop, och därför lös jag upp när jag fick syn på den här tävlingen. Min vän har alltid ställt upp för mig, i vått och torrt! Hon har gett mig både födelsedagspresenter, julklappar och till och med ett smyckes set i äkta silver som jag fick äran att bära på min student. Det känns som att jag aldrig kommer toppa henne när det gäller gåvor. Jag kan inte ens visa uppskattning till att hon är min vän genom att hälsa på, då hon bor i Falun och jag i Åmål. Jag hoppas verkligen att jag vinner det här. Då jag kan få visa hur mycket hon betyder för mig med det starka ordet “love”

Kram Emmelie

Reply
Emma Vesterlund

Jag skulle vilja vinna ormringen; artikelnummer 2315943
därför att jag gillar udda ringar och den skulle passa ypperligt till min smyckesgarderob!

Reply
Amanda

Art.nr: 2393197
För det första så tycker jag att den är snyggast i din kollektion. (De andra är jättefina med!) För det andra, så har jag börjat gilla en helt annan stil på kläder OCH SMYCKEN sen i slutet på sommaren i år (tror det är en mognadsprocess haha) och den här ringen skulle bli pricken över i:et bland mina nya smycken om jag vann! Kram på dig

Reply
silvana

Silvana Akad
[email protected]
2315802

Hejsan!
Jag tycker att jag borde få en ring för att det skulle bli den perfekta julkalppen till min mamma. Hon älskar din blogg lika mycket som jag gör och hon skulle bli så glad. Jag har funderat på att köpa en men har inte haft råd.
skulle vara så himla tacksam, ha det bra !

Reply
Estefania

Hej Kenza!
Jag skulle bli jätte glad om jag vann Berlockarmband i äkta silver med emalj och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2499069. Dels för att jag bara älskar dessa armband och också för att jag skulle vilja ge den just denna till min lilla syster som julklapp! vet inte vad jag kan ge henne för present, ett sådant armband skulle hon älska.
Btw är jag den första som kommenterar haha? ;D
pussaar, din blogg är bäst!!!!

Reply
Pauline

Hei!

Jeg heter Pauline, og eelsker bloggen din! Er din største norske fan ;)

Jeg ønsker meg 2236917 (det lange halskjedet med hjerteanhenget). Det ligner veldig mye på et smykke som venninnen min tegnet, og ønsket å designe (hun har en drøm om å bli smykkedesigner). Hun og kjæresten hennes har 2-års feiring snart, og jeg ønsker å gi det til henne, slik at hun kan gi det til ham :D Hun er en fantastisk person, og har alltid vært der for meg. Hun er veldig støttende, og har et godt hjerte ;) Kjæresten (pojkven) hennes har vært gjennom vanskeligheter i det siste, og hjertet kan være et tegn på at han ikke trenger å bekymre seg, fordi han er alltid i hennes <3 ;D

(forstår du ikke noen ord, kan du lime det inn i google translate, hehehe ;))

Hilsen meg :)

Reply
zanna

Hej Kenza =) Jag skulle vilja vinna ett smycke för att jag är så jä*la fattig just nu! Har varit sjuskriven för att jag drabbades av depprission , Så allt för bra ställt har man det inte just nu. Så att få vinna hade ju vart super duper kul:D Så ett fint smycke från din kollektion hade ju piggat upp lite =)

Skulle vilja vinna detta fina halsband med art nr:2236917

Kramar Zanna

Reply
Sabrina

Jag heter Sabrina Caballero och min mailadress är [email protected]

Artikelnummer: 2297679

Jag vill vinna det halsbandet pga. att det är ett bra motto för livet, att man ska älska och skratta. Det är vad livet går ut på, att vara lycklig! Och vara glad för det har man och ta det dåliga när det kommer, inte i förväg.

Reply
Emelie

Art.nr 2297679

Vilket vackert härligt smycke Kenza! Läser din blogg varje dag å tittar ofta på dina smycken i affären när man har vägarna förbi. Tyvärr är de ju ett dyrt smycke för mig,har inte råd. Jag kastar aldrig ut pengar på mig själv,bara hemmet mest så jag ska flytta till hus så de gäller att spara spara spara. Jag skulle bli superglad om jag fick detta smycke i en fin julklapp då vi inte byter julklappar eftersom huset kommer kosta. Tack underbart vackra Kenza. <3

Reply
Emma Jansson

Snygga smycken du har designat Kenza! :)

Art.nr: 2315950
Ringen har jätte fin design, hade känt mig jättefin med den ringen på mitt finger!

Reply
Jennie Dahlstedt

Jag skulle vilja ha denna döläckra ring,för har man ett smycke som säger så här mycket,behöver man inga andra smyken. Ringen är stilren,häftig,modern och stilren. Den passar till allt från en bal till en dag på stan. Den säger allt!:)
art nr :2315802

Reply
Jessica Mossberg

Jag vill vara med och tävla!

jag har precis köpt ett par kick-ass smygga örhängen som skulle matcha PERFEKT till denna otroligt stiliga ring!
Jag har kollat på denna ring väldigt länge men tyvärr så är det lite mycket pengar för mig, har inte råd :(
Så det var ett perfekt tillfälle för en tävling! Tack :D

detta är ringen som jag vill vinna: 2315802

/ Jessica Mossberg!

Reply
sandra

Varför jag skulle vilja ha detta smycket Art nr:2315802? Den är snygg,perfekt till alla tillfällingen oavset om de är fest eller mammaträff…

Men de är just de 2barnsmamma som jag vill oxå känna sig inne med modet trots de är inte prio 1 just nu;)

Reply
Jonna Gustafsson

Ja du ser väl mitt namn och min mail på kommentaren..
Som sagt så heter jag Jonna Gustafsson är väldigt intresserad av denna ring. Jag älskar ringar, det är nog min störta kärlek, haha. Blev sjukt fäst vid denna ring och skulle mer än gärna vela ha den!!!
Art.nr: 2315968

Ha det bra :) kram / jonna g.

Reply
Emma

Om jag vinner skulle jag vilja ha
Ring i äkta silver med onyx
Art.nr: 2315802
Pris: 598:-

Så sinnessjukt snygg ring och jag har gått ner så mycket i vikt nu att mina gamla snygga ringar inte längre passar. Känns skittråkigt när man nått sitt mål och gått ner 10 kg :(

Reply
Clara

Hej, jag vill gärna vara med och tävla om den här ringen för den var jättevacker!! Art; 2393197

Reply
rebecka

här är artikelnummret: 2315968

jag vill ha den här ringen för att det va den snyggaste på länge! din blogg äger! hehe, guuud va fin ring du har designat! <3<3

Reply
Jessika Israelsson

Hej, jag älskar ringar och tycker att din smyckeskollektion har supersnygga ringar. jag fastnade för ringen i äkta silver med onyx som har Art.nr: 2315968,skulle passa mig perfekt;)

Reply
Sanne Westerlund

Art.nr: 2315950

Alldeles för dyrt för min plånbok men otroligt snygg ring som jag verkligen skulle bära snyggt till olika outfits!

Reply
Ulrika

hej! jag skulle gärna vilja vinna ett smycke ur din kollektion och denna ringen med artikel nummer 2315950 är så otroligt snygg! Jag har verkligen fastnat för snygga ringar just nu och denna skulle vara grym i min samling och skulle passa perfekt till nyårsklänningen! / Ulrika. H

Reply
Nathalie

Jag skulle jättegärna vilja ha den svarta ringen med artnr:2315950.
Den är grymt snygg. Den snyggaste ringen jag sett på länge. Jag skulle vilja ha just den ringer för att jag tycker den var snyggast och att jag älskar svarta ringar. Denna ring kändes även väldigt lyxig och fin. En perfekt ring helt enkelt. :) Bra jobbat Kenza!
MVH Nathalie

Reply
Mikaela Karlström

2498962
jag skulle jätte gärna få hem dethär halsbandet för sekunden när jag tittade på det när det kom ut i butik såg jag min första kärlek i den. jag såg en bild av honom framför mig och bara kände att jag behövde det.. har önskat mig det i julklapp, men skulle bli superlycklig om jag fick det innan.
kram på dig !

Reply
alexXandra

Hej Kenza!

Jag skulle vilja ha den feta svarta ringen!
artikelnr: 2315950

Jag blev kär i den första gången jag såg den och när jag sen fick se att det var du som gjort den blev jag impad :) jag har svårt att hitta ringar i min smak i Sverige, men du har vänt den trenden. Och den ringen jag vill ha är min absoluta favorit i din kollektion.

ha en bra dag!

med vänlig hälsning

alexandra

Reply
Sandra

Art.nr: 2315950

Om jag vinner skulle jag vilja ha denna ringen (art.nr). Jag bara ääälskar den och har gjort de ända sedan jag såg den. Men tyvärr är priset över min budget :(

Reply
emilie

hej kenza ! måste bara börja med att säga att din blogg super bra och jag läser den dagligen!!
artikel nummret på det smycket jag gärna vill vinna är: 2315943
anledningen till att jag vill ha just detta smycket är att jag tycker den är superfin och jag har länge funderat på att köpa den men det har aldrig blivit av, jag samlar på ringar och det skulle därför vara extra super roligt att vinna en ring som DU har designat!
stor kram från emilie.

Reply
Amanda L

Art.nr: 2499069

Jag skulle vilja ha det armbandet då jag verkligen har letat länge efter ett sådant. Det är stilrent, enkelt och jättesnyggt!

Reply
Pernilla

Jag är med och tävlar!
Om jag vann skulle jag mer än gärna vilja ha denna ring: Art.nr: 2393197. Sååå snygg, men lite för dyr som present till sig själv! :)

Reply
Nejra

Art.nr: 2315950

Denna ring skulle jag gett till min kompis. Hon vill verkligen ha den men har inte råd att köpa den. Jag har inte heller råd att köpa den till henne. Hon är en underbar vän som gått igenom mycket. Hon förtjänar verkligen detta,så jag hoppas jag vinner! :)

Jag tycker också att detta smycket, jag tror att deltagarna kommer ha det svårt att välja vilket smycke dom vill ha! Eftersom alla smycken du designat är underbara!

Reply
Carolin

Armband med Rosa Bandet-berlock i äkta silver
Art.nr 2880011

Jag tycker om det är smycket så himla mycket tycker det är sött:) och gillar att man stödjer bröstcancern. Och tycker att du Kenza verkar vara en person som bryr sig mycket om folk i din omgivning och överhuvud taget om folk du inte känner. Ser upp till dig att du gjorde ett smycke för bröstcancer fondern. Du är omtänksam :)

// Carolin

Reply
LENA ♥

*Jag vill verkligen vinna ringen i Silver med onyx! Art.nr: 2315968*

Anledningen till att jag vill vinna den här ringen är för att jag vill ge den till min syster (hon fyller år den 18 december) i present och hon älskar verkligen din kollektion! Jag skulle verkligen, verkligen uppskatta om jag vann eftersom att jag inte har råd att köpa den själv till henne.. + att jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv och om jag skulle vinna denna ring till henne så skulle det betyda jättemycket för mig (och min syster)!

♥♥ En massa kramar från Lena ♥♥

Reply
Elin

Hej Kenza!

Jag vill ha armbandet med artickel numret 2498970.

Jag ska försöka göra denna motivation så kort som möjligt. Det är så här att jag är 14 år (fyller 15 i januari) och jag har just vart med om den svåraste tiden i mitt liv. Jag och min bästa vän bråkade om en liten sak. Det slutade med att hela skolan fick reda på det och helt plöstligt vart alla emot mig. I januari 2011 ska jag börja på en ny skola i Malmö och skaffa nya vänner.

Jag vill så gärna ha något kring min kropp som tilltalar mig själv varje gång jag ser mig själv i speglen. Jag vill ha något där det står “laugh, smile, våga” eller något liknande, som kan betyda något för mig. Detta armbandet hade tilltalat mig själv varje gång jag hade tittat på min handled.

Det hade helt enkelt tilltalat mig själv att le, och glömma allt som varit. Att inte tänka på allt gammal, utan att jag kan leva mitt nya liv med en massa skratt och leenden med mina nya vänner ♥

Reply
Kristin Asklöv

Kristin Asklöv
[email protected]
Artikelnummer: 2315802
Denna ring är så vacker och unik! Den är stor och maffig, men samtidigt elegant och jag tycker att den passar min stil väldigt bra. Jag är ingen smyckes-tjej egentligen men just den här ringen är helt fantastisk!

Reply
almedina

Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950
Pris: 598:-

Skulle passa fint till julklänningen eller till ett sommrigt outfit i Thailand nu i vinter =)

Reply
Gabriella

Hej! Såg det här smycket och blev helt förälskad! Artikelnumret är: 6354120. Har tänkt länge på att köpa ett smycke från din kollektion, men har inte haft råd, särskilt inte nu med alla julklappar man ska köpa. Skulle bli jätteglad om jag vann detta smycke, har letat länge efter ett sådant snyggt armband som passar till nästan alla kläder, oavsett färg! Kram!

Reply
Sia

Artikelnummer: 2315802 Denna ring tyckte jag var jättesnygg! Snart ska jag och mina tjejkompisar träffas och anordna ett julklappsspel där man slår tärning om att få välja ut ett valfritt paket ur julklappshögen. Vad passar då inte bättre än denna ring?? Jag tror stenhårt på att det skulle bli en kanon julklapp! Kram Sia..

Reply
lina

jag älskar Art.nr: 2315802 har jätte svårt hitta ringar som passar mina fingrar och jag tkr alla dessa smycken är snygga , men älskar verkligen ringar

Reply
Lina

Art.nr 6354120
De var så himla svårt att välja bara ett smycke med jag älskar verkligen armband och de här armbandet är så himla snyggt! Skulle passa så bra både på partyn och till vardags. :)

Reply
Felicia

Jag skulle vilja vinna orm ringen ( Art.nr: 2315943 ), och den skulle jag ge till min stora syster i julklapp för att hon har kollat in den ringen ett bra tag nu och hon är så underbar och ställer alltid upp för mig så det skulle kännas så bra att ge den till henne, och det skulle verkligen sitta perfekt på henne. Kram Felicia

Reply
Sandra

Hej Kenza!

Jag skulle vilja ha Din snygga ring : 2315950

Vill verkligen ha den för att den är så jävlaaa Snygg!!!
Har varit i affären och testat den flera gånger hahah (A)
Har Inte köpt den än för den har kostat ungefär 700 spänn? och det är lite för mycket för lilla mig…
Skulle bli öveeerlycklig om jag vann den (Flera av mina kompisar gillar den också jättemycket) Så de skulle bli kul om jag hade en sådan :) Jag är verkligen helt KÄR i den..
Tack på Förhand, Sandra.

Reply
Julia

Hej Kenza,
Jag skulle vilja vinna 2315950 för att den är så sjuukt snygg. Om jag vann skulle jag ge den till min allra bästa vän Emelie för att hon alltid finns där och får mig att skratta.
Pusspuss

Reply
Merjem

Vad roligt! Äntligen så har du en tävligt om dom, kommer bli skitkul om man vinner också :D

Jag skulle vilja ha ringen med Art.nr: 2315950 eftersom den är såååååååååå jag! Stor och mäktig, perfekt till vardag och piffar lätt upp en enkel festoutfit, älskar den helt enkelt :D

Reply
frida

Hej! Jag skulle vilja vinna ringen med art nummret : 2315968
eftersom jag tycker den är sjuk snygg men skulle aldrig ha råd att köpa den själv! :) Kram Frida

Reply
Emma

Hej, om jag skulle vinna något smycke så skulle jag vilja ha silverringen med artikel nummer 2393197

Jag skulle vilja ha det här smycket för att det är grymt snyggt och passar till det mesta jag brukar ha på mig. Sen tycker jag det passar både till vardags och till fest vilket är ett stort + !!

Reply
camilla

Art.nr: 2315802

otroligt fin ring! har letat efter en sån men inte hittat. jättefin kollektion, kul att se att du tar vara på dig själv och din potential, tyvärr gör inte alla tjejer det! go girl ;)

Reply
Sanna Löwing

Artikelnr: 2499069

Jag skulle jättegärna vilja ha detta armband därför att jag har länge letat efter ett smycke som symboliserar min kärlek till musik, och detta är heelt perfekt!

Kram Sanna

Reply
josefine

Jag tyckte ormringen var hur snygg som helst, hade velat ge bort den som present i julklapp till min bäsa vän. Hon läser alltid din blogg, så jag tror hon hade blivit jätte glad. mitt problem är dock ekonomin som ligger på 1050 kr i månaden… därmed kan jag inte köpa en sådan dyr julklapp till henne när jag ska köpa åt min två andra bästa vänner samt familj :(

artieklnr: 2315943

puss&kram

Reply
Hanna

Namn: Hanna Lehtiö
Mail: [email protected]
Artikelnummer: 2393098
Varför?: vill ha just detta smycke för att jag har ett liknande hemma, men det är inte äkta silver så det har redan börjat bli brunt och färga av fingrarna :( hoppas inte det påverkar att jag är från finland för att jag skulle verkligen villa ha ringen!!

Reply
Rebecca Bam

Hello Kenza! Skulle älskat denna fina ringen; Art.nr: 2315950

Främst för att jag är en ringälskare precis som du, men också för att alla ringarna i din kollektion är underbara. Just nu är det lite tomt i plånboken då jag precis flyttat från Malmö till Stockholm. Det är värt det, då jag får vara med mitt livs kärlek, men skulle vara kul att kunna unna sig något! Älskar svart på silver – its wonderful!

Reply
sandra

art nr:2315968

JAG ÄLSKAR DEN HÄR RINGEN SKIT SNYGG. Den skulle passa perfekt till min nya svarta klänning som jag ska ha på min syster bröllopp. Allt annat man hittar ser så falskt och billigt ut. Älskar din blogg kenza:)

Reply
Nicole

Nicole
[email protected]
Art.nr: 2315802

Alla dina smycken, speciellt ringarna, är verkligen jättefina och hade jag haft råd hade jag antagligen köpt allihop, haha! Men om jag måste välja något så väljer jag ringen i äkta silver med onyx (den snirkliga varianten), just för att jag länge letat efter en liknande men aldrig hittat någon “perfekt” – tills nu då!

Reply
gloria

Hej Kenza, har du någon gång varit tvungen att se din mamma, lr någon nära ledsen, och du måste lida med dem.. ?
Min mamma har gått igenom mycket senaste tiden och jag hjälper henne och försöker göra allt för att få henne på topp humör !
Det finns ingen som förstår henne, bara jag.
Snart är det jul, och hennes 33års födelsedag, jag har inte dem pengarna för att köpta ngt fint och värdefullt för mig mamma.
Om jag skulle vinna denna tävling skulle de betyde jätte mycket för mig.
Och då borde du känna dig stolt att du har hjälpt min mamma, jag läser din blogg varje dag& uppskatar verkligen det du gör, jag älskar din stil, ditt utseende och tycker helt seriöst att due svergies finaste kvinna hittils.
Inte för att smöra, men du måste bara få veta hur jävla vacker du är, riktigt shöönhet !
( artikel nr , om jag nu vinner: 2297679
Massor av käärlek !

Reply
Sandra

Hej! Jag skulle så gärna vilja ha denna otroligt fina ringen: (blev helt förälskad)

Art.nr: 2315802

Och eftersom jag bor i Göteborgs innerstad så är budjeten tajt varje månad! Det är dyrt att flytta hemifrån ;) Därför så skulle jag vilja ha denna fantastiska skapelse på mig till min fantastiska klänning på nyår. Den snygga svarta stenen kommer passa perfekt till min svarta klänning! Kommer bli komplett med din fina ring på mig!

Hoppas hoppas :D

Kramar Sandra
[email protected]

Reply
Hanna-Velona

Åh vad fina alla smycken var! Men jag skulle helst vilja ha den här ringen! För den skriiiker mitt namn…
Art.nr: 2315950
Den är så sjukt snygg!
Kram Velona

Reply
madelene

Studentbalen närmar sig med stormsteg och jag hade inte hittat några smycken alls som jag gillade, men idag hittade jag en ring som jag helt ärligt har blivit kär i. Dina ringar är riktigt fina och ringen med art.nr: 2315802 skulle passa perfekt till min fina klänning! :)

Reply
Julia

Hej Kenza,
Jag skulle vilja vinna 2315950 för att den är så sjuukt snygg. Om jag vann skulle jag ge den till min allra bästa vän Emelie för att hon alltid finns där och får mig att skratta. Pusspuss

//Julia
[email protected]

Reply
Anna Edstedt

Hej! :)
Jag knäcker mina fingrar och detta vill jag sluta med eftersom att det inte alls är bra! Min mormor har stora problem med sina fingrar och det vill absolut inte jag ha när jag blir gammal för jag kan se hur ont hon har! Så jag har bestämt mig att om jag slutar att knäcka mina fingrar så ska jag köpa en fin ring, jag är på väg att sluta och har kollat på en av dina ringar! :) Här är artikelnumret på den som jag har kollat på, 2315968.
Puss och kram!

Reply
Sandra Lennartsson

art.n: 2315950

Jag tycker verkligen att du Kenza, har gjort sjukt snygga ringar, och den här ringen tycker jag verkligen är super snygg! Den är snyggt till allt och jag blir så avundsjuk när du alltid har så snygga saker och ringar och kläder på dig. Jag kan säga att jag har ändrat min stil när jag började läsa din blogg. Du är verkligen snygg och är inget skämmt som en del bloggare är, utan verkar så ärlig och lever livet liksom! Du är nog en förebild för miljontals läsare.. men jag hoppas verkligen att jag blir en av de 30 vinnarna. Kram :D

Reply
Niki

artikelnummer: 2315802

Jag vill ha just den här för att den helt enkelt är SÅ ball! jag föll verkligen för den! :D

Reply
milliz

Namn: Camilla, mejladressen ser du ju ovan :)
Artikelnummer: 2315943
Jag skulle vilja ha den där fräna ringen för jag har ingen ring även om jag har börjat tycka att det är jätte snyggt med ringar på sista tiden. Så den ringen vore perfekt för mig, till att komma igång med ringarna haha ;)

Reply
Cassandra grape

Cassandra Grape
[email protected]
Artnr:6354120

Jag skulle bli väldigt glad om jag vann ett smycke. Andledningen till att jag tävlar om jut detta armband är för att jag inte är något speciell smyckestjej, har aldig varit så mycket för smycken, men jag tycker om enkla armband och ringar som är stilrena och kaxiga. Jag skulle bli jätteglad om jag kunde vinna och bära det varje dag såklart :)
Kram Cassandra

Reply
Ebba

Jag vill gärna vara med och tävla! Kollade igenom dina smycken och föll direkt för ringen med Art. nr. 2315950.

Jag älskar ringar och har sett fram emot din kollektion då jag vet att du har bra smak för både kläder och smycken. Riktigt fin ring som skulle passa mig perfekt! :)

/Ebba

Reply
Emma

Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia Artikelnummer: 2315950

Jag skulle hemskt gärna vilja vara med och tävla om denna ringen eftersom den är riktigt snygg och är lätt att kombinera tillsammans med andra ringar och passar även bra till alla kläder. Har vart inne och prövat ringen och den sitter perfekt på mitt finger men jag hade dock inte råd med den.. Så tycker därför det kan vara kul att vara med och tävla om den! Tycker även hela kollektionen är underbar men det var just den jag fastande för och har velat ha den ända sedan dess!
Ha de bra! :)

Reply
♥ Anna Olsson

Artikelnummer: 2315802
Namn: Anna Olsson
Mail: [email protected]

Ringen passar perfekt på mina fingrar, silver och svart är så läckert ihop, ringen tillsammans med mina långa svartmålade naglar och snygga armband till julafton hade varit läckert!

Kram!

Reply
Caroline Karlsson

Heej :D Jag skulle vilja ha ormringen.
Jag har ett jättestort intresse för smycken och jag har alltid viljat ha nått från just dina kollektioner men inte riktikt haft råd. Så nu har jag ju chansen att få en om jag snälla, snälla vinner :)

Artikelnummret är:2315943

PS: Älskar dej och din blogg!!!! <3

Reply
Emma

Hej Kenza!

Jag skulle så gära vilja vinna ett smycke från din kollektion som jag skulle kunna ge min bästa vän i julklapp. Hon har tjatat så himla länge hur mycket hon älskar dina ringar och speciellt: ring i äkta silver med onyx men hon har inte råd att köpa dem tyvärr.
Om jag hade fått äran att ge henne den så skulle hon verkligen skina upp som en sol.
Art.nr: 2315968

Kram Emma

Reply
Heaven Sevgili

ARTIKELNUMMER: 2498970

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna armbandet med LAUGH texten på. Eftersom att jag ÄLSKAR sjävla designen och jag gillar att Kenza valde att skriva Laugh på den!
Jag blir glad bara jag får höra eller se det ordet! Jag ÄLSKAR ATT SKRATTA, och jag skrattar nästan åt allt och alla!! Det är något av det bästa man kan göra i livet! :)

Reply
Ida

Artnr: 2315968

Skulle så gärna vilja ha den här ringen för jag hittar aldrig några ringar som jag gillar men denna var jättesnygg. Har precis börjat att använda ringar då jag tyckt att det sett konstigt ut på mig förut.

Reply
Saga

Jag skulle vilja vinna ringen med Art.nr: 2315950.

Anledningen till att jag vill vinna den är för att det är en av dom finaste ringarna jag någonsin sett. Jag har aldrig någonsin varit en ringmänniska och kommer nog aldrig att bli det heller. Men min bästa vän önskar sig den här ringen i födelsedagspresent och det skulle vara så fantastiskt kul att få ge henne den här ringen. Därför vill jag vinna just den! :)

Hälsningar Saga ([email protected])

Reply
evelina

Art.nr: 2315943.
Och namnet och mailadressen har jag skrivit i fälten ovanför :)

Har alltid älskat ringar, och just nu har jag två stycken jag byter mellan. Har tänkt köpa ringen själv, men pengarna har inte riktigt räckt till hehe..
Skulle bli jätteglad om jag vann :)
Kram

Reply
Malin R

Hej!

Om jag vann skulle jag välja artnr: 2315950. Ringen är bland det snyggaste jag sett! Älskar den stora svarta stenen.
Mina händer är skrämmande tomma på ringar, och jag hittar aldrig några fina i min lilla stad. Det är ju så galet snyggt med massa ringar, och därför vill jag vinna : ).

Reply
Diana

Älskar dina öronhängen med noter.
Art.nr: 2738219
Älskar musik och spelar ett instrument.

Lovar att bära upp dem fint:)
Diana

Reply
Jill

Hej Kenza !

Jag vill gärna vara med att tävla om armbandet med texten Laugh, Det är en simpel text men ändå så betydelsefull.
Jag brukade vara en solstråle men ibland så blir vardagen för tråkig och man glömmer bort hur pass mycket trevligare livet blir med ett litet skratt.
Armbandet är en liten reminder till att ett leende gör vardagen lite ljusare.
Jag håller tummarna !
Armband i äkta silver
Art.nr: 2498970

Reply
therese

Namn: Therese Letoff
Mailadress: [email protected]
Artikelnummer: 2393197

Jag skulle vilja ha just detta smycke för det inte bara var skitsnyggt, utan passar till allt! Tyckte det smycket var det finaste i hela kollektionen.

Reply
Anna

Jag vill ha “Art.nr: 2393197”, för den var så sinnessjukt snygg att jag nästan dör och i natt drömde jag att jag sov med alla ringar på, så då vet du hur mycket jag älskar ringar. Och för övrigt så har jag inte ett öre att handla själv för just nu, så snälla? Haha :)

Reply
w

hej där! undrar lite över datumet 18/11? Är det i så fall försent att tävla nu? jag chansar på att du möjligtvis skrivit fel;) Jag skulle i alla fall vilja ha armbandet med laugh, artikelnummer 2498970. Jag vill ha det för jag tycker det är hur snyggt och enkelt som helst. perfect till en enkel topp.

Reply
Sara

Art.nr: 2315950

Jag tycker att den här ringen är så otroligt fräck!
Den är inte en ring som endast går att användas vid ett tillfälle utan vid flera. En fin utekväll med pojkvännen eller en fest kväll med vännerna. Den går att kombineras med alla typer av klädstilar! Vilken tur att man är en tjej :D

Reply
Emelie Hansen

Artnr: 2498970

Hej Kenza!
Jag skulle heskt gärna vilja ha det här armbandet. Dels för att det är jätte snyggt och att jag inte har några fina armband själv, men också för att den skulle vara en gullig sak att påminna mig om att skratta och vara glad när jag är ledsen…vilket jag är ganska ofta, men iallafall. Det skulle betyda mycket om jag fick armbandet, inte bara att den är super fin utan att den får mig att tänka positivt.:)

Många kramar //Emelie

Reply
Emma

Kort och enkelt: Jag älskar den här ringen men pengarna räcker inte till.. Hoppas verkligen att jag blir en av de 30 vinnarna..

Art.nr: 2315802

Reply
Amina

Art nr: 2315950.

Smycket tycker jag liknar min mammas gamla ring som hon tappade bort för några år sedan, det var en av hennes favoritringar, så därför vill jag ge henne en liknande. Det hade varit kul om jag är en av dom som vinner:) puss

Reply
Desirée Brundin

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna ringen 2393197 av den anledningen att jag aldrig har råd med riktiga ringar utan bara har billiga från Åhléns och Glitter som bli missfärgade och fula direkt! Skulle vara underbart med en riktigt fin ring som håller! Plus att det var en riktigt snygg ring ;-) Håller tummarna! /Desirée ([email protected])

Reply
Emelie

artikelnummer : 2315950
tyckte alla smycken i din kollektion är super fina.
fastnade lite extra för den där ringen.
skulle inte vara helt fel att få den i julklapp :)
Emelie Djupenström
[email protected]

Reply
Rezarta

Art.nr: 6354120

Hejsan! Jätte fina smycken! Anledningen till att jag vill ha det armbandet är för att jag nyligen köpt ett liknande armband till min pojkvän på guldfynd, köpte det som födelsedagspresent & han blev jätte glad. Därför vill jag ha ett armband som är likt min pojkväns så vi kan ha på oss det samtidigt och så, hehe :) Ha det bra & lycka till med kollektionen. /Rezarta

Reply
Louise Ottosson

Heej!
Jag skulle så himla, himla gärna vilja vinna love-armbandet med artikelnummer 2498962.
Jag vill vinna detta eftersom jag tycker att kärlek är det allra allra viktigaste i livet och att man ska vara rädd om de man älskar. Ordet Love har jag även tatuerat in på insidan av fotleden :)

Tack för en jättebra blogg Kenza!
Kram

Reply
Patricia

Jag skulle bli jätteglad om jag vann ringen med artikelnummer 2315802. Den är superfin och skulle matcha min outfit som jag tänkt ha på den kommande julsittningen perfekt!

Reply
amanda

2315950
köpte en fin klänning av dig för kanske… 2 år sen? så tyckte det är på tiden att något nytt “kenza-föremål” införskaffas :) tycker du är överlägsen alla bloggare!

Reply
Karolina

Art.nr: 6354120

Hej, jag skulle bli jätteglad om jag vann detta coola armband som skulle kunna ge en lite rockigare twist till min outfit, då jag annars har ganska begränsat svängrum i dresscoden på mitt jobb. :-)

Karolina

Reply
Ida

Ring i äkta silver med onyx och Kubisk Zirkonia
Art.nr: 2315950

Jag älskar den här ringen! Jag är ganska rockig i stilen och älskar ringar. Men har svårt att hitta ”snyggare” ringar. Och tycker verkligen dina ringar är underbara!
Velat köpa dem länge, men min budget säger stopp! Så skulle vara jätte tacksam för det här om jag skulle vinna!

Reply
Camilla Olofsson

Hejhej! Jag skulle vilja vinna Art.nr: 2297679. Jag tycker det är superfint och att det har mitt motto (som snart ska bli en tatuering) här i livet, live, love laugh gör att jag bara vill ha det ännu mer! kram

Reply
Nathalie

Jag skulle vilja ha den underbara ringen med artikelnummer 2315802. Anledningen till varför jag skulle vilja ha den är för att jag har precis upptäckt en knöl i mitt ena bröst. Jag är endast 21 år gammal så förhoppningsvis är det inget farligt, men man vet aldrig. Varesig det är en tumör eller ej så har detta lärt mig något, och det är att man ska ta vara på livet och göra saker som man drömmer om. En dag kan det helt plötsligt vara försent. Om jag bar ringen på mitt finger varje dag skulle den påminna mig om att leva varje dag fullt ut, som om det vore den sista. Nu hoppas jag på lite tur, både på min mammografiundersökning och på att jag vinner ringen! Kram <3

Reply
Angelica Norén

2315802, jag har igentligen ingen andledning mer en att ringen är ur läcker! & skulle passa som juten i min stil. Jag gillar hur du arbetat fram den och den skriker inte bara ditt namn utan även mitt namn om den. Jag skulle självklart bli välldigt glad om jag vann den (säkert inte ensam om det) men jag tycker jag börja förkänna att få den snart ar ju trottsallt skickat in ett bidrag till varje tävling haha (; din blogg är riktigt bra tycker du ska lägga upp mer outfits och skriva vart du köp det och priset på det (: litet tips bara kramar frå Kalmar! :D <3

Reply
Emma-Pemma

God morgon & god dag,
om jag har turen att vinna skulle jag
Ge ringen ( Art.nr: 2315950 )
till mina allra bästaste bästis
som väntar bebbe och för att jag fullkomligt älskar min Sandrisch <3

Stor kram,

Emma
[email protected]

Reply
Chanelle

Mitt namn är Chanelle och om jag vann så skulle jag vilja ha smycket art. nummer: 2297679

Anledningen till att jag skulle vilja ha just det smycket med texten “love, live, laugh” är för att det är just det som är mitt motto i livet. Jag har ganska dåligt självförtroende och är ofta den som inte vill säga emot. Men just det mottot har hjälpt mig mycket med saker, jag tänker alltid det i mitt huvud när det känns jobbigt och det skulle vara underbart att ha det halsbandet runt halsen som en påminelse.

Kram

Reply
Sarah

Just nu har jag bara en massa motgångar i mitt liv.
Mycket bråk och andra deprimerande ting.
För att lysa upp min annars så mörka vardag hade ett smycke från din kollektion varit perfekt.

Smycket jag valt är: Art.nr: 2297422
Eftersom att det tilltalade mig mest bla att jag inte ska fokusera på de dåliga. Jag måste försöka se det positiva i allt och framför allt fokusera på all kärlek runt om mig. kärleken från pojkvännen, vänner och familj.

Reply
Lisa

Art nr: 2880011
Vill gärna ha det smycket för det är så himla snyggt designat, enkelt & stilrent och ett extra plus att 10 % går till bröstcanserfonden. Det är lite över min ekonomi och därför skulle jag bli jätteglad om jag vann ett av dina underbara smycken!

Reply
Sara

Jga älskar dina smycken men jag har aldrig sätt dom i affärer, så det är bra att du lottar ut dom här på bloggen :).
det är ju bra att du lottar ut så många med eftersom jag har aldrigt vunnit och det finns nog ganska många som inte har det så nu har vi ju större tjans att vinna!! :D

Om jag vinnre så vill jag ha ringen med art.nr: 2297679

Reply
Amanda Andersson

Artnr: 6354138

Ja tror att detta armband kommer passa riktigt bra till min klänning ja ska ha nu i jul både på en Julshow å julafton plus nyår..
Tack för en bra blogg!!

Reply
Julia

Hej Kenza! Om jag skulle vinna så skulle jag villja ha rigen med artikelnumret 2315943. Dvs. den med ormen på. Djur betyder otroligt mycket för mig så därför vill jag ha ett djur på fingret. Dessutom så är ju ormar så otroligt coolta och snygga och du har ju gjort ringen så otroligt tuff så vem skulle inte vilja ha den på fingret?
Jag älskar att ha ringar på fingrarna för det får mig att känna mig vacker. Älskar alla dina smycket på guldfynd skulle gärna ha alla, men jag fastnade verkligen för just den ringen!

Älskar din blogg och älskar att du vågar bjuda på dig själv! MVH Julia

Reply
sara

Hejsan hoppsan kenza!

Art.nr: 2315968 den såg mysig ut. varför jag vill ha den är ju självklart för den är snygg, men det är ju inte de man ska gå efter. utan nä det är väl för att man går in och kollar på dina smycken i våran lilla galleria och sen står man där och vill och vill så mycket ha den men sen poff så kom man på nej fan, ska köpa mat nu och går därifrån med ledsen min :)

Reply
Pernilla

Hej Kenza!
När jag läste din blogg hade jag först inte tänkt kommentera – jag vinner aldrig, så jag tänkte att det ändå inte spelade någon roll (även om jah älskar din kollektion!). Men så såg jag skymten av ett silverarmband med texten “LAUGH” på och fastnade direkt. Min pojkvän och jag har precis påbörjat ett distansförhållande, han på andra sidan världen, och jag precis nyflyttad till Stockholm. Jag försöker skaffa mig en tillvaro, men det känns svårt nu i början; jag saknar min pojkvän, jag har inte många vänner här i staden då jag inte kommer härifrån, och det är tufft att söka jobb. Men när jag såg ditt armband och texten “LAUGH” slog det mig rakt i hjärtat. Det är ju DET livet går ut på; att njuta. Att ha kul. Att umgås med människorna man älskar, och se till att skratta varje dag. Jag skulle verkligen, verkligen vilja ha det armbandet, så att jag kan bära det varje dag och när det känns lite extra tufft och saknaden är extra stor, så kan jag bara titta ner på min arm och komma ihåg vad som är viktigast här i livet. Att njuta. Uppskatta vad man har och vart man är, och oavsett hur hårt och jobbigt ett nytt äventyr kan kännas, får man inte glömma bort sig själv.

Jag hade blivit superglad om jag hade vunnit!!
Tack så jätte mycket för en fin blogg,som får en att inse att det är okej att vara sig själv, okej att ha tuffa dagar, och det är def okej att vara nere ibland! Du är en grym designer, keep up the good work!!

Tack!
Pillan

Reply
Mica Wouda

Jag skulle gärna vilja ha silverarmbandet med ordet “Laugh”.
Jag behöver den påminnelsen ibland, att man måste skratta. Ha roligt.
Just detta har jag svårt för, men jag vill verkligen bättra mig.

Mica Wouda
[email protected]
Artikelnumret: 2498970

Reply
diana

Hej jag vill ha Ringen för att den e så jävla snygg och skulle passa bra på mig. Älskar ringar med svarta stenar! här e artikelnumret. 2315950. Pusss

Reply
Maggie

Till och börja med. Allt i din kollektion är snyggt. Det kan jag inte förneka :) Hoppas på att få se mer av dig.

Om jag nu fick välja så skulle jag absolut ha valt 2499069. Utan tvekan. Det är nämligen så att jag hade ett halsband förut som jag gjorde själv. och där hängde jag “hörlurar” och jag dog för den. Men den gick sönder :(
Och sen dess har jag letat efter ett halsband som ser ungefär likadant ut. Och ditt armband. Gud, den är verkligen jag. Dör för musik, det är livet.
Men..och alltid finns det ett “men”.. Jag har inte råd med den. Inte nu iaf.

ha det bäst !! <3

Reply
Johanna Larsson

Hej Kenza! Underbara smycken, precis i min stil, och att dom är i riktigt bra kvaliteé gör dom bara bättre. Det blir bara lite svårare att äga några av dem med tanke på att priset är i jämlikhet med smycket. Jag har många gånger kikat på ringen i silver med en stor svart sten, så snygg!! art nr: 2315968. Jag har precis förlovat mig, och den ringen är helt underbar, men ibland kan det behövas något som tuffar till mina fingrar ibland. Ha en underbar dag, och tack för en bra blogg!

Reply
Amanda

Jag skulle vilja vinna ringen med artikelnumret 2393197. Den är skit snygg och satt senast igår kväll och kollade i ett reklamblad och tänkte “Ja, den är jävligt snygg och jag vill så gärna ha den. Det är värt pengarna men samtidigt svider det lite” Och vad passar då inte bättre än att vinna den gratis? :) Vill så gäääärna ha den. Hatar icke äkta silver ringar som man blir grön av… PLEASE!

Reply
Meys Alsaifi

Hej Kenza :) Smycket jag skulle vilja ha har Art.nr: 2297422. Jag skulle vilja ha just detta smycke eftersom att för mig så finns det ingenting viktigare än kärlek. Kärlek till sin familjen, pojkvännen och vännerna. Jag firade nyligen 3 år med min fina pojkvän som jag älskar över allt annat och skulle vilja ha detta fina halsband med den finaste meningen jag vet, “love”.

Reply
Julia

Om jag skulle vinna så skulle jag välja ORM-ringen,
Art.nr: 2315943.
För jag äälskar ringar och den där var riktigt cool! Sen skulle det vara extra roligt att ha en ring som du designat, för då vet man att det är fina grejer gjort från hjärtat! Sen kan jag ju sluta med en liten klyscha, jag hoppas jag vinner för jag har aldrig vunnit något sånt här. Om en chokladkartong på gröna lund räknas så okej.. Men annars har inte turen riktigt varit på min sida, hehe. Så håller tummarna på att jag är en utav de lyckliga 30 vinnarna :D Ha de bra!

[email protected]

Reply
Linn

hej kenza :D jag skulle vilja ha den fina ringen med artikelnummer 2315968
anledningen till att jag vill ha den är för att jag har en liknande från hm men den har börjat färga av sig och spruckit :( skit tråkigt! iallafall så var det en jättefin ring som antagligen kommer hålla länge! puss och kram

Reply
Josefin Asplund

Art.nr: 2315950

Jag vill vinna den här tävlingen just för att jag förtjänar det. Jag stod upp för mig själv när 6 av mina vänner inte behandlade mig bra. Jag var stark och sa ifrån, är nu inte längre vän med dem men är hellre ensam än med människor som behandlar andra som dem gjort. Skulle jag vinna skulle det lysa upp min vardag lite extra och när jag bär ringen skulle det påminna mig om hur stark jag är i mig själv.

Reply
Rebecca

jag skulle vilja ha denna ring; 2315802.
Jag tycker att den är jätte snygg!

Jag har haft många ringar som är av ickeäkta silver som blir missfärgade direkt, det är så fult så har slutat köpa ringar som är inte silver men har inte råd att köpa med äkta silver (fattig student)
Håller tummarna att jag är en av de 30 vinnarna!

Kram
du har gjort jätte fina smycken, bra jobbat! :)

Reply
Evelyn Joelsson

Hej!
Jag skulle jättegärna vinna Laugh-armbandet (Art.nr: 2498970)eftersom jag tycker det är ett underbart budskap som jag skulle bära med mig varje dag men som jag aldrig skulle ha råd att köpa själv. Det skulle få mig att komma ihåg att skratta och le och vara lycklig för det jag har och för att jag får vara jag. Tänk att få ha en sådan påminnelse på armen varje dag! Jag älskar smycken med ett budskap! åh, vad jag håller tummarna.

kram Eve

Reply
Linnea

Art.nr. 2315950
Jag BEHÖVER denna ringen, För jag har inga moderna ringar!Snälla ge mig den!

Reply
agnes

Ringen har Artikel nr: 2315950

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den här bedårande lilla skapelse för när jag såg den så var det kärlek vid första ögonkastet och jag går dregglande förbi guldfynd varje gång, haha! Den är verkligen superfin och det är alla dina smycken i kollektionen!
Hoppas hoppas!
Kramar från Agnes

Reply
Sumi

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna denna ring (artikel nr: 2315968) för att jag älskar stora ringar och eftersom jag jobbar med händerna hela tiden så vill jag gärna att en snygg ring ska pryda mitt finger både när jag jobbar och och när jag är ute och dansar.

Mvh
Shwumey (uttalas Sumi) =)

Reply
els

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna ett av dina smycket eftersom att jag precis som du ÄLSKAR stora och många ringar, gärna silver och svart. Jag avgudar din kollektion men de kostar lite för mycket för mig. Jag har en hel del ringar men eftersom de inte är äkta blir de flesta orangea och fula efter ett tag tråkigt nog.

Elisabet Norrgård
[email protected]
2315950

Reply
Desireé

Desireé Lahtinen, [email protected], art.nmr: 2315802

Jag vill vinna den här fina ringen för att jag älskar ringar och tycker det är supersnyggt och kan göra så mycket till tex en enkel outfit. Tyvärr har jag typ inga ringar alls och har sällan pengarna till att faktiskt köpa mig en och hittar aldrig någon som jag tycker passar mig. Skulle bli jätteglad om jag vann. Den här ringen är verkligen något jag skulle bära! skit snygg!

Reply
Nickey

Skulle verkligen vilja vinna ormringen med de fina gröna ögonen, art.nr: 2315943. Är helt fast på djursmycken just nu, och har länge letat efter en ormring i äkta silver så att man slipper bli grön på fingrarna efter bara någon dag. Din ring är verkligen helt perfekt och den enda jag hittat som är i äkta silver!

Nickey
[email protected]

Reply
Amanda

artikelnummer : 2315802

varför just jag vill ha detta smycke är för att jag verkligen
älskar dina smycken, skulle köpa varenda smycke
om jag bara hade pengarna, och du inspirerar mig
något enormt mycket, jag läser din blogg 3-4 gånger
om dagen, och blir så glad varje gång du har uppdaterat!
Du är verkligen en idol för mig, och som sagt
så inspirerar du mig något ENORMT!
skulle vara grymt roligt att få vinna,
kram!

Reply
Hanna

Hej,
Jag skulle vilja vinna din ring med artikel nr: 2315950.
Har under senaste tiden kommit på att det är jäkligt kul med smycken, har under mina 22år inte tyckt att det passar mig alls. Har alltid varit en “pojk/flicka”, men nu har jag börjat hitta min kvinnliga sida, och då finns det ju inget som passar bättre än en ring från din kollektion :)

Tack för en bra blogg!
Kram

Reply
Evelina

ÅÅÅ jätte fin kollektion!!! Dunder svårt att välja vad man skulle önska sig, men om jag måste så blir det denna underbara ring! Ringen passar till allt och vem skulle inte vilja bära en sådan skönhet på sitt finger!

Art.nr: 2315802

Evelina Porttila
[email protected]

Reply
Malin Pettersson

hej Kenza! Jag skulle jätte gärna vilja vinna den otroligt snygga ormringen, artnr. 2315943. Jag skulle vilja vinna den för att det är en av de snyggaste ringarna jag någonsin sett! Skulle sitta perfekt på mitt finger;) nu håller jag tummarna!!!!
Mvh Malin Pettersson

majjan_pettersson@ hotmail.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*