• header

Monthly Archives: December 2010


Gott nytt år!

Nu drar vi ut och firar nyår! Vi är ju sex timmar före här så när klockan slår tolv här har ju ni flera timmar kvar på det gamla året. Vi ska iallafall ut och käka, sedan blir det någon drink eller två innan tolvslaget, och vid tolvslaget hoppas vi på att vi står på stranden (om det inte regnar dvs..) och släpper upp khom loys och skålar med champagne.

Sedan hamnar vi nog på Green Mango! Vi var där igår, en stor klubb med grym musik. Bara hiphop and rnb! Vi hade så jääkla kul igår och dansade i flera timmar, hoppas nyårsnatten blir lika rolig!

Gott nytt år på er!! Hoppas ni får en fantastisk kväll! :)

Här kommer några bilder från igårkväll. Vi började kvällen med middag på en fin italiensk restaurang, innan vi dansade oss svettiga på Green Mango. Klänningen är från Nelly.com

1

Underbart väder

Vi har haft sånt jävla najs väder idag!!!!!!!!! Vi har legat och stekt och blivit bruna och fina.. NOT. :P

Jävla skitväder. Vi låg på stranden i typ två timmar men sedan kom det världens storm med åska, blixt och spöregn. Härligt!

Men vi låg inte och deppade för det, utan vi gick längs huvudgatan här och köpte lite linnen, champagne inför ikväll, godis och varsin god pannkaka. :)

Hoppas regnmolnen försvinner snart, annars vet jag inte hur vi ska göra ikväll..

Jag var ledsen pga vädret

Men Aleks var glad ändå!

Jag blev också glad när vi gick och köpte pannkakor :)

31a december 2010 – på Koh Samui

Good morning sunshines!! Eller näe, ni ligger väl och sover men här är klockan halv tio och vi har precis lyckats släpa upp oss ur sängen. Trööööött!!!

Dags för en skön dag på stranden. Tänk att det är årets sista dag idag?? Stört! Hur ska ni fira denna kväll? Vi får se hur vi gör. Förra året stod vi ju på stranden i Krabi och släppte upp Khom loys (“ljusballonger”). Det lär väl bli något liknande ikväll :)

Hoppas att ni får en fin dag, vi hörs lite senare när ni har vaknat! ♥