• header

BLOOPER – skalballe

Såhär gick det till när jag uppfann “skalballen”, haha

 

64 Comments

Nathalie

Hej . Jag tänkte bara fråga när (vilken tid) du åker till Malmö och hur? Ska nämligen själv resa till malmö med tåg, Skulle va roligt om det är med samma ;) Kram

Reply
M

Det där är så jävla underbart Kenza! Jag satt och skratta hysteriskt hur länge som helst efter jag såg detdär, och jag kunde inte sluta! SÅ-JÄVLA-UNDERBART!

Reply
Hanna

HAHAHAHA!

Du, har undrat i flera dagar hur det där Just Dance 2 fungerar? Är så sugen på att köpa ett efter allt gott du skrivit om det, men hur fungerar det egentligen? Har du någon dansmatta eller så?

KRAM!

Reply
Josefin

Hade beställt en Jofama By Kenza jacka nr3. Tror du inte jag vart förvånad då din party väska var i paketet också “oh nej tänkte jag, hoppas jag inte klickade fel så att jag fick med den också” (nog för att den är underbart fin , men det hade jag inte tänkt och min ekonomi hade inte klarat det) Men tydligen fick man med den. Jag ser det som en julklapp.. Tack så mycket. Den följer med till partydagarna i Nya Zeeland. Nu har jag 2 jackor (vann en i Kenza och Tyra show) av dig och en väska. SÅ underbart fina =D
Du är en grym Designer! =)

Följ med mig i mina Au Pair och Rese blogg! Första destination Nya Zeeland!

Reply
Sonia

HAHAHAHHA asså du och Tyra e så SJUKT sköna HAHAHAHA KRAM på er båda hahaha sötisar

Reply
Malin

Ni är så himla roliga, älskar eran show och alla bloopers. Hälsa gärna Tyra det om du kommer ihåg! :)

Reply
Kainaat

Heey! jeg er en jente på 15 år fra Norge, Oslo.. og jeg leser veldigt ofte bloggen din! synes du har en utrolig BRA blogg!:)Och du är Jätte Snygg!:D Misunner deg veldig! Men jeg lurte på en ting.. hvordan lager du de bølgene på håret ditt? kunne du legge ut en video?=)
Kleem! Keep up the good work:) xoxo

Hadde vært fint om du kunne ha svart på mailen :DD
PS, Digger stilen din :p

Reply
Tiger

Hahaha jag skrattade längre än du gjorde, om än lika tyst. Låt oss skåla för alla skalballar där ute… <3

Reply
clara :)

haha skrattade så sjukt mycket när jag såg det här! Älskar verkligen kenza&tyrashow och ni verkar ha så hikmla roligt under inspelningarna! p&k :)

Reply
felicia

Kul kenza kul……. Är det bara jag som fattar att hon sa så med mening? För att försöka va roligt, du brukar va spontan och rolig men där såg man på dig att du verkligen gjorde dig när du sa skalballe..

Reply
Natalie

hahahahaha så jävla min humor … ^^, jag längtar faktiskt mer efter bloopers än avsnitt ;) mer humor!

Reply
Tove

Jag måste bara säga att jag brukar verkligen inte sitta och gapflabba när jag sitter ensam hemma och är butter men fy fan, jag skrattade verkligen rakt ut när jag såg dethär! haaha oh herre gud, störda är vad ni är! hahhah tack för skalballen!
kram!

Reply
Klara H

Haha, älskar era blooper-klipp!

Men verkar som att det blir en hel del sånt – kostar det inte väldigt mycket för alla “bortkastade” minuter film? Inge illa menat, bara undrar!

Kram, du är grym

Reply
Linda

HAHAHAHAH, fyfaan va jag garvade åt din “skalballe”
Hahahaha, skrattar fortfarande! Din och Tyras humor är precis lika sjuk som min! Hahaha!

Reply
moa

Du och tyra är så otroligt charmiga och söta! Precis min humor, garvade ihjäl mig när du sa skalballe och skitroligt att se när ni hade era andra ryck, så typiskt sånt som jag kan få ibland >< you go girlz!

Reply
isabell

haha alltså jag sitter å tittar på det här klippet om och om igen på jobbet å skrattar så jag får magknip!

Reply
maja.

haha, alltså det här är klockrent. Jag har kollat på klippet flera gånger, och jag kan inte sluta skratta. Kan ni inte fortsätta spela in showen efter jul också? ja älskar det. ha med det som dagens fråga eller något, för jag tror att många undrar och alla vill att det ska fortsätta.

Reply
M

haha, när jag såg det här klippet skrattade jag ihjäl mig, har kollat på det om och om igen. får aldrig nog av det! det gjorde min dag:) älskar din blogg och följer showen varje torsdag, den är kanon bra:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*