• header

JULTÄVLING MED NELLY

1a december idag, nu drar vi igång en jultävling!! Tävlingen går ut på att du kan vinna din önskelista (som består av fyra st julklappar till dig och dina nära) från Nelly.com. Det blir 5 st vinnare! Så sätt igång och tävla, följ bara anvisningarna nedan. Lycka till! :)

PS. Ni ska alltså skicka era bidrag (länkar + motivering + mailadress) till mig här bland kommentarerna till detta inlägg

2,049 Comments

Rebecka

1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jones-jones-597/phoebe-dress-597023-14/

2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vila-479/mura-dress-479558-27/

3. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/floral-cup-dress-475304-54/

4. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/phax-swimwear-723/goa-bikini-set-723019-646/

Jag valde 3 klänningar och en bikini. Klänningarna är mina två bästa kompisar och e till mig. Snart är det jul och nyår och så ska vi och så på Enrique Iglesias konsert i april så vi behöver klänningar nu;). Bikini är till min syster och den var så otroligt fin att ja bara måste välja den och dessutom var den väldigt dyr å hon skulle nog aldrig ha råd att köpa den åt sig själ. Nu är det bara att hålla tummarna :) God Jul!

Reply
sara

som nybliven mamma har jag inte alla pengar i världen att köpa julklappar och jag skulle så hemskt gärna vilja unna mina nära och kära fina presenter, trots min dåliga ekonomi!

Den här tröjan skulle jag vilja se min sambo i! Han passar så bra i randigt!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/diesel-215/k-stri-sweater-215290-8/

Min syster skulle jag vilja ge den här sjalen för hon älskar sjalar och halsdukar!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/atlas-design-504/sandra-woven-scarf-504017-54/

Min mamma skulle jag vilja ge något riktigt speciellt, därför skulle jag vilja ge henne denna väska i julklapp
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/botkier-468/sophia-hobo-468020-14/

och sist men inte minst skulle min son behöva en ny overall!
Denna skulle bli perfekt!
http://nelly.com/se/baby/didriksons-100107/tucky-print-coverall-6105-80/

Underbar tävling! nu får jag hoppas på att jag har lite tur också..

Reply
Frida

I år kommer en av mina mammas släktingar hem till oss och firar jul, jag tycker att det ska bli fantastisk mysigt och det är en av dom få som är kvar från mammas sida, tyvärr.
Jag hade velat ge henne, min mamma och syster något fint i julklapp som dom verkligen på riktigt skulle uppskatta, så jag har kollat ut en varsin present till dom och en även åt mig och hoppas att det kommer bli en fantstiskt överaskande jul! Jag är inte ofta med i tävlingarna för jag har en sån himla otur men så tänkte jag att jag lika gärna kunde ge ett försök!
Jag vill verkligen helhjärtat vinna precis som jag tror alla andra här vill, jag hoppas dock att jag blir utvald just den här gången så jag kan få ge tre av dom finaste för mig något extra fint i julklapp!

Till min syster som jag vet gillar armband precis
som jag har jag kollat ut ett väldigt fint
:Art-nr: 569070-0026
Silver

Från Unica

Eftersom att jag själv även gillar armband skulle jag
bli jätteglad om jag fick ett som jag kollat ut åt mig:
Art-nr:772080-0026
Silver
Från PEARLS FOR GIRLS

Till min mamma som jag skulle vilja skulle få en
fin klänning/tunika att använda på finare tillfällen
och till sommaren som är helt ny och fin har jag sett ut
denna: Art-nr: 396115-0012
Vit
Från Jeane Blush
Strl M

Och till mammas fina släkting skulle jag vilja ge något fint som t.ex en varm och fin kofta och då tror jag den här
skulle passa perfekt:
Art-nr:691064-0082
Ljusgrå
Från OBJECT
Strl M

Reply
josefine - FOTO

Jag och min familj har ett fadderbarn i etopien,vi skänker alltså pengar till henne varje månad för hon är väldigt fattig.Här i Svergie är det lixom en vardag att springa runt och köpa massa prylar och sånt, men deras vardag är att försöka överleva.Vilken skilland det är på våran vardag här i Sverige & Etopien.Jag skulle så gärna vilja vilja skicka några presenter nu till jul,det skulle vara som en dröm för henne.Vi i Sverige har det allt för bra och vi kan dela med oss med dom som inte har det lika bra ! Ha fin jul Kenza !

Länkarna till sakerna :

http://nelly.com/se/tjej/freeze-100266/dorthe-dress-4947-1/

http://nelly.com/se/tjej/esprit-100160/puff-sleeve-top-5729-54/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/soaked-in-luxury-110/hotlace10-110261-80/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pearls-for-girls-772/bling-bracelet-772115-80/

Reply
Angela www.angy.se

Hej Kenza, tänkte vara med i din tävling.
Eftersom att jag är sådan som person som älskar att ställa upp och finnas där för alla de fina omkring mig så skulle jag vilja vinna 4st saker till 4 personer som verkligen behöver detta.
Att mode/kläder är kul – absolut, men sen finns det dom som aldrig har råd att unna sig finare kläder.

1. Shiro min pojkvän, han unnar sig ALDRIG kläder utan sätter mig före, han anser att min lycka är viktigare än hans, han ger ofta bort gamla kläder till statsmissionen och röda korset.
Han borde få: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/frank-q-321/thomas-pullover-321076-46/
En snygg tröja/röd till jul i medium, det skulle göra hans jul helt underbar.

2. Min syster, hon är sjukskriven och har knappt råd med mat :( trasiga skor och trasig jacka :( skulle vilja ge henne en vinterjacka: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/jackie-jacket-396069-46/ en varm röd vinterjacka i Large. Det förtjänar hon verkligen.

3. Min Mamma är förtidspensionerad = FATTIG, inte varit så lätt underuppväxten och jag vill verkligen unna henne något extra fint i jul: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/christian-audigier-933/lion-leggings-950001-14/ denssa i x-small skulle få alla att vända sig om och kolla in min söta lilla mamma <3

Sist men inte minst min bror, han jobbar och sliter och är sönderstressad, skulle vilja ge honom en rakapparat så han får mer tid på morgonen ;) http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/babyliss-paris-636/babyliss-for-men-easy-cut-636040-16/

Verkligen tack för att du bloggar Kenza, du är en stor insperation för mig :) vore kul och min och fästmannens små chichi kunde träffa din sötnos någon dag :D

Om jag vinner skall jag skriva en stor tack blogg till dig och Nelly.

PUS OCH KRAM angela http://www.angy.se http://www.shingela.se

Reply
Linn

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/by-malene-birger-632/barney-pullover-632068-14/
Till stora lillesyster

http://nelly.com/se/tjej/minymo-100161/ninni-dress-6303-82/
Till lilla lillesyster

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-30/
Till mamma

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/
Till mig:$

Hej!
Nu är jag lite sent ute som vanligt .. Hoppas jag hinner med! Min familj är värd allt i världen enligt mig och det skulle vara så himla roligt att kunna ge dem någonting lite extra och speciellt. Något som man kanske inte unnar sig i vardagen annars! Jag vet att dessa saker skulle uppskattas till 110% av dem, men även av mig. Skorna står högst upp på min lista och har gjort det bra länge nu men dem har jag kunnat se mig om i himmelen efter.. Dessa skor är perfekta, till allt! Fick jag dem hade jag kunnat sluta tycka synd om mig själv som inte äger klackar och istället fokusera på vad som egentligen är viktigt, – men som jag gruvar mig över dem hehe! Jag känner mig lite sent ute som ännu inte börjat shoppa klappar för året men imorgon blir första dagen och det skulle vara så fint att få lägga mitt lilla studiebidrag på 1050 kr på 4 ist för 7 personer.. Detta skulle verkligen göra min jul både god och glad! :)

Reply
Ingrid

Hej Kenza,
här kommer min önskelista:

Till min bästa vän som efter flera års försök och tre tidiga missfall nu är gravid med en stor fin mage: http://nelly.com/se/mammakläder/mama-licious-100226/dessa-super-slim-jeans-5105-33/#
Ett par läckra, slimmade jeans som skulle passa henne mer än perfekt. Vilken snygg och trendig blivande mamma hon skulle bli i dessa!

Till min man som önskar sig en tröja i julklapp, vad tror du om denna?: http://nelly.com/se/kläder-för-män/mouli-214/cole-ziphood-214112-14/
Hans enda tröja med smidig dragkedja hänger som en säck på honom nu efter att han lyckats gå ner 10 kilo i vikt. Jag vågar vanligtvis inte köpa kläder till honom för han har så bra egen smak. Men nu när han smalnat ur det mesta som hänger i garderoben behöver han onekligen hjälp med att uppdatera den!

Till min underbara, älskande, fantastiska mamma som jobbar som förskollärare sedan mer än 40 år tillbaka: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-245/
En förstklassig duvblå jacka som skulle matcha fint med min alltid frusna mamma och hennes fina blå ögon! Hennes nuvarande är rent ut sagt gräslig, och det säger jag inte bara för att den är grön utan därför att den är totalt formlös, otymplig och gjord av ett konstigt mjukt material som snabbt blir genomblött så fort det bara dalar ner några enstaka snöflingor från vinterhimlen.

Till mig själv (får man lov att vara egoistisk och önska en klapp till sig själv..?) önskar jag ett par leggings så att jag kan slänga ut mina gamla noppriga från förra året: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/gestuz-143/laxx-leggings-143124-14/
Min man med den bra klädsmaken blev alldeles paff när han insåg att hans 27-åriga fru varken har tjocka strumpbyxor eller ett par leggings som går att visa sig i utanför hemmets väggar. Hoppas att du vill hjälpa mig att få tillbaka lite av min heder med dessa apsnygga i skinnimmitation..

Och anledningen till att jag nästan skulle dö av lycka om jag vann…är att jag verkligen älskar att ge ordentligt fina presenter och julklappar till mina nära och kära! Iår när jag blivit arbetslös och sparpengarna gått åt till både tråkigheter som vattenskadad källare och roligheter som mitt och mannens bröllop, så ekar det tyvärr sorgligt tomt på bankkontot. Av olika anledningar behöver vi alla ovan något nytt plagg och därför vore din och Nellys generösa julklappstävling en verklig dröm att vinna!

Reply
MikiB

mamma – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2848m-suede-872001-14/

Mamma älskar att gå i högklackat enda gången jag ser henne gå i ”platta” skor är när hon går ut och går med hunden haha. Och jag tror dessa skulle bli perfekta eftersom den har vintersula och hon har inga som har det!

min (plast)syster – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/paris-hilton-330/4-sent-gift-box-330018-108/

Hon är galen i parfymer och när vi senast var på stan så kikade hon på flera av paris hiltons parfymer så det är väll lika bra att köpa allihopa så hon kan välja själv!

min bror – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/dvb-beckham-705/intimately-yours-edt-50ml-705039-108/

Jag är fruktansvärt trött på han parfym som stinker över hela huset, den luktar inte alls gott (tycker jag) så jag tycker han är värd en dyr och fin parfym som inte stinker haha!

min bästa kompis – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-14/

Hon har suktat efter den här i någon månad och inte kommit till skott och går omkring i sin höstjacka för att inte hittat en hon gillar, och nu när det är minus 20 här så tycker jag hon ska ha en riktigt jacka som man slipper frysa i. Hade hellre velat ge henne ett par snygga skor eller något fint men jag vet att hon verkligen vill och behöver denna jacka, så det blir nog prima!

Jag vill ge alla nära en fett bra jul i år! Min familj har haft ett tufft år och jag vill gärna att vi ska få en bra jul trotts att den inte kommer se ut som den förra.
Den som jag vill ska se min uppskattning är mammi. Hon betyder så mycket och jag blir lite less på att jag inte kan ge henne fina grejer, eftersom hon ger mig saker. Så jag ville ge något tillbaka.
Jag vill helt enkelt ge tillbaka till dem som uppskattar och älskar mig och gör mitt liv bättre!

Reply
Caroline - Mamma till Benjamin

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-12/ Dessa skor vill jag gärna ge till min lillasyster, hon älskar skor med fräcka detaljer!

Jag vill ge tre presenter till min fantastiska MAMMA. Efter ett 33 år långt förhållande (21 år som gifta) med min far blir hon lämnad för en annan kvinna. Detta har tagit henne fruktansvärt hårt och hon har tokrasat i vikt. Hon har hund och är ute och går mycket i både 20 minus och i regn därför vill jag ge henne en varm underbar jacka och fina boots att traska runt i. Till detta måste man givetvis ha en mjuk varm kofta =) Mamma skulle bli så glad!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/d-brand-203/eskimå-203066-1/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/long-lovely-knit-582059-173/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/

Reply
Lara

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ichi-142/jihi-leggings-142498-80/ Storlek S

1. Till mig själv. Som att jag är muslim så firar inte vi jul här hemma. Men jag och min bror får varsin julklapp iaf.
Oftas ber jag om något lite och inte så dyrt, för att jag inte vågar fråga om något större elr dyrare. Jag vet själv vad mina föräldrar skulle och inte skulle lägga pengar på, därför får jag en vanlig och normal julklapp. Jag älskar tights, och försökt hitta dom perfekt förutom ett par vanliga svarta .. Men nu såg jag dessa och jag känner att dom här tightsen skulle förstärka mitt självförtroende och jag skulle känna mig snyggare än dom tre snygga tjejerna i klassen som alla killar gillar och som alltid har snygga kläder. Står jag bredvid dom känner jag mig som en soptunna. Jag vet att att mina föräldrar aldrig skulle lägga 249 kr på ett par tights, men nu har jag chansen att få dom så jag skulle bli så himla glad om jag fick dessa tights.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/chiffong-baby-doll-dress-475128-54/ Storlek M

2. Till min bästa vän. Denna klänningen vill jag ge till min allra bästa vän som betyder everything for me.
När jag är som lyckligast och gladast så är jag med henne. Det är hon som får mig glad och lycklig. Hon har gjort så mycket för mig som jag är så tacksam för. Att bara ha henne i mitt liv är en gåva. Det går inte förklara hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder för mig. Är det någon som förstår mig, så är det hon. Men jag tror inte hon själv anar hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder för mig. Därför vill jag ge henne denna klänningen. Jag tror hon skulle fatta hur speciell hon är. Jag vill även ge tillbaka efter allt hon gjort för mig. Jag tror det skulle betyda massor för henne att få en klänning av sin bästa vän som julklapp, som att hon aldrig fått det tidigare, då man gav varandra smycken osv.
Det skulle även betyda en hel del för mig med om hon fick den.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/serious-sally-by-rut-mfl-541/olive-wrap-cardigan-541078-78/ Storlek M

3. Till min älskade kusin.
Min kusin som är två år yngre än mig, ser aldrig något positiv på sig själv. Hon är hur vacker och fin som helst, men ser inte det själv. Hon tycker hon ser ut som en helt vanlig tråkig 97a med tråkiga kläder. Hon brukar säga till mig att hon vill se ut som mig och ha mina kläder, vilket jag inte förstår. Men jag vet att denna tröjan skulle få henne att bli lite säkrar på sig själv.
Jag vet även hur tacksam hon hade blivit om hon hade fått den. Vi har haft jobbiga, svåra, känsliga men även glada, roliga och lyckliga perioder tillsammans. Vi har alltid hållit ihop och det har alltid vart hon och jag. När jag känner att jag inte trivs med dom jag umgås med, eller när jag tycker allt är jobbigt eller när jag är kär osv. så går jag till henne. För hon vet precis hur hon ska uppmuntra mig och hon påminner mig dag in och dag ut att aldrig ge upp.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/botkier-468/sophia-hobo-468020-14/

4. Till mamma. Min mamma är en person som alltid tänker på alla andra före sig själv. Hon skulle aldrig kunna ens tänka sig att ta sig själv före alla andra. Hon vill alltid att vi ska ha det bästa av det bästa. Hon vill ge så mycket som det bara går. Hon skulle dö för oss.
Ibland hör jag hur trött hon är och hur mycket hon klagar på att hon är trött på att gå till jobbet sen komma hem till jobbet och börja laga mat till familjen och sedan städa och sedan är klockan så pass mycket att det är dags för att gå lägga sig för ännu en liknande dag. Det sårar mig och jag blir så klart ledsen när jag hör min egna mamma säga så. Vem vill inte se sin mamma lycklig? Jag vet att hon kommer på så himla himla glad över denna väskan som att hon älskar väskor. Jag vill se min mamma lycklig och jag vill se henne öppna paket med väskan i och ett leende på läpparna.

Jag har valt dessa tre personer för de är bland de viktigaste personerna i mitt liv. Jag vill visa dom hur lycklig lottad jag är som har dom vilket jag även vet jag kan. Dom betyder allt för mig. Så jag hoppas jag blir bland dom fem som får sin önskelista sann och får chansen att ge tre viktiga personer i mitt liv ett paket.

Hej Kenza!
Jag tänker att skriva det här med 100 % ärlighet, jag tänker inte hitta på massa saker ex. min hund dog igår, eller att jag är fattig osv .. Man kommer ingenstans med lögner men iaf efter att vart med i massa tävlingar som olika bloggar har haft och aldrig fått bingo eller
vad man ska säga så gav jag upp. Men när jag läste om din tävling, kunde jag inte låta bli.
Kände att jag var tvungen och var med. Detta är nog den bästa tävlingen hittills som jag har vart med i, även
den roligaste. Även fast jag vet att mina chanser är 0 %, så måste jag göra ett försök. Man ska aldrig ge upp!
Jag kan redan nu säga och svära på att jag aldrig har vunnit någon tävling förutom två små daim påsar på Liseberg.
Det går inte beskriva med ord hur glad och lycklig jag skulle bli, om jag hade fått den tur och lyckan att vinna
dessa saker jag valt. Jag skulle vart världens lyckligaste om jag blev en av dom fem som får sina önskningar i uppfylld.
Annars tack för en bra blogg med roliga tävlingar! Du är min förebild, och jag ser upp till dig.
Du är även en av det vackraste kvinnorna i Sverige. Kram

Reply
Philippa

Heej Kenza! Jag är 11 år och skulle vilja ge massor med fina julklappar till min familj! Jag undrar bara om du skulle vilja välja ut några fina kläder ch mejla mig om det!

Philippa :)

Reply
emma

hej kenza!
jag skulle vilja unna mig själv lite grejer nu i jul, så denna tävlingen var ju perfekt!
hoppas jag har tur med mej nu bara! :D

eftersom att min plattång har gått sönder, så behöver jag en ny som är bra!
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/obh-nordica-björn-axen-764/style-straight-styler-764010-23/

jag som har önskat mig hårförlängning så länge men aldrig haft råd…
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rapunzel-of-sweden-537/rapunzel-light-blonde613-537007-423/

en väska…
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/shoulderbag-retro-large-282130-14/

ett par skitsnygga rosa converse (!!) …
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-light-hi-282105-299/
storlek: 39

kram :)

Reply
Emilia

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lace-dress-402039-46/
Denna klänningen vill jag att min mamma ska ha, för jag vet att hon vill ha den jättegärna och hon älskar den. Det skulle bli världens mest perfekta överraskning till henne. Hon förtjänar den verkligen, hon ställer upp för mig i alla lägen och hon visar sin kärlek till mig. Hon är helt enkelt den bästa mamman man kan ha! Jag vill jättegärna att hon ska ha denna klänningen.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/floral-cup-dress-475304-54/
Denna otroligt fina och coola klänningen skulle jag ge till min faster. För att hon alltid är på min sida och alltid finns där. Hon förtjänar den. Hon förtjänar allt, för hon är verkligen en jättebra människa! Kärlek till henne.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mina-uk-274/swing-dress-274050-12/
Denna klänningen tycker jag att min kompis som är världens allra allra allra bästaste vän förtjänar! Hon är guld värd och jag skulle göra allt för henne. Vi har vatt så nära varandra som två klistermärken i 11 år nu, vi träffas varje dag. Och en dag utan henne är som en dag utan luft, hon är de allra bästa som finns! Hon förtjänar allt bra, de gör hon verkligen. Om hon skulle få den här klänningen vet jag att hon skulle brista ut i glädjetårar. Jag älskar henne!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sisters-point-913/lopez-dress-913004-80/
Denna klänning tycker jag att jag själv är värd att ha, den skulle bli perfekt till julafton och nyårsafton. Jag är en bra person, får ofta kommentarer om att jag är en glädjespridare så en klänning är jag värd.
Men nu håller jag tummarna för att jag ska vinna! Eller för att både jag min mamma,faster och vän ska vinna rättare sagt! En vinst skulle betyda oerhört mycket för mig! Mitt hjärta skulle vara evigt tacksamt.
Så jag hoppas verkligen att det är mig och min vän & familj som du väljer! :) Lycka till till alla som är med och tävlar.
Kramar E. :)

Reply
Jörgen

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ed-hardy-205/danger-eagle-hood-205265-54/
den här tröjan skulle vara till min äldsta dotter

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/graphic-print-tube-475303-92/
den här klänningen skulle jag ge till min underbara fru som alltid finns vid min sida

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/d-brand-203/eskimå-203066-1/
den här jackan skulle jag ge till min yngsta dotter, hon har ingen vinterjacka än och hon har sagt att hon skulle vilja ha denna

http://nelly.com/se/kläder-för-män/ed-hardy-205/roaring-peace-hood-205244-1/
den här tröjan skulle jag vilja ha till mig själv, det var längesen som jag köpte något åt mig, den här skulle sitta fint

Motivering:
Dom här julklapparna skulle jag vilja ge min familj i år, dom förtjänar det bästa och just nu är det lite ont om pengar så vad skulle vara bättre än att vinna denna tävling?  man kan ju alltid hoppas på lite tur. Min familj vet inte om att jag är med och tävlar så det skulle vara kul att överraska dom med saker som dom verkligen vill ha! Ha de gött och tack för en bra blogg

/ Jörgen

Reply
Dejba Neksad

Hej en 15 årig tjej här som inte väntar sig vinna det här för jag har verkligen ingen tur alls i livet:D Men bara för att man ändå alltid har en liten gnista hopp i sig så gjorde jag en lista:D Och för att jag har aldrig riktigt köpt presenter till min familj för att jag aldrig har råd:(

Conversen till min lillasyster som alltid velat ha.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-canvas-hi-282004-14/#

Till min storasyster som kan få dessa som en mycket sen studentpresent under julen:)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nellyshoes-427/matsumoto-3-427573-14/

Till min bästa vän , som alltid finns här för mig och som har en otroligt snygg rumpa som skulle sitta i fint i de!;)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/cheap-monday-433/narrow-used-black-433335-14/

Till min mamma som är en väldigt färgglad person och som aldrig kommer i tid :D
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nyåks-931/nyåks-watch-931001-46/

Reply
sally

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/obh-nordica-björn-axen-764/björn-axen-air-styler-746010-80/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/wham-658201-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-11/
http://nelly.com/se/tjej/esprit-100160/glencheck-night-set-6322-50/
jag vet int e riktigt hur lång tid det tog för mig att leta igenom hela sortimentet. Det har varit så skönt att inte behöva kolla på priset, jag är inte den som betalar här hemma, jag är bara 13 men jag ber inte om mycket. jag vet att min mamma inte kan köpa allt eftersom hon är ensamstående med 3 barn. hon har två jobb.hon vill så gärna ha det här hårsättet, hon har kollat i många butiker men bara suckat över prisen. jag har ingen månadspeng just nu så jag har inte kunnat spara till julklappar och det här skulle vara räddningen för mig. jag vill ge min mamma och mina systrar vad de är värda. på de saker jag valt har jag inte kollat på priset utan bara kollat på vad de skulle tänkas gilla. jag har så mycket att skriva om här varför jag just vill ha det här priset men allt skulle inte kunna få plats.jag önskar bara det bästa. god jul allihopa

Reply
Louise

Hej Kenza!
Jag heter Louise och jag är 15år.
Jag tänker inte säga en massa anledningar till varför jag ska få dom hära sakerna och ge bort dom eller sitta tycka synd om mig själv för att man har haft ett jobbigt år m.m
Jag vill ge dom här sakerna till min familj för att jag tycker dom förtjänar en fin julklapp eftersom dom har fått stå ut med mig. Haha. Nej men jag har varit med om en jobbig sak som på verkat min familj även fast dom inte erkänner det så känner jag att det är så. Jag vill verkligen att dom ska få dom hära fina sakerna av mig. Jag hade nog velat haft 4 fina julklappar som jag valt själv men nu tycker jag att dom för tjänar det. Skulle vara rätt kul också.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/wesc-163/balker-raglanfleecejacket-163345-29/
Till min bror för att han sa att den var jääättee snygg och jag är skyldig honom en kofta eftersom jag förstört hans favorit. (inte med flit)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/orlando-hooded-vest-745157-286/
Till min pappa för att jag vet att han älskar sådana här tröjor går runt med dom dag in och dag ut.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/weedy-tunic-582072-14/
Till min mamma, hon har alltid velat ha en odd molly tunika. Men den värkar inte finnas i hennes storlek :( isånnafall så skulle hon älska de hära : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/murad-892/age-reform-christmas-kit-892046-1/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/henri-lloyd-888/bramer-rugby-888008-36/
Till morfar eftersom han har ställt upp för mig och kört mig till sjukhuset nästan en gång i veckan och för om man bara ringer han så kommer han så fort han kan. Han är ändå 70+ och gör så mycket för mig.

Hoppas jag blir någon av dom 5st vinnarna, vinner aldrig något. Men man kan alltid hoppas. Vill verkligen att dom ska få en extra fin julklapp av mig!! Tack och Hej.

Reply
Liw

Oj, vilken tävling! :-)

Till min älskade sambo: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/levi-strauss-441/504-new-aesthetic-stretch-441090-33/

Till dottern som blir ett år någon dag efter julafton: http://nelly.com/se/baby/converse-100243/small-star-canvas-hi-2216-1/ så hon kan vara coolaste ungen i kvarteret till sommaren.

Till älskade bror som börjar plugga på uni till våren och behöver hjälp att hålla tiden: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/triwa-334/raven-nevil-334064-14/

Och till sist en present till sambons syster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/cornelia-628/mickis-love-letter-628003-23/

varför ska då JAG vinna? Därför att den enda både jag och min sambo ger julklappar i år är vår dotter. Hon får tre stycken av oss och sen tre ettårspresenter så det skulle vara helt underbart att kunna ge min sambo ett par nya jeans då hans få par håller på att falla sönder. Att kunna ge min lillebror en klocka är något jag drömt om i flera år men aldrig haft råd till, han kan verkligen inte passa tider ;-) Att ge sambons syster en fin julklapp, halsbandsgalning som hon är, skulle kännas toppen då hon ställer upp som barnvakt i vått och tort! Utan henne skulle vi inte klara vardagen med plugg, extra jobb, bebis och en till bebis på väg.

Trevlig kväll! :-)

Reply
thea

till min lilla syster
http://nelly.com/se/tjej/converse-100243/all-star-canvas-hi-4538-54/
storlek : 34 eller 35.
hon bokstavligen älskar rosa och hon älskar converse, så det här paret är en perfekt julklapp! men jag har inte råd att köpa dom själv, men skulle så sjukt gärna vilja se hennes ansiktsuttryck när hon öppnar paketet!
http://nelly.com/se/tjej/converse-100243/all-star-canvas-hi-4538-54/

#2
till pappa
http://nelly.com/se/klader-for-man/wesc-163/rainer-warmupjacket-163342-14/
har verkligen haft problem med att hitta en perfekt julklapp till pappa. men den här tröjan är perfekt!

#3 http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/pearl-nine-ring-561000-14/
till mamma.
storlek: M
hon förtjänar verkligen en sådan ring!
vet att hon älskar märket, men hon unnar sig aldrig några dyra, vackra smycken…men hon är verkligen värd det!

#4 http://nelly.com/se/klder-for-kvinnor/ghd-673/ghdmidnightgiftcollection-673043-14/
till mamma och mig.
vi behöver verkligen en sånt här!
våran hårfön är otroligt dålig, det tar ca en halvtimme att föna ett fuktigt hår…och när det väl är torrt så luktar fönen bränt….
våran platt tång är sådär, den behöver vara otroligt varm för att man ska kunna använda den och det går inte så bra att locka håret med den.
både jag och mamma plattar håret ofta så den presenten skulle användas mycket! sedan är det ju roligt att den är så lyxig också, det blir lite speciellt.

varför jag ska vinna:
vill verkligen få chansen att skämma bort min familj, älskar dom! dom ställer alltid upp för mig, och finns där.
så vill ge något tillbaka nu<3
men har tyvärr inte så super mycket pengar att jag kan verkligen kan ge dem något som dom förtjänar.
skulle vilja ge dom något som dom verkligen vill ha, för en gångs skull… känns alltid som att
dom ger massor till mig, både kärlek och presenter medans det ända jag kan ge tillbaka är kärlek…
så hoppas att jag har tur.
många kramar.

GOD JUL

Reply
Kimberly

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/turqouise-mfl-necklace-561066-100/ (Till min älskade mamma! Jag känner att jag vill ge henne något extra fint i år då det har varit ett tufft år för hela familjen. Hon har levt nedtryckt och mobbad i hennes förhållande och när hon äntligen efter ca 25 års tid tog sig modet att konfrontera detta, så blev det kaos och han begärde separation. Min mamma har inget jobb för tillfället (då hon opererat sin hand och var tvungen att lägga ner det hon höll på med för hon kunde inte använda handen och fick inget stöttande av sin man) och lever i ständig oro för hur hon ska klara att ta hand om både mig och henne (eftersom jag hamnade hos henne endast för jag får inte plats i pappas 3a) Hon gråter hela dagarna och känner sig jätte skyldig att hon inte kan hålla sig samman framför mig. För några dagar sedan fick hon skilsmässopapprena och man kan väl minst sagt säga att det inte är en bra tid för henne just nu. Mamma hade 6 veckor på sig att hitta nytt efter att pappa bestämt för separation. I en stad som denna är detta näst intill omöjligt. Men vi lyckades. Så just nu bor vi i en lägenhet vi egentligen inte har råd med tillsammans med två inneboende studenter som vi gärna har här hemma för både sällskapets skull men även för deras skull och sedan hjälper det ju självkalrt även oss ekonomiskt lite med hyran. Men det mesta faller ju ändå på oss. Jag har hittills bara ett vikarie jobb så jag drar inte in så mkt pengar än. Som pricken på i:et har mammas bästa väns man precis gått bort och nu är hon även det enda stödet hennes väninna har. Pga allt detta tkr jag att min fina mamma förtjänar något extra fint till jul för att ljusa upp hennes vardag lite. Jag vet att hon skulle bli lika glad bara av att få träffa mig och min bror på jul, men jag vill se henne le igen. Jag vill att hon ska bli sin gamla vanliga solstråle till mamma igen. Och kanske, kanske, kan denna present få henne att känna sig lite mer speciell.)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/fred-perry-507/shawl-collar-sweater-507150-14/ (Till min fina bror. Som funnits där och stöttat genom denna svåra tid inom familjen. Han har försökt hjälpa så gott han kunnat ekonomiskt och är alltid en väldigt glad och generös människa, trots att detta även tagit hårt på honom så gör han sitt bästa för oss alla i familjen samtidigt som han nu tvingats vara ifrån hans sambo i 4 månader då hon pluggar i Holland. För att han är någon jag ser upp till något otroligt och även om han kan irritera mig som äldre bröder är experter på väldigt ofta, så finns han alltid där för mig och jag kommer alltid älska honom. =) Så nu är det dags att visa en fin uppskattning till min bror. Ge tillbaka lite, som jag i vanliga fall inte kan då min ekonomi som sagt inte är bra alls men tillsammans kämpar vi och vi SKA klara det! Min bror ställer upp för alla i alla väder och jag tycker han är värd allt. Den här tröjan skulle sitta skit bra på honom och han älskar märket dessutom så jag tror han skulle bli super glad)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/filippa-k-676/irregular-stripe-pullover-676136-8/ (Till min fina pappa! Som gjort allt för att försöka ordna en stadig ekonomi till oss. Som jobbat från 6 på morgonen till mellan 8-12 på natten för att ge oss en trygghet. Detta har dock inneburit att jag inte fått träffa honom allt för mkt och att han blivit utbränd av all stress, något som han vägrar inse och fortsätter iaf. Han har väldigt svårt att förmedla känslor, utan han föredrar att visa det med att han kan försöka få fram pengar till saker som vi behöver eller vill ha. Dock ser det inte ljust ut för någon i familjen just nu. Och även han är ju med om skiljsmässan. Så jag kan tänka mig att båda mina föräldrar har det riktigt tufft då de skriker o grälar o gråter mest hela dagarna när de tvingas prata med varandra. Det här kommer vara deras första jul i sär och jag har ingen aning alls om hur den kommer att firas. förmodligen kommer pappa fira med hans släkt och oss barn. Men det kommer nog känns väldigt underligt. Jag vill kunna ge honom något jag vet att han skulle uppskatta så kanske han får tankarna på något trevligare. (min mamma dock, har ingen som helst släkt i sverige, utan alla bor i usa så hennes jul kommer enbart bestå av henne och mig och min bror…gissar jag på)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/bandeu-dress-555042-14/
(Och så den 4e julklappen. Till min absoluta bästa vän. Som bor i USA och har haft det fruktansvärt jobbigt i flera år nu. Hon kommer från Ryssland men jag lärde känna henne när jag bodde i USA under ett år där vi blev bästa vänner direkt verkligen. Men det är bara hon och hennes mamma som bor i USA, resten av hennes släkt bor kvar i Ryssland och nu har hennes egna pappa sagt upp kontakten med henne pga hennes mamma och hennes mamma har kickat ut henne. Hon bodde på gatorna några dagar tills hon lyckades få tag på mig här i sverige och säga detta. Jag förde över en stor summa pengar vid de laget som va ungefär 3 år sedan och kontaktade alla jag kunde för att hon skulle ha tak över huvudet. När detta tog för lång tid så kontaktade jag även några kyrkor där som tar in hemlösa människor. Hon har tvingats slussa fram och tillbaks från ena stället tilld et andra. När hennes vän där erbjöd sitt hem tvingades hon betala löjligt mkt i månades så hon hade inte råd att bo kvar. Nu har vi tsm klarat av detta och hon har sin egna lägenhet och ett jobb. ÄNTLIGEN! Hon vill nu fortsätta läsa på universitetet så fort hon kan. Den här tjejen har funnits för mig genom ALLT! och trots att vi itne längre kan ses varje dag som då så är vi lika tighta som då. Det går verkligen inte att sära på oss. Hon är det bästa bästisen man kan önska verkligen! Hon har hjälpt mig OCH min familj genom otroligt tuffa tider och vi har hjälpt henne. Nu vill jag visa min uppskattning till denna otroligt underbara människa genom att ge henne en super fin klänning till jul. Svart är hennes favoritfärg på kläder så det skulle passa henne perfekt! Jag saknar henne så galet mkt och hoppas mest av allt att jag får möjlighet att träffa henne snart igen!)

Jag vet att chansen att vinna inte är så stor när så många medverkar. Men den här gången tänkte jag ge det ett försök. Alla de 4a julklapparna ska gå till 4 av mina käraste (om jag vinner). De är mina guldklimpar!

Ha det jätte bra och tack för en superb blogg! =)

Reply
Ellen M

Hoppas att det inte är försent att anmäla sig ännu! Jag heter Ellen Mårtensson och min e-mail är [email protected]

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/zorah-print-jersey-658204-14/
Denna skulle min tvilling få. Vi har ju växt upp sida vid sida och delar samma minnen, samma historia. Hon är den enda jag verkligen kan prata om allt med och eftersom att vi dessutom är lika gamla(såklart, hehe) och har så himla roligt ihop är ett STORT +. Denna vecka har vart en riktigt röt-vecka för mig så att ha henne peppandes vid sidan om är skönt(även fast hon är sjuk och säkert inte haft en toppenvecka hon heller).
Hon äger inget ACNE-plagg heller och även om hon skulle vilja ha ett så har hon inte råd att köpa ett för studiebidraget (om hon inte vill leva fattigt resten utav månaden).

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sandqvist-435/emma-435014-29/
Jag behöver en väska till skolan. Har ingen väska där jag får plats med mina skolböcker förutom en tygpåse som pappa tagit hem från jobbet – och den är inte det vackraste ens ögon kan vila på (han jobbar på en bilfirma och tygpåsen hör definitivt hemma där;)…)
Visserligen har jag en sportbag men ja, den är ju inte heller så graciös kanske.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nyx-cosmetics-832/beauty-to-go-ultimate-box-832046-14/
Denna skulle jag ge till min älskade mamma. Jag har en sån usel ekonomi vilket leder till att jag inte har råd med skönhetsprodukter = jag lånar hennes smink. Förhoppningsvis förlåter hon mina synder och dessutom får hon ju en hel del nytt om denna skulle bli hennes!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/armani-193/mens-woven-bermuda-193109-14/
När jag var 8år åkte vi utomlands till Florida, det var min första utlandsresa någonsin. Mamma och pappa hade sparat och vi var borta sammanlagt 2v – och det gjorde ett otroligt stort intryck på mig! En dag ska jag bo i Florida, that’s it.
Poängen är att när vi väl var där så köpte pappa ett par badbyxor hos ”Big Dogs” i en alldeles för stor storlek enbart för att det var på 70 % REA – och han använder dem än idag! Efter vi åkte till USA har han inte följt med på någon utlandssemester och vi brukar alltid skämta om att det är för att han skäms så mycket över sina blommiga, urtvättade Big Dogs. Han fyller dessutom jämt första veckan i januari så även om det är fel årstid för ett par bad brallor kan jag knappast komma på någon bättre present att inviga hans ”nya” badliv i.

Reply
Anne

Hej Kenza :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/ Stl. M

Den skulle jag valt till mig, jag behöver en riktigt söt klänning som jag kan använda på både sommaren och vintern(party). Vill ha den för att den verkar enkel och skön och jag behöver den då jag ska resa runt mycket i varma länder de kommande åren.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vintage-by-fe-614/emilia-watch-614054-26/

Klockan vill jag ge till min kompis som alltid har så snygga smycken på sig och är värd en riktig pangpresent! Hon ställer alltid upp och lättar upp mitt humör.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/playful-aop-dress-631078-646/ Stl. S

Klänningen är till min partykompis som också är min bästa vän. Hon är liten, nätt och söt och då skulle den här passa perfekt!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dr-denim-202/gabrielle-cardigan-202000-45/ Stl. S

Till min käraste syster. Kan verkligen föreställa min henne ha på sig den här sköna koftan. Hon är inte hemma ofta men när hon är det brukar det bli myskväll hemma.

Varför ska du då betala dom här sakerna åt mig? Saken är ganska enkel, jag går sista året på gymnasiet, vilket betyder plugg, plugg, plugg. Vilket betyder att jag inte har tid för ett jobb så mina pengar rullar inte in direkt. Jag har knappt tid att åka in till en stad (jag bor två timmar ifrån en någorlunda bra shoppingstad) så shoppa är inte något jag gör så ofta nu när jag har så mycket i skolan. Dessutom behöver jag spara mina kära slantar då studenten kostar en rejäl slant och mina föräldrar är verkligen inte beredda att betala allt det här. Resor som volontär kommer att kosta en del med..

Jag vill jättegärna visa min uppskattning för dom här underbara människorna men jag kan inte som det ser ut nu, kan du hjälpa mig?

Ha det bra!

Reply
Sara S

JULTÄVLING MED NELLY!

1. Klänning till min lillasyster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/li-dress-396204-39/

2. Kofta till min älskade mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dagmar-576/fortuna-classic-cardigan-576034-12/

3. Skor till min bästa vän: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/

4. Skor till min storasyster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/

1- (Storlek XS) Den söta lila klänningen vill jag ge till min lilla syster som betyder oerhört mycket för mig. Hon är som min andra halva, jag kan berätta allt för henne och hon stöttar mig alltid även fast hon är 2 år mindre. Hennes favoritfärg är lila så det vore perfekt om jag kunde ge henne den fina klänningen som hon då kan använda som nyårsklänning. Hon skulle ÄLSKA den!

2- (Storlek S) Den fina koftan vill jag ge till min mamma för att det finns ingen som henne, jag har aldrig haft råd att köpa något som jag är säker på att hon kommer tycka om till 100% för hennes smak är verkligen speciell, hon blir sjävklart alltid glad när jag köper något men jag vill också att hon ska gilla det extra mycket innerst inne, och det vet jag att hon kommer att göra för hon har pratat om denna kofta ett bra tag nu.

3- (Storlek 38) Dessa mysiga skor vill jag ge till min bästa vän som tack för att hon alltid funnits där för mig, i snart 17 år! Jag har aldrig haft råd att ge henne en fin julklapp som hon verkligen förtjänar.. hon finns där för mig hela tiden oavsett vad, jag känner mig aldrig ensam för jag tänker på att jag har en sån underbar bästa vän som henne. Hon får mig verkligen att le och må bra.

4- (Storlek 38) Dessa festskor med nitar vill jag ge till min storasyster som verkligen festar allt för mycket nu när hon är 19 år. Aja baja ;P Hon följer din blogg hela tiden och det var hon som berättade för mig från hela början att det fanns en underbar och klok tjej som bloggar och inspererar andra unga tjejer, sen den dagen tills nu har jag läst DIN blogg! :) Extra glad skulle hon bli för att du också har de skorna. Det skulle vara ett stort + för henne. Och hon skulle bli oerhört glad.

Email: [email protected]
Motivering:
Det här var den bästa tävlingen måste jag säga, jag vet inte vad jag skulle göra av glädje om jag fick chansen, jag skulle bli otroligt glad och skrika och hoppa av lycka. Jag är nämligen en student och har varit så stressad och har bara tänkt på hur jag ska ha råd till att köpa alla julklappar i år. Jag känner mig så orolig och det borde jag inte vara. I December månad får vi studenter endast 525 kr i studiebidrag och det räcker inte till så mycket om man vill köpa något fint och bra! Dessutom är jag tyvärr inte 18 än så jag kan inte handla genom nelly utan föräldrars tillstånd och jag kan inte be dom om något kreditkort så att de blir medvetna för det är deras hjälp som jag behöver och jag tycker att julklappar ska vara en överrasskning =)Håller tummarna även fast chansen inte är så stor eftersom att det är många som medverkar i denna tävling. Men man kan alltid hålla tummarna och hoppas. SKULLE BLI VÄRLDENS LYCKLIGASTE OM JAG FICK CHANSEN ATT VINNA! Jag skulle verkligen känna en underbar känsla innerst inne eftersom att jag ger bort nödvändiga och vettiga julklappar, blir mina vänner/familj glad blir jag glad. God Jul & Gott Nytt År Kenza, DU ÄR MIN FÖREBILD!! :D /MVH Sara S

Reply
cleo

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/pistol-boots-658013-14/
Dessa underbara skor skulle jag vilja ge min ”syster” som är en av dom som jag beundrar allra mest och skulle verkligen vilja ge något fint tillbaka till henne. Dessa skor vet jag att hon verkligen tycker är galet fina, och hon skulle verkligen gilla dom.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ted-baker-128/ark-128098-876/
Denna väska skulle jag vilja ge min mamma just för att hon är världens bästa mamma. Hon skulle behöva en liten väska som är både praktisk och toksnygg..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/beluga-minichrono-334058-14/
Klockan skulle jag vilja ge min bästa vän som är världens mest fantastiska person men som ofta kommer sent. En hjälp på traven och få en klocka så hon hela tiden kan se vad klockan är.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/beryl-patch-658198-82/
Denna mysiga kofta vill jag ge min vän som jag ska följa med upp till sälen över nyår. En snygg kofta på afterskin och det kan bli världens bästa kvällar där uppe.

Jag skulle vilja vinna dessa för att jag nu som student inte riktigt känner att jag har råd att skämma bort dom jag verkligen älskar för tillfället. Jag vet att saker är inte allt, men jag skulle verkligen vilja visa min tacksamhet mot alla dessa 4 tjejer att jag får ha dom i mitt liv.

Reply
Sara

Hejhej! Här är kläderna jag gärna skulle vilja ge bort i julklapp:

http://nelly.com/se/kläder-för-män/converse-282/all-star-canvas-hi-282044-14/ – storlek 44.5 (gärna 44 om dom återkommer i lager) Ett par svarta converse till min storebror som har haft sina skor alldeles för länge (enligt min åsikt) och eftersom att converse är så snygga, så vore det kul att kunna ge honom ett par.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/rosso-brack-745194-33/ – storlek medium. Denna skjorta vill jag ge till min mamma, som sedan säkert 20 år tillbaka har haft en stentvättad skjorta som hon har använt väldigt mycket. Denna har nu tyvärr blivit väldigt sliten i kragen och ärmarna, så en ny liknande skulle nog göra henne jätteglad! :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/renée-london-899/alexia-jumpsuit-899006-14/ Denna byxdress skulle jag gärna vilja ge till min bästa vän, som senast idag pratade om hur gärna hon skulle vilja ha en snygg byxdress och att hon har letat flera veckor efter en snygg, men inte hittat nån… Då vore det ju jättetrevligt om jag kunde få ge denna till henne :)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/junk-de-luxe-640/springfield-shirt-640044-74/ – storlek XL, till min pappa som använder skjortor i princip varje dag på jobbet. En utökning i hans garderob skulle nog uppskattas av honom. Sen är den här skjortan snygg och mer modern än hans skjortor som början ha några “år på nacken” ;)

Nu är det bara att hoppas på en god jul! Kramar Sara

Reply
Katrina

Heej Kenza.
Jag vill vara i tävlingen och hoppas på att jag vinner.
Jag vill vara med på grund av att jag går i Gymnasiet i första år. Har ingen jobb alls men gör mitt bästa att spara pengar.
Men det går inte så bra alls, eftersom min mamma som brukar köpa mat till mig reser.
Hon brukar ge mig 200kr varje vecka, men tyvärr så räcker det inte eftersom jag måste åka buss och köpa mat i skolan till mig själv. Så ja det går väldigt dåligt med att spara pengar till att köpa presenter till mina nära och kära.
Jag vill gärna köpa dem presenter på grund av att dom har stått där för mig i hela mitt liv. Och jag vill tacka dem genom att ge dem grejer.
Det skulle vara den bästa jul klapp till mig om jag vann.
Eftersom jag blir glad när dom blir glada.
Och jag vet att föreldrar säger hela tiden att ni behöver inte köpa några grejer till mig.
Men för mig är det inte grejer bara. utan det betyder jätte mycket för att göra dom också glada.

Tack för att du har så grymma tävlingar som kan hjälpa folk när dom är i nöd. =)

1. Till min pojkvänn.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/de-palma-715/baseball-hood-715023-14/

2. Till min mamma
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dvb-beckham-705/intimatelyyourswomankit-705052-108/

3. Till min pappa
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/edc-by-esprit-812/card-m3k-sweater-812076-81/

4. Till min syster som fyller i 5 december
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/alivia-427505-14/

Reply
bella

http://nelly.com/se/kläder-för-män/jack-jones-633/stan-osaka-jj-442-633181-33/ Jag skulle vilja de de jeansen till min underbara pojkvän.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wildflower-by-kenza-735/brilliant-boot-735016-14/ Skona skulle jag vilja ge till min bästa kompis, hon älskar skor!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/corvet-skinny-jeans-woman-745198-33/ Jensen skulle jag vilja ge till min underbara mamma!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rutmfl-540/zip-ride-pant-540213-14/ de skulle jag viljage till min syster.

Tjenare! Så klart jag vill vinna, det vill väl alla som skickar in ett bidrag. Men jag vill vinna jeansen till min pojken för han är så underbar, när jag fyllde år fick jag en äkta silver ring och en klocka det gick på ca tusen kr tsm.. Jag studerar så jag har inte råd att ge tillbaka, men jag skulle mer än gärna vilja, han är så underbar!! Och mina kompisar är underbara vill bara ge dom något i julklapp för något aldeles extra! Min mamma har alltid ställt upp på mig, jag vill ge henne något så hon vet att jag tänker på henne. alla de människorna betyder något extra och jag vill visa det genom julklapparna.! Skulle vara skit bra om jag vann, skulle bli mer än tacksam! :)

Reply
Cathrine

Till min yngsta storebror skulle jag vilja ge: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/henri-lloyd-888/rwr-zip-888007-46/

Bara för att han är så fin och har varit med om så tråkiga grejer på sistone. Han måste få känna sig fin och han skulle va jättesnygg i denna tröjan till sitt bruna hår och busiga leende

till min äldsta storebror skulle jag vilja ge:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/fred-perry-507/freddie-merino-sweater-507058-80/

Bara för att han är grym och för att han skulle va så fin på sitt nya jobb som han nyss fått!

Till min älskade mamma skulle jag vilja ge:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/turnpike-hooded-hedley-745060-286/

Hon har nyss skaffat hund och är ute i denna kylan ofta och måste vara varm i en snygg jacka, denna hade varit perfekt. Mamma köper allt till alla andra och tänker sällan på sig själv, det är dags att hon får något snyggt att ha på sig

till min söta älskade lilla brorson hade jag velat ge:
http://nelly.com/se/tjej/didriksons-100107/tobie-set-6002-46/

Han älskar att busa i snö, regn och alla väder. Han hade kunnat vara ute mycket längre om han hade haft dessa kläder

Mina fyra hjärtan är givmilda och generösa på alla sätt. Jag vill ge lite tillbaks som jag aldrig skulle kunna om jag inte fick denna chansen. Jag har inte massor att lägga på julklappar, knappt något alls. Det hade varit så kul att få skämma bort dem lite och göra dem glada!

Reply
fanny

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mina-uk-274/swing-dress-274050-12/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/jersey-dress-555053-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeaneblush-396/moa-dress-396107-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/by-malene-birger-632/barney-pullover-632068-14/

Hej Kenza!
Jag skulle så gärna vilja vinna detta, för jag har såna fantastiskt fina vänner. För mig finns det inget bättre, och det vore så roligt att ge nånting kul till dom i julklapp för vi bukar aldrig ge varandra något annars pga dålig ekonomi. Vi ska ta studenten i år, så de vore riktigt roligt att få ge dom två svarta klänningara till mina två absolut bästa kompisar, för att visa att dom är det bästa som finns! Dom är guld värda. Vi ska till fjälls över nyår så det vore kul att få låta dom bära dom skönheterna på nyårsafton! :) Sen den vita klännigen skulle jag vilja bära på min studentdag, för den var så otroligt fin. Skulle verkligen förgylla min dag ännu mer att få bära nån sån fin klänning! Skulle aldig kunna köpa den annars. Och tunikan var bara rikigt snygg! Tack för en riktigt go blogg och all inspiration! Kramar från norrland

[email protected]

Reply
Lisa S

Tjena ;) , här kommer en liten önskelista från mig, en 15årig tjej som vill göra något fint för familjen:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor//nelly-beauty-678/nelly-makeup-120-palette-678009-14/

– detta skulle jag vilja ge mig själv för att jag vill bli fotograf när jag blir stor, och jag övar mycket tillsammans med en kompis , då kommer vi använda oss av det här när vi gör våra ” fotograferingar”:)

den andra julklappen skulle jag vilja ge till min kära mamma som alltid ställer upp för mig och jag kan ju inte köpa särkilt dyra klappar till dem så jag tycker de är värda det här och den som kommer efter är till min pappa <3

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/gape-knit-cardigan-589332-14/

STORLEK: XS
________________________________________________________
http://nelly.com/se/kläder-för-män/frank-q-321/nicke-pullover-321073-80/

STORLEK: L
_________________________________________________________

och den sista julklappen skulle jag vilja ge till min underbara storebror som jag fått massor av saker av genom åren och nu vill jag ge det här som tack för allt jag fått :)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/

STORLEK: S
_________________________________________________________

Tack på förhand. Jag skulle bli jätte glad verkligen , skulle betyda massorsom för många andra, spännande! Din blogg e kanonbra :) och jag hämtar mycket inspiration från dig och andra bloggare , du e så söt !ha de bra. ( länkarna funkade inte att klistra in så jag skrev in dem , hoppas det går bra ändå) KRAM ^^

Reply
kristel

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/vera-dress-396118-12/

den här klänningen ville min syster ha hon har tjatat på mamma flera veckor men mamma kan inte köpa den eftersom vår ekonomi är dålig mamma köper så mycket hon kan men så dyra saker kan hon inte köpa för det är 5 barn och jag och min syrra är dom ända två tjejerna och hon ville så gärna ha den jag skulle bli jätte glad om jag va

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

och dom här skorna skulle mamma vilja ha hon köper inte kläder eller skor till sig så ofta för att hon ska kunna försörja oss och pappa är död… så hon är själv jag skulle bli lycklig om jag kunde ge henne dom mina tre bröder har jag redan köpt till jag har samlat hela året men kan inte köpa till alla jag skulle bli mer än lycklig om jag vann och kan göra min mamma och syrra glada i jul

Reply
Kajsa

Den här klänningen från Acne skulle min storasyster få till studenten:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/.
Om jag kunde ge henne vadsomhelst, då skulle hon banne mig få hela världen. Dock kan jag inte det. Men en Acne-klänning skulle göra henne till Nyköpings snyggaste student kan jag utan tvekan säga.

Dessa skor skulle min mamma få:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/pistol-short-suede-658140-80/.
Varje gång vi är uppe i Stockholm och inne på Åhléns City så dör mamma lite när vi går förbi Acne-hyllan. Hon kan inte låta bli att drömma lite hehe.

Min lillasyster skulle få dessa:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/midge-skinny-jeans-745002-160/.
Hon har blivit helt förälskad i skinnbrallor. Hon köpte ett par från H&M men de gick dock sönder… H&M går väl inte riktigt att jämföra med G-star kanske.

Och dessa skor är verkligen mina drömskor (får man ta en önskning till sig själv hehe?? Annars skulle min bästa kompis få dessa…)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/.
Jag ÄR kär. Såg dessa på din blogg och jag fick någon konstig slags hjärtklappning. Ett par skor för nästan 3500 kr finns inte på världskartan. Faktum är att gå förbi Acnes skyltfönster känns även det orimligt.

En liten motivering då till varför jag skulle få vinna? Hm, det kan låta lite drygt men: jag tycker faktiskt jag är lite av en värdig vinnare. Jag går andra året på naturvetenskapsprogrammet och arbetar röven av mig. Hinner i stort sett inte träffa mina vänner så ofta, och en av helgdagarna ägnar jag helt till plugg. Jag hinner knappt heller gå på stan eftersom att jag slutar så pass sent och vill även få tid till träning.
Mitt 2010 har också varit ganska problematiskt.. Förutom skolan har jag drabbats av en väldigt stor ångest över min kropp. Känner mig inte bekväm och dels därför jag aldrig heller går på stan. Jag vet inte om sakerna skulle få mig att må bättre, men jag skulle verkligen komma på andra tankar ett bra tag.
Dessutom lever jag, som så många andra, på enbart 1050 kronor varje månad. Jag vill inte fråga efter pengar från mina föräldrar eftersom att jag vill känna mig lite mer ”vuxen” och vill visa att jag klarar av det. Vi har inget problem med ekonomin om det nu låter så, men att leva med dessa ”tillgångar” tär verkligen. Jag vore verkligen tacksam om jag blev vald som en av vinnarna.

God jul och en fet kram,
Kajsa

Reply
Sofia E

Hej Kenza!
Jag är med och tävlar för att jag är en urfattig student som lever på halva mitt studiebidrag, och jag vill ge min familj den bästa julen någonsin och verkligen visa hur mycket jag uppskattar allt dom gör för mig. Jag vill ge tillbaka en liten del av allt dom har gett mig, även fast det inte ens är i närheten av allt jag har fått av dom! Jag skulle jätte gärna köpa alla dom här sakerna själv men som sagt så är jag pank och jag har hittat saker som är lite över min budget.

Men vilket som så valde jag just dom här fyra presenterna för att jag tycker dom reflekterar deras personlighet:

Till min bror, som alltid har funnits där och pratat med mig när allt har känts piss. Som alltid är glad och älskar att testa nya saker och färger så valde jag en tröja som jag tycker var skit häftig (och jag lovar att han skulle älska den):
I storlek M – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/supremebeing-846/eject-runner-jacket-846004-129/

Till min syster, som är en liten teater apa och som precis har kommit in i sitt lilla “fjortis-stadie” (vilket betyder att hon inte går utanför dörren utan smink). Jag älskar henne och jag vet hur glad hon skulle bli då hennes smink låda just nu består av H&M produkter. :

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nyx-cosmetics-832/beauty-to-go-ultimate-box-832046-14/

Till min äldre syster, en modegalen, nej förlåt, modebesatt tjej som har varit min stylist genom alla år, som verkligen har tjatat på våra föräldrar efter ett par JEFFREY CAMPBELL skor. Det går inte en minut utan att hon bönar och ber efter dom. Men eftersom den överstiger deras liksom min budget så skriver jag dom här. I storlek 37:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/

Och till sist till min kära mamma, hon är den bästa. Hon är min allra bästa vän och förtjänar en parfym som hon har suktat efter i år och dar. Hon är en självständig kvinna som har fått tagit hand om 4 barn helt själv och är så stark, och jag tycker den här parfymen ger ut en doft av självständighet, framgång och självkänsla. Allt som representerar henne, sen skulle det ju vara jätte skönt om hon fick den för då kan jag få ha mina parfymer för mig själv ;) Haha nej men här är länken iallfall:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dvb-beckham-705/intimatelywomenchristmas-705048-108/

Alla andra jular har jag fått precis vad jag velat ha, nu har jag allt jag någonsin önskat mig och det känns som om det är dags att jag börjar ge något tillbaka, det kanske inte är så mycket dom får, men för någon som aldrig haft pengar riktigt till att köpa allt man velat ha så tror jag att dom här sakerna glädjer dom alla. Jag älskar dom och jag vill verkligen visa det.

Kram Sofia

Reply
Sofia E

Edit till julklapp nr 3, med “våra föräldrar” menar jag min riktiga mamma och hennes nya pojkvän. Så det inte blir något missförstånd haha :)

Reply
Kristin

Hej kenza! Kul med lite jultävlingar:D Synd att det inte finns guldfynd i Oslo då skulle du kanske ha kunnat komma hit också:( men men här kommer mitt tävlingsbidrag!

1.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/stylein-653/eden-dress-653040-14/ (till mig själv) sen jag såg den här klänningen blev jag helt kär men jag har aldrig haft självförtroendet eller kroppen till det..jag har alltid vart lite överviktig, men nu har jag tränat sen i augusti och gått ner en massa och mitt är lite bättre iaf, men jag har flyttat till oslo nu så ska hem snart till sverige igen och då skulle jag vilja ha en sån kicker klänning på mig så alla kan se mitt nya jag! :)

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ida-sjöstedt-402/treasure-lace-dress-402033-12/ (till min storasyster) Den här skulle jag vilja ge till min stora syster för att hon är som min bästa vän och har alltid funnits där för mig och hon älskar söta klänningar och jag har aldrig kunnat ge henne något så fint och dyrt eftersom jag inte har något jobb :( och så är det hon som har motiverat mig för att gå ner i vikt och köpt mig ett gymkort så hon förtjänar något fint i jul :D

3.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/greystone-chrono-334042-80/ (till min mami) min mamma älskar smycken och klockor och när hon såg den här klockan i affären vart hon helt kär i den och då sa jag till henne att jag hoppas en dag kunna köpa den till henne och nu fick jag en liten chans på att kanske kunna göra det och som sagt så jag har aldrig kunnat ge henne något såhär fint eller dyrt heller tyärr men skulle vara underbart att få göra det för en gång skull efter allt hon har gått igenom och gjort för mig:)

4.http://nelly.com/se/kläder-för-män/selected-homme-602/sel-jose-602144-99/ (till min papi) min pappa är en sån man som älskar skjortor och tröjor och får alltid det av min syster i present men för en gång skull vill jag ge han en fin och dyr present och en annorlunda som han aldrig fått förut, och så såg jag dom här och tänkte dom skulle han säkert tycka om:D

min motivering: Allt jag vill säga är nog att du skulle göra mig till en av världen lyckligaste tjej ifall du valde mig som en av dina vinnare just för att du skulle uppfylla min dröm som jag alltid velat uppfylla men inte kunnat. Min familj är det bästa jag har, dom finns alltid där och dom stäler alltid upp och har alltid försökt att ge mig det finaste dom kan med det lila dom har och jag vill ge dom det dom förtjänar ett par jätte fina julklappar som kommer från just mig…det minsta barnet i familjen som dom alltid har bortskämt…Man vill ju alltid bortskämma sin familj men som en tjej på 19 år utan pengar och försöker hitta jobb i oslo men inte går så bra så är det lite svårt så jag skulle verkligen bli jätte glad ifall jag vann:D

ja nu får jag hoppas på det bästa och så får vi se imorgon vad som händer :)
KRAM:D

Reply
zandra

1. Till min älskade Pojkvännen

http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/

2. Till min underbara mamma som alltid sätter alla andra i första hand och tänker på hur alla andra har de hon förtjänar de här tycker jag.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/one-teaspoon-127/revolution-wrap-cardigan-127074-14/

3. Till min underbara moster som bara är för under bar och denna kofta är bara så henne!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/salt-loose-knit-cardigan-589331-10/

4. Till min plast pappa som har funnits där för mig när jag haft de svårt och jag är glad över att finns där för mig.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/riorim-718/tom-sweat-718020-14/

Dom här fyra personerna som jag valt, har varit ett så sort stöd för mig. Jag är så tacksam över att dom hjälpt mig och gjort en stor skillnad i mitt liv. Nu när de börjar närma sig jul och julklappar ska köpas så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Går på gymnasiet och har inte summan att köpa dom något riktigt riktigt fint. För all hjälp jag fått av dessa människor så vill jag ge dom en riktigt fin julklapp och gör dom extra galda. Skulle bli så jätte glad över att få denna chans att vinna dessa juklappar och kunna ge något tillbaka som ett tack för allt stöd jag fått och de är som en juklapp till mig själv på en gång. :)

Tack på för hand :)

Reply
Ronja

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/m-by-m-688/tulla-two-leo-688053-509/
till mej
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/mango-766/miliky-dress-766148-88/
till min syster
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/d-brand-203/eskim%C3%A5-203066-99/
åt min mamma
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/reba-427633-14/
åt min bästis i hela världen! :)

jag har alldrig fått presis vad jag “vill” ha. det är alltid typ någon bok… Eller lite kläder, och jag har alldrig köpt någonting riktigt fint åt min mamma eller syster. Och jag tycker att min bästis ska få någonting som visar hur mycket hon betyder för mej.

Puss, Ronja

Reply
Josefin

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wesc-163/wesc-logo-biggest-hood-163396-14/ min syrra förtjänar den här så mycket
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-basic-848/cover-3-4-sleeve-placket-848018-86/ min mamma har alltid velat ha en sån här
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/soaked-in-luxury-110/denny-blouse-110241-495/ min kompis Ida vill jag ge nåt till oxå :)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/max-factor-529/pinkeditionfalselash-529045-14/ den här mascaran vill jag ge till min kompis som har varit jätte duktig det här året :)
jag vill vinna för att jag har inte så mke pengar nu och jag är för ung för att jobba och jag brukar inte köpa så lyxiga presenter men jag tycker verkligen att dom är vära dom här sakerna

Reply
Jenny

Mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/monrow-845/ashley-cardigan-845001-80/

Syster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Syster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/beryl-melange-658199-83/

Mig: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/cheap-monday-433/narrow-cobra-blue-433338-29/

Jag skulle vinna för att jag vill uppfylla min systers dröm om att få äga ett par Jeffrey Campbell skor och samtidigt vinna lite vardagskläder som min familj och jag kan använda.
Ända sedan min syster sett dessa JC skor, har hon dreglat framför datorn varje dag över dem. Min syster har inte sagt något om att vilja köpa dessa JC skor, för att hon vet att vi inte har råd och vågar inte ens tänka tanken. Men om hon ens skulle kunna ha råd att köpa de skulle hon ändå inte få, eftersom min mamma hatar att beställa från nätet och tycker att det inte alls är något att lita på. Så när det är rea på en hemsida och kläderna är billiga får vi ändå inte köpa dem. Även om hon håller med om att kläderna är riktigt billiga och vet att dem redan är slut i butiken, så får vi ändå inte köpa de. Att köpa kläder med ord. pris har vi ju inte råd med, så vi får gå runt i samma kläder ofta.

Jag tror att min syster redan skulle bli överlycklig om hon bara fick se skorna i verkligheten.
Så om jag vann de och kunde överraska henne med de på julafton, tror jag hon skulle bli lyckligare än lyckligast. En dröm går i uppfyllelse.
Sedan kan jag samtidigt överraska min mamma och min andra syster med en varm julklapp som de inte fått på flera år, nu när iskalla vintern är här. Jag vill ju inte att mina nära och kära ska frysa. Till sist får jag själv en liten julklapp.

Reply
Nikolina - mamma till Ellinore!

Hejsan!
Jag är en nybliven mamma på 21 år. Min dotter är snart 5 månader gammal och min pojkvän har precis avslutat en utbildning. Vi har det väldigt tufft ekonomiskt så i år blir det tyvärr inge julklappar förrutom till syrrans barn.
Det skulle värma i hjärtat om jag skulle få något fint att ha på mig till nyår samt ge min pojkvän en fin julklapp. Att sedan få ge två mjuka paket till min dotter på hennes första julafton skulle vara guld värt. Det är så svårt att få pengarna att räcka till nu när man är småbarnsförälder samt killen precis kommit ut på jobbmarknaden. Det skulle verkligen göra oss superglada och värma i hjärtat :)

Till min dotter:
http://nelly.com/se/baby/max-collection-100270/christmas-rompers-6123-46/

http://nelly.com/se/baby/fixoni-100108/coverall-2941-99/

Till min pojkvän:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/sneaky-steve-378/lummicks-high-378056-14/

Till mig själv:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/designersmarket-882/brintney-tunic-882002-90/ mig

Kramar!

Reply
zandra

1. Till min älskade Pojkvännen

http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/

2. Till min underbara mamma som alltid sätter alla andra i första hand och tänker på hur alla andra har de hon förtjänar de här tycker jag.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/one-teaspoon-127/revolution-wrap-cardigan-127074-14/

3. Till min underbara moster som bara är för under bar och denna kofta är bara så henne!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/salt-loose-knit-cardigan-589331-10/

4. Till min plast pappa som har funnits där för mig när jag haft de svårt och jag är glad över att finns där för mig.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/riorim-718/tom-sweat-718020-14/

Dom här fyra personerna som jag valt, har varit ett så sort stöd för mig. Jag är så tacksam över att dom hjälpt mig och gjort en stor skillnad i mitt liv. Nu när de börjar närma sig jul och julklappar ska köpas så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Går på gymnasiet och har inte summan att köpa dom något riktigt riktigt fint. För all hjälp jag fått av dessa människor så vill jag ge dom en riktigt fin julklapp och gör dom extra galda. Skulle bli så jätte glad över att få denna chans att vinna dessa juklappar och kunna ge något tillbaka som ett tack för allt stöd jag fått och de är som en juklapp till mig själv på en gång. :)

Tack på för hand kram Zandra :) <3

Reply
Moa Gunnarsson

till den fattiga systern som pluggar juridik i London : http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

Till fadern som hatar ovanliga saker:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/elvine-819/slimson-819025-286/

Till Mamman som har superfina ben:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/whyred-106/ary-tar-lace-106169-14/

Till brodern som har det fattigt i en etta i Norge med andra killar:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ollefabriken-783/olle-783004-80/

I år har min familj bestämt oss för att inte byta julklappar eftersom min syster och broder har det lite knakigt med ekonomin, jag vill verkligen ge dom något användbart, för hur kul är det att inte ge dom något? Dem insisterar att jag ska köpa något för då kommer dom må dåligt, och nu när jag såg din tävling så kände jag… att jag verkligen verkligen behöver vinna, snälla, låt mig vinna…

Reply
Lisa

Hej hej.
Lisa här.
jag skulle välldigt gärna vilja vinna.
Jag skulle vilja ge min mamma och min syster något sött och snyggt. Men jag vet inte vad.. så om jag vinner så får du Kenza bestämma vad dom ska få :D
mvh Lisa

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*