• header

JULTÄVLING MED NELLY

1a december idag, nu drar vi igång en jultävling!! Tävlingen går ut på att du kan vinna din önskelista (som består av fyra st julklappar till dig och dina nära) från Nelly.com. Det blir 5 st vinnare! Så sätt igång och tävla, följ bara anvisningarna nedan. Lycka till! :)

PS. Ni ska alltså skicka era bidrag (länkar + motivering + mailadress) till mig här bland kommentarerna till detta inlägg

2,049 Comments

malin

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/stephanie-jumpsuit-396177-14/ Denna vill jag ge till minn kära mamma som älskar jumpsuit

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wonderbra-690/full-effect-bra-690023-770/ Denna vill jag ge till min syster som gillar wonderbras bh:ar men hon tycker att dom är lite för dyra

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/byoung-113/acas-113070-14/ Denna vill jag gärna ge till mig bästis som är helt inne i den här stilen, söta blusar med söta detaljer

http://nelly.com/se/kläder-för-män/fred-perry-507/jacob-cardigan-507059-80/ Den här vill jag ge till mig älskade pappa som jag inte träffar så ofta eftersom han har flyttat ganska måna mil ifrån oss.

(p.s det gick inte att kopiera och klistra in för mig så ja har skrivat av adresserna för hand, hoppas att det funkade)

Jag vill vina för att mina familj och vänner betyder så otroligt mycket för mig. Och med min budjet så har jag inte råd att köpa såna här dyra julklappar till dom. Vill gärna kunna skämma bort dom år ett eftersom dom gör det med mig varje år :)
Kramar /[email protected]

Reply
Frida

heej , jag komenterade i början, men jag vet inte om den “kom fram” eller om du inte accepterade den..

Reply
Sofia

Hej Kenza!:) Prövar ett nytt försök att kommentera då allt jag hade skrivit innan försvann. Du kanske får dubletter nu men det är inte med meningen i såfall!

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jones-jones-597/lucy-dress-597018-14/

2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/juicy-couture-108/velour-hoodie-108193-99/

3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/humanity-671/word-double-bracelet-671005-14/

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/savvy-citizen-854/berlin-854003-32/

Jag vill vinna därför jag har det ganska snålt ställt men försöker ändå göra alla glada. Dom är presenterna vet jag att alla kommer bli glada för.

1:a är till min Syster hon älskar klänningar och den här har hon kollat på förut! Storlek S/M.
2:a Till min underbara mamma, hon älskar brunt och behöver en ny mjukis tröja. Storlek L.
3:e är till min allra bästa vän som är helt såld på alla sorters armband.
4:e till den bästaste som finns i hela världen, min pojkvänn. Storlek L.

God jul :)!

Reply
linssa

julklapp1 till min syster stM: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/elsa-dress-396077-17/
julklapp2 till min mormor stL: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/price-frill-blouse-540181-912/
julklapp3 till min mamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lilly-of-sweden-773/sophia-bag-773016-14/
julklapp4 till min bästakillkompis stS: http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-grand-sweater-215292-83/

har inte just någon jätte bra motevering till varför just jag ska vinna för alla har lika stor chans. jag är ingen stor vinnare i tävlingar, förlorar mest men man ska inte ge upp för det. jag älskar mina närmaste och hade velat bevisa det på julafton med att dem får det dom önskar sig, percis som jag kommer få de jag önskar mig av dem. men min ekonomi räcker inte till och därför chansar jag och hoppas på att jag blir en av finalisterna av denna tävlingen. man kan inte merän förlora eller vinna :) kram

mailadress: [email protected]

Reply
Louise

Jag vill vinna för att kunna ge mina fyra bästa vänner deras bästa jul fyllt med fina presenter. De är underbara människor som är fylla med kärlek. Jag älskar dom.

1) Först vill jag ge en klocka till Emma. Hon har en tendens att alltid komma försent och jag hoppas att denna klockan ska hjälpa henne att komma i tid! (:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/karelen-chrono-334061-76/

2) Sen har jag min vän Linn. När hon går upp på morgonen blir det nästan utan kläder och nu på vintern är det för kallt. Jag vill ge henne en lyxig morgonrock så att när hon stiger upp, kan hon känna sig som en drottning varje dag!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/armani-193/ladies-woven-bathrob-193173-29/

3) Nästa sak går till min vän Tova som pluggar flera mil ifrån mig. Hon är bara hemma på helgerna och släpar då med sig massa grejer fram och tillbaka. Jag vill ge henne en väska av lite större modell så att hon kan resa med stil!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

4) Den sista saken går till Mathilda. Hon älskar ringar på fingrarna och har det varje dag i olika färger och former. Dock är det ringar i billigare form och jag skulle vilja ge henne en riktigt fin ring som är äkta. Det förtjänar hon.

Jag hoppas att vinna för att kunna ge tillbaka allt mina fantastiska vänner har gett mig. De ar hjälpt mig genom svåra tider och alltid funnits där. Nu vill jag ge tillbaka och när man studerar har man inte så mycket pengar och därför är detta en verklig chans. Även om det är liten måste man ju försöka! (:

Kramar från Louise.
God Jul

Reply
Gabrielle Fasth

1. Den första presenten ska jag ge till min syster som nyss har fått sitt hjärta sönderslitet. Hon gav upp sitt liv hemma i Gävleborg för honom. Hon bor dessutom i Linköping nu och jag har ingen möjlighet att träffa henne då jag bor i Stockholm. Men hon skrev på facebook att hon skulle köpa en röd klänning när hon fick råd(hon är studerande). Jag älskar min syster över hela jorden och hon är bara värd det bästa! Storlek S/M

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-dress-475158-46/

2. Den andra julklappen ska jag ge bort till min Mamma. Hon har alltid funnits och hjälpt mig och mina systrar om vi behövt och hon har uppfostrat oss helt själva. Hon är hård på att bra vis. Jag kan se lite av mamma i varje person av oss systrar. Men mamma har alltid haft oss i första hand och glömt bort sig själv. Jag kan inte minnas när hon köpte något till sig själv. Och det är synd då mamma förtjänar det bästa, för hon är våran lilla eskimå-mamma! Storlek S

3. Den tredje vill jag ge till min pojkvän. Vi har snart varit ihop i 4 år och jag vill ge honom hela världen men det kan ju bli lite svårt. Han jobbar så otroligt hårt varje dag för att vi ska ha råd att åka hem och hälsa på våra familjer någon gång ibland. För att han står ut med mig som inte är den lättaste. Men vi älskar varandra och det är det som har hållt ihop oss!

3.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/filippa-k-676/merino-button-pullover-676164-245/ Storlek Large

4. Den sista till mig. Ett par nya jenas då alla mina jeans är för små eller sönderslitna. Senast jag köpte ett par jeans var 5 år sedan och det var från hm minns jag. Nu ska jag få hem min hundvalp Uno den 26:e December och då skulle att par(hela) Jeans vara underbart!

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/replay-201/traceeman-pants-201025-11/ Storlek w26

Motivering:
Varför jag? Ja det kan man ju undra. Det finns ju tusen andra som också kommer vilja vinna något till deras familj. Men nu tycker jag att min familj är värda att för en gång skull inte hamna i skymundan. För jag inte har råd helt enkelt att köpa något heller till min familj. Det här kommer underlätta en hel del för mig under jul. Min familj älskar att ge bort men glömmer ofta bort oss själva i det hela. För att i år har varit ett jobbigt år men vi har mest kollat på det positiva. Vi är positiva människor som alltid är glada och vill sprida glädje. Jag hoppas en dag att jag kan sprida glädje som du kan, Kenza! Hoppas jag en dag också kan få bära så fina kläder som du har men då har jag en lång väg att gå, men du kan alltid ge mig en god andledning till att börja. Nu håller jag tummarna så hårt jag kan! Ha en God Jul!

Kram Gabrielle

Reply
Vendela

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/fornarina-286/godyva-286172-14/
i storlek 37 – Skulle jag själv gärna vilja ha

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/penny-782012-13/
i Small – Till min syster/en av mina bästa kompisar

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/miu-miu-red-velvet-777037-46/
i Small – mig själv

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/serre-winter-beanie-540261-1/ – till min bästa killkompis för jag tog i sönder hans mössa :(

Jag tycker att jag ska vinna för jag själv är en student som pluggar på högskola och lever på CSN och har en hög hyra. Jag älskar att läsa din och andras modebloggar och jag brukar sitta och klippa ihop snygga outfits som jag gärna skulle vilja ha men tyvärr inte har råd med i nu läget. Eftersom jag pluggar och hoppas på att bli snorrik när jag blir stor så kan jag lova dig att om jag vinner så ska jag allt skicka dig en present :D hehe.
Ha de bäst

Reply
D.A

1. http://nelly.com/se/kläder-för-män/nn07-437/burg-437070-912/
Den här är till min äldsta storebror.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/ollefabriken-783/olle-783004-80/ Den här är till min pappa

http://nelly.com/se/kläder-för-män/edc-by-esprit-812/card-m3k-sweater-812076-81/
Den här är till min andra storebror.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ted-baker-128/ant-128094-83/
Och den här är till min mamma.

Jag vill vinna den här tävlingen för att jag skulle vilja ge något lite finare till min familj i år. Eftersom att jag bara är 14 år och inte har så mycket pengar så blir det oftast bara enkla presenter. Så det skulle vara roligt att få ge dom något finare.

Reply
Selma

Hej Kenza!
Här är min önskelista:

1. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/emmy-mini-skirt-396194-14/ – Till min storasyster för att hon älskar korta kjolar.

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/babyliss-paris-636/easy-curl-idol-styler-636044-46/ – till min älskade mamma,för att hon har spikrakt,tråkigt hår men älskar lockigt och hon alltid önskat sig lockigt hår.

3. http://nelly.com/se/kläder-för-män/edc-by-esprit-812/c-ne-m3k-sweater-812095-14/ – till min pappa,för att han är världens bästa pappa.

4. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/gold-bandeau-dress-475327-26/ – till min systers dotter för att hon älskar klänningar.

Det skulle varit jättekul ifall jag vann,de hade varit dem bästa julklapparna. Och de skulle vara till dem jag älskar mest,mina närmsta.

Puss

Reply
Louise

Jag vill vinna för att kunna ge mina fyra bästa vänner deras bästa jul fyllt med fina presenter. De är underbara människor som är fylla med kärlek. Jag älskar dom.

1) Först vill jag ge en klocka till Emma. Hon har en tendens att alltid komma försent och jag hoppas att denna klockan ska hjälpa henne att komma i tid! (:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/karelen-chrono-334061-76/

2) Sen har jag min vän Linn. När hon går upp på morgonen blir det nästan utan kläder och nu på vintern är det för kallt. Jag vill ge henne en lyxig morgonrock så att när hon stiger upp, kan hon känna sig som en drottning varje dag!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/armani-193/ladies-woven-bathrob-193173-29/

3) Nästa sak går till min vän Tova som pluggar flera mil ifrån mig. Hon är bara hemma på helgerna och släpar då med sig massa grejer fram och tillbaka. Jag vill ge henne en väska av lite större modell så att hon kan resa med stil!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

4) Den sista saken går till Mathilda. Hon älskar ringar på fingrarna och har det varje dag i olika färger och former. Dock är det ringar i billigare form och jag skulle vilja ge henne en riktigt fin ring som är äkta. Det förtjänar hon.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kum-kum-561/big-pearl-ring-561089-1/

Jag hoppas att vinna för att kunna ge tillbaka allt mina fantastiska vänner har gett mig. De ar hjälpt mig genom svåra tider och alltid funnits där. Nu vill jag ge tillbaka och när man studerar har man inte så mycket pengar och därför är detta en verklig chans. Även om det är liten måste man ju försöka! (:

Kramar från Louise.
God Jul

Reply
maria

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/
Till min underbara bästis som helt enkelt är värd det bästa!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/me-dress-396117-14/
Till min syster som skulle se fieerce ut i denna!!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/john-zack-911/one-shoulder-l-s-dress-911001-286/
Denna fina till min mamma, som faktiskt skulle behöva förnya hela sin garderob :P men det är i alla fall en början!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/milla-dress-396137-40/
Den här söta ska jag nog ge min kuuuuze :D
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jones-jones-597/open-back-floral-dress-597002-93/
Och denna till mej, jag vet att det är en sommarklänning men what can you do? Jag LEEEVEEER för sommarn!

Det skulle underlätta såååååhäääär mycket om jag vann, för plånboken är helt tom, svider lite när man tänker på det :( och jag måste ju ha och ge julklappar även fast dessa människor har sagt att det absolut inte behövs! Jaag vill kunna…

Reply
Karoline

Kul konkurranse!

Jeg vil gjerne gi den her
http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/svea-120/holly-dress-120294-286/ til min beste venn, strl M
http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/jeaneblush-396/tove-city-parkas-396017-46/ til min søster, strl S
http://nelly.com/no/klær-til-menn/g-star-745/new-midnight-brack-shirt-745146-33/ til min pappa, strl L
http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/monrow-845/diddi-blouse-845006-80/ til min mamma, strl M

Jeg skulle ville gi dem her tingene til min familie och min bestevenn. Fina saker som det her har jeg inte råd med som student. Og jeg vil gjerne gi dem en fin oppmerksomhet i julen! Bra konkurranse

Reply
Louise

För tillfället går jag som praktikan på en reklambyrå för jag vill bli Art Director. Jag gör något jag älskar, men det betyder att man får göra andra uppoffringar ibland tyvärr, det är ingen fet lön man har som praktikant. Att inte ens kunna ge sina närmsta som man älskar en julklapp känns piss, men pengarna går helt enkelt till hyra, mat, elräkning, telefonräkning, en gammal avbetalning, sen är det ungefär stopp.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/puma-643/first-round-wns-graph-643033-1/ -till lill-sis
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pilgrim-900/pilgrim-watch-900316-14/ -till mammi
http://nelly.com/se/kläder-för-män/savvy-citizen-854/amsterdam-shirt-854010-137/ -till pappi
http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/ -till pojkväännen/sambon
xo Louise

Reply
emilie

Hej!

Svårt tycker jag att be om saker, men i år känner jag verkligen personer som förtjänar nåt extra till jul.

Nr 1. Min mamma.
Efter att ha kämpat under hela min uppväxt och alltid gett mig och min syster allt hon har, utom kläderna på sin kropp, så förtjänar hon något alldeles extra. Mamma har inför denna julen annonserat att hon inte har råd med julklappar.
Jag skiter i om jag får nåt, men jag evt att det gör ont i min mamma.
Kanske kan hon bli lite gladare om hon får en extra fin klapp, i form utav ett par skitsnygga skor, något hon aldrig unnat sig själv.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/ mamma har 38 i skor.

Nr 2. Min nära vän. Med en liten överraskning i magen och utan arbete förtjänar min kära vän något extra till sig själv. Efter att ha arbetat HELA tiden sedan studenten (5 år) blev hon arbetslös i samband med att ett litet mirakel hände i hennes mage. Hon har verkligen inte råd att unna sig något men som hon arbetat och slitit i sitt liv förtjänar hon något alldeles extra.
Jag tänkte mig en underbart fin klänning, där lilla magen får plats, eller kanske att ha efter lillen är född.. I storlek small:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-14/

Nr 3 Är min bästa vän sedan högstadiet. Hon har en liten son på 2 år, en underbar man, ett jobb och en till liten bebis på väg.
Problemet är att hon jobbar för mycket. Hon jobbar lååånga pass, 12 dagar i sträck, ledig 2-3 dagar och sen 12 dagars pass igen. Detta för att ha en ordentlig buffert inför nya bebisens ankomst. Men hon glömmer bort sig själv. Hon jobbar och sliter för sin familj, men glömmer hela tiden bort sig själv.
En fin vit blus som hon kan ha på julafton, jobbet och tjejmiddagen i storlek small:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-frill-blouse-540181-912/

OCH tillsist, Nr 4, min lillasyster.
Min syster har hela sitt liv kämpat med övervikt, hon har en defekt som gör att hennes ämnesomsättning inte fungerar som den ska. Därför är det svårt att önska något plagg till min syster som hon inte kan prova innan, men alla tjejer förtjänar att känna sig fina och därför önskar jag med hela hjärtat att min syster kan få ett GHD midnight-collection set, så hon kan göra sig fin i håret! Min syster har fantastiskt rött långt hår som hon nog gärna vill piffa till ibland.
Så till min fina syster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ghd-673/ghdmidnightgiftcollection-673043-14/

Det var mina 4, jag håller VERKLIGEN mina tummar för att de här underbara 4 personerna ska få en lite ljusglimt i jul.

God Jul Kenza! :)

Reply
rebecka

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/blade-slim-strategicembro-745141-21/ till min underbara sambo som alltid finns där i vårt och torrt!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/diesel-215/tantoh-t-shirt-00czj-215357-14/ till min allra bästa vän. för att hon är den hon är!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/cube-skinny-woman-745197-33/ till mamma som aldrig unnar sig några nya jeans utan hellre ser till att vi har.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/cocoon-long-cardigan-knit-745073-245/ återigen till min mamma. för hon behöver hotta upp sig lite:)

i mars i år fick jag ett nytt jobb efter att ha varit arbetslös i nästan ett helt år. ett år fyllt av ångest, depression och tankar som jag inte ska nämna här. det fanns 3 personer där för mig som hjälpte mig igenom den tunga tiden. mamma, sambo och bästis. utan dom hade jag nog aldrig klarat mig utan gått under totalt! därför vill jag nu överraska dom med presenter jag tror dom skulle älska mest!

god jul!

Reply
Sussie

Hej Kenza!
Här är länkarna till dem saker jag allra helst vill ge bort till mina älskade syskon och mina älskade nära och kära.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/isabella-dress-415115-39/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/overcast-coat-582087-911/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/diesel-215/winty-jacket-215244-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-canvas-hi-282004-14/

Den lila klänningen från Isabella vill jag ge till min lillasyster, som jag älskar mest av allt på hela jorden. Hon förtjänar allt i världen.
Den otroligt snygga jackan från Odd Molly vill jag ge till min storasyster, som under det senaste året har lyckats gå ner över tjugo kilo! Hon förtjänar något otroligt fint för hennes hårda arbete! Jag är så stolt över henne.
Den svarta jackan från Diesel vill jag ge till min vän, som har ställt upp för mig i vått och torrt det senaste året och dem snygga converse skorna som passar perfekt på våren, sommaren och hösten vill jag ge till pojkvän, sambo, andra halva.

Reply
Amanda

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
Dessa skor skulle jag vilja ge min lillasyster, hon ÄLSKAR skor (och vi har samma storlek ;))
(helst svart)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sandqvist-435/emma-435014-14/
Denna väska skulle jag vilja ge mig själv i julklapp eftersom jag varje dag fruktar att min nuvarande ska gå i bitar!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/make-up-store-526/fashional-lifestyle-kit-526030-108/#
Till min mammi, för hon unnar aldrig sig själv något.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/manson-dress-745018-173/
Denna skulle jag också vilja ge till min mamma!

Jag pluggar, och lever på.. ja, inte så mycket i månaden. Vi har haft våra svåra stunder i min familj, och det är inte så lätt att visa att man faktiskt är uppskattad. Så därav dessa julklappar, för att visa att jag tycker faktiskt om er och jag uppskattar er och ni förtjänar det här!
Julen är den bästa tiden på året, en perfekt stund för att vara nära sina.. nära och kära!

Reply
Isabella Simic

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/joanna-427368-121/ Min mamma har alltid velat ha sånna som hon kan ha när hon går ut med våran lilla hund (förresten, gud vad jag vill att våra hundar ska få valpar, mani e såå söööt =) )

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/ Min ena syster läser också din blogg och har sagt till mig “gå in o kolla på kenzas skor som hon har köpt dom e såå snygga! Jag vill ha dom!” =) Och jag håller med! Veerkligen snygga ! =)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/fends-fur-jacket-479521-648/ Jag har alltid velat köpa något sånthär till min mormor då hon e gammal och fryser lätt, och denna e ju verkligen så snygg också =) Då hade hon blivit väldigt glad =)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/retro-woman-592013-14/ sist men inte minst denna till min tvillingsyster. Så jag kan ta hennes gamla =) Även denna hur snygg som helst med pälsen där uppe.

Motivering:
Jag bara älskar dina kläder, skor och smycken och jag har i princip en hel familj som gör det. Därför hade jag velat vinna dessa grejer så allt blir som en överraskning när man sitter där på julafton och öppnar paketen. Dom kommer inte förstå någonting och det är så kul =) Och då e det bara för mig och tacka dej Kenza ifall du gjorde detta möjligt för mig.

[email protected]

Reply
Camilla

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/ Dessa ljuvliga skor hade jag velat ge bort till min väninna som rockar i så höga skor, förstår inte hur hon gör det, jag ser ut som en häst när jag försöker gå, så av beundran hade hon fått dessa av mig, she’s fierce! ;*)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/buddha-to-buddha-575/nathalie-small-575001-26/ När jag såg denna tänkte jag direkt på min käre mor! Om det är någon här i världen so jag skulle vilja visa min uppskattning för så är det henne, jag vet att hon skulle bli lika glad om jag ritade n teckning till henne som julklapp, men det skulle vara riktigt kul att få ge henne något heeeelt oväntat! Cus she’s worth it…

http://nelly.com/se/kläder-för-män/fred-perry-507/twin-tipped-fred-perry-507002-286/ Till min pojkvän, som är så himla omtänksam. Inte för att en piké tröja förklarar min kärlek men han lär få ett leende på läpparna iaf :p

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/freebra-184/strapless-bra-silicon-184002-12/ Haha, kalla mig självisk..men denna hade jag faktiskt gett till mig själv! Storlek B!

tjingeling :) *

Reply
Fatuma

artnr: 6098-0014 size 92-98
artnr: 6117-0080 size 104
artnr: 5666-0076 size 98
artnr: 6167-0029 size 104

Till min son som har förlorat sin pappa i krig för 7 månader sen :(

Reply
Martina Bååth Eliasson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kaffe-139/cindy-jacket-139177-14/

Storlek: L
Den första länken är en jacka som jag skulle vilja ge till min mamma. Hon har haft samma gamla jacka i 5 år och jag är student som pluggar fortfarande och jag ska även köpa julklappar till min lillebror. 1050:- får man ju bara. Tänkte de här är en bra chans och vinna lite julklappar.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/lace-cut-out-dress-555045-54/

Storlek: L
Den här skulle jag vilja ge till min granne. Hon bor hos fosterföräldrar och de är ett väldigt gammalt par och de firar inte julafton för de har inte råd. Så denna skulle jag vilja ge henne. Så hon kan känna sig extra fin på nyår.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/mango-766/benjamin-cardigan-766149-12/

Storlek: L

Denna skulle jag ha gett till min lillebror som är 17 år nu. Och han skulle älskat denna. Det är så att vi bor ensam utan någon pappa så det är svårt med pengar här. Men jag tror verkligen att han hade gillat den.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/blade-slim-strategicembro-745141-21/

Storlek: 34/32

Dessa snygga jeans skulle jag ha gett till min bror med. För han förtjänar verkligen allt. Han är en toppen kille och hoppas verkligen har turen på min sida och har råd att ge bort något i julklapp till mina närmaste.

Reply
Belinda

Om jag vinner så hade jag utan tvekan velat ge vars en klänning till mina underbara tjejkompisar som betyder sjukt mycket för mig! Vi festar varje helg tillsammans så det hade varit skit roligt om jag hade kunnat ge dem vars en snygg klänning att dansa loss i! Jag vill jätte gärna vinna för att mina vänner förtjänar detta fina pris!

1)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/
2)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/graphic-print-tube-475303-92/
3)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan- 555/lace-cut-out-dress-555045-54/
4)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/

Reply
Emelie

1: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/by-malene-birger-632/adortian-cardigan-632066-99/ (strl L)
2:http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jones-jones-597/open-back-floral-dress-597002-97/ (S/M)
3:http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/bandeu-dress-555042-14/ (strl M)
4: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/3301-v-jeans-745008-160/ (w28/L32)

efter detta året ser jag bara fram emot nästa. En av mina bästa vänner omkom i en olycka & mina föräldrar ska skiljas. Så min kära mamma har nu köpt nytt hus som renoveras för fullt & kommer bli jättefint. Men det kostar, däröfr vill jag ge henne 1:an i år, för jag vet att hon kommer älska den. :) 2:an vill jag ge till min syster, för denna klänning har hon tittat på ända sen du fotades i den Kenza :) 3: an vill jag ge till min underbara bästaste vän som stöttat mig & får mig alltid att må bra. Den klänningen är verkligen “hon” & skulle bli så fin på nyår. 4:an vill jag sen ge till mig själv, för jag älskar g-star & läderbyxor men plånboken räcker tyärr aldrig till.

God Jul :)

Reply
Cassandra

Jag tänkte börja med motiveringen till varför jag bör vinna:
Jag är en nittonårig lärarstudent som studerar min första termin. Jag vill utbilda mig till lärare eftersom jag älskar människor, barn och för att jag vill få ut någonting ur mitt arbete, i detta fall vara en mentor till barn och barns utveckling. Det fungerar nätt och jämnt då jag avstog att ta ett studielån och bor sedan nitton år tillbaka med min mamma. Mamma har verkligen funnits där i alla väder, även när hon säkerligen ville sjunka genom marken när jag var i tonåren då det var en problematisk period.. Hon ger mig och henne tak över huvudet och mat på bordet. Mamma gav aldrig upp och kämpade för oss två. Jag har fått utstå mycket och har inte råd att med de finaste, dyraste kläderna eller andra saker men jag klarar mig, jag kämpar och jag tappar inte hoppet. Jag har drömmar och dem tänker jag följa. Jag har inte haft en lätt uppväxt men jag står här idag som den jag är och det är mycket tack vare min mamma, pojkvän, bästa vän och framförallt MIG själv. Jag är en stark tjej som önskar att jag hade turen med sig och kunna unna mig fina julklappar till mina nära och en fin nyårsklänning till mig själv.

Mvh Cassandra!

[email protected]

http://nelly.com/se/kläder-för-män/vans-732/-otw-purple-732019-39/ – Snygg lila vans t-shirt till min pojkvän! srtl M

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/isabella-dress-415115-39/ – Förhoppningsvis min nyblivna nyårsklänning! strl L

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/lust-dress-415116-54/ – Nyårsklänning till min fina bästa vän! Strl L

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/wigwam-dress-582058-41/ – Fin tunika/klänning till min älskade mamma som hon förtjänar! Strl S

[email protected]

Reply
anna

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/pepe-jeans-175/amber-tunic-175141-14/ – Till min bästa vän, hon förtjänar verkligen något fint. För hon är världens bästa vän & ställer alltid upp för mig.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/lipsy-415/winter-sequins-knitted-dress-415093-14/ – Till min storasyster, hennes hus brann ner och de har ingenting kvar. Vore roligt om jag får ge henne något extra fint, dessutom är hon galen i kläder.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/motel-604/jean-dress-604066-745/ – Varför inte kunna ge sig själv en julklapp? Den här gillade jag.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sugarpill-879/cateye-false-eyelash-879004-14/ – Det är alltid roligt att få presenter, stora som små. Jag tror min tjejkompis skulle tycka dessa var fräcka!

Min mailadress: [email protected]

Reply
mathilda.

Okej, nu har jag spenderat ungefär en timme för att försöka hitta de perfekta juklapparna:
– Till mamma för att hon har en liknande modell sedan tidigare och jag vet att det är en av hennes favoritskor! Också så klart för att min mamma är bäst i hela världen och allt det där som alla tycker om sina mammor. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/whyred-106/mobo-oily-nubuck-106175-14/
– Till min en av mina vänner som går sista året på gymnasiet och håller på att göra en egen kollektion som projektarbete. Hon är så duktig och spenderar just nu mer tid i skolan för att bli klar så snart som möjligt än vad hon gör hemma med sin kille, eller med någon annan. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/calder-1-658184-90/
– Till min bror som jag vet ska få sin få en egen laptop så att han kanske ska få det lite lättare i skolan, och då kan han ju faktiskt inte gå runt med den utan skydd! http://nelly.com/se/kläder-för-män/pap-accessories-915/laptop-cover-13-915001-14/
– Och sist men inte minst detta armbandet till min flickvän som jag tror skulle älska. Hon är galen i smycken precis som resten av Sveriges tjejer och jag vet att hon skulle vara väldigt fin i detta http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/buddha-to-buddha-575/nathalie-small-575001-26/

Ja, och nu till varför jag ska vinna, det svåraste av allt. Jo men för att jag vill visa lite mer uppskattning till de personer runt omkring mig som jag bryr mig om (och som bryr sig om mig). Även om det är så att jag vunnit dessa sakerna så är det ju faktiskt tanken som räknas, och jag tänkte ju på dom och försökte hitta något som skulle passa dom hahah. Kan ju även tillägga att om jag ska köpa julklappar med mitt studiebidrag så kommer jag att få göra egna smörknivar till dom allihopa istället (:

Reply
Sev

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/ till mig själv

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/
till min fina mamma som även fyller år den här månaden. Hon gillar sådana skor och tycker därför att hon förtjänar de.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/love-life-ring-561061-26/ till min vän som hjälper mig i livet när jag inte mår bra..

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/puma-643/originals-report-bag-643024-39/ till min bror som stället upp för mig oavsett vad.

Jag skulle vilja vinna och ge mina nära och kära dessa presenter som är lite utöver det vanliga. Jag har år efter år gett billiga presenter till de som förtjänar mer, men du förstår en 16 årig tjej med 1050 i studiebidrag skulle aldrig kunna köpa allt detta till ALLA. Men i år finns det en chans att jag ger alla vad de förtjänar, om jag vinner så blir det en annorlunda jul för oss allihop i familjen.

Reply
Emma Oskarsson

nelly.com/se/kläder-för-män/converse-282/all-star.canvas-hi-282044-46/
Dessa röda converse vill jag ge till min älskade sambo som ställer upp i vått och torrt för mig. Han har länge velat ha dessa skor men känner sig lite för snål för att köpa dem, så därför vill jag överraska honom med dessa :)

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/jackie-jacket-396069-46/
Den här jackan vill jag ge till min lillasyster, hon förtjänar något extra fint i julklapp därför att hon är bäst :) Hon skulle fullkomligt älska denna jacka!!

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/hombre-3-4-shirt-589328-14/
Min pojkväns syster klagar alltid på att hon inte har en skjorta hängandes i garderoben som passar till allt, den här skjortan kan hon kombinera på mängder olika sätt :)

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/cat-party-bodystocking-589343-11/
Sist men inte minst vill jag ge min bästa vän den här, hon älskar kläder med spets men har fått förbud att köpa fler saker med spets från sin sambo , men det kan väl inte räknas om hon får en i julklapp ;)

Jag vill vinna därför att jag har det lite knapert i plånboken just nu efter diverse bilreparationer och skadade hästar.. Min underbara familj och vänner brukar ge mig så otroligt fina julklappar och det skulle kännas hemskt att inte kunna ge dem något fint tillbaka i år.. Detta för att de alltid ställer upp och hjälper mig när det krisar. Dessa julklappar som jag har sett ut skulle göra att alla skulle bli otroligt glada på julafton, precis som det ska vara :)

Reply
sofie

Hej söta Kenza!

Kul med en tävling såhär 1 december och första bloggen man kollar in, din såklart:);)

Till min sambo vill jag ge

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/superdry-538/new-canvas-super-538092-14/

i storlek X-large, därför att han ska slippa att frysa denna kalla vinter, den skulle även sitta snyggt på honom, den jacka han äger nu gillar jag inte :)

Till min mor som har gått igenom så mycket, blandannat en alkoholist till man, och hon har inte varit glad på länge, så skulle vilja ge henne denna snygga väska, hon skulle bli jätteglad :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/whyred-106/ona-hammered-oily-106179-14/

Sedan vill ja ge bort denna snygga, säkert sköna varma jacka till min kusin som jag tycker mycket om hon är värd denna, så snäll, omtänksam.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/d-brand-203/eskim%C3%A5-203066-99/

i storlek M

Denna tröja vill ja ge min bästa vän, vi ses inte så ofta, då hon bor långt borta, men jag skulle vilja ge henne denna då vi ska ses vid jul. Hon har storlek Medium

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/juicy-couture-108/velour-hoodie-108193-14/

Hoppas du väljer mig Kenza ;) då jag inte har råd att ge bort sånna här fina grejer annars och detta skulle göra min jul, och mycket glädje skulle det bli, och det e du Kenza som gör det möjligt isåfall.

Kram på dig!
*Läser din blogg varje dag, flera ggr om*

[email protected]

Reply
Josefine

till min älskade son på 2 år som är värd denna tuffa dress: http://nelly.com/se/kille/puma-kids-100260/mini-cats-track-suit-6167-29/

Till värdens bästa mamma som bor i ett kallt hus och alltid fryser: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elvine-819/lilja-819006-286/

Till min tvillingsyster, som förtjänar en fin klänning efter att ha fått en bebis!: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/elsa-dress-396077-17/

Till min sambo som hatar att köpa kläder :P : http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/titan-button-neck-602150-245/

motivering: Jag har inte kunnat köpa så mycket julklappar detta år eftersom jag nu gått arbetslös i 1 år… det gör så ont i mitt hjärta att inte kunna köpa en massa fina julklappar till dom jag älskar mest, för jag älskar att göra folk glada! Jag kommer inte ens kunna köpa present till min sambo som fyller om 2 veckor, han ger mig alltid massor med presenter när jag fyller så skulle vara kul att få ge dom jag älskar mest en varsin fin julklapp i år!

mail: [email protected]

Reply
Pauline

Jag skulle vilja vinna önskelistan eftersom att jag är arbetslös p.g.a. att det företag som jag jobbade på gick i konkurs och sen dess har jag inte fått nåt jobb.. och det skulle vara så bra om jag vann så jag kan ge fina presenter till mina nära och kära.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/t-moreno-rs-t-shirt-215431-912/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/ed-hardy-205/lks-tee-205245-1/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/goldy-dress-604023-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/freebra-184/strapless-bra-silicon-184002-12/

Reply
Evelina

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/baglady-325/sofie-bracelet-110-325111-30/
Till: Mamma

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/black-onyx-ring-561081-26/
Till: Bästa vännen Anna-Clara

http://nelly.com/se/baby/esprit-100160/elvis-sweater-5788-81/
Till: Brorsonen Wade

Till: Mig själv
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-11/

Varför jag ska vinna: Har aldrig vunnit på nått sånt här i mitt liv men man får väl ge det ett försök iaf.. jag skulle vinna för jag skulle verkligen vilja ge alla något speciellt men jag har inte råd att ge alla det jag skulle vilja ge dem, det är ju så när man bara har sitt studiebidrag att leva på.. det skulle ju verkligen hjälpa att få några klappar att ge till mina kära då jag har många fler att ge något till också men dessa tre är några jag vill ge nått som är lite dyrare, och ge mig själv något som jag gillar som jag annars inte skulle lägga pengar på för jag inte har råd. Jag hoppas o jag hoppas o jag hoppas att jag får chansen att vinna tror det är många tävlande men man kanske har tur vem vet?.

[email protected]

Reply
dalia

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/donna-bag-100229-14/
Denna väskan skulle jag vilja ge till mamma eftersom hon ÄLSKAR väskor. Plus jag har inte köpt något till henne i födelsedagspresent så det skulle passa perfekt!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-11/
Denna söta klänningen skulle jag vilja ge till min storasyster som present för att hon tagit körkort :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paris-hilton-330/4-sent-gift-box-330018-108/
Dessa parfymer skulle jag vilja ge min lillasyster. Hon älskar verkligen parfymer så det skulle passa henne perfekt!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/savvy-citizen-854/barcelona-854000-1/
Och denna skjortan till pappa :)

Reply
Barbara kajblom

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/
Dessa skorna skulle jag helt klart ge till min väldigt nära vän sara wennerholm. Hon har tjatat om dessa skorna hur länge som helst men har helt enkelt inte råd. Skorna är hon helt klart värd. Hon skulle börja gråta av lycka. Hon har storlek 36.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeaneblush-396/florence-knitted-sweater-396173-12/
Denna underbart fina koftan skulle min underbara mamma älskat. Min mamma behöver en ny snygg kofta. Denna i storlek L.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/red-collar-project-260/ulf-jumper-260129-83/
Denna tröjan skulle jag vilja ge min kära pojkvän. Hans favoritmärke är redcollar project. Han skulle bli något överlycklig. RP tröjor är de ända som passar honom eftersom han har sån lång överdel men när man är student så är det inte alltid så lätt att köpa dyra kläder :/..

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/moa-dress-396107-14/
Till sist skulle jag vilja ge denna ursnygga klänning till min ursnygga bästa vän Amanda. Hon är värd allt gott i detta livet. Denna klänningen skulle sitta perfekt på henne till nyår (storlek S)

Motivering;
Som många andra har jag en rätt thight plånbok. Jag skulle bli så glad av att få dela med mig fina julklappar som jag vet att de skulle uppskatta till mina närmaste. Jag är en person som så mycket hellre ger än får. Du skulle göra 5 personers mungipor väldigt glada.
Tack för en bra blogg Kenza, Kram Barbara.

Reply
Sabina

http:/nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/
Klänning i storlek Medium(ovanför)

http:/nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kum-kum-561/love-ring-561087-14/
Ring i storlek medium(ovanför)

http:/nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip.it-shoe-905009-14/
Sko i storlek 37(ovan)

hittp:/nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ted-baker-128/tellan128087-14/
Jacka i storlek medium(ovan)

Dehär snygga plaggen, skorna och assesoarerna är till min två bästa kompisar, min älskade mamma och syster.
Min Frida och Elin har jag varit bästakompisar med i mer än fem år, vi ställer alltid upp för varandra och då vi inte mår bra gör vi allt för att få varandra på bra humör genom kramar, små kind pussar, sms, ha kul och bara finnas där. En väns kärlek får en att hålla sitt huvud högt och de ger dig allt genom att bara lee. Ibland vill man bara skämma bort dem lite extra för att visa sin tacksamhet, jag och mina vänner ska ha en lill jul och riktigt mysigt. Istället för att köpa prisenter ska vi pyssla istället men att få överaska dem med en varsin prisent skulle vara så kul! De skulle bli så glada!

Min syster är helt underbar, visst vi bråkar, blir tjuriga på varandra mm. Men det är el syskonkärlek? Min syster tränar simmning hårt och är borta hela dagarna så vi ses bara någon timma innan vi skegå och lägga oss samt vissa helger då hon inte tävlar. Jag är så stolt över henne och vill visa det med en liten julklapp.
Vi får hålla tummarna nu i helgen då hon ska simma SM!

Min mamma är min andra halva, vi bråkar och har våra dåliga stunder, men de är också fyllda av kärlek. Mimma såg mig växa upp och nu är jag en irrierande tonnåring som hon fortfarande älskar.
Min mamma förlorade sin syster nu i våras och jag gör allt för henne även om jag vet att inget kan fyllatommrummet, vi skulle firat julen med mammas syster, men som allt i livet händer det ofattbara och nu är det jag och restan av min familja kvar. Men vi ska ha en fin jul och behålla vira kära i våra hjärtan, julen är ändå en tid för familjen och sina älskade!

Men jag kan skriva hur mycket som hels för att beskiriva kärleken till dessa personer men det får ta slut med dessa ord: De har hjälpt mig att hitta mig själv och fått mig att bli den jag är idag!

God Jul Kenza och Nelly.com!

Reply
Malin

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/star-shawl-neck-cardigan-602147-14/
Till min pojkvän.

2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/paris-hilton-330/4-sent-gift-box-330018-108/
Till min bästa vän.

3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/whyred-106/colin-pocket-cottonpoplin-106000-169/
Till min älskade lillebror.

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/calvin-klein-170/2-pack-gift-box-trunk-170309-162/
Till en vän till mig och min pjkvän som ska komma upp från Göteborg och fira jul med oss här i norrland=)

Jag skulle vilja vinna detta för att det här kommer bli min första jul med min pojkvän, Min bror ska även komma hit och fira jul med oss sen två av våra bästa vänner. Så jag tycker det skulle kännas perfekt att få ge dem en fin julklapp var!:)

[email protected]

//Malin

Reply
sarah

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/pi-dress-658193-14/
en vacker klänning i small till moi.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/velour-453/michaela-top-453068-45/
en vackrare topp i small till min ömma moder.
http://nelly.com/se/kläder-för-män/red-collar-project-260/ulf-jumper-260129-83/
och en stilistisk tröja i small till min älskade pojkvän.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/marion-knit-658196-1/
en skönhet till top i small till min bästa vän.

Motivering:
jul, jul, strålande jul..
chans till fler nya klääder

bloggerskans gåvor i skimrande ljus
sprider sin glädje i fattiga hus

vi tackar, vi bockar i kärlekens tid
kenza, du äger och är mycket fiin..

jul, jul, strålande jul..
tack för en riiiktiiig juuuletiiiid…!

Skulle vara himla underbart om du kunde hjälpa mig ge lika fina julklappar till mina nära och kära som jag får av dem!

Många pussar /sarah

mail: [email protected]

Reply
Greta

1. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/

3. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/gail-top-100201-80/

4. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/price-ariel-point-dress-540206-82/

Jag skulle vilja ge nummer ett till min äldsta syster, hon har alltid ställt upp för mig. I våras gick hon igenom en jättejobbig period men hon börjar bli bättre nu. Det hade vart så himla roligt att kunna ge henne något riktigt fint denna julen för att visa min uppskattning utav henne eftersom att hon inte har så bra ekonomi nu. Dessutom är 41 hennes strl (den enda strl som finns på dem skorna, kändes liksom meant to be).

Nummer två skulle jag vilja ge till min andra syster som är tre år äldre än mig. Hon läser din blogg och pratar om dig hela tiden så hade det vart så riktigt roligt att det just kom ifrån din blogg. Jag står alla mina syskon riktigt nära och älskar dem mest i hela världen men denna systern är hon som jag har växt upp med mest (dem andra har inte bott hemma). Även denna syrran går igenom en ganska svår period nu utan så mycket vänner och riktigt mycket skitsnack. Hennes gamla kompisar vill inte umgås med henne
eftersom att hon inte har råd med “rätt” kläder så det hade vart kul att ge henne en riktigt snygg festklänning till nyår.

Nummer tre skulle jag ge till min alldra bästa vän. Hon åker utomlands i ett år i januari och då hade en fin julklapp vart jättekul att ge för en gång skull!

Nummer fyra vill jag ge till min gammelfaster (min pappas faster). Hon kom precis hem ifrån sjukhuset och har haft cancer. En fin kofta hade vart jättekul att ge henne eftersom att jag älskar henne och hon har kämpat jätteduktigt!

Jag vill också säga att detta är jättefint gjort utav dig. Att ge möjligheten till andra att ge fina pressenter.

Reply
Anna

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-14/
Till min underbara fina mamma. strl M

http://nelly.com/se/kläder-för-män/ed-hardy-205/panther-hood-205243-14/
Till min fina sambo strl XL

http://nelly.com/se/kläder-för-män/hilfiger-denim-278/otter-hd-zip-l-s-278180-82/
Till världens bästa lillebror. strl S

http://nelly.com/se/kläder-för-män/frank-q-321/jack-sweatshirt-321080-81/
Till mina goa pappa. strl XL

Jag kommer inte kunna jobba ett par månader fram över inkl förra månaden och har då inte mycket pengar till julkappar. Skulle betyda massor om jag vann denna tävling.
Ska genomgå en operation om 1 vecka och vet inte om ja överhuvudtaget kommer orka ge mig ut för att handla för de få pengar jag får.
Jag hoppas otroligt mycket att jag vinner denna tävling. Det skulle underlätta otroligt mycket för mig!!

/Anna

Reply
Ronja

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/paprika-754/pink-rouch-dress-754038-54/
denna klänning skulle vara till mig själv, perfekt på nyårsfesten!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/bixio-901/fine-901002-14/
detta armband skulle min bästa vän få

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/queen-cardigan-745182-14/
till min underbara mamma

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/diesel-215/k-capulin-215282-32/
till min underbara pappa

Jag ska vinna för att jag älskar att skämma bort mina nära och kära men pengarna räcker oftast inte till, men nu har jag chansen att få ge bort fina julklappar. Skulle bli så otroligt lycklig om jag vann :)

Reply
Shayan

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/floral-tube-dress-475315-98/
Till lillasyster nr 1.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/avanna-444/wow-collage-444052-14/
Till min bästa vän som studerar utomlands.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/wild-selma-ss-top-631174-14/
Till lillasyster nr 2.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/soaked-in-luxury-110/zip-frill-t-shirt-110263-14/
Till en barndomsvän som jag älskar djupt.

Hej Kenza! Varför ska jag vinna min önskelista?

Jag studerar på högskolan och vet med mig själv att jag inte kommer att hinna springa runt på stan för att hitta de där perfekta julklapparna, detta kommer leda till att jag slarvigt bara köper något i sista sekund bara för att få det gjort. Tråkiga presenter är inte inte kul eller juligt! Men att kanske få vinna denna tävling hade varit speciellt eftersom jag faktiskt suttit på sängen i snart 3 timmar för att hitta dom perfekta julklapparna till mina nära (känner ej min rumpa längre). Det hade varit så kul och så underbart att få vinna en tävling för en gångs skull i sitt liv haha!

tack på förhand / shani
min mail är: [email protected]

Reply
fredrica

Till min bästa vän, som är min högra hand: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/bottletop-100276/bellani-bag-276000-14/

Till mig syster som älskar dessa skor, men som jag vet aldrig kommer låta sig köpa dem: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/

Till en killkompis, som inte äger en vinterjacka nu när det är vinter: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/premium-tech-by-jack-jones-877/dark-down-jacket-877000-14/

Till mamma, som alltid gör allt för mig: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/christin-blazer-589311-76/

Jag tror att vi alla som tävlar skulle göra det mesta för att få vinna.. Satt ett tag och funderade vad jag skulle skiva som motivering, som skulle sticka ut, men jag kom inte på något. För min del handlar det om prioritera mina pengar. Jag skulle älska att ge dessa saker ovan till vänner och familj, men pengarna räcker inte alltid till det man drömmer om. Jag älskar att ge bort saker. När jag tänker på att få se glädjen i deras ögon när de öppnar presenterna får mig att rysa. En känsla som inte går att beskriva. Även om det är tanken som räknas, så vill jag i år ge bort presenter till mina nära och kära som jag inte annars har möjlighet till..

Reply
Angelica Andreasson

Gud, vilken underbar tävling!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/midnight-bergen-shirt-745145-46/ till min älskade pojkvän som är så sjukt snygg i skjorta. strl L

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/one-teaspoon-127/treasured-tube-dress-127075-14/ till min syster som förtjänar det finaste. Strl XS

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/whyred-106/she-mesh-print-106171-14/ Till min bästa vän, som finns för mig i vått och torrt. Strl XS

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dagmar-576/ann-jacket-576046-14/ Till min kära mamma som alltid ställer upp, vad det än gäller. Strl XS

Skulle jag vara jättekul och vinna. Som fattig student har man ju inte riktigt råd att skämma bort de man älskar. Ingen av mina nära och kära har råd de snygga kläder som skulle sitta finfint på dem. skulle vara så sjukt kul och kunna överraska dem dessa underbara grejer från Nelly. Bara att hålla tummarna. Min mail är:

[email protected]

Massa kramar

Angelica

Reply
Emmy

1. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/renée-london-899/kimi-dress-899004-14/
3. http://nelly.com/se/kläder-för-män/jack-jones-633/another-sweat-633206-83/
4. http://nelly.com/se/kläder-för-män/elvine-819/alvin-hood-819020-83/

Motivering:
Hej jag är en tjej från trollhättan men pluggar nu till reseledare i norrtälje.
Detta har gjort att jag och min kille inte ses lika ofta, detta är på gott och ont.
Jag har flera gånger ångrat jag börja här för jag saknar honom så. Men utbildningen får mig att växa otroligt, klara saker jag aldrig trodde.
Hur jag än mår, vad jag än gör så finns han där och stöttar mig.
Snälla hjälpa mig belöna denna man och mig själv.

Reply
Rebecka W

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/royce-ls-split-neck-602163-245/ <- Denna är till min pojkvän, som förtjänar det finaste =)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/wesc-163/zoltan-knitted-sweater-163341-83/ <- Ännu ett klädesplagg till min kille :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/sandhurst-jkt-745050-1056/ <- En snygg jacka till min bror

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/miu-miu-red-velvet-777037-46/ – och en fin julklänning till mig

Skulle vara jätte roligt att vinna, just nu är man ju en fattig student och kommer vara det i 2 år till :')

Reply
Jessica

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/ – till mig själv

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/bella-wedge-427634-14/ – Min bästa vän Isabella

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/serpa-427667-14/ – Min bästa vän Sara

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/adair-427496-14/ – Min bästa vän Vanessa

Jag och mina 3 bästa vänner är alla tre skotokar! Och jag skulle vilja ge dom allihopa snygga skor i julklapp, eftersom dom verkligen är de bästa vänner man kan ha. Det finns inga som dom – och jag önskar att jag hade råd att ge dom 100 julklappar var, men att kunna ge dom varsina snygga skor, vet jag skulle göra dom jätteglada och jag skulle kunna visa dom hur mycket dom betyder för mig! :)

Reply
Johanna Weckström

Jag skulle vilja ge ett par ordentliga vinterskor med höga skaft åt min pojkvän. Nu när snön är här kommer han hem varje dag hem blöta strumpor. Det är ett under att han inte blivit sjuk än.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/prime-boots-693/ue-5-men-693010-14/

Till min kontorsjobbande pappa skulle jag vilja ge ett par roliga strumpor från Happy Socks som inte alls matchar hans kostym.

Hälsningar
Johanna, [email protected]
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/happy-socks-432/happy-socks-dots-432018-29/

Till min mysiga mamma skulle jag vilja ge en minst lika mysig kofta som hon kan gosa ner sig i nu när rysskylan har kommit till Sverige.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m-by-m-688/folli-cardigan-688029-54/

Avslutningsvis skulle jag vilja ge en min syster (som är småbarnsmamma och aldrig unnar sig själv snygga kläder) en supersnygg och sexig klänning som framhäver hennes vackra kurvor.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/strip-bandeau-475293-147/

Anledningen till att jag vill vinna dessa klappar till min familj är för att jag som många andra har det knapert i vinter med pengar. Jag har precis flyttat hemifrån och alla mina pengar från deltidsjobbet jag går åt till räkningarna. Om jag vinner har jag fyra klappar mindre att ha ångest över.

Reply
Alicia

BÄSTA KENZA, hoppas att jag inte skrev ett alldeles för långt meddelande som tröttar ut dig !
jag skulle helst vilja ge alla sakerna till min syster eftersom att hon precis har flyttat hemifrån och har ett crappy jobb samtidigt som hon ska ta körkort. Och det fungerar inte riktigt med hennes ekonomi, det är dyrt med körlektioner kan jag lova. Eftersom jag bara går andra året på gymnasiet och därför inte har så mycket pengar, kan jag inte riktigt skämma bort henne lika mycket som jag vill.. Jag la nyligen ut mer än mitt halva studiebidrag på hennes födelsedagspresent (hatar när folk fyller år nära julafton).. haha, men ändå, vi har inte samma pappa och hennes förhållande med hennes far är lite komplicerat och han har därför inte brytt sig mycket under alla år, medans jag alltid har fått lite mer ifrån min pappa och därför känner jag mig lite skyldig att ge henne saker. JAg har alltid försökt ge henne de bästa möjliga saker jag kan. och när jag var hemma hos henne och firade henne här om dagen så insåg jag att hon varken har vinterskor eller jacka, bara någon begagnad filtjacka och det är lite kallt i dessa dar. Därför vill jag ge henne :
en jacka – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/blake-jacket-631134-90/
ett par skor – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/luena-427570-14/

och till mig själv kan jag inte låta bli att ge mig din underbara jacka – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

och sist men inte minst vill jag ge min pojvän något då vi har våran ettårsdag den nionde, sen julafton och så fyllar han år i januari… SUCK…. hur ska jag ha råd med presenter? HAHA…… så han kan få en tröja från g-star då han nästan bara har kläder därifrån, plus att han bara använder hood tröjor och jag gör hela tiden tappra försök att ändra hans stil… taskigt va?
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/

TACK å GOD JUL PÅ DIG!!!

([email protected])

Reply
Pauline

Till min söta mamma : http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/reiki-leggings-658202-14/

Till min bästis: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/at-least-861/bow-t-shirt-861003-1/

Till min syster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m-by-m-688/vixy-688050-80/

Till mig själv: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/manolo-oversize-shirt-777011-122/

Min motivering:
Jag är en väldigt upptagen person och som väldigt många andra personer gör, jobbar jag och drömmer om en massa roliga saker att göra i mitt liv. Fast så långt går det inte, jag tjänar inte så mycket på mitt jobb och min lön går till räkningar och sådant. Jag har inte råd att lägga ner pengar på jullklappar åt vänner och så. Har bara råd för julklappar till familjen. Men, jag har inte förberett med några julklappar ännu så mina grejer jag önskat mig på nelly.com ska jag ge bort till mina näraste och kära.

Reply
Johanna Weckström

Oj, blev lite knas…

Jag skulle vilja ge ett par ordentliga vinterskor med höga skaft åt min pojkvän. Nu när snön är här kommer han hem varje dag hem blöta strumpor. Det är ett under att han inte blivit sjuk än.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/prime-boots-693/ue-5-men-693010-14/

Till min kontorsjobbande pappa skulle jag vilja ge ett par roliga strumpor från Happy Socks som inte alls matchar hans kostym.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/happy-socks-432/happy-socks-dots-432018-29/

Till min mysiga mamma skulle jag vilja ge en minst lika mysig kofta som hon kan gosa ner sig i nu när rysskylan har kommit till Sverige.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m-by-m-688/folli-cardigan-688029-54/

Avslutningsvis skulle jag vilja ge en min syster (som är småbarnsmamma och aldrig unnar sig själv snygga kläder) en supersnygg och sexig klänning som framhäver hennes vackra kurvor.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/strip-bandeau-475293-147/

Anledningen till att jag vill vinna dessa klappar till min familj är för att jag som många andra har det knapert i vinter med pengar. Jag har precis flyttat hemifrån och alla mina pengar från deltidsjobbet jag går åt till räkningarna. Om jag vinner har jag fyra klappar mindre att ha ångest över.

Hälsningar
Johanna, [email protected]

Reply
Jonna Störbäck

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-basic-848/surface-lace-strap-dress-848022-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/3-colour-rouche-tube-dres-475322-130/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/fiona-dress-604046-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/

Hej Kenza! Jag och mina tre systrar ska på bröllop i januari, så det det skulle vara jättekul att få ge dom en varsin klänning i julklapp och en till mig. Min största systers kompis som ska gifta sig, så detta är lite extra speciellt (:
Kram!

Reply
Malin

I somras var min syster med om en olycka. Hon blev påkörd av en bil med cykel i 70 km i timman. Hon överlevde och blev kallad ängeln av hela intensivpersonalen. Hon slog ut tänder, spräckte läpp och ögonbryn, bröt armen på tre ställen samt fick en krossad knäskål. Under rehabiliteringstiden fick hon magproblem vilket man nyligen kom fram till vara en kronisk magsjukdom som gör att kroppen inte klarar av att bryta ner mat i ett normalt och hälsosamt tempo. Förra veckan fick vi beskedet att hon INTE kommer att få stomipåse och efter det tog hon beslutet att det är dags att börja leva igen. Alla pengar har pga försäkringstrassel gått till tandläkarkostnader vilket har gjort att min familj beslutat en jul utan julklappar. Huvudsaken är att alla är med och mår bra.
Min syster är 25 år och älskar kläder. Jag vet inte hur länge hon dreglat över iknande diseljeansen och en kappa med fin knäppning, men sedan olyckan har hon slutat bry sig om sig själv. Trots ärr och skadade tänder är hon fortfarande det vackraste jag vet. Om hon bara kunde se. Jag är själv student och har därför inte möjlighet att uppfylla denna dröm själv. Jag skulle ge så mycket för att få se den glädjen i hennes ögon detta skulle resultera i. Alla de 4 klapparna skulle alltså gå till min syster- för att hon är värd det. Ta hand om varandra! KRAM

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-14/
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ichi-142/tarf-jacket-142478-14/
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/disel-215/hi-ly-132-trousers-008w7-215366-33/
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/velour-453/lisa-loose-pants-453062-14/

[email protected]

Reply
mikaela

Hej! Två av mina systrar äter nudlar och havregrynsgröt varje dag för att ha råd att bo i oslo där dom är strandade för tillfället, så dom här två klänningarna skulle verkligen göra dom glada!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/bonnie-782011-99/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-cross-over-top-dress-475324-46/

dom här två klänningarna vill jag ge till två av mina andra systrar som hjälpt mig jättemycket sen jag skadade mig i somras.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/cassidy-dress-100206-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/minkpink-781/twist-and-shout-dress-781005-129/

vill inte dra en tyck-synd-om-mig-story men har inte kunnat gå sen olyckan, vilket resulterat i att jag har lite dåligt med pengar just nu och svårt att handla jullappar.
så vinner jag hjälper du mig verkligen!(niobarnsfamilj)
god jul!

Reply
Sara

http://nelly.com/se/kläder-för-män/selected-homme-602/titan-button-neck-602150-83/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pearls-for-girls-772/peace-bracelet-772092-26/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/armani-193/mens-woven-bathrobe-193151-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/edc-by-esprit-812/v-ne-m3m-t-shirts-812083-14/

Jag skulle vilja ge dessa fina presenter till min familj, som tyvärr inte bor ihop längre. Det har varit ett tufft år, men jag älskar alla i min familj fruktansvärt mycket. Därför vill jag ge 3 av presenterna till min mamma, pappa och lillebror. Och en till min underbara pojkvän. På gymnasiet är man inte direkt så rik. Därför skulle det vara jätte kul att vinna dessa julklappar och få skämma bort mina nära och kära i jul:)

Reply
Nathalie

Till mig:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-14/

Till min underbara mamma:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/lynn-skinny-jeans-woman-745199-33/

En till till min mamma:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/day-birger-et-mikkelsen-141/night-cacha-cardigan-141155-83/

Till min brors tjej:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/candace-782016-17/

Varför borde jag vinna?
– Jag hoppas att jag vinner för jag vill skämma bort min mamma som mår så dåligt, hon har cancer och har alltid ont så hon orkar inte gå ut och köpa ngt till sig själv. Jag hoppas jag vinner så hon kan känna sig extra fin på julafton! Sen vill jag ge en till min brors tjej eftersom jag har fått bo där så mycket när jag har mått dåligt så hon är värd detta. Håller mina tummar att jag få göra mina nära glada till jul för det är dom verkligen värda! Jag älskar dom av hela mitt hjärta och är så tacksam att jag har dom i mitt liv!!

Tack för en bra blogg Kenza!
Kram / Nathalie

Reply
Therese Gustafsson

Min mamma har gjort så mycket för mig, och jag vill ge något riktigt fint till henne och visa min tacksamhet. Därför förtjänar hon detta smycket:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sophie-by-sophie-918/globe-pendant-gold-918001-39/

Min pojkvän förtjänar verkligen något fint i jul! Och jag vet att han önskar sig en klocka, så det vill jag ge honom!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/triwa-334/carbon-chrono-334037-14/

Min kompis har haft det väldigt hårt nu under senaste tiden, så vill verkligen ge något fint till honom! Hans favorit märkte är Jack & Jones, så han förtjänar verkligen något därifrån!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/jack-jones-633/bianchi-cardigan-633151-84/

Min bror har verkligen haft det svårt ett tag nu, då hans son gick bort för någon månad sedan. Därför vill jag även ge honom något fint! Och min bror köper aldrig kläder till sig själv, och om det är något som han behöver så är det kläder!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/alternative-apparel-684/l-s-zip-fleece-684020-21/

Julen är den tidpunkt på året då man inte ska vara självisk, utan tänka på andra lite extra mycket. Och i det här fallet blir det min mamma, pojkvän, kompis och bror för jag känner att om det är någon som förtjänar att få något fint så är det dem!
Jag går inte i skolan och har fortfarande inte lyckats skaffa något jobb. Så för mig är det svårt att köpa något nu till julen. Så därför vill jag vinna! Så att jag kan ge dessa julklapparna till de som står mig närmast hjärtat! För de förtjänar det verkligen…

Min mail är: [email protected]

Tack för att du tog din tid och läste detta :) Hade verkligen varit evigt takcsma om jag vann.

Reply
Hanna

Hej Kenza.

Jag bor i Australien och har inte varit hemma pa tva jular. Jag saknar mina riktiga vanner nagot sa otroligt mycket – sa nu till jul har jag sparat ihop till en biljett hem men jag har inte berattat det for nagon av mina vanner sa det ska bli en stor surprise!!
Jag har luskat ut att mina vanner ska ha en kompisjulafton den 22:e och ha julklappsleken och jag ska ga dit utkladd till tomte och knacka pa dorren och overraska dem! Det kommer vara sjukt kul innan de fattar att det ar jag bakom masken :). Om jag hade kunnat komma med varsin fin klanning i sacken sa hade det hela ju bara blitt alldeles perfekt. Jag lovar att saga att det ar fran oss :)

Tack ocksa for att du underhaller mina tagresor till skolan har borta med din blogg. Det ar harligt att lasa o leva sig in i din varld och jag ar amazed over hur fin din relation till dina vanner ar. Ar de nagot jag insett fran att ha bott ifran dem sa ar att vanner ar det finaste och viktigaste som finns har i livet!

Detta ar vad jag skulle vilja ge bort:

TILL MOLLE: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/soaked-in-luxury-110/prombaby-dress-110256-12/ (MEDIUM)

TILL NATTA: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/stylein-653/caruso-dress-653035-14/ (SMALL)

TILL PILLAN:http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/burfitt-853/big-time-oh-lala-t-shirt-853001-80/ (MEDIUM)

TILL IKA: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/object-691/rainni-dress-691043-54/ (SMALL)

Massa kramar fran ett hothothot Perth!

Reply
Linda

Hej Kenza!

Jag är med och tävlar, och har hittat 4 julklappar som jag tycker är skit fina :) Varför jag är med och tävlar är för att jag tänkte hämta hem en klänning till min mor. Hon ska ha julfest här snart med alla sina vänner och tänkte att hon skulle bli glad men en ny klänning :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/ma-lace-cut-out-475329-88/ till min mor

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-83/ till min kusin

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/3-colour-rouche-tube-dres-475322-130/ till min bästa vän johanna.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lilly-of-sweden-773/cloe-bag-773017-14/ den här skulle jag ta själv, skulle behöva en ny väska.

Reply
Maja

Hej, för ett år sedan fick jag en pojkvän. Och då började jag försumma mina tjejkompisar och förlorade dem nästan helt. Nu är vi vänner igen men jag vill verkligen ge dem något fint så att de vet att jag älskar dem. Och jag har inte råd att köpa allt jag vill till dem.

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rachel-leigh-560/gumball-ring-560009-46/
(Förlåt, visste inte riktigt hur jag skulle fixa med länkarna)Denna är till min mamma, jag har varit hemsk mot henne hela året och hon har fått se sin dotter försvinna längre och längre bort. Det gör ont att veta att jag har sårat henne.

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/rosalin-short-skirt-631110-1/
Denna ska min barndomsvän få. Hon har alltid varit där för mig, fast hon bor så långt bort (irland) och hon är alltid så glad och snäll, så jag tror att klänningen kommer passa henne perfekt!

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wet-n-wild-310/mega-last-lip-color-310130-1522/
Denna är till min bästa vän. Hon har gått igenom mer än någon annan jag känner (i denna åldern) har gjort. Jag tänker inte skriva vad här men jag hoppas att du förstår. Hon skulle nog inte bli så glad om hela hennes liv stod i kommentarsfältet på en blogg. Och jag stack när hon behövde mig som bäst. Jag har aldrig ångrat något mer. Nu är vi vänner igen och jag har aldrig varit lyckligare. Hur som helst, just nu är allt som jobbigast och jag hoppas att detta kan få henne lite gladare. Hon har alltid älskat färgen röd.

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ajlajk-925/isa-925018-39/
Denna är till min mormor, hon har alltid varit en sorts förebild för mig. Trots att vi inte ses så ofta. Hon bor långt ifrån min familj och vi ser henne bara ca en gång om året. Jag tror att hon skulle uppskatta sjalen väldigt mycket.

Så, vad ska man säga? Jag hoppas att du väljer mig? Jag önskar verkligen inget annat än att göra “kvinnorna i mitt liv” glada. De förtjänar det mest.
Detta kanske är enda gången som jag “pratar” med dig (eftersom jag aldrig är med i sånnahär tävlingar, har blivit för optimistisk för mitt eget bästa…) Ville bara säga att du ska fortsätta vara den du är och aldrig sluta. Du äger. Bli aldrig som kissie haha.
Hejdåå :)

P.s: Hoppas att länkarna funkar.

/Maja

Reply
Sofie

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/
Till min storesyster för hon förtjänar att känna sig grymt fin i den här klänningen på nyår, hon älskar när det är one shoulder på klänningen.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
Till min storesyster för hon älskar högklackat, så därför skulle jag vilja ge dem här skorna så hon kan ha dem på ny¨år till sin matchande klänning.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/ocean-skinny-jeans-woman-745200-33/
Till min mamma som sällan hittar eller köpa jeans till sig själv, hon tänker alltid på andra i första hand än sig själv, så därför tycker jag hon förtjänar dem här jeansen, hon älskar att ha jeans på sig och det är de hon alltid letar efter men aldrig hittar och dem här vet jag att hon kommer älska.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/
Till min tvillingsyster som älskar klänningar, från tunikor till partyklänningar och den här skulle passa henne perfekt på nyår, hon skulle känna sig väldigt fin och snygg i den.

Så snälla låt mig vinna för jag har själv inte råd att ge dem allt det här för att det har gått mycket pengar åt annat på senaste tiden och sen så skulle jag vilja se deras glädje när dem öppnar dem här julklapparna!

[email protected]

Reply
Jennie

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/woolrich-413/ws-artic-parca-df-413009-245/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/woolrich-413/ms-artic-parka-413002-99/

http://nelly.com/se/tjej/didriksons-100107/perry-kids-jacket-6005-59/

http://nelly.com/se/baby/didriksons-100107/tucky-print-coverall-6105-80/

Den första jackan är till mig själv och en likadan till min älskade sambo. Varför? Vi har vart tillsammans i 9 år, sedan vi båda var 14 år (vi är båda 23)och han är den mest fantastiska i världen. Tänk att få möta det vackra men ack så kalla vintervädret tillsammans?!

Vintertid och -17 på termometern vad skulle inte passa bättre än jackor till våra småtjejer så att hela familjen kunde vara ute utan att frysa. Melanie är storasyster och fyller dessutom 4 nästa vecka och lillasyster Nayeli är 6 veckor och båda behöver riktig snygga tjusiga overaller.

Med önskan om en vinter utomhus i “värmen” <3

Reply
Frida

Hej hej! :D

Haha, så jag trodde att jag skulle vara den första att kommentera…näe, så vart det inte :D hoppas du hinner läsa hit ner ändå :)

Min motivering kanske inte är speciellt bra..MEN ( :) ) mina kära föräldrar har i år fått för sig att “vi skippar julklapparna i år” (??!) väldigt tråkigt känner jag men det är för att vi ska åka utomlands och därför behövs pengarna dit. Och jag är jäättelycklig för det men det skulle ju vara himlans trevligt med julklappar ändå. Så därför ser min önskelista ut såhär:

Till min underbara mor, som tror att inga kläder passar på henne
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/du-jag-603/alicante-cardigan-603030-80/

Till min bästaste bror som älskar roliga T-shirt mönster
http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/t-ocote-rs-shirt-215430-912/

Och sedan två mycket fina saker till mig själv :$
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/party-time-oslo-dress-589266-162/

http://nelly.com/se/kl&C#%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/phax-swimwear-723/rio-de-janeiro-bikini-set-723024-100/

Ha det supergött!
Hejjhejj

Reply
Amanda

1) http://nelly.com/se/mammakl%C3%A4der/mama-licious-100226/felicity-dress-5101-83/

Min syster är gravid med tvillingar och hon har redan fått en stor mage. Hon är världens bästa och jag tycker hon ska få ha en fin klänning på sig på julafton!

2)http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rules-by-mary-100/kaitlin-dress-100208-39/

Min bästa kompis glömde förra året sin nyårsklänning på bussen och fick aldrig tillbaka den. Jag tycker hon förtjänar en ny tills i år!

3)http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/filippa-k-676/paul-tartan-check-shirt-676091-169/

Min bror som är världens bästa och snyggaste önskar sig en skjorta i julklapp – den här skulle passa honom perfekt.

4)http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/whyred-106/ary-tar-lace-106169-14/

Jag blev kär i denna klänning för ett par dagar sen när jag kollade runt på Nelly… efter en katastrofal nyårsafton förra året så drömmer jag om att jag har ett riktigt pangnyår i denna klänning!

Väldigt enkla motiveringar, men syskonkärlek och vänskap i all ära!
/Amanda

Reply
Malin

http://nelly.com/se/kläder-för-män/jack-jones-633/deeson-tee-l-s-633201-1/
En tröja till min pappa.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/t-ocote-rs-shirt-215430-912/
En t-shirt till min lillebror.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/e-e-glasses-934/bettnes-934013-14/
Ett par solglasögon till min bästa vän.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/sylvia-782019-14/
En klänning till min mamma

Anledningen till att jag vill vinna är för att Jag kommer inte att vara hemma på julafton (eftersom jag kommer att vara i thailand över jul), mina närmsta tror därför inte att dom kommer att få något av mig eftersom jag åker iväg redan den 13e december. Så det vore ju helt fantastiskt att få överraska dom med varsitt paket under julgranen.

Reply
Emma

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/bondi-shoe-905003-14/
Till min allra bästa kompis Viktoria, som nyligen blivit mamma. Hon är grymt snygg och har en cool stil, jag vet att dessa skor skulle vara perfekta till henne i sommar och matchar till barnvagnen, en riktig milf blir hon!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/angel-ring-561096-14/
Till “mitt” barn, som jag är barnflicka till. Hon är 15, otroligt snäll och älskar ringar. Det bara skriker Hannah om den!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/candace-782016-17/
Till min underbara mor, som är snyggare än någonsin och skulle passa bra bättre bäst i denna. Hon må vara äldre än 40 men ser inte ut att vara en dag över 30, denna skulle vara så jävla snygg på henne

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/phax-swimwear-723/goa-bikini-set-723019-646/
en julklapp till mig själv, då jag i januari ska åka till egypten och behöver en ny snygg bikini!

Jag gillar inte att få paket, men nu när jag har chansen att få saker jag kan ge bort som jag vet att mina nära skulle uppskatta så mycket, tycker jag att de är roligt.
Men egentligen är det inte presenten i sig som räknas, de är tanken. Så oavsett om jag inte vinner var tanken god iallafall, men jag slutar inte hoppas än, kanske har jag tur denna gång?

Tack Kenza för en grym blogg iallafall! :)

Reply
Elin

Länk 1 http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/lea-wide-dress-589234-1/

Länk 2 http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/100-gr-frill-l-s-top-582091-80/

Länk 3 http://nelly.com/se/kille/converse-100243/all-star-sunset-star-hi-5352-33/

Länk 4 http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/fred-perry-507/colour-change-argylesweat-507151-286/

Hejhej=D Det första plagget jag har skickat alltså plagg nummer 1 är till min syster som är 15 snart 16 år jag tycker hon ska få något mer av mig än bara en porslin sak som det står love, plagget ska vara i storlek xs
Andra plagget är till min mamma som är 40 år snar 41 hon ska också få något mer av mig än bara en porslin ängel så det ska hon få i storlek s/38
Sen är till min lillebror som ska få ett par snygga converse av mig i storlek 33.
Sen min pappa som också ska få något mer av mig kanske lite roligare i storlek L jag vet att det är 1 chans på på 400 så det är ganska omjöligt men man kan la försöka. Föresten din blogg är grym=D

Reply
Madeleine

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/candace-782016-17/
Storlek Medium

2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/motel-604/reese-dress-604059-13/
Storlek Medium

3.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/
Storlek Medium

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/jo-skirt-396208-14/
Storlek Medium

1. Min bästavän har alltid stöttat mig till max och alltid funnits där, hon har haft anorexi för något år sedan och jag har försökt hjälpa henne till max med detta. Nu har hon nått sitt mål och väger nu 64 kilo jag är jätte stolt över henne och vill ge henne någonting som hon känner sig fin i och att hon känner att hon är fin med den vikten hon har.

2. Denna klänning skulle jag vilja ge till min stora syster hon har alltid stöttat mig, men jag har inte råd att ge henne någon fin present som tack för allt hon har hjälpt mig med, jag får all tryghet med henne och vill ge henne denna som tack för att hon finns där för mig.

3.
Den här klänningen skulle jag vilja ge till min andra syster som också alltid ställer upp för mig, hon har velat ha denna klänning ett tag nu men jag har som sagt inte råd att köpa så här dyra saker till min familj som jag egentligen skulle vilja ha råd med.

4.
Den här kjolen skulle jag faktist vilja ge mig själv, jag har alltid velat ha en sådan kjol men de har aldrig passat så bra på mig. Just denna kjol tror jag skulle sitta bra på mig och att jag får den av dig i julklapp jag skulle bli överlycklig av detta.

Varför just jag skulle vinna:
Jag har själv inte mycket pengar jag lever på 1050 kronor i månaden, jag har 2 systrar som alltid finns där för mig och min mamma. Vi tre lever tillsammans men har inte råd med dessa saker pga att ingen av oss har speciellt bra pengar, jag vill ge min mamma och mina systrar detta för att dom är så himla stöttade mot mig och alltid hjälper mig med saker jag tycker är jobbigt. Jag vill ge dom någonting tillbaka men jag har inte råd… Med din hjälpa Kenza skulle min jul bli underbar, det skulle bli världens bästa jul.
Jag skulle bli överlycklig att kunna ge dom det här från mig. Dom skulle bli så fruktansvärt glada. Kläningen till min bästa vän skulle också vara sjukt häftig att ge henne ajg skulle vilja se hennes reaktion, jag vill verkligen att hon ska känna sig fin!
p.s ÄLSKAR DIN BLOGG / kram madde

Reply
Veronica

Hej Kenza! Jag skulle bli väldigt glad om du valde mig som vinnare. Jag har varit USA och studerat i 2 år och nu är det dags att komma hem, men efter att ha varit pa akuten några gånger och levt på student lån är det ont om pengar. Jag älskar att skämma bort mina nära och kära men jag kan inte ge dem det jag vill med min ekonomi. Dessa kläderna skulle gå till min bästa kompis Diana som alltid finns där för mig, i vått och torrt. Jag skulle aldrig orka kämpa så mycket som jag gör, om det inte vore för henne. Snälla hjälp mig göra detta för henne. :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-30/ STL. L

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/calvin-klein-170/cuddle-robe-170556-14/ STL M/L

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tutti-frutti-829/knitted-tunic-829012-63/ STL M

Reply
sofia

Till min mami: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/day-birger-et-mikkelsen-141/plisse-party-blouse-141000-14/
Till min storasyster:http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-basic-848/woman-3-4-sleeve-frill-848005-80/
Till världens finaste vän: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triwa-334/kamrat-chrono-334063-46/
Till mig själv hehe: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/loma-658141-76/

2010 har varit ett tufft år för inte bara mig, utan även för min familj och min bästa vän. Dom här tre personerna är dom jag älskar mest utav allt i hela världen och det gör så ont i mitt hjärta av att se dom må dåligt. Det får även mig att må ännu sämre i mina egna problem. Jag åkte dessutom på ett lurendrägeri(stavning?) precis så jag har inga pengar att handla julklappar för. Julen är ju egentligen barnens högtid och jag vet att om jag skulle vinna den här tävlingen skulle våra problem inte förändras, men det skulle helt klart vara ett litet ljus i mörkret, något som får en att le och skratta i allt elände. Dom här tre personerna förtjänar allt och lite till!

Reply
Emina

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/motel-604/fiona-dress-604046-14/
Denna är till min bästa vän Nina som bor i Bosnien. Hon önskar sig en nyårsklänning i julklapp och den här tycker hon om jätte mycket.

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/freebra-184/strapless-bra-silicon-184002-12/
Denna är till mig,behöver B-kupa. Har velat beställa en sån länge nu men det skulle väll inte uppskattas av plånboken tyvärr.

3. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pearl-924/anne-shoulder-frill-dress-924001-29/
Den här önskar sig min syster, i storlek X-Small. Vill gärna ge henne något, hon köper alltid presenter till mig men det är inte lätt för mig som 16-åring att ge henne lika mycket.

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/eliseryan-555/lace-frill-dress-555044-115/
Och den här skulle jag vilja ge till min andra syster, som har fått en liten bebis och vill bli snygg utan den stora bebismagen. Hon älskar ljusa färger, den här skulle vara perfekt!!!!

Varför jag ska vinna? För att jag aldrig vinner, och har aldrig vunnit på någon av dina tävlingar. Det här skulle vara sjukt bra, jag är som sagt en 16-åring och vill ge min familj vad dom förtjänar. Jag får alltid det jag önskar mig av dom, eller iallafall det mesta och nu vill jag ge dom något när jag får chansen. Email har jag ju skrivit i där uppe. Kram!

Reply
Nazdar

http://nelly.com/se/kläder-för-män/prime-boots-693/ue-5-men-693010-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/
http://nelly.com/se/kläder-för-män/nn07-437/burg-437070-912/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/pistol-boots-658013-14/

Om jag skulle vinna skulle jag bli överlycklig. som du kanske ser är 3 av dessa plagg för killar, och om jag vinner skulle min pojkvän få dem. Min pojkvän bor i Stockholm och jag bor I trollhättan ligger typ 5 timmar ifrån varandra :( eftersom båda två är studenter så har vi sällan råd att köpa något fint till varandra då nästan alla våra pengar går till resorna för att kunna träffas , vilket gör att vi inte ens har råd att köpa något fint till oss själva :( Jag önskar verkligen att jag kan ge han något fint någon gång och speciellt till Julen :) sen är acne skorna det enda jag har drömt om sen dem kom till, men eftersom de är så dyra kommer jag aldrig kunna köpa dem själv. men om jag inte kan vinna skorna så hoppas jag iallafal att min kille kan få något fint till Julen :) Jag hoppas att du får det bäst ;) Kram Naz

Reply
Henrik

Detta till min bror: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/fred-perry-507/calone-507203-99/

Detta till min andra bror: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/calvin-klein-170/workbag-2-170417-14/

Detta till min mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/obh-nordica-bj%C3%B6rn-axen-764/bj%C3%B6rn-axen-hairdryer-5195-746013-14/

Detta till min syster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ed-hardy-parfym-516/ed-hardy-for-women-edp100-516002-108/

Lite annorlunda kanske att en kille tävlar, men men , haha.
Motiveringen till varför jag vill vinna detta, det är att jag inte har råd, verkligen inte. Jag bor 100mil ifrån min familj och lever på 6.000kr i månaden….alltså inte råd med någonting, varken att resa hem eller ge dom presenter..vilket är skitjobbigt. Kunde jag vinna detta och alla fall få ge dom presenter skulle jag kunna ha en lugn och avkopplande jul i min ensamhet.

Reply
Ellan

2010 har vart ett tufft år för mig. Då har alltid mina närmaste funits där och hjälpt mig igenom de svåraste stunderna.

Jag har egentligen bara en anledning till varför jag skulle vilja vinna och ge detta till dem och det är för att jag älskar dem gränslöst mycket!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/edc-by-esprit-812/c-ne-m3m-t-shirts-812104-14/
Tommy pojkvänn

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/la-singlet-120286-286/ sandra bästa kompis

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kum-kum-561/pearl-nine-ring-561000-1/
Mamma

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/humanity-671/humanity-word-bracelet-671001-55/
Till mig själv

Reply
Anna-Lotta

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/elise-ryan-555/one-shoulder-draped-dress-555059-29/ till min bästa vän Katarina som har haft det svårt och behöver få lite mer confidence!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/himla-427399-80/ till min mamma! som älskar skor men spenderar alla sina pengar på mig och min bror!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ichi-142/jihi-leggings-142498-80/ till min soulsister som inte använder något annat än leggins!

http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/edc-by-esprit-812/v-ne-m3m-t-shirts-812078-81/till min bror som är så koncentrerad på basket att han emellanåt glömmer att helt och hållet klä av sig sin speldräkt!

Jag älskar att ge! Min lista för julklappar har än en gång blivit alldeles för lång eftersom jag inte kan lämna någon bårt utan att känna mig ledsen! Därför skulle jag önska att ni tillsammans med nelly skulle ge mig min önskelista! Då skulle faktiskt dom personerna som betyder MYCKET för mig få lite “extra”! Detta skulle vara en av de bästa julklapparna jag någonsin fått! Att faktiskt ge mina nära och kära något som jag inte skulle själv ha råd med! :)

Reply
Julia

Hej!
1. Till mig själv: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lace-dress-402032-14/

2.Till min pappa: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/bj%C3%B6rn-borg-136/jugend-short-shorts-2-p-136366-14/

3. Till min bror: http://nelly.com/se/kläder-för-män/adrian-hammond-815/big-hammond-hood-815007-80/

4. Till min mamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/friis-company-180/overall-shoulderbag-180894-14/

Hej Kenza! Jätterolig och bra tävling.
1. Den första grejen som är till mig själv, är en jättefin klänning, som hade varit perfekt till skolavslutningen! Den var verkligen jättefin och jag behöver
verkligen en ny klänning nu till skolavslutningen och sedan perfekt till nyår också!
2. Till min pappa har jag valt Björn Borg kalsonger, för han önskar sig alltid kalsonger och så älskar han Björn Borg, han är ett stort fan av honom, därför skulle
denna julklappen vara perfekt för mig att ge till han!
3. Till min storebror har jag valt en snygg tjocktröja, för det är precis hans stil och en sådan tröja skulle jag inte bara kunna gå och köpa bara
sådär för egna pengar, så därför skulle det va såååå roligt om jag vann, så han kunde få den av mig, han gillar det märket väldigt mkt med.
4. Till min mamma valde jag en super snygg väska, eftersom jag vet att hon vill ha en ny väska, och denna var ju jättefin.

Sådär! :) Nu håller jag tummarna att jag vinner, det skulle verkligen rädda min jul och det skulle vara så hiiimla roligt om jag vann! Behöver verkligen detta!:)
Tacktacktack! <3

Reply
Ametist

jag förstod inte riktigt men fick man välja exakt vad man ville? :)

min önskelista:

1. Acne pistol Short,(http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/pistol-short-658140-80/) till min underbara kusin som är 17år och älskar dom men hon har inte råd. storlek: 36

2. En Kenza 4 med ljus fårullsimitation ( hon älskar din kollektion!), till min bästavän som alltid har funnit där för mig och även nu när jag är sjuk.. skulle gärna vilja ge henne nått hon verkligen vill ha.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14
storlek: Small

3. En carbon chrono triwa klocka till min älskade bror som är 20 år och fattig student. Det var inprincip han som uppfostrade mig. Han har kollat på den här klockan ganska länge nu, skulle vara kul att överraska honom :D
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/triwa-334/carbon-chrono-334037-14/

4. och till sist denna skjortan, ( http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/levi-strauss-441/boyfriend-tunic-441097-46/ ) till min käraste mammi hon älskar långa skjortor haha. min mamma har alltid varit ensamstående sen jag föddes och jag beundrar henne för att hon har varit så himla stark och kämpat för att ge mig och min bror allt och jag ÄLSKAR henne.

bästa tävlingen någonsin! jag kommer verkligen att uppskatta det här om jag vinner skulle rädda min jul. försökte sticka lite men de går inge bra haha. jag är 16 år och lever på mitt studiebidrag på 1000kr och de är inte mycket pengar till julklappar inte..

Reply
Emelie

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kling-734/dress-galaway-734030-14/

Min vän Klara för att hon är grym!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/mefusa-tunic-479460-54/

Till min söta mamma som aldrig köper nå nytt till sig själv! Vore så roligt att ge henne något hon kan ha på julafton så att hon kan känna sig fin :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/lamia-427589-14/

Till min kusin som älskar skor, men vägrar köpa för att hon tycker att hon blir för lång! Men jag lovar om hon fick ett par så skulle hon se att det inte är så illa som hon tror, och att de är snyggt att vara långt !

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/attention-short-skirt-nel-631172-14/

Till min modemedvetna moster som älskar kläder, men aldrig heller köper till sig själv då hon tycker att andra saker borde prioriteras.

Jag borde vinna för att jag är en fattig student och ska vara de i fem år till då jag pluggar till civilingenjör. Skulle vara så himla kul att få ge bort några paket i jul iaf! Så nu håller jag tummarna :)

Reply
Alexandra

Denna till storasystern:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lily-lolo-224/mineral-foundation-224003-529/

denna till mamma:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/zorah-jersey-658205-14/ storlek. S

denna till bästavännen elin:
http://nelly.com/se7kläder-för-kvinnor/nelly-accessories-384/sara-earrings-384712-23/

til mig själv faktiskt : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/d-brand-203/greenpoint-203058-29/

motevering:
jag har faktiskt inte någon riktig bra motivering. jag vill bara att julen 2010 ska bli den bästa julen. Det skulle vara undebart att få vinna dessa 4 julklapparna till familjen. Skulle vara jättekul om jag kunde ge något tillbaka till mina föreldarar, så mycket som dem har gett mig.

hoppas verkligen att jag vinner, har inte kunnat klistra in länkarna så ha varit tvungen att skriva dem hahah^^:P

Reply
Feben

Till mamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sandqvist-435/emma-435014-29/ she loves this kind of bags!

Till pappa: http://nelly.com/se/kläder-för-män/triwa-334/kosmo-chrono-334062-245/ Klockor är det perfekta för han!!! Han älskar klockor, det bästa han vet typ haha..

Till bror: http://nelly.com/se/kläder-för-män/ksubi-910/crucifix-tee-910004-14/ Goa tshirtar är hett, and he loves it..

Till bror 2: http://nelly.com/se/kläder-för-män/converse-282/shoulderbag-retro-large-282130-14/ Converse är alltid de bästa, han har flera par skor så att överraska med en väska vore perfekt..

Reply
Helena Öhlund

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ed-hardy-parfym-516/mermaid-gift-set-516016-108/
Skulle vilja ge denna lilla “box” till min bästa vän. Vi har varit vänner sen 10 år tillbaka. Jag skulle vilja ge henne någpt lite syrare och speciellt just därsför.
Men det är så att jag har bara mitt studiebidrag att handla för så jag har inte riktigt råd med det.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/mcallan-cosy-cardigan-540204-14/
Skulle vilja ge denna till min storasyster för hon brukar alltid få småsaker av mig eftersom att jag då inte har så mkt pengar så brukar jag lägga de dyraste sakern till mina småsyskon. Och det här är just hennes stil och hon skulle älska den!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/syster-p-680/my-heart-necklace-680038-99/
Skulle vilja ge denna till min mamma. Jag och min mamma har inte världens bästa relation. Men trots allt så älskar jag henne jättemycket! Och vill ge henne detta halsband med form av ett hjärta. För att visa hur mycket jag älskar henne!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/ed-hardy-parfym-516/loveluck-for-men-edt100-516011-108/
Och sist men inte minst, denna till min pojkvän. Vi har varit tillsammans i snart 8 månader! Och det blir då våran första jul tillsammans. Och det är så svårt att hitta något lite billigare till sin pojkvän! Så detta vore perfekt!

Tack för denna chansen och din blogg är superbra!

Reply
hanna

HEj kenza här kommer min julklapps lista =)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/blessing-dress-479515-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/wigwam-dress-582058-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/object-691/vuton-top-691051-80/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kaffe-139/june-tunic-139178-41/

jag valnde ut saker som min mamma skulle älska att bära , jag tycker att jag borde vinna det här för jag skulle ge det till min mamma hon skulle bli väldens gladaste för hon har aldrig råd att köpa kläder till sig själv hon köper nog ett plagg var tredje år eftersom hon inte har råd och jag skulle vilja ge min mamma allt i världen men jag har inte råd att ge henne det och det här skulle rädda våran jul och skulle göra henne så fruktansvärt glad och då skulle jag vara glad, att få se min mamma glad skulle vara väldens bästa julklapp till mig.

Mvh Hanna

Reply
Amanda

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/singels-s-s-582082-80/ – till min mamma som älskar Odd Molly, men hon har inte så många plagg därifrån. Hon skulle älska denna!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/new-midnight-brack-shirt-745146-33/ – pappa skulle älska den!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/rester%C3%B6ds-165/bror-165237-76/ – en pippitröja till min bror. Precis hans stil.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/replay-201/m433-666041-33/ – slutligen den perfekta skjortan till min fästman.

Tidigare i höstas flyttade jag hemifrån för att plugga i en annan stad
Mina föräldrar ställde upp och hjälpte mig no matter vad.
De tog ledigt från jobbet, körde på mig, betalade åt mig, såg till att det inte blev något strul
Tänkte då att de ska få varsina riktigt fina klappar som tack för allt till jul.
Men som student räcker studiemedlet mestadels till mat och kurslitteratur
Och en liten julklapp till min 9-åriga lillasyster så att inte hon blir sur.
Därför har jag inte råd att köpa något speciellt som tack till dom
Men om jag vinner tävlingen kommer de få något superfint från nelly.com!
Min bror skulle få en stickad kofta á la Pippi
Pappa en skjorta som han skulle vara toppensnygg i.
Jag skulle ge min mamma en Odd Molly tunika så hon blir glad
Och ge min älskade fästman den jeansskjorta som han så gärna vill ha.

Jag skulle bli så glad och tacksam om jag blev en av de lyckliga fem
Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att jag blir en av dem!

([email protected])

Reply
Anna S

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/annette-782020-14/ medium

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/mcallan-cosy-cardigan-540204-14/ medium

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/maja-knit-479500-14/ medium

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/donna-bag-100229-14/

hej, jag skulle verkligen vara tacksam för det här för hela mitt studiebidrg går åt för att jag o min mamma ska kunna äta, o kunna klara oss. det var längesen vi verkligen fick några pengar över till något kul till oss själva.. vi har inte kunnat handla några kläder eller något kul på hur länge som helst jag kommer inte ens ihåg det.. skulle vara tacksam vill överraska min finaste mamma och ge henne några fina julklappar för engångs skull! för hon är världens strkaste och bästa mamma!

Reply
Angelica

Jag skulle vilja ge mina fyra vänner en varsin fin nyårsklänning i julklapp. Alla fyra är i Norge och jobbar och jag vet att de måste spara alla sina pengar till sin stora resa de ska göra. Därför vill jag överraska dom men en varsin nyårsklänning så vi ändå kan fira in det nya året med de häftigaste partyklänningarna!

* http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/

* http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/graphic-print-tube-475303-92/

* http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/jean-dress-604066-745/

* http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/bonnie-782011-99/

Dessa klänningar förtjänar verkligen mina vänner så som de sliter med sina jobb!
Jag hoppas och håller tummarna på att jag kan få ge dessa snygga klänningar till mina vänner i julklapp!

Reply
Hanne

Hej Kenza!
Ser att alla här skriver massa olika förslag på varför just de ska vinna. Man skulle väl kunna dra upp massa sorligt som hänt än som anledningar, men det känns så trist.
Så jag skulle helt enkelt vilja vinna just för att pröva min tur/lycka. Är ärlig när jag säger att jag aldrig vunnit varken tävlingar eller lottodragningar i mitt liv. Däremot har jag redan vunnit min kärlek.
Så jag vill gärna vinna någon present till mig men även min sambo och vänner.
Detta vill jag vinna:
1. Dessa skor till min underbara sambo, som jag är så kär i. Som för övrigt är en skoälskare.
1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/whyred-106/mobo-slippery-leather-106153-14/
2. Den här vackra klänningen skulle jag välja till min kompis Sofie, som skulle vara bedårande i denna.
2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress-555047-14
3. Dessa skor hade jag valt till min underbara bror som ganska långt ifrån mig som man inte träffar så ofta. Men bättre bror finns inte. Han hade passat grymt bra i dessa gröna skor !
3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/gram-868/383g-868001-74/
4. Den här hade jag valt till mig själv. Jag är lite väskgalen!
4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sandqvist-435/emma-435014-14/
Må bästa man/kvinna vinna!
Ha en bra jul Kenza!

Reply
Milica

Till min mamma:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/m-by-m-688/folli-cardigan-688029-54/ (strl M)

Till mina systrar:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/ (strl 39)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/beryl-658200-14/ (strl M)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/reiki-leggings-658202-14/ (strl M)

Det skulle vara perfekt att vinna den här tävlingen. Man kan minst sagt säga det här året har varit ett levande helvete.. Jag har världens bästa mamma och systrar, men de har gått igenom det ingen ska behöva gå igenom och offrat allt de har för min skull. Jag hoppas på att vi kan få julen till en dag av kärlek och glädje. De förtjänar mer än vad jag kan ge dem.
Jag har inte direkt någon inkomst men jag vill i alla fall försöka ge dem fina julklappar :)

Reply
Rose-Marie

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-83/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wildflower-by-kenza-735/brilliant-boot-735016-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/adolpha-427501-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/converse-282/star-player-ev-282149-29/

Jag vill vinna dessa saker till mina 3 bästa kompisar, vi har varit vänner sen vi började kunna gå, alltså barndomsvänner. Tyvärr bor vi inte på samma ställe längre men varje jul och varje födelsedag så samlas vi igen. I år vill jag ge dom något speciellt, och skor är något vi 4 brinner för. Den fjärde presenten går till min pojkvän, han har jobbat mycket och vi har inte träffats på snart 6 månader. . .

Reply
Elin

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/syster-p-680/my-heart-necklace-680038-54/
Hej Kenza, jag skulle jätte gärna ge de här halsbandet till min farmor för hon betyder väldigt mycket för mig och hon ger mig alltid jätte fina julklappar, så nu vill jag ge henne detta halsband.

2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
De här skorna skulle jag hur gärna som helst vela ge till min syster som betyder allt för mig och det skulle betyda hur mycket som helst om hon skulle kunna få dessa av mig, de skulle vara fantastiskt om hon skulle få dem för hon är förälskad i skor.

3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/
Den här klänningen skulle jag vela ge till min mamma som hon skulle kunna ha på julafton, hon skulle se så fin ut i den! Snälla jag skulle bli hur glad och lycklig som helst om jag skulle få se henne i den.

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/nn07-437/burg-437070-912/
Den här koftan skulle min pappa passa jätte bra i, han såg en sån här kofta som såg nästan likadan ut när vi var i London men den kosta hur mycket som helst så vi kunde inte köpa den.. Tyckte de var så synd så jag skulle bli hur glad som helst om han skulle få den.

Snälla Kenza, jag skulle bli världens lyckligaste.
Kram från Elin.

Reply
Jessica

Hej!

Tack för en super bra blogg och show, många skratt vid datorn :)

Min önskelista från nelly.com

Till min lillasyster.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/collens-dress-120263-286/

Till min storasyster
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/donna-bag-100229-80/

Till min mor
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/price-trash-knit-dress-540207-82/

Till min vän
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/modström-103/manuela-dress-103208-14/

mail: [email protected]

Brukar aldrig vara med och tävla men denna gång ska jag testa.
Just för att julklappar har jag riktigt svårt med iår. Har brutit ett ben i foten och hoppar på kryckor så att vandra omkring på stan och handla en massa är inget alternativ ännu. Ska mest troligt även börja om att jobba på måndag så har inte så mycket tid heller. Så min julhandel får bli lite på internet och så via mina nära och kära som jag mer än gärna skulle vilja ge en liten extra julklapp till, för all hjälp som jag fått under dessa snart 2 månader med gips och kryckor. Hoppas att ni, kenza och nelly.com, vill hjälpa mig en bit på vägen :)

Reply
Karolina

Till min storasyster.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ichi-142/alou-tunic-142496-1/

Till min pojkvän.
hhttp://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/edc-by-esprit-812/l-re-m3g-shirts-812092-46/

Till min mamma.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/serious-sally-by-rut-mfl-541/chesterfield-bigneck-shir-541084-14/

Till min andra storasyster.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/balkh-boots-427436-80/

Hej Kenza! Vill först och främst tacka dig för denna superfina blogg. Jag är för tillfället arbetslös och icke studerande så jag har alltså det väldigt dåligt med pengar. Jag önskar att jag kunde ge mina nära och kära det som de förtjänar. Jag älskar dem så högt och jag vill att de ska få en fin jul allihopa och jag vill ge dem allt som de kan önska sig. Men det kan jag ju inte. Men skulle jag vinna denna önskelista så skulle jag bli så extremt glad! Det betyder att mina älskade kan få det de önskar sig.

Tack så mycket!
[email protected]

Reply
Katarina L.

Jag vill vinna för att jag har precis blivit av med mitt jobb och har inte så mycket pengar att spendera på julklappar och dom fyra personerna jag har valt förtjänar det bästa! Dom personerna stöttar alltid mig när jag har det tufft, så att visa min uppskattning så vill jag ge dom världens finaste julklappar!

Till min älskade sambo: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/water-jacket-602132-14/

Till min bror: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/levi-strauss-441/ls-sawtooth-flannel-441088-33/

Till min pappa: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/filippa-k-676/zip-leather-glove-676053-14/

Till min mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/velour-453/aurora-blouse-jacket-453069-54/

Du hade verkligen gjort min jul till den perfekta ifall jag vann!!

Kram på dig!

Reply
Therese

Här kommer min önskelista :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/cornelia-628/dragonfly-earring-628033-517/
-Dem här örhängena skulle jag vilja ge till min underbara mamma för att hon Alltid ställer upp för mig fast hon själv haft det svårt och jobbigt under en längre period.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/d-brand-203/boudal-polo-203051-14/
-Till världens bästa pojkvän och sambo. Vi har sagt att vi inte ska ge varandra något i år då vi inte har så mycket pengar, men jag vill överaska honom denna snygga!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-14/
-Min bästa vän som sätter alla före sig själv! När vi ska ut eller bara ses så har hon aldrig något att ta på sig så jag skulle vilja ge henne denna fina top och visa hur mycket hon verkligen betyder.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/flisan-knitted-cardigan-396170-137/
-Denna skulle jag vilja ge till mig själv:) Den har legat i min “varukorg” hos Nelly nu ett bra dag, men pengarna har inte funnits:(

Jag vinner aldrig något men hoppas det kan vara min tur denna gång! :) Tack för en kanonblogg Kenza! Kram på dig!

Reply
marielle

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/floral-contrast-dress-475276-646/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/stripe-cardigan-479418-1/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/ewing-cardigan-745107-80/

hitta ingen fjärde tyvärr men jag hoppas att det inte spelar någon större roll ! , nu till juletid försvinner ens julklappspengar bort lätt vilket det känns som att mina har gjort och det fattas tre julklappar och jag hittade dom perfekta till min mamma syster och pojkvän , trots så få vinnare är det iallafall värt ett försök, kram

Reply
Frida Mariedahl

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/
Denna klänning vill jag ge till min kusin

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/mouli-214/cole-ziphood-214112-14/
Till min fina pojkvän

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tiger-of-sweden-550/slimmy-jeans-550153-14/
Till min mamma

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/edc-by-esprit-812/c-ne-m3k-sweater-812095-14/
Till min pappa

Varför just JAG ska vinna det här?
Jag har aldrig vunnit någon tävling som jag ställt upp i, jag har otur i spel antar jag. Men tur i kärlek brukar man säga och jag älskar verkligen min familj men mår dåligt varje jul över att jag inte har råd att köpa något riktigt fint till dem. Jag är bara 18 år och går gymnasiet så lever på studiebidrag och det räcker tyvärr inte långt.. Så just därför hade det varit underbart ifall jag vunnit den här tävlingen, jag har aldrig vunnit något och vet inte hur det känns. Jag vet en sak, och det är att jag hade blivit så himla lycklig över att kunna visa min uppskattning till min familj och för en gångs skull kunna ge någonting tillbaka.

love, Frida.
[email protected]

Reply
K

Hej Kenza ! vill först ba säga att jag älskar din blogg och framför allt dig !

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/sunny-hooded-sweat-745156-14/ till min kille.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/sequin-tube-475296-80/ till min bästa kompis.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/ till min älskade mami.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/woolrich-413/ws-artic-parca-df-413009-245/ till mig själv !

Jag skulle gärna vilja ge bort dess presenter till dom jag älskar mest av allt! Den senaste tiden har allt varit så himla jobbigt och trots det har alla kunnat ge MIG det jag velat ha, och jag har inte kunnat ge tillbaka! Genom denna chans skulle jag vilja ge tillbaka och visa att det faktiskt betyder mycket och att jag faktiskt har ett hjärta och FAKTISK bryr mig! Vet att prylar och “stuff” inte visar hur man känner och tycker, men detta är en bit på vägen!
tacck <3

Reply
moe

men gud vilken rolig tävling!! kul att vinna julklappar till nära och kära dessutom! :)

det är ju alltid så himla svårt att köpa julklappar till pappor! det blir alltid något tråkigt för att man inte hittar något. men den här tröjan skulle vara perfekt för min pappa som jämt springer omkring frusen ute på landet! http://nelly.com/se/kläder-för-män/whyred-106/que-7-gg-neps-106145-80/

min mamma behöver verkligen ett par klackskor! hon kommer alltid och rotar hos mig när hon behöver ett par, och problemet är bara att jag har mindre fötter än henne. så hon springer omkring i för små skor bara för att hon vill vara fin. så jag vill ge henne ett par snygga klackskor som inte klämmer om fötterna. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/holy-moly-657/william-657016-14/

en av mina bästa vänner har nyligen fått en grej för rutiga skjortor. den här var så himla söt! precis som hon är! så det känns ju inte mer än rätt hon skulle få denna i julklapp av mig. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/flint-shirt-479511-46/

sist och minst kommer vi till min underbara lilla ängel, min systerdotter. finns ingen som är så underbar som min lilla tjej. och så hittade jag världens sötaste tröja som skulle passa henne perfekt! http://nelly.com/se/tjej/me-too-100157/rya-tunic-5523-81/

tack för en jätterolig tävling! :)

Reply
Veronica

Hej Kenza! Jag skulle bli väldigt glad om du valde mig som vinnare. Jag har varit USA och studerat i 2 år och nu är det dags att komma hem, men efter att ha varit pa akuten några gånger och levt på student lån är det ont om pengar. Jag älskar att skämma bort mina nära och kära men jag kan inte ge dem det jag vill med min ekonomi. Dessa kläderna skulle gå till min bästa kompis Diana som alltid finns där för mig, i vått och torrt. Jag skulle aldrig orka kämpa så mycket som jag gör, om det inte vore för henne. Jag vet att hon kommer alska dessa kladerna, och hon brukar inte kopa klader till sig sjalv om hon inte verkligen maste, sa det vore enormt kul att fa ge detta till henne. Snälla hjälp mig göra detta för henne.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-30/ STL. L

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/calvin-klein-170/cuddle-robe-170556-14/ STL M/L

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tutti-frutti-829/knitted-tunic-829012-63/ STL M

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/ STL M/L

Reply
Linda Sandqvist

Hej Kenza och tack för alla fantastiska tävlingar du har! Det lyser verkligen upp i mörkret! :-)

1. Till min sambo: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/acne-658/western-denim-658230-29/

2. Till min älskade mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/wool-mix-long-cardigan-582069-245/

3. Till min fina pappa: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ra-re-385/knitted-sw-385090-90/

4. Till min underbara bror: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/acne-658/western-658237-883/

Jag kan inte beskriva hur glad jag hade blivit ifall jag vann. Både jag och min sambo är arbetslösa och kämpar för att ekonomin ska gå ihop. Att kunna få hjälp med många av julklapparna hade varit alldeles fantastiskt!

Julkramar Linda

Reply
Ida

Hej! Gud vilken bra tävling!!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/foxy-shoe-905004-1272/
Dessa skor skulle jag vilja ge till min syster. Hon älskar nya grejer med vintagekänsla, och det är precis vad detta är. Skulle kännas så bra att verkligen ge henne något stort. Hon är ju trots allt min syster, och vi är bästa vänner!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/killah-144/deluxe-trousers-144077-14/
Dessa skulle jag vilja ge till min bästa vän. Hon lever på urtvättade svarta jeanstights från Gina, Cubus osv. Därför skulle jag vilja ge henne ett par rediga, och kolsvarta jeans!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/6ixty-8ight-407/poetryinmotion-brief-set-407197-14/
Denna skulle jag vilja ge till min kusin som kommer hit i jul, hon bor nämligen i Gävle, och jag i Bålsta. Hon har berättat för mig att hon träffat en kille som hon länge varit intresserad av, då skulle jag vilja ge henne lite lyx till hennes nyårsdejt ;) Haha!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/john-zack-911/one-shoulder-l-s-dress-911001-286/
Till min mamma skulle jag vilja ge denna klänning. Jag har sett att hon kollat mycket på den på Nellys hemsida. Hon har väldigt svårt för att hitta festklänningar, och nu till jul och nyår är ju detta perfekt!

Hoppas verkligen att jag kan få ge mina bästa tjejer + mamma en riktigt fin julklapp. Skulle betyda väldigt mycket. HOPPAS! :D

Min mail: [email protected] :)

Reply
Anna

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/diesel-215/sbote-r-sweat-shirt-215387-32/ Till pojkvännen

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/ Till mig själv

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mango-766/ribbon-dress-766159-88/ Till min kompis

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/portia-782024-14/ Till min kompis

Jag skulle bli så glad om jag vann eftersom jag nästan aldrig har tid eller pengar att köpa mig själv något fint eftersom min häst tar upp nästan all ledig tid efter skolan. Jag skulle vilja ge mina kompisar de där klänningarna för att vissa hur mycket jag uppskattar dem. Vi har varit bästa kompisar sedan vi var små men nu räcker inte tiden till att träffas så mycket som jag önskar. Så att få ge klänningarna till dem är ett sätt att vissa hur mycket jag uppskattar att dem alltid finns där för mig. Samma sak när de gäller pojkvännen, han ställer alltid upp för mig och kör mig ut till stallet och hjälper. Det skulle vara så kul att få unna sig lite fina saker nu när allt bara blir mer stressigt inför jul.

Reply
Nina

I høst flyttet jeg fra Norge til København for å studere, og som student følger liten eller ingen inntekt. Jeg lever på studielån, så julegaver blir en tøff oppgave i år. Det er 2 personer som betyr mye for meg, og som jeg har savnet veldig veldig mye det siste halve året, som fortjener en oppmerksomhet. Derfor hadde jeg blitt overlykkelig om jeg vant denne konkurransen.. Jeg elsker å glede andre, og dette er min eneste mulighet til å gi en virkelig flott julegave i år.

Søstern min fikk barn for 7 måneder siden, og ettersom hun har vært opptatt med både baby og eksamen har hun ikke unnet seg selv det hun fortjener. Hun er verdens beste storesøster og verdens beste mamma, og jeg vil gi henne denne gode genseren samt støvlettene. De kommer til å varme godt i en kald vinter som denne.

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/gestuz-143/sol-pullover-143135-81/ ( I str. S)

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/prime-boots-693/engineer-high-43-zip-693011-14/ ( i STR. 37)

Den andre personen jeg vil vinne en gave til er min bestevenninne. Vi er nermest søstre, og vi snakker sammen hver dag selv om vi bor i forskjellige land. Hun har verdens beste personlighet og er rett igjennom en herlig person. Hun har en svakhet for kjoler, og jeg fant to stk. som hadde falt henne veldig i smak. Hun fortjener det rett og slett.

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/one-teaspoon-127/treasured-tube-dress-127075-14 ( i str. S)

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/french-connection-117/rita-dress-117233-1/ ( i str. S)

Jeg håper jeg for engangs skyld kan vinne en konkurranse. Det hadde vært helt fantastisk å være julenisse i år.
Hjertlig hilsen trofast leser

Reply
victoria henriksson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-cia-long-blouse-540228-173/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mango-766/caladi-sweater-766160-14/

jag har aldrig vunnit en tävling för jag har aldrig orkat att vara med i någon haha.. men den här gången så tycker jag att vinna julklappar verkar underbart, jag är 16 år och har inte råd att köpa dyra juklappar till mina närmsta och då verkar det ju vara underbart att vinna dom istället. dom här går till min absolut världens finaste och bästa vän frida hallin som alltid finns för mig och verkligen förtjänar den för allt hon gått igenom. den andra går till min syster som också förtjänar något fint eftersom hon aldrig har fått något verkligen fint eller dyrt utav mig i julklapp. den tredje går till min mamma för att jag vill att hon ska få något fint, hon unnar sig nästan aldrig några fina kläder för att hon ger oss sakerna ist och den fjärde går till mig själv så jag skulle kunna ha på mig något fint på julafton, det skulle vart obeskrivligt att vinna den här tävlingen.

Reply
Emelinda

En fattig student som varken har råd att unna sig själv något snyggt till jul/nyår och inte heller några fina klappar till vännerna. Sitter dessutom just nu med en hemtenta och skulle behöva bli uppiggad med en vinst :)
[email protected]

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/julissa-427520-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/cava-dress-479505-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/holly-dress-120294-286/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-11/

Reply
sara

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/modstr%C3%B6m-103/nation-pants-103237-76/ till min syster eftersom hon har velat ha ett par gröna byxor huuuur länge som helst nu, och dessa skulle vara perfekta! :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/converse-282/all-star-specialty-hi-282093-41/ till min bästa vän som fullkomligt älskar dessa skor och har suktat efter dem riktigt, riktigt länge!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/woolrich-413/ws-artic-parca-df-413009-245/ till min mamma eftersom hon verkligen behöver en ny varm jacka, men som väldigt sällan unnar sig själv saker. hon är verkligen värd denna.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/one-teaspoon-127/tiny-dancer-knit-dress-127067-162/ till min andra syster som skulle ÄLSKA denna :)

Jag skulle bli så glad om jag vann detta, för det är nämligen så att jag inte har några pengar att köpa julklappar för i år då jag är arbetslös. Och det gör verkligen ont i hjärtat att inte kunna skämma bort sina älskade så som de förtjänar. Därför hoppas jag verkligen att jag vinner detta så att jag kan ge detta till de människor som förtjänar det mest :)
Kramar
Sara, [email protected]

Reply
lisette

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wonderland-116/sandie-bikini-set-116118-14/ (Storlek-Överdel:Xs , underdel: S
– Till mig själv(Eftersom jag ska till hongkong & Bangkok i Jul, och behöver verkligen en ny bikini eftersom jag tränat och tränat nu innan jul för att äntligen få en perfekt vältränad och välmående kropp. Så tycker att jag skulle belöna mig själv med en ny snygg bikini)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/motel-604/jean-dress-604066-745/ (Storlek: M )
-Till min kära syster som jag Älskar något otroligt(hon har alltid problem att hitta kläder till sig själv så jag tror den här skulle sitta perfekt. Den är ju himla snygg på dig!)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/jackie-jacket-396069-76/(Storlek:S )
-Till min fina kusin. Hon är en sådan fantastisk människa och ställer alltid upp för mig. Och jag har även hört att hon jätte gärna vill ha den här jackan i julklapp, så tänkte ge den till henne. Hon kommer bli så förvånad)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/(storlek:39 )
-Till min älskade mamma för att hon alltid ställer upp för mig.

Jag hoppas verkligen att jag vinner. Det skulle betyda så mycket. Jag har inte kunnat köpa några julklappar i år eftersom jag ska iväg till hongkong och bangkok nu i Jul. D.v.s. jag sparar ihop en massa pengar så att jag kan handla där istället. Känner mig oerhört självisk och det är riktigt jobbigt. Men jag är jätte dålig på att spara pengar och nu när jag gjort det så känns det som att svika mig själv ifall jag skulle handla upp dem. Personerna jag valt här ovanför tycker jag förtjänar en riktigt fin julklapp från nelly och Dig, Kenza. (& från mig). De betyder något oerhört för mig. Att se dem glada skulle verkligen göra min jul helt perfekt. Den bästa julen på väldigt väldigt länge. Så snälla. Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen!
God Jul!

Reply
Sanna K

Hej!
Jag byter jobb här mitt i julruschen, och blir utan lön i december :P
Därför kommer det bli ganska få julklappar till mina nära och kära, så det vore en superkul överrasking att få ge dem en varsin skitsnygg julklapp från Nelly!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/carie-dress-396196-14/ Till mamma!
http://nelly.com/se/kläder-för-män/cheap-monday-433/loose-pocket-shirt-433290-14/ Till lillebror!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/ Till syster!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/french-connection-117/winter-sun-coat-117231-14/ Till bästa vännen!

Reply
alice

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/dasher-cardigan-knit-745142-12/ – till min kära pappa (strl L)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/oddmolly-582/varsity-trouser-582070-81/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/oddmolly-582/2003-hoodie-582071-81/- detta till min älskade mamma (strl M på tröja och S på byxa)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/humanity-671/word-double-bracelet-671005-14/ – och detta till min allra bästa vän

mina anledningar är väldigt personliga, men dock känner jag att jag behöver berätta dem för att visa att jag verkligen skulle behöva detta.

i år (2010) skilde sig mina föräldrar och jag tror det var den svåraste tiden jag någonsin gått igenom. allt förändrades verkligen. inte bara familjen utan jag splittrades inuti mig. jag undvek mina föräldrar så gott jag kunde för att slippa alla frågor, och på så vis gled vi ifrån varandra. jag var aldrig hemma på helgerna och kunde till och med vara borta på vardagarna för att slippa allt. mina föräldrar skyllde på sig själva och blev hur ledsna som helst, och det var mitt fel för att jag hållit mig borta med vilja. när vi sen började prata insåg jag hur svårt allt var med pengar och det kom fler stora problem. nu har vi fortfarande pengarproblem och jag fruktar verkligen julen för att jag kommer behöva bortförklaringar för att ha köpt meningslösa presenter. att se uttrycken när dem öppnar mitt paket vill jag ska vara förvånad. sedan vill jag att dem ska titta på mig och säga: hur kunde du köpa detta? och få ett obeskrivligt leende på deras läppar. jag vill göra mina föräldrar glada, och säga förlåt , genom att ge dem något fint. men jag behöver verkligen hjälp för att kunna göra detta, det skulle vara otroligt att ha möjligheten till det. nu tänker la säkert du: men gud, det är bara en julklapp ! ja , det är faktiskt bara en julklapp. tänk att en julklapp betyda så mycket att de kanske till och med kan förändra relationer.

till min bästa vän vill jag ge ett humanity armband. hon betyder hela världen till mig och har stöttat mig hela tiden när jag haft det svårt, även fast hon också har haft stora problem samtidigt, så har hon gett mig glada ord. jag älskar henne av hela mitt hjärta och hon förtjänar verkligen detta armbandet.
när vi kollat julklappar han hon sagt flera gånger att hon ville ha ett sånt och berättat vilka kläder som skulle passa bra till det . föreställ dig känslan av att kunna ge din bästa vän det hon verkligen önskar sig. guldvärt!

nu håller jag verkligen tummarna / alice :)

Reply
elin

Hej Kenza! om jag vann skulle jag ge julklappar till mina närmaste. Om dem är glada är jag glada, det är den bästa julklappen man kan få :) så först och främst skulle jag ge min syster din jacka:
Artnr: 592000-0014 http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/
För att hon älskar den, och det skulle vara riktigt roligt att ge henne den.
till mamma:
Artnr: 120270-0286 http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/woodie-jacket-120270-286/
Den underbara svea tröjan. När mamma och jag var i sthlm kolla hon på den, men tyckte att den var för dyr. Den skulle bli perfekt på mamma :)
bästa kompisen:
En Artnr: 120304-0046 http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/classic-bag-120304-46/
En Svea väsk. Hon har redan en blå som börjar gå sönder helt, men hon älskar den och tycker att det är onödigt att köpa en ny!
pojkvännen:
Artnr: 260123-0083 http://nelly.com/se/kläder-för-män/red-collar-project-260/otto-280-gsm-260123-83/
Han kan behöva lite mer snygga koftor, och den här var väldigt snygg, och han skulle vara grymt snygg i den.

Min familj har alltid varit “julgalen” vi sätter på julmusik varje morgon, äter gröt och pepparkakor redan i november. Men tyvärr har vi inte så mycket pengar, och därför blir det inte så många och framförallt inte dyra julklappar. Så i år skulle jag vilja ge min familj en underbar jul, men något jag verkligen vet att dem vill ha, men känner att det inte finns pengar till det. Det skulle betyda så mycket! :)

Reply
emma

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/
till min bästa vän.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/floral-tube-dress-475315-98/
till min flickvän.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/penny-782012-13/
till min fina mamma.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Den första klänningen vill jag ge till min bästa vän Daniela. När jag gick ut med att jag va gay för ett halvår sedan fanns hon där för mig och stöttade mig till 100. Vi kände inte varandra då och hon var den ända som hjälpte mig igenom detta. Hon betyder så mycket för mig och jag vill ge denna klänningen till henne.
Den andra klänningen vill jag ge till min flickvän Rebecca. Vi träffades för några månader sedan och nu har hon blivit den bästa delen av mig. Hon är den finaste personen i världen, och jag vill att hon ska ha denna klänningen.
Den tredje klänningen vill jag ge till min fina mamma. Det svåraste jag har gjort i mitt liv var att berätta för henne, jag var livrädd, men hon var så snäll och underbar mot mig. Hon har också stöttat mig sen jag kom ut, världens finaste mamma är hon. Och jag vill ge henne denna fina klänningen.
Den tredje länken är till ett par skor som är så otroligt snygga och alldeles för dyra för min ekonomi, de skulle vara en bonus för det hade egentligen räckt med de 3 första länkarna, jag hade blivit så otroligt glad. Tack på förhand.
älskar din blogg!!!
/emma

Reply
Rita

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rapunzel-of-sweden-537/rapunzel-light-brown-12-537004-88/#

Till min stora syster hennes hår inte har växt på (7 år) hon har haft axelllångt i 7år hon hatar det

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pure-oz-871/bondi-3-4-871001-12/

Till min mamma som förtjänar allt
( storlek 36 )

http://nelly.com/se/kläder-för-män/ed-hardy-parfym-516/love-is-gamble-gift-set-516017-108/

Till min store bror

http://nelly.com/se/tjej/puma-kids-100260/shoe-drift-cat-girl-6268-4/

Till min lilla syster ( storlek 27 )

Är en tjej på 20 år som lever på 2000 kronor / månad.
tävlar så jag kan ge nåt bra till de som är viktigast för mig , Mamma är den som verkligen förtjänar allt därför vill jag vinna och ge henne det jag valde till jul så hon slipper frysa på jobbet när de är ute på dagiset.De andra presenterna valde jag för det är saker mina syskon gillar skarpt och jag hade varit lyckligast om jag hade kunnat ge det till dom , min bror förtjänar det mest.Han är utvecklingstörd men försöker endå leva sitt liv så normalt som möjligt med jobb & kompisar jag är så stolt över honom :) och han är ed hardy nörd :)! därför valde jag det hehe

mail: [email protected]

Reply
Hanna

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/juliet-alpaca-sweater-582067-245/
Till min mamma som är helt galen i Odd Molly! Hon skulle bli väldigt glad (STRL M)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/
Till min snygga partner som behöver lite stil, hehe ;) (STRL S)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/
Til min fina vän, som velat ha denna klänningen hur länge som helst! Och vad gör man inte för sina vänner?;) (STRL S)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/
Och till sist, ett par killerheels till mig själv för att ibland får man unna sig själv något extra också! (STRL 39)

Jag skulle vilja vinna detta för att kunna unna de peronerna som betyder mest, något fint! Eftersom att det dom ger mig, en vän, en kärlek och en mamma är ovärderligt!

Reply
erika

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/wigwam-dress-582058-14/
Den klänningen till min mamma, eftersom hon älskar kläder med broderier på, och hon har inte köpt kläder till sig själv på 3 år då hon varit arbetslös och ensamstående, men världens bästa mamma!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
Dom här skorna till min absolut bästa vän för att hon är helt galen i stora skor!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sandqvist-435/emma-435014-14/ Denna väskan till min moster, för att hon är en affärskvinna och en väldigt upptagen sådan, därav passar väskan henne nåt otroligt!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/
Också en Jofama till mig själv! Dels för att det är en favoritjacka jag aldrig kommer ha råd med, o sen för att jag behöver en snygg jacka!

Jag är 17 år, o bor med min mamma o mina tre bröder.
De personer jag har valt att ge julklappar till (i den här tävlingen) är dom som har funnits vid min sida o gjort allt för att jag ska vara lycklig. Jag har haft världens jobbigaste år, då jag blev påkörd i januari o fick en benskada som gör att jag inte kan gå ordentligt. Min kompis har gett mig självförtroendet tillbaka. Min moster har betalat alla sjukhus räkningar. O min mamma har varit mitt ljus i mörkret. Hon är arbetslös o har gjort allt hon kan för att jag o mina bröder ska må bra, o hon har lyckats, o därför förtjänar hon en dyr, fin klänning.
Så där var min motivering :) God jul!

Reply
Ella

Till min bror: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/mango-766/benjamin-cardigan-766149-12/

Till mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ole-henriksen-558/truth-revealed-kit-deluxe-558076-1/#

Till pappa: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/burton-cardigan-602122-80/

Till min bästa kompis: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ole-henriksen-558/3-little-wounders-box-558062-108/#

Jag tycker att jag ska vinna för att jag inte har så mycket pengar nu, men jag vill ju att mina nära och kära ska få fina julklappar! Det skulle betyda allt för mej om jag vann, för att få se min familj och mina vänner öppna sina paket och bli glada skulle göra denna jul till den bästa! Bara dom är glada och lyckliga, så är jag det!

Reply
Jessica

Min storasyster går just nu igenom en svår period då hon födde sin son för 3 veckor sedan. Detta kan låta som en lycklig situation men hon var bara gravid i 24e veckan efter att ha varit sängliggande i en vecka för att förhindra förlossningen. Hennes lilla son ligger nu på Barn 4 där sköterskorna gör allt de kan för att övervinna alla hinder som kan sätta stopp för detta vackra liv. Detta tar hårt på min syster och varje dag åker hon till sjukhuset för att sitta några timmar med sin son. Jag vill ge min kära syster ett litet ljus i hennes dunkla tillvaro. Trots att hon säger att hon inte önskar sig något i julklapp så vill jag att hon ska få den julklapp som alla tjejer vill ha för det förtjänar hon!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/reiki-leggings-658202-14/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/stylein-653/daltan-top-653036-14/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ichi-142/bihi-shirt-142522-912/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/honor-gold-937/one-side-frill-dress-937001-29/

Reply
Elin

Jag har inte köpt julklappar än och har inte heller pengar till de, dessutom ligger jag hemma i lunginflalamtion och frostskador på fötterna av helgen bravader. Tänkte till en vän som har de väldigt svårt just nu, både hemma och i skolan som kan behöva lite uppmuntring, ungefär som ni gjorde i ett av era avsnitt..uppmuntrade en tjej.

Sen till min lilla syster som ser min som en stor förebild så vill jag ge henne nått fint svårt att hitta nått fint i stan här uppe i norrbotten.

Sen till mig älskade mor som alltid funnits där för mig när jag behövt nån, hon är det finaste jag har, hon är den som tror på mig!

Sen hade jag själv bara velat ha ett par snygga skor att ha på mig på nyår!

Till min finaste vän, så hon kan piffa upp sig lite grann och känns sig snygg!(stolek xs/s) hon är väldigt liten kroppsmässigt:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/graphic-print-tube-475303-92/

Till min lilla syster som är 13 år gammal så tänkte jag ge henne en sminkväska, där hon kan ha sitt smink istället för att det ska drälla omkring över allt,:http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-beauty-678/nelly-zip-makeupbag-678005-14/

till min mamma hade jag velat ge henne nått fint efter som jag nästan aldrig ger henne nått så tänkte ge henne ett nagelkitt eftersom hon egentligen till gå och förlänga dom så skulle jag vilja ge henne treatment för hennes naglar:http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mavala-711/solution-broken-nails-711017-108/

Och lilla jag då..jag vill gärna ha ett par fina skor att ah på mig på nyår då jag är med mina fina (stolek 36) : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-83/

Reply
Elin Lisette

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/ – Till min Underbara Bästa vän.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/triwa-334/russian-brasco-334057-14/ – Till en kille jag är väldigt förtjust i.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/classified-811/club-cardigan-811001-32/ – Till världens bästa syster.

http://nelly.com/se/baby/puma-kids-100260/mini-cats-track-suit-girl-6299-484/ – Till syrrans bebis, Mindy!

Godjul Kenza! Jag skulle bli jätte glad, då jag drömmer om att kunna ge så fina klappar, det vore verkligen så kul att göra dem super glada! det betyder så mycket för mig! Tack! Önskar Elin Lisette.

Reply
Linnea

Åh vilken perfekt tävling! speciellt när man bara har 1050 kr att röra sig på i månaden. Jag vill alltid ge det bästa och mesta jag kan i julklapp. Så att jag verkligen kan visa hur mycket min familj och mina vänner betyder! men jag lever på studiebidrag.. och kommer inte så långt på det.

Till min fina kompis Alice! som också har dåligt med pengar och behöver lite nytt festligt att piffa upp med!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/selected-femme-796/uttu-s-l-top-796050-14/

Till mej! perfekt blus till julafton!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/byoung-113/acas-113070-14/

Till min bästa kompis Camilla! dessa par förtjänar Camilla (och hennes snygga ben!)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/stylein-653/ellington-pants-653045-14/

Till min fina syster som alltid finns där för mej!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-14/

Till min kära mor som är den bästa i världen!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/saint-tropez-639/tunic-with-gathers-639014-54/

Det skulle betyda allt för mej att bli en av vinnarna, jag vill så gärna skämma bort mina kära lite grann..

kram Linnea

Reply
Emilia

till min bästa vän lawen: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/humanity-671/word-bracelet-long-671003-12/
till min mamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wildflower-by-kenza-735/brilliant-boot-735016-14/
till min bror: http://nelly.com/se/kläder-för-män/triwa-334/russian-brasco-334057-14/
till min bästa vän linnea: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-12/

När man är 16 år är det inte lika lätt att köpa presenter till familjen som de är värda. Jag hoppas bara på att kunna vinna den här tävlingen för att kunna ge min familj och vänner. Man kan bara hoppas :)

Reply
Rebecka

Hej kenza!
Jag är en tjej från Trollhättan.
Och jag har inga snygga skor som
jag kan använda nu under vintern.
Har bara vinterkängor.Skulle vilja
ha lite extra snygga skor nu till
vintern inte bara ett par vinterkängor.
Har kollat på dessa skor ett
tag nu,jag vill ha dom massor.
Men kan tyvär inte köpa dom eftersom
dom är så dyra! Jag har verkligen inte
råd med dom.Det är ett par Jeffrey Campbell
skor.artikel numret är:905005-0014. Helst ett
par 38 elr 37:or.

I år så vill jag ge min mamma en
speciel julklapp,inte som att bara
köpa ett par handukar eller göra en
steklapp, jag vill ge hon något extra
fint.Som tex en röd fin klänning som
hon kan ha på julafton.Hittade en från
nelly och artikel nummret är:396203-0484,
i stolek small.Är jätte taksam om jag vinner
den.Min mamma kommer också bli så glad.Hon
läser oxå din blogg varje dag.Skulle bli så
roligt när hon frågar vart jag har köpt den ifrån
och jag säger att jag vann den på en tävling på
kenzas blogg.

Min moster hon är värdens bästa
moster för mig.Hon är så snäll
och jag får massa grejer av hon.
Jag skulle vilja ge henne en
julklapp som jag vet att hon
kommer älska.Hon älskar leopardfärgat
så jag letade på nelly efter någonting
som var det och jag hittade en liten väska
som var leopardfärgad.Den var jätte fin.
Jag vet att hon kommer älska den.
artikel numret är:756012-0099
Färg:brun.

Min lillasyster är värdens undebaraste.
Hon gör tekningar till mig.
Och hon är super snäll.
Hon hjälper mig med min kanin när jag
är i skolan eller om jag är
oss någon kompis och inte kan ta hand om han.
Hon hjälper mig att städa i mitt rum och
hänger upp kläder som ligger på golvet.
Hon är 6 år snart och ska börja skolan nästa år.
nästan alla hennes kompisar har converse och hon vill
också ha det. Men dom kostar ganska mycket så vi har inte kunnat köpa det till henne. och jag hittade ett par vita
converse oss nelly. Och jag vill verkligen vinna dom åt henne, eftersom allt hon har gjort mot mig.
Artikel nummret är:4538-0001
Färg:vit
Stolek:29 elr 30.

Är jätte taksam om jag vinner det skulle vara en ära att
vinna .Jag är med i den här tävligen för att försöka vinna ett par converse till min lillasyster,och julklappar till nära&kära.
Men också för att jag själv vill ha jeffrey campbell skora
som jag inte har råd med.

Mvh Rebecka.

Reply
Jenny

länk 1: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/joyce-dress-396122-46/
Denna klänningen är till min bästa kompis, från henne har jag redan fått en jättefin skjorta som jag inte hade råd med, så jag ville gärna att hon också skulle få något fint ifrån mig.

länk 2: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/playful-aop-dress-631078-646/
Denna klänningen är till min moster, hon är inte så gammal men hon är en jätte snäll person som betyder för mig. Förra året fick jag en flygbiljett till mitt hemland för att jag saknade min morfar så mycket. Jag vill nu iår att hon också skulle få något fint av mig.

länk 3: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/converse-282/all-star-hi-282003-1/
De hära conversen är till min syster som är en av dom bästa. Hon kan inte svenska men hon har ett jobb där hon jobbar och sedan ger bort all pengar till pappa och mamma för att hjälpa till & betala skulder hemma. hon köper aldrig skor eller kläder eller något till sig själv, jag fick nyligen hem ett par converse i vitt då tyckte hon att dom var fina men hon sa inget till mamma eller pappa så jag önskar att jag vann de hära så hon kunde få dom som julklapp.

länk 4:http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/tiger-of-sweden-550/cell-t-shirt-550174-54/
Denna t-shirten är till min pojkvän. Av honom har jag också fått en julklapp iår. eller rättare sagt flera julklappar, det är lite pinsamt att inte ge något tillbaka när man har fått så många, tror att du förstår eftersom du också har en söt pojkvän :) Min kille använder helst bara märkeskläder så det är lite svårt för mig att köpa saker till honom när man inte har någon inkomst.

jag vill vinna för att jag helt enkelt inte har råd med julklappar till mina nära och kära som hjälpte mig över “mitt livs svåraste tid” .

Reply
Elin

Jag har inte köpt julklappar än och har inte heller pengar till de, dessutom ligger jag hemma i lunginflalamtion och frostskador på fötterna av helgen bravader. Tänkte till en vän som har de väldigt svårt just nu, både hemma och i skolan som kan behöva lite uppmuntring, ungefär som ni gjorde i ett av era avsnitt..uppmuntrade en tjej.

Sen till min lilla syster som ser min som en stor förebild så vill jag ge henne nått fint svårt att hitta nått fint i stan här uppe i norrbotten.

Sen till mig älskade mor som alltid funnits där för mig när jag behövt nån, hon är det finaste jag har, hon är den som tror på mig!

Sen hade jag själv bara velat ha ett par snygga skor att ha på mig på nyår!

Till min finaste vän, så hon kan piffa upp sig lite grann och känns sig snygg!(stolek xs/s) hon är väldigt liten kroppsmässigt:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/graphic-print-tube-475303-92/

Till min lilla syster som är 13 år gammal så tänkte jag ge henne en sminkväska, där hon kan ha sitt smink istället för att det ska drälla omkring över allt,:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-beauty-678/nelly-zip-makeupbag-678005-14/

till min mamma hade jag velat ge henne nått fint efter som jag nästan aldrig ger henne nått så tänkte ge henne ett nagelkitt eftersom hon egentligen till gå och förlänga dom så skulle jag vilja ge henne treatment för hennes naglar:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mavala-711/solution-broken-nails-711017-108/

Och lilla jag då..jag vill gärna ha ett par fina skor att ah på mig på nyår då jag är med mina fina (stolek 36) : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-83/

Reply
Frida

Min kompis Rebecca har pratat om den klänningen många gånger och tycker den är så fin. jag tycker hon är värd den för hon alltid finns där för mig och jag vill ge henne en fin julklapp. st xs
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/penny-782012-13/

Jag vill ha din skit fina skin jacka. drömmer mig bort när jag ser den. st s
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

Min underbara mamma som inte kan lägga pengar på sig själv ska få en odd molly blus. Hon har alltid velat ha något med odd molly och jag tycker de är dags att hon får en. ( Älskar henne så mycket)!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/bronte-blouse-582055-1056/

min kompis lina ska få en under bar present hon är så snäll och jag saknar henne så mycket. Finns inga ord för de jag känner för henne. st37

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Jag har aldrig vunnit något på liseberg eller någon annan stans och skulle vilja vinna något. och de hade varit så kul att vinna de här. håller tummarna.

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected]

Reply
sofia

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/christina-aguilera-663/christinaaguileraedp50ml-663002-108/ till min bästa kompis
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wildflower-by-kenza-735/brilliant-boot-735016-14/ till min syster
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/ till min andra bästa kompis
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-11/ till mig själv

hej kenza, varför jag ska vinna?
jag har haft ett tufft år, mycket skit som har hänt och dessa människor har varit med och stöttat mig hela året och jag har inte handlat något åt mig själv sen sommaren för jag har velat ge dom något extra fint nu på julen och för att visa dom att jag verkligen bryr mig om dom. men jag är inte gammal nog till att börja jobba så vet att dom bara kommer få skit presenter och dom kommer tro att jag inte vill spändera mina pengar på dom. och det hade kännts kul att vinna en tävlig för engångs skull, (aldrig vunnit något)
tack!

Reply
sofia

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/milla-dress-396137-40/

Jag skulle vilja ge mig själv en julklapp, eller något över huvudtaget eftersom jag alltid ger alla andra saker eller tjänster overall. Det hade även varit den perfekta nyårsklänningen med ett par heels i skimrande nyanser av lila.! (strl S)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/price-lollo-long-shirt-540229-80/

Det här skulle jag vilja ge min mamma. Min mamma är lite större och trivs inte i sig själv. Hon tycker heller aldrig att hon är fin nog, och istället för att hitta saker till sig själv så köper hon till andra. Min mamma är jättefin som hon är, men detta kanske kan få henne att ändå känna sig fin! Hon är även jättesnygg i skjortor! (Strl XL)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/sbeba-r-sweatshirt-215423-29/
Denna skulle min ûbersnygga pojkvän passa i. Varför han ska ha denna är för att han tar väldigt bra hand om mig och tycker om mig för den jag är. Det är fint. Han är en fin människa och förtjänar det bästa. (Strl M)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/h-by-hudson-656/nevada-656007-87/
Min pappa har inga finskor att ha när han ska bort på fest eller på ett möte till exempel. Jag tycker han ska få dessa skorna i julklapp så att han har något att byta med än sina gympadojjor! En fin julklapp! :) (strl 44)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/sasa-blouse-396127-912/
Josephine, en fin vän förtjänar det här. När hon började i min klass var jag inte så snäll, jag sa aldrig något och slog inte henne eller så alltså, utan jag var elak på annat vis helt enkelt. Vi är nu väldigt nära vänner och jag har insett att hon förtjänar det bästa. HON har det även väldigt jobbigt med en annan vän som behandlar henne väldigt smaklöst. Jag vill visa att jag inte är sån! :) (Strl S)

Tack för mig och en rolig och generös tävling! :)

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected] :)

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected] :D

Reply
anna

Hejsan Svejsan Kenza!
jag skulle bli riktig glad om jag skulle bli utvald till vinnaren, hatar egentligen att skriva om varför just jag ska vinna det känns bara så egoistiskt… men ger det ett försök iaf.. alla dom här kläderna skulle jag ha gett till min allra bästa kompis och min syster, två plagg var hade jag tänkt! Dom brukar köpa såna fina julklappar till mig, men jag som inte har så bra ekonomi kan tyvärr inte köpa lika fina tillbaka :(
jag vet att båda skulle älska dom här kläderna, för vi har typ exakt samma smak och jag tycker dom är urläcker så det kommer dom också att göra, garanterat!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sisters-point-913/kian-dress-913033-14/ STL XS

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ichi-142/juga-blouse-142512-14/ STL XS

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/svea-120/woodie-jacket-120270-80/ STL S

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/lalei-3-4-tunic-631162-1/ STL S

Älskar också dina tävlingar, fortsätt med dom! :D
Mvh Anna

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected] <3

Reply
kristina

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/lifetime-l-rib-658176-14/
Den här har jag tänkt att ge till min kompis som älsker acne men inte har råd med kläderna.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/fornarina-286/megan-synthetic-pant-286156-14/
Min syster har länge letat efter ett par skinnbyxor och dom här skulle vara perfekta att ge till henne.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wonderbra-690/full-effect-bra-690023-426/
Är till en annan av mina vänner som är väldigt missnöjd över sin bröststolek, så att få ge henne den här skulle vara jätte kul.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/blake-jacket-631134-76/
Denna jacka är till min kusin, hon har tittat på den ett tag och jag vill ge henne den.

Det skulle kännas så bra att få ge dom här sakerna till mina nära och kära för att dom har gjort så pass mkt för mig. Vill bara säga att jag ser upp till dig och jag tycker att du har en bra ocg inspererande blogg. Jag hoppes att jag vinner :) ha det bra

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected] ;)

Reply
Ebba

Till min mamma, L:
http://nelly.com/kläder-för-kvinnor/vila-479/antine-animal-cardigan-479256-80/

Till min mormor, M:
http://nelly.com/kläder-för-kvinnor/only-589/cape-knit-cardigan-589332-14/

Till min bästa vän , S:
http://nelly.com/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/courtney-is-long-cardigan-631189-80/

Till min vän:
http://nelly.com/kläder-för-män/selected-homme-602/carl-scarf-602120-29/

Jag borde vinna för att de här personerna betyder otroligt mycket för mig. Mamma och mormor har alltid stöttat mig, igenom allt. Mormor har alltid kommit och tittat när jag har nått uppträdande, tom i -15 grader. Min mamma har hjälpt mig genom alla mina problem, jag älskar dig mamma! och min bästa vän har alltid funnits där, när jag behöver prata, när jag behöver hjälp.
och till sist till min kompis, en som jag har känt i 8 år. Han har fått otur denna jul, för han ska inte fira jul,nyår eller sin egna födelsedag. Hans mamma och lillebror ska till hans hemland, Kina, och vara där över dem här dagarna. och hans pappa firar inget, inget. Jag vill bara ge en present som kan värma honom , för han är en riktigt bra vän :)
Hoppas jag får göra den bästa julen för de här underbara männsiskorna :)

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected] <33

Reply
Emma Sjöberg

1. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/astrid-leggings-396145-14/ STL. M
2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/jagodina-427567-99/ STL. 40 :-
3. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/robyn-bag-396155-99/
4. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/christina-aguilera-663/royal-desire-edp-50ml-663017-108/

Min motivation:
kanske inte har världens bästa men det hade varit super kul att vinna, jag vinner ALDRIG något. Inte ens på julklapps spelet på julafton, i guess i just have bad luck. Men man kan ju alltid försöka, eller hur ? Får helt enkelt hålla tummarna på att jag vinner och hoppas hoppas hoppas!

Älskar din blogg, följer den hjärtligt varjedag!

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected] älskar din blogg!<3

Reply
Johanna L

http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/100-gr-frill-l-s-top-582091-1/ denna skulle jag vilja ge till min syster som fyller 18 den 16 dec.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly.582/mah-jong-velour-hoodie-582083-80/ denna skulle jag vilja ge min mamma i julklapp.

Jag valde de här två plaggen för jag vet hur mycket de älskar det här märket! och jag vill så gärna ge dem något extra fint iår, men eftersom jag e student så försår du själv att det är ganska svårt eftersom de kostar så mycket:(

hoppas du ser just min önskning <3 KRAM !!

Reply
Rebecca

Till min bror. Han kan behöva en fräck t-shirt. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/scotch-soda-275/s-s-crackprint-tee-275158-39/
till pojkvännen som har letat efter just denna acne jacka sjukt länge. Hade vart helt underbart att få ge den till min pojkvän. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/acne-658/flight-658222-76/
en julklapp till mig själv. Ibland måste man få skämma bort sig själv också! http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/
och en sista julklapp åt min bästa kompis som skulle bli helt galen om hon fick en Ted Baker väska.!

Det hade blivit en helt perfekt jul om jag vann detta då jag inte tycker att jul är så roligt att fira, men hade jag fått ge bort detta så hade jag tyckt att det skulle vara roligt. att få se alla glada miner! God jul!

Reply
Linnéa

Vad kul med en tävling! :D

Skor till mig själv för jag har aldrig råd med att köpa sånt här :( länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Jacka till min kusin för att hon alltid ställer upp för mig<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

Björn Borg trosor till min syster för hon älskar verkligen Björn Borg och hon önskar sig sånna här i julklapp länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/björn-borg-136/naomi-mini-hipster-136327-14/

Och en väska till min mamma för jag vill ge henne nåt extra i julklapp<3 länk: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/

Hoppas jag vinner, brukar aldrig vinna och jag har aldrig råd med att köpa sånt här. Kram<3

[email protected] !

Reply
malin carlsson schoeps

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/turnpike-hooded-hedley-745060-286/
en jacka till min älskade syster. eftersom hon fortfarande går runt i en tunn tunn tunn jacka!

———————–
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/graphic-print-tube-475303-92/
klänningen blev jag kär i, men jag vet att en av mina bästa vänner också är kär i den. så därför skulle just den här klänningen, hennes kärlek, haha.. det skulle vara en perfekt julklapp till henne. plus att jag gillar den ju också, så skulle säkert få låna den av henne någon enstaka gång :)

———————
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/corvet-skinny-jeans-woman-745198-33/
dom här jeansen skulle i så fall bli en present till min allra bästa vän. min tvilling själ. Hon har en snygg stjärt så därför skulle dom har galet snygga jeansen sitta perfekt på hennes ruuuumpa! :)

———————
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
Man ska inte vara egoistisk på julen. jag vet. det har man lärt sig sen man var ett litet barn som skrek efter att få öppna sina julklappar. men när har en liiiten chans till att få någonting man verkligen verkligen vill ha så tar man faktiskt chansen. jag ska inte ljuga och säga att dom här skorna är till någon annan. nepp, dom är till mig. om jag nu skulle vinna. jag har länge kollat på dom här skorna, och om jag väl hade vart 18 år så skulle jag beställa hem dom. men nu är jag inte 18.. och mina föräldrar vägrar att skicka efter dom.. skulle vara helt underbart att bara komma med dom skorna en dag och se deras haka falla ner i golvet (hahah, är det så man ens säger?? ;p) jaja. och det är dom här skorna. eftertraktade som tusan av alla. men jag tror verkligen att jag skulle kunna få dom att bli lite speciellare än alla andra. på nått eller annat sätt. kanske med kommentaren “jag vann dom tack vare kenza”

HOPPAS DU HAR DET BRA KENZA!! :)

Reply
Jess

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/mulholland-alpaca-coat-582064-14

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/too-faced-308/insurance-policy-308069-130/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/savvy-citizen-854/san-siro-shirt-854011-80/

En mysig kofta från Odd Molly min mamma skulle få,
till lillebror en varm tröja så han ut i snön kan gå.
Sminket som kommer trea till min fina vän är,
och den sista klappen till min pojkvän som jag håller så kär, så kär.

Många saker dyra är –
och som student min plånbok inte mycket pengar bär.
Med en vinst jag dessa fina presenter kan ge,
och både jag och mina nära skulle stort le!

Reply
Rebecca

Till min bror. Han kan behöva en fräck t-shirt. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/scotch-soda-275/s-s-crackprint-tee-275158-39/
till pojkvännen som har letat efter just denna acne jacka sjukt länge. Hade vart helt underbart att få ge den till min pojkvän. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/acne-658/flight-658222-76/
en julklapp till mig själv. Ibland måste man få skämma bort sig själv också! http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/
och en sista julklapp åt min bästa kompis som skulle bli helt galen om hon fick en Ted Baker väska.! http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ted-baker-128/braid-128099-14/

Det hade blivit en helt perfekt jul om jag vann detta då jag inte tycker att jul är så roligt att fira, men hade jag fått ge bort detta så hade jag tyckt att det skulle vara roligt. att få se alla glada miner! God jul!

Reply
Jennis

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/hultquist-650/isabelle-bracelet-650063-26/ – Till min bästa vän Annica: För att hon alltid ställer upp för mig, vill ge henne något som symboliserar vår starka vänskap och detta armband är perfekt, hon skulle alltid bära den.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/paprika-pleat-top-631036-14/ – Till min älskade mamma:
Den här vill jag ge min mamma, hon har mycket stor komplex för sin kropp efter att ha lyckats att banta ner sig och sedan gått upp igen. Tror hon skulle tycka att hon själv är snygg i den tröjan, min mamma är värd det, för hon är den vackraste människan jag vet, oavsett storlek.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/edc-by-esprit-812/c-ne-m3m-t-shirts-812104-286/ – Till min fina storebror: Han har precis flyttat hemifrån och vill ge honom något fint, han älskar t-shirts men använder nästan bara nike märket, så tänkte han skulle få något annat märke.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/bruno-banani-976/man-after-shave-976014-108/ – Till min söta pappa: Min pappa är väldigt speciell, han och jag är som katt och hund och vi tjaffsar ofta, oavsett våra olika åsikter så älskar jag honom lika mycket som resten av min familj.

Reply
Emelie

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna din jacka till mig själv och min bästa kompis, vi har båda försökt att vinna den på din show men inte lyckats, den är sååå himla snygg!! jag har storlek 36/S och min bästa kompis 34/XS.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/#

Den här klänningen vet jag att en annan av mina vänner vill ha, när vi ser den inne i stan sägar hon alltid att hon skulle vilja ha den på nyårsfesten vi ska på, men jag vet att hon inte har råd. Vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick den av mej och det är hon värd!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/idasjostedt-402/florian-lace-dress-402032-14/

Den här tröjan skulle sitta jättefint på min underbara pojkvänn! han har önskat sig tröjor i julklapp och den här var ju bara så snygg! han har storlek M.
http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/

Jag skulle vilja vinna för jag har helt enkelt inte råd att köpa dessa plaggen till mej och mina nära. blev arbetslös för några månader sedan och leta för fullt efter nytt jobb utan att lyckas, men hoppas jag får ett snart!!
God Jul Kenza och tack för en toppenblogg =)

Kram Emelie
[email protected]

Reply
Natasha

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/- denna skulle ge i julklapp till min moster

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/-denna skulle jag ge till min syster

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/-till en vän som jag vet önskar sej dessa i julklapp

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/randy-bag-396156-14/-denna till min mamma

Jag är en väldigt fattig student som älskar julen för att det är väldigt mysigt att vara med alla sina nära och kära , men tyvärr så vill jag inte fira julen om jag inte ens kan köpa present till familj och vänner , det ser lite dumt att få julklappar utan att ge tillbaka något.Det bästa med denna tävlingen är att det är från Nelly(som alla älskar) och man kan välja ut något själv som man vill ge bort , jag har aldrig medverkat i någon tävling för det känns så onödigt att medverka när jag vet att jag aldrig har haft den turen men nu kanske turen vänder:)

Reply
Amanda

två st tränings dress till mina brorsdöttrar i julklapp http://nelly.com/se/baby/puma-kids-100260/mini-cats-track-suit-girl-6299-484/
och 1 träningsdress till min systerson http://nelly.com/se/baby/puma-kids-100260/mini-cats-track-suit-6167-29/
och en bikini till syster http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wonderland-116/w-nn-butterfly-set-116181-130/

eftersom jag har varit riktigt klantig i år och slarvat med några räkningar så kommer jag inte få lika bra ersättning som förra året under tiden jag är arbetslös (vilket sker varje vinter) så har jag inte råd att köpa presenter till någon i min fina familj, mamma drar till thailand julafton. syrran bor i sthlm och mina bröder ska fira jul på annat håll. jag blir alltså ensam i jul i min lägenhet uppe i norrland. därför vill jag då ge mina syskonbarn och min kära syster julklappar så dom vet om att jag älskar dom. eftersom jag väljer att ge min syster en julklapp framför mina bröder beror på att dom har jag här, nästan granne med mig, medans jag inte träffar syrran mer än 1 gång per år så jag vill uppskatta henne på detta sätt genom att visa att jag älskar henne även om vi ses och hörs så lite. min mejl är [email protected]

Reply
Marie

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/ till min lillasyster för hon har trånat efter dessa nu hur länge som helst.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/ till min mamma som aldrig unnar sig att köpa något hon känner sig fin i.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-14/ till min andra lillasyster

http://nelly.com/se/kläder-för-män/dr-denim-202/ryder-shirt-202243-46/ till min pappa

Jag vill vinna detta för att jag började plugga igen nu i höst och lever nu som en fattig student och har knappt råd att köpa några julklappar alls. Det hade varit kul att kunna ge detta till min familj och visa hur mycket jag faktiskt uppskattar och älskar dem.

Reply
Elin

Som fattig student är det inte särskilt kul att inte kunna köpa fina grejer till sina nära och kära.
Jag sliter röven av mig, har 4 stycken jobb och ändå vill det inte gå ihop sig med julklapparna.
Min mamma är världens finaste och snällaste, hon tänker alltid på andra innan hon tänker på sig själv & jag skulle så gärna vilja kunna köpa en riktig fin klänning till henne att ha på nyår, så hon kan få känna sig riktigt fin och uppskattad. Tyvärr så har jag inte råd till det eftersom det ska köpas julklappar till så många andra. Därför skulle det vara underbart att få vinna det här, så att mamma kan få den perfekta klänningen, som hon kan få känna sig riktigt fin i.

Till min fina mamma;
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/tea-dress-396108-80/

Till min syster;
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/lipsy-415/lust-dress-415116-54/

Till mig själv;
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/

Och till min underbara pojkvän;
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/jack-jones-633/silver-cardigan-633207-14/

Ha det bra! :) /Elin

Reply
Jennis

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/hultquist-650/isabelle-bracelet-650063-26/ – Till min bästa vän Annica: För att hon alltid ställer upp för mig, vill ge henne något som symboliserar vår starka vänskap och detta armband är perfekt, hon skulle alltid bära den.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/paprika-pleat-top-631036-14/ – Till min älskade mamma:
Den här vill jag ge min mamma, hon har mycket stor komplex för sin kropp efter att ha lyckats att banta ner sig och sedan gått upp igen. Tror hon skulle tycka att hon själv är snygg i den tröjan, min mamma är värd det, för hon är den vackraste människan jag vet, oavsett storlek.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/edc-by-esprit-812/c-ne-m3m-t-shirts-812104-286/- Till min fina storebror: Han har precis flyttat hemifrån och vill ge honom något fint, han älskar t-shirts men använder nästan bara nike märket, så tänkte han skulle få något annat märke.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/bruno-banani-976/man-after-shave-976014-108/ – Till min söta pappa: Min pappa är väldigt speciell, han och jag är som katt och hund och vi tjaffsar ofta, oavsett våra olika åsikter så älskar jag honom lika mycket som resten av min familj.

Reply
Emelie Söderman

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/floral-hem-dress-475287-646/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/phax-swimwear-723/bali-bikini-set-723023-99/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sisters-point-913/jass-dress-913034-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/renée-london-899/kimi-dress-899004-14/

Jag har fyra vänner jag håller av mest av allt. De är som mina systrar och har stöttat mig så mycket och jag tycker att dom förtjänar all skönhet och lycka det bara går. Därför vill jag ge dem varsin julklapp. Den första klänningen vill jag ge min vän Sara. Hon älskar blommönster och för mig är hon en riktig blomma, och därför vill jag ge henne den klänningen. Bikinin vill jag ge till Hilma. Hon åker ofta utomlands och jag bara vet att hon skulle vara dundersnygg i den. Den andra klänningen vill jag ge min vän Iza. Hon är vacker och elegant, precis som klänningen så jag tycker att den skulle passa henne. Den sista klänningen vill jag ge till Anna. En söt klänning till den sötaste tjejen. Som sagt är dessa tjejer det bästa har jag, utan dom skulle jag aldrig klarat av livet. Och därför vill jag ge dem dessa gåvor som bevis på min uppskattning.

Reply
Ida

Hej! jag vet att chansen är lika slim som en pappersremsa menmen skadar ju inte att försöka! :D vi är precis 5 personer i familjen så det passar även helt perfekt! älskar din blogg btw! älskar din klädstil!!! den har inspirerat mig lite till julklapparna jag valt, tack! ^^

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Storlek: 37

Till min mamma som är en otrolig person som förtjänar ett par rikitgt heta boots!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/lipsy-415/lust-dress-415116-54/

Storlek: XS

Till min stora syster som ska åka till Australien efter jul! Kommer inte ses på 6 månader så tycker hon kan dansa hela de varma nätterna långa i denna fina klänningen. :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-accessories-384/necklace-44-cm-metal-384388-26/

Storlek: Onesize

Min lilla syster tjatar alltid som STORA korta halsband, hon och jag tycker det är supersnyggt! Därför passar detta henna perfekt! :)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/levi-strauss-441/ss-batwing-tee-441046-912/

Storlek: S

Sist men inte minst skulle jag vilja ge min pappa denna snygga Levi’s t-shirten som är en klassiker och kommer aldrig gå ur tiden. :D

Varför ska jag just vinna? Hmmm… jag har ingen snyft historia om att en nära har dött eller något sånt… det kan man ju ändå ljuga ihop, sånt gillar jag inte! ÄRLIGHET KOMMER MEN LÄNGST MED!
Jag kan säga så här att jag skulle bli SUPERMEGA glad om jag skulle vinna plus att 4 andra personer också skulle bli väldigt glada :) Brukar inte kunna köpa så fina saker så de blir ganska mycket hemmagjort… mina föräldrar önskar sig alltid “snälla barn” för att de vet att vi inte kan köpa så myk som fattiga studenter… Skulle vara superkul att få överaska alla med riktigt fina paket detta året! ^^

Tack för denna chansen!

Puss och kram Ida! :)

Reply
Mattias

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/motel-604/fiona-dress-604046-14/ – Small – Flickvän

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ren%C3%A9e-london-899/rihanna-dress-899005-39/ – Small – Flickväns bästa polare

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/e-e-glasses-934/bettnes-934006-14/ – Bästa polaren

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/salt-loose-knit-cardigan-589331-6/ – X-Small – Mormor

Tjena Kenza. Jag brukar inte kommentera på din blogg i vanliga fall pga jag är lite av en smygläsare. Tjejen jag vart ihop med i två år nu skulle nog få en mindre chock om hon visste att jag klickade in på din blogg då och då. Hon själv är ett stort fan och läst bloggen sen dag ett (känns det som i alla fall). Men nu kände jag att det var dags att ta oskulden på mitt kommentarskrivande då detta kändes som en ultimat tävling för mig nu till jul.

Jag är student och kan inte direkt säga att det låter “katching!” den 25e när man kollar överföringen från CSN. Lite mer konkret då varför jag känner att jag är en värdig vinnare och i behov av denna tävling:

Klännigen till flickvännen:
Ett självklart val att min älskling skulle få en av presenterna. Hade varit roligt att kunna ge henne något snyggt i en liten dyrare variant än krimskrams smyckena från HM (inget fel på HM, hon skulle älska detta också men hon är helt klart värd mer).

Klänningen till flickvännens bästa polare:
Om man lägger fram det milt kan jag helt enkelt säga att vi inte riktigt klickade från första början. Detta har långsamt börjat tära på förhållandet då det är oundvikligt att vi spenderar viss tid tillsammans. Jag tror att en snygg klänning från min sida till henne helt klart skulle lätta upp den tryckta stämningen som pågår just nu.

Brillorna till min bästa polare:
Okej, detta är då min absolut bästa polare som jag känt sen BB kan man säga (våra föräldrar var kompisar). Även om jag älskar honom och skulle i alla fall bestiga göteborgs högsta berg för honom ;) så har han i mitt tyckte ingen som helst känsla för varken kläder eller mode. Han ska utomlands ett tag i januari och jag känner att han verkligen MÅSTE byta ut sina gamla “sportsolglasögon” som man kan jämföra med ett par som säkerligen Alan i Two and a half men skulle kunna ha på sig när han sitter i sin “Porschaa” och NASCAR keps.

Tröja till mormor:
Min mormor då… en underbar liten gumma. Om man kan kalla henne gumma, hon är faktiskt inte så gammal. Hon har gått hemma ensam allt för länge nu tycker jag efter att hon förlorade sin karl. Jag tror det skulle göra gott för henne med något nytt i garderoben och bli lite mer hipp. Då hon faktiskt har en man som raggar på henne titt som tätt kanske något som detta skulle göra att hon faktiskt tar det andra steget över sms-steget och tar en chansning :)

Tack för mig och hoppas att du fann min motivering någorlunda underhållande. God Jul!

PS. Som jag förstått det är Aleks grym på karate. Skulle vara intressant att får reda på vad han tycker om UFC och MMA. Det skulle helt klart behövas en Lyoto Machida från Sverige i UFC!

Mvh Mattias

Reply
Louise Madsen

Skapelsen i den första länken finner jag mycket unik
precis som min personlighet, den är specifik.
Denna klänning är en klapp till mig
det finaste man kan önska sig.
De skyhöga klackarna i länk nummer två
dem ska min allra bästa tjejkompis få.
Jag vet att dessa skor finns på hennes önskelapp
så jag vill visa min uppskattning för henne ge dem till henne i julklapp.
Tick tack uret i länk nummer tre.
Vill jag till min 19 åriga bror Christian ge.
Trots att vi blir äldre för varje år.
Så vill jag visa honom hur nära han fortfarande mig står.
De bubbliga skummet i länk nummer fyra.
Vill jag ge till min mormor mitt i denna julklappsyra.
Hon gör alltid allt för mig
Så jag vill ge henne en chans att koppla av och säga jag älskar dig.

1.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dagmar-576/edla-dress-576041-14/

2.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/

3.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/triwa-334/bullit-334046-14/

4.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/iminheaven-bath-foam-582006-108/

Reply
matilda

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/by-malene-birger-632/adortian-cardigan-632066-99/
Till min mamma som alltid är så frusen på vintern och lider av att det är kallt. Hon är väldigt dålig på att unna sig själv något nytt, därför vill jag ge henne denna.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/aradi-blouses-658169-14/#
Till min snygga syster som inte har så mycket pengar att leva på.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/konad-nail-art-553/pro-rhinestone-palletset2-553106-130/#
Till min kusin som har världens snyggaste naturliga naglar. Lite dekorationer på och det blir snyggare än snyggast!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/filippa-k-676/blockstripe-r-neck-knit-676231-137/
En galet snygg tröja till min bror. Den skulle sitta perfekt på hans allt större muskler. Tyvärr skulle jag aldrig ha råd att ge något sånt här till honom annars. Men det är han värd!

Reply
Daniela

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-accessories-384/necklace-44-cm-metal-384388-26/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/robert-hood-745105-80/ Large

http://nelly.com/se/kläder-för-män/red-collar-project-260/zack-cardigan-260128-14/ x-large

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/pi-dress-658193-14/ MEDIUM

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/beryl-melange-658199-83/ Small

Hej Kenza! Halsbandet som är längst upp vill jag ge till min kompis. Hon önskade sig den i födelsedagspresent men fick den inte. Jag kan verkligen föreställa mig hur glad hon kommer att bli om hon får den!

Den andra två tröjorna vill jag ge till mina bröder. De ger mig pengar varje månad som jag kan använda mig av när jag ska ut med mina kompisar osv. Jag älskar dem verkligen för det dem gör men pengarna jag får räcker inte till till såhär dyra prenester. Och jag tycker verkligen att dem förtjänar det. Jag vill ge dem det bästa av det bästa. Jag älskar dem så mycket<3

De sista två plaggen vill jag ha själv. Jag är medveten om hur själviskt det låter men jag behöver verkligen en enkel men snygg kofta (tro det eller ej, jag har inga koftor kvar).
Och klänningen, ja, vad ska man säga? SÅ JÄKLA SNYGG! Jag kan använda den på fester, till finare middagar och på födelsedagar. Jag älskar den!

Tack för dina roliga tävlingar, jag hoppas att jag blir den lycklige vinnaren denna gången. Kramar Daniela

Reply
Anna

Hej kenza, god jul och gott nytt år haha! :)
Jag skulle gärna vilja ge bort några fina presenter till 4 underbara kompisar, alla är syskon. 2 tvillingar. De två tjejerna är verkligen modeintresserade men dom har inte alls mycket pengar när föräldrarna förlorade jobbet. Så jag vill gärna ge något som betyder för dom, jag vet precis va de vill ha. Dom pratar om kläder nästan hela tiden med mig, och tjejerna har verkligen bra smak men de har inte alls många kläder. Vill verkligen överraska dom!
De enda dom använder är mjukiskläder eller kalla leggings och de kan dom ju inte göra så länge..
Ingen av dom har några märkeskläder alls.
Kan verkligen se deras överraskade miner framför mig, de skulle bli så glada och jag skulle verkligen känna mig som en hjälte på något sätt.
Och ja jag har inte alls mycket pengar,eller min familj. Jag har köpt presenter till min familj och nu fattas dom här underbara tjejerna som kämpar för så mycket. Har känt dom här hela mitt liv!
Jag står inte ut med att se de här tjejerna sårade länge till, mobbade i skolan..Vill så gärna hjälpa till och få dom på bra humör igen. De har aldrig varit utomlands heller, familjen har inte pengar kvar. Vill ge något speciellt på julafton.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/new-dolores-427435-14/
De här har jag, och en av dom testar dom hela tiden och har fått låna några gånger. Hon älskar dom och hon har inga klack överhuvudtaget så skulle gärna vilja ge de här till henne. Hon skulle leva i dom!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/cheap-monday-433/tight-very-good-jeans-433192-29/
Andra tjejen som bara går runt i mjukisbyxor eller vanliga svarta leggings, behöver fina och snygga jeans. Hon kan ha dom på vintern, våren. Hon har precis fått en tröja av mig som skulle passa till de här byxorna jättebra. Hon skulle se jättebra ut i dessa!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/ocean-skinny-jeans-745006-29/
De här har jag själv önskat mig jättemycket! Har kollat in nästan varje dag för att se om storleken försvinner. En av mina kompisar har sånna och gud va sköna och fina! Brukar alltid ha svårt för jeans. Skulle verkligen bli jätteglad och använda de här nu till vintern till boots. Åh gud!
Verkligen bästa julklappen för mig!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wonderbra-690/gel-push-up-bra-690003-425/
De här står högst upp på min “behövalista”!
Har bara kanske 3 hello kitty bhar och hur kul är de liksom? Haha, jag skulle behöva en wonderbra.
De är många som rekommenderar och älskar den. Jättebra julklapp måste ja säga!

Ha en bra jul och hoppas på att 2011 blir ett jätte lyckat år! Gud va glad jag blev om de här blev sant att jag vann. Har aldrig vunnit något, någon tävling alls. Skulle känna mig riktigt speciell och glad!..Och för mina två underbara kompisar.

Reply
Sara Cederborg

Jag skulle vilja ge bort julklappar från nelly till 2 av dem äldsta i min släkt samt 2 av dem yngsta.

Till min kusin som precis nått sitt mål att gå ner 15 kg: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/sylvia-782019-14/

Till min halvsyster, som jag alltid lånar skor/kläder av skulle jag vilja ge dessa: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/pistol-short-658140-80/

Till min farmor vill jag ge denna. Hon påpekar alltid att hon inte vågar köpa nå “ungdomliga” parfymer. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/naomi-campbell-664/naomicampbellnaomigiftset-664029-108/

Till min mormor, som länge letat efter en grå/beige väska: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/skye-bag-396160-80/

Det vore så himla roligt att få ge bort dessa till min familj och framförallt visa min uppskattning. Varje år blir det någon form av lotter så det vore kul att överaska med något helt annorlunda. Ibland kan jag känna mig så bortskämd, och nu ska det bli ändring på det. [email protected]

Reply
Sabina

Hallå piiinglan! (fråga mig inte… haha!)

Nu håller jag tummarna för att just lilla jag vinner!
Varför just jag ska vinna? Jag är en tjej på 17 år, bor tillsammans med min fina pojkvän i en trång 1a på 36 kvm. De pengar vi får in, studiebidrag, underhåll och för min del ett extra jobb på bredbandbolaget, (9 mil ifrån där jag bor, tar mig tre timmar bara att ta mig till karlskoga om bussarna går som de lovar) ja det räcker inte så långt. Särskilt inte i jultider.

Jag skulle så gärna vilja skämma bort mig själv, men pengarna finns inte. Har ännu inte köpt en vinterjacka så jag går runt i ärvd höstjacka i detta väder, tro mig, det tar ett tag innan kroppen tinar upp. Vill ge en riktigt fin mysig tröja till min pojkvän. En mysig kofta/klänning till min syster som hon kan mysa runt i när hon för en gångs skull inte jobbbar. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Försöker tänka positivt, att det är dom små sakerna som betyder.

Fixa en mumsig frukost åt pojkvännen, härliga sms till min syster, raka benen med NYA rakblad.

Men fan vad jag skulle vilja slå på stort.

Mig själv:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-trash-knit-dress-540207-14/

Älskade sambo:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/titan-button-neck-602150-245/

Fina syster:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-14/

Det va allt för mig. Tusen tack för en grym blogg som läses dagligen, i snart 2 år. :)

Reply
Carina

Den här klockan skulle jag vilja ge till min pojkvän för att han har ställt upp för både mig och min familj nu när vi har haft det väldigt jobbigt, så för att visa våran uppskattning så tycker jag att han förtjänar denna klockan.
om jag hade kunnat ge honom allt i hela världen så skulle jag gjort det för han är den bästa som finns, dessutom så älskar han klockor

nelly.com/se/kläder-för-man/triwa-334/carbon-chrono-334037-14/

Den här skulle jag vilja ge till min mamma just för att hur mycket vi alla vet hur svårt vi har det nu och att vi inte kommer kunna fira jul eller 3 födelsedagar som finns med denna månaden så gör hon ändå allt för att vi barna ska va glada hon gör allt för att vi inte ska gå runt ledsna speciellt mina två små syskon som inte förstår varför vi inte kan. Min mamma betyder allt för mig och med detta halsband vill jag att hon ska veta att jag älskar henne av hela mitt hjärta. jag vill att när mamma någon gång mår dåligt ska hon bara behöva kolla på sitt halsband för att bli glad över att veta att oavsett vad vi har eller inte så kommer vi alltid att älska henne mest utav allt i hela världen

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/cornelia-628/love-necklace/628026-23/

Dessa skor skulle jag vilja ge till min stora syster för att hon helt enkelt förtjänar att piffas upp lite hon och hennes man har vart gifta i snart 2 år varav första året så träffades dem inte på 8 månader för att han satt fast i irak när vi fick beskedet att han skulle få komma va vi hur lyckliga som helst för alla oddsen var emot oss men nu kan min syster äntligen andas ut och verkligen kunna va med sin man utan att behöva tänka på om något hänt honom. storlek 38.

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/

Och till sist skulle jag vilja ge denna jackan till min andra syster för att hon precis fyllt år och jag inte kunnat ge henne något, därför tycker jag att en jacka passar bra till julklapp för att hon önskar sig en röd vinterjacka..

nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-46/

det jag önskar i julklapp är att få se min familj lycklig speciellt min mamma <3

Reply
Emelie

1. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mango-766/miliky-dress-766148-88/
Denna underbart snygga klänning vill jag ge till min syster, som verkligen förtjänar det bästa då hon alltid tänker på alla andra än sig själv.
2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/forever-unique-778/gemma-dress-778009-509/
Denna klänning vill jag ge till en av mina bästa vänner som verkligen kan bära upp allt, och skulle verkligen passa i denna personliga och unika klänning.
3. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/slylein-653/dekker-dress-653056-14/
Denna enkla men otroligt fina klänning vill jag ge till min andra syster, som skulle behöva en klänning som hon kan använda till allt och som passar till alla tillfällen.
4. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/dagmar-576/ann-jacket-576046-99/
Denna jacka vill jag ge till min vän som länge kollat in denna sjukt snygga jacka men tyckt att den är en aning dyr. Därför skulle jag vilja överraska henne nu i jul, hon skulle bli så otroligt glad.

Jag vill vinna därför att jag vill göra min familj och mina vänner glada, och dessutom har jag bara jobb året ut och att då göra åt alla mina pengar på julklappar känns väldigt jobbigt. Nelly.se har så fina och snygga kläder, och det är alltid där jag tittar ifall jag vill ha något nytt. Jag vill VERKLIGEN vinna! Många kramar Emelie

Reply
sara

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/loma-658141-14/
Till mig själv, helt enkelt för att jag fryser så sjukt mycket! -15 grader är INTE kul, har tappat hoppet att man kan klä sig snyggt när det är iskallt.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/sneaky-steve-378/dicky-day-378048-46/
Till min pojkvän. Jag själv älskar röda skor på killar, och han äger ett par röda skor så tydligen gillar han det med!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ladysoul-855/3-4-doudone-855001-286/
Till min mamma. Hon förtjänar bara det bästa, och denna vet jag att skulle komma till bra användning!

http://nelly.com/se/tjej/jocko-100162/stella-dress-3801-7/
Ja vad kan man säga.. min lillasyrra blir 6 år nästa år, och prinsessor älskar hon!

Jag förtjänar nog inte att vinna mer än någon annan, men jag älskar att kunna ge presenter som verkligen uppskattas. Alltid tillåter inte shoppingbudgeten det utan man får använda sig av sin stora fantasi, men visst önskar man att man oftare hade möjlighet och materiellt kunna skämma bort människorna man älskar. Presenter kommer de att få iallafall, men superduper presenter.. återstår att se, hoppas på det bästa :)

Reply
amanda torstensson

http://nelly.com/se/kläder-för-män/dr-denim-202/elroy-202235-29/
till min bror stl S

http://nelly.com/se/kläder-för-män/tiger-of-sweden-550/tiger_black_belt-550053-14/
till min pojkvän

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ida-sjöstedt-402/florian-lace-dress-402039-46/
till minn syster i stl s

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/animal-glitter-leggins-540193-24/

Jag vill vinna för att jag vill ge dem här sakerna till min familj, spc klänningen till min syster då jag vet att hon väldigt gärna vill ha just den. Till min pojkvän vill jag ge detta skärpet för att han alltid envisas med att ha ett jätte fullt skärp på sig som han vet att jag inte tycker om, de är min motivering =)
/ Amanda

[email protected]

Reply
Hanna Friberg

TILL MIN VACKRA MAMMA: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress-555019-14/

TILL MIN SYSTER: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/donna-bag-100229-80/

TILL MIN UNDERBARA MORMOR: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/monrow-845/vivian-blouse-849004-99/

TILL MIN BÄSTA VÄN: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/

Jag vill jätte gärna vinna därför att det vore jätte roligt att för en gångs skull ge sina nära och kära en julklapp som är lite extra. Lite extra bra liksom som man vet att dom kommer uppskatta till tusen. Det är så roligt att ge bort julklappar men det blir oftast för min del lite hopplock, lite te till mamma, en hemgjord grytlapp till mormor och ett bodylotion till syrran och bästa vännen. Om jag vann denna tävling så skulle dom få en liten finare present denna jul vilket vore hur roligt som helst att få ge. Jag vet att det är tanken som räknas men hur glad skulle inte min bästis bli om hon fick ett par jeffery cambell skor från mig? Puss och Kram från Hanna Friberg mail: [email protected]

Reply
emma

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/charm-pearl-bracelet-561108-1/ till min mamma eftersom hon äääälskar smycken!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/beryl-melange-658199-83/ till min allra bästa kompis eftersom jag tycker hon är värd det efter allt hon ställt upp för mig under alla år..!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/ till mig själv för att jag tycker jag behöver en ny skinnjacka!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/dasher-cardigan-knit-745142-12/ till min bror, skulle sitta perfekt på honom och vill ge honom nått som jag vet han kommer älska, trots allt är han det finaste gud givit mig!

hej kenza! berömmer dig ännu än gång för din blogg, och kanske hur bra tävling som helst! skulle vara perfekt att ha julklapparna klara såhär dags.. jag tycker att jag borde vinna för att detta skulle jag verkligen behöva!! kram

Reply
tiffanny

hej kenza & tyra! godjul på er! nu ska jag
länka lite saker till er som jag skulle vilja ha själv, & ge till min mamma & mina underbara sysrar! jag har inte pengar till att köpa dyra saker till massa vänner & släcktingar. men jag vill ändån ge något speciellt till mina nära & kära – min mamma & mina 2 systrar.

det första är ett linne som du har lika dana,
jag kan sitta & kolla på din bild & bara tänka “vill ha, vill ha” jätte länge. därför vill jag unna mig någonting till mig själv i julklapp, för jag vet inte riktigt vad jag önskar mig & jag kommer inte få något sånt här vint & dyrt i jul klapp. acne verkar bra därför vill jag pröva det.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/ ; i stl. small.

sedan vill jag unna min mamma en snygg jacka från acne!
hon har gått runt i samma trasiga jacka nu ett tag, bäst att byta tycker jag :O

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/loma-658141-14/ ; i stl. 38

sedan till min ena stora syster vill jag unna en snygg trend tröja från acne också, en snygg blå nyansig tröja

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/zapopa-658142-80/ ; i stl. small

& till min andre stora syster en cardigan från oddmolly

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/wool-mix-long-cardigan-582069-245/ ; i stl. medium

( om jag skulle fått ge bort dessa pressenterna till mig själv & min familj skulle detta var en oförglömlig jul, jag kommer skriva önskar, amanda, nelly & kenza på mina paket. Jag älskar att ge saker till andra, barn, familjer & mitt egna blod, jag älskar att se glada ansikten, det är det bästa som finns! jag bara hoppas och väntar och längtar tills svaret kommer och hoppas att det blir jag!! )

/ tiffanny kvist – [email protected]

Reply
[email protected]

Jag har inte tänkt dra någon snyfthistoria om hur synd det är om mig; för det är det inte! Jag har en fantastisk familj som älskar mig, därför vill jag vinna underbara klappar åt dem!

Först och främst vill jag vinna denna ( http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/confidence-long-dress-402037-14/ ) åt min fantastiska mamma. Hon är otroligt stolt över sitt engelska familjearv, därav firar vi engelsk jul varje år den 25e, och hon klär upp sig till tårna. I denna skulle hon se fantastisk ut, och den brittiska släkten skulle få underbara bilder att sakna till!

Nästa present ( http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/jolie-long-cardigan-396200-14/ ) ska skickas enda till änglarnasö, (england) där min mormor bor, som jag nämnde tidigare. De har en tendens att bli lika skärrade varje år snö faller och det fryser till. Denna kan hon kura ihop sig i, och vägra gå ut. Dessutom kan hon, som vanligt, skryta om sina fantastiska barnbarn som skickat den, du vet hur gamla damer är ;)

Till min pojkvän skulle jag vilja vinna den här skjortan ( http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/filippa-k-676/stretch-shirt-676004-14/ ). Han tycker illa om skjortor i allmänhet, han tycker mest att de hänger och ser gräsliga ut, men lovade att om jag kunde hitta en stilig en, skulle han ha den på sig under nyårsafton, och ÅH vad han skulle vara stilig i denna, min prins!

Sist men inte minst vill jag unna mig själv något. (http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ghd-673/ghdmidnightgiftcollection-673043-14/ ) passar förhoppningsvis i julstrumpan. Att vakna ensam på julaftonsmorgonen är lite tungt, men denna kan nog hålla mig sysselsatt fram tills att jag får trotsa snön för att förenas med min underbara familj!

Kram och god jul på dig Kenza!

Reply
melina

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mango-766/caladi-sweater-766160-14/ vill jag vinna till min mamma.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/bad-10-hairday-540049-46/ denna vill jag ha själv :).

http://nelly.com/se/kille/next-level-100250/zakir-ss-top-4094-39/ denna vill jag vinna till min lillebror :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sasco-aloe-vera-528/hand-feet-christmas-kit-528016-1/ denna till mormor :)

Jag vill vinna detta för att jag inte har tillräckligt med pengar till att köpa julklappar i år.
Detta hade varit till väldigt stor hjälp för mig..

Reply
Liv-Johanna

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/abby-long-skirt-396018-14/
Denna kjol skulle vara till min syster, för hon är helt underbar men saknar pengar så har inte möjlighet till att skaffa mycket kläder

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/cornelia-628/heart-earring-628032-23/

Dessa söta örhängen skulle vara till min underbara mamma som verkligen gör allt för att min syster och jag ska kunna må bra i svåra tider :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lillyofsweden-773/cloe-bag-773017-14/

Dessa två skulle vara till mig själv, älskar skor och väskor och dessa skulle bli absolut perfekta till nyår.

Jag skulle vilja vinna eftersom jag är en tjej som går sista året på gymnasiet och bor ihop med enbart min mamma och syster, hade varit enormt kul att vinna dessa fina saker till dem :) Jag har själv knappt inga pengar och de har inte min mamma heller så jag håller tummarn att jag kan få överasska dem och själv få fina julklappar :)

Reply
stephany franky,

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/bielawa-boot-427665-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/bay-tencel-658209-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/darma-short-sweater-396185-14/

jag har absolut inga pengar. jag är arbetslös & det verkar omöjligt att få tag på jobb. mest jobbigt är det väl att knappt få ihop till mat & samtidigt behöva sälja min fantastiska systemkamera för att få någonting ihop. men något som är tråkigt framförallt är det faktum att juletiden är här & jag kan inte ens ge mina nära & kära klappar. hårdast känns det att inte kunna ge min mamma nånting, som bara förtjänar det absolut bästa så som hon sliter. att kunna för en gångs skull ge henne något riktigt fint i julklapp klår alla andra känslor.
tack för en fantastisk blogg!

Reply
evelina hårsmar

http://nelly.com/se/kläder-för-män/junk-de-luxe-640/nimbus-cardigan-640037-1056/ – till min pojkvän. strl M
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/muranga-427644-738/ – till min lillasyster. strl 36
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/john-zack-911/one-shoulder-l-s-dress-911001-286/ – till min allra bästa vän. strl XS/S
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/paris-u-neck-540169-14/ – till min mamma som är bäst i världen! strl M

Hej kenza!
Jag skulle bli så fruktandsvärt glad om du valde mig som en vinnare i den här tävlingen pga av att jag vill verkligen överraska mina underbara nära och kära i år med finfina julklappar! Jag har aldrig haft pengar till att verkligen ge dem något som de verkligen vill ha, utan det har alltid blivit nått småpplock som egentligen inte spelar någon roll. (men det är ju tanken som räknas egentligen, men vill verkligen överraska dem i år! ) men känner att jag har fått så himla mycket från alla dem här människorna och jag vill ge något riktigt fint tillbaka! Speciellt vill jag ge något till min mamma som har haft ett tufft år. Tack på förhand och jag håller tummarna! :)

Reply
kajsa

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/ – Till mig själv, har försökt lägga undan pengar till en nyårs klänning, men det finns så mycket annat som måste betalas att dem försvunnit rätt snabbt. Vilket innebär att det inte finns råd till en klänning jag verkligen vill ha.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/marble-wedge-427508-14/ – till min kompis, som pluggar i minnesota. Det är dyrt att skicka saker dit, då hade det varit skönt att få innehållet gratis och bara betala det andra.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/kaktus-pattern-tunic-479538-648/ – till mammma, som har svårt att hitta snygga kläder. Därför hade det varit roligt att ge henne denna som jag tror hon hade gillat.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mango-766/rebeca-blouson-766119-54/ – till min kompis ( hon som bor i usa)

Reply
Anna

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/forever-unique-778/cube-dress-778015-54/

Den här klänningen väljer jag till mig själv. den är så otroligt vacker och det är precis min stil och det skulle bli en klar favorit.!

2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/monrow-845/ashley-cardigan-845001-912/

Till min mamma så hon har något snyggt och varmt att ha på sig på vinter då hon är väldigt frusen av sig!

3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wildflowerbykenza-735/crazy-sandal-735015-26/

Ett par snygga skor till min syster så jag får ha mina skor för mig själv!

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/cheryl-shoulder-dress-777009-12/

Till min vän som sitter hemma alldeles för mycket, det är dags att börja skaka på rumpan och det skulle hon göra galant i den här klänningen!

/Anna

Reply
matilda

Hej Kenza! här är min önskelista… en liten chans att ge något speciellt till min fina familj! eftersom jag inte haft alls mycket pengar att handla julklappar för varje år, så hoppas jag innerligt på att vinna!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kylie-minogue-456/pinksparklechristmaskit-456020-108/
en ny doft till min fina mamma! <3 det är alltid svårt att välja present till henne, man vill ju att det ska vara något speciellt! och vad är inte mer underbart än en härligt doftande parfym? hon kommer bli superduperglad, eftersom hon önskat sig denna doft ^^

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/triwa-334/carbon-chrono-334037-14/
till min älskade farsa, som är tidsoptimist och kommer alltid för sent… han skulle behöva en ordentlig klocka, så att han inte gör det i fortsättningen ;)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/forever-unique-778/cube-dress-778015-54/
jag ville ge min syrra ett gott skratt i julklapp… och hon skulle verkligen gilla denna klänning……. hon kommer garva läppen av sig xD

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/skye-bag-396160-80/
till MIG för att jag har vart så snäll (säger vi) ^^ jag har behövt en sygg skolväska i kanske 3 år, jag har gått runt och släpat på en ful söndersliten rygga från stadium sedan 6års!
och mycket veckopeng får jag inte, om det ska räcka till en snygg väska x)

varför ska jag vinna då? jo, för att det kommer göra 4 personer riktigt riktigt glada, inte bara för att de får fina presenter som de önskar sig utan även för att man inte köper lycka för pengar… man vinner den!!! haha ;)

Reply
Niki

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/one-shoulder-heart-lace-475291-14/ Till Moster

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/dvb-beckham-705/intimatelywomenchristmas-705048-108/ Till mamma

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wonderland-116/malou-bustier-116178-426/ Till syster

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/tiered-pleat-dress-475319-29/ Till en underbar kompis
:)))))

Hej Kenza! Jag valde ut just dessa plagg för/produkter för att jag tycker de passar sååå mycket till de personerna som
jag hade tänkt ge dem till. Jag vet att min syster vill ha en bustier men hon har inte kunnat hitta någon fin, så jag tänkte överraska henne utan att hon vet det :) Mamma gillar parfymer och lotions så det är utan tvekan för mamma det där :)Sen vill jag överraska moster, och en kompis som jag har börjat umgås med igen efter många år :) Jag har deltagit i en massa tävlingar men har aldrig haft tur, så jag håller tummar, pekfingrar, lillfingrar och alla fingrar nu och hoppas på det allra bästa!! :D :P (a)

Reply
Terese

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/hh-simonsen-368/flashiron-limited-edition-368016-39/
Skulle vara till min mamma. Mest för att jag ska få ha min plattång i fred. Sen brukar hon gilla metallicfärger och tapeten i hennes rum går i lila, så det skulle bli rätt häftigt!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/animal-glitter-leggins-540193-24/
Skulle bli till min syster som har en liten förkärlek till leggins. Hon skulle även få den 3:e julklappen
http://se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-83/
för såna partyleggins behöver bäras upp med ett par coola klackar såklart! Och eftersom jag har för små fötter för klackar, så axar hon ensam, rollen som den i familjen som ska fylla skohyllan i hallen med snygga klackskor. Men vore trevligt att få hjälpa till lite iaf..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/essie-476/essie-winter-kit-2010-476112-130/
Skulle jag ge till mig själv. Ju mer jag målar och stylar andras naglar, desto roligare blir det att kunna erbjuda mer kvaliteets lack. Har själv velat testa Essie länge, länge. Men det är ju rätt dyrt..

I min familj är det girlpower (om man bortser från vovven Bonny. Men han är ändå så kvinnlig så vi räknar in honom till girlpowerkategorin).
Vill bara visa hur mycket jag uppskattar deras stöd och mammas slit för att ha fått upp vår familj på fötter igen.

Reply
Mathilda B

1. Till min älskade tvillingsyster Nathalie, som pratat om dessa skor sen den dagen dom släptes. Hon som delat mammas livmoder,rummet som liten,kläderna,leksakerna,killarna ;) och hela livet med mig, är VÄRD dessa skor som julklapp<3

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/pistol-boots-short-658127-99/ (Storlek 37)

2. Denna fina t-shirt är till min 13-åriga lillebror Maximilian. Han älskar tv-spel och fotboll. Kläderna skall vara Fred Perry och WESC. heheh.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/fred-perry-507/circular-logo-branded-tee-507135-29/ (Storlek Small)

3. Min storasyster Amanda är 21 år gammal. Hon är en true pojkflicka.Hon har spelat ishockey med killar sen hon var 7 år.. Denna present skulle passa henne perfekt!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/ed-hardy-205/77-eagle-tee-205238-80/ (Storlek S)

4. Och sist men inte minst, till min mamma<3 En EGEN volumaster! När jag och min tvillingsyrra skulle flytta hemifrån hade vår gemensam volumaster plötsligt "försvunnit" :) Så detta vore en win-win situation. Mamma får en ny och vi får vår gamla tillbaka :D heheh

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/obh-nordica-björn-axen-764/volumaster-proffessional-764008-23/

-Värför jag ska vinna?-
För att min familj förväntar sig aldrig något speciellt av mig som present :D Jag är studerande och min kära tvillingsyrra fick tyvärr all kreativitet :P
Tack Kenza och Nelly.com för tävlingen och att ni ger någons
familj deras drömpresenter!!
GOD JUL PÅ ER<3

Min emailadress: [email protected]

Reply
Malin

Hej söta Kenza! Så är det bara att hålla tummarna för att man vinner tävlingen… :)

Jag önskar denna snygga jacka till min underbara sambo som verkligen aldrig tänker på sig själv i första hand, och jag vet att han önskar sig en liknande:

http://nelly.com/se/kläder-för-män/selected-homme-602/new-mosto-jacket-602117-14/

Önskar en härlig cardigan till min fantastiska mamma. Ord räcker inte till för att förklara varför. Efter skilsmässa, alkoholproblem och hjärnblödning i familjen förtjänar hon så mycket mer än en cardigan. Men det är en bra början:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kaffe-139/lonnie-big-cardigan-139187-80/

Önskar en fin topp till min syster som är sjukskriven på grund av en depression. Det är nog inte tillräckligt för att få henne på benen igen, men att bara se glädjen i hennes ögon vore fantastiskt:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sisters-point-913/india-topp-913027-14/

Slutligen önskar jag en mysig jacka till mig själv. Egoistiskt, jag vet, men en riktigt varm vinterjacka är dyrt, och jag spenderar helst inte så många pengar på mig själv. Men att vinna en jacka vore minsann inte fel:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/d-brand-203/eskimå-203066-99/

Kram från Malin.

Reply
Sara

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nellyshoes-427/serpa-427667-14/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/shudder-blazer-589241-14/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-basic-848/officiel-l-s-long-top-848027-14/
de över är till mig
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kaffe-139/nelly-long-cardigan-139179-643/ till min mamma

Jag hade velat vinna min önskelista för att jag har inte råd att köpa dessa grejer själv, annars hade jag gjort det! jag skulle verkligen behöva nya kläder! och vill gärna ge något fint åt min mamma =)

Reply
ida

Hej Kenza!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/ STL 38

Dem här kilkackarna vill jag ge till min mamma. Hon har varit sjukskriven i över 2 år nu och har alltså inte så mycket pengar. Hon tar aldrig hand om sig själv eller köper någonting till sig själv. Det beror på att hon bara ger saker till mig och mina syskon. Så nu vill jag så gärna ge tillbaka någonting till henne och jag valde skorna för att hon aldrig är ute och har kul och klackarna kan nog få henne lite taggad på att ha en rolig kväll ute då och då!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/biasia-427355-14/ STL 38

Dessa sommar-kilklackar vill jag ge till min syster som är 21 år. Hon ska snart åka till Australien ett år och plugga så då vill jag ge henne dem här så att hon kan ha på sig dem där medan vi har tråkig snö här.

http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/jeane-blush-396/randy-bag-396156-14/

Den här väskan vill jag ge till min andra syster som är 29 år. Hon har sagt att hon ska köpa en väska till mig som hon vet att jag jätte gärna vill ha. En tygväska med små blommor som jag tycker är jätte gullig. Så då vill jag ge en väska tillbaka till henne som jag tror att hon kommer gilla jätte mycket :)

http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/nolita-417/mal-knitted-hat-417078-14/ STL S/M

Det här är bara en enkel svart stickad mössa, jag vet. Men jag vill så gärna ge den till min lillasyster som är 14 år. Hon vill ha en mössa men tycker att det är så tråkigt att lägga pengar på. Så jag vill ge henne en vanligt svart mössa som hon kan ha denna kalla vinter.

(Jag vet inte varför jag kom in på ”danska nelly”)

Hoppas du kan hjälpa mig att få ge dem här presenterna till min familj. Jag vill så gärna vinna för att ananrs vet jag inte om jag kommer kunna ge dem någonting bra eftersom att jag lever på mitt studiebidrag. jag har sparat pengar men är ändå rädd att dem inte räcker till alla som jag ska köpa julklappar till.

Kram Ida
[email protected]

Reply
Amanda

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/
-Ett par skor till min storasyster som är världens bästa syster, som har dreglat över dessa ett dag!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/prime-boots-693/ue-5-men-693010-99/
-Ett par skit snygga skor till min kära far som tjatar om “mina skor har jag haft i 30 år, och dom håller fortfarande” (eftersom han tycker att jag köper ALLDELES för många par skor..)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/calvin-klein-170/garnet-floral-chemise-170559-46/
-Ett nattlinne till min vackra mami som är lyckligare än någonsin med sin nya fästman! Och jag tror att han skulle bli ännu lyckligare om han fick se min mamma i denna, eftersom han älskar när hon bär rött!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/whyred-106/electric-bandage-106170-14/
-Och till sist, en julklapp till världens absolut bästa vän, som förtjänar det finaste! Eftersom hon ALLTID har svårt att hitta en Nyårsklänning så skulle de här vara den perfekt julklapp till min vän, (dessutom vet jag att hon har tittat på den, flera gånger!!)

Hejsan!
Jag vet inte egentligen inte varför mina julklappar skulle vara mer speciella än någon annans. Däremot är personerna som julklapparna är menade till, verkligen värda något fint och är väldigt speciella. Dom är mina bästa vänner och ställer alltid upp, vad det än handlar om. Dessutom älskar jag att ge bort fina presenter, så det skulle vara så roligt för mig också! (20 år och en hårt jobbande tjej som flyttade hemifrån för snart ett år sen, gör det ganska svårt att få ihop det att kunna köpa så fina julklappar till sin familj!!)
God Jul! hälsningar Amanda

Reply
Moa

Hej !
Jag skulle vilja ge mina bästavänner fina julklappar från Nelly.com för att dom är värda allt i världen.
Dom hjälper mig alltid och finns alltid där för mig.
Till Lisa, hon har velat ha dom skorna jättelänge. – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
Till Malin, hon älskar ringar.- http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/pearl-nine-ring-561000-14/
Till Alice, det är vad hon önskar sig av mig, ett par snygga leggings. – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/sub-contrast-leggings-479501-14/
Till Julia, hon älskar snygga t-shirtar med olika tryck-http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rester%C3%B6ds-165/kerstin-printed-tee-165190-14/.
Hoppas verkligen att du väljer mig, för jag vill ge mina bästakompisar, något riktigt fint ifrån mig.
Kram Moa!

Reply
elin

hejhej! jag skulle vilja vinna för att jag är så jävla dålig på att köpa presenter. min syster har fått navelsmycket i födelsedag och julklapp i allt för många år nu. och min mamma har just gått ner 45 kilo, så henne vill jag ge något speciellt.. sen har jag den bästa kompisen som man kan önska sig, och det vill jag visa genom att ge henne bästa paketet under granen!

dom här är till min syster, storlek 39!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

till min älskade mamma, medium!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/blanche-s-s-mini-dress-631144-495/

till min bästaste bästis, storlek 39!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

till min andra bästaste bästis
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

tack så mycket!

Reply
Ida

Pojkvännen skulle jag skämma bort med denna snygga klocka: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/triwa-334/bullit-334046-76/

Min vackra bästa vän, min tvillingsjäl, skulle jag vilja ge något riktigt snyggt till. Hon förtjänar att skämmas bort. Denna tröja skulle passa henne perfekt: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/zorah-print-jersey-658204-14/

Min lillasyster blev sjuk tidigare i år och har haft ätstörningar. Eller har, är väl det rätta ordet. Jag har fortfarande svårt att förstå, men i mina ögon är hon den starkaste jag känner. Hon har blivit bättre och för det förtjänar hon alla stjärnor, poäng och cred i världen. Som storasyster vill man ta hand om och därför vill jag skämma bort henne lite med en tröja helt i hennes stil: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/somewear-826/poff-tee-826042-1/

Dessa skor, även de till min lillasyster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/diesel-215/yesterday-w-sneaker-215341-54/

Jag skulle vilja vinna för att muntra upp mina allra käraste med dessa saker. Jag är student och har inte riktigt ekonomin för detta. De ställer verkligen upp i vått och torrt och jag älskar de obeskrivligt mycket. Dessutom skulle detta (att kunna ge presenter till de) en bra julklapp och födelsedagspresent till mig, jag fyller nämligen år på julafton.

Det är min lilla motivering :) God jul!

[email protected]

Reply
Sara

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/jersey-dress-555053-14/
Till min lillasyster, hon har haft mycket motgångar det här året och tycker att hon verkligen behöver piggas upp och eftersom pappa fyller 50 i juldagarna så vet jag att hon skulle bli så glad av att få ta på sig riktigt en fin klnning och känna sig lite extra fin! :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paprika-754/pink-rouch-dress-754038-54/
Till mig själv, efter en viktnedgång på 30kilo är det mesta förstort i min garderob och pengarna räcker inte riktigt till.. att få ta på en fin klänning på jul/nyårsafton skulle betyda så mycket för mig.. då jag tidigare mest gått runt i mjukiskläder och döljt min kropp..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/jackie-jacket-396069-14/
Till min bästa vän, en vinter jacka.. hon har kollat in jackan länge men inte slagit till än, hon säger att sin skinnjacka duger.. vill göra henne extra glad & varm i vinter :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/luena-427570-14/
Till min mamma, har försö få henne att inse att gympadojjer inte passa till allt och speciellt inte till klänningar.. ett par varma stövlar skulle kanske få hene att förstå och göra henne glad.. sen kanske jag skulle få höra, “du hade väl rätt då” Haha! :)

Varför ska jag vinna min önskelista?
För att mina familj medlemmar har haft många motgångar det senaste året, precis som jag men vi har alltid funnits där för varandra och nu vill jag skämma bor dom lite extra.. pigga upp dom lite i vintermörkret.. och min bästa vän som alltid finns där, jag vill skämma bort henne & min familj men pengarna finns inte alltid där så ser det här som en chans att skämma bort dom lite alla fall! :)

Håller tummarna! :D

/Sara

Reply
Sanna

Hej Kenza ! dessa saker letade jag upp och jag har varit med i massa julkaländrar mm varje år , och aldrig fått något. så denna gången kanske tänkte ja. vad blir det 20:e gången gillt kanske(:
denna bikinin till mig själv. har tänkt varje nu behöver ja en ny bikini, när jag väl hittat någon är den för dyr:( men nu är det verkligen dags för när banden går av och den börjar bli allmänt sliten och liten.. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/phax-swimwear-723/cancun-bikini-set-723027-637/

Denna till min bästa mamma som har letat jacka så länge ! och denna verkade tjock och bra! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/d-brand-203/eskimå-203066-99/

Denna till världens bästa mamma som jag vet har letat längelänge efter en tröja men hon har helt enkelt inte tid att leta när hon jobbar så mycket.hon är helt enkelt bäst ochc förtjänar en bra present. för allt hon gjort för mig. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/mulholland-alpaca-coat-582064-14/

Denna till mig själv också, kanske är lite självisk när ja köper så till mig själv men tycker att man ska unna sig själv den julklappen. (: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/play-trouser-658186-14/

Jag tycker jag ska vinna de här för har haft världens tuffaste år verkligen. har missat skolan ca: 7 vekcor för var sjuk. men älskar igentligen att shoppa men har inte haft orken till det. och eftersom jag ärligt tala aldrig har vunnit något tycker jag att förkänar det här.
jag vet det kanske inte var den bäst förklaringen till varför ja ska vinna men har vanligt vis inte råd med så mycket kläder och vore kul att en gång få ha på sig det.

Reply
almedina

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/ (storlek 36)–> Till min syster &bästa vän. Hon betyder allt för mig. Vi har fått gå igenom så mycket ihop. Utan henne vid min sida hade jag inte kunnat klara mig.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/ (XS)–> till min kära mamma som har fått ta många smällar i livet.. Hon har förlorat sin mamma (som dog i hennes armar), bror och syster inom loppet av 2 år. Samtidigt har hon fått ta andra smällar. Jag förstår inte hur mycket en människa kan tåla. Hon är min förebild, mitt allt.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/prime-boots-693/ue-5-men-693010-99/ (storlek 43) –> till min kära pappa som alltid tar oss i första hand, köper till oss och glömmer sig själv. Kommer inte ihåg sist då han unnade sig något.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/filippa-k-676/christian-coolwool-jacket-676017-14/ (M) –> Till min själsfrände. Han har lärt mig vad kärlek är. Han har funnit vid min sida i både bra och dåliga dagar. Istället för att tänka på sig själv skämmer han bort mig. Nu är det hans tur och bli bortskämd med denna ljuvliga kavaj.

Kenza. Jag vet att du får tusentals mail och är väldigt säker på att du kommer välja ut dem rätta. Jag vill bara säga att dessa 4 personer ovan betyder allt för mig. Dem är anledningen till att jag lever och är lycklig. Vi firar inte jul, men jag skjulle vilja unna dem någonting fint för att det är dem verkligen värda. Allt dem har varit med om, du skulle inte tro dina öron. Jag skulle ge mitt liv för dem.

MVH.

Reply
Natasha

Till min kompis:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/
Till mamma:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/flisan-knitted-cardigan-396170-137/
Till pojkvännen:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/tiger-of-sweden-550/cell-t-shirt-550174-100/
Till pappa:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/filippa-k-676/paul-tartan-check-shirt-676091-169/

Jag skulle bil jätteglad om jag hade vunnit. För att just nu försöker jag läsa upp massa ämnen för att jag ska kunna plugga vidare och har inte precis råd att köpa julklappar till någon. Och min mamma som också fyller 50 dagen innan julafton förtjänar verkligen något fint eftersom hon är världens bästa mamma och min bästa kompis.

Älskar din blogg=)

/ natasha

Reply
Jennylee

Denna skulle jag ge till min storesyrra för jag vet att hon behöver en snygg ny tröja:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/monrow-845/ashanti-tunic-845002-14/

Och till min lillsyrra skulle jag ge nya byxor:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/punk-royal-856/uni-pants-856002-76/

Och till min mamma skulle jag ge nytt smycke då hon har tappat bort alla sina:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-accessories-384/d-26-384475-130/

Och till mig själv skulle jag unna mig detta:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-cia-long-blouse-540228-99/

Min motivering är jag verkligen vill ge dessa kläder till mina närmaste :)

Reply
Patricia

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/me-dress-396117-14/

2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/strip-bandeau-475293-147/

3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/elsa-dress-396077-17/

4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/john-zack-911/one-shoulder-l-s-dress-911001-286/

Hej kära Kenza, jag tycker dessa klänningar är väldigt fina och jag skulle aldrig kunna tänka mig att jag någonsin skulle få bära någon av de. Du är väldigt vacker och för mig att bära en sådan klänning får mig att känna mig lika vacker som dig, åtminstone lite. Jag vill även ge bort 3 av klänningarna till mina 3 systrar som har stöttat och gett mig det lilla självförtroende som jag har idag. Vi skulle aldrig klara av att köpa dessa klänningar med våran lilla budget. Det här året är de första året vi firar nyår utomhus och vi vill gärna bära något fint i allmänheten. Jag tackar dig på förhand och lycka till i framtiden, din blogg är verkligen inspirerande.

Reply
Nicolina

Till min vän Cecilia: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/prime-boots-693/engineer-mid-40-693006-14/

Hon går jämt och ständigt runt i sina små tygskor, till och med när det är vinter, samtidigt som hon tjatar om ett par rejält snygga vinterboots. Dessutom har vi ungefär samma skostorlek, så jag skulle kunna låna dem ibland. Någon gång kanske. Något sådär. Och givetvis för att hon är så himla himla fantastisk, men det behövs egentligen inte nämnas för annars hade hon ju givetvis inte fått en plats här.

Till min vän Victor: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ollefabriken-783/torsten-783005-12/

Han har alltid långarmade tjocka tröjor, oftast någonting i grått och gärna med luva. Jag vill se honom i färg. Han är en sådan kille som lyser upp närvaron och som gör mig på gott humör när jag är nedstämd. Som idag när jag är sjuk tvingar han med mig på en biofilm, komedi tillsammans med hans andra kompisar. Han vill alltid dra upp mig, ringer och frågar hur jag mår. Ringer för att säga hej. En sådan kompis som nästan bara existerar i filmer.

Till min vän Sara: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/fornarina-286/megan-synthetic-pant-286156-14/

Vi diskuterar saker och ting jämnt. Hon vill få mig till att dricka kaffe och vi kallar varandra för ‘peppvänner’. När skolan är för jobbig så peppar vi varandra till max. Hon är helt enkelt jävligt bra och grym i min vardag. Dessutom diskuterar vi skinnbyxor för jämnan, som om de vore guld och lite till.

Till mig själv: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Inte för att jag vill unna mig själv, inte för att jag är en grym och hjälpsam person. Inte för att Kenza har likadana eller för att de är för dyra för en student som mig. Inte heller för att alla studenter känner cravings efter dem precis som jag gör.

För att 12,5 centimeter är viktiga centimeter. För att smeknamnet ‘lillen’ eller ‘dvärg’ inte skulle existera då. Eller kanske, men tanken på att vara över 160 gör mig näst intill vimmelkantig. Jag skulle fan sväva fram i de där skorna. För att de gör mig längre, för att de gör mig snyggare, för att jo, ja, de är ett par cravings. Jag är precis som alla andra i det här kommentarsfältet, bara liiiiiite mer sugen på de här skorna.

Vill. Ha. Dem.
(niickie_@hot..)
Ha det kalas! Tjohej.

Reply
Sofia

Hejhopp!
Det där med tur i kärlek, otur i spel gäller nog mig, jag vinner aldrig något i tävlingar bara för att jag har världens bästa pojkvän. Testar ändå…

Min mamma förtjänar egentligen alla julklappar eftersom hon alltid satt mig före henne själv och även gör det nu då jag flyttat till ny stad och nytt jobb… Hon är bäst!

MAMMA förtjänar det finaste som finns. Hon behöver något som hon inte fryser i, i vinterkylan. Antagligen är denna för dyr för att vinna men hon förtjänar den:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/woolrich-413/ws-artic-parca-df-413009-245/

Förra året gav jag henne håltagning i öronen så nu borde det vara läge att välja ett par örhängen, de här är hennes stil:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kum-kum-561/stone-earring-561099-1/

Fick JAG välja något skulle jag vilja ha den här väskan till jobbet så jag slipper komma med en papperspåse:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/allas-436018-14/#

MIN KÄRLEK vill jag ge något speciellt. Den här klockan var vrålsnygg, skulle nog gravera in våra initialer på baksidan:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/raven-nevil-334064-14/

Håller tummarna för oss. Kärlek från mig!

Reply
anna

ÅÅÅÅ finns det ngt bättre än att få ge ngn man älskar det man vet att dom verkligen vill ha? Julklapps minnen har vi alla kvar från när man var liten sen blev man äldre och då försvann lite den spänningen och lyckan.. Denna julen vill jag vara mina älskades tomte!!! jag vill se deras lycka och givetvis känna min egen ;) här är min önskelista:

Till min Mamma som precis blivit klar med sin utbildning till kock och ska ge sig ut i arbetslivet en ny väska!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/jan-436024-14/

Till min Mormor för att hon är den bästa finaste som finns! hon ställer alltid upp och ger fina gåvor nu vill jag ge tillbaka! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ajlajk-925/isa-925018-39/

Till min fina vän Lollo som jag Älskar http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ed-hardy-205/lks-tunic-205260-14/

Och så fick jag ett paket med! =) http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/

Din blogg e bäst!

Reply
Rebecca

Mina 4 julklappar.

Hade tänkt mig dessa goingarna till min skoälskande kompis.
Skulle bli perfekta då hon länge letat efter ett par snygga kilklackar.
Och dessa skulle bli perfekta ! (:
I storlek 38.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Och till min förtjusande underbara mamma som ställer upp i alla lägen för mig skulle jag vilja ge denna blusen.
Då hon länge gått och funderat men aldrig fått tummen ur att köpa den själv då hon hellre lägger pengarna på mig och min bror. <3
I storlek medium.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/remix-blouse-582061-11/

Och till lilla mig, hmm… finns grymt mycket och grymt snygga kläder och skor på hemsidan men jag skulle nog önska mig i julklapp den här.
Fast denna goingen skulle sitta snyggt på armen till våren !

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/botkier-468/kasper-hobo-468023-14/

Och till min underbart goa udda fantastiska pappa skulle jag vilja ge.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/björn-borg-parfym-302/björn-borg-109-aftershave-302007-108/

Först och främst måste jag berömma din blogg ! I love it !
Går in dagligen och kollar igenom inlägg jag redan läst tusentals gånger.
Aja, hehe nu ska jag inte låta smörig ;)

Jag är en tjej på 15 år som skulle bli superduper mega glad om detta slog in, och jag skojjar inte när jag säger att detta skulle betyda mycket o jag vann !

Motivering:

Jag har alltid älskat allt från nelly.se och att få chansen att vinna fyra julklappar därifrån, gör ju inte saken sämre precis.
Så egentligen vet jag inte vad jag ska säga mer än att det skulle vara otroligt kul att vinna !

Puss & Kram !

Reply
Íris

1. http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/ to my boyfriend, the love of my life

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvvinnor/tfnc-777/cheryl-shoulder-dress-777009-12/ to my mother
size medium

3. http:/nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/reese-dress-604059-13/ to my big sister size medium

4. http:/nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-dress-475158-46/ to my best friend size : xs/s

Hej Kenza,
MY name is Iris and i live in Iceland. A year ago a friend of mine showed my your blogg and since then i‘ve almost checked it daily for new updates, love your show also kenza and tyra show. In Iceland there is no blogworld which i think is a pitty. Anyways i know they would love those christmas presents because it‘s really hard to find good gifts here, there are very few stores that i like in Iceland and they are all very expensive. so i can take days to find the perfect gift.

Reply
agapi

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
till min stora syster:
hon har velat ha wedges hela hösten men har inte haft pengar till det.hon skulle bli otroligt glad över dessa.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-canvas-hi-282004-46/
till min mamma:
min mamma är världens bästa och underbaraste mamma. hon älskar converse men låter hellre mig och mina syskon få det vi vill ha. ekonomin tillåter dock inte dyra skor till mamma och därför tycker jag att hon borde få dessa röda, som hon har velat ha länge nu. det är hon värd!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/darma-short-sweater-396185-14/
till min bästa vän:
min bästa vän heter madeleine och hon fyller 18år snart. hon har önskat sig den här tröjan specifikt och hon skulle bli överlycklig.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/elvine-819/alvin-hood-819020-83/
till min pojkvän:
min pojkvän Jesper älskar märket elvine men har bara få plagg därifrån. hans ekonomi tillåter inte och det gör inte min heller, så det skulle vara kul att kunna ge honom ngt lite dyrare för en gång skull.

keep up the good work Kenza!

/Agapi

Reply
Louise

Åh vilken rolig tävling :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/admire-658155-39/
Dom här coola skorna skulle jag vilja ge till min bästa kompis Linn. Hon klär sig ofta i svrt och de skulle vara sååå snyggt att ha något att bryta av allt det svart med.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/make-up-store-526/allthroughgenuinecandle-526019-1/
Det här doftljuset skulle jag vilja ge min lillasyster. Vet hur många gånger jag följt med henne in på make up store för att lufta på deras doftljus. Men hon får aldrig arslet ur vagnen och köpa det så de vore en perfekt julklapp.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-canvas-hi-282004-1/
Converse är ju en perfekt julklapp för alla. Och dom skulle jag vilja ge till min kompis Reneé.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/levi-strauss-441/ls-sawtooth-flannel-441088-33/
Den här skjortan vill jag ge min lillebror. Han skulle passa grymt bra i den.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/rita-leather-658165-14/
Den här fina jackan skulle jag vilja ge till världens bästa (och coolaste) mamma. Hon förtjänar verkligen det bästa men har tyvärr inte råd att köpa det själv. Hon skulle se så jävla cool ut i den här och jag vet att hon skulle gilla den.

Jag hade egentligen inte tänkt att köpa några julklappar till någon i år för jag har helt enkelt inte råd. Så därför vore de kul att vinna så mina nära och kära får grymmaste julklapparna :)

Reply
Kristina

1. Jag har faktiskt två plagg jag skulle vilja ge till min bästa kompis. Hade jag haft råd hade jag köpt det själv till henne. Men nu i december har man ju inte direkt råd med det, iaf inte jag. Hon har blivit mamma och hon säger jämt att hennes kläder inte passar längre och hon inte har samma kropp som innan. Därför vill jag göra henne glad och ge henne ngt så hon känner sig fräsch och glad. Även att ja ser det hos henne ser inte hon det fina hos med henne.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/object-691/bobby-true-shirt–691060.46/ i storlek L

Och

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/serious-sally-by-rut-mfl-541/dmixed-shirt-541075-29/ i stlrek L

De finns egentligen inte ngn specefik anledning till att jag vill ge detta till min bror. Förutom att han är världens bästa bror som alltid finns där för mig. Älskar honom!
http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/dasher-cardigan-knit-745142-12/ i st XL

Sist men inte minns skulle jag jättegärna vilja ha denna söta klänning i Storlek L
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy/isabella-dress-415115-39/

Ha en bra dag/kristina

Reply
Josefine Andersson

Hej Kenza! Vill bara börja med att säga att du är så sjukt vacker! And i like your blog. :)

Jag skulle vilja ge bort dessa klapparna till min älskade pojkvän och min familj. Älskar att handla presenter til folk, men nu har ja vart arbetslös ett bra tag och har fått hålla i mina pengar verkligen. Har inte köpt ngt till mig själv heller på hur länge som helst.. Jag har 500 kr att köpa juklappar för i år, vilket inte kommer räcka någonstans, min familj är stor och min pojkvän (sambo) ar gjort så mkt för mig så jag vill verkligen ge honom ngt fint. Har läst massa kommentarer här nu som folk skrivit, massa snyftsagor, många verkligen hemska.. Läste ett inlägg om att deras hus hade brunnit. Och jag hoppas verkligen inte att folk hittar på berättelser som såna för att vinna, för mitt hus brann ner till grunden när jag var sex år. Dagen innan julafton. Det var den värsta julen jag vart med om… Skulle iaf bli hur glad som helst om jag vann. Skulle vara guld värt och verkligen lätta mitt hjärta.

Stor Kram!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/
strl: S

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/lynn-skinny-jeans-woman-745199-33/
strl: 27/32

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gestuz-143/sort-bag-143144-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/
strl: S

Åååh, det skulle göra mig så lycklig… :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*